Κυριάκος Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: 1,5+ Χρόνος Π-Θ!..

 

Φίλοι μου!

 

1. Αυτό που κάνει τώρα στις ΕΕΔ, με την βοήθεια μιας πολύ ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, όπως είναι ο συγκεκριμένος Α/ΓΕΕΘΑ, είναι μία όντως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ… μεταρρύθμιση!

Ο Ε/Π-Θ κάνει πράξη αυτό που είπε στην Θεσσαλονίκη, τον Σεπ. του 2020! Τί είπε; Θυμίζω! “Η Κ-Β μας, σε ορίζοντα 5ετίας, θα δαπανήσει / θα δώσει ουσιαστικά 11,5 δις Ευρώ, για την “ΑΜΥΝΑ!..

Γιατί τώρα είναι πραγματική ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ και ενέργεια “καθαρά” “ΥΠΕΡ” της Ελλάδος; Απαντώ!

Διότι:

    α. Οι ΕΕΔ είχαν να εξοπλιστούν, από της εποχής -ουσιαστικά- του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Βεβαίως κάτι πολύ λίγα είχαν γίνει επί ΥΠΑΜ Βαρβιτσιώτη, στις αρχές της 10ετίας του 1990, αλλά το θέμα… βρώμησε… (θα θυμάστε πχ την “Λίτον”, κλπ), ασφαλώς και επί Σημίτη, (ΤΣΟΧΟ“) , λίγα χρόνια αργότερα, (τέλη 20 αι. και αρχές 21ου αι.), πήραμε κάποια “πράγματα”, (εδώ και αν βρώμησε… , τί να πρωτογράψει κανείς… ), αλλά τα περισσότερα ήσαν σαπάκια της παλιάς Σοβιετίας, που μάλιστα, δεν υποστηρίζονταν από πλευράς συντηρήσεως, όπως θα έπρεπε, και στους χρόνους που θα έπρεπε!

Μετά ήλθε ο “Νεο-Βούδας” και διπλασίασε(!), όσο κυβέρνησε, τα χρήματα που γενικώς είχε λάβει, ως δάνεια, κλπ, η Ελλάδα από τους “ξένους”, από της Επαναστάσεως του 1821, μέχρι και επί του Ελλαδο-δολοφόνου Κων-νου Σημίτη ή Αβουρί, κλπ!

Πιο απλά, διπλασίασε το ΣΥΝΟΛΙΚΟ εθνικό μας χρέος, όσο είχε μαζευτεί από το 1821″, έως και το 2008!.. ΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004, ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Π-Θ, ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ “Χ” ΛΕΦΤΑ, ΤΟ 2008 ΠΟΥ “ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ” ΑΠΟ Π-Θ, ΜΕ “ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ”, Η ΕΛΛΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΕ “2Χ” ΛΕΦΤΑ!..

Επίσης, ο “Ραφηνιώτης”, αθώωσε(!) τους πάντες που είχαν “ΧΙΛΙΟ-ΦΑΕΙ” και μάλιστα “με 1000 μασέλες”, “Ο.Κ.” πριν απ’ αυτόν, πριν αναλάβει αυτός, (διότι προφανώς τα… “φαγωμένα” ήταν χρήματα του… μπαμπά του), βάζοντας Πρόεδρο της Επιτροπής, η οποία εξήταζε το θέμα της ατέλειωτης βρωμιάς στα εξοπλιστικά, την γνωστή… “εύκολη”… Μυτηλινιά Μασωνάρα, τον Γιάννη ΓΙΑΝΝΕΛΗ, τον άνθρωπο… “έτοιμο για όλα!..

Οι επόμενοι, του Κ. Α. Καραμανλή, Π-Θ “πέρασαν και δεν ακούμπησαν”, που λέει και ο λαός μας, (εκτός του… δικαιολογημένουΓΑΠ, ο οποίος, “εκ των πραγμάτων”, ασχολήθηκε -και μόνον- με το 1ο… υποχρεωτικό “Μνημόνιο”), έχοντας στο στόμα τους την πραγματική, αλλά σίγουρα και εύκολη δικαιολογία της χρεοκοπημένης χώρας ή έχοντας και σε μερικά άλλα το μυαλό τους, όπως πχ ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στο να “ρίξει” τον ΓΑΠ, από την εξουσία, με εντολή των Οργάνων, των “Διεθνών Εβραίων” – Κυβερνητών της ΕΕ, Μέρκελ και Σαρκοζί, λίγο μετά τις… Κάννες, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες του (sic) (και!) στο… Στράτευμα!..

Τον “Σόρος-Τσίπρα” να μην τον “πιάσουμε”, διότι θα… λερωθούμε!..

Ακούσαμε τυχαίως “προχθές” στα Κανάλια, τον “ΣΥΡΙΖΟ-Καραμέρο” να λέει: Σε εποχή “Πανδημίας” και εμείς δώσαμε 2,5 δις Ευρώ για τα “RAFALE”!.. Αυτή είναι η νοοτροπία των “Διεθνιστών”, με δυτική πλέον σημαία, αυτή είναι η νοοτροπία όλων αυτών των πρώην σκληρών Κομμουνιστών, που… στεγάστηκαν, μετά από την πτώση της Σοβιετίας, στα βρώμικα ιδεολογικά… σπίτια, των πάσης φύσεως συγχρόνων “ανθρωπο-δολοφόνων” τύπου “Σόρος”, κλπ!.. Επί το λαϊκότερον: “Χεστήκανε για την… Πατρίδα” ή ίσως ορθότερα, “Χεστήκανε για το αστικό Κράτος”!..

Είναι ευτύχημα που “έπεσε” ο ε/καταγωγής… “ΠΑΣΙΓΙΑΝ”*(!), Σόρος- Τσίπρας!.. Καταλάβατε!

Έκανε “πλάκα” μαζί μας ο ΡΤΕ, έχοντας ουσιαστικά… συνεργάτη(!), το πολιτικό αυτό διεθνιστικό… κολόπαιδο, που έχει πάρει όμως -δυστυχώς- το χρίσμα, από τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!.. Λόγια, λόγια, λόγια “του κόλου” και από πράξεις… τίποτα στην Άμυνα!.. Μέλι, μέλι, μέλι, αλλά από τηγανίτες τίποτε!..

Ας ελπίσουμε, μάλιστα, όσο κυβέρνησαν οι “ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ”, ο “Διοπτροφόρος Δάσκαλος” ΥΦΑΜ και κυρίως ο άλλος μετά ΥΦΑΜ, ο… “large” “Πακιστανο-Χαϊδαριώτης”, να μην δώσανε “έξω” και “εύκολα”, τίποτα στρατιωτικά μας σχέδια, όπως τα “παίρναμε”, εμείς οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, από τους Τούρκους, αλλά… δύσκολα!..

 * Ακόμα, δεν τον κρέμασαν οι Αρμένηδες!.. (Για τον φίλο σου λέμε Κε… Πάϊατ)!.. Πενιά (και!) για την Άμυνα ο Πασιγιάν και ψάχνουν τώρα οι Αρμένηδες να βρουν το γιατί έχασαν το “Ναγκόρνο – Καραμπάγ”, όταν οι εχθροί τους, δίπλα τους, εργάζονταν… πυρετωδώς, επί χρόνια, ώστε να πετύχαιναν, ό,τι τελικώς κατάφεραν!..

Και μετά “ήλθε” ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, για τον οποίον ήδη διαβάσατε εισαγωγικά, τί έκανε ήδη για την Άμυνα, και συνεχίζετε να διαβάζετε τώρα εδώ!..

Είναι λοιπόν ή δεν είναι 30 χρόνια+ που πέρασαν, για να έλθει σήμερα ο νυν Π-Θ και να ασχοληθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με την ΠΑΤΡΙΔΑ; Διότι, ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

    β. Οι Έλληνες στρατιωτικοί

θα πάψουν επιτέλους να κάνουν τους… Μάγους και τους… Φακίρηδες, προκειμένου οι ΕΕΔ, όχι μόνον να ήταν επιχειρησιακές και ετοιμοπόλεμες ή καλύτερα αξιοπόλεμες, τόσα χρόνια, απέναντι στους συνεχώς εξοπλιζόμενους Τούρκους, αλλά πλέον, να είναι ίσως και ισχυρότερες των ΤΕΔ! Θα πάψουν να λειτουργούν ξοδεύοντας συνεχώς από την ”DNA-ϊκή” φαιά ουσία του… Οδυσσέως, στην 24ωρη, τρομερά δύσκολη και πολυεπίπεδη, καθημερινότητά τους!..

    γ.  Οι ΕΕΔ όχι μόνον θα προλάβουν την “Νέα Εποχή”, αλλά θα μπουν γερά και σε πρακτικό πια Πεδίο, στα της σύγχρονης στρατιωτικής… επιστήμης (sic)!

   δ. Παρουσιάζεται πλέον Ε/Π-Θ (ένας νέος άνθρωπος… ), μετά από 30+ χρόνια, και δεν υπερβάλλουμε καθόλου, να δείχνει εμπράκτως ότι αντιλαμβάνεται, πως:

         (1) Δεν υπάρχει επιτυχής άσκηση εξωτερικής πολιτικής, χωρίς ισχύ!

         (2) Χωρίς “ΑΜΥΝΑ” και “ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, δεν υπάρχει Πατρίδα!

     (3) Οι στρατιωτικοί δεν είναι ούτε επαίτες, ούτε πολύ περισσότερο αμίλητα… υποζύγια, που θα εκτελούν πάντα τα πάντα, και στο τέλος θα… δικάζονται κιόλας!..

Είναι γνωστό το “μότο” ανάμεσα στα στελέχη των ΕΕΔ! “Θέλω αυτά!.. Δώσε μου να “πολεμήσω”… γενικώς, και αν δεν… ανταποκριθώ, τότε στήσε με στον… τοίχο”!

Ειδικότερα, ο “ΜΗΤΣΟ” “τσίμπησε” αμέσως πως, αν “δώσεις” στον Ε/Στρατιωτικό, αυτός θα σου… γεννήσει… “Παπάδες”!.. Για τον Ε/Στρατιωτικό ίσχυε και ισχύει ιστορικά, όταν φυσικά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, το ακόλουθο: “… Δένδρο που όλοι το πετροβολούν είναι αυτό που έχει για να δώσει”(!..), και κυρίως το: “Τον αητό πολλοί πυροβολούν, μα δύσκολα κανείς θα τον σκοτώσει”!..

 

2. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” είμαστε -τουλάχιστον– ευχαριστημένοι, που έδειξε ότι μας “άκουσε”! Την απάντηση μας την έδωσε έμμεσα, ενδιαφερόμενος “ανοικτά” και “στα ίσα”, για τα F-35, που μεταξύ των άλλων του είχαμε προτείνει να αγοράσουμε!.. Ας ελπίσουμε να καταλάβει και ο “Τζο”, όπως το είχε καταλάβει, και μάλιστα πολύ καλά, και ο Τραμπ, τί σημαίνει να έχεις στην αεροπορία σου, (αναφερόμαστε στην Συμμαχική), Έλληνες πιλότους πάνω σε F-35!..

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ… ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ “ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ… ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟ”, “ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ(!..), ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ “ΝΤΙΛΕΡΣ” ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ, ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΗΜ/ΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠ – ΥΠΑΜ, ΚΛΠ, ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ “ΣΑΪΤ”, ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ… ΒΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ…, ΕΙΤΕ “ΒΓΑΙΝΟΥΝ” ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ!..

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΧ “ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ” ΤΑ “ΡΑΦΑΗΛ” ΚΑΙ ΤΑ “F-35” ΣΤΑ… Ε/ΠΟΛΕΜΙΚΑ Α/Δ, ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ, (ΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ), ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ “ΜΙΡΑΖ” ΚΑΙ ΤΑ “ΦΑΝΤΟΜ” ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ε/ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!..

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, “ΣΥΝ ΘΕΩ”, ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ)!..

Ένα μόνον σημείο, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ(!), θα θίξουμε, ρωτώντας τον “ΜΑΓΚΑ”, όπως μέχρι τώρα απέδειξε πως είναι, (είθε και σε πόλεμο), Κο Α/ΓΕΕΘΑ: Η καθυστέρηση* που εμείς έχουμε σημειώσει να παρατηρείται στα του Ναυτικού μας εξοπλιστικά θέματα, έχει να κάνει με τον Κο Α/ΓΕΝ ή και με τον Κο Α/ΓΕΝ, Κε Α/ΓΕΕΘΑ; STOP!

* Ρωτάμε, παρ’ ότι γνωρίζουμε πως η υποβολή των σχετικών προτάσεων και η ολοκλήρωση γενικώς του θέματος είναι, αν δεν σφάλλουμε, από πλευράς ΕΕΔ, μέχρι τα μέσα Μαρτίου 2021, κλπ!.. Μακάρι να ισχύει το “η καλή δουλειά αργεί να γίνει”, και όχι “το ξύπνα, διότι… χαράζει!..

ΕΝΑ μεγάλο “ΜΠΡΑΒΟ” λοιπόν ΑΞΙΖΕΙ(!) ο νυν Π-Θ Κ. Κ./ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, αλλά φαντάζομαι και ένα “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”… ευγενείας επίσης, κυρίως(!) από τα στελέχη των ΕΕΔ (“ευγενείας”, αφού ένας κακόπιστος θα μπορούσε να ισχυριστεί πως όλα τα παραπάνω είναι στο πλαίσιο ενός ή του Κ-Βκού έργου), αλλά φυσικά και από τον λαό μας!..

ΜΑΚΑΡΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ!..

3. Άλλη μεγάλη και κυρίως επίσης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ(!) ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, την οποίαν ο νυν Ε/Π-Θ ΤΟΛΜΗΣΕ(!) ΝΑ “ΠΕΡΑΣΕΙ”, ήταν αυτή στην Παιδεία, και ειδικότερα αυτή των Πανεπιστημίων!.. (Γράψαμε “τόλμησε”, διότι αυτή του η ενέργεια, εκπεφρασμένη στην πράξη απολύτως δημοκρατικά, με Ν/Σ συζητηθέν στην Βουλή και ψηφισθέν απ’ αυτήν, ήθελε πάρα πολλά “γκατς”)!..

Τέρμα οι “Αιώνιοι Φοιτητές”, τέρμα οι εισαγόμενοι με… “λευκή κόλλα” φοιτητές, τέρμα η απόλυτη ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ (με ό,τι αυτό σημαίνει, ώστε να μην επεκτεινόμαστε), των ε/Παν-μίων, ε/Παν-μια τα οποία ακόμα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ γενικώς, (όπως και ευρύτερα η Παιδεία μας), ενώ έχουμε και σύσταση “Παν-κής Αστυνομίας“, κλπ !.. (Φανταζόμαστε στο πλαίσιο της εννοίας, μιας ευρύτερα καθορισθείσης ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του ΚΡΑΤΟΥΣ και των Πολιτών της!

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣ (Α/ΕΥΠ) ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ “ΦΩΤΟ” ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΟΝ “ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΛΙΘΟ” ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ “ΑΣΦΑΛΕΙΑ”, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, … “ΕΣΩ” ΚΑΙ “ΕΞΩ”!

Την “Ασφάλεια” δεν την αγγίζουμε, λόγω των βέβαιων υπαρχουσών Κ-Βκών “Σόρος-Δεσμεύσεων”, όμως, ως ένα μικρό σχόλιο μόνον, θα μπορούσαμε να γράφαμε πως, τα “πράγματα” έχουν καλυτερεύσει σημαντικά και χαρακτηριστικά, λόγω κυρίως(!) του μάλλον… “ΑΖΑΤΙΚΟΥ”, εκτός φυσικά και από άκρως “ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥ” Πολιτικού μας, του Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”  Κου ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!..

 

Τοποθετήθηκε πολύ ωραία ο Π-Θ στην Βουλή, κατά την συζήτηση και ψηφοφορία του Ν/Σ για την Παιδεία, των Κεραμέως – Χρυσοχοϊδη (και πλέον Νόμου του Κράτους), λέγοντας, μεταξύ των άλλων, πολύ στοχευμένα, πως “ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝ-ΜΙΑ”!..(Εσχάτως μιλάει πολύ πιο “προσεγμένα”, πολύ πιο ωραία, ο Π-Θ! Είχε πάντα δομημένο λόγο βεβαίως, “ΟΚ”, αλλά πλέον ο λόγος του έχει και άλλα στοιχεία, που δεν είναι αντικείμενο της παρούσης η αναφορά τους! Για παράδειγμα, ήταν εντυπωσιακά… άριστα, από όλες τις πλευρές εξεταζόμενα, τα όσα είπε, στο πρόσφατο μύνημά του για την ε/γλώσσα, αν δεν μας απατά η μνήμη μας)!..

ΧΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕ ΤΟ Ν/Σ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ “ΒΓΑΙΝΟΥΝ” ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠ’ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΔΓΗ ΤΩΝ… ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΩΝ “ΚΕΦΑΛΩΝ” ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ, ΗΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΟΛΥ-ΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ, ΙΟΒΟΛΕΣ ΟΧΙΕΣ!..

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΧ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ “ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ”(SİC) ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ… , ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ… ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ… ΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ “ΠΟΝΕΣΕ” ΠΟΛΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ, ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΑ “ΥΠΟΛΟΙΠΟ-ΙΖΗΜΑΤΑ” ΤΟΥ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ”, ΕΙΝΑΙ… “ΙΕΡΟΙ ΤΟΠΟΙ”… ΔΗΘΕΝ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΣ, ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ” (ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ… ΚΟΠΗΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ!..

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΠΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ “ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ”… , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΑΧΑ ΛΕΕΙ Ή ΒΑΖΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΠΡΙΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ “ΤΕΣΤ” ΚΑΙ ΑΡΑ “ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ”!..

ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ Κ-Βκοί, “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑ “ΤΕΣΤ” ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΗΠΙΑΝ 2, 3 ΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟΝ Π-Θ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ – ΚΑΤ’ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑΝ ΜΕ ΤΟΝ… ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ- Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”; ΑΥΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ; ΘΥΜΑΤΑΙ ή ΟΧΙ;

ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΓΕΝΕΙΣ “ΔΙΚΤΑΤΟΡΟ-ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ” ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ, “ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ Ή ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ! “ΒΛΕΠΟΥΝ” ΠΧ ΤΟΝ “ΔΕΞΙΟ” ΛΙΓΝΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΝ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΙΜΟΥΛΗ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΠΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ… “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ”!.. “ΠΙΑΣΕ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ”!..

Ένα μεγάλο “ΜΠΡΑΒΟ” λοιπόν ακόμα στον “ΜΗΤΣΟ”!..

Μακάρι να υπάρξει ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ και στο “Πεδίο”, στο θέμα “Ε/ΠΑΝ-ΜΙΑ”, αφού τα “Κομμούνια” όλων των αποχρώσεων, άρα και τα “ροζ”, έχοντας φτιάξει και τον “Π.Κ.” έτσι, ώστε να είναι ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ (“Περαστικά” σου και πάλι Κε ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ), οι όποιοι… παραβατικοί (sic), θα κάνουν τα πάντα, ώστε να κρατήσουν τα ε/”ΑΕΙ” σε καθεστώς πλήρους… “Κοκκινο-φασιστικής” πολιτικής ομηρίας! (“Εν τω μεταξύ”, οι 9 στους 10 εξ αυτών, έχουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά “Σχολειά”, από τα “Δ.Σ.”, έως και τα “Παν-μια” συμπεριλαμβανομένων! Μεταξύ αυτών και ο “Σόρος-Τσίπρας”)!..

4. Άλλη μεγάλη και επίσης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ είναι όσα “παλεύει” και ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ο Υπ. Κος ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ!

Τί “παλεύει”;

Να μπούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πραγματικά στην “ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ” και κυρίως να… ΛΥΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ε/ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!..

Μπράβο και εδώ! Μακάρι και εδώ να υπάρξει ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ!..

 

5. Άλλη μεγάλη και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ είναι η… ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ή αλλιώς, η… ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ στα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, στα θέματα “εξωτερικής πολιτικής”, όπου η Ελλάς ήταν σε ένα ΤΕΝΑΓΟΣ, με την θέλησή της “εν πολλοίς”, και πάντα εντελλόμενη και εκτελούσα, όπως πχ έγινε με το “ξεπούλημα” της Μακεδονίας μας, που τάχα δεν αλλάζει ο “ΜΗΤΣΟ”, κλπ!..

Με την ευκαιρία! Πώς ρε σεις να αλλάξεις κάτι, σε έναν σύγχρονο δημοκρατικό Κόσμο, όπως θέλουμε να λέμε ότι είναι ο Κόσμος μας, στον οποίον ανήκουμε και ζούμε, κάτι το οποίο έχουν “δέσει” ΑΡΙΣΤΑ οι προηγούμενοι, ώστε να ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, όπως είχε πει, μέσα στην Βουλή, ο Τζανακόπουλος*, ειρωνευόμενος την ΝΔούλα και τον Αρχηγό της;

Είχε πει, και ψάξτε το, όσοι θέλετε: “Την κάναμε έτσι την συμφωνία, που δεν αλλάζει με τίποτα”! Και μετά! … “Πάτε τώρα να την αλλάξετε, αν μπορείτε”!..

* Να σου / σας ζήση το… εξώγαμο, ρε συ φιλαράκο, που έκανες με την Αχτσιόγλου βρε!.. (Δεν το γράφουμε υβριστικά, απλώς… κυριολεκτικά, αφού δεν ξέρουμε αν έχετε “Σύμφωνο Συμβίωσης”, “Πολιτικό Γάμο”, κλπ)!.. Ο… Ελληναράς αδελφός σου στο Λονδίνο είναι καλά, Τζανακόπουλε;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ “ΜΗΤΣΟ” – “ΔΕΝΔΙΑΣ” ΑΠΕΚΤΗΣΕ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΥΡΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ [ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟ-ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ, ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2115, (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ “ΠΑΙΚΤΑΡΑ”, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΡΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, “ΦΤΩΧΕ” “ΣΟΡΟΣ-ΜΠΡΑΒΕ”)], ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΆ ΧΡΟΝΙΑ, ΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ! (ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ)!..

Δεν θα αναφέρουμε ειδικώς θέματα, που αποδεικνύουν του παραπάνω ισχυρισμού μας, για την εθνική εξωτερική πολιτική μας, το αληθές, αλλά και το ακριβές!..

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίσουμε πραγματικά την ΕΙΡΗΝΗ!..

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, Ο Ε/Π-Θ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ(!) [ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ “ΓΚΑΤΣ”], ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ “25Ης ΜΑΡΤΙΟΥ”, ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ Α/ΘΡΟΝΟΥ, ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΚΑΡΟΛΟ!

1000 ΚΑΙ ΠΑΛΙ “ΜΠΡΑΒΟ” ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!..

Αποτέλεσμα εικόνας για καρολοσ αγγλιασ

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ!.. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ Σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ!..

“WE LOVE YOU PRINCE AND WE ARE LOOKING FOR YOUR COMING… !..

ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΕ Π-Θ γέ ΚΑΙ… Κε Α/ΓΕΕΘΑ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

6. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ(!) στα της ε/”Δημοσίας Πραγματικότητος”, και όχι ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, θα αποτελέσει και το γεγονός του να τελειώσει πλέον το πρόβλημα της απονομής των συντάξεων! Μακάρι να πάρουν πια όλοι οι Έλληνες τις συντάξεις τους, οι οποίες εκκρεμούν, και ακολούθως -στο μέλλον- άπαντες οι Έλληνες και άπασες οι Ελληνίδες, να παίρνουν πλέον ΑΜΕΣΩΣ και ΣΩΣΤΑ τις συντάξεις τους!..

“Για να σε δούμε”, ρε… Χατζηδάκη! Έχεις πράγματι ευφυέστατο… χιούμορ! Στην προηγούμενη… ζωή σου, μάλλον θα ήσουν… Άγγλος! Να δούμε όμως τώρα, αν(!) έχεις και αυτήν την ιδιαίτερη, όπως πλέον μας έκανε το ε/Κράτος να πιστεύουμε, … μαγική ικανότητα, “να βγάλεις το παραπάνω… φίδι, αυτό των… συντάξεων, απ’ την… τρύπα”!

Μακάρι η… περιπέτειά σου αυτή να έχει ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ, και τότε να ‘σαι σίγουρος πως, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΕΣΑΕΙ, ΩΣ ΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ ΤΗΣ… “ΤΡΟΙΑΣ” ΤΩΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!..

Φίλοι μου!

Αν στα παραπάνω, στις πραγματικές αυτές, κατ’ εμάς, ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ του Κ. Κ. Μ., (μέχρι τώρα, ακούγαμε οι Έλληνες την λέξη “Μεταρρύθμιση” και αναρωτιόμασταν “πόσα χρήματα θα μας πάρουν ή πόσα χρήματα θα μας ζητήσουν πάλι”), προσθέσει κανείς την κατ’ εμάς -σε γενικές γραμμές- σχεδόν ΑΡΙΣΤΗ αντιμετώπιση της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ απ’ τον Π-Θ και την Κ-Β του, (βοηθούντων ασφαλώς και όλων ημών των απλών και μη… απλών (καταλάβατε) Ελλήνων, “ΑΡΙΣΤΗ”, αναλογικά πάντα με τα γνωστά δεδομένα και μάλιστα και σε διεθνές επίπεδο, ό,τι και να ακούτε να λένε τα διάφορα λαμόγια, για τους δικούς τους ιδιοτελείς, πολιτικούς και άλλους λόγους), δείγμα του σεβασμού του Π-Θ στον ε/λαό,

αν προσθέσει κανείς ακόμα το γεγονός ότι “κράτησε”, με το που “ανέβηκε” σχεδόν στην εξουσία, περίπου 1 εκ-ριο “λάθρο” στα Ε-Τ σύνορά μας, οι οποίοι με τουρκο-υποκινούμενη βία διαφόρων μορφών και μεθόδων, επιχείρησαν να εισέλθουν “τσαμπουκά” στην χώρα, (όπως και το αυτό έπραξε ο “ΜΗΤΣΟ” και στο “Αρχιπέλαγος”), όταν -θυμίζω- το 2015, επί “Σόρος – Τσίπρα”, από τα ανατολικά μας σύνορα “μπήκαν” αέρα στην χώρα 1,5 εκ-ρια “λαθρο-ξένοι”, οι περισσότεροι των οποίων έμειναν στην Ελλάδα, αφού η Κα Μέρκελ εφάρμοσε το ανθελληνικό σχέδιο και “έκλεισε” τα προς Β.  σύνορά μας,

και κυρίως, αν προσθέσει κανείς το γεγονός ότι η ε/Κ-Β έκανε τεράστιες προσπάθειες, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, το Καλοκαίρι του 2020, (3 φορές τουλάχιστον κατά το Ε/ΥΠΑΜ, όπως ακούσαμε “πήγε το πράγμα” προς τα εκεί,κάτι που ουδείς διέψευσε, ούτε καν οι ίδιοι οι Τούρκοι), κάτι που τελικώς πέτυχε, αναστρέφοντας μάλιστα σχεδόν ένα εκ των προτέρων “χαμένο”, όπως κάποιοι έλεγαν, για την Πατρίδα μας “παιχνίδι”, σε “υπέρ” της / μας στην υπόψη περιοχή… κατάσταση, τότε αγαπητοί, η Κ-Β ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ο Π-Θ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΤΙΚΑ… “CREDITS”, ΓΙΑ ΤΟΝ 1,5+ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!..

Φίλοι μου!

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ Κ-Β ΚΑΙ ΤΟΥ Π-Θ ΜΑΣ Κ.Κ.Μ.! ΑΦΟΡΜΗ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞ. -ΚΥΡΙΩΣ- ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Ε/ΒΟΥΛΗ “ΠΡΟΧΘΕΣ”!..

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΡΕ ΠΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ… “ΞΥΛΙΝΗ”, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, … “ΒΟΪΔΟΓΛΩΣΣΑ”, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Κ/Σ ή “ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΝΕΑΣ… ΚΟΠΗΣ”!..

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ -ΠΡΟΣΟΧΗ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ(!!) ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!..

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!..

ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ / ΣΤΑ “ΓΚΑΛΟΠ” ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΙΚΑΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΛΕΓΑΜΕ – ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ – ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ”, Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ  ΜΑΖΙΚΑ Η ΝΔ!..

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΔΕΙΞΕ (ΑΠΑΤΗΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΤΩΝ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Π-Θ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ!..

ΕΤΣΙ, ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ… ΨΥΧΙΑΤΡΟ – ΨΥΧΟΛΟΓΟ, ΠΟΥ… ΨΑΧΝΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, (ΠΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2019), ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ “ΕΠΕΦΤΕ” Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ), “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ  ΝΔ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. (Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ – ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ… ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ… ΣΤΙΓΜΩΝ, ΑΦΟΥ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΣΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ, Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)!..

Ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ” ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!..

Ο ΒΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, Ο Κ.Κ.Μ., σ’ αυτόν τον 1,5 χρόνο που μας κυβερνάει, είναι 9,00! Μακάρι να μας κάνει να το βάλλουμε και “10”!..

 Ο “ΜΗΤΣΟ” ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΑ “ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ” ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ… “ΕΘΝΟΣΟΡΙΤΗΣ”!

ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΗΜΕΔΑΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

Αποτέλεσμα εικόνας για μιαουλης φωτο

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΑΟΥΛΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ

ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΤΟ

Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΪΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΤΣΑΡΗ.

 

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ + Ο “ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ”

 

“ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΜΟΡΙΑ, ΜΗΔΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΝ”! 

“ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”!

“ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ’ ΝΑΙ”!

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΒΡΕ! ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ ΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ “ΟΧΙ” ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ”!.. “ΠΟΥ ΠΑΣ” ΒΡΕ ΚΑΫΜΕΝΗ Κα Γιάννα… AGGELOPOULOS; Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Ο Κων-νος ΚΑΝΑΡΗΣ στο νεκροκρέββατό του!

Φίλοι μου!

ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ Ε/Π-Θ!..

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο Κ. Κ. Μ. ΕΙΝΑΙ “ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ”… ΣΟΡΙΤΗΣ!.. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, “ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΤΥΧΑΝ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ (Επίθ.) “ΕΘΝΟ-ΣΟΡΙΤΗΣ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ… “ΛΙΡΑ 100”!

ΕΙΘΕ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ.

Πρόεδρε!

1. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ / ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ (ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΕΝΝΟΩ, ΣΤΗΝ ΕΕ), ΣΕ ΝΕΟΥΣ… ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π., ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ (ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ… ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΧΥΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ), ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΝΕΟΥΣ “ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ”, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ “ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ” ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ, ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑ “ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ… ΘΑΝΑΤΟΥ”, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΚΑΘΕ 2(!) ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ(;)… “ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ”, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, “ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ”, ΤΑ ΟΠΟΙΑ “ΤΕΣΤ” ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ή ΟΧΙ, ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ “ΤΕΣΤ” ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ… ΕΛΕΥΘΕΡΑ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!

ΙΣΩΣ(!!!) ΟΙ ΥΠΕΡ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΓΟΥΡΑ… ΕΚΔΙΚΗΣΗ(!), ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΑΠΟ ΤΟΝ… Β’ Π. Π.!

ΟΜΩΣ ΕΣΥ(!), ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ “ΦΥΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”, ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”, ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΑΙ, Ή ΕΣΤΩ “ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”), ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ – ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ… ΜΙΑΣΜΑΤΑ!..

2. “Δες” λίγο τον Αυγενάκη!.. Δεν μπορεί (δεν σου γράφουμε πως δεν θέλει, αφού δεν πιστεύουμε κάτι τέτοιο), να ξεβρωμίσει την “ΕΠΟ” και να “τελειώνει” με το τρίο της συμμαχικής εξυγιαντικής…  ΜΠΟΧΑΣ, “ΜελισσανίδηςΣαββίδηςΑλαφούζος“!

Έσωσες Πρόεδρε τον ΜΠΑΟΥΚ από την Β’ Εθνική, ΟΚ(!), κακώς βεβαίως για εμάς, και μάλιστα… ΑΔΙΚΩΣ(!), ενώ κυρίως ο Σαββίδης, όπως και ο Μελισσανίδης (“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, κλπ), “σε περιμένουν στην γωνία”! Ξέχασες πχ, τί σου “έσουρνε” ο Ρ/Πράκτορας, επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”;

 

Εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ

 

 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!

ΕΜΕΙΣ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ… ΟΜΙΧΛΗ ΑΚΟΜΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΜΗ… ΤΕΡΕΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΕΡΕΝ!.. Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΤΑΧΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕΕΜΑΣ ΣΤΗΝ “ΛΕΩΦΟΡΟ”, ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΜΠΑΟΥΚ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΣΤΟ… ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!..

ΝΤΡΟΠΗ ΚΕ Π-Θ γέ! ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟ – ΜΠΑΟΥΚ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ “ΠΙΑΣΜΑΝ” ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ή ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ “ΠΙΑΣΜΑΝ” Ε/ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ!..

ΚΕ Π-Θ!

ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ), ΟΙ 3 ΑΥΤΟΙ… ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΞΑΙ ΣΤΟ -15 ΚΑΙ ΣΤΟ -17, ΚΛΠ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ!..

ΤΕΛΟΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΥ(!) ΠΙΣΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΜΕΝΟΣ… ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ!.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ!..

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ “ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ”!.. Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ “ΠΙΑΣΟΥΜΕ” ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ… ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ; (ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ “ΓΚΕΡΑΡΝΤ”)!..

“ΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΕ Π-Θγέ!..

-/-