ΚΛΩΣΤΕΣ ΚΑΙ… ΚΟΥΒΑΡΑΚΙΑ! Ο Π-Θ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ ΚΑΙ “ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ”!..

Φίλοι μου / μας!

– O K. K. M., γενικώς από την πρόσφατη συνέντευξή του στον συστημικό δημοσιογράφο Κο Κουβαρά, “στο Κέντρο”, στην ΕΤ-1, έδειξε ότι ΑΞΙΖΕΙ(!) να αποτελεί ένα πολύ μεγάλο… “όπλο” στα χέρια των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων”! Προσωπικά, μετά που τον ακούσαμε, τον χαρακτηρίσαμε ως και καλύτερο ακόμα και του δοτού Ι/Π-Θ Ντράγκι, γνωστού παλαιού και ασφαλώς ικανότατου “όπλου” της “Διεθνούς Εξουσίας”! Αν αυτό σας ακούστηκε “βαρύ”, ας τον αποκαλέσουμε τον Π-Θ μας, ο… Ε/”Ντράγκι”!..

Ο Κ. Κ. Μ., αν υπάρξει ειρήνη, αργά ή γρήγορα, θα ξεφύγει των ε/ορίων!.. Αυτό εκτιμούμε εμείς και αν κάτι τέτοιο συμβεί, μάλλον δεν θα είναι κακό για την χώρα μας!

Ο Κ. Κ. Μ. δεν έχει καμία σχέση, συνολικά κρινόμενος, με κάτι λιμά που χρόνια έγλειφαν και τελικώς ανεδείχθησαν στην ΕΕ, πουλώντας ουσιαστικά την ίδια την Πατρίδα τους, λιμά που τα ονόματά τους ακούγονται συχνά-πυκνά σήμερα ότι ενδέχεται να αποτελέσουν αντίστοιχους του Ντράγκι Έλληνες δοτούς Π-Θ! (Πχ Σαν αυτόν τον εκ Καβάλας… Σχοινά “ένα πράγμα”).

Επί της συνεντεύξεως τώρα και ειδικότερα, παραθέτουμε 4, 5 παρατηρήσεις μας!

– “Δεν θα πρέπει να ηττηθεί η Ουκρανία”, είπε ο Π-Θ!

Μα έχει ήδη ηττηθεί, Κε Π-Θγέ! Είναι δυνατόν να παρουσιάζεσαι τόσο… ενθουσιώδης(sic), πιο πολύ και από τους ίδιους τους… Ουκρανούς, έστω και εκφράζοντας ευχή; Εκτίθεσαι Κε Π-Θγέ!

– “Ακολουθήσαμε, αν θέλετε, (και) την λογική των υπολοίπων χωρών της ΕΕ”, είπε ο Π-Θ, για το θέμα της αποστολής όπλων στην Ουκρανία!

Είναι δυνατόν να λέγεται κάτι τέτοιο; Αν η λογική των… υπολοίπων ήταν ή είναι ή θα είναι, και όχι αυστηρά στο “Ουκρανικό”, αντίθετος με τα ελληνικά συμφέροντα, τότε τί θα γινόταν, γίνει ή θα γίνει, Κε Π-Θ; Τέτοιες θέσεις δείχνουν προχειρότητα στην υλοποίηση(!) σοβαρών πολιτικών αποφάσεων και ΑΔΙΚΟΥΝ(!) αρκούντως την πολύ ΣΟΒΑΡΗ δουλειά, το πολύ ΣΠΟΥΔΑΙΟ έργο, που έχει πράγματι επιτελέσει στα της εξωτερικής πολιτικής μας ο νυν Π-Θ και η Κ-Β του!

– “Συμφωνούν και τα Επιτελεία”, είπε ο Π-Θ, για την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, και μέσα σ’ αυτά και των ΒΜΡ-1!

Ας μην το σχολιάσουμε, λέμε εμείς!.. Ρωτήστε όμως κάποιους, (και όχι μόνον εσείς, Κε Π-Θ), που θα εκτιμήσετε  ότι δεν λείχουν γενικώς, να σας πουν ποιοί συνήθως ανέρχονται σε θέσεις και αξιώματα στις ΕΔ και με ποιά… λογική (μιας και αναφέρατε το ουσιαστικό αυτό, παλιό, της “Γαλλικής Επαναστάσεως”, αλλά καλό) και ποιό στόχο και τότε θα αντιληφθείτε ότι θα πρέπει πάντα να είστε… ψιλιασμένος, (ας μου επιτρέψετε το ρήμα), όταν θα μιλάτε μαζί τους!..

– “Το 2018 στείλαμε στην Αίγυπτο δώρο 90 ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1! Δεν άκουσα τότε κανέναν να διαμαρτύρεται”! Είπε ο Π-Θ μας!

Λάθος Κε Π-Θ! Επειδή εσείς δεν ακούσατε, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν!..

Προχωράμε!

ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 στείλαμε και(!) στο Ιράκ, το 2ο μισό της 1ης 10ετίας του 2000 και τότε τα άλλαξε το ΓΕΣ στις Μονάδες, απ’ όπου τα πήρε, με… ΤΟΜΠ Μ113Α1, ούτε καν με ΜΙΙ3Α2 ή έστω και με μερικά τέτοια!..

Τί σημαίνει αυτό δηλαδή; Ότι πράξαμε σωστά; ΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΤΙΠΟΤΕ, ΚΕ Π-Θ, για τον “ΑΛΦΑ” ή “ΒΗΤΑ” λόγο!

Και έρχεστε εσείς σήμερα και παίρνετε ή ορθότερα προβαίνετε σε μια αρχική μάλλον συμφωνία, για τα ΜΑΡΝΤΕΡ, (όσον αφορά αυτό το συγκεκριμένο “ΤΟΜΑ”), όπως φημολογείται τουλάχιστον, αλλά και όπως διαβάσαμε στον Τύπο, (γράψαμε αρκετά για την αγορά αυτήν και το υπόψη ΤΟΜΑ στον “Ε.Θ.”), ένα ΤΟΜΑ, που από εποχής ΥΠΑΜ Ι. Βαρβιτσιώτη (1990-1993) προσπαθούσαν να μας… πασάρουν οι Γερμανοί, αλλά ατυχώς γι΄αυτούς και ευτυχώς για εμάς δεν ευοδώθηκε η επιθυμία τους!

Σας ρωτάμε! Από το 1990-1993 (Κ-Β ΝΔ*), έως και την δική σας Κ-Β τώρα, το 2022, (σχεδόν 30 χρόνια μετά), (χρονική περίοδο που “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, θα συμπλήρωνα), οι υπόλοιπες ε/Κ-Β που δεν το πήραν από τους Γερμανούς ήσαν… ιδιώτες; Καταλάβατε!

* Πείτε να σας πουν για τον σάλο που είχε ξεσπάσει τότε στο ΥΠΑΜ και στα ΓΕ, συγκεκριμένα στο αντικείμενο “Εξοπλιστικά”, [τότε που ο… τότε ΥΠΑΜ Ι. Β. αναφερόταν ως εμπεπλεγμένος στο σκάνδαλο “ΛΙΤΟΝ”, (αν θυμάμαι καλά την εταιρεία, κλπ)], καθώς και στην προσπάθεια των Γερμανών, που “πατούσαν” κυρίως πάνω στην από την Κατοχή φερόμενη Γερμανοφιλία του τότε Π-Θ πατρός σας, μια φιλία που στοίχησε ακριβά στην οικογένειά σας), να μας δώσουν τα ΜΑΡΝΤΕΡ, τα οποία τελικώς δεν ήρθαν!

Το ότι έχετε πχ στο πλάϊ σας έναν στρατιωτικό, πράγματι υψηλού επιπέδου, σαν τον Στεφανή, δεν σημαίνει ότι έχετε και τον… Θεό, αν πχ ρωτήσατε, δεν το ξέρω, στο υπόψη θέμα την πάντα σοβαρή και εμπεριστατωμένη θέση του, ιδίως στα στρατιωτικά!.. Όμως ΟΥΔΕΙΣ… ΑΣΦΑΛΤΟΣ, Κε Π-Θ, κατά την γνωστή ρήση, της… αοιδού, ΟΥΔΕΙΣ!.. Γιατί, άραγε, στις Η.Π.Α. που πήγατε, δεν ρωτήσατε έστω για α/ΤΟΜΑ; (Δια των Επιτελών σας βεβαίως)!

Και κάτι άσχετο! Είπατε πρόσφατα, πως δεν είχατε κανένα πρόβλημα να κάνετε δεχτή την πρόταση του Κου Μ. Βαρβιτσιώτη, για τον Κο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ και τον διορισμό του στην ΕΕ!..

Ευχαριστούμε, διότι έτσι απαντήσατε στο προ καιρού ερώτημά μας, και μόνιμο απορία μας βεβαίως, σχετικά με το πώς ένας πολιτικά “κενός” ευρίσκεται δίπλα, ως Υφυπουργός, σ΄ένα πολύ μεγάλο “όπλο” σας και “όπλο” μας, δίπλα δηλαδή στον Κο Δένδια!..

Ο… Μιλτιάδης έχει τόσο δυνατά “κονέ” στην ΕΕ, (προφανώς εκ πατρός δομηθέντα), που ακόμα και εσείς με το τόσο δυνατό “IQ”, κάνατε δεκτή την… πρότασή του!.. Καταλάβαμε, Κε Π-Θ, καταλάβαμε!.. Τουλάχιστον ο Ε. Βενιζέλος, μπορεί να έγινε ό,τι έγινε λόγω της τεράστιας… δυνάμεως του πεθερού του ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ, αλλά έχει μυαλό, κυρίως αυτό, και σίγουρα ένα επίπεδο, ασχέτως αν εμείς “δεν τον πάμε”, διότι έριξε, μετά από τις Κάννες, βρώμικα, και “συνωμοτικώ τω τρόπω”, από την εξουσία, το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, γενόμενος… ουρά του Σημίτη, (που πρώτος αυτός είχε υπονομεύσει και τελικώς καταστρέψει το ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ ΠΑΣΟΚ), στην ολική Κ/Φ του… παλαιού (sic) ΠΑΣΟΚ, προς όφελος τάχα του δήθεν εκσυγχρονιστικού νέου ΠΑΣΟΚ, τα περισσότερα μέλη του οποίου σήμερα ευρίσκονται στον ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, και τα οποία, αν τα εξετάσει κανείς, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ είχαν ποτέ με το Εθνικο-Πατριωτικό-Λαϊκό ΠΑΣΟΚ που δημιούργησε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ε/ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τον οποίον, με σεβασμό σας εισηγούμαι, να τον αφήσετε, (τουλάχιστον εσείς, διότι ο Τσίπρας κατάντησε μέγας “ΠΙΘΗΚΙΣΤΗΣ”), να αναπαυτεί μαζί με τον μπαμπά σας, κλπ, και να μην τον αναφέρετε, διότι ΣΑΣ διαβεβαιώ πως κάθε φορά που αρθρώνεται το όνομά του και πάντα αρνητικά, ΧΑΝΕΤΕ Κε Π-Θ, και χάνετε και πολλά και πολύ!.. “Ακούτε εμένα”, που έλεγε και ο… Γιάτσεκ ΓΚΜΟΧ!.. Δεν έχετε ακόμα, ως πολιτικός, το πολιτικό ανάστημα να αναφέρετε το όνομά του, ούτε ακόμα και… ιστορικά, ενώ οι μνήμες του λαού μας από τα χρόνια του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, δεν είναι… μακρινές και πιστέψτε με είναι πλειοψηφικά ΑΡΙΣΤΕΣ!..

-/-

Συνεχίζουμε!

– Η πιο ορθή φράση για την Τουρκία, την οποίαν ακούσαμε όλα αυτά τα χρόνια από τα χείλη ανθρώπου, (και είναι πολλά τα χείλη που αναφέρονται, σχολιάζουν και αναλύουν ή “αναλύουν” την Τουρκία, ειδικά σήμερα που έγιναν όλοι Τουρκολόγοι, εκτός και από ό,τι άλλο προκύπτει ή μας έχει προκύψει και κυρίως εκτός από… Πισπιριγκολόγοι…), την είπε ο Π-Θ στον Κουβαρά και είναι φράση που ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Η ΓΕΙΤΩΝ ΧΩΡΑ, προς την ΕΛΛΑΔΑ! Είπε ο Κος Π-Θ στον Κουβαρά ή στον κατ’ εμάς… “Κλωστές και Κουβαράκια”, κατά το γνωστό παλαιό λαϊκό άσμα:

“ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ”! Περί αυτού ακριβώς πρόκειται, όπως και εμείς το είχαμε λίγο πιο πριν σημειώσει σε άρθρο μας στον “Ε.Θ.”, με διαφορετικό τρόπο, αναφερόμενοι, μεταξύ των άλλων, και σε… ασύμμετρο πολιτικά Τουρκία! (Ας γράψουν ένα σχετικό δικαιολογητικό κείμενο οι σπουδαστές της “Διπλωματικής μας Σχολής” και της “ΣΕΘΑ”! Θα τους ωφελήσει και προσωπικά και ομαδικά, αλλά και… εθνικά)!..

– Στη συνέχεια!

Ευχόμαστε να βγει αληθινός ο Κος Π-Θ και να γίνουν / να εξελιχθούν τα πράγματα, όπως ακριβώς μας τα ανέφερε / περιέγραψε! Ποιός άλλωστε νουνεχής και σώφρων άνθρωπος θέλει τον Πόλεμο και γενικώς την ανατροπή της… λογικής, που μας είπε και ο Π-Θ; (Για άλλο βεβαίως θέμα).

Ως προς την “Εθνική Ενότητα”, ας μας επιτρέψει ο Κος Π-Θ να διατηρούμε τις αμφιβολίες μας! Εδώ οι Διεθνιστές του Τσίπρα δεν ψήφησαν σχεδόν τίποτα από ό,τι κάνει πιο δυνατή την άμυνα της χώρας μας, όπως συμφωνίες με άλλες χώρες, εξοπλιστικά, ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, κλπ!.. Τί λέμε τώρα;

Η Κομμουνιστική και Διεθνιστική Αντιπολίτευση, (πλην του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ**), μαζί ασφαλώς και με τα Χουντο-Ιωαννιδικά σπέρματα των λογο-ιδεο-κλεπτών της “Ε/ΛΥΣΗΣ”, (που έφτασαν στην βλασφημία να καπηλευτούν ακόμα και “το Θείον”, με τις γνωστές… συνταγές του Χριστού μας ή δεν ξέρω τί ήταν, κλπ), θα τον παρουσιάσουν τον Π-Θ στον ε/λαό, ως τον υπεύθυνο που η χώρα οδηγήθηκε σε πόλεμο με την Τουρκία, αν φυσικά οδηγηθούμε σε αυτόν!..

** Κε Ανδρουλάκη! “Δεν ξέρω αν σου το είπαν”, αλλά ο Αρχηγός Κόμματος δεν μοιράζει φυλλάδια!.. Νοιώθει ξεφτίλα ο ΠΑΣΟΚτζής να βλέπει τον Αρχηγό του κόμματός του να προβαίνει σε τέτοια πράξη και “αναμιμνήσκεται, μετά πολλής θλίψεως, ημερών αρχαίων”, κλπ, κατάλαβες!..

Επίσης! Και(!) ΠΑΣΟΚ και(!) ΚΙΝΑΛ δεν γίνεται Κε Ανδρουλάκη, για να μην… πικράνεις ίσως την συγχωρεμένη… Γεννηματά!.. Επίσης “δεν ξέρω αν σου το είπαν”, αλλά “το όλον υπερισχύει πάντοτε του μέρους”, αν με καταλαβαίνεις!..

-/-

“Πάμε παρακάτω”!

– Η διακομματική πράγματι αμερικανική ανταπόκριση των Αμερικανών Γερουσιαστών και Βουλευτών προς το πρόσωπο του ΚΚΜ καταδεικνύει περίτρανα αυτό το “ΝΑΚ”, (όπως λένε και οι Αμερικανοί), που μοιάζει να έχει ο ΚΚΜ, αλλά και υποστηρίζει σαφώς την πιο πάνω εκφρασθείσα θέση μας, περί του Έλληνος… Ντράγκι – Μητσοτάκη!

Γι΄αυτό λύσσαξαν οι Τούρκοι, Κε Π-Θ! Κακώς είπες ότι, σ’ αυτό έπρεπε να σταθούν οι Τούρκοι, στην διακομματική σου δηλαδή αποδοχή, κλπ! Μα σ΄αυτό ακριβώς στάθηκαν, Κε Π-Θ και… παρεφρόνησαν!..

– Ασφαλώς, Κε Π-Θ, κανείς και πουθενά δεν πιστεύει ότι η Ελλάς απειλεί την Τουρκία! Μόνον οι… Τούρκοι!..

– “Τον Αύγουστο του 2022 θα βγούμε από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας”, είπε ο Π-Θ!

Γι’ αυτό και τόσο καιρό τώρα ο ΚΚΜ δεν απαντάει στον Τσίπρα, ο οποίος προσβάλλοντας ευθέως την… λογική των Ελλήνων, λέγοντας συνεχώς πως μας έβγαλε από τα Μνημόνια, ώστε να μπορεί και αυτός (ο ΚΚΜ δηλαδή) με την σειρά του να λέγει πως “σας έβγαλα από το καθεστώς αυτό”, “η Ελλάδα άλλαξε επενδυτική βαθμίδα”, κλπ!..

Ω(!) της βλασφημίας, αφού ο Τσίπρας μερίμνησε η Ελλάδα να παραμείνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ / ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ έως το 2115!.. (Το 70% του χρέους θα πρέπει να έχει αποπληρωθεί, έως το 2060 νομίζω! Καταλάβατε)!

– Αντιθέτως, με ό,τι είπε ο Κος Π-Θ, οι Έλληνες ζήσαμε, ζούμε και θα ζήσουμε και άλλες στιγμές οικονομικής… βίας!

– Ζήσαμε και ζούμε, ως ε/λαός, από το 2016 και τον Τσίπρα, μέχρι και σήμερα, (δεν προσμετρώ τα 2 πρώτα σχεδιασμένα σε βάρος μας Μνημόνια), μεταναστευτική κρίση (2 τέτοιες, στην πρώτη των οποίων πέρασαν τα ε/σύνορα, “αέρα”, 1,5 εκ-ρια άτομα και στην άλλη, επί ΚΚΜ, απετράπη παρομοία είσοδος, του αυτού τουλάχιστον αριθμού ατόμων), την μείζονα κοινωνικο-οικονομική κρίση, ως άθροισμα κυρίως των Μνημονίων και των υποχρεώσεων που αυτές επέβαλαν και επιβάλλουν ακόμα, συν την ενεργειακή κρίση, συν την υγειονομική κρίση, συν την κρίση ακρίβειας, η οποία θα οδηγήσει και σε επισιτιστική κρίση, και έναν πόλεμο, ο οποίος αν έχει σημασία και μάλιστα τεράστια, έχει, διότι σ’ αυτόν εμπλέκεται η μια των Υπερδυνάμεων Ρωσία, η οποία αντιμετωπίζει, σε 1η φάση, το “proxy” των Η.Π.Α. Ουκρανία, που μαζί με την Ρωσία αποτελούν τον ΚΥΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΤΟΒΟΛΩΝΑ, ενώ η Ρωσία μόνη της, αποτελεί τον Νο “1” ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ, κυρίως της Ευρώπης, που ζούμε εμείς, μιας Ευρώπης που κατάντησε να είναι ο τσουμπές των Η.Π.Α.!.. Όλα αυτά ως συνέπεια της γενικής μεταβατικής σχέσεως, με ιστορικό βάθος αιώνων και αιώνων, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ⇒ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ + ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ⇒ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ⇒ ΠΟΛΕΜΟΙ!

Αυτή η… ιστορική γενική σχέση, στην ε/περίπτωση ειδικότερα, γίνεται πιο… έντονη κα πιο… βαριά, αν στην αρχή της, της βάλλεις και τα 3 Μνημόνια, που μερίμνησαν οι “Διεθνείς Εβραίοι”, εντέχνως και με τους ντόπιους πολιτικούς “διαχειριστές εξουσίας”, να μας φορτώσουν, ώστε να μας ελέγχουν… εξουσιαστικά και τα επόμενα 100 χρόνια!..

Η εκτίμησή μας, Κε Π-Θ, είναι πως θα οδηγηθούμε και σε πόλεμο, σ’ έναν γενικό πόλεμο (Π.Π.) που θα μας αγγίξει ίσως λίγο, αν κατέβουν προς τα κάτω πρώτα οι Ρώσοι και διεκδικήσουν τα Στενά ή περισσότερο, αν οι Τούρκοι προλάβουν να μας προσβάλλουν, πριν από την σίγουρη κατ’ εμάς Ρ/κάθοδο!..

Πιστεύουμε, πως εσύ τουλάχιστον γνωρίζεις τους δυτικούς σχεδιασμούς, ως αποτέλεσμα των αλλαγών που θέλουν να επιβάλλουν, για τα επόμενα 100 χρόνια, στον Πλανήτη οι “Διεθνείς Εβραίοι”! (Και τα των “Μπίλντεμπεργκ” γνωρίζεις και με τον Δρα Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ είχες συναντηθεί στην Ελλάδα / Άγιο Όρος νομίζω, κλπ)!..

Άρα, παρά τα λεγόμενά σου, δεν αλλάζουμε την θέση μας και(!) περί του χρόνου εκλογών, εδώ και στην Τουρκία***, και(!) περί περαιτέρω οικονομικών, σε βάρος μας, … βιαιοτήτων, αλλά και ενός γενικού πολέμου! Είθε όμως να διαψευστούμε για 1η φορά και να υπάρξει ΕΙΡΗΝΗ και ΠΡΟΟΔΟΣ, με αλλαγή των σημερινών ΑΘΛΙΩΝ δεδομένων της ζωής μας, επειδή έτσι το θέλουν οι μεγάλες Οικογένειες, οι λεγόμενες και Παγκόσμιες, σαν αυτήν πχ των ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ!..

*** Στην Τουρκία είναι μάλλον σίγουρο πως θα έχουμε πρόωρες εκλογές, αφού ο ΡΤΕ θα θελήσει να διεκδικήσει έτσι την παραμονή του στο… “Λευκό Παλάτι”!.. (Υφίσταται συγκεκριμένη τ/νόρμα, γι’ αυτό)!.. / Κατ’ εμάς έχει σημασία, μέχρι και το ποιός θα κάνει 1ος εκλογές, αν με καταλαβαίνετε, δηλαδή εμείς ή οι Τούρκοι!.. SOS!!!

Θα μου πείτε βεβαίως, πως πχ και τον Μάρτιο του 2023 να γίνουν οι ε/εκλογές και πάλι… προλαβαίνουν οι Τούρκοι να κάνουν “παιχνίδι” σε βάρος μας, με τα ίδια ακριβώς πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικά δεδομένα στην χώρα μας, πλην του σπουδαιοτέρου, ήτοι της πολιτικής ασταθείας, έστω και της κατ’ ανάγκην προσωρινής, που θα επιφέρει ο εκλογικός Νόμος της απλής αναλογικής, που δεν άλλαξε ο… γάτος ΚΚΜ, και τον οποίον σίγουρα θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν οι Τούρκοι! Ο χρονικός ορίζοντας δηλαδή μιας σοβαρής Ε-Τ εμπλοκής, πολέμου, κλπ, είναι ανάμεσα στο Φθινόπωρο του 2022 και την Άνοιξη (Μαρ – Απρ) του 2023, με βάση την υπόψη συλλογιστική!..

Τέλος και επί του “Ουκρανικού”, σου ξαναλέμε Κε Π-Θ, πως η Ρωσία είναι ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΙΣ (!!!), δεν λογίζεται το ίδιο ο… αναθεωρητισμός της, με αυτόν της Τουρκίας, (συγκρίνεις ανόμοια πράγματα / έχουμε χύσει λίγο μελάνι εδώ και γι΄αυτό), η Ρωσία σήμερα δεν είναι η Ρωσία του 1917, ‘ 18 και ‘ 19 και η Ρωσία είναι χώρα της ευρύτερης… γειτονιάς μας! Τώρα, βεβαίως, πια, έχεις τραβήξει εσύ χαρτί, ως Π-Θ μας! Ας ευχηθούμε να μην… καείς και κοντά σε εσένα και όλοι μας, εδώ στην χώρα… “της φαιδράς πορτοκαλέας”! (“Κολλάει” άριστα εδώ αυτή η ρήση του Ποιητή για την Ελλάδα μας)!

Και για όσους ρωτάτε, γιατί αφαιρέθηκε το Θέρος η μάσκα στην Ελλάδα, απαντώ! Μα αν, σε όλες αυτές τις παραπάνω κρίσεις, είχαμε και αυτό το Καλοκαίρι την μάσκα, μετά μάλιστα και από 2 χρόνια συνεχούς κλεισούρας, τότε οι Έλληνες θα είχαμε ρεκόρ θανάτων από ψυχολογικά προβλήματα, δημιουργία περαιτέρω των υφισταμένων νευρώσεων, τρέλα, αυτοκτονίες, κλπ! Κρατηθείτε όμως, διότι το Φθινόπωρο έρχεται και θα βρεθεί ο… κρατικός τρόπος, όχι μόνον η μάσκα να μπει, αλλά και το 4ο εμβόλιο, το… “πολλαπλό”, όπως έξυπνα το είπανε, να γίνει!..

– Εκείνο που δεν κατάλαβα, ήταν η αναφορά του Π-Θ στα “σπρεντς” τα ελληνικά και της Γερμανίας, που κάποια σχέση μεταξύ τους διατηρεί την βιωσιμότητα του τεράστιου για τα ε/δεδομένα ε/Χρέους, αν κατάλαβα καλά!..

– Συμφωνούμε με τον Κο Π-Θ, στο ότι ο πληθωρισμός, για 1η φορά μετά από τον Πόλεμο είναι παγκοσμίως τόσο υψηλός! Δεν μας είπε βεβαίως το “γιατί”, αφού δεν θα ήθελε να… αυτο-υπονομευτεί, αφού τα αφτιά των “Διεθνών Εβραίων” είναι… παντού!..

Παρατήρηση:

– Στις οικονομικές του επισημάνσεις – παρατηρήσεις ο Κος Π-Θ φάνηκε πολύ σκληρός, (ο Ντράγκι εμπρός του είναι Β΄Εθνική), φάνηκε όπως ακριβώς οι… προσήλυτοι! Ο Κος Π-Θ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άριστα ως ο νέος ΝΤΡΑΓΚΙ, το γράφουμε και πάλι!

Πιο κάτω!

– ΟΚ! “Θα έχουμε φωτιές”, είπε ο Π-Θ! Είπε, επίσης, πως δεν μπορεί να πει με σιγουριά, αν οι μέχρι τώρα φωτιές στην χώρα μας, αυτές των τελευταίων ετών, κλπ, είναι δουλειά της ΜΙΤ, διότι δεν έχει ατράνταχτες αποδείξεις!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΕ Π-Θ! ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!..

– Η αναφορά του Π-Θ σε “μεγάλες φουρτούνες των διεθνών εξελίξεων” ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

ΓΥΡΙΣΑΝ, ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΤΟ, ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΡΑΜΠ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΚΕΡΔΙΣΑΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΚΛΕΙΣΤΟ” ΚΑΙ “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΚΕΝΤΡΙΚΟ” ΤΡΑΜΠ, (ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ), ΕΝΩ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ “ΑΝΟΙΞΑΝ” ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ (ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΟΧΩΝ) ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ… ΚΑΡΔΙΑ ΟΙ… ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ – ΦΥΣΙΚΟΑΕΡΙΤΕΣ ΡΩΣΟΙ!..

– Μας είπε, επίσης, ο Κος Π-Θ για το “Ειδικό Δικαστήριο” για τους Κους Παππά – Παπαγγελόπουλο, για την Κομματική Συριζούλα τέως Εισαγγελέα Τουλουπάκη, τον Κο Κομμουνιστο-Καλογρίτσα, με τα… λιβάδια… , κλπ, κλπ, κλπ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Όμως, Κε Π-Θ! Δεν μας είπες τίποτα για το εάν και πότε θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο η… εθνική κόντρα ΚΟΤΖΙΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, η οποία, πλην των άλλων, περιλαμβάνει και πολύ… μπερντέ!.. Γιατί άραγε; Το εθνικό συμφέρον είναι η αιτία ή πήρες καμιά εντολή από τον… Σόρος; Μην εκνευρίζεσαι Κε Π-Θ! Τί άλλο δηλαδή να σκεφτούμε, για πες!..

– Η πρότασή σου, Κε Π-Θ και ο τελικός διορισμός του Κου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στην ΕΕ (“Επιτροπή των Σοφών “), δείχνει ξεκάθαρα την ταυτότητα αυτών που κυβερνούν σήμερα την Ευρώπη, αλλά και τον Πλανήτη!..

– Δεν ήσουν ξεκάθαρος στον ορισμό των Κεντρώων πολιτών! Θα μπορούσες να μας έλεγες ποιές είναι οι πολιτικές… αναγνωριστικές (sic) διαφορές των σημερινών Κεντρώων πολιτών, με τους παλαιούς ιδεολογικά ομοίους; (Πχ με τους Κεντρώους της εποχής του πατέρα σου)!..

Καταληκτικά, η συνέντευξη του ΚΚΜ έδειξε και απέδειξε ότι:

H Eλλάδα σήμερα έχει Π-Θ έναν πολύ εύστροφο / πνευματικά ταχύ και οξύνου Π-Θ, έναν νέο άνθρωπο που της αξίζει να την κατευθύνει και να την οδηγεί στον σύγχρονο Κόσμο, έναν σοβαρό πολιτικό (και όχι… πορδές ή… μίξες), ο οποίος, δεν θα ήταν τραβηγμένο πιστεύουμε να το σημειώσουμε, είναι ήδη ηγέτης!..

Παραμένει ωστόσο ερώτημα (έστω και ρητορικά παραμένει ερώτημα, το… ερώτημα, αφού εμείς ισχυριζόμαστε πως ξέρουμε την απάντηση, την οποίαν και σας έχουμε γράψει σε άλλο προηγούμενο άρθρο μας), το γιατί ο ΚΚΜ δεν άλλαξε τον εκλογικό Νόμο, εν όψει του 2023, ώστε να υπήρχαν απείρως μεγαλύτερες πιθανότητες εκλογής αυτοδυνάμου Κ-Β, με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται, μπροστά μάλιστα στην αποκαλυφθείσα πλέον εμπρός μας και σε όλη της την έκταση και δυναμική, τουρκική εναντίον μας πραγματικότητα!..

ΥΓ.

1. Ο Κος ΚΟΥΒΑΡΑΣ δεν έγλειψε τον Π-Θ, αλλά τον χαλάει, νομίζουμε, στην όλη του θετική γενικώς παρουσία, η αδελφίστικη χροιά της φωνής του!.. (Προφανώς αυτή είναι η φωνή του, βεβαίως)!..

2. Οι συνεντεύξεις πλέον του ΚΚΜ θα πρέπει να είναι “ΛΑΪΒ”!..

 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-