Κοι Αρχηγοί Των Ε/Επιτελείων!..

Κοι Αρχηγοί!

Διαβάστε, αν θέλετε, τα ακόλουθα:

1. Σύλληψη 2 Ελλήνων Στρ-κών Στον Έβρο (Καστανιές)

 α. Αν η κατηγορία κατά των 2 συλληφθέντων είναι έστω και η απλή παραβίαση απαγορευμένης στρ-κής περιοχής, ένα “πειθαρχημένο” Κράτος, ένα Κράτος που σέβεται τον ευατό του, όπως είναι η Τουρκία, δεν πρόκειται να τους αφήσει ελευθέρους! Έτσι, η εκτιμησή μας είναι ότι –τουλάχιστον– οι 2 Έλληνες στρ-κοί θα κρατηθούν, όσο προβλέπει η ποινή που η τ/ Δικαιοσύνη έχει προσδιορίσει, για τέτοιου είδους παραπτώματα! Άρα ΜΗΝ(!) τους περιμένετε την… Δευτέρα (05-03-2018)!..

  β. Αν τους αποδοθεί ή αν ήδη τους έχει αποδοθεί η κατηγορία της κατασκοπείας (όπως αναφέρουν και εκτιμώμενα ως σοβαρά, τ/”σάϊτς” του Διαδικτύου, αλλά και το γεγονός – ένδειξη ότι τους έβαλαν σε Φυλακές τύπου “F”), τότε το πρόβλημα – όπως αντιλαμβάνεστε- αμέσως μεγενθύνεται, “ανοίγει” και πλέον θα αναχθεί σε επίπεδο χειρισμού και μόνον των 2 Κ-Βσεων, Ελλάδος και Τουρκίας!

  γ. Πρόκειται για ΕΠΙΤΥΧΙΑ των ΤΕΔ! (Σε “1ο Χρόνο”, των ΤΕΔ)!.. / Σκεφτείτε το!..

  δ. Το γεγονός καταδεικνύει με απόλυτη… σαφήνεια την τελεία προχειρότητα -ας το γράψω έτσι- με την οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει –ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!)- το Ε/ΓΕΣ και κυρίως το Ε/ΓΕΕΘΑ, την γείτονα Τουρκία και ειδικά τις ΤΕΔ, στο Πεδίο!

– Οι Αρχηγοί, Κε Αποστολάκη, δεν είναι για φιγούρα, στις οποίες προβαίνετε εσείς κατά καιρούς για να δείξετε ότι είστε σωματικά… ακμαίος, (“κόλλησε” δυστυχώς και ο Α/ΓΕΑ και προβαίνει -ασκούμενος- σε βομβαρδισμούς νησίδων – στόχων, όπως είδαμε), ούτε (πολύ περισσότερο) για γλέντια με τσιμπούσια στον Έβρο, μαζί με το πολιτικό παρτάλι, που λέγεται Καμμένος! Πάλι καλά που δεν είδαμε τον Α/ΓΕΣ να οδηγεί κανένα άρμα ή να κάνει τον πολυβολητή, για να δείξει ότι δεν έχει ξεχάσει τα (ΤΘ)!.. Και αναφερόμαστε στον Α/ΓΕΣ, αφού έδαφος καταλαμβάνεται μόνον από ΑΡΒΥΛΑ και συνεπώς η δική του κυρίως(!) συνολική στάση ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ και ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, όταν μάλιστα για τον συγκεκριμένο Αξκό είχαμε γράψει πως ο ΕΣ απέκτησε Αρχηγό (!) μετά από πολλά – πολλά χρόνια!

(Εδώ ανώτατοι Αξκοί, ιδιαίτεροι Υπουργών, ακόμα και… Αρχηγοί, θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο, γίνονται όσα στελέχη, στα άρματα ή στα α/φ των οποίων είχαν ανέβει, για… εφέ ασφαλώς, Π-Θγοί και ΠτΔ!.. Για παράδειγμα! Ποιόν έχει σήμερα πχ ο Καμμένος δίπλα του; Κλπ, κλπ, κλπ)!..

Αν δεν έχετε τη στοιχειώδη αντίληψη Κοι Αρχηγοί, να αντιληφθείτε κάποια πράγματα αυτούς τους ιδιαιτέρως χαλεπούς καιρούς, που διακυβεύεται η ίδια η τύχη της Πατρίδος μας, από εγχώριους και μη προδότες, μικρούς, μεγάλους και… μεγαλύτερους, τότε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ως ηγεσία, έστω και ΔΟΤΗ! (Δεν είστε όλοι σας βεβαίως τέτοιοι)!..

– Θα μου πείτε “τί να περιμένει κανείς” όταν Ταξίαρχοι, … Μέραρχοι και Σωματάρχες γίνονται… Καραγκιόζηδες, μέχρι και… “κολλητοί” του… ιδιόρυθμου, (εννοώ ως χαρακτήρος), νυν… Δημάρχου Μαραθώνος, (μετά τους κομματικούς, τα μέλη των φατριών, αυτούς που έχουν μέσον την… Εκκλησία και τους Μητροπολίτες, αυτούς των μεγαλο-επιχειρηματιών, των Μασώνων, τους “απ’ έξω”… στρατολογημένους και ιδιαιτέρως ισχυρούς, τους διαβολείς, τους ρουφιάνους και συκοφάντες, που πάντα άρεσαν και αρέσουν, κλπ, κλπ, κλπ), ένας Δήμαρχος που δήλωνε με αρκετή δόση… ηλιθιότητος, έξω από την Κ. Πύλη του Υπουργείου, πως είναι κολλητός με τον νυν Υπουργό και πως του ζητάει “πράγματα” για το δήμο του και αυτός του τα δίνει / προσφέρει, κλπ, κλπ, κλπ!.. Το ΥΠΑΜ στην… Τατιάνα live!.. H αποθέωση της ξεφτίλας!..

– Όχι απλώς ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ αγαπητοί υπάρχει, με αποτελέσματα -ιστορικά- πάντα τραγικά, αλλά κάτι πάρα πολύ περισσότερο!

Ποιός είναι άραγε ο Σωματάρχης του Δ’ Σ.Σ.; Ποιός είναι άραγε ο Μέραρχος της 16ης M/K Μχίας; Άντε!……. STOP!

(Α! Άκουσα πως Πρόξενός μας στην Αδριανούπολη είναι κάποια Κα Σωτηρία Θεοχαρίδου! … Συγχαρητήρια στο γνωστό … “στρατευμένο” πολιτικο-στρατιωτικό “Κύκλωμα” που λυμαίνεται τον χώρο των πληροφοριών, στις ΕΕΔ και στην ΕΥΠ, που έχει καταστεί… “μεγαλο-παράγκα” και όποιο επώνυμο δεν τελειώνει σε -ίδης / -ίδου ή -άντε- σε -ογλου, δεν “περπατάει”, δεν “προχωράει”, δεν “περνάει” που-θε-νά! Ας με συγχωρήσει η υπόψη… Κα Πρόξενος)!..

– Τί υπάρχει;

Υπάρχει μεγάλη

    ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ!..

– Και όμως ο Υπουργός ΚΑΜΜΕΝΟΣ δεν άφησε -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- φέτος να γίνουν κρίσεις από την στρ-κή ηγεσία, (η οποία “κόλλησε” την Κ-Β κή αγάπη για την… “καρέκλα”), με την αστεία δικαιολογία ότι… οι… καιροί τάχα μου και παπαριές…

– Δηλαδή Κε Καμμένε, η ψυχούλα -πράγματι- πατέρας σου, (σε ποιόν έμοιασες εσύ βρε Παναγιώτη;), λέω τώρα, αν είχε έναν υπάλληλο που του πήγαινε το μαγαζί στα βράχια, δεν θα τον άλλαζε αμέσως ή θα τον άφηνε να τον καταστρέψει, διότι έξω από το μαγαζί του / σας, … πχ έβρεχε ή έρριχνε ο Θεός αστραπές και βροντές;

– Απέκτησες όμως το δικαίωμα ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ γενικώς και σε όλα, παρά τα όποια υφιστάμενα θεσμικά κείμενα; Οι πολλές στρ-κές φορεσιές που σου έβαλαν, μήπως σε έκαναν… Δελαπατρίδη; Οι “γύρω” σου όμως τί κάνουν;

Δεν είναι όμως ώρα τώρα, για γκρίνιες!..

 ε. Όμως είναι ώρα, τώρα(!) να “κόψετε” ΑΜΕΣΩΣ(!), αν είστε πράγματι Αρχηγοί, τις διάφορες παπαριές που διακινούνται στα διάφορα “κολο-σάϊτς, όπως πχ αυτό του Χίου, όπου διάβασα, όπως και διάβασαν όλοι οι Έλληνες τις(!!!) παπαριές του, (εγράφη πχ ότι μπήκαν οι Τούρκοι στο Ελληνικό Φυλάκιο και τους συνέλαβαν, / αν συνέβη κάτι τέτοιο, τότε ξεκουβαλάτε ΤΩΡΑ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι Αρχηγοί απ’ το ΥΠΑΜ, διότι θα του έχετε αλλάξει το όνομα και από ΥΠΑΜ, θα το έχετε μετονομάσει σε ΥΠΟ.ΠΡΟ.ΚΑΦ., ήτοι σε “Υπουργείο Προστασίας… Καφενείων, εγράφη πως οι… “Αετοί των Συνόρων” είναι δήθεν ειδική Μονάδα Κομάντος της 54ης Μ/Κ τ/Ταξ, κλπ), καθώς και να απαγορέψετε τις διάφορες παρουσίες πρώην στρ-κών σας σε κανάλια, (και ανάθεμα αν βγαίνουν και τίποτα σοβαροί, αλλά δυστυχώς μόνον λαμόγια, όπως αυτός ο… πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΝΑΤΟ, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα, που δεν ήξερε, χθες, στο Epsilon TV, ότι δεν πρόκειται για το… Π/Γ του Δεδέαγατς, ή για τον άλλον, τον ακολουθήσαντα στην οθόνη,… ΝΔούλη… Αντγο, κλπ), ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ, αν το έχετε ξεχάσει, ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ε-ΛΕ-ΓΧΟ-ΜΕ-ΝΕΣ! Είστε ΕΣΕΙΣ Υ-ΠΟ-ΧΡΕ-Ω-ΜΕ-ΝΟΙ δυστυχώς(!) να ασχοληθείτε με το θέμα, αφού δεν υπάρχει… ελληνικό θεσμικό κρατικό Όργανο, ούτε Νομοθεσία, που να ασχολείται ή να διαπραγματεύεται επχσεις επιρροής” σε ειρήνη και πόλεμο! Τουλάχιστον μαζέψτε τους δικούς σας! Τώρα! Οι Επιτελείς σας δεν σας το θύμισαν αυτό; Α! Εκείνο το “Γραφείο Τύπου” σας, μόνο του “παίζει μπάλα”;

(Είδα ότι μπήκε και το “ONALERT” στο Επιτελείο, με… δημ/φο, έναν νεαρό Κο με μούσια (όχι… άπλυτο) και έπαθα… λιποθυμικό επεισόδιο! Τί κατάντια είναι αυτή ρεεεεεεεεεεεεεε! Έτσι, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να κάνουμε τίποτα, απέναντι στους Μογγόλους, αφού όλοι οι παραπάνω, σε μια ΕΤ σύγκρουση, θα παίξουν” -ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ- το ρόλο (κυρίως “πριν” από την σύγκρουση) των… Βουλγαρικών Κομμουνιστικών στρατευμάτων που συνεχώς “κατέβαιναν” το 1974, από Βορρά και γι΄αυτό δεν θα έπρεπε να “πάμε” στρ-κά στην Κύπρο, δεν θα έπρεπε τάχα να στείλουμε στρατό στη Μεγαλόνησο, κλπ!.. Καταλαβαίνετε τίποτα ή το κάνετε επίτηδες ρε; Έχετε “βαρέσει διάλυση” ρε);

  στ. Αυτά προς το παρόν! Α! Σας θυμίζω ή σας ενημερώνω, πως οι Τούρκοι στρατιωτικοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΕΣ! Αν όμως δεν το καταλαβαίνετε αυτό, σας λέγει μήπως τίποτα η φράση πως “οι Τ/στρ-κοί είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ;

2. Και επιτέλους! (Προς πολλούς αποδέκτες του Ε/ΤΥΠΟΥ, ηλεκτρονικού και μη)!

     α. Δεν είναι Ανδριανούπολη ρε, αλλά Αδριανούπολη!

    β. Η λέξη επικεφαλής ΔΕΝ κλίνεται! Και στους 2 αριθμούς, ενικό και πληθυντικό, και σε όλες τις πτώσεις, είναι ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ!..

3. Θα τα ξαναπούμε,πρώτα ο ΘΕΟΣ!..

-/-

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

ΥΓ

1. Αναρχικοί” – Κ-Β ΣΑΝΕΛ… 100 – 0! 10 Απρ. γυρνάει ο Ντίνος… σας στον Κορυδαλλό! Γειά σου μάγκα Αρχηγέ της ΛΑΕ, γειά σου μάγκα ΧΟΥΝΤΟ-Ιωαννιδικέ Υπουργέ Τόσκα, γειά σου Κονιόρδε Κοντονή, φανατικέ οπαδέ της “Κούλας”, γειά σου και εσένα Π-Θ γέ μας, αλλά κυρίως γειά σου εσένα, μεγάλε… Πατριώτη Καμμένε, που “θα πας μαζί τους (με τους… Τσιπρικούς) μέχρι τέλους”!.. Τί εννοείς ακριβώς; Μέχρι να καεί πχ όλη η Αθήνα; Μέχρι να έχουμε, πόσους ας πούμε νεκρούς, όπως μας είπαν τα… δικά σας παιδιά; 1, 2, 5, 10; (Λίγο γλείψιμο ακόμα να σου κάνει ο Χαϊδαριώτης Βίτσας, και είσαι ικανός εσύ “να πας και μετά από το… τέλος”)!.. 

2. Ξαναρωτάμε! Κανένα ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ στην ΕΥΠ υπάρχει ή όχι;

3. Α! Κε Αρχηγέ της ΛΑΕ! Στείλε αύριο, 04-03-2018, κανένα… Εξαρχειοτόπουλο, ντόπιο ή ξένο, στην συγκέντρωση για τα Θρησκευτικά, των… ΦΑΣΙΣΤΩΝ, να κάνει κανένα… τζερτζελέ! Τί θα κάνουν δηλαδή οι.. Παπάδες εκεί; Οπωσδήποτε οργανώστε ΑΝΤΙ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, όπως έχετε διδαχθεί, διδάξει και διδάσκετε!.. Και εσύ ρε πολιτικέ ξεφτίλα ΤΟΣΚΑ, που προφανώς, όταν ήσουν στο Στρατό, όταν έκανες / όταν παρίστανες τον Δκτη, (διότι περί αυτού πρόκειται) και κάτι δεν πήγαινε καλά, τα “έρριχνες” στους υφισταμένους σου, μην στείλεις κανέναν Αστυνομικό, ώστε να μπορέσουν “τα παιδιά σας” να δράσουν ανενόχλητα και όπως ξέρουν, ενώ μετά, αν γίνει ο,τιδήποτε, να βγεις και να τα “χώσεις” στους κακούς και ΦΑΣΙΣΤΕΣ… “μπάτσους”! Έτσι θα καταστείς ακόμα περισσότερο… ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ(!), ως Υπουργός, όπως σε θεωρεί ο Κος Τσίπρας και είχε την καλωσύνη να μας ενημερώσει ο Κος Τζανακόπουλος!..

4. 0419:30Μαρ2018, στου “ΛΑΜΟΓΙΑ”! 

-/-