Κομμουνισμός Και Εργάτες!.. (Σε 10 Ερωτο-Απαντήσεις)!.. + Κάποια ΥΓ!..

Φίλοι μου!

1. Πόσο δίκιο είχαμε που σας είπαμε πως, αν απαιτηθεί, θα αναφερθούμε περιληπτικά και στο θέμα Κομμουνισμός + Εργάτες!.. Απαιτήθηκε και μάλιστα μέσα σε τόσο λίγο χρόνο και έτσι σήμερα θα ασχοληθούμε με το θέμα αυτό!

2. Μετά τα όσα τραγικά έγιναν πρόσφατα στην Καλαμάτα, στην συνεδρίαση της ΓΣΕΕ, χθες (03-04-2019), είχαμε και πάλι, αλλά αυτή την φορά στην Ρόδο, και νέα τραγικά επεισόδια! 

3. Τί έγινε”, θα με ρωτήσετε! Απαντώ:

Οι Κομμουνιστές είχαν μάθει να έχουν πάντα, ανεξαρτήτως των εκλογικών εργατικών αναλογιών, “στα εργατικά συνδικάτα”, ανά την χώρα, αλλά και βεβαίως στην “ΓΣΕΕ”, το “πάνω χέρι”! Όπου έκριναν ότι δεν τους “έπαιρνε”, λόγω κυρίως των παραπάνω αναλογιών, τραμπούκιζαν πολλαπλώς, μετερχόμενοι από εκτόξευση λεκτικών απειλών, έως και χειροδικίες – ξυλοδαρμούς, κλπ!..

– Η εργοδοσία (ας την πούμε έτσι), φτάνοντας σε πραγματική… απόγνωση, αφού όλες της οι συνεδριάσεις – συγκεντρώσεις, κλπ, γινόντουσαν “πουτ… “, απ’ τα Κομμούνια, όταν δεν μπορούσαν να τις χειραγωγήσουν και να τις ελέγξουν… ειρηνικά, αποφάσισε να “νοικιάζει” μπράβους για να προστατεύει τις συγκεντρώσεις της, αλλά και κυρίως να προστατεύεται η ίδια! (Στην Καλαμάτα και στην Ρόδο είχαμε επεισόδια, αφού οι Κομμουνιστές / ΠΑΜΕ”, δεν αναγνωρίζουν την παρούσα (σημερινή) ηγεσία της “ΓΣΕΕ“, μια ηγεσία που λένε ότι η θητεία της έχει ήδη λήξει, αλλά που δεν αφήνουν την εκλογή νέας, με τα άθλια -πράγματι- καμώματά τους!.. / Το ΚΚΕ υποκρίνεται ότι δεν ξέρει… τίποτα! Όπως πάντα άλλωστε και… παντού)!.. 

– Οι Κομμουνιστές αιφνιδιάστηκαν αρχικά, με την εφαρμοσθείσα “Μέθοδο των… Μπράβων”, αχαχαχαχαχαχαχα και αφού έφαγαν τις ξυλιές τους, κατάλαβαν “περί τίνος επρόκειτο” και έτσι αποφάσισαν να δράσουν και… έδρασαν!

– Έτσι, στην Ρόδο λοιπόν χθες, ο επικεφαλής των εργατών Κομμουνιστής, (μέλος του “ΠΑΜΕ”), ονόματι ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ, μάζεψε και άλλα Κομμούνια (εργάτες ή “εργάτες”, καταλάβατε / Συν. 200 άτομα), ο καθένας των οποίων έφερε από ένα… λοστάρι και την “έπεσαν”, με καταδρομική ενέργεια, όπως ανέφερε και ο νυν Πρόεδρος της “ΓΣΕΕ”, Κος Παναγόπουλος, στον χώρο της συγκέντρωσης, (ξενοδοχείο “RHODES PALACE”), και έκαναν ασήκωτους άπαντες, ήτοι την εργοδοσία και τους μπράβους της, (άπαντες κοιμόντουσαν, αφού ήταν 03 02:30 Απρ 2019, αχαχαχαχαχαχα), με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Γενικός Γραμματέας της “ΓΣΕΕ”, Κος Κουτσούκης.

– Τελικά, δεν διεξήχθησαν αρχαιρεσίες και δεν εξελέγη (και πάλι, όπως είχε γίνει και στην Καλαμάτα), νέα Διοίκηση στην “ΓΣΕΕ”, μια “ΓΣΕΕ”, η οποία ισχυρίζεται πως η σημερινή της ηγεσία έχει ακόμα 8 ημέρες νομίμου θητείας (έως τις 12-04-2019), σε αντίθεση με το ΚΚΕ του… “Δημοκρατικού Τόξου”, που ισχυρίζεται πως η θητεία της έχει λήξει!.. Προφανώς φίλοι μου, εκτός βεβαίως συγκλονιστικού απροόπτου, οδεύουμε για “Διοίκηση… Πρωτοδικείου!

Το ΚΚΕ είναι στο… “DNA” του, να θέλει να ελέγχει πάντα το “Εργατικό Κίνημα”, στην χώρα μας!

– “Πάμε να δούμε” τώρα το θέμα μας, με τον παρακάτω τίτλο και εκτιμώ πως και θα εξηγηθούν πολλά, αλλά και θα αντιληφθείτε πολλά(!):

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ“!

1. Γιατί ο Κομμουνισμός παρουσιάζεται ως “Εργατικό Κίνημα“;

– Αυτό οφείλεται στις θεωρίες του Μαρξ, σύμφωνα με τις οποίες οι εργάτες αποτελούν ανατρεπτική δύναμη, η οποία οπωσδήποτε μια ημέρα θα εξεγερθεί, για να ανατρέψει τα πάντα! Επειδή λοιπόν οι Κομμουνιστές θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη για τους σκοπούς τους, προσπαθούν να προσεταιρισθούν, με κάθε τρόπο, τους εργάτες! Γι’ αυτό, αποκαλούν το κίνημά τους “Εργατικό” και αυτοπαρουσιάζονται ως “Εκπρόσωποι Της Εργατικής Τάξεως

2. Ποιές ήσαν ακριβώς οι θεωρίες του Μαρξ, σχετικά με τους εργάτες και πού τις βάσισε;

– Την εποχή του Μαρξ, οι εργάτες ζούσαν, σε σχέση με το σήμερα, πολύ χειρότερα, ενώ ταυτόχρονα, λόγω της βιομηχανικής επανάστασης, ο αριθμός τους αύξανε συνεχώς!.. Ο Μαρξ φαντάστηκε πως αυτές οι τάσεις θα συνεχίζονταν, δηλαδή ότι θα έπεφτε το βιοτικό επίπεδο των εργατών, μέχρι του σημείου να εξαθλιωθούν τελείως και να γίνουν σαν τους “Προλετάριους” της Ρώμης, ήτοι πάμπτωχοι, αγράμματοι, μονίμως πεινασμένοι, χωρίς καμία ιδιοκτησία, όντας ουσιαστικά ως “Μη Άνθρωποι”! (Σας θυμίζει τίποτα με τα… μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ και της Κ-Β τους / μας σήμερα);

– Γι’ αυτό και ονόμασε τους εργάτες “Προλετάριους” και νόμισε ότι ανακάλυψε ένα “Νόμο”, το “Νόμο της συνεχούς εξαθλιώσεως του προλεταριάτου!

– Επίσης, νόμισε ότι ταχύτατα, όλα τα στρώματα της κοινωνίας, όπως αγρότες, επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικροεπιχειρηματίες, κλπ, θα καταστρέφονταν από το “Μεγάλο Κεφάλαιο” και θα προλεταριοποιούντο. Δηλαδή, ΠΡΟΣΟΧΗ: Το 99% των ανθρώπων θα γίνονταν εξαθλιωμένοι προλετάριοι και θα αποτελούσαν μια ιδεώδη επαναστατική μάζα, η οποία μοιραία θα εξεγείρετο και θα ανέτρεπε το καθεστώς των “Αστών”, δηλαδή του 1% της κοινωνίας. 

3. Τί απέδειξε η ζωή, σε σχέση με τις προβλέψεις του Μαρξ, για τους εργάτες;

Η ζωή διέψευσε απολύτως τις προβλέψεις του Μαρξ και των μαθητών του, αφού ούτε οι εργάτες εξαθλιώθηκαν, ούτε η πλειοψηφία της κοινωνίας προλεταριοποιήθηκε!

– Στα 220 σχεδόν χρόνια, που πέρασαν, από την 10ετία του 1840, όταν ο Μαρξ διετύπωσε τις θεωρίες του, η ζωή των εργατών όχι μόνον δεν χειροτέρευσε, αλλά βελτιώθηκε σε αφάνταστο σημείο!

Στις αρχές της 10ετίας του 1950, σύμφωνα με στοιχεία του Ο.Η.Ε., οι πραγματικές αποδοχές των εργατών στην Δύση αυξήθηκαν στο εξαπλάσιο, ενώ οι ώρες εργασίας τους μειώθηκαν από 12 – 16, σε 6 – 8, ενώ, εκ παραλλήλου, δημιουργήθηκαν και οι κοινωνικές ασφαλίσεις.

– Άρα ο Νόμος περί της συνεχούς εξαθλιώσεως του προλεταριάτου” είναι ανύπαρκτος, ενώ αντιθέτως λειτούργησε και λειτουργεί ο κοινωνικός Νόμος, περί συνεχούς βελτιώσεως, της ζωής των εργαζομένων!

– Αλλά ούτε και η πρόβλεψη του Μαρξ για προλεταριοποίηση της κοινωνίας επαληθεύτηκε, αφού η “Μεσαία Τάξη”, οι Αγρότες, οι επαγγελματίες, κλπ διατηρήθηκαν. Δεν χειροτέρευσε η κατάσταση των στρωμάτων αυτών, ώστε να φθάσουν στην κατάσταση των εργατών, όπως… προφήτευε ο Μαρξ (αυτό που έκανε και στο οποίο στοχεύει σήμερα η Κ-Β των “ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΚΕΔΩΝ” και ασφαλώς προηγουμένως η Κ-Β των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”), αλλ’ αντιθέτως η κατάσταση των εργατών βελτιώθηκε και οι εργάτες -προσέξτε- “κινήθηκαν” προς την “Μεσαία Τάξη”!..

4. Ποιό ήταν το αποτέλεσμα της διαψεύσεως των θεωριών του Μαρξ για τους εργάτες;

– Αποτέλεσμα αυτών των διαψεύσεων, πάνω στις οποίες είχε στηριχθεί όλο το Κομμουνιστικό Κίνημα, ήταν και είναι(!) η απομόνωση του Κινήματος αυτού από τους ίδιους τους εργάτες, δηλαδή το ότι το Κομμουνιστικό Κίνημα δεν μπόρεσε να γίνει “Εργατικό Κίνημα!..

– Σε καμμία χώρα του κόσμου δεν κατόρθωσε να αποκτήσει ποτέ την πλειοψηφία των εργατών! Αντιθέτως! Όσο περισσότερο βιομηχανική ήταν / είναι μια χώρα, δηλαδή όσο μεγαλύτερη εργατική τάξη διαθέτει, τόσο μικρότερο ήταν / είναι το Κομμουνιστικό Κίνημα σ’ αυτή!

Παράδειγμα οι Η.Π.Α., όπου υπήρχε και υπάρχει η μεγαλύτερη εργατική τάξη! Εκεί λοιπόν δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου Κομμουνιστικό Κίνημα! Το ίδιο συνέβαινε και συμβαίνει στην Γερμανία, στην Αγγλία, στο Βέλγιο,στον Καναδά, στην Αυστραλία! Ο Κομμουνισμός αυτοδύναμα δεν επεκράτησε / δεν νίκησε σε καμμία αναπτυγμένη χώρα! Ο Κομμουνισμός είχε επικρατήσει σε χώρες καθυστερημένες, ημιφεουδαρχικές, δηλαδή σε χώρες που ουσιαστικά δεν υφίστατο εργατική τάξη, όπως πχ στην Ρωσία, στην πρώην Γ-Β, στην Κίνα, στην Μογγολία, κλπ!

  • Άρα:

Ο Κομμουνισμός δεν ήταν και δεν είναι Κίνημα εργατών, αλλά Κίνημα λίγων επαγγελματιών επαναστατών, λίγων συνωμοτών, σκοπός των οποίων ήταν και είναι η αρπαγή της εξουσίας, άτομα που δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τους εργάτες! (Σας θυμίζει κάτι αυτό);

5. Ποιά ήταν / είναι η θέση του εργάτη στο Κομμουνιστικό καθεστώς;

– Το Κομμουνιστικό καθεστώς αυτοαποκαλείτο Δικτατορία του Προλεταριάτου, ήτοι των εργατών!

– Οι Κομμουνιστές όμως δεν έχουν καμμία σχέση με τους εργάτες, όντας -όπως είπαμε- επαγγελματίες συνωμότες! Έτσι, ασκούσαν και ασκούν την δικτατορία τους σε βάρος των εργατών, που εκμεταλλεύονταν και εκμεταλλεύονται ασύστολα, με τις “πλάτες” του Κράτους, που έλεγχαν, ένα Κράτος που ήταν και ο μοναδικός εργοδότης!..

6. Ποιές ήταν οι σχέσεις μεταξύ του εργάτη και του “Κράτους – Εργοδότη“;

Ο εργάτης εργαζόταν και εργάζεται, όπου, όπως, όσο και προς όσα του όριζε και ορίζει το Κράτος, διότι το “Κράτος – Εργοδότης – Ιδιοκτήτης και Δικτάτορας” είχε και έχει την απόλυτη δυνατότητα να επιβάλλει στον εργάτη τους όρους του!

– Το Κράτος επιβαλλόταν και επιβάλλεται στον εργάτη / στους εργάτες με ωμή και απροκάλυπτη βία, λόγω του ότι ήταν και είναι εργοδότης με Στρατό, Αστυνομία, Φυλακές, όπως και με τον εξαναγκασμό, αφού μπορούσε και μπορεί να αφήσει χωρίς δουλειά όποιον εργάτη ή όποιους εργάτες δεν συμμορφώνονταν ή δεν συμμορφώνονται, με αποτέλεσμα το ή τα άτομα αυτά να πέθαιναν ή να πεθαίνουν, κατ’ ελάχιστον, από ασιτία!!!

7. Με ποιό σύστημα δούλευε και δουλεύει ο εργάτης στον Κομμουνισμό;

– Με το σύστημα της “Νόρμας”, ήτοι με πληρωμή, με το “κομμάτι”! 

– Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει σταθερό και εξασφαλισμένο ημερομίσθιο, αλλά μεταβλητό και ανάλογο προς την απόδοση της καθημερινής εργασίας! 

– Οι εργάτες ήσαν και είναι υποχρεωμένοι να αποδίδουν ημερησίως ένα κατώτατο όριο εργασίας! Αυτό το κατώτατο όριο ήταν και είναι η “Νόρμα”! Αν ο εργάτης δεν αποδίδει την “Νόρμα”, τότε πληρωνόταν και πληρώνεται με ένα ελάχιστο μέρος της! Αν αυτό συνεχιζόταν, τότε ο / οι εργάτες μεταφέρονταν και μεταφέρονται σε άλλη εργασία, βαρύτερη της πρώτης ή απολυόταν και απολύεται, οπότε ή πεθαίνει ή με βάση τον “Νόμο Περί Παρασίτων” συλλαμβανόταν / συλλαμβάνεται και στελνόταν / στέλνεται σε “Στρατόπεδο Καταναγκαστικής Εργασίας”!.. 

– Αν ο / οι εργάτες υπερέβαιναν ημερησίως το όριο της “Νόρμας”, τότε ελάμβανε κάπως μεγαλύτερο ημερομίσθιο και ένα παράσημο Σταχανοβικού!..

– Κάθε 3μηνο ή 4μηνο γινόταν η αναθεώρηση της “Νόρμας” και πάντα προς τα επάνω!.. Είχαμε δηλαδή πάντα αύξηση της “Νόρμας”!

Μ’ αυτόν τον τρόπο οι εργάτες εξοντώνονταν και εξοντώνονται και γι’ αυτό το σύστημα της “Νόρμας” ήταν και παραμένει μισητό στις χώρες του… “Υπαρκτού Σοσιαλισμού!.. Για παράδειγμα, το 1ο αίτημα των εργατών της Α. Γερμανίας, της Πολωνίας και της Ουγγαρίας, κλπ, ήταν η κατάργηση του συστήματος της Νόρμας!

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι η “Νόρμα” ίσχυε και ισχύει και στους αγρότες!.. 

8. Ποιά δικαιώματα είχαν / έχουν οι εργάτες στον Κομμουνισμό

Δεν είχαν και δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ! Έτσι απλά!..

– Η απεργία εθεωρείτο και θεωρείται Οικονομικό Σαμποτάζ και ετιμωρείτο / τιμωρείται με θάνατο!.. Η κρατική δικαιολογία ήταν και είναι πως αφού τα μέσα παραγωγής ανήκουν στο Κράτος, δηλαδή στους ίδιους τους εργαζόμενους, τότε αυτοί δεν μπορούν να απεργούν κατά του εαυτού τους!..

Αυτή η δικαιολογία ήταν και παραμένει “ΣΟΦΙΣΜΑ”, αφού τα μέσα παραγωγής ανήκουν στο Κράτος, αλλά το Κράτος ανήκε και ανήκει στην Γραφειοκρατία και όχι στους εργαζομένους!

9. Ποιός ο ρόλος των Συνδικάτων στον Κομμουνισμό

Ουσιαστικά δεν υπήρχαν/ δεν υπάρχουν Συνδικάτα! Σύμφωνα πχ με το 10ο συνέδριο του Κ.Κ.Ε. , αλλά σύμφωνα και με τα άρθρα 125 και 126 του παλαιού Σοβιετικού Συντάγματος, τα Συνδικάτα ελέγχονταν / ελέγχονται και καθοδηγούνται απολύτως από το Κόμμα, δηλαδή από το “Κράτος – Εργοδότη”!

– Στις αρχές της ΕΣΣΔ (1919 – 1925) τα συνδικάτα προσπάθησαν να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των μελών τους, αλλά το Κράτος τους “κτύπησε” αλύπητα! Ο Πρόεδρος των Συνδικάτων Τόμσικ, που ήταν και στενός συνεργάτης του Λένιν και απ’ τους Αρχηγούς της Επαναστάσεως του 1917 εκτελέσθηκε! Επί Στάλιν, την περίοδο των μεγάλων εκκαθαρίσεων, εξοντώθηκε στην ΕΣΣΔ το 85% των μελών των συνδικαλιστικών επιτροπών! Έτσι, με την βία, τα Συνδικάτα κατέστησαν όμηροι του “Κράτους – Εργοδότη”!

– Στη συνέχεια, η αποστολή των Συνδικάτων ήταν η μεταφορά των εντολών του Κράτους στους εργάτες και η παρακολούθηση της πιστής υλοποίησής τους, απ ‘αυτούς!.. Ο Στάλιν τους αποκαλούσε “ΚΡΙΚΟΥΣ”, που μετέφεραν την θέληση του Κόμματος στους εργάτες!.. 

10. Υπήρχε / υπάρχει καταναγκαστική εργασία στον Κομμουνισμό; 

Η καταναγκαστική εργασία εφαρμοζόταν ευρύτατα, για την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος και των ταξικών εχθρών της πανίσχυρης Γραφειοκρατίας, αλλά και για την εξασφάλιση φθηνού ανθρωπίνου μόχθου, για την εκτέλεση κυρίως μεγάλων έργων!

– Επίσημα στοιχεία του Ο.Η.Ε. υπολόγιζαν ότι στην ΕΣΣΔ, πχ στις αρχές της 10ετίας του 1960, εργάζονταν σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας 12 με 15 εκ-ρια άτομα!

Αυτοί οι σύγχρονοι σκλάβοι εργάζονταν εξαντλητικά και μέχρι θανάτου, είτε εξορύζοντας κάρβουνο στα Ουράλια Όρη, είτε χρυσό στην Σιβηρία, είτε ανοίγοντας διώρυγες στο Καζακστάν, είτε κόβοντας ξύλα και “καθαρίζοντας” δάση στην Άπω Ανατολή, κλπ!

Στα στρατόπεδα αυτά αρχικά κλείσθηκαν οι πρώην “Αστοί”, οι παλαιοί Αξκοί, οι κληρικοί και οι πρώην γαιοκτήμονες!

– Ακολούθως ρίχθηκαν εκεί, κατά εκατομμύρια, οι πρώην “Κουλάκοι, ήτοι οι αγρότες που είχαν δική τους και κάπως αξιόλογη περιουσία, αλλά που έκαναν το… λάθος να μην θέλουν να λάβουν μέρος στα “Κολχόζ”!

– Επίσης, στα στρατόπεδα αυτά ρίχθηκαν μετά και οπαδοί διαφόρων θρησκειών, όπως Μουσουλμάνοι, Βουδιστές και όσοι Χριστιανοί δεν συμφωνούσαν με την υποταγή της Εκκλησίας στο Κόμμα! (Σας θυμίζει κάτι και αυτό);

Στα ίδια στρατόπεδα εργασίας ρίχθηκαν ακόμα και αρκετές “ύποπτες Εθνότητες”, όπως οι Τάταροι, οι Απχάζιοι, οι Γερμανοί του Βόλγα, ασφαλώς οι πανευρωπαϊκά (αν όχι παγκόσμια) δυστυχείς τότε ακόμα Εβραίοι και ένα μεγάλο μέρος των 700.000 γνησίων Ελλήνων, οι οποίοι ζούσαν άλλοτε στην Ρωσία και που τελικώς εξοντώθηκαν στο 100% τους!..

– Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως στα στρατόπεδα αυτά πετάχθηκαν και οι Σοβιετικοί πολίτες, οι οποίοι ήσαν αντίπαλοι του Κόμματος, Σοσιαλιστές και άλλοι, όπως και δεκάδες χιλιάδων Κομμουνιστές, οι οποίοι όμως διαφωνούσαν σε κάποιο θέμα, ζήτημα, κλπ, ή κρίνονταν ως εμπόδιο στα σχέδια των διαφόρων “Κλικών” του Κόμματος. 

– Τέλος, στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας εξοντώθηκαν και εκ-ρια αιχμάλωτοι πολέμου, όπως Γερμανοί, Γιαπωνέζοι, Ιταλοί, Ούγγροι, Ρουμάνοι, κλπ!..

Στα στρατόπεδα αυτά, που ο… Σοβιετικός συγγραφέας (“συγχωρεμένος” πια) Σολζενίτσιν περιγράφει άριστα, με ξεχωριστή ακρίβεια και πολύ γλαφυρά, όπως στα… “Γκουλάγκ” του, στα… Αρχιπελάγη του, κλπ, η τροφή δινόταν σύμφωνα με την ισχύουσα τότε σ’ αυτά τιμή της “Νόρμας”! Πχ Στις αρχές της 10ετίας, του 1960, όποιος κρατούμενος απέδιδε το 100% της “Νόρμας” έπαιρνε 600 γραμμάρια ψωμιού, όποιος απέδιδε από 81%, έως και 99% έπαιρνε 400 γραμμάρια ψωμιού και όποιος απέδιδε έργο κάτω από το 80% της “Νόρμας” ελάμβανε μόνον 200 γραμμάρια ψωμιού!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, Ε;

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, ΜΕ ΤΟ “ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ“!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΦΩΤΟ

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ. 

1. Δηλαδή Κα Γεννηματά, (επειδή τσουβάλιασες μέσα σ’ όλους και τους “Εθνικιστές”, που -πάλι καλά- ξεχώρισες, και ορθώς φυσικά, από τους Φασιστο – Ναζήδες, όχι όπως πονηρά το κάνει για άλλους λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ, κλπ), θα ήθελα να σε ρωτήσω, αν πχ ο Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, που θέσπισε το αντι-κομμουνιστικό “Ιδιώνυμο”, που 7λασίασε την Πατρίδα μας, κλπ, αν ήταν Εθνικιστής, αν ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που δεν ήθελε Κομμουνιστή στην “Ελληνική Παιδεία”, που πχ αποκαλούσε το ΚΚΕ “Κόμμα της Προδοσίας και του Εγκλήματος”, που πολέμησε για να μην γίνει η Ελλάδα, … “Ανθρωπο-Φυλακή” της ΕΣΣΔ, στην Μεσόγειο, που “πολέμησε” 3 φορές για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα (αρχές 10ετίας 1930, με την απελευθέρωση το 1945, και ως Π-Θ, την 10ετία του 1960), κλπ, αν και αυτός ήταν Εθνικιστής, αν ομοίως ο Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος πχ το 1987 έλεγε στους Τούρκους “ελάτε σας περιμένουμε”, αν ήταν τότε εθνικιστής + πολεμοκάπηλος, αν όταν “δούλευε” με τους Κούρδους (γιατί άραγε;),αν ήταν και πάλι Εθνικιστής, αν ακόμα και ο… “Εθνάρχης”, του τωρινού “Δημοκρατικού Τόξου”, Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, που είπε το 1974 πως “τώρα θα ξύσουμε τις πληγές των Τούρκων”, αν και αυτός ήταν Εθνικιστής, κλπ, κλπ, κλπ! Και τελικά Κα Γεννηματά, οι πιο πάνω αναφερθέντες δεν ήσαν Δημοκράτες; Απάντα μας, σε παρακαλώ, Κα Γεννηματά!.. Τελικά ο Εθνικιστής είναι και “μη Δημοκράτης” ή κάτι τέτοιο, Κα Γεννηματά; Μήπως και εσύ τελικά “το παίζεις”, ξέροντας το ποιοί κυβερνούν σήμερα την Ευρώπη; (Ζάμπλουτοι δήθεν αριστεροί, απάτρηδες, “Διεθνείς Εβραίοι”). 

– Και κάτι ακόμα! Γιατί, αν και είσαι ευφυέστατη, παρουσιάζεσαι τόσο… έξυπνη, διώχνεις τις… κακές προφανώς για σένα εθνικιστικές ψήφους από το… “ΚΙΝ.ΑΛ.”; Και ακόμα! Σε τί διαφέρεις στην συγκεκριμένη ρητορεία σου από τον Τσίπρα; Αυτός πχ αποκάλεσε και αποκαλεί ΦΑΣΙΣΤΕΣ, όσους Έλληνες Πατριώτες “ΦΩΝΑΞΑΝ” για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας! Εσύ δηλαδή τους λες… “Εθνικιστές”;

2. Το “1ο μπόϊ” Τάσος ΓΚΟΥΡΙΩΤΗΣ, τάχα μου Δημ/φος, ιδιοκτήτης εθνικιστικού… βιτρίνας – “σάϊτ” και στην πραγματικότητα  “μεσάζων” / “ντίλερ” εμπόρων όπλων – οπλικών συστημάτων στην χώρα μας, πιθανός συνεργάτης της “διεθνικής” ή “διεθνιστικής” μας ΕΥΠ, “κατεβαίνει” για Δήμαρχος Γλυφάδας! Τί γίνεται ρε σεις σήμερα στην Ελλαδίτσα, όπως την κατάντησαν; 

3.  ΡΤΕ: “Μην το τραβάς άλλο, με τις… εκλογές! Αρχίζεις να ξεφτιλίζεσαι! Άκουσέ με! Δεν σου είπε ο Χακάν τί γράφαμε εδώ, προ ολίγων μόλις ημερών”; 

4. S-400 (05-04-2019)

     α. Δεν έχουν πάει ακόμα στην Τουρκία! Αν και όταν γίνει κάτι τέτοιο, ο ισχύων τ/προγραμματισμός είναι (σε 1η Φάση) η εγκατάστασή τους να γίνει στην Α. Τουρκία! (ΖΕ 2ης + 3ης Στρατιών). 

      β. Η εκπ-ση του τ/προσωπικού έγινε, όπου είχε γίνει και των… Ελλήνων, για τους S-300!

    γ. Δεν  έχει πληρώσει ακόμα ούτε 1 λίρα η Τουρκία, στην Ρωσία! ΘΑ(!) πληρώσει, αν πληρώσει τελικά, με… ρωσικά λεφτά, σε ρούβλια και… καπίκια!..  Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

       ΤΣΟΝΤΑ:

      Δεν πήγαν στο εργοστάσιο στην Σμύρνη, έως τώρα, ανταλλακτικά των F-35, που αφορούν,σύμφωνα με την παλιά Α-Τ σχετική συμφωνία, το “Κύριο Σώμα”, του α/φ!..

– “Παίζουν” οι Τούρκοι εδώ και καιρό, όπως και θα συνεχίσουν να παίζουν με τα 2 αυτά θέματα (και με τον “Πατριώτη” φυσικά), αλλά ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ (ΜΑΣ) ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!.. Θα επανέλθουμε!..

5. Ποιά Αστυνομία στον Κόσμο δεν θέλει “πληροφορίες ασφαλείας του Κράτους… και όχι μόνον”; Σας βεβαιώνω πως πρόκειται για την ΕΛΑΣ! Το “γιατί” δεν μπορώ να το ξέρω, παρά μόνον να το… εικάσω! 

6. Δηλαδή ο Κος Πάϊατ έμεινε στην Ελλάδα για να λειτουργήσει ως ο άριστα εκπ-νος… Μαέστρος τραγικών γεγονότων στην χώρα μας, προεκλογικά + μετεκλογικά των επικειμένων βέβαιων Ευρω-εκλογών και των πιθανών εθνικών εκλογών, (02-05-2019, το χρονικό όριο του Π-Θ να τις ανακοινώσει, αν είναι να γίνουν έως τις 02-06-2019), πχ της μορφής της Ουκρανικής “Πορτοκαλί Επανάστασης”, των “Κίτρινων Γιλέκων”, των Σέρβικων ή των Αλβανικών πρόσφατων διαδηλώσεων και ταραχών, κλπ, κλπ, κλπ; ; ; ; ; ; ; (Έχουμε γράψει σχετικά πρόσφατα, διαβάστε μας και πάλι)!..

– Σήμερα ΔΙΑΒΑΤΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ… με διαδικτυακό κάλεσμα… + ΕΝΟΠΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΟΧΟΣ στα Εξάρχεια, εναντίον ΛΣ + σύγκρουση ΕΛΑΣ – ΡΟΜΑ, χθες ΚΚΕ/ΠΑΜΕ εναντίον ΓΣΕΕ, πιο πριν άλλα σοβαρότατα γεγονότα, κλπ!.. Έρχονται και χειρότερα και όχι για να αλλάξει η σκαλέτα των ειδήσεων και να σταματήσει να ακούγεται το όνομα ΠΕΤΣΙΤΗ, αυτού του βαζελο-… βαρυβρώμικου πρωθυπουργικού φίλου!..

  • Σκεφτείτε συνδυασμό των γεγονότων, μαζί και με άλλα κατά πολύ χειρότερα (έχουμε γράψει), με ταυτόχρονη επίθεση των ΤΕΔ, στην αλωμένη από 100 φυλές πολυ-διαβρωμένη και πολυ-υπονομευμένη, από την ΨΕΥΔΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μας, χώρα μας!.. (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΙΤΣΑ… “Πακιστάνι”, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΑΜ!.. Στα έδειξαν όλα τα πολεμικά μας σχέδια άραγε);

Ο ΣΞ πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!!!) να μάθει ΑΚΡΙΒΩΣ(!!!) το τί έγινε στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ξημερώματα!

7. Ο Τσίπρας, προ της πιθανής φυγής του, πάει να δεσμεύσει την επόμενη Κ-Β μας, στο θέμα της εισδοχής της Αλβανίας στην ΕΕ, όπως με τα Σκόπια, ώστε να μην μπορεί να κάνει και εδώ τίποτα η ΝΔ!.. 

8. Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ… ανανεώθηκε από τα Κράτη – Μέλη, ως θητεία, για άλλα 2 χρόνια! (Η.Π.Α. / Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια της “ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ”)!!! Πολύ καλύτερος πράγματι, του καλού προηγουμένου, ο Κος ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ!.. 

9. Πόσοι από τους 40.000 “λάθρο” που περίμεναν στα Ε-Τ σύνορα, εδώ και περίπου 1 μήνα, για να “περάσουν” στην χώρα μας, εισήλθαν έως τώρα στην Πατρίδα μας; (Είχε γράψει σχετικά η ε/φ “Ε.Ω.”)

10. Ε! Εκεί στην νυν Κ-Β των ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΚΕΔΩΝ! ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ… ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΣΤΗΝ ΒΕΒΕΖΟΥΕΛΑ, (ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΕΚΟΜΙΣΕ Η ΥΠΟΨΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ… ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, αχαχαχαχαχαχαχα), ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΜΑΔΟΥΡΟ (πωωωωω, τί γράφουν “τα ΝΕΑ” σήμερα 05-04-2019, έ;) ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ πχ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ή ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ; …

– Και όλα “ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ” να τα.. λύσετε Κε Τσίπρα και πάλι 1 ΝΟΜΠΕΛ θα πάρετε, νομίζω; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !..

11.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ“!

ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΣΙΠΡΑ“!

agglika tsipra

ΑΡΚΕΤΑ“!

-/-