Κομμουνισμός Και… Συνεργάτες! Νο “3”.

Φίλοι μου!

– Συνεχίζουμε σήμερα με τον Κομμουνισμό ή “Κόκκινο Φασισμό! Αναφερθήκαμε στην… Ηθική του και μετά εισήλθαμε στην τύχη των συνεργατών του! Μ’ αυτήν την… τύχη θα συνεχίσουμε και σήμερα!

Α.Ε.Κ.” – Μπλούμ – Αθάνα

– Το πάθημα όμως Κερένσκυ δεν έγινε μάθημα! Το Ανεξάρτητο Εργατικό Κόμμα” (“Α.Ε.Κ.”) της Αγγλίας, δέχθηκε, το 1930, να συμμαχήσει με το Κ.Κ.Αγγλίας, με αποτέλεσμα να διαβρωθεί, να υπομονευθεί και να διαλυθεί!

– Ο Ισπανός προοδευτικός πολιτικός ηγέτης Αθάνα συνεργάσθηκε, το 1936, με τους Κομμουνιστές και έτσι έγινε Πρόεδρος της Δημκρατίας, Κε… Παυλόπουλε!.. Οι σύμμαχοί του όμως θέλησαν να κάνουν Δικτατορία, στην οποία αυτός αντιτάχθηκε! Έτσι, αυτοί τον ανέτρεψαν και οδήγησαν την χώρα στον εμφύλιο πόλεμο!

– Ο Γάλλος σοσιαλιστής ηγέτης Λ. Μπλούμ, συνεργάσθηκε με τους Κομμουνιστές, το 1936! Έτσι, μπόρεσε και έγινε Π-Θ!.. Οι σύμμαχοί του έγιναν οι εκβιαστές του, αναγκάζοντάς τον να προχωρεί σε ενέργειες, τις οποίες εκείνος δεν  ήθελε, με αποτέλεσμα η Γαλλία να οδηγηθεί στην οικονομική  χρεοκοπία και στην αναρχία!..

– Όταν, το 1937, οι ΚόκκινοιΦασίστες του ζήτησαν να ρίξει τον ΠτΔ και να διαλύσει την Γερουσία, ο Μπλούμ παραιτήθηκε και το Κόμμα του έπαθε τρομερή ζημιά, ενώ το Κόμμα των Ανεξαρτήτων Σοσιαλιστών, το οποίο επίσης συμμετείχε στο”μέτωπο” αυτό, κυριολεκτικά, Κε…Καμμένε, εξαφανίσθηκε!

ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

Στα “αντιφασιστικά μέτωπα” του 1935 – 1938, μετείχαν πολλοί μη(!) Κομμουνιστές, οι οποίοι χρόνια ολόκληρα υπήρξαν σύμμαχοι των Κομμουνιστών! Αγωνίσθηκαν μαζί τους, κατέβηκαν σε κοινές διαδηλώσεις και απεργίες, συγκρότησαν κοινούς συνδιασμούς, υιοθέτησαν κοινά προγράμματα, υπέγραψαν κοινές διακηρύξεις και εκκλήσεις, ενώ αρκετοί πολέμησαν στο πλευρό τους, στον Ισπανικό εμφύλιο!

Όμως, το 1939, οι Κομμουνιστές τους εγκατέλειψαν, για να κάνουν ένα νέο “ενιαίο μέτωπο” με τους Φασίστες(!), μη διστάζοντας να εξοντώσουν αμείλικτα τους αντιφασίστες φίλους, συμμάχους ή ακόμα και οπαδούς και στελέχη τους, τα οποία τους χαλούσαν το νέο μέτωπο!

– Η Μόσχα εκτέλεσε ακόμα και τους ξένους Κομμουνιστές, οι οποίοι είχαν καταφύγει, λόγω της αντιφασιστικής τους δράσεως, στην Ρωσία και οι οποίοι επέμεναν στον αντιφασισμό τους! Ανάμεσά τους ήσαν και οι:

  • Μπέλα ΚΟΥΝ, αρχηγός της Ουγγρικής κομμουνιστικής εξεγέρσεως του 1919, φίλος του Λένιν και ηγέτης της Κομμουνιστικής Διεθνούς!
  • Μαζί με τον ΚΟΥΝ και ο υπαρχηγός του, ΠΟΓΚΟΝΙ, ο περίφημος Πέππερ!
  • Όλοι οι ηγέτες του Κ. Κ. Πολωνίας!
  • ΕΜΠΕΡΛΑΪΝ, ιδρυτής του Κ. Κ. Γερμανίας.
  • Ο γιός του!
  • ΡΕΜΕΛΕΤ, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του Κ. Κ. Γερμανίας.
  • ΝΟΪΜΑΝ, μέλος της ηγετικής ομάδος, του Κ. Κ. Γερμανίας.
  • ΚΟΥΝΠΕΝ-ΜΠΕΡΓΚΕΡ, βουλευτής του Κ. Κ. Γερμανίας.
  • Μ. ΧΕΛΤΣ, ο ήρωας της κομμουνιστικής εξεγέρσεως, του 1920, κ.α.
  • Οι παρακάτω Ισπανοί Κομμουνιστές, ηγέτες του Εμφυλίου, στην χώρα τους:
  • ΕλΚαμπεσίνο, περιβόητος! ”Ρίχθηκε” σε Σιβηριανό στρ-δο.
  • Ουρίμπε, εκτελέσθηκε από τους Ρώσους.
  • Ντελγκάδο, εκτελέστηκε από τους Ρώσους.
  • Την ίδια τύχη είχαν και όλα τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου, του Κ. Κ. Γ/Β, πλην του ΓΙΟΖΕΦ ΜΠΡΟΣ (ΤΙΤΟ),ο οποίος διέφυγε. Κυριότερος των εκτελεσθέντων ήταν ο Μ.ΓΚΟΡΜΙΤΣ!
  • ΠΛΑΤΤΕΝ, Σουηδός, εκ των ιδρυτών της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Εκτελέσθηκε και αυτός!
  • Βίλλυ ΜΙΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ, ο οποίος, από το 1933, έως το 1938, διήυθυνε όλον τον αντι-Χιτλερικό αγώνα των αριστερών στην Ευρώπη. Κάλεσε αντιφασιστικά συνέδρια, οργάνωσε την “αντιδίκη” του Ράϊχσταγκ, εξέδωσε την περίφημη Φαιά Βίβλο κατά των ΝΑΖΙ! Το 1939 διαφώνησε με την συμφωνία της ΕΣΣΔ, με τον Χίτλερ, μια διαφωνία που την “βροντοφώναξε” στην ε/φ του Μέλλον, την οποία εξέδωσε στο Παρίσι, εκεί όπου ακριβώς και τον δολοφόνησαν πράκτορες της Μόσχας!
  • Αποκορύφωμα της παραπάνω τακτικής ήταν το έγκλημα του Μπρεστ-Λιτόφσκ! Μετά τον διαμελισμό της Πολωνίας, το 1939, η πόλη αυτή, βρέθηκε στα σύνορα ακριβώς ΕΣΣΔ – Γερμανίας! Το 1940, η ρωσική πολιτική Αστυνομία GPU παρέδωσε στην Γκεστάμπο 100 Γερμανούς, Αυστριακούς και Ούγγρους αντιφασίστες, οι οποίοι είχαν ζητήσει άσυλο στην Ρωσία.
  • Ανάμεσά τους ήταν και ο μέγας φυσικός Άλεξ ΒΑΪΣΜΠΕΡΓΚ. Παρά τις εκκλήσεις πολλών, μεταξύ των οποίων του ΑΪΝΣΤΑΪΝ, του ΛΑΝΖΕΒΕΝ, κλπ, ο Στάλιν τον παρέδωσε στον Χίτλερ, ο οποίος και τον εκτέλεσε, μαζί και με τον άλλο διάσημο φυσικομαθηματικό, τον Φιλς ΧΑΟΥΤΕΡΜΑΝ, o οποίος παραδόθηκε επίσης στους Χιτλερικούς και ομοίως εκτελέστηκε, καθώς μαζί και με την σύζυγο του ήδη εκτελεσθέντος Γερμανού Κομμουνιστή ηγέτη Νόϊμαν, Γκρέτε, (παρεδόθη λόγω εμμονή ς της στον αντικομμουνισμό), η οποία όμως επέζησε! (Η μόνη επιζήσασα από τους 100 αντιφασίστες, η οποία και έγραψε βιβλίο, στο οποίο περιέγραψε όλες τις λεπτομέρειες του ασύλληπτου αυτού εγκλήματος).

– Φίλοι μου!

  • Το σύνθημα που ακούστηκε σε αριθμό διαδηλώσεων, ανά την Ελλάδα, για τη Μακεδονία, των Ελλήνων πατριωτών, το ”μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφασίστα”, (προσέξτε, ”του κάθε αντιφασίστα” / καταλάβατε), το ”πέρασαν” ”στημένοι” Κομμουνιστές που επίτηδες εισέδυσαν* σ΄αυτές, για να το φωνάξουν, ώστε να μπορέσουν μετά οι πολιτικοί τους ινστρούχτορες, βουλευτές, Π-Θ, κλπ, να κάνουν σχετική κατάλληλη πολιτική σπέκουλα!

  • Γιατί;

  • Και για όλα τα παραπάνω που μόλις σας περιέγραψα περί αντιφασιστών, κλπ, αλλά και διότι ποτέ οι πατριώτες δεν είχαν τόσο ανεπτυγμένη συνθηματική… ευστροφία, αφού ποτέ δεν ήσαν στρατευμένοι και ποτέ δεν έτυχαν σχετικής εκπαιδεύσεως, όπως οι διεθνιστές απάτρηδες Κομμουνιστές, όπως και διότι οι όμοιοί τους νεο-κομμουνιστές Κυβερνήτες μας θέλουν να ”περάσουν” το μήνυμα και την εικόνα, πως οι συμμετέχοντες στις εθνικές αυτές πάνδημες πατριωτικές διαδηλώσεις είναι… Φασίστες!..

  • Όμως είμαστε πια στα 2018 και η οσμή της σαπίλας που αναδύει ο προ πολλού νεκρός Κόκκινος Φασισμός, γίνεται αμέσως αντιληπτή!..

* Αυτοί οι στρατευμένοι Κομμουνιστές, οι του ”Πεδίου”, που εισέδυσαν στις… ”χύμα” διαδηλώσεις, ανέφεραν στον Τσίπρα περί ετεροκλήτου όχλου”, που ”βγήκε” αυτός μετά και μας είπε, απόδειξη του οτι σ’ αυτές συμμετείχαν ανοργάνωτα ”κάθε καρυδιάς καρύδι”, (με την καλή έννοια), Έλληνες!

Όμως λόγω του ότι η ”απ΄εδώ πλευρά”, η αντίθετη των νεο-κομμουνιστών είναι ανεκπαίδευτη και άρα ευκολοπαγίδευτη”, δεν ακούσατε κανέναν πχ απ’ τους βουλευτές της ”ΝΔ”, της ”ΔΗΣΥ”, κλπ, να βγαίνουν” και να τους… ανατρέπουν στα ράδια και στα κανάλια, φοβούμενοι βεβαίως και το να μην… χαθούν απ΄αυτά, αφού αυτά κρατούνται, σχεδόν  στο σύνολό τους, από κουκούδια ή πρώην κουκούδια και την στηριγμένη στην κομμουνιστική ιδεολογία σάπια ”Παγκοσμιοποίηση”!

 

– Θα συνεχίσουμε, στο επόμενο άρθρο, με τους Συνασπισμένους!..

 

ΧΑΙΡΕΤΑΙ”!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

Οι 35 εντυπωσιακές αφίσες της Κομμουνιστικής προπαγάνδας

Soviet propaganda poster from the 1920s, ‘all power to the soviets! peace to the people! land to the peasants! factories and mills to the workers!’. (Photo by: Sovfoto/UIG via Getty Images)

Το κείμενο, το οποίο την συνόδευε, ουσιαστικά αποτελούσε ένα σύνθημα σαφές και ευνόητο για το ευρύ κοινό, το οποίο με τις κατάλληλες τεχνικές (ρετούς, παραμόρφωση ή διεύρυνση) μετέδιδε εμμέσως και υποσυνείδητα το μήνυμα υπέρ ή κατά μίας άποψης, ενός προσώπου ή μίας πολιτικής επιλογής.

Στη Σοβιετική Ένωση της εποχής εκείνης, άνθισε το κίνημα του μοντερνισμού που ονομάστηκε “Ρωσική πρωτοπορία”. Παράλληλα με τις συνταρακτικές κοινωνικο-οικονομικές εξελίξεις των αρχών του 20ού αιώνα, οι καλλιτέχνες τείνουν να απορρίπτουν το παρελθόν και να αναζητούν καινοτόμες μορφές και μέσα έκφρασης στα διάφορα είδη της τέχνης και τη σύνδεση αυτών.

“Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο 旧ソ連のプロパガンダポスターはどこかモダンだ【画像】) που δημοσιεύτηκε στην ”Huffington Post JP”