ΚΡΙΣΕΙΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ! Μια Σημερινή Ακτινογραφία Των ΕΕΔ!..

Φίλοι! Είμαι από σήμερα, και μάλλον, όπως εκτιμώ, για λίγο καιρό ακόμα, και πάλι κοντά σας!..

“ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ”!..

– Τέλειωσαν οι κρίσεις, τελειώνουν και οι τοποθετήσεις των στελεχών!.. Όμως!..

 Όμως, ΔΕΝ(!!!) υπάρχουν κρίσεις πλέον στις ΕΕΔ και σε όλα τα επίπεδα, ιδιαιτέρως βεβαίως στους ανωτάτους Αξκούς, αφού εξέλειπε οριστικά πλέον και ολοκληρωτικά η όποια υπάρξασα, έστω και νοσούσα, Α-ΞΙ-Ο-ΚΡΑ-ΤΙ-Α!

– Τί υπάρχει; Απαντώ: Διαγωνισμός πάσης μορφής και ισχύος “μέσων”, “γνωριμιών”, “πλατών”, κλπ!.. Έχουμε γράψει σχετικά παλαιότερα και δεν θα επανέλθουμε! Όταν σήμερα, στις ημέρες της πιο ανήθικης Κ-Β που “πέρασε” ποτέ από την χώρα μας, τις κρίσεις τις κάνει, “στα ίσα”, μέχρι και πχ ο Β. Βαρδινογιάννης… , τί να περιμένει κανείς;

– Η όλη διαδικασία των κρίσεων είναι εδώ και κάποια χρόνια χειρότερη και από το χειρότερο… “Πρωϊνάδικο”, όταν οι… Κες και οι… Αδελφές που εργάζονται, “επί χρυσή αμοιβή”, σ’ αυτά σχολιάζουν και αποφασίζουν για την ομορφότερη μοντέλα, τα πιο τορνευτά οπίσθια, τα πιο πληθωρικά στήθη, το καλύτερο φόρεμα, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Θα ήθελε ο Κος Τσίπρας, που τα βάζει δήθεν (λεκτικά βεβαίως, με ύφος και με στεντορία την φωνή) με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, να μας πει, σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα τις ΕΕΔ, με ποιόν ακριβώς τρόπο τα πολεμά; Υπακούοντας στον Κο Β. Β. και κάνοντας πχ Α/ΓΕΕΘΑ και ΥΠΑΜ τον Κο Αποστολάκη; Πώς επανέφεραν έναν απόστρατο, “οι φέροντες το νέο και άφθαρτο” “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”, και τον έφτασαν μέχρι και ΥΠΑΜ;

– Και αν τα παραπάνω είναι -υποτίθεται- “παραμύθι”, πώς έκαναν ΥΠΑΜ, έναν Αξκό, που μόλις επανήλθε από εγκεφαλικό;

– Επίσης, πώς η Κ-Β και δεν άλλαξε / δεν αντικατέστησε, ως όφειλε, τον Α/ΓΕΕΘΑ Κο Αποστολάκη, όλο αυτό, το σχετικά μακρύ διάστημα, που ήταν στο Νοσοκομείο νοσηλευόμενος, και αντ’ αυτού όρισε τα καθήκοντα εκείνου να τα εκτελεί ο τότε Υπαρχηγός του ΓΕΕΘΑ, νυν Αντγος και νυν Δκτης Στρατιάς, Κος Φλώρος Κ., ο οποίος ήταν νεότερος κατά Τάξη, από τον τότε Α/ΓΕΣ, νεότερος βεβαίως και από τον νυν Α/ΓΕΕΘΑ και τότε Α/ΓΕΑ! (Δεν θυμάμαι τώρα αν ο Κος Φλώρος είναι, στρατιωτικά, νεότερος και από τον τότε και νυν Α/ΓΕΝ)!

– Τί σόϊ ιεραρχία υπήρχε εκείνο το διάστημα στα ύπατα αυτά Κλιμάκια; … Καμμένιος;

– Και το σημαντικότερο! Αν συνέβαινε κάτι τότε πχ με την Τουρκία, θα ετοποθετείτο εκείνη την στιγμή νέος Α/ΓΕΕΘΑ; Καταλάβατε!..

– Από πού προκύπτουν οι… ύμνοι και τα… θούρια που έπλεκαν και πλέκουν οι δημ/φοι και οι πολιτικοί, για τον νυν ΥΠΑΜ; Μήπως από τον φόβο της ισχύος του Κου Β. Βαρδινογιάννη; *

– Ο Κος αυτός πολέμησε “όσο δεν πήγαινε” τον πρώην Α/ΓΕΣ Κο Στεφανή, φοβούμενος (λόγω της αποδεδειγμένης αξίας του υπόψη στελέχους), μήπως τον αποστράτευαν και έκαναν εκείνον, αντ΄αυτού, Α/ΓΕΕΘΑ!..

[“Ηρέμησε” πλήρως(!), μόλις η ΝΔ, δια του Κου Βαρδινογιάννη και πάλι, όρισε ως σκιώδη ΥΠΑΜ τον Κο Κικίλια. Είχε “δέσει τον γάϊδαρό” του, απ’ όλες τις πλευρές]!..

– Ο Κος αυτός επίσης, από καθαρό “πλέγμα” και μόνον, ήταν εκείνος που αποστράτευσε τον πρώην Α/Στόλου, διότι τον “στράβωνε” η λάμψη του, σαν τον Ήλιο!..

* (ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΣ)

Το μόνο που μπορεί να καταλογίσει κανείς στον Κο Β. Βαρδινογιάννη και αυτό κυρίως -προσέξτε- ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ κάποτε ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΕΔ, είναι αυτή του η συμπεριφορά, που προσδίδει ΨΕΥΔΩΣ(!) έναν αρνητικό χαρακτηρισμό στο ήθος του ανδρός, που τον αδικεί, αφού είναι “τοις πάσι” γνωστός ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ του Β. Β. και μάλιστα στην ΠΡΑΞΗ!..

– Θα μπορούσε, στον… Δυτικό Κόσμο, στο… ακανθώδες και πολυδαίδαλο πλαίσιο του οποίου ζούμε, να κατανοήσει κανείς (και πάλι όχι απολύτως, αλλ’ ίσως μερικώς) μια παρέμβαση του όποιου επχ-τία, του βεληνεκούς του Κου Β.Β., σε κάποιο ή κάποια από τα υφιστάμενα πολιτικά μας Κόμματα, ώστε να κατέλθει, ως υποψήφιος βουλευτής, ένας ή και περισσότεροι ακόμα “δικοί” του, στελέχη δηλαδή ή “άτομα” του κάθε επχ-τία και “εν προκειμένω” του Β. Β., για λόγους σχετικούς με την προώθηση των τεραστίων επαγγελματικών συμφερόντων του, κλπ!

(Αν και η επιβολή, ως υποψηφίων, προσώπων, όπως πχ η πρόσφατη, του Κου Ρουβά, στην ΝΔ, μόνον τιμή δεν περιποιεί στον Κο Β.Β. και σίγουρα στον Κο Κ.Μ., ο οποίος ακολούθως και αυτός δεν θα πρέπει να διαμαρτύρεται αν θα ακούσει να τον αποκαλούν “Όργανο της Πλουτοκρατίας”, της Φαυλοκρατίας, και ό,τι άλλο σχετικό ή συναφές!

– Όπως αντιλαμβάνεστε, είμαι βέβαιος, η παραπάνω θέση μου αυτή δεν έχει να κάνει με το ανεπίληπτο ήθος του Κου Ρουβά, αλλά με τον προβληματισμό της όποιας πιθανής προσφοράς του, και κυρίως του τρόπου, με τον οποίο θα μπορούσε αυτός να βοηθήσει στον στόχο για την σωτηρία της χώρας μας! Κάπου μάλλον έχει χαθεί το Αριστοτελικό… “Μέτρο”)! 

Οι παρεμβάσεις όμως αυτές στις ΕΕΔ και μάλιστα σε ΧΑΛΕΠΕΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, σαν τους σημερινούς, στην χώρα μας, λειτουργούν σίγουρα σε βάρος του Στρατεύματος συνολικά και κυρίως σε βάρος της ίδιας της άμυνας, της ήδη -“στα χαρτιά”- κολοβωθείσας χώρας μας!.. (Θέμα Συμφωνίας “Πρεσπών”, έτσι απλά, σαν “να μην τρέχει τίποτα”, όπως πχ λέμε “Φασόλια Γίγαντες Πρεσπών”)!..

ΤΕΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ!

– Αυτός λοιπόν ο παραπάνω Κος τέλος, που φορά το ρολόϊ του στο δεξί χέρι, σαν… κόσμημα (δεν ξέρω αν είναι “Φαβρ Λεμπά”), διότι λίαν πιθανώς να είναι… αριστερόχειρας, αυτός ο Κος, [που τοποθετούμενος εκ νέου στις ΕΕΔ “απ’ έξω” και αναλαμβάνοντας τα “στρατιωτικά πράγματα”, άλλαξε -στο ΓΕΕΘΑ- τα μέχρι τότε υφιστάμενα κάδρα με τους Βασιλείς (Στρατηλάτη Κων-νο, κλπ), που είχε τοποθετήσει ο προκάτοχός του Στρατηγός Κωσταράκος, με αντίστοιχα του Εθνάρχη Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ], ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ στο Στράτευμα να τραγουδιέται το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”, καθώς και να ακούγονται σ’ αυτό συνθήματα με εθνικιστικό περιεχόμενο, εθνικιστικό -κατά τους… κανονικούς Κομμουνιστές του ΚΚΕ και κατά τους νεο-Διεθνιστο-Κομμουνιστές της σημερινής Κ-Β του “ΣΥΡΙΖΑ και των Προθύμων”!..

  • Δεν θα του πούμε ή θυμίσουμε (αν και δεν νομίζουμε να έχει βαθιές ιστορικές γνώσεις, αφού φέρεται να μην ήταν και τόσο επιμελής ως μαθητής κάποτε, έχοντας μείνει μάλιστα στην ίδια Τάξη, μια φορά, στο Γυμνάσιο) ότι ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 7ΠΛΑΣΙΑΣΕ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ-ΤΗΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ… ΛΟΓΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ… ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ και μάλιστα σε πολύ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ μορφή και… σχήμα, ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ… ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΥΚΤΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΧ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΒΟΤΟΜΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ;
  • Τέλος λοιπόν η ΙΣΤΟΡΙΑ μας, η οποία… τυχαίνει και είναι ΑΛΗΘΙΝΗ και όχι ΚΑΛΠΙΚΗ, τυχαίνει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΥΘΟΣ και Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ “ΠΕΡΝΑΝΕ” ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΩΣ Κ-Β, ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ “ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ” ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, τέλος και η Θρησκεία μας, τέλος και η… ΥΠΕΡΑΞΙΑ, ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ!.. Τότε ΓΙΑΤΙ Κε ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΣΥ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ… ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΙΜΗΣ, ΚΛΠ, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ “ΚΑΠΟΙΟΙ” ΚΑΙ “ΚΑΤΙ”, ενώ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ”;
  • Και κάτι ακόμα! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ, (ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ “ΒΑΦΙΣΤΙΚΕΣ” ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ), ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ; (ΕΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΚΟΣ Π-Θ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΗΝ… ΔΗΘΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ)! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΣ ΘΑ ΠΕΙ “ΝΑΙ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΕ ΥΠΑΜ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΑΡΕΚΛΑ” ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;

– Προχωράμε! Διαβάστε:

– Με ποιά κριτήρια επίσης έκαναν Α/ΓΕΣ τον Κο Καμπά;

– Και αν τα κριτήρια ήσαν -υποτίθεται- ορθά, (λέμε τώρα), πώς διατηρούν ως Α/ΓΕΣ έναν Αξκό με “στεντ”, που μάλιστα μόλις προσφάτως του τοποθετήθηκε; Δεν “βγαίνουν” όλα τα στελέχη με τέτοια ή ανάλογα προβλήματα “ελαφράς υπηρεσίας”; Μήπως ο Κος Α/ΓΕΣ περιήλθε σε τέτοιο καθεστώς, διατηρούμενος έτσι στη θέση του πα-ρα-νό-μως;

– Αρκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ίσως, η φήμη ότι η σύζυγος του Κου Α/ΓΕΣ είναι αδελφή του Κου Βίτσα ή Δρίτσα ή δεν ξέρω και εγώ ποιού; Του αρκεί του ΣΥΡΙΖΑ μια λίαν πιθανή πολιτική “δήλωση μετανοίας” του Κου αυτού ή ακόμα και μια υπόσχεση εκ μέρους του “πολιτικής πίστης”;

– Τον “προχώρησαν” επίσης, ή όχι, στο Στράτευμα τον Κο Καμπά (σύμφωνα με τις διαδιδόμενες πάντα… φήμες),  οι πολλές και ισχυρές… γνωριμίες του στρατιωτικού πατέρα του; (Του Κου Αυγουστίνου Καμπά, αν δεν σφάλλω, ως προς το όνομα)!..

– Ένας από τους πιο απάνθρωπους Αξκούς, που “έβαζε”, ως 4ετής, τον διπλανό του να τρώει κάτω από το τραπέζι στην ΣΣΕ, με αποτέλεσμα… “εκ συμπαθείας” να τρώνε τότε και άλλοι πρωτοετείς με τον ίδιο τρόπο, ένας παρουσιαζόμενος τότε σκληρός Χουντικός, κατέστη σήμερα… ανθρώπινος και ΣΥΡΙΖΑ!.. Μακάρι να είναι έτσι και εννοώ μόνον ως προς το “κομμάτι” Άνθρωπος!..

– Αυτά φίλοι μου τα ολίγα, ενώ, σε ό,τι αφορά τις τοποθετήσεις, και εδώ ισχύει ό,τι και στις κρίσεις, μην γελιέστε!.. Οι τοποθετήσεις μάλιστα, για όσους ασχολείστε με την μπάλα, είναι σύστημα… 5-3-2, δηλαδή πολύ δυνατή (και μάλλον αμυντικογενής) τακτική, (ορθότερα θα την ονόμαζα στρατηγική),  των… μυημένων στελεχών, αυτών δηλαδή που βλέπουν μόνον την θέση του… Κου Α/ΓΕΣ και μάλιστα από “μικροί” βαθμολογικά, και οι οποίοι θα μπορούσαν να κάνουν τα πάντα για την “επόμενη ημέρα”, τα πάντα για την προαγωγή τους!.. Όλοι οι διαφορετικώς σκεπτόμενοι και ενεργούντες γελοιοποιούνται και συκοφαντούνται, αν κριθούν και ως ανταγωνιστικοί των… μυημένων, τότε ακόμα περισσότερο, χαρακτηριζόμενοι κυρίως ως γραφικοί, ως μη συνεργάσιμοι, ως προβληματικοί, ως μη ικανοί ακόμα, αλλά πάντα -για μερικούς… πονηρούς- ως… “καλά παιδιά”!.. Καταλάβατε!..

– Τέλος, οι όποιες εξαιρέσεις αξίων στελεχών, που αξίως ανέρχονται στην Ιεραρχία, απλώς ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΚΑΝΟΝΑ στις κρίσεις κυρίως, αλλά και στις τοποθετήσεις!..

– ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΑΠΑΝΤΕΣ(!!!), ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ Ε/ΥΠΑΜ ΚΑΙ ΣΤΑ Ε/ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗΣ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΩΝ, ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!..

“ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ – ΕΘΝΙΚΗ Κ-Β, (ΕΣΤΩ και ΨΙΛΟ-ΣΟΡΟΣ**) ΞΑΝΑ”!.. 

** Πλέον, νομίζω ότι καταλαβαίνετε τί εννοώ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

“ΕΛΛΗΝΑΣ”

-/-

ΥΓ

α. Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, τα τελευταία χρόνια, μόνον “επί εποχής” Στρατηγού ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ (επί… Υπουργίας του ακόμα περισσότερο) επεκράτησε στο… ντέρμπυ, στις ΕΕΔ, η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ της ΦΑΥΛΟΤΗΤΟΣ, (με σκορ 70-30, θα υπεστήριζα), στα 2 παραπάνω κρισιμότατα θέματα, θέματα έχοντα αμέσως και απ’ ευθείας σχέση με την ΑΜΥΝΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ

β. Να πάτε να βρείτε όλοι και να διαβάσετε, το πώς καθιερώθηκε στην χώρα μας η φράση, “ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ“!

γ. Ευχόμαστε, μετά από τα στο κυρίως κείμενο εκτεθέντα, να μην υποστούμε και ένα νέο στρ-κό(!) αυτήν την φορά… Μάτι Χ 100 ή Χ 1000, (μια απ’ τους Τούρκους στρ-κή νέα νίλα, μετά δηλαδή απ’ τις “στημένες” του 1974 και του 1996), στο Πεδίο της Τιμής!..

δ. Ο “Αόρατος” Δικτάτωρ (1973 – 1974) Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, δεν ήταν δεξιός Κε Τράγκα! Ήταν Κεντρώος!

– Εκείνο που ένωνε όλους τους Χουνταίους της τότε εποχής ήταν η κοινή τους ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ βάση και όπως σήμερα περιτράνως αποδείχθηκε και με τον τρόπο που έπεσε παγκοσμίως ο Κομμουνισμός, αλλά και με τα όσα βιώσαμε και βιώνουμε ακόμα από την πολιτικά νόθα ελληνική Κ-Β μας, ΟΡΘΩΣ – ΟΡΘΟΤΑΤΑ!..

– Ο Παπαδόπουλος ναι, με βάση τα σημερινά πολιτικά “κλισέ”, που όμως σιγά – σιγά σβήνουν, ναι ήταν δεξιός!

– Σου θυμίζω μάλιστα ότι μεσούσης της Χούντας Παπαδόπουλου, ο μεν Βαρβιτσιώτης, ως απεσταλμένος του… Εθνάρχη Κ. Γ. Καραμανλή, (ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ… ΝΟΣΟΥΣΑ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ή ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΤΤΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟ 1974), είχε συναντηθεί στην Αθήνα με Παπαδοπουλικούς Αξκούς, (και προ Χούντας χαρακτηρισμένους ως Καραμανλικούς), ενώ ο Κος Κακλαμάνης το αυτό, συναντήθηκε επίσης τότε, ως απεσταλμένος του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, σε διαμέρισμα στη Ν. Σμύρνη, με Χουντικούς και πρώην Παπανδρεϊκούς Αξκούς! Για ρώτα, αν θες, τον ζώντα ακόμα σήμερα Κο Κακλαμάνη, αν σε εκείνη την συνάντηση ήταν και ο Δ. Ι. !..

– Άρα “κόψε” την… σύγκριση ή αν θες την φραστική… αναλογία, (στην οποία σχεδόν καθημερινά, ραδιοφωνικά προβαίνεις), φραστική λοιπόν… αναλογία, αλλά όπως σου έγραψα ήδη, ουσιαστικά φραστική αναντιστοιχία, αποκαλώντας τον Τσίπρα, “Ιωαννίδη της Αριστεράς”! Και με την ευκαιρία αυτή διάβασε παρακάτω:

  • Ο Δ. Ι. παρ’ ότι γνωστής χαμηλής νοημοσύνης, ως μυαλό, ως αντίληψη, αλλά και ως μόρφωση, κατ’ εμάς, κρίνεται ανώτερος του Κου Τσίπρα!..
  • Ο Δ.Ι. ακόμα, κατέστη ΠΡΟΔΟΤΗΣ, (με την τελικώς απώλεια της μισής σχεδόν ελληνικότατης Κύπρου), όντας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, διότι “πλήρωσε” την ευπιστία του στους και τότε ισχυρούς της Γης!.. (Λέγε με “Διεθνείς Εβραίοι”, αλλά με άλλο του σημερινού τότε προσωπείο)!..
  • Ο Κος Τσίπρας όντας ΑΠΑΤΡΗΣ, ως Διεθνιστής, θα καταστεί κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν και πάλι θα ρεύσει άφθονο το αίμα των λιγοστών πλέον και σε φάση διαρκούς λοβοτομής Ελλήνων, (είθε όχι), ονομαζόμενος “συνειδητά ΠΡΟΔΟΤΗΣ”, με αφορμή (μέχρι τώρα) το… εύκολο “ξεπούλημα” της Μακεδονίας μας, “ξεπούλημα” που τον χαρακτηρίζει και ΑΝΑΝΔΡΟ, (πολιτικά πάντα, έ;), αφού δεν είχε το θάρρος να υπογράψει αυτό το -ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ μάλιστα- εθνικό ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ, βάζοντας αντ’ αυτού έναν ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ του και ΕΙΣΕΤΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, για τον οποίον η Δικαιοσύνη δεν απεφάνθη ακόμα, αν “τα έπιασε”, από τον Κο Σόρος, για να “δουλέψει” το συγκεκριμένο ξεπούλημα! (Με βάση τα όσα είπε για 50 εκ-ρια Ευρώ ότι έλαβε από τον Σόρος, ο Κος Π. Καμμένος, γνωστός μέγας… πολιτικός Πατριώτης των… σαλονιών και των… Καναλιών, που τώρα τακιμιάζει πλέον και με… Χ. Αυγίτες ή κάνουμε λάθος;)!.. Μιλάμε βεβαίως για τον Κο Κοτζιά!.. “Όνομα και μη Χωριό”!..
  • Ο Δ. Ι. πολέμησε και τους 3 -ισμούς, όπως και σχεδόν όλοι οι Χουνταίοι! Και τον Ιταλικό ΦΑΣΙΣΜΟ, και τον Γερμανικό ΝΑΖΙΣΜΟ και τον ΣΟΒΙΕΤΟ-ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Ο Τσίπρας ποιούς άραγε πολέμησε, τους… Έλληνες;
  • ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: Όλοι αυτοί οι Χουντικοί ΠΕΘΑΝΑΝ και ΔΙΚΑΙΩΣ(!!!) στην Φυλακή, αφού τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος!.. Πού όμως, αλήθεια, θα πεθάνουν, εκτός από τις ΨΥΧΕΣ των σκλάβων Ελλήνων, όπου ήδη έχουν πεθάνει, ο Τσίπρας και όλη η παρέα του, αυτή της… Μακεδονίας, του… Υπερταμείου, της… Ποιότητας της Φτώχειας (sic), κλπ, πού θα πεθάνει ο Σημίτης, ο Κωστάκης, ο ΓΑΠ, η Ντόρα, αλλά και η πολιτικά χυδαία Παπακώστα, η άφραγκη (πολιτικά εννοώ) μοντέλα Κουντουρά, ο πολιτικά σιχαμένος, σαλιάρης Κουϊκ, ο… πολυ – αντρουά Παπαχριστόπουλος ή ο πολύ-μαγκας (“Χέσε ψηλά και Αγνάντευε”) Πολλάκης, κλπ, δεν μπορώ να ξέρω!.. Ίσως σε καμία παραλία της… Βενεζουέλας του Χρυσοδάκτυλου, αν όχι του… Χρυσόκολου συμμορίτη Μαδούρο!..
  • Κατάλαβες Κε Τράγκα; Τέλος, κάνε λιγότερο έντεχνο γλείψιμο στον Καμμένο, το φιλαράκι σου! Άντε και σύ, που τάχα θες να διώξεις τον Τσίπρα, αλλά υπονομεύεις τον… Κούλη!.. Τότε πώς θα φύγει ρε φιλαράκο ο Τσίπρας, το… “ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ”, όπως τον αποκαλείς, ειδικά τώρα που θα βάλλουν, αυτός και η… παρέα του, να ψηφίσει όλη η στην χώρα μας ευρισκόμενη Μικτή ΑΣΙΑΣ – ΑΦΡΙΚΗΣ και ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ;
  • -/-