… Κυρίως Προς τους Ρώσους Φίλους!..

Φίλοι μου!

– Μόλις χθες, στο τελευταίο άρθρο μου, με τίτλο Τουρκική Επιστράτευση (ΕΠΣ) ή Πηγαίνοντας Προς το… 2019, έγραφα:

“… [Μόνον το ΡΚΚ θεωρείται από τους Τούρκους, ως η κύρια έκφραση της… τρομοκρατίας στην Τουρκία, αφού τα περί “DAEŞ”, όπως αποκαλούν επίτηδες τον “ISIS” -έχουμε πει εδώ το “γιατί” λένε “DAEŞ”- είναι αναγκαίες… παπαρολογίες, ώστε να μπορέσουν να… σταθούν / να μπορούν να “στέκονται”  στη διεθνή πολιτική σκηνή, αφού όπως έχει περιτράνως αποδειχθεί, η τ/Κ-Β τους στήριξε και ακόμα, υπογείως, στηρίζει, πολλαπλώς και πολυποίκιλα, τους Τζιχαντιστές, του “ISIS” (!..)].“…

– Σήμερα, πληροφορήθηκε η “Παγκόσμια Κοινότητα”, ότι δολοφονήθηκε από Ισλαμιστή, στην Άγκυρα, ο Ρώσσος Πρέσβης Αντρέϊ ΚΑΡΛΩΦ, κατά τη διάρκεια ενός λογιδρίου του, σε μια έκθεση τέχνης, όπου είχε παρευρεθεί.

– Ο δολοφόνος του, ο οποίος, προσποιούμενος τον Αστυνομικό*, (έφερε ταυτότητα Αστυνομικού), ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ(!) “διέρρευσε” στον χώρο της υπόψη έκθεσης, φέρεται να φώναξε, μετά την πράξη του, τη γνωστή φράση των Ισλαμο-Τζιχαντιστών τρομοκρατών “ο Θεός είναι μεγάλος” και να είπε πως “οι Ρώσσοι θα πληρώσουν για το Χαλέπι”!..

* Ο ΥΠΕΣ Σοϊλού δήλωσε πως ο δολοφόνος είναι ο Αστυνομικός των Τ/ΜΕΑ – ΜΑΤ Mevlüt Mert Altıntaş, ενώ φέρεται ότι σε σχέση με τη δολοφονία έχουν συλληφθεί και 2 γυναίκες (συνεργάτιδες του εκτελεστή;) στο Αϊδίνιο / Τον δολοφόνο φέρεται να σκότωσαν, στη συνέχεια της πράξης του, συνάδελφοί του αστυνομικοί, οι οποίοι… κατέφθασαν στην γκαλερί!

zzzzzzzzzzzzzz 

– Η δολοφονία έτυχε μάλιστα διεθνούς… προβολής, (κάτι που σίγουρα επεδίωξαν οι τρομοκράτες), αφού το βίντεο της δολοφονίας, επίσης ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ(!), “διέρρευσε”, σχεδόν αμέσως, σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ και μεταδόθηκε σε ώρα υψηλής τηλεθέασης, (prime time), τουλάχιστον στις ευρωπαϊκές και μεσανατολικές χώρες. [Με 1, 2 (+ , -) διαφορά ώρας].

– Παράλληλα φαίνεται από το βίντεο ότι πρέπει να υπάρχουν και άλλα… θύματα, αλλά η τ/Κ-Β δεν έχει ενημερώσει ακόμα κανέναν σχετικά! Το… Κύριο Θέμα ήταν / είναι ασφαλώς ο θανών (όπως ανέφεραν οι Τούρκοι) Ρ/Πρέσβης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι πυροβολήθηκαν από το δολοφόνο είναι… δευτερευούσης σημασίας, ως ανθρώπινες υπάρξεις! Καταλάβατε!

– Αμέσως και χωρίς πολύ σκέψη, σας γράφω την εκτίμησή μου, την οποία ήδη έχετε αντιληφθεί, αφού εισαγωγικά επέλεξα να σας θυμίσω τί έγραφα χθες! Πρόκειται αγαπητοί για σχεδιασμένη ενέργεια της ΜΙΤ, ήτοι του τ/κράτους, προκειμένου να παρθεί εκδίκηση για την ανακατάληψη του Χαλεπίου, από τις δυνάμεις του Άσαντ, δηλαδή ουσιαστικά από τις… Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΡΕΔ)! (Ο ΡΤΕ στοχεύει, άσχετα αν πρόκειται για… Όνειρο Θερινής Νυκτός, όπως το έχουμε πει εδώ, στο να γίνει μελλοντικά ο ηγέτης του Σουνιτικού Ισλαμισμού, τουλάχιστον στον χώρο -τουλάχιστον- της Μ. Ανατολής).

– Είδατε λοιπόν γιατί χθες επέλεξα να αναφερθώ στα περί ΕΠΣ” του ΡΤΕ; Διότι φίλοι μου ξέρω πως ενεργούν οι Τούρκοι, αφού έχω “σπουδάσει” “στη Θεωρία και στο Πεδίο” το μέγεθος της δολιότητός τους!.. Να τί είχαμε λοιπόν σήμερα και κρατείστε ότι οι δηλώσεις του ΡΤΕ περί “Εθνικής Πανστρατιάς Κατά Της Τρομοκρατίας”, και λοιπά… “ωραία”, θα είναι το τουρκικό πολιτικό ΑΛΛΟΘΙ(!), για το σημερινό τραγικό συμβάν!..

– Θα ήθελα πριν αναφερθώ “απ’ ευθείας” στους Ρώσους φίλους, να σας καλέσω να ψάξετε το “σάϊτ” μας πίσω και να βρείτε και να διαβάσετε, τί είχε γράψει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, για την… καταγωγή του ISIS!!! [ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ και “Πατέρας” μας, τον οποίον… κάποιοι … “Ανώτατοι Εωσφορικοί Άγγελοι”, από φθόνο, ζήλεια και κυρίως από τον… ανθελληνισμό τους, (τον οποίον οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν καταλαβαίνουν ακόμα πώς τον εκπέμπουν, λόγω του φοβερού… μυαλού τους), τον έδιωξαν… κάποιοι στον… 7ο Ουρανό”! [Ήταν ακριβώς σαν να σκότωναν οι ίδιοι οι… Βρετανοί και όχι(!) οι Ναζί, στον Β’ Π.Π., τον επικεφαλής και εγκέφαλο ταυτόχρονα της “Βρετανικής Δνσης Ειδικών Επχσεων”, (ας… ελληνικοποιήσω φραστικά τη “SOE”), η οποία είχε συσταθεί με εντολή του Ουϊνστον Τσόρτσιλ, κορυφαίου -ιστορικά- στρατιωτικού των Βρετανικών ΜY, Σχη ΜΠΑΚΜΑΣΤΕΡ! Ας μου συγχωρήσετε την οίηση]!..

– Με βάση τα όσα θα διαβάσετε λοιπόν ή θα ξαναδιαβάσετε -ορθότερα- εδώ για τον “ISIS”, όσοι είστε κάτοχοι αστείρευτων ψυχικών δυνάμεων, αφού το αντικείμενο “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” είναι μόνον για… δυνατούς, συνεξετάσατε και την προ ολίγου επίσημη ρωσική κυβερνητική  ανακοίνωση, η οποία έλεγε ότι: Κάποιοι στοχεύουν στο να χαλάσουν (στη δημοτική) οι Ρ-Τ σχέσεις“!.. (Ποιοί δηλαδή λέτε να είναι αυτοί και γιατί; Πάτε και διαβάστε τί έγραφα όταν οι Τ. είχαν ρίξει το Ρ/ α-φ, το Νοε του 2015, αλλά και το άρθρο “τί θα έκανα εγώ τώρα, αν ήμουν Αμερικανός”, μετά από το … demek “Πραξικόπημα” της 15ης Ιουλίου 2016)!.. Επίσης, ο ΠΟΥΤΙΝ δήλωσε ότι πρόκειται για προβοκάτσια!..

[TSODA: Με την ευκαιρία, απόρησα -πιστέψτε με- με την ηλιθιότητα ΟΜΠΑΜΑ και κυρίως των όποιων συμβούλων του, να κατηγορήσει τη Ρωσία για χάκινγκ κατά τις αμερικανικές εκλογές και πιθανή επέμβαση στο αποτέλεσμα υπέρ του ΤΡΑΜΠ, αφού το γεγονός αυτό δείχνει ότι οι “βασικοί” εχθροί τους Ρώσοι, “πληροφοριακά” έκαναν ή και κάνουν ό,τι ήθελαν / θέλουν τις Η.Π.Α. ή στις Η.Π.Α. και πως δεν υπήρχε / δεν υπάρχει αμερικανικό κράτος! Πρόκειται για ακραίο πολιτικό σοβαρότατο λάθος του Χ. Μ. Ομπάμα, που έπληξε, για όσους καταλαβαίνουν καίρια την εικόνα των Η.Π.Α., αλλά κυρίως το ηθικό και τον ψυχισμό του αμερικανικού λαού!]

  Με το θέμα δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά! 

Φίλοι ΡΩΣΟΙ!

–  Ειλικρινή συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του διπλωμάτη σας Α. ΚΑΡΛΩΦ!

%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89

                                                                         %cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88%cf%88

– Εκφράζω το όμοιον και προς την οικογένειά του!

– Και τώρα φίλοι Ρώσοι, αφού σας προτείνω, ως… Αντικειμενικός Παρατηρητής, όπως ακριβώς το λέμε αυτό στη Φυσική(!), να γίνετε πιο “ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ” και να πάψετε να είστε τόσο “ΚΑΘΕΤΟΙ”, (δεν έχετε διαβάσει καθόλου τί σήμαινε -ιστορικά- και πώς εκφραζόταν στην πράξη η ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ“; / είναι φανερό ότι τυχόν Έλληνες συνεργάτες σας, τυχόν απόστρατοι ανώτατοι στρατιωτικοί ή και πολιτικοί, δεν σας κατευθύνουν ορθά, ή ασχολούνται μόνον με τα… ενεργειακά και τα συμφέροντα της “GAZPROM“, λέω εγώ τώρα, κάτι που σημαίνει ότι δεν ξέρετε να επιλέγετε συνεργάτες και να με συμπαθάτε), σας καλώ να κρατήσετε και να ΜΗΝ(!) ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΙΑ, το τί έλεγε ο παππούς μου για τους Τούρκους, μην ξεχνώντας επίσης, ότι όπως ξέρουμε εμείς οι Έλληνες τους Τούρκους, δεν τους ξέρει κανείς, ούτε και εσείς! Έλεγε λοιπόν ο παππούς μου, που τους πολέμησε στη Μ. Ασία, την περίοδο 1919 – 1922, κάτι που όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ πια, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά:

                                         ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΦΙΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΥΛΟ“!!!

Σε ό,τι αφορά φίλοι μου τους “κάποιους” που “σκότωσαν”  τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ  σας γράφω πως αυτοί θα τον αναζητήσουν πολύ σύντομα, αλλά… “εις μάτην!.. 

                                                                                       “ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                             

                                                                                      “ΕΛΛΗΝΑΣ” 

                           

                                                                                                – / –

ΥΓ.  

α. Στου “ΛΑΜΟΓΙΑ” την ημέρα που είπαμε και ώρα 20:00!.. 

β. Και όλως… τυχαίως,  “καμιόνι” μπήκε σε Χριστουγεννιάτικη αγορά στη Γερμανία, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας κόσμο!.. 

γ. Σας είχα γράψει για τον… ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ή ΝΙΑΟΥήΤΙΓΡΗΣήΝΙΑΓΑΡΑΣ, (“ΝΙΑΓΑΡΑΣ“, λόγω ότι είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στην 1η του Ομάδα, αυτήν της ποδοσφαιρικής… “ΚΑΘΑΡΣΗΣ“), κλπ, καταλάβατε σε ποιόν αναφέρομαι φίλοι μου, αναφέρομαι ασφαλώς στον έναν από τους εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου, (φέρεται ότι ένα νέο του παρωνύμιο είναι ο ΚΑΒΟΥΡΙΑΣ), ότι έχει μια αδυναμία στο να… ματιάζει τους αντίπαλους τερματοφύλακες, όταν παίζει η ομάδα του, η ΑΕΚούλα!.. Θα το θυμάστε είμαι σίγουρος!!!

– Πάλι λοιπόν απόψε παίχτηκε το ίδιο έργο και ο τερματοφύλακας της αντιπάλου ομάδος, αυτήν τη φορά του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ήταν… ματιασμένος!.. Στο τέλος όμως με το 1 – 1 απεδείχθη ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!

– Ο υπόψη τερματοφύλακας, ας το ψάξουν οι αγαπητοί… τσατσο-δημοσιογράφοι της… “κάθαρσης”, έχει… ξαναματιαστεί από τον ΝΙΑΟΥ και μάλιστα χειρότερα!.. Σας το βάζω ως… γρίφο βρε και να το ψάξετε, όπως να ψάξετε Κοι… Τσάτσοι και ποιούς άλλους Τερματοφύλακες είχε ματιάσει ο Πρόεδρος σας!.. 

  • Τέλος, φαίνεται, μετά από το ματς ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΟΚ, ότι και ο ΙΒΑΝ, όχι ο “Τρομερός”, αλλά ο Σαββίδης, (ναι, αυτός που δήλωσε ότι “θέλει να χωρίσει την Ελλάδα στα 2″ / δεν έχει σημασία αν η δήλωσή του ήταν για την… ποδοσφαιρική Ελλάδα), πως έμαθε και αυτός να… ξεματιάζει, αλλά μάλλον με άλλον τρόπο! Δεν ξέρω να σας πω, αν έμαθε από τον ΝΙΑΓΑΡΑ, αλλά πάντως έμαθε! Αυτός έχει φίλοι μου ιδιαίτερη αγάπη στους εκ παλαιάς Σοβιετίας προερχόμενους και ασχολούμενους με τη σωματική… διάπλαση, οπλισμένους ή άοπλους! Αχαχαχαχαχαχαχα

– Ήθελα, έξω από την πλάκα, αλλά και πέραν της πραγματικότητά της, να γράψω ότι λυπάμαι ιδιαιτέρως και ΕΙ-ΛΙ-ΚΡΙ-ΝΑ, που ένας ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ του ΠΟΝΤΟΥ, όπως είναι ο Κος Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ είναι ΑΕΚ-τζής, αν και Πειραιώτης (ουσιαστικά) και όχι ΟΠΑΔΟΣ του ΘΡΥΛΟΥ μας! Τουλάχιστον θέλω να ΠΙΣΤΕΥΩ και ΕΛΠΙΖΩ φίλοι μου ότι θα δείξει, ΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ(!), το ίδιο ΠΑΘΟΣ και ΖΗΛΟ κατά των ιστορικά δημίων μας Τουρκομογγόλων!.. ΕΙΘΕ!!!

                                                                                             – / –