ΚΚΕ: ΕΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ… ΤΟΞΟΥ”, ΤΗΣ Ε/ΒΟΥΛΗΣ

Φίλοι μου!

– Κάποιοι πραγματικά ηλίθιοι (και όχι ο… Ηλίθιος, αυτός ο πολύ αγαπητός φίλος του “σάϊτ” μας), μας ρωτάνε γιατί το ΚΚΕ δεν είναι δημοκρατικό Κόμμα! Αν δεν είναι πραγματικά ηλίθιοι οι ερωτώντες, τότε θα είναι σίγουρα είτε άσχετοι, είτε -προφανώς- νέοι και αμαθείς!

– “Πάμε” λοιπόν τώρα να… θυμηθούμε ποιό ήταν το Κομμουνιστικό σύστημα διακυβερνήσεως! (Είχαμε αποφασίσει να μην συνεχίσουμε την περί Κομμουνισμού ενημέρωσή σας, προς αποφυγήν κυρίως παρεξηγήσεων, απ’ τους σημερινούς “Σόρος-Κυβερνώντες” μας και τους οπαδούς τους, αλλά υποχρεωνόμαστε να ξαναασχοληθούμε)!..

– Ορισμένοι μπορούν να προβούν σε συγκρίσεις ή ό,τι άλλο, (πχ με το πώς είναι πολιτικά “γαλουχημένοι” οι σημερινοί κυβερνώντες μας Σόρος-Τσιπραίοι, κλπ), των όσων διαβάσουν, με την διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αρχικά και των ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΚΕΔΩΝ, σήμερα, αλλά βεβαίως και με το… ΚΚΕ!

1. Ποιοί κυβερνούσαν στην ΕΣΣΔ και γενικά στις κομμουνιστικές χώρες;

Απ. Παντού κυβερνούσε το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Τα μέλη του Κόμματος ήσαν πάντα μια μικρή μειοψηφία του πληθυσμού. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για να γίνει κανείς μέλος του Κόμματος. Πχ Στην ΕΣΣΔ, που είχε πχ στις αρχές του 1960 πληθυσμό 215 εκ-ρια πολίτες, μόνον τα 8 εκ-ρια ήσαν μέλη του Κόμματος, ήτοι το 3,5% του Σοβιετικού, τότε, λαού.

Μερικά άλλα εκ-ρια νέων, από 14, έως 26 ετών ανήκαν στην “Κομσομόλ (“Κομμουνιστική Νεολαία”), όπου εκεί διαπαιδαγωγείτο η νεολαία στον Κομμουνισμό και στα δόγματά του, και από τις Τάξεις της νεολαίας επιλέγονταν αργότερα εκείνοι που γινόντουσαν μέλη του Κ. Κ.

2. Όλα τα Κομματικά μέλη μετείχαν στην διακυβέρνηση της ΕΣΣΔ και γενικά των Κομμουνιστικών χωρών;

Απ. Όχι! Μάλιστα, συνέβαινε το αντίθετο! Τα Κομμουνιστικά Κόμματα ήσαν και είναι οργανωμένα, όπου ακόμα υφίστανται, με βάση 2 αρχές!

Η πρώτη αρχή είναι αυτή του “Συγκεντρωτισμού”!

  • Σύμφωνα μ’ αυτήν η κεντρική καθοδήγηση διευθύνει συγκεντρωτικά τους πάντες και τα πάντα!.. Όλοι οφείλουν να υποτάσσονται απολύτως και να εκτελούν χωρίς συζητήσεις και αντιλογίες τις εντολές της κεντρικής ηγεσίας!..

Η δεύτερη αρχή είναι αυτή της “Μονολιθικότητος!

– Σύμφωνα μ’ αυτήν την αρχή απαγορευόταν κάθε διαφωνία και γενικά δεν επιτρεπόταν να υπάρχει, εντός του Κόμματος, οποιαδήποτε άποψη διαφορετική από την επίσημη, δηλαδή αυτήν της ηγεσίας του ΚΚ!

– Όποιος διαφωνούσε ή είχε προσωπικές απόψεις και γνώμες εθεωρείτο “Διασπαστής”και διαγραφόταν ως “Αιρετικός”, ο οποίος παρέκκλινε των Κομματικών γραμμών! Άρα τα κατώτερα και απλά στελέχη δεν έπαιζαν κανέναν ρόλο στον καθορισμό της Κομματικής γραμμής και βεβαίως και στην διακυβέρνηση της ΕΣΣΔ. Δουλειά τους ήταν να πρωτοστατούν παντού και πάντοτε στην εφαρμογή των όποιων κάθε φορά Κομματικών αποφάσεων, οι οποίες λαμβάνονταν!

Αυτοί που κυβερνούσαν το Κόμμα και απ’ αυτό όλη την επικράτεια της ΕΣΣΔ ήσαν αυτοί που αποτελούσαν τον μηχανισμό του Κόμματος, δηλαδή τα μεσαία και ανώτερα στελέχη του Κ. Κ. Αυτοί ήσαν::

  • Οι μόνιμοι υπάλληλοι του Κόμματος, οι αποκαλούμενοι “Γραφειοκράτες. Αυτοί ήσαν μια μικρή μειοψηφία των Κομματικών μελών. Συγκεκριμένα, ήσαν:
  • – Οι Κομματικοί γραμματείς.
  • – Οι προπαγανδιστές.
  • – Οι Αξιωματικοί της Αστυνομίας και του Στρατού.
  • – Τα διευθυντικά στελέχη της οικονομικής και πνευματικής ζωής της ΕΣΣΔ.

Όλοι οι παραπάνω αποτελούσαν την “Άρχουσα Τάξη, η οποία κυβερνούσε και επέβαλε την θέλησή της δικτατορικά, ακόμα και μέσα στο ίδιο το Κόμμα, παραβιάζοντας, αν απαιτείτο, μέχρι και το Καταστατικό του. Έτσι, πχ, το ΚΚΣΕ, δεν συνήλθε σε Συνέδριο για 13 χρόνια, (1939 – 1952), αν και το Καταστατικό του προέβλεπε να συνέρχεται κάθε 4 χρόνια.

3. Εκτός από το Κομμουνιστικό Κόμμα υπήρχαν άλλα Κόμματα ή Οργανώσεις στην ΕΣΣΔ;

– Όχι, δεν υπήρχαν! Το μόνο Κόμμα που επιτρεπόταν να υπάρχει ήταν το Κομμουνιστικό! Τα όποια άλλα ήταν εκτός Νόμου. Απαγορευόταν ακόμα και το Σοσιαλιστικό Κόμμα, ενώ οι περισσότεροι Σοσιαλιστές στις χώρες – “δορυφόρους” της ΕΣΣΔ και γενικά όλοι οι Σοσιαλιστές, σ’ όλο το “Παραπέτασμα”, είχαν εξοντωθεί! Το Κομμουνιστικό καθεστώς ήταν μόνο Κομμουνιστικό! Επρόκειτο για την Δικτατορία ενός Κόμματος, που αυτοπροσδιοριζόταν ως εκπρόσωπος του “προλεταριάτου”, ήτοι της “εργατικής Τάξεως”! Γι’ αυτό και οι ίδιοι οι Κομμουνιστές ονόμαζαν το καθεστώς τους, Δικτατορία Του Προλεταριάτου!

4. Στα Κομμουνιστικά Κράτη επιτρεπόταν η ύπαρξη οργανώσεως Σωματείων και Συλλόγων;

– Το άρθρο 125, του Συντάγματος της ΕΣΣΔ, επέτρεπε την ύπαρξη Σωματείων και Συλλόγων, μόνον εάν αυτά ελέγχονταν και καθοδηγούνταν από το Κ.Κ. Ο Γεωργιανός, στυγνός φονιάς εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, Στάλιν, (το Νο “2” μετά τον Λένιν, τον οποίον και διεδέχθη), έλεγε:

Για κανένα αξιόλογο οργανωτικό ή πολιτικό ζήτημα δεν μπορεί να ληφθεί απόφαση από οποιοδήποτε Σοβιέτ ή άλλη μαζική Οργάνωση, χωρίς την διευθυντική καθοδήγηση του Κόμματος“!..

– Σύμφωνα με απόφαση του 1ου Συνερδρίου του ΚΚΣΕ, «οι διοικήσεις των Συνδικάτων εκλέγονται κάτω από την άμεση επίβλεψη του Κόμματος. Τα Συνδικάτα θεωρούνται, μόνον, ως “αγωγοί” της Κομματικής γραμμής, σαν “Κρίκοι” που συνέδεαν το Κόμμα, με τους εργάτες».

5. Γίνονταν εκλογές στις Κομμουνιστικές χώρες;

– Ναι, γίνονταν, αλλά είχαν καθαρά τυπική σημασία. Επρόκειτο, όχι για ένα μέσο εκφράσεως της λαϊκής θελήσεως, αλλά για μια ευκαιρία ασκήσεως προπαγάνδας, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, καθώς και μέσο κινητοποιήσεως των μαζών.

– Οι εκλογείς δεν είχαν να εκλέξουν μεταξύ πολλών υποψηφίων. Δεν υπήρχε παρά μόνον ένας συνδυασμός υποψηφίων, ο οποίος καταρτιζόταν κεντρικά από το Κόμμα. Κανείς άλλος δεν μπορούσε να εκθέσει υποψηφιότητα.

6.  Δεν άλλαζε επομένως ποτέ η Κ-Β στις Κομμουνιστικές χώρες;

– Κανείς δεν είχε το δικαίωμα να ελέγξει την Κ-Β, η οποία εκτελούσε τις εντολές του Κόμματος. Το άρθρο 126, του Συντάγματος της ΕΣΣΔ, όριζε ότι «τα δικαιώματα της εκφράσεως, (λόγου, Τύπου), όπως και του “συνέρχεσθαι” και του”συνεργάζεσθαι”, εξασφαλίζονταν μόνον, εφ’ όσον ασκούνταν για την ενίσχυση του Σοσιαλιστικού καθεστώτος»! Άρα κανείς δεν μπορούσε να καταφερθεί κατά της Κ-Β, η οποία αντιπροσώπευε το σοσιαλιστικό καθεστώς.

– Επιπροσθέτως, όπως είπαμε, υπήρχε ένα Κόμμα μόνον, το Κομμουνιστικό και στις εκλογές* μόνον ένα Ψηφοδέλτιο! Έτσι, κανείς δεν θα μπορούσε να έριχνε την Κ-Β και να έφερνε άλλη αντ’ αυτής.

– Η Κομματική γραφειοκρατία ήταν αυτή και μόνον, η οποία μπορούσε να πραγματοποιεί μεταβολές από τα παρασκήνια, στα πρόσωπα που απάρτιζαν / που συνέθεταν την εκάστοτε Κ-Β!.. Όσο όμως και να άλλαζαν οι Υπουργοί και γενικώς τα πρόσωπα, η Κ-Β παρέμενε πάντα του Κ.Κ., των Κομμουνιστών!..

* Έμειναν στην Παγκόσμιο Ιστορία τα ποσοστά που έπαιρναν πχ ο Κρούτσεφ ή Κρουτσώφ ή ο Λεονίντ Μπρέζνιεφ, κλπ! Τα ποσοστά αυτά (και όχι πάντοτε) μόνον Αφρικανοί Φύλαρχοι – Δικτάτορες μπορούν ιστορικά να τα συναγωνιστούν, αφού σχεδόν άγγιζαν το 100% της αποδοχής των ψηφοφόρων! (99, 5% – 99,8, κλπ! Για γέλια και για κλάματα μαζί φίλοι μου)!

7. Πώς ασκείτο η εξουσία στα Κομμουνιστικά Κράτη (πχ ΕΣΣΔ και “Δορυφόροι”) γενικώς;

Στις “Δημοκρατίες” υπάρχει η λεγόμενη “Διάκριση των Εξουσιών! Η Βουλή ψηφίζει τους Νόμους, αλλά δεν τους εκτελεί η ίδια, αφού αυτή μόνον νομοθετεί, ούσα η Νομοθετική Εξουσία, η οποία συντάσσει, ψηφίζει, τροποποιεί ή και καταργεί υφιστάμενους Νόμους, ελέγχουσα παράλληλα και αυτούς που τους παραβαίνουν!

– Η εφαρμογή των Νόμων είναι έργο μόνον της Κ-Β, η οποία οφείλει να εκτελεί τους Νόμους, είτε τις αρέσουν, είτε όχι, διότι δεν τους θεσπίζει η ίδια! Πρόκειται για την λεγόμενη Εκτελεστική Εξουσία.

– Τέλος, υπάρχει και η Δικαστική Εξουσία, η οποία κρίνει τις περιπτώσεις παραβιάσεως των Νόμων. Η εξουσία αυτή είναι ή οφείλει να είναι εντελώς ανεξάρτητη και κανονικά δεν μπορεί να επηρεασθεί από κανέναν, αφού οι Δικαστές είναι ισόβιοι!

Στα κομμουνιστικά κράτη δεν υπήρχε αυτός ο διαχωρισμός των εξουσιών. Τα Κοινοβούλια ήσαν και μόνον διακοσμητικά στοιχεία, που συνέρχονταν εντελώς τυπικά, μία ή δύο φορές ετησίως, για 2 έως 5 ημέρες και επικύρωναν, πάντοτε παμψηφεί, όλους τους Νόμους, τα Διατάγματα και τις αποφάσεις, που είχε θέσει σε ισχύ ήδη η Κ-Β!..

– Έτσι, το Σοβιέτ συνερχόταν 5 ημέρες κατ’ έτος και ενέκρινε ό,τι ήδη είχε συμβεί / γίνει! Ποτέ δεν παρουσιάσθηκε ούτε μία διαφωνία, ούτε καν μία κριτική κατά της κάθε φορά Κ-Β, ποτέ δεν είχαμε ούτε μία αρνητική ψήφο.

– Το ίδιο συνέβαινε και με την “Δικαστική Εξουσία”, η οποία, και αυτή με την σειρά της, ήταν πλήρως υποταγμένη στην Κ-Β. Η Κ-Β, με την μέθοδο των δήθεν “Λαϊκών Δικαστηρίων”, αλλά ακόμα και των “Τακτικών Δικαστηρίων”, των οποίων όλα τα μέλη διορίζονταν απ’ αυτήν, έκανε ό,τι ήθελε!

Οι “Ειδικές Επιτροπές” της Κομματικής Αστυνομίας είχαν το δικαίωμα να συλλαμβάνουν όποιον ήθελαν, χωρίς ένταλμα, μπορούσαν ακόμα να εκτελούν ελέγχους στα σπίτια των πολιτών, χωρίς εισαγγελική άδεια, μπορούσαν να κρατούν  όποιον πολίτη ήθελαν, και “επ’ αόριστον” ακόμα, καταδικάζοντάς τον και μάλιστα χωρίς δίκη, σε καταναγκαστικά έργα, σε εκτόπιση ή σε πολύχρονη φυλάκιση!

– Έτσι, όλα κατευθύνονταν  από την Κ-Β, η οποία λειτουργούσε διευθυνόμενη από τους ηγέτες του Κόμματος. Σ’ αυτούς υπαγόταν και η Κομματική Αστυνομία, η οποία ασχολείτο με τα Κομματικά ζητήματα, ενώ η άλλη, η κανονική Αστυνομία, ασχολείτο με “καθαρά” ποινικές υποθέσεις / περιπτώσεις, όπως κλοπές, τροχαία, κλπ. Η “Κομματική Αστυνομία” αποτελούσε φοβερή δύναμη, την οποίαν όλοι έτρεμαν!..

8. Μπορούσε να διαμαρτυρηθεί κανείς εναντίον πράξεων και ενεργειών του Κόμματος και της Κ-Β;

– Με βάση το άρθρο 125, του Σοβιετικού Συντάγματος, ουδείς πολίτης μπορούσε να διαμαρτυρηθεί εναντίον του καθεστώτος και της πολιτικής του. Αν κάποιος έκανε κάτι τέτοιο αμέσως εθεωρείτο / αμέσως  χαρακτηριζόταν ως “Αντεπαναστάτης” και ετιμωρείτο από την “Κομματική Αστυνομία”, για “Αντι-Σοβιετική Δράση!..

Θεωρητικά πάντα, υπήρχε η δυνατότητα / το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί κανείς, εφ’ όσον όμως αυστηρά η διαμαρτυρία του αφορούσε τους τρόπους, με τους οποίους εφαρμοζόταν η πολιτική του Κόμματος, όπως πχ μπορούσε κάποιος να διαμαρτυρηθεί για την συμπεριφορά ενός υπαλλήλου. Και αυτό όμως το δικαίωμα ελάχιστα ασκείτο, αφού επικρέμματο η “Δαμόκλειος Σπάθη” του χαρακτηρισμού του υπόψη πολίτη, ως “Αντεπαναστάτη”!..

– Αντίθετα ασκείτο ευρύτατα το καθήκον της “Αυτοκριτικής”! Όλοι οι πολίτες ήσαν υποχρεωμένοι, στα κολχόζ, στις συνελεύσεις των εργοστασίων που εργάζονταν, στις Σχολές που σπούδαζαν, στις διάφορες Υπηρεσίες, κλπ, να κάνουν αυστηρή κριτική κατά των ίδιων τους των εαυτών!..

Έτσι, εγείροντο μπροστά σε όλους και απαριθμούσαν τα ελαττώματά τους, ομολογούσαν τα… “λάθη” τους, στιγμάτιζαν τις αδυναμίες τους, δίνοντας επίσημα υπόσχεση ότι θα γίνουν καλύτεροι, όπως και ότι θα εργάζονταν περισσότερο για την εφαρμογή των εντολών του Κόμματος, κλπ, κλπ, κλπ!..

9. Οι πολίτες ήσαν ευχαριστημένοι ή όχι από το Κομμουνιστικό καθεστώς, στα Κομμουνιστικά Κράτη;

– Όχι! Οι λαοί των χωρών αυτών μισούσαν θανάσιμα το Κομμουνιστικό καθεστώς! Απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι μόλις πχ “άνοιξαν τα σύνορα” στα Βαλκάνια και “έπεσε” ο Κομμουνισμός, (1990 – 1991 και μετά), επέπεσαν πχ επί της Ελλάδος, σαν τα κοράκια και τους γύπες Αλβανοί, Σκοπιανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, όπως και άλλοι φυσικά πρώην Κομμουνιστικοί λαοί, όπως Γεωργιανοί, Ουκρανοί, Πολωνοί, κλπ!

– Άλλη απόδειξη είναι ότι ακόμα και προ της πτώσεως της “Δικτατορίας του Προλεταριάτου”, το 1990, Σοβιετικοί και μη πολίτες, διακινδυνεύοντας την ίδια τους την ζωή, την ύπαρξή τους, την “έκαναν” από την περιοχή τους, απ’ τα μέρη τους, για την Δύση, ώστε να ζήσουν ελεύθεροι, με… “ελαφρά πηδηματάκια”!.. Στις αρχές της 10ετίας του 1960, όπως είχε τότε υπολογισθεί, ο “ρυθμός φυγής”, απ’ τον “Κομμουνιστικό Παράδεισο” ήταν -κατά μέσο όρο- 700 άτομα ημερησίως!..

– Ακόμα μία απόδειξη του θανασίμου μίσους που έτρεφαν για τον Κομμουνισμό οι λαοί που ζούσαν κάτω από τον απολυταρχικό ζυγό του είναι το γεγονός ότι επαναστατούσαν και ξεσηκώνονταν εναντίον του, για να τον “γκρεμίσουν”!

Παραδείγματα Επαναστάσεων και Εξεγέρσεων: Το έπραξαν πχ οι εργάτες στο Α. Βερολίνο, τον Ιούνιο του 1953, και χρειάσθηκαν τα Σοβιετικά στρατεύματα να επέμβουν, καταπνίγοντας στο αίμα τον υπόψη ξεσηκωμό, ώστε αυτός να κατασταλεί, το έπραξαν και πάλι εργάτες, αυτήν την φορά στο Πότσδναν της Πολωνίας, τον Ιούλιο του 1956, όπου και εκεί είχαμε ό,τι προηγουμένως και στην Α. Γερμανία, ενώ τον Οκτώβριο του 1956 ξεσηκώθηκε σύμπας ο Πολωνικός λαός, ενώ  το ίδιο έπραξε και ο ηρωϊκός και συνάμα απελπισμένος λαός στην Ουγγαρία, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του ιδίου έτους, του 1956, το ίδιο έγινε και στην Τσεχοσλοβακία, απ’ τον Ιανουάριο, έως τα τέλη του Αυγούστου, του 1968, όπου είχαμε την περίφημη Άνοιξη της Πράγας”, ο Τίτο κατέληξε στους “6”, ήτοι στους Αδέσμευτους, μέχρι και οι Αλβανοί δεν τους άντεξαν τους Σοβιετικούς και “την έκαναν”, καταλήγοντας όμως στην αγκαλιά του Μάο, για ένα φεγγάρι, κλπ, κλπ, κλπ!

– Τέλος, όλος ο Πλανήτης (και όχι όπως μέχρι τότε “ο Κόσμος υπό τον Κομμουνισμό”) έμαθε τελικά το τί συνέβαινε στην ΣΙΒΗΡΙΑ, τί ήσαν τα Γκουλάγκς, [όπου… κατέληξε και ο Αρχηγός των Κομμουνιστών της Ελλάδος, Ν. Ζαχαριάδης, που αιματοκύλισε (!!!) την ελληνική χερσόνησο την 10ετία του 1940 και εκεί ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, στις αρχές της 10ετίας του 1970, ένας Ζαχαριάδης, που λόγω της βαριάς κομματικής “ΤΥΦΛΑΣ” τους και υποταγής τους στην ΕΣΣΔ, τα εδώ Κομμούνια τον είχαν αποκεκηρυγμένο μέχρι σχεδόν πρόσφατα, όπως και άλλους ελληνικής καταγωγής Σοβιετικούς κατασκόπους, σαν τον Πλουμπίδη, κλπ], τί συνέβαινε στο επαίσχυντο Τείχος που χώριζε το Βερολίνο στα “2”, και άλλα πολλά, απ’ όσα υπέφεραν όσοι λαοί είχαν την δυστυχία να ζήσουν υπό την εξουσία της ωμής δολοφόνισσας ΚΟΚΚΙΝΗΣ / ΕΡΥΘΡΑΣ (όπως είναι περισσότερο γνωστή) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!..

– Σύμφωνα με τους πλέον εγκύρους και πραγματικά αντικειμενικούς παρατηρητές,  ειδικά στις χώρες δορυφόρους της ΕΣΣΔ, φίλα προσκείμενο” στο Κομμουνιστικό Καθεστώς ήταν μόνον ένα ποσοστό της τάξεως του 10% των λαών αυτών!..

-/-

ΠΡΟΣΟΧΗ:

–   ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, (ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ) ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ + ΕΡΓΑΤΕΣ

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ + ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ” ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΛΙΑΝ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΩΣ!.. 

-/-

Καταληκτικά:

– Το ΚΚΕ λοιπόν, γνήσιο κατάλοιπο (ΚΑΤΑΡΑ) του Σοβιετικού Κομμουνισμού στην χώρα μας, ένα Κόμμα που ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ κάθε τί Εθνικό και Πατριωτικό, μετά το 1950 και κυρίως μετά το 1974, κυκλοφορούν φυσικά πάντα με προσωπείο, ώστε να παρασέρνει τον λαό μας, όπως ο λύκος το αρνί, στην “Κοκκινοσκουφίτσα”, ένα Κόμμα που ευρέως ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ την ΕΛΛΑΔΑ, της οποίας την ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΛΟΒΩΣΗ με ΜΙΣΟΣ και ΣΘΕΝΟΣ επιχείρησε, την 10ετία του 1940, χωρίς να το πετύχει, σήμερα παρουσιάζεται ως Κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΑΛΛΑΓΗΣ, (ενώ σας εξηγήσαμε σήμερα, εδώ και παραπάνω τί είναι και τί σημαίνει  “Κομμουνιστικό Κόμμα”), ευρισκόμενο μάλιστα εντός του Κοινοβουλίου της χρεοκοπημένης πλέον Ελλάδος και παρουσιαζόμενο μάλιστα ως Κόμμα του “Δημοκρατικού Τόξου”!..

– Απολειφάδι, άντε… εκσυγχρονισμένο, (αυτό το επίθετο θα το αναπτύξουμε άλλη φορά, διότι μάλλον φέρει μόνον αρνητική χροιά και πρόσημο), του ΚΚΕ είναι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ! Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε!..

– Δεν είναι λοιπόν μόνον οι ΦΑΣΙΣΤΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ της “Χ. ΑΥΓΗΣ” στον… κόσμο τους!.. Είναι και τα αδέλφια τους οι Κομμουνιστές σίγουρα, αλλά κανονικά και οι πρώην Κομμουνιστές και νυν Νεο-Κομμουνιστο-(Σόρος)-Διεθνιστο-Εθνομηδενιστές, του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μοιάζει να την “γλύτωσαν”!.. Σε κάθε περίπτωση τα “ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΑΚΡΑ” είναι σήμερα στην Βουλή μας και τα 2, διότι αυτό αποφάσισαν οι αφέντες τους, οι δήθεν αριστεροί και Παγκοσμιοποιητές “Διεθνείς Εβραίοι”, που κυβερνούν σίγουρα την Ευρώπη και γενικά το 75& με 80% του Πλανήτη!.. Τα έχουμε πει και τα ξέρετε!

– Είναι τέλος κρίμα Κε Πάϊατ, η CIA επί των Κ-Β των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, στις Η.Π.Α., να έχουν οργανώσει δυνάμεις διαλύσεως των Εθνών – Κρατών και κυρίως των Ευρωπαϊκών,με εντολή των Παγκοσμιοποιητών, όπως πχ τους γνωστούς “ANTIFA”,με οδηγίες δημιουργίας και άλλων Οργανώσεων – Παραρτημάτων, εντός των χωρών της κάθε Οργανώσεως”ANTIFA”! (Στην Ελλάδα οι “ANTIFA” δημιούργησαν τον “ANTAΡ-CIA”, τον “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, και ό,τι άλλο… συναφές”κυκλοφορεί”)!

– Μαζέψτε τους Κε Πάϊατ, όλους τους παραπάνω, (τα 2 “άκρα” εννοώ), και “σε μια τελική”, σας… παρακαλούμε να μην μας κάνετε… Ουκρανία**, όπου ασφαλώς τυχαίως είχατε βρεθεί τότε εκεί! Καλέστε λοιπόν τους “αδελφούς” επικεφαλής τους και μιλήστε τους! Αν δεν καταλάβουν, αν δεν πειστούν (πολύ πιθανό λόγω της… “SOROS COMPANY” και του άφθονου ρέοντος χρήματος), τότε ακολουθείστε άλλες μεθόδους, και πάντα ΚΕΝΤΡΙΚΑ! Αυτό πιστεύουμε πως είναι το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. – ΙΣΡΑΗΛ, αλλά και της ΕΛΛΑΔΟΣ! Φερθείτε επιτέλους ΕΞΥΠΝΑ!..

** Είναι ΠΑΝ-ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. να μας κάνετε Ουκρανία, αν και με ηρεμεί κάπως η σκέψη πως Πρόεδρος τώρα είναι ο Κος ΤΡΑΜΠ, που δεν είναι “Παγκοσμιοποιητής” και Όργανο, τουλάχιστον αυτών των ψεύτικων… τέτοιων, που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια! Έλληνες είμαστε Κε Πάϊατ και δουλεύουμε, έστω όποτε θέλουμε, το μυαλό μας!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

  1. Και όπως πάντα η ώρα του “ξελαμπικάζ”!

Πώς να μην τον προτείνει ο Πάπας για Νόμπελ τον Τσίπρα, (αν δεν είναι “Πρωταπριλιάτικο Ψέμμα”), αφού ο ελληνικής καταγωγής “Σόρος-Π-Θ” μας πρωτίστως εργάζεται στην κατεύθυνση της ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, στην χώρα μας, άλλο που δεν θέλει ο Πάπας και ακολούθως στην πλήρη Κ/Φ της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, που τόσο ΔΥΣΤΥΧΩΣ μίσησε Η ΔΥΣΗ και ιδιαιτέρως -διαχρονικά- το “ΒΑΤΙΚΑΝΟ; (Αύξησε εσχάτως και την δράση της “ΟΥΝΙΑΣ” στην χώρα μας)!..

Τα πάντα κάνουν λοιπόν οι “Διεθνείς Εβραίοι” να κρατήσουν τον Τσίπρα στην εξουσία! Ποιός ξέρει, ίσως στο τέλος να τα… καταφέρουν, έ; Νομίζουν!.. Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει και πάλι ο ΘΕΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ!.. ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

2. Ρε Βουλγαράκη!

Με βάση πάντα τα όσα είπες σήμερα (01-04-2019) στον Τράγκα, δεν ξαναπαίρνεις και πάλι το ΙΧ σου, να πας, επίσης και πάλι, καμμία βόλτα… “σκέψης και περισυλλογής” (αυτήν την φορά πήγαινε προς Κόρινθο, όχι προς Σούνιο), μπας και αλλάξεις άποψη, και μας… απαλλάξεις από την παρουσία σου στις Τοπικές + Περιφερειακές Εκλογές;

-/-