Κυριακάτικες Απαντήσεις Και… Άλλα!..

Φίλοι μου / μας!

1. Για τις νέες φωτιές έχουμε γράψει και δεν θα επανέλθουμε!

Τα Ίσθμια είναι πλησίον της “Μότορ Όϊλ” (!), [εδώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως η φωτιά άναψε από τον… δρόμο (!!!), ενώ οι πνέοντες άνεμοι ήσαν εντάσεως 5 Μποφόρ… ], το Λαύριο / Κερατέα καίγονται, κάθε χρόνο, λόγω των εκεί Κούρδων και η περιοχή περί την Μακρακόμη, λόγω της ψευδούς πληροφορήσεως των Τούρκων, περί υπάρξεως εκεί αποθηκών πυρομαχικών. (Στην ευρύτερη περιοχή)!..

Αλήθεια! Είδατε ποτέ κάποιον, ο οποίος να έχει κατηγορηθεί ως εμπρηστής από την ΠΥ, κλπ, να τον μεταφέρουν στα Δικαστήρια να δικαστεί ή να τον πηγαίνουν στην Φυλακή, ως καταδικασθέντα, κλπ και γενικώς έμαθε ποτέ ο ε/λαός για το ποιοί ήσαν οι εμπρηστές και τέλος πάντων οι υπεύθυνοι των τόσων πυρκαϊών και μάλιστα και… θανατηφόρων, που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα τα τελευταία πχ 15 χρόνια; Ποτέ και κανέναν, όπως και ποτέ και κανείς!..

Το “Ποινικό Δίκαιο” πρέπει και αυτό να αλλάξει, με την διαδικασία του επείγοντος μάλιστα, αναφορικά με τους εμπρησμούς των δασών μας, κλπ, ενώ φαντάζει ως απολύτως αναγκαία (“εκ των ων ουκ άνευ” πλέον), όσο ποτέ άλλοτε, η δημιουργία νέων και υπερσύγχρονων Φυλακών!..

2. Μην τρελαίνεστε! Ο Χίος και ο Παππάς γνωρίζονται πολύ καλά, αφού και οι 2 ήσαν μέλη της “Χ. Αυγής”!.. Ο Χίος έγραψε από μόνος του, ό,τι δημοσίευσε στην φυλλάδα του, με… “τιγρέ” άρωμα πλέον!.. Καταλάβατε!..

Όχι μόνον ο Χίος, αλλά και όλοι στο μαγαζί του, θεωρούμε βέβαιο, πως παρακολουθούνται, τουλάχιστον από την “Υπηρεσία Προστασίας Πολιτεύματος”!..

Ο Χίος απευθύνεται σε άτομα με εξόχως χαμηλό “ΙQ”, άτομα που αρέσκονται μόνον να ακούνε… βόμβες να σκάνε, χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο στην συνέχεια!

Η παλιά “Αυριανή” είχε άτομα που ήξεραν από προπαγάνδα και το πώς αυτή αναπτύσσεται στα διάφορα “Ακροατήρια – Στόχους”, γνώριζαν από ψυχολογία και συνεπώς ήξεραν το πώς θα προσέγγιζαν τους αναγνώστες και τους όποιους τρίτους… τυχαίους όμοιους, αναλόγως του κάθε φορά στόχου, ενώ επίσης ήξεραν να τηρούν συνέχεια στα όποια γραφόμενά τους, κάτι πολύ βασικό, ώστε να μην ξεφτιλίζεται ο κάθε γράφων, αλλά και το ίδιο το έντυπο και κυρίως η αξιοπιστία του!

Ο Χίος είναι αμόρφωτος, χαμηλού “IQ” άτομο, κομπλεξικό, ζει σε μια άλλη εποχή, αδυνατώντας να προσαρμοστεί στο σύγχρονο… επιχειρησιακό περιβάλλον, η επιχείρησή του είναι οικογενειακή, το σύνηθες ακροατήριό του είναι όσοι των ζώντων ακόμα υφιστάμενοι Χουντικοί, οι οποίοι αδυνατούν να καταλάβουν το πώς είναι διαμορφωμένη η σύγχρονη παγκόσμιος κοινωνία, λέγε με “ανθρώπινη ζούγκλα”, όπως και αυτός άλλωστε, και τα όσα γράφει είναι προϊόν πληροφοριών, ασύνταχτων και αστήριχτων τις περισσότερες φορές, πληροφορίες τις οποίες μάλιστα δεν ξέρει να πλασσάρει κατάλληλα στο κοινό, που είναι το… θύμα του, και τις οποίες αντλεί κυρίως από πρώην “ΚΥΠατζήδες”, ένστολους και μη, (σκεφτείτε ότι μέχρι πριν από λίγα χρόνια “Χ. Αυγίτες” σύντροφοί του ήσαν στα μέσα και στα έξω της υπόψη Υπηρεσίας, όπως πχ ένας τέως Δντης Αντικατασκοπείας, κλπ), από “Χ. Αυγίτες” στην “ΕΛΑΣ”, κλπ, αλλά και απ’ όσα πλέον του λένε αυτοί που τον στρατολόγησαν εσχάτως στον “Τίγρη”, (ο οποίος έχει αγκαλιάσει όλων των κατηγοριών Χουντικούς και προσβλέπει σε μια νέα Χουντο-Συριζαϊκη “κατάσταση”), ο 1ος των οποίων (στρατολόγων του) ήταν κάποτε 1ο όνομα στην ΕΥΠ*, γενόμενο μεγάλο από την υπόθεση Οτζαλάν, αλλά και από τις Η.Π.Α. που τον είχαν στρατολογήσει για “πάρτη” τους, ένα πρόσωπο, Χουντικός και αυτός, που έδινε πληροφορίες στην Μπακογιάννη, ενώ παράλληλα πρόσφερε εκδούλευση και σε άλλους πολιτικούς!.. (Σημειώστε ότι η γυναίκα του Χίου, όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει, είναι υπάλληλος της ΕΥΠ, όπως το αυτό είναι και η σύζυγος του δολοφονηθέντος δημ/φου Καραϊβάζ)!!!..

* Η ΕΥΠ, όπως έχουμε πει, θέλει “γκρέμισμα” και “χτίσιμο” εξ αρχής!..

Είναι δυνατόν από απόσταση κάτι χιλιοστών να ήθελαν να σκοτώσουν τον Χίο και αυτός να γλύτωσε και να εξήλθε του (Ν) σε κάτι λιγότερο από 1 εβδομάδα; Και παιδάκι να τον πυροβολούσε, έτσι όπως αυτός πυροβολήθηκε, θα είχε βρει στόχο!..

Πάντως περιέργεια προκαλεί το γεγονός ότι, (εκτός του κρυφού πια “Χρυσαυγιτισμού” του / λέγε με Νεο-Ναζισμού), ενώ προσβάλλει σκαιότατα πρόσωπα, θεσμούς, ανθρώπους απλούς, κλπ, είναι ακόμα ελεύθερος!

Είναι τόσο παλιάνθρωπος, τόσο αρουραίος, όπως ο ίδιος, εκτός από τον λόγο του, και μέσα από τα κείμενά του αναδεικνύεται ως τέτοιος, που βρίζει νεκρούς, ενώ βάζει στο απύλωτο στόμα του μέχρι και τα παιδιά όσων δεν χωνεύει, μισεί, κλπ!

Κάποια φορά είχε βάλει στο πρωτοσέλιδό του, για να “πουλήσει”, (αυτός είναι και ο βασικός του στόχος), φωτογραφία κοπέλας που πεοθήλαζε, με το πρόσωπό της να φαίνεται καθαρά, κλπ, κάνοντάς την έτσι δημοσίως γνωστή, ξεφτιλίζοντάς την και μην δίνοντάς της, την ευκαιρία έστω, να… σωθεί! (Ο ίδιος έχει 2 κορίτσια)!..

Έφτασε στο σημείο να υβρίζει ουσιαστικά μέχρι και την συγχωρεμένη μάνα του νυν Π-Θ, κυρίως αυτήν, (όταν πχ τον αποκαλεί Κούλη… Χρυσό) και “να μην τρέχει τίποτα” για τον Κ. Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος δείχνει να τον έχει συνδεδεμένο με… τ’ αγγειά του, με αποτέλεσμα αυτός να αποθρασύνεται και άλλο, να είναι ανεξέλεγκτος και να βάζει στο στόμα του μετά τους πάντες, θεωρώντας εαυτόν… απρόσβλητο!.. (“Αφού δεν με αγγίζει ούτε ο Π-Θ, ποιός άλλος, και δη… παρίας, θα τολμήσει να μ’ ακουμπήσει”);

Άτομα σαν αυτόν, κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί, και εμείς είμαστε σίγουροι πως αυτό συμβαίνει ακόμα και με αυτούς που τον στρατολόγησαν, οι οποίοι απλώς έχουν συμπήξει ένα υποτιθέμενο δεξιό / ακροδεξιό αντι-Μητσοτακικό μέτωπο, (υποτιθέμενο, αφού έχοντας και Νεο-Ναζιστές στις… τάξεις του, ουσιαστικά αυτό συκοφαντεί τον Πατριωτισμό, δίνοντας τροφή στους πλεονάσαντες, δυστυχώς, Κόκκινους Φασίστες και στις όποιες χρωματικές, ροζ και άλλες παραλλαγές τους), που στοχεύει στην πτώση του Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και στην… επανατροχοδόμηση των παχέων οικονομικών τους!

Ό,τι πιο αχρείο λοιπόν κυκλοφορεί είναι ο… Κος αυτός, συναγωνιζόμενος “επί ίσοις όροις” την βρωμιά των υπογείων… συντρόφων των νέων αφεντικών του, “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ”!..

Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!..

Αρκετά!..

3. Η Ελλάδα, ιδιαιτέρως σήμερα, είχε ανάγκη από μια γυναίκα ΠτΔ (την 1η μάλιστα) και εμείς νομίζουμε πως βρήκε την απολύτως κατάλληλη!

Η Κα Κ. Σακ/λου μας έκανε και πάλι, με όσα είπε στον Μυστρά, να δακρύσουμε!..

Η γυναίκα αυτή, χωρίς να έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, ιδιαιτέρως σε κάτι Νεο-ναζιστικά και συγγενή “λιμά”, που νομίζουν ότι δημοσιογραφούν, σε διάφορες ρυπαρο-φυλλάδες προσβλητικές της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και του… ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, δεν είναι μόνον μια πραγματική “Δημοκράτης”, δεν είναι μόνον ένα συνετό, ένα νουνεχές “Ελεύθερο Πνεύμα”, δεν είναι μόνον “Άνθρωπος”, αλλά είναι και βαθιά “Πατριώτης”, με γνήσια και ορθή ιστορική γνώση, συνεπώς έχοντας και… κατέχοντας τα κύρια χαρακτηριστικά του ορισμού του… Έλληνος, είναι  γνήσια ΕΛΛΗΝΙΔΑ! (Το γεγονός ότι ήταν πρώτη των Δικαστών μας, δεν ήταν τυχαίο, όπως ασφαλώς τίποτα στην ζωή μας)!..

Όχι πως είχαμε καμία αμφιβολία γι΄αυτό, ούτε βεβαίως, πολύ περισσότερο, είχε ανάγκη η Κα ΠτΔ την δική μας επιβεβαίωση, (ποιοί είμαστε εμείς άλλωστε), αλλ’ όμως κρίναμε πως έπρεπε να γράψουμε σήμερα τα παραπάνω!..

Θέλουμε, παρά το μικρό του… βεληνεκούς μας, να μας επιτρέψει η Κα Πρόεδρος να την συγχαρούμε, όχι μόνον για τα όσα είπε προχθές στον Μυστρά, αλλά συνολικά για την μέχρι τώρα παρουσία της στην θέση του 1ου Πολίτη της χώρας μας, και κυρίως για τον ενωτικό της των Ελλήνων λόγο, όπως και για την έκδηλη αξιοπρέπειά της, καθώς και για την προφανή σεμνότητά της, αποτέλεσμα ακριβώς της συνολικής της Παιδείας!

Συγχαρητήρια λοιπόν Κα Πρόεδρε, με την άδειά σας! Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” σας στηρίζουν και με απόλυτη ειλικρίνεια σας λένε/ σας γράφουν μάλλον, πως ποτέ δεν ανέμεναν η θέση αυτή να πληρούτο / να καλυπτόταν κάποια ημέρα από άτομο με τόσο ξεχωριστό πράγματι “ειδικό βάρος”!..

Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, σωματική, ψυχική και πνευματική, ώστε να συνεχίσετε από την θέση σας να δείχνετε το πρόσωπο του πραγματικού “ΕΛΛΗΝΟΣ”! Είθε, επίσης, να αποτελέσετε παράδειγμα και στους βουλευτές μας, στους πολιτικούς μας Αρχηγούς, αλλά και γενικώς σε όσους επιθυμούν να εμπλέκονται στα “κοινά”!..

Μπράβο και πάλι και σε εσένα Κε Π-Θγέ, που πέτυχες “ΔΙΑΝΑ”, με την επιλογή, για την θέση του ΠτΔ μας, της υπόψη γυναίκας!..  (Αν εξαιρέσεις κάτι Αυγενάκηδες, κάτι Τσιάρες, και 1, 2 άλλους, στις επιλογές σου ήσουν 10/50 σε στόχο “Α1”)!..

4. Ο ΘΕΟΣ να αναπαύσει τον εξ Άρτης Έλληνα, εβραϊκής καταγωγής, Ισαάκ ΜΙΖΑΝ, ο οποίος “έφυγε” σε ηλικία 94 ετών, και ο οποίος ήταν ο τελευταίος επιζήσας Έλληνας, απ’ όσους κατέληξαν στα φρικτά κολαστήρια των Ναζιστικών στρατοπέδων συγκεντρώσεως!.. Από τα 12 μέλη της οικογενείας του, μόλις 3 επέζησαν!..

Ο “Ε.Θ.” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως επίσης δηλώνει και την αταλάντευτη θέση του για συνεχή αγώνα, ώστε να μην υπάρξουν ξανά γενικώς Κολαστήρια, οποιουδήποτε… χρώματος, είτε μαύρου, είτε κόκκινου, κλπ!..

5. Η γυναίκα του Δκτη της “Στρατιάς Αιγαίου” Αλί ΣΙΒΡΙ, Κα Σαφάκ ΣΙΒΡΙ, είδαμε ότι ασχολήθηκε, και μπράβο της, με τον ρόλο της γυναίκας στην σύγχρονη εποχή, κλπ!

Τώρα, όμορφη Κα Σαφάκ, που ο ΡΤΕ έβγαλε την χώρα σας από την “Σύμβαση της Κων-πόλεως”, δεν έχετε να πείτε κάτι; Φοβάστε για το μέλλον του ανδρός σας στις ΤΕΔ; Αρχηγός δεν πρόκειται να γίνει, ούτε του ΓΕΣ, ούτε φυσικά του ΓΕΕΔ, σας βεβαιώνουμε γι’ αυτό! Άρα “βγείτε” και υπερασπιστείτε τις Τουρκάλες, και γενικώς τις γυναίκες, άφοβα!..

Πολλά χαιρετίσματα στον Κο Αλί, στον Οδοντίατρο γιό σας Μεχμέτ Ακίφ (αυτός μοιάζει του πατέρα του), όπως και στην μικρή Ιλάϊντα, η οποία είναι φανερό ότι έχοντας πάρει από την λάμψη σας, (σας μοιάζει πολύ, όπως λέμε εμείς), θα γίνει μια πολύ ωραία γυναίκα!..

Με την ευκαιρία! Ρωτήστε, παρακαλούμε, τον σύζυγό σας, τα ακόλουθα:

  • Η “Στρατιά Αιγαίου” είναι ακόμα ανεξάρτητη του ΝΑΤΟ; (Εκτός ΝΑΤΟ ακόμα); Aν “ναι”, γιατί; (Στο ερώτημα αυτό θα πρέπει να απαντήσει βεβαίως και το ΝΑΤΟ, στο οποίο ανήκει και η χώρα σας! Ε, Κε Στόλτενμπεργκ);
  • Η Νότιος Τουρκία παραμένει ακόμα εκτός ΝΑΤΟ; (H ευρυτάτη αυτή εδαφική επιφάνεια, έναντι ακριβώς της Κύπρου)! Αν “ναι”, γιατί; (Κε… Στόλτενμπεργκ);
  • Η “Στρατιά Αιγαίου” παραμένει ακόμα η “υπεύθυνη” για την Κύπρο;
  • Για ποιόν ακριβώς λόγο υφίσταται ακόμα;
  • Έχουμε καιρό να δούμε να σχηματίζετε την “EMÖGKK” (Ege Müşterek Özel Görev Kuvet Kommutanlığı)! Γιατί άραγε;
  • Ο νέος Υπασπιστής του είναι βέβαιον ότι δεν είναι και αυτός Γκιουλενιστής, σαν τον Φεβζί ΟΖΤΟΥΡΚ;
  • Τί λέει η “Ειδική Αστυνομική Ομάδα” της τ/Ασφαλείας, που συνεστήθη εκεί στην Σμύρνη και που με πολύ σοβαρή δουλειά πράγματι, “τσίμπησε” τον προηγούμενο, αλλά και άλλους Γκιουλενιστές, των οποίων οι περισσότεροι είχαν περάσει από την Σμύρνη;
  • Έχει επαφές, όσο είναι στην Σμύρνη, και τί είδους, (αν είχε ή αν έχει), με τον… Σούφι τέως Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγό Κο Χιλμί ΟΖΚΙΟΚ;
  • Τέλος, του κάνουμε δώρο την παρακάτω πληροφορία, επειδή εμείς τιμούμε την συμμαχία μας στο ΝΑΤΟ! Παρακαλούμε Κα Αυγή (έτσι λέγεστε, στην γλώσσα μας / εμείς συνθηματικά σας αποκαλούμε πια… “ΣΥΡΙΖΟΥΛΑ”, αχαχαχαχαχαχαχαχα), διαβάστε την στον σύζυγό σας!
  • «Στρατηγέ! Έχουμε την πληροφόρηση (Β1), πως εσχάτως η 14 ΤΘΤ σας, στο… Değimenlik (sic), στα “Κατεχόμενα”, είναι λίγο… γιάλα»!..

6.

Dolmabahçe’de kritik görüşme! Türkiye talebini ABD’ye iletti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Dişişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman’la görüştü. Türkiye’nin ulusal güvenlik endişelerinin hatırlatıldığı görüşmede PYD ve FETÖ konusundaki beklentiler ABD tarafına iletildiği vurgulandı.

 

Dolmabahçe'de kritik görüşme! Türkiye talebini ABD'ye iletti
29.05.2021 

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi Kalın ve ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman arasında gerçekleşen görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel meseleler kapsamlıca ele alındığı kaydedildi. NATO Zirvesi’nin gündemi ve zirve marjında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden arasında gerçekleşecek olan görüşmenin konuları değerlendirildiği belirtildi.

BAZI KONULARDA MUTABIK KALINDI

Görüşmede Afganistan, Suriye, Libya, Yukarı Karabağ ve Ukrayna gibi bölgesel meselelerde barış ve istikrarın sağlanması için ortak çalışmaya devam edilmesi gerektiği konusunda mutabık kalındığı öğrenildi. Filistin’de ateşkesin sağlanmasından duyulan memnuniyet dile getirilirken, İsrail’in saldırgan tutumundan vazgeçmesi konusunda baskı yapılması ve iki devletli çözüm çerçevesinde kalıcı barış için somut adımlar atılmasının gereğinin altı çizildiği ifade edildi.

 

 

BEKLENTİ ABD’YE İLETİLDİ

Türkiye’nin ulusal güvenlik endişelerinin hatırlatıldığı görüşmede PYD ve FETÖ konusundaki beklentiler ABD tarafına iletildiği vurgulandı. Görüş ayrılıklarına rağmen ilişkilerin stratejik bir anlayışla ve pozitif gündemle ilerletilmesinin önemine değinildiği kaydedildi.

Türkiye-ABD ilişkilerinin karşılıklı güven ve aktif işbirliğine dayalı bir yaklaşımla ele alınması gerektiği belirtildiği görüşmede, iki önemli NATO müttefiki olarak Türkiye-ABD işbirliğinin, ittifakı güçlendirdiği ve yeni sınamalar karşısında küresel barış ve istikrara katkı sağladığına vurgu yapıldığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
7. Δεν έχω διαβάσει τις εκθέσεις “ΡΑΜΠΙΝ” στην ολότητά τους, ώστε να είμαι σε θέση να σου απαντήσω σχετικά και μάλιστα αξιόπιστα, σε ό,τι αφορά βεβαίως την θέση μου!.. Λέγεται όμως -πράγματι- πως η δολοφονία του σχετίζεται μ’ αυτές!..
8. Το έχουμε γράψει το όνομα φίλε, αλλά ας το γράψουμε και πάλι!
Ο σύμβουλος λοιπόν του Τ. ΟΖΑΛ., ο οποίος είχε πει ότι ο Νίξον εξεδιώχθη από Πρόεδρος των Η.Π.Α., επειδή δεν ήθελε τ/στρ-κή επέμβαση στην Κύπρο, ήταν ο Χαλίλ ΣΙΒΓΚΙΝ!.. ΟΚ;
9. Μετά την πολιτική αλλαγή στις Η.Π.Α. έχουμε και πάλι την εμφάνιση γνωστών… τίτλων! Διαβάστε ενδεικτικά:
– Επίθεση “Χάκερς” με εξελιγμένες πλέον τεχνολογίες!
– Η “Πράσινη Ενέργεια” είναι η μόνη λύση για το μέλλον! (Από πίσω, οι ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ! Φιλάκια… Βαρουφάκη, νεαρέ… Αρσένη, όλως τυχαίως την υποστηρίζετε, αλλά και πολλά χαιρετίσματα σε εσένα Κε… Δένδια, που θυμόμαστε τί είχες σχετικά δηλώσει στην Σ. Αραβία)!..
– Ο “ISIS” και η “Αλ Κάϊντα” έτοιμοι για νέα δράση!.. [Η “Αλ Κάϊντα” μάλιστα φέρεται να έχει δηλώσει, πως “θα κτυπάμε κάθε αμερικανικό στόχο, αν οι Η.Π.Α. δεν φύγουν απ’ όλον τον Ισλαμικό Κόσμο”! “Για την ιστορία”, όπως λέμε οι Έλληνες, οι Η.Π.Α. από τότε που “πάτησαν” το Αφγανιστάν (2001), μέχρι και σήμερα, που είπαν ότι φεύγουν, κλπ, έχουν δαπανήσει 820 δις $ Η.Π.Α.! Στο Αφγανιστάν έχουν εμπλακεί συνολικά 5 Α/Πρόεδροι)!..
10. “Κτύπα” «Σύνδρομο Αβάνας» στο “Youtube” και διάβασε σχετικά, ώστε να μην κουράζομαι εγώ τώρα!
Όμως! Βρες και διάβασε οπωσδήποτε(!) και τις δηλώσεις, για το θέμα, του τέως Πράκτορος της “CIA” Αμερικανού ελληνικής καταγωγής Μαρκ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος φέρεται να προσεβλήθη απ’ αυτό το 2017, στην Μόσχα, παρουσιάζοντας και αυτός ξαφνικά ναυτίες, ζάλες, κλπ!.. (Όλως τυχαίως, Πολυμερόπουλος λεγόταν και ο παλαιός υπάλληλος, … “Συνδικαλιστής” με τη ΝΔούλα, της ΕΥΠ)!..
Τα παραπάνω να τα κάνεις, αφού πρώτα, “πας” στο “Youtube”, “κτυπήσεις” και διαβάσεις τί είναι η “Ενέργεια Ραδιο-συχνοτήτων”!
11.  Εμείς πιστεύουμε πως οι πολιτικά περπατώντες… τρικλίζοντας, το τελευταίο διάστημα, Τούρκοι ακολουθούν τώρα πια την… “γραμμή” που αναφέρουν τα φερόμενα ως “Πρωτόκολλα Των Σοφών Της Σιών”! Διαβάστε την!
“Η δύναμις του χρυσού αντικατέστησε την πολιτική των φίλων Κυβερνήσεων”! Προσπαθούν λοιπόν να επιβιώσουν (ΡΤΕ), με το γεγονός που θέλει την Τουρκία να είναι βασικότατος κρίκος της παγκοσμίου… αλυσίδος μεταφοράς, αλλά  και εμπορίας του “ανά τον κόσμον” χρυσού!.. (Φυσικά έχει και αρκετό χρυσό και η ίδια)!..
Ο χρυσός, επίσης, ήταν, όπως εμείς εκτιμούμε, η βασική αιτία για την οποία ο Τραμπ δεν επενέβη στρατιωτικά στην Βενεζουέλα του αυτο-αποκαλούμενου Κομμουνιστή, Δικτάτορα Μαδούρο! Ο Τραμπ δεν ήθελε να οξύνει προφανώς περισσότερο τις ήδη τότε τεταμένες σχέσεις του, με τους “Παγκοσμιοποιητές” απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίους”, αλλά βεβαίως “εμποδιζόταν” και από την πολιτική του, αυτήν “Της  Επιστροφής Των Η.Π.Α., Στο Έδαφός Τους”!..
Γι’ αυτό και η τ/Αντιπολίτευση τον προσβάλλει και τον κατηγορεί ως κλέφτη, αναφερόμενη πότε στην αγγλική νήσο Μαν, πότε στα 128 δις $ Η.Π.Α. που κατ’ αυτήν λείπουν από τον κρατικό Κορβανά και τα έχει “φάει” ο ΡΤΕ, πότε στις καταθέσεις του στην Ελβετία, πότε στις κομπίνες του με τα λαθρεμπόρια καυσίμων, κλπ, με τρομοκράτες σαν τον Η ISIS”, κλπ, κλπ, κλπ, ώστε να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των “Διεθνών Εβραίων” στο πρόσωπό του, ως Διαχειριστού του χρυσού πλούτου τους, που γενικώς… “κυκλοφορεί” στην Τουρκία ή δια της Τουρκίας, “κυκλοφορία” την οποία… ελέγχει απολύτως ο Τ/ΠτΔ!..
Ο χρυσός είναι το τελευταίο όπλο του ΡΤΕ, ώστε να παραμείνει και άλλο στην εξουσία!..
Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει ότι ο Τ/ΠτΔ “ξέχασε” να διοικεί κατά το Σιωνιστικό “στυλ εξουσίας”, όπως το αναγράφουν τα φερόμενα ως “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”, Σιωνιστές και γενικότερα Εβραίους που μισεί ο ΡΤΕ!
Διαβάστε παρακάτω και σκεφτείτε μόνοι σας, το αν ο ΡΤΕ (και φυσικά όχι μόνον αυτός ιστορικά στην χώρα του), κυβερνούσε και κυβερνά την Τουρκία ακριβώς έτσι όπως -υποτίθεται- πως οι ¨”Κεφαλές Των Εβραίων” έγραψαν στο… “Ευαγγέλιό” τους!
“Σκοπός η Ισχύς! Η λέξη Δίκαιο είναι αφηρημένη ιδέα, η οποία δεν δικαιολογεί τίποτε! Πού αρχίζει το Δίκαιο και πού τελειώνει; Σύνθημά μας είναι: ΙΣΧΥΣ και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ”! Η Βία είναι ΑΡΧΗ! Η πανουργία και η υποκρισία είναι ΚΑΝΩΝ για τις Κ-Β σεις, οι οποίες δεν θέλουν να παραδώσουν την εξουσία”!.. (Αυτό το τελευταίο βεβαίως… “πιάνει” και τον ίδιο! Καταλαβαίνετε)!..
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ! (Σας το έχουμε γράψει πάλι βεβαίως)! Ο ΡΤΕ ΘΑ “ΦΥΓΕΙ” ΞΑΦΝΙΚΑ!..
12.  Η Αλβανία του Ράμα σήμερα; Διαβάστε την αμέσως παρακάτω, … ενδεικτικώς!
– Λίγοι νεόπλουτοι και πάρα πολλοί πεινασμένοι!..
– Λαθρεμπόριο των πάντων και σχεδόν από τους… πάντες!..
– Πολλές συμμορίες, ανά την χώρα και πάσης φύσεως!
– Πλιάτσικα!
– Μπράβοι παντού, ένοπλοι οι περισσότεροι!
– Ένας Π-Θ σκέτο… μάλαμα! [Ο Ράμα έριξε πολύ χρήμα (από ναρκωτικά, ΡΤΕ, κλπ), για να εξαγοράσει τις ψήφους των Αλβανών]!
Και
– 30.000 “λάθρο” και πρώην (sic) “Τζιχαντιστές” εκπαιδεύονται στην… Ν. Αλβανία (sic), (κυρίως σ’ αυτήν), για να μπουν με εντολή στην Ελλάδα (ελεύθερη Ήπειρος), όταν θα “ανοίξει” το Ε-Τ “Θέατρο Επχ-σεων Θράκης”!
13. Η “Barcley’s” ανακοίνωσε (έχει λίγο χρόνο τώρα), πως το ε/ΧΡΕΟΣ έγινε βιώσιμο!..
14. Δεν ξέρω περισσότερα, απ’ ό,τι εσύ! Οι Βούλγαροι ανακοίνωσαν, προ ολίγου χρόνου (22/03), ότι “ξήλωσαν” ρωσικό δίκτυο κατασκόπων στην χώρα τους, τα μέλη του οποίου δολοφονούσαν για λογαριασμό της “FSB”, χωρίς όμως να αναφερθούν σε λεπτομέρειες, όπως πχ σε ονόματα, να δώσουν φωτογραφίες των συλληφθέντων, κλπ, κλπ, κλπ!
15. Το “Κανάλι” δεν θα χρηματοδοτηθεί από τις τ/Τράπεζες, όπως ανακοινώθηκε! Το έργο έχει εκτιμηθεί ότι θα κοστίσει 13 δις $ Η.Π.Α. !..
Ο ΡΤΕ, παρ’ όλα αυτά, δια του φιλικού του Τύπου, ανέφερε πως το έργο θα αρχίσει το Καλοκαίρι!..
Οψόμεθα λοιπόν!..

16.

Türkiye’nin Karabağ politikası açık ve net

Türkiye’nin Karabağ politikası açık ve net

Çağrı Erhan

  • 30.05.2021

Azerbaycan’da sokaktaki insana, ‘Karabağ Zaferi’nin sembolü neresidir?’ diye sorsanız tereddütsüz herkes Şuşa cevabını verir. Gerçekten de hem stratejik mevkii ve aşılması zor tahkimatı, hem de Azerbaycan tarihi açısından ifade ettiği mana itibarıyla Şuşa’nın işgalci Ermenistan güçlerinden temizlenmesi Karabağ Zaferi’ni taçlandıran bir hadisedir. Bu sebeple, Karabağ’ın azad edilmesinden sonra Şuşa’nın imarına büyük ehemmiyet veren Azerbaycan yönetimi, bu yıldan itibaren Har-ı Bülbül festivalini yeniden düzenlemeye başladı. Azerbaycan’ın dört bir yanından gelen sanatçılar ve folklor grupları ülkenin kültürel değerlerini bir Karabağ’ın kalbinden tüm dünyaya aktarma fırsatı buldular.

Bakü’de büyük bir Şuşa hassasiyeti varken, 15-16 Haziran tarihlerinde Azerbaycan’a resmî ziyarette bulunacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şuşa’ya da gidecek olması Azerbaycan’da şimdiden büyük bir heyecan uyandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte, Şuşa’da Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları tarafından inşa edilecek okulun temelini atacaklar.

ABD Başkanı Joe Biden 24 Nisan’da, Ermeni yalanlarını tanıdığını açıkladığında, Türkiye’nin bu haksızlığa tepki olarak hemen atması gereken adımları sayarken, Şuşa’da bir Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu açılmasını da zikretmiştim. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaret programında başkonsolosluk binasının açılması yer almıyor. Bir kez daha söylemekte fayda mülahaza ediyorum. Sadece Biden’ın ve Macron’un yaranmaya çalıştığı Ermeni diasporasına karşı verilecek en anlamlı cevaplardan biri olduğu için değil, aynı zamanda Karabağ’ın statüsünün tartışılmaya kapalı olduğunu göstermek bakımından da Türkiye’nin Şuşa’da bir başkonsolosluk açması son derece önemlidir ve bu adım geciktirilmemelidir.

Ermenistan işgalinin askerî güçle sonlandırılması Minsk grubu eş başkanlarını memnun etmedi. Karabağ kurtarılınca birden bire işlevsiz ve görevsiz kalan ABD, Rusya ve Fransa bugünlerde kendilerine yeni sorumluluklar ihdas etmenin ve bir oldubittiyi Azerbaycan’a kabul ettirmenin peşine düşmüş görünüyorlar. Zafere rağmen, Karabağ’ın statüsü ve sınırları gibi konuları yeniden müzakere masasına getirmeye çalışıyorlar. Bu diplomatik cambazlıklara müsaade edilmemesi lazım elbette. Fakat her şeyden evvel işgalden kurtarılan toprakların Azerbaycan’a ait olduğunun uluslararası alanda tescillenmesi de önem kazandı. İşte bu sebeple Türkiye’nin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Karabağ’ın Azerbaycan’ın toprağı olduğunu vurgulamayı sürdürmesi ama aynı zamanda Karabağ’ın sembolü olan Şuşa’da da başkonsolosluk binasını açması lazım.

İkinci Karabağ Savaşı ya da Azerbaycanlıların deyişiyle ‘44 Günlük Vatan Muharebesi’ sürerken, Türkiye’nin Karabağ’daki pozisyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kısa ve öz şekilde ifade edilmişti: ‘Azerbaycan ne istiyorsa biz de onu istiyoruz.’ Zaferin kazanılmasının üzerinden altı aydan fazla bir süre geçti. Ankara’nın siyasetinde zerre kadar değişiklik bulunmuyor. Bugün de, yarın da, Türkiye’nin Azerbaycan’a bakışı öz kardeşlik perspektifinden şekillenmeye devam edecek.

Bugünlerde Azerbaycan sportif alanda büyük organizasyonlara da ev sahipliği yaparak, küresel seviyede çok etkili bir tanıtım kampanyası sürdürüyor. Bakü sokakları bugün Formula 1 yarışına sahne olacak. İki hafta sonra da Avrupa Futbol Şampiyonası maçları Roma’yla birlikte Bakü’de oynanacak. Bu başarılı organizasyonlar Azerbaycan’ın Ermenistan ve Ermeni diasporasına verdiği anlamlı cevaplar olarak da değerlendirilebilir.

Türkiye gazetesi

17. Harbi Gazete Gazetesi İlk Sayfası

Yeni Çağ Gazetesi İlk Sayfası

Milli Gazete İlk Sayfası
Diriliş Postası Gazetesi İlk Sayfası18.  Μέσα στην Οργάνωση των Γκιουλενιστών παρατηρήθηκε πως αυτούς που λιγότερο ζητούσε ο κάθε Ιμάμης, βρίσκονταν και πιο ψηλά στην Ιεραρχία! “Ωραίοι” οι τύποι!..
19.  Είπαμε! Ο Κ. Γ. Καραμανλής ήταν υπό τους “Ροκφέλερς” και ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ υπό την “ARAMCO”!..
20.  Ναι, είναι αλήθεια! Οι Τούρκοι ανέφεραν, στις 31-03-2021, πως σκότωσαν έναν των Σωματοφυλάκων του Καραγιλάν και συγκεκριμένα τον…Χασάν ΜΑΧΜΟΥΝΤΙ (Χεβράμ Χαβραμάν Αβιέρ)!.. / Το Τ/ΥΠΑΜ ανακοίνωσε, στις 31-05-2021, πως απ’ την αρχή του 2021, έχει εξουδετερώσει, λέγε με σκοτώσει, 1162 Κούρδους μαχητές, και πως έχει διεξαγάγει 181 επχ-σεις, εξ ων 138 μεσαίου μεγέθους και 43 μεγάλου!..
21. Οι εκδιωχθέντες, μέχρι τώρα, από τις ΤΕΔ Γκιουλενιστές ανέρχονται περίπου σε 25.000 και οι εκδικαζόμενες ακόμα υποθέσεις Γκιουλενιστών, που μπορεί να οδηγήσουν σε “σουτάρισμα” τους, είναι σχεδόν 2500!..
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-