“Κομμουνισμός και Ηθική”! Νο “1”.

Φίλοι μου!

– Από σήμερα και για ένα διάστημα θα ασχοληθούμε με τον Κομμουνισμό ή “Κόκκινο Φασισμό, ώστε να καταλάβετε, ποιοί είναι αυτοί που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα και την οδηγούν, με μαθηματική ακρίβεια στην ολοσχερή καταστροφή της!

(Οι περισσότεροι, οι  9 στους 10, της “ελίτ”, των κυβερνώντων, είναι παιδιά πλουσίων οικογενειών, που πολλές εξ αυτών ήσαν υμνητές της Χούντας 1967 – 1974, όπως πχ αυτή του Κου Τσίπρα).

– Ξεκινάμε!

Κομμουνισμός και Ηθική!

1. Ο Λένιν έλεγε:

Πρέπει να μάθουμε να συνάπτουμε συμμαχίες, ακόμα και με ανθρώπους που θα εξοντώσουμε“!

Ω2

– Οι κομμουνιστές έχουν μια αποκλειστικά δικιά τους κοσμοθεωρία, όπως και βιοθεωρία! Πιστεύουν μόνον στο δικό τους δόγμα!

Ξεχωρίζουν απ’ τους άλλους ανθρώπους, με την ιδιόμορφη πίστη τους, τον φανατισμό και την μισαλλαδοξία τους! Γι’ αυτό, έχουν τις δικές τους αντιλήψεις για τα πάντα, αντιλήψεις που διαφέρουν ριζικά από εκείνες των άλλων ανθρώπων, αντιλήψεις που πολλές φορές είναι και διαμετρικά αντίθετες με αυτές των λοιπών ανθρώπων!

– Το ίδιο συμβαίνει και με την ηθική!

Ο Κομμουνισμός απορρίπτει την ηθική όπως την γνωρίζουμε, την αποκαλεί περιφρονητικά “Χριστιανική” (αυτή δηλαδή του Ιησού, που είναι “Πανανθρώπινη”, αυτήν αρνείται), τη θεωρεί “Αστική” και την χαρακτηρίζει “παλιά”! Σ’ αυτήν αντιπαραθέτει την κομμουνιστική ηθική! 

– Δημιουργός αυτής της ηθικής είναι ο Λένιν και γι’ αυτό την αποκαλούν και Λενινιστική!

– Σύμφωνα μ’αυτήν, ηθικό είναι ότι εξυπηρετεί το Κόμμα μας“! Δηλαδή, αν η εντιμότης, η φιλαλήθεια, κλπ, βλάπτουν το Κόμμα, τότε είναι έννοιες ή πράξεις ανήθικες! Αν ο φόνος, η προδοσία, κλπ, εξυπηρετούν το Κόμμα, τότε είναι πράξεις ηθικές!

Ομοίως το έγκλημα για τους Κομμουνιστές δεν είναι πάντα έγκλημα και δεν είναι, όταν, ως πράξη, ωφελεί το Κόμμα! Το λάθος όμως είναι πολύ χειρότερο από το έγκλημα, κατά τα Κομμούνια! Προσέξτε! Το 1958, όταν οι Σοβιετικοί ανέφεραν πως σκότωσαν τον Ούγγρο Π-Θ Ίμρε ΝΑΓΚΥ, το Κ.Κ.Πολωνίας διεφώνησε με την πράξη τους! Όταν ξένοι δημ/φοι ρώτησαν σχετικά τον εκπρόσωπό του, αυτός απάντησε: Ήταν κάτι περισσότερο από έγκλημα! Ήταν λάθος! (Η δολοφονία του Νάγκυ).

– Δηλαδή, όποιος κάνει ένα έγκλημα μπορεί ίσως και να αμειφθεί ηθικά, αν αυτό εξυπηρετεί το Κόμμα, ενώ όποιος κάνει λάθος θα τιμωρηθεί οπωσδήποτε! Καταλάβατε!

– Ο Λένιν ακόμα, έλεγε:

Εμείς οι Κομμουνιστές πρέπει να μάθουμε να ελισσόμαστε! Να κρύβουμε την αλήθεια! Να λέμε ψέμματα, να δίνουμε υποσχέσεις που δεν σκοπεύουμε να τηρήσουμε. Πρέπει να δίνουμε αφειδώς υποσχέσεις. Χωρίς αυτές δεν γίνονται επαναστάσεις! Αλλά καμιά εξουσία δεν είναι υποχρεωμένη να τηρήσει τις υποσχέσεις που είχε δώσει ως αντιπολίτευση! Να υπογράφουμε συμφωνίες που θα παραβιάζουμε. ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ Οι συμφωνίες γίνονται για να παραβιασθούν. Οι συνθήκες είναι σαν τις κρούστες στις πίττες. Γίνονται μόνο και μόνο για να τις σπάσουμε…“! 

Β. Ι. Λένιν: “Στιγμές της Ρωσικής Επανάστασης“.

– Ειδικά στο θέμα των συνεργασιών, οι Κομμουνιστές είναι σε θέση να συμμαχήσουν ακόμα και με τον διάβολο, για να κάνουν την δουλειά τους

– Τα παραδείγματα συμμαχίας των Κομμουνιστών, ακόμα και με τους χειρότερους εχθρούς τους, είναι πάρα πολλά! Έχουν, κατά καιρούς, συμμαχήσει με την κάθε μορφής “αντίδραση”, όπως αποκαλούν όσους έχουν άλλη άποψη, διάφορο της δικής τους!..

Τα Κ.Κ. συνεργάσθηκαν και συνεργάζονται αναλόγως των περιστάσεων με τον μαύρο φασισμό (δίδυμο -αντιδιαμετρικό- αδελφό τους…), με τους φεουδάρχες, με δικτατορίες, χούντες, κλπ, αρκεί να εξυπηρετούνται οι σκοποί τους!

  • Παραδείγματα:

–  Το 1931 – 1932, το ΚΚ Γερμανίας επιτέθηκε κατά των δημοκρατικών και σοσιαλιστικών δυναμεων της χώρας! Συνεργάσθηκαν τότε οι Κομμουνιστές με τους ΝΑΖΙ και οργάνωσαν μαζί την μεγάλη απεργία των μεταφορών στο Βερολίνο, που στρεφόταν κατά της δημοκρατικής τότε Κ-Β.

– Το 1939 – 1941, η ΕΣΣΔ και ολόκληρος ο διεθνής Κομμουνισμός συμμάχησαν με τον Άξονα! Είχαμε τότε το σοβιετο-χιτλερικό σύμφωνο Ρίμπεντρομπ – Μολότωφ, όπως και το σοβιετο-ιαπωνικό σύμφωνο, ενώ ΕΣΣΔ και ΝΑΖΙ επιτέθηκαν μαζί στην Πολωνία.

– Το 1952 – 1959, οι κομμουνιστές της Κούβας συνεργάσθηκαν επίσημα με τον δικτάτορα Μπατίστα, εναντίον της δημοκρατικής αντι-δικτατορικής επανάστασης!

– Το 1962, στην Αργεντινή, οι κομμουνιστές συνεργάσθηκαν σε επίσημο εκλογικό μέτωπο με τους οπαδούς του φασίστα εξόριστου, πρώην δικτάτορα Περόν.

– Το 1961 – 1964, στην Βραζιλία, συνεργάσθηκαν με τον μεγαλοτσιφλικά και πάμπλουτο Πρόεδρο Γκουλάρ, τέως Υπουργό του φασίστα δικτάτορα Βάργκα, τον οποίον και υποστήριξαν μετά πάθους, στις προσπάθειές του να αποκτήσει εξουσίες!..

– Το 1960 – 1963, στο Ιράκ, υποστήριξαν τον στρατοκράτη δικτάτορα Κάσεμ.

– Στο Ιράν, λίγο μετά, τάχθηκαν μαζί με τους φεουδάρχες, κατά της φιλελεύθερης Κ-Β του Αμινί, όταν αυτός αποφάσισε να διανείμει τσιφλικάδικη γη στους αγρότες.

– Στην Δ. Ευρώπη τάχθηκαν κατά της “Ε.Ο.Κ., συμμαχώντας με τις οικονομικές δυνάμεις που την μάχονταν, δηλαδή ουσιαστικά με το πιο οπισθοδρομικό και αντιδραστικό τμήμα του Κεφαλαίου!

– Στην Ελλάδα, ΚΚΕ και ΕΔΑ τάχθηκαν υπέρ του “ΑΣΠΙΔΑ”(!), που σύμφωνα με το “στημένο” κατηγορητήριο των μετέπειτα δικτατόρων… μας, είχε ως σκοπό του την κατάργηση της Δημοκρατίας και την επιβολή… Δικτατορίας, στην χώρα μας! (Sic)!..

– Η ε/φ “ΑΥΓΗ”, της ΕΔΑ, τον Ιούνιο του 1966, έγραφε, μεταφέροντας τα λόγια του κομμουνιστή δικτάτορα της Γουϊνέας, Σέκου – Τουρέ:

Έχουμε δηλώσει και δημόσια πως δεν είμαστε εναντίον των πραξικοπημάτων, διότι νομίζουμε πως όλα τα μέσα είναι καλά, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο λαός. Κάθε τέτοιο μέσο είναι νόμιμο“!..

– Το περιοδικό Ελληνική Αριστερά, θεωρητικό όργανο της ΕΔΑ, στο τεύχος της, του Αυγ. του 1966, ανέπτυξε με λεπτομέρειες την παραπάνω θέση, τονίζοντας μάλιστα πως «κακώς το ΚΚΕ δεν στήριξε το “Κίνημα”, του 1935». Παράλληλα, άφηνε υπονοούμενα πως, στο μέλλον μια ανάλογη “καθαρά στρ-κή ενέργεια”, μιας προοδευτικής Χούντας”, θα έπρεπε να υποστηριχθεί απο τις κατάλληλα κινητοποιημένες αριστερές μάζες!

Συνεπώς, για τους Κομμουνιστές, τα πάντα εξαρτώνται από το είδος των “Στρατοκρατών”, των Πραξικοπηματιών”, των Χουνταίων”, κλπ!..

– Τέλος, στην εποχή μας και στην Ελλάδα, για να μην σας κουράζω με περισσότερα παραδείγματα – επιχειρήματα, οι νεο-κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ΚΚΕ (εσ.) και τέως ΚΚΕ, (η μήτρα τους / αυτό τα λέει όλα), συνεργάσθηκαν και συνεργάζονται με τον πλουτοκράτη Π. Καμμένο, ό,τι πιο πολιτικά σάπιο, όζον και γκανγκστερικό (πολιτική ΜΑΦΙΑ) είχε και έχει να… επιδείξει η λεγόμενη Δεξιά, της ΝΔούλας, με πολιτικούς σκοπούς και στόχους, που πλέον αποκαλύφθηκαν όλοι, και που πια τους έμαθαν όλοι οι Έλληνες, πλην βεβαίως… των νεο- Κομμουνιστών και ορισμένων πλέον εκ των πολιτικών σιχαμάτων των ΑΝΕΛ, αλλά και του ΚΚΕ, το οποίο δεν μπορεί να μην επιχαίρει για ό,τι συμβαίνει στον τομέα του ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΟΣ των ΑΡΧΩΝ και των ΑΞΙΩΝ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, από την Κ-Β, των ΣΑΝΕΛ και ειδικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις συνεχείς ανθ-ελληνικές ενέργειες του οποίου “βάζει πλάτη” και πάλι συνεχώς, ο Καμμένος και το Κόμμα του και μάλιστα με ύπουλο τρόπο, όπως τελευταίως με το ΣΚΟΠΙΑΝΟ, την πολιτική δήθεν σημαία τους ένας Καμμένος, ο οποίος λόγω προφανούς πολιτικής ιδιωτίας, αποκάλεσε “προχθές” στο Ζάππειο τον Τσίπρα, τον καλύτερο πολιτικό ηγέτη(!!!) της Ελλάδος, μετά την μεταπολίτευση! (“Άπαγε της βλασφημίας”)!..

-/-

Θα συνεχίσουμε σύντομα με την “Μοίρα των Συνεργατών” των Κομμουνιστών ή των όποιων σημερινών … εκδόσεών τους, όπως των νεο-κομμουνιστών, και άλλων!..

Ω3

Ω1

Για τον… Κο αυτόν, εκ Γεωργίας, που κυρίως (με την Γεωργιανή Φρουρά του) δολοφόνησε 100 εκ-ρια Σοβιετικούς και άλλους πολίτες, θα τα πούμε “εν καιρώ”!

-/-

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Όσοι είστε αντικειμενικοί παρατηρητές, θα σας πρότεινα να “σκεφτείτε” λίγο, την 3 1/2 ετών… ΗΘΙΚΗ του νεο-κομμουνιστή Τσίπρα και της παρέας του (όσο δηλαδή μας κυβερνά), βάζοντάς της όμως και λίγο… σάλτσα, από τον σύγχρονο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ, ο οποίος εκφράζει τον Τσίπρα και τους “συν αυτώ”, και ο οποίος… εκφράζεται από τα συμφέροντα των κατόχων του ΜΕΓΑΛΟΥ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, “Διεθνών Εβραίων, Σόρος, Ρότσιλντ, και λοιπών… Κων, “δημιουργών της Παγκοσμιοποιήσεως ή Νέας Τάξεως”, οι οποίοι δημιούργησαν, (μέσω κυρίως των… παγκοσμιοποιημένων “Δημοκρατικών” Κ-Β των Η.Π.Α., τα τελευταία 20 χρόνια), ό,τι ζει σήμερα ο Κόσμος και ιδιαιτέρως οι Έλληνες, με το ατέλειωτο σύγχρονο δράμα τους, το οποίο… συνέγραψαν και… σκηνοθέτησαν οι… Κοι αυτοί σε βάρος τους, δηλαδή σε βάρος των Ελλήνων, στο οποίο όμως “παίζουν” πρωταγωνιστικό  ρόλο ντόπιοι και ξένοι μεγαλόσχημοι πολιτικοί ή “πολιτικοί” και άλλα πουλημένα σ’ αυτούς μίσθαρνα Όργανά τους!..

  • Θυμηθείτε επίσης, να πάτε να βρείτε στο “σάϊτ” μας, τί σας γράφαμε για τους… “Σοφιστές” και τον Τσίπρα, απευθυνόμενοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και να το χρησιμοποιήσετε, (εννοώ το υλικό αυτό), στην παραπάνω πρόταση μας!.. (Ευρύτερα και εγκυκλοπαιδικά, θα πρέπει να διαβάσετε το πόσο επηρεάστηκε η διεθνής κομμουνιστική προπαγάνδα, από τους Αρχαίους Έλληνες Σοφιστές)!..

2. Σας γράφω 1, 2 “σημερινά” παραδείγματα!

    α. Ο γιός του μεγαλο-Χουντικού Μίχαλου έγινε ξαφνικά για τους κυβερνώντες νεο-κομμουνιστές… Φιλελεύθερος, από Χουντικός, αφού διεγράφη από τη ΝΔούλα και αυτό είναι κάτι που εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους, και κυρίως την προπαγάνδα τους στην… λαϊκή πλέμπα, όπως θεωρούν το λαό, τον οποίον ούτε καν υπολογίζουν οι Κομμουνιστές, ασχέτως αν πάντα υποκρίνονται τον… προστάτη του! (Θα τα πούμε μελλοντικά για το τί είναι Κομμουνισμός, τί πρεσβεύει, ποιοί τον ίδρυσαν και γιατί, και άλλα πολλά)!

  • Ο Μίχαλος επίσης, ευνοεί τα συμφέροντα τους και για έναν ακόμα λόγο, αφού “ακούγεται” πως ετοιμάζει, είτε δικό του πολιτικό σχήμα, στα δεξιά της ΝΔούλας, ή συμμετοχή του σε ανάλογο σχήμα, άλλων και πάλι στα δεξιά της ΝΔούλας, με αποτέλεσμα αυτή να “χάσει” ψήφους έτσι, (δυνητικά πάντα), στις επικείμενες εκλογές! Καταλάβατε! (Κάποιοι ισχυρίζονται πως θα πρόκειται για Κόμμα στα αριστερά της ΝΔούλας, αφού στα δεξιά της φημολογείται η ίδρυση άλλων παρομοίων Κομματιδίων)!..
  • Άν όμως ο Μίχαλος τους πολέμαγε” θα τον “τελείωνε” η προπαγάνδα τους και μάλιστα βρώμικα!
  • [Σε μια υποθετική πάντα περίπτωση, αφού αυτός, ο γιος του… Πατριώτη Χουντικού… πατέρα του, σχολίασε θετικά όχι μόνον το πρόσφατο Μερκελ(ο)στημένο “EURO-GROUP” και την απόφασή του για το ελληνικό χρέος, αλλά συμφώνησε μέχρι και με την παράδοση της Μακεδονίας μας, στους Σκοπιανούς, από τους ΣΑΝΕΛ, (όπως και η άλλη, η προσεγγίσημη από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην της ΝΔούλας, ανεξάρτητη σήμερα βουλευτής Παπακώστα, η οποία απείχε από την ψηφοφορία, κατά την πρόσφατη πρόταση μομφής της ΝΔ, για το Σκοπιανό, βάζοντας το προσωπικό της θέμα, πάνω από το Εθνικό, ούσα μάλιστα και σύζυγος τέως ανωτάτου Αξκού των ΕΕΔ!..), για να καταλάβετε τον “βαθμό του πλέγματος”, που κατάφερε η έμπειρη προπαγάνδα των Κομμουνιστών να εμβάλλει, μετά από το 1974, στα περισσότερα παιδιά των Χουντικών και των Δεξιών, όπως πχ μέχρι και στον γιο του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου, ο οποίος αποκύρηξε τον ίδιο του τον πατέρα παλιότερα, στον γιο του Υπουργού της Χούντας Δημητρά, του “γνωστού” σήμερα Δημητρά, γνωστού ως υποστηρικτή κάθε ανθελληνικής κίνησης και ενέργειας, όπως και πολλών άλλων προσώπων, γνωστών και αγνώστων]!..
  • β. “Βγαίνουν” τώρα στα Τ/Ο “παράθυρα” και θέτουν το ερώτημα, που αποδεικνύει περίτρανα, ό,τι παραπάνω σας έγραψα:
  • – Ρωτάνε: Ο Ρουβίκωνας εξυπηρετεί τα συφέροντά μας“; Αυτήν την ερώτηση βεβαίως την θέτουν τώρα(!!!) τελευταίως, που “τα παιδιά του Λαφαζάνη” έκαναν το… λάθος να αναφέρονται ευθέως και κατά της Κ-Β, [με αποτέλεσμα από “μωρά”, κατά Τόσκα και… “παιδιά μας”, κατά Δραγασάκη, να αντιμετωπίζουν σήμερα την Κ-Βκή οργή, (κυρίως της μιας συνιστώσας της Κ-Β, του ΣΥΡΙΖΑ)] ή με το να εμποδίζουν και να… κακοποιούν την Κ-Βκή προπαγάνδα, όπως έγινε με τον χθεσινό εξευτελισμό, από τον “Ρουβίκωνα”, από την Οργάνωσή τους δηλαδή, των Βούτση, Π. Καμμένου και του πολιτικού σιχάματος και πολιτικού τυχοδιώκτη – αριβίστα Κ. Κατσίκη, οι οποίοι με αφορμή την επίσκεψη κάποιων, “Φασιστών” κατ’ αυτούς, στο Γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κατσίκη, μίλησαν μέχρι και για κατάλυση του Πολιτεύματος και ζήτησαν παρέμβαση Εισαγγελέως, μέχρι που “βγήκε” ο Ρουβίκωνας” (προς τιμήν του!) και είπε ότι ήταν μέλη του, τα άτομα που κτύπησαν απλώς το κουδούνι του Γραφείου του Κατσίκη, χωρίς να υβρίσουν και χωρίς να εισέλθουν σ’ αυτό! (Του οποίου ο πατέρας έκανε Κ-Β την ΝΔουλα και Π-Θ τον συγχωρεμένο Κ. Μ., μια ΝΔούλα που σήμερα μάχεται ο γιός του και ο… Τσίπρας, με την “παρέα του”, ένας Τσίπρας που στηρίζεται από τον… Κατσίκη)!
  • γ. Και για να δείτε φίλοι μου το πόσο βρώμικοι, πόσο πολιτικές οχιές είναι τα Κομμούνια του Τσίπρα και ο ίδιος, (αλλά “άριστα κομμουνιστικά εκπ-νοι”, οφείλουμε να το ομολογήσουμε), ομιλούν για αποστασία”, τώρα που οι Έλληνες είδαν (όσοι δεν είχαν δει ορθότερα) την βρωμιά και τον πολιτικό “Μαυραγοριτισμό” των δήθεν ΑΝΕΛ, (τώρα που οι βουλευτές τους αρχίζουν και σιγά – σιγά “την κάνουν”, κυρίως φοβούμενοι την εθνική χλεύη), προκειμένου να “ξυπνήσουν μνήμες” αντι-Μητσοτακικές, του 1965, επειδή ο γιός του είναι σήμερα πρόεδρος της ΝΔ!.. Καταλάβατε το μέγεθος της ξεφτίλας τους!
  • Ακόμα, καλούν τους Εισαγγελείς (Καμμένος, κλπ), να επέμβουν, διότι τάχα “κινδυνεύει η Δημοκρατία” απ’ αυτούς που τους απειλούν δήθεν, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ ήδη θα έπρεπε να είχε επέμβει εναντίον τους ο… Εθνικός Εισαγγελέας, αν υπήρχε τέτοιος, ειδικά για τις 2 προδοτικές υπογραφές τους, για το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, στους Σκοπιανούς με εντολή Σόρος και έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, όπως θα συμβεί και τώρα ώστε να πάρουμε πίσω και άλλους λάθρο” από την… μισελληνίδα Κα Μέρκελ, εμείς μια χρεοκοπημένη χώρα των 10 εκ-ρίων, από την ισχυρότερη ευρωπαϊκή χώρα, την Γερμανία των 90 εκ-ρίων!
  • Να θυμάστε πως στόχος των πουλημένων στους “Διεθνείς Εβραίους” πρώην Κομμουνιστών και νυν Νεο-κομμουνιστών Κυβερνητών μας των “ΣΑΝΕΛ” είναι να κάνουν την Ελλάδα μια ατέλειωτη… Μόρια!.. / Και μιας ο λόγος για την Μόρια, μάθετε… Τούρκοι, αχαχαχαχαχαχα, πως στην Λέσβο ετοιμάζουν άλλα 3 Κέντρα για Λαθρομετανάτες, οι “ΣΑΝΕΛ”, η σημερινή σας… “Κερκόπορτα”!
  • Κατά τ’ άλλα, ο Τσίπρας υποτίθεται πως τώρα(!) θα συμφωνήσει με την Μέρκελ, στην ευρωπαϊκή διάσκεψη της αύριον (29-06-2018),  για να πάρει πίσω και άλλους “λάθρο” από την Γερμανία!.. Όχι, δεν ήξερε τίποτα, το… αρχι-Σορόσπαιδο, σχετικά με ό,τι “σήκωσε” ως θέμα τώρα η Γερμανία, ενώ δήλωσε πως θα το κάνει για να περάσει μήνυμα στους διακινητές, πως η Ευρώπη είναι εδώ, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • Οι διακινητές, “εν τω μεταξύ”, είναι όλοι άνθρωποι του Σόρος και της “Νέας Τάξης”, οι οποίοι λειτουργούν στο πλαίσιο της επιδιωκόμενης από τους “Διεθνείς Εβραίους” παγκόσμιας αλλαγής, όντας γνωστοί ΑΠΑΝΤΕΣ στις ΜΚΟ των παγκοσμιοποιητών! Όμως ο Τσίπρας “δεν ξέρει τίποτα”, αχαχαχαχαχα, ενώ -κατ’ αυτόν- δεν θα πάθουμε τίποτα οι Έλληνες, αν πάρουμε πίσω και κάποιους  άλλους, λίγους τάχα, μετανάστες, από την Γερμανία!..
  • Και έχει δίκιο φίλοι μου, αφού όπως αποδείχθηκε, τους “λάθρο” στην χώρα μας δεν τους πληρώνει ο Τσίπρας και ο Σόρος, του οποίου τα λεφτά, για όλες τις λαθροδιακινήσεις, πάνε προφανώς στις τσέπες των κυβερνώντων και των Οργάνων τους, αλλά πως αυτοί συντηρούνται με τα χρήματα των χρεοκοπημένων Ελλήνων! Πχ Το αφορολόγητο των Ελλήνων σχεδιάστηκε από την Κ-Β να κατέβει στις 5.500 Ευρώ, από τις 10.000, αφού η ετήσια συντήρηση ενός “λάθρο”, κλπ, έχει υπολογισθεί ότι κοστίζει 10.000 Ευρώ, κλπ, κλπ, κλπ!.. Καταλάβατε!..
  • ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΣΚΕΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!
  • Βεβαίως, επειδή συνεργάζονται με την Χ. Αυγή (το έχουμε εξαντλήσει το θέμα), τον… Μπαρμπαρούση, που τους “διευκόλυνε” τα μέγιστα, στην χρονική συγκυρία που είπε την γνωστή “στημένη” παπαριά του, μέσα στην Βουλή, τον άφησαν ελεύθερο με εγγύηση 30.000 Ευρώ, για την δίκη των “Χ. Αυγιτών” το θέμα “πάει” για το 2020, όπως φαίνεται, και πάντα σε συνεννόηση με τον αρχιπράκτορα Αρχηγό ΓΓ/”Χ. Αυγής”, Ν. Μιχαλολιάκο, ενώ και τον δολοφόνο του… “θύματος” Φύσσα, τον έχουν έξω!..
  • ΕΙΠΑΜΕ! «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΘΕΙ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ-Β Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΓΕ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ … “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ»!..

Ω4

 

ΔΙΩΞΤΟΥΣ Κε ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”, ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝ “ΓΕΝΝΑΙΟ”, ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝ “ΤΟΛΜΗΤΙΑ“!..

(Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τους υποστηρίζεις, επειδή ο γιός σου ο Δικηγόρος είναι οπαδός τους)!..

ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, Κε ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΙΧΑΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΛ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΑ, “ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ”, ΕΝΩ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ Κε ΠτΔ;

ΕΙΔΑΛΛΩΣ Κε ΠτΔ, ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ… ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΕΑ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ!..

(Εκεί “θα το πάνε” με τον διαχωρισμό τάχα της Εκκλησίας από το Κράτος, αν και εκεί πάει και από μόνο του το θέμα, όπως το καταλαβαίνεις, αντίθετα με όσα απεφάσισαν αυτοί που μας ελευθέρωσαν, με την Επανάστασή τους, το 1821)!..

  • – Ο –
  • Ίδιος
  • -/-