ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ “AGAINST” ΥΠΑΜ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:… 3 – 0 !

 Σεβαστέ Κε Ε/ΥΠΑΜ!

– Αν ήθελες, αγαπητέ Κε ΚΑΜΜΕΝΕ, να τιμήσεις πραγματικά τους 3 ήρωες των Ιμίων, στο ακριβές σημείο που έπεσαν, όπως απάντησες ότι έπραξες στον Κώστα τον ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, (και έμμεσα σε εμάς εδώ, που σου είπαμε τα ίδια), τότε θα έπρεπε να πας στα Ίμια με σκάφος του ΕΠΝ, μαζί με Ιερέα, κλπ και αφού έκανες το μνημόσυνο στο σημείο που ανέφερες, ήτοι πάνω στα νερά εκεί, και αφού μετά έλεγες και 2 λόγιαΤΙΜΗΣ για τους πεσόντες, στη συνέχεια να έρριχνες στεφάνι, ενώ και άγημα από πολεμικό σκάφος συνοδείας θα έπρεπε να έρριχνε τιμητικές βολές στον αέρα, ενώ στο τέλος η τελετή θα έπρεπε να ολοκληρωθεί με την ανάκρουση του “Ύμνου Εις Την Ελευθερία”!.. “Κάτω” λοιπόν, στη θάλασσα, και όχι στον… αέρα, με Ε/Π και από Ε/Π!.. Κατάλαβες!..

– Κατά τα λοιπά:

α. Να γνωρίζεις ότι ο “νεαρός” αυτός Έλληνας, ο Κώστας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ο γιος του Ήρωα(!) Παύλου ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, στου οποίου την ΟΡΘΟΤΑΤΗ κριτική δεν άντεξες, αποδεικνύοντας πόσο λίγος, (πολιτικά πάντα και μόνον), είσαι, είναι ένας γνήσιος Δημοκρατικός πολίτης, με σταθερό Βορρά στην πυξίδα του, την πορεία του Πατέρα του, λεβέντης, έντιμος, ειλικρινής, ευθύς, προσηνής, σεμνός (πχ θα είδες πώς χειρίστηκε τα ΜΜΕ στα πρόσφατα, λόγω καιρού, προβλήματα) και πάνω απ’ όλα ανθρώπινος υποψήφιος νέος πολιτικός, (καμία σχέση με το παλαιό και φθαρμένο, το οποίο εσύ δυστυχώς με την μέχρι τώρα στάση σου προβάλλεις), αγαπητότατος στο λαό, και του Νομού του πατέρα του, στο Ν. Ευρυτανίας, Ευρυτανία που την υπηρέτησε με απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ, αλλά και σε όλη την Περιφέρεια της Δ. Στερεάς, όπου τώρα υπηρετεί και όπου ψηφίστηκε, λόγω της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ του και της “ανοικτής αγκαλιάς“, την οποία έδειξε και δείχνει στους απλούς πολίτες, ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ(!) καταγωγής και… προελεύσεως! (Πλούσιοι ή Φτωχοί, Δεξιοί ή Αριστεροί, κλπ)! Ο Κ. Μ. κρίθηκε και κρίνεται και αυτός καθημερινά στο “πεδίο” (όπως όλοι σας) και το πρόσημό του, μέχρι τώρα, είναι αρκούντως θετικό, μακράν θετικό, αφού όπως σου εξήγησα είναι λαϊκός άνθρωποςκαι ο λαός του το ανταποδίδει απλόχερα! Θα τον δούμε όμως και στο μέλλον, θα τον κρίνουμε ως στάση και ως έργο και θα τα ξαναπούμε! Μην ανησυχείς!.. Κατάλαβες!..

Κε ΚΑΜΜΕΝΕ!

– Νέους ανθρώπους, της ποιότητος, του ήθους και γενικώς του “ειδικού βάρους” του Κ. του Μ., (ανάλογα πάντα ασφαλώς με την ηλικία του), θα έπρεπε εσύ, ο αυτοπροβαλλόμενος ως “καθαρός” Έλληνας πολιτικός, ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣ με ΠΑΘΟΣ και να είχες μάλιστα τη δύναμη να ζήταγες (στο πρόσωπό του) και μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλους τους σημερινούς νέους ανθρώπους, εκπροσωπώντας την παλιά πολιτική Τάξη, στην οποία ανήκεις και που τόσα δεινά επισώρευσε στη γενιά αυτή, ήτοι στα παιδιά μας, όπως είχε κάνει κάποτε, απευθυνόμενος στην ελληνική νεολαία, ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, τον οποίον κατά καιρούς έχεις επικαλεστεί και επικαλείσαι, στου οποίου ούτε στο μικρό δακτυλάκι δεν του μοιάζεις και μοιάζουμε!

Από πού άραγε αντλείς αυτήν την τεράστια έπαρση, αυτήν την τρομακτική οίηση που σε χαρακτηρίζει; Απ’ το γεγονός ότι είσαι ΥΠΑΜ; Απ’ το ότι “πούλησες” την ιδεολογία σου, “φτύνοντας” αυτούς που σε εξέλεξαν και συντάχθηκες με τους Διεθνιστές νεο – Κομμουνιστές για την… καρέκλα; Απ’ το γεγονός ότι είσαι ένας εκ των πλουσιοτέρων Ελλήνων πολιτικών; Από τις γνωριμίες σου; Από τί και από πού;

                                                                          ΘΛΙΨΗ και μόνον ΘΛΙΨΗ

                                                                μας προκάλεσες, Κε ΚΑΜΜΕΝΕ!!!

– Ποτέ δεν άκουσες το: Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ; Και καλά εσύ, πού είναι όμως οι περίφημοι Σύμβουλοί σου, ούτε αυτοί δεν άκουσαν την υπόψη ρήση;

– Ο νεαρός Κ.Μ. σου ανταπάντησε άριστα και ορθότατα κατέληξε με την πρότασή του, για… “προσγείωσή” σου!..

Είθε!!!

β. Σε ό,τι αφορά την αναφορά σου στη μάνα του, τη Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ:

     (1) Ανεπίτρεπτο να “κτυπάς” κάποιον αναφερόμενος στη μάνα του(!), θέλοντας παράλληλα να κτυπήσεις και τους 2, (μάνα και γιο), αδιαφορώντας στο ότι αυτό δεν σε τιμά και ως άνδρα! (Στο ίδιο λάθος είχε υποπέσει και με την νυν Αλβανίδα ΥΠΑΜ)! Αναφέρθηκες στη μάνα του, τη Ν. τη Μ., για να δείξεις ότι ο Κ. Μ. δεν είναι αυτόφωτος και στη μάνα για να την παρουσιάσεις ΨΕΥΔΩΣ(!) ως την επιτομή δήθεν της σύγχρονης Ελληνίδας … αντι μιλιταρίστριας και δήθεν (ξανά), ως την πολιτικό που δεν σέβεται ουσιαστικά τους 3 νεκρούς των Ιμίων, του 1996!

– Για το “Αυτόφωτος” άστο! Ο Κ.Μ. έχει πάρει από το DNA του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ πατέρα του, αλλά και από το όμοιον του παππού του!.. Μακάρι να προχωρήσει πολιτικά και θα με θυμηθείς, όπως και όλοι όσοι τώρα με / μας διαβάζουν!

– Δεν ξέρω και δεν νομίζω να του αποδίδεις ευθύνη, ενοχή ή ό,τι άλλο, που είναι… παιδί της Ντόρας και αν θα του πρότεινες να… αυτοκτονήσει γι’ αυτό, κάτι που δεν το πιστεύω, διότι είμαι σίγουρος πως δεν αποδέχεσαι Χιτλερικές αντιλήψεις, περί συλλογικής, οικογενειακής ευθύνης, κλπ (Αν αυτές ασφαλώς υπάρχουν κάθε φορά)! Ή, επίσης, μήπως θα έπρεπε να τον… σκοτώσουμε, για το λόγο ότι είναι παιδί της Ντόρας; Δεν νομίζω να θες κάτι τέτοιο!..  Καταλαβαίνεις πώς το γράφω!

– Η μάνα του μάλιστα, για να γνωρίζεις, δεν τον στήριξε, ούτε και τον προστάτεψε, στην μέχρι τώρα πολιτική του πορεία, στο βαθμό που εγώ εκτιμώ ότι θα όφειλε να πράξει και το γράφω με σεβασμό στη μάνα(!) Ντόρα και στην ιερότητα της σημασίας του ουσιαστικού ΜΑΝΑ!.. Αλλά ο “νεαρός” Κ. Μ., να γνωρίζεις, είναι (και) Μαχητής, (“για την Ιστορία”, όπως λέμε, σου θυμίζω ότι υπηρέτησε στους Αλεξιπτωτιστές), Μαχητήςλοιπόν σαν τον δολοφονημένο από τους Κομμουνιστές πατέρα του, και “έμαθε να κολυμπά” μόνος του και(!) στα πολιτικά βρωμόνερα! Μήπως θα έλεγες / μήπως θα ήθελες να του απαγορεύαμε να μιλάει ή και να συμβουλεύεται τη μάνα του ή ακόμα και τον παππού του, μέγα Κεφάλαιο της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της Πατρίδος μας, ασχέτως αν κάποιος ήταν ή όχι πολιτικά φίλος του; Δεν νομίζω βεβαίως!..

– Αυτά λοιπόν για το Μη Αυτόφωτος” και “το παιδί της μαμάς, που ήθελες να πεις και να παρουσιάσεις (εμμέσως πλην σαφώς), με την απάντησή σου, τον Κ.τον Μ. ξεχνώντας όμως ότι ΜΠΟΥΛΗΣ εσύ έχεις αποκληθεί!..

– Είναι σίγουρα ανεπίτρεπτα τα “κτυπήματα κάτω από τη μέση”, αλλά το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης των ημερών μας, καθορίζεται δυστυχώς, όχι από το πολιτικό ήθος ενός εκάστου των πολιτικών, όπως θα έπρεπε, αλλά από το βαθμό της ΑΛΗΤΕΙΑΣ που αυτοί χαρακτηρίζονται, μια ΑΛΗΤΕΙΑ, η οποία εδράζεται κυρίως στις γνώσεις τους, (μέσω κυρίως των ΜΥ, κλπ), της προσωπικής ζωής των αντιπάλων τους, όπως βεβαίως και στο βαθμό που αυτοί έχουν απολέσει  την ανθρώπινη τους αρχική ιδιότητα και έχουν δυστυχώς… κτηνοποιηθεί, πιστεύοντας ότι θα είναι… ΑΙΩΝΙΟΙ!

– Σου θυμίζω ότι τέτοιο “κτύπημα” δέχθηκε τα τελευταία χρόνια και ο “νεαρός” Κ. Μ. για την προσωπική του ζωή, αφού όλοι γίναμε… ΘΕΟΙ και κρίνουμε τους άλλους, τους μη… ενάρετους, όπως τάχα είμαστε εμείς οι άλλοι, όπως και προσφάτως το αυτό συνέβη και με τη σύζυγο του θείου του Κυριάκου και άρα θεία του, η οποία ομοίως και ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ(!!!) πάλι, “κτυπήθηκε” από τους νεο-κομμουνιστές συντρόφους σου, στο πλαίσιο της δήθεν πολιτικής τους… πάλης, με τη ΝΔ και ενώ είχαν / είχατε συλληφθεί να “κλέβετε (πολιτικάς)… οπώρας”! Φαντάσου το μέγεθος της πολιτικής ΣΑΠΙΛΑΣ σας!..

  (2) Για την αναφορά σου στη μάνα του, κλπ, δεν θα είμαι εγώ που θα την υπερασπιστώ, άλλωστε ποιός είμαι σε δύναμη μπροστά της και γενικώς μπροστά σας, μπροστά σε όλους εσάς τους… πολιτικούς, ώστε να μιλάω για εσάς, αλλά η Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ(!), μια ΣΟΒΑΡΗ ελληνική πολιτική ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, κάτι που εσύ ΔΕΝ είσαι!

– Μακάρι(!) να εμπλακεί ενεργά στο θέμα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας, αφού η δόλια ΕΛΛΑΔΑ μας έχει ανάγκη και τη συνολική της μεγάλη διπλωματική γνώση και εμπειρία, αλλά και το μεγάλο και δυνατό συνάμα διεθνές βεληνεκές των γνωριμιών της! 

– Την προσέγγισα το 2016, μετά από σύντονη προσωπική αναλυτική και συνδυαστική σκέψη, λόγω ενός γεγονότος που μου συνέβη και που μου χαράκτηκε βαθιά στην ψυχή μου, για την υπόλοιπη ζωή μου!

– Της ζήτησα συγκεκριμένα να μου βρει ένα ΓΙΑΤΙ, αλλά δυστυχώς “έπεσα πάνω” σε έναν -προφανώς- πολυ-διαπλεκόμενοΓκρούεζα του Γραφείου της, (δεν λείπουν ποτέ αυτοί, οι αποκαλούμενοι και… Καπάτσοι), όπως κατ’ εμέ απεδείχθη ότι ήταν ο συνεργάτης της αυτός, με τον οποίον συνομίλησα, κλπ, και έτσι η Ν.Μ. … ξέχασε την προς εμένα τετ α τετ” υπόσχεσή της!

– Αυτό στο γράφω Κε ΚΑΜΜΕΝΕ και φίλοι, για να μην πείτε ότι λείχω ή ότι… αγιογραφώ, (που “δεν το έχω” βεβαίως), ή ό,τι άλλο, δεν μπορώ να ξέρω τί τυχόν θα πεις / πείτε!.. Είναι κάτι ξένο προς εμένα και την ιδιότητά μου, (όπως αυτήν, την έχω, εδώ και χρόνια, καταχωρίσει εντός μου, στον αξιακό μου κώδικα), η λειχία! Δεν μπορώ όμως να μην πω και γράψω την ΑΛΗΘΕΙΑ , να μην λέω και γράφω την ΑΛΗΘΕΙΑ! Και η αλήθεια στην προκείμενη περίπτωση είναι ότι η Ν. Μ., άσχετα με το αν κάποιος συμφωνεί ή δεν συμφωνεί μαζί της, είναι για την Πατρίδα μας τεράστιο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!

– Εκτιμώ ότι, αν κρίνει ότι απαιτείται, θα σου απαντήσει, αργά ή γρήγορα, σε όσα έμμεσα και σίγουρα λανθασμένα, τις καταμαρτύρησες, απαντώντας στο παιδί της! [Πχ Για τις μειώσεις στον Π-Υ του ΥΠΑΜ και συνακολούθως ή ορθότερα συνημμένως και στις αποδοχές των Στελεχών, για το ότι τάχα δεν σέβεται τη σημασία των Ιμίων, κλπ, ενώ αντιθέτως το νόημα των λόγων της ήταν ότι σε τέτοιες εποχές θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι πράττουμε και λέμε όλοι, (και για τα Ίμια), πολύ δε περισσότερο οι πολιτικοί ταγοί, κλπ]!..

– Προσωπικά ΔΕΝ(!) επιθυμώ να καταπιαστώ σε βάθος / διεξοδικά, με τις 2 κύριες προς εκείνην αιχμές σου Κε ΥΠΑΜ, διότι θα ήθελα πολύ χρόνο και επίσης, κατανάλωση αρκετής ποσότητος φαιάς ουσίας και οι δυνάμεις μου είναι πλέον μικρές και δεν το επιτρέπουν!.. Όμως, “μέσες – άκρες”, αν λίγο μας έχει εδώ διαβάσει ή αν σε ενημερώνουν, όπως πιστεύω, για εμάς, θα τις έχεις βρει και διαβάσει ή έστω αντιληφθεί τις θέσεις και απόψεις μας!..

  • Καταληκτικά Κε ΚΑΜΜΕΝΕ και με πολύ(!) ΣΕΒΑΣΜΟ στη θέση που κατέχεις, αλλά και σε σένα ως Άνθρωπο
  • Κάτω τα χέρια” από τον Κ. Μ. και γενικώς απ’ όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ νέους ανθρώπους, που έμειναν στην σημερινήΠΝΕΟΥΣΑ, κατόπιν σατανικού σχεδίου, ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ  Ελλάδα μας και θέλουν να αγωνιστούν γι’ αυτήν, έστω και λανθασμένα ακόμα!.. Μην τους κλείσετε και το στόμα, εκτός από το μέλλον που τους το “κλέψατε”!
  • Δεν θα μπορούσε ο Κ.Μ., Κε ΚΑΜΜΕΝΕ, (που λυπάμαι που δεν έμαθες να είσαι και ΜΕΓΑΘΥΜΟΣ, και να ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ, όταν μπορείς, και τα όποια τυχόν ΛΑΘΗ, που εσύ νομίζεις ότι έκαναν ή κάνουν οι γύρω σου και μάλιστα οι νεότεροί σου, αφού θες να είσαι και να λογίζεσαι ως ΗΓΕΤΗΣ), εκμεταλλευόμενος την… καταγωγή του και κυρίως την οικογενειακή περιουσία, να ήταν απλά ένας νέος Άνδρας που θα ασχολείτο με την όποια, στις ημέρες μας εννοουμένη… ευζωϊα και μόνον; Απλά δηλαδή να ήταν ένα ακόμα καλομαθημένο… “βασιλόπουλο”; Ρωτάω! Απαντώ: Θα μπορούσε!
  • Γιατί όμως, άρα-γε, να επέλεξε να μπει στην… πολιτική σας; Διότι έχει ή κυρίως “ποτίστηκε”, αν θες, με ΑΡΧΕΣ Κε ΚΑΜΜΕΝΕ και θέλει να κυττάξει κάποια στιγμή στον Ουρανό και να πει:
  • ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ! ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ για την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΙΜΗΣΑ! ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ“!..

μπακο

  • Μακάρι εκεί στη ΝΔ να φανούν έξυπνοι και να τον αφήσουν, αν έχουμε ειρήνη και αυτός την υγεία του, να δοκιμαστεί αρχικά στο Δήμο της Αθήνας, μπας και δούμε, μετά από πολλά χρόνια μια άλλη πόλη, που κάποιοι είχαν παρεξηγηθεί, όταν κάποτε ο Κος Χρυσοχοϊδης, την είχε αποκαλέσει… ΚΑΜΠΟΥΛ, όντας -τότε- Υ/ΠΡΟ-ΠΟ !..
  • Λέω στους αντιπάλους του να πράξουν το ίδιο, αντίπαλοί του που προφανώς είναι αυτοί που έχουν… πηγαίο – γονιδιακής μορφής” πλέγμα / complex με την Οικογένειά του, (από την πλευρά της μάνας του), τους ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ δηλαδή, αντιπάλους του, τους οποίους καλώ να πετάξουν τα κομματικά γυαλιά, να απελευθερωθούν ως άτομα, και να πάψουν να εκφράζουν αυτόν τον περίεργο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ή ορθότερα “ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, (είμαι σίγουρος ότι το αντιλαμβάνονται, αλλά δεν μπορούν, μη όντας ΔΥΝΑΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, να αποβάλλουν τον… κακό εαυτό τους), αφού οι ίδιοι δεν είναι Ναζιστικής ιδεολογίας, ούτε καν νοοτροπίας, αλλά προοδευτικοί, κλπ, όπως ισχυρίζονται, και μάλιστα αντιθέτως (!) μεγάλοι ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και τα πιο αγαπημένα… SOROS-παιδα!.. Καταλάβατε!..

 

  •                                                                                      ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  •                                                                                     ΕΛΛΗΝΑΣ“!
  •                                                                                               – / –