Κομμουνισμός Η(Διαζ) Κόκκινος Φασισμός, “Νο 2”. Η Μοίρα Των Συνεργατών!

Φίλοι μου!

  • Συνεχίζουμε τα περί… Κομμουνισμού με το παρακάτω θέμα, όπως σας το είχαμε ήδη πει, απ’ το προηγούμενο άρθρο μας, προκειμένου να αντιληφθείτε (σκεπτόμενοι πάντα και προβαίνοντας στις αναγκαίες συγκρίσεις, όπως και στους απαραίτητους παραλληλισμούς), σε γενικές γραμμές ασφαλώς, αλλά πολύ καθαρά“, το ποιόν των Κυβερνώντων σήμερα την δύστυχη Ελλάδανεο-κομμουνιστών διεθνιστών ανθ-ελλήνων, οι οποίοι, σε μια εποχή που ο Κομμουνισμός έχει πέσει παγκοσμίως(!), αυτοί θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα… χώρα, εγκαθιδρύοντας έναν μάλιστα πολύ σκληρής μορφής νεο-κομμουνισμό!

Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ“!

Ο Κομμουνιστής δεν θεωρεί τον σοσιαλισμό σαν ένα σύμμαχο σε μια κοινή υπόθεση, αλλά σαν ένα παίγνιο, ένα προσωρινό μέσο‚ ένα όργανο, που το πετάνε χωρίς οίκτο, μόλις εκπληρώσει τον σκοπό του“! (Λ. Μπέβαν)

1. Οι Πολιτικώς Ηλίθιοι

Το 1919 οι μπολσεβίκοι περνούσαν δια πυρός και σιδήρου τη Ρωσία. Έπνιγαν στο αίμα κάθε διαφωνία κάθε αντιπολίτευση, κάθε αντίρρηση. Έπιαναν σοσιαλιστές, φυλάκιζαν αριστερούς δημοκρατικούς, ενώ τουφέκιζαν ακόμα και μετριοπαθείς Κομμουνιστές!

– Αυτή η βία ξεσήκωσε την διεθνή αριστερά και μάλιστα η ίδια η Β’ “Κομμουνιστική Διεθνής” στηλίτευσε τα πρωτοφανή εγκλήματα! Τότε ο Λένιν απάντησε:

“Μας κατηγορούν ότι άλλοτε καλούσαμε σε ενιαίο μέτωπο κατά του Τσάρου, όχι μόνον τους αριστερούς, αλλά και τους μικροαστούς, ακόμα και τους μεγαλοαστούς Φιλελεύθερους, ενώ τώρα στέλνουμε στο απόσπασμα και αυτούς τους σοσιαλεπαναστάτες και τους μενσεβίκους. Και μας ρωτούν:”Δεν είναι αυτό ασυνέπεια”; Tους απαντούμε! “Μάλιστα είναι”! Αλλά όποιος εκπλήσσεται γι΄αυτήν την ασυνέπεια είναι πολιτικώς ηλίθιος“!

(Β. Ι. Λένιν: “Στιγμές της Ρωσικής Επαναστάσεως” / 1919)

– Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που δίνουν οι Κομμουνιστές στους συμμάχους τους! Πολιτικώς Ηλίθιοι! Η τύχη δε που τους επιφυλάσσουν είναι το εκτελεστικό απόσπασμα!

2. Αλέξανδρος ΚΕΡΕΝΣΚΥ  

Ο Κερένσκυ δεν ήταν Δεξιός, ούτε καν Κεντρώος, αλλά αριστερός Σοσιαλιστής! Ζητούσε κοινωνική και πολιτική δικαιοσύνη και γενικως κοινωνική Δημοκρατία!

Τον Φεβ. του 1917 έπεσε ο Τσάρος και η Ρωσία, για πρώτη φορά στην Ιστορία της, έγινε Δημοκρατία! Στην Κ-Β του Λβωφ, ο Κερένσκυ μετείχε σαν Υπ. Δικαιοσύνης, όντας ταυτόχρονα και μέλος των Σοβιέτ, όπου συνεργαζόταν με τους Μπολσεβίκους. Εργάστηκε σκληρά και συστηματικά, για να οδηγήσει την χώρα προς τα όσο αριστερά μπορούσε και γινόταν, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να μειώσει τις εξουσίες της Κ-Β, προς όφελος των Σοβιέτ!

Στον ανασχηματισμό του Μαϊου ο Κερένσκυ ανέλαβε το Υπ. Στρατιωτικών και διέλυσε τον Στρατό! Θέλησε να σπάσει την παλιά πειθαρχία, να ανοίξει τις πύλες των ΕΔ στην πολιτική, να άρει τους φραγμούς που εμπόδιζαν την διείσδυση των Κομμουνιστικών ή και άλλων ανατρεπτικών ιδεών και στοιχείων στο στράτευμα. Οι Μπολσεβίκοι αφέθηκαν από ελεύθεροι, έως ασύδοτοι να προσηλυτίζουν στρατιώτες, να οργανώνουν πυρήνες και να συνωμοτούν. Όσοι στρ-κοί δοκίμασαν να αντιδράσουν καταγγέλθηκαν ως αντιδραστικοί και διώχθηκαν.

– Τον Ιούλιο, του 1917, οι Μπολσεβίκοι έκαναν κίνημα, αλλά απέτυχαν. Τότε ο Λένιν είπε στον Τρότσκυ: Τώρα είναι η στιγμή να μας στρίψει το λαρύγγι η Κ-Β! Έτσι δραπέτευσαν και οι δύο απο την Πετρούπολη. (Λ Τρότσκυ, Απομνημονεύματα“)

– Το κίνημα όμως έφερε και πτώση της Κ-Β. Ο Π-Θ Λβωφ παραιτήθηκε και την θέση του πήρε ο Κερένσκυ. Ήταν 6 Αυγ. 1917.

Ο Κερένσκυ, ως Π-Θ, κήρυξε τη λήθη έναντι των Κομμουνιστών Κινηματιών! Αρνήθηκε να πάρει οποιοδήποτε μέτρο εναντίον τους, διότι η αντίληψή του περί “Δημοκρατίας” απέρριπτε κάθε αντικομμουνιστική δράση. Έτσι ο Λένιν ξαναγύρισε!

Ο Κερένσκυ, αντί να διώξει τους Κομμουνιστές, άρχισε νέες εκκαθαρίσεις στο Στρατό, στα Σώματα Ασφαλείας και στον κρατικό μηχανισμό, ικανοποιώντας κάθε σχετικό αίτημα των Κομμουνιστών και υιοθετώντας κάθε κατηγορία τους, εκδιώκοντας κάθε αντι-κομουνιστικό στοιχείο.

Στις 9 Σεπ. 1917 έπαυσε τον Αρχηγό του Στρατού Στρατάρχη Κορνίλωφ, διότι οι Κομμουνιστές ισχυρίσθηκαν ότι ήταν επικεφαλής μιας “Χούντας”, η οποία ετοίμαζε πραξικόπημα. Τότε διαθόθηκε ότι ο Κορνίλωφ θα βαδίσει κατά της Αγίας Πετρουπόλεως! Έτσι, για να τον αντιμετωπίσει ο Κερένσκυ, δέχθηκε την πρόταση των Κομμουνιστών για “Ενιαίο Αντιδικτατορικό Μέτωπο”! (Για τα “Ενιαία Μέτωπα” θα “μιλήσουμε” προσεχώς)! Ο Κερένσκυ αποδέχθηκε την πρόταση και τους έδωσε όπλα, χρήζοντάς τους μάλιστα “υπερασπιστές της Δημοκρατίας”!..

– “Χούντα” όμως δεν υπήρχε, ούτε και εκδηλώθηκε κανένα πραξικόπημα. Ο Κορνίλωφ δεν αντέδρασε στην παύση του, αλλά ο Κερένσκυ, ακολουθώντας τις υποδείξεις των Κομμουνιστών, τον συνέλαβε, ανακήρυξε “Στρατάρχη” τον εαυτό του, χάνοντας έτσι την υποστήριξη του Στρατού, ο οποίος τον μίσησε και έμεινε ετσι μετέωρος, έρμαιο στις ορέξεις των Μπολσεβίκων “φίλων” του!..

Στο μεταξύ, οι Κομμουνιστές ήσαν αυτοί που ετοίμαζαν, στ’ αλήθεια όμως, πραξικόπημα, συγκροτώντας την “Χούντα” τους, την περίφημη “Στρ-κή Επιτροπή”, με επικεφαλής τον Τρότσκυ!

Ταυτόχρονα διέψευσαν μετ’ αγανακτήσεως τις σχετικές φήμες που τους ήθελαν να “καθαρίζουν” τον Κερένσκυ, διαβεβαιώνοντάς τον για την αφοσίωσή τους στο πρόσωπό του, αλλά και προς την… Δημοκρατία!.. Η τελευταία σχετική διάψευσή τους εξεδόθη στις 6 Νοε 1917! Λίγες ώρες μετά (το βράδυ της 6ης Νοε) πραγματοποίησαν το Κίνημά τους, ανέτρεψαν τον Κερένσκυ και άρπαξαν την εξουσία!

Ο Κερένσκυ δεν ήθελε να πιστέψει ότι επρόκειτο για νέο Κίνημα! Δεν ήταν δυνατόν οι Μπολσεβίκοι, που τόσα του όφειλαν, να ήθελαν την ανατροπή του! Ποιόν θα έβρισκαν καλύτερο; Κάποιο λάθος θα συνέβαινε, πίστευε! Την επομένη το μεσημέρι άρχισε να αντιδρά, αλλά ήταν ήδη αργά!

– Στις 9 Νοε 1917, στις 2 τα ξημερώματα, οι Μπολσεβίκοι χτύπησαν την έδρα της Κ-Β, τα “Χειμερινά Ανάκτορα”, έξω από την Πετρούπολη, τα οποία και κυρίευσαν. Ο Σοσιαλιστής Κερένσκυ κατόρθωσε να το σκάσει, μεταμφιεσμένος σε γυναίκα, ενώ οι “φίλοι” του τον γύρευαν, για να τον σκοτώσουν! Πρόλαβε να φύγει και από τη Ρωσία, καταφεύγοντας στις Η.Π.Α., όπου και έζησε, μέχρι τον θάνατό του!

Σ1

Σ3

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΧΑΙΡΕΤΑΙ“!

 “ΕΛΛΗΝΑΣ” 

     -/- 

ΥΓ.

1. Αποδείχθηκε, όπως σας το έγραφα, ότι ο Τσίπρας πήγε στη συνάντηση για τη “Μετανάστευση” (θα έπρεπε να λεγεται συνάντηση για την υλοποίηση των σχεδίων του “Νεο-Ταξίτη” Χιτλερίσκου Σόρος και των ομοίων του), στις Βρυξέλλες, έχοντας συνεννοηθεί απο πριν με την Μέρκελ για όλα και σε όλα, όσα ακούσατε! Η συνάντηση αυτή απλώς επισημοποίησε τα ήδη από πριν συμφωνηθέντα! 

 Την Ελλάδα την τελειώνουν οι Κομμουνιστές φίλοι μου, υλοποιώντας τους ξενικούς σχεδιασμούς! (Τα έχουμε πει)!

Είναι τόσο πολιτικός παλιοχαρακτήρας ο Τσίπρας, που μας είπε ότι ανέστειλε την αύξηση του ΦΠΑ στα 5 πληγέντα απο τη λαθρομετανάστευση νησιά μας, για ταχα 150, με 200 άτομα το μήνα, που θα πάρουμε / παιρνουμε πίσω απο τη Γερμανία (δεν μας είπε βεβαιως για ποσο χρονο θα συμβαινει αυτο, ώστε να ξερουμε με ποιον αριθμο θα πρεπει να πολλαπλασιασουμε το 200)!.. Για ενα ετος θα ειναι 200 Χ 12 = 2400 ατομα!.. 

Ο Τσίπρας μας είχε πει ότι το 2015 είχαν μπει στην χώρα μας 1,8 εκ-ρια “λάθρο” και Σύροι πρόσφυγες! Σύμφωνα με την εμφανισιακά Μάγισσα Κα Τασία, αυτοί λιάζονταν για λίγο και μετά έφευγαν εκτός Ελλάδος, χωρίς να μας πει / πουν ποτέ οι “ΣΑΝΕΛ”, για πού! 

Απ’ αυτά τα 1,8 εκ-ρια (εμείς είχαμε “χάσει” τότε, θα το θυμάστε, 300.000 λαθρο-πρόσφυγες / άλλωστε το σάϊτ είναι “ανοικτό”, δεν το έχουν κατεβάσει, διότι και “παίρνουν” και μορφώνονται όλα τα κομμούνια) ένας ικανός αριθμός, χωρίς να ξέρουμε πόσοι, κατέληξαν στην Γερμανία! Εκτιμούμε ότι 800.000 άτομα κατέληξαν στην Γερμανία και πως το υπόλοιπο 1 εκ-ριο έμεινε στην χώρα μας! (Τα λεωφορεία για τα βόρεια σύνορά μας έφευγαν σωρηδόν τα βράδια ή τα ξημερώματα από την Αχαρνών)!..

Άρα φίλοι μου να περιμένετε την επιστροφή τουλάχιστον 800.000, με 1.000.000 ξένων στην χώρα μας, στην οποία διαβιούν ήδη 1,5 εκ-ρια Αλβανοί, 500.000 άτομα άλλων… λευκών φυλών (Βαλκάνια + Α. Ευρώπη + Ουκρανία + Β. Καύκασο) και τουλάχιστον 1 με 1,5 εκ-ριο μαύροι εξ Αφρικής και μελαψοί εξ Ασίας! Δηλαδή: 1.000.000 + 1.500.000 + 500.000 + 1.500.000 = 4,5 εκ-ρια μη Έλληνες! (Και αν όχι 4,5 εκ-ρια, στα σίγουρα και πολύ σύντομα, θα έχουμε -αθροιστικα- στην χώρα μας 4.000.000 ξένους στην καλύτερη, με… προοπτική βεβαίας αυξήσεως, αχαχαχαχαχα, μέχρι το 2032, ημερομηνία που δεν τέθηκε τυχαίως από την ΕΕ, στο πρόσφατο “EURO-GROUP”, αφού σε 14 χρόνια και με τα ΜΕΤΡΑ που έχουμε από το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το “ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ” του Διεθνιστή ΣΟΡΟΣ-παιδου Τσίπρα, οι “Διεθνείς Εβραίοι” και τα Όργανά τους που διοικούν την ΕΕ, εκτιμούν πως οι Έλληνες στην χώρα που σήμερα λέγεται Ελλάδα, θα είναι περίπου 3 εκ-ρια και… “τελειωμενοι”, ενώ οι ξένοι περί τα 8, με 10 εκ-ρια!.. 

Μην γελιέστε αγαπητοί, αυτός είναι ο σχεδιασμός τους! Οι “Παγκόσμιοι Εβραίοι” χτυπούν την Ελλάδα διότι είναι η γνήσια Ορθόδοξη Χριστιανική χώρα της Ευρώπης και του Κόσμου και την Ισπανία, την άλλη χώρα που θα πάρει… 150, με 200… μετανάστες πίσω από την Γερμανία, … το μηνα, αχαχαχαχαχα, διότι ο Φερδινάνδος και η Ισαβέλλα κυνήγησαν το εβραϊκό Κεφάλαιο της εποχής τους, τους τότε “Διεθνείς Εβραίους” και έτσι τους εκδικούνται και θέλουν την… “Ελληνοποίησή” τους! / Κατά το… “Φινλανδοποίηση”! Αχαχαχαχαχα)!.. 

Σας έγραψα ήδη και προ της συνάντησης των Βρυξελλών ότι ήδη ετοιμάζονται 3 στρ-δα στην Λέσβο, για λάθρο, όπως και σε άλλα νησιά!

ΕΠΙΣΗΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΛΠ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ» ΣΤΟΝ… ΡΤΕ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ (ΣΑΝΕΛ) ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΚ-ΡΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ, Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ… ΤΟΥΣ!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΔΙΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ Ο,ΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΕ το Οργανο των ηγετων της Παγκοσμιοποιησης, δηλαδη Η ΜΕΡΚΕΛ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!.. 

Η πολιτική αλητεία του Τσίπρα και η οσμή πολιτικού ασβού που αναδίσει κάθε μέρα και περισσότερο, δεν έχει τελειωμό φίλοι μου! “Θα το τερματίσει”, ενώ η προσπάθεια που γίνεται με τους Ρότσιλντ, κλπ, είναι να ξανακερδίσει στις εκλογές που θα γίνουν σύντομα, ΩΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΝΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ, ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ «ΣΤΥΛ»!..  

(Δουλεύει σκληρά ο… φτωχός Σκουρλέτης γι’ αυτό, η “θηλυκή Αυλωνίτου”, ενώ ετοιμάζουν και πάλι… “μπαμ”, υποτιθέμενα βεβαίως, για την Κα Γκραμπόφσκι, που οι “Διεθνείς Εβραίοι” ξέρουν τα πάντα γι’ αυτήν, αφού η Κα έχει εβραϊκή καταγωγή, ενώ και μέσα στη ΝΔούλα, που φτάσαμε να λέμε να βγει Κ-Β για να γλυτώσει η Πατρίδα από την Κ-Φ, υπάρχουν άτομα με εβραϊκή καταγωγή, όπως η Ασημακοπούλου, η οποία όμως είναι έντιμη, ή άτομα με υψηλά εβραϊκά “κονέ”, όπως ο… Διαπόντιος Δένδιας / τί έγινε Κε Δένδια το έδωσε το νησί σου ο Κοτζιάς στα Αλμπάνια; / άτομα που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο Κόμμα αυτό και αναφέρουν)!.. 

Πάτε “πίσω” και διαβάστε μας! Γράψαμε τα πάντα περίπου 3 χρόνια τώρα, για το πώς θα έλθει η εθνική μας κολόβωση! Γράψαμε και για την αποκοπή της Μακεδονίας μας, από τον εθνικό κορμό, και για την Δ. Θράκη μας (αυτήν που μας άφησαν να διατηρήσουμε το 1922 – 1923, τότε που έκλαιγε σαν μικρό παιδί, επειδή δεν μας άφησαν να μπούμε και να καταλάβουμε την Α. Θράκη, ο Υδκτης της Μεραρχίας του Έβρου, παππούς του Αλβανού, όπως λέει ο ίδιος ότι είναι, Πάγκαλου / φανταστείτε φίλοι μου είχαμε ΥΠΕΞ άτομο που δήλωνε και δηλώνει Αλβανός, και Πρόεδρο -τότε- τον Εβραϊκής καταγωγής -κατάρα- της Ελλάδος Σημίτη, που ως αλλος πιονιερος “χάραξε” 1ος τον δρόμο της εθνικής μας Κ/Φ, ενώ τώρα έχουμε κυβερνήτες ανθέλληνες και όμως η Ελλάδα ζει ακόμα…), γράψαμε και για το Κράτος… των νήσων του Α. Αιγαίου, για την… ανεξαρτησία της Κρήτης μας, κλπ, κλπ, κλπ, όπως και για την… “ΦΑΙΔΩΡΑ”, το… “OVERKILL”, και άλλα πολλα, σχεδια και μη! 

Όμως νομίζεις Κε Τσίπρα ότι θα τελειώσει η Ελλάδα μας! Ποτέ δεν κέρδισαν συστήματα σαν αυτό που εσύ υπηρετείς! Ούτε ο απόλυτος ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ο δικός σου, ούτε ο ΜΑΥΡΟΣ αντίστοιχος και δίδυμος αδελφός του, ο… αδελφός σας, κέρδισαν ποτέ παντού και ειδικότερα στην χώρα μας, που γέννησε την “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, γι’ αυτό και συνεργάζεσαι και συν – ΥΠΑΡΧΕΙΣ, με την “Χ. Αυγή” και λόγω της ύπαρξης της “Χ. Αυγής”!..

Έστω όμως και την τελευταία στιγμή, η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Θα με ΘΥΜΗΘΕΙΣ και τότε αυτός θα είναι και ο λόγος που εσύ(!!!) ειδικά ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ!!! Ο ίδιος ο ΘΕΟΣ είπε, όταν του είπαν “Διδάσκαλε έρχονται οι 2 Έλληνες, ο Φίλιππος και ο Ναθαναήλ”, πως ελήλυθεν η ώρα, ίνα δοξασθεί ο Υιός του Ανθρώπου!.. (ΠΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ, ΤΟΥ… ΣΥΡΙΖΟ-ΝΥΜΟΥ, ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ)!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κε ΤΣΙΠΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Μ’ΑΥΤΗΝ! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΑΣΕΙΣ! ΘΑ… ΧΑΣΕΙΣ!

ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΛΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙΣ!!!

ΑΝΤΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΚΑΡΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ, ΜΕ (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΒΒΑΤΕΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΡΕ, ΤΟ ΚΑΡΑΓΥΦΤΑΚΙ, Ο ΖΑΕΦ, ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

Α! ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ… ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ!.. ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ,  ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ, ΣΕ ΕΜΑΣ!..

Photographed for the first time in 30 years, the embalmed body of Russian Bolshevik revolutionary leader and Soviet Union founder Vladimir Ilyich Lenin lies 28 October 1991 in the Mausoleum (built in 1930) bearing his name in Moscow's Red Square near Kremlin Palace. The body may be viewed by the public. (Photo credit should read /AFP/Getty Images)
Photographed for the first time in 30 years, the embalmed body of Russian Bolshevik revolutionary leader and Soviet Union founder Vladimir Ilyich Lenin lies 28 October 1991 in the Mausoleum (built in 1930) bearing his name in Moscow’s Red Square near Kremlin Palace. The body may be viewed by the public.

2. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…  ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ!

3. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟΥ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ… ΕΚΠ-ΣΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΝΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η… ΔΗΜ/ΦΟΣ ΚΑΝΤΖΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ, παρα το γελιο της, ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΓΕΝΙΚΩΣ! 

– ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ ΒΡΩΜΟ…  ΑΙΔΟΙΟ – ΟΣΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜ/ΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ!

ΑΝΤΙΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑ ΣΒΙΓΓΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ «Ρ» ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ!..

4. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ «ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ», ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΣΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ! (Οχι μονο συνεργαζονται με την “Χ. ΑΥΓΗ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ οι της Κ-Β, και κυριως οι του ΣΥΡΙΖΑ,  ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ γενικοτερα για ΝΑ ΕΧΟΥΝ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ)!..

-/-