“Κόκκινη Όζουσα Χούντα” Και Ένα… ΥΓ!..

Φίλοι μου!

ω

1. Ναι! Ζούμε μια τεράστια νεοκομμουνιστική Χούντα του ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ Τσίπρα και των “δικών” του, (Φάση 1η), που όλοι τους είναι Όργανα των Απάτρηδων, δήθεν Δημοκρατών, Παγκοσμιοποιημένων Διεθνών Εβραίων” Ρότσιλντ, Σόρος, κλπ “περίπου” Κοσμοκρατόρων, οι οποίοι λατρεύουν μόνο το χρήμα, ενώ μισούν τους λαούς, (στους οποίους παρουσιάζονται με… ανθρώπινο πρόσωπο, που όμως είναι προσωπείο, διότι είναι “Λύκοι” και μάλιστα “λύκοι με προβειά”) και περισσότερο τους Έλληνες, των οποίων θέλουν την καταστροφή και ισοπέδωσή τους και την μετατροπή της χώρας τους σε μια χώρα εκτάσεως… Μάλτας,… περιεχομένου πολυπολιτισμικού και μορφής “ανοικτής Φυλακής!

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ

ΔΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

Αν δεν ήταν Χούντα και μάλιστα σκληρή και ιδιαιτέρως σάπια, κομμουνιστική και συνεπώς και όζουσα Χούντα, τότε: (Διαβάστε παρακάτω 2, 3 ενδεικτικά παραδείγματα)

    α. Δεν θα υπέγραφαν την 99χρονη οικονομική ομηρεία της Ελλάδος (ήτοι την πώληση της χώρας, την οποία μισούν) στα παραπάνω αφεντικά τους, έναντι του ανταλλάγματος της εξουσίας, κάτι που… φαίνεται και έναντι πιθανώς και άλλων ανταλλαγμάτων, που δεν φαίνονται!.. (Οικονομικών, Φυσικής και γενικώς Προστασίας, κλπ)!..

    β. Δεν θα έλεγαν τα απίστευτα χιλιάδες ψέμματα στο λαό, που είπαν για να του υφαρπάσουν την ψήφο και δεν θα χρησιμοποιούσαν τους γκάνγστερς των… ιδιωτών και δήθεν ΑΝΕΛ, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται “δεξιοί”, αφού με την έξυπνη συνεργασία μαζί τους, εφάρμοσαν πιστά ότι έλεγε ο “Πατερούλης” τους, Ι. Β. Στάλιν σχετικά με το πώς θα έπαιρναν οι Κομμουνιστές την εξουσία και πώς θα την κρατούσαν! Είχε πει, θυμίζω: Το σχοινί για το κρέμμασμά τους, θα μας το δώσουν οι ίδιοι οι αστοί! Καταλάβατε!..

– Έτσι πήραν την εξουσία και την διατηρούν, ενώ το πρώτο πράγμα που έπραξαν, σύμφωνα πάντα με την Σταλινική επιταγή, ήταν ακριβώς αυτό! Κατέστρεψαν οικονομικά την “Μεσαία Τάξη” (“Μ.Τ.“), η οποία με τα χιλιάδες ψέμματά τους, παρασυρόμενη, τους είχε προηγουμένως ψηφίσει και σήμερα έπαψε πλέον να υπάρχει, στην χώρα της… “φαιδράς πορτοκαλέας”!..

– Ο φυσικός εκτελεστής της Μ.Τ. (που την μισούν θανάσιμα, διότι τους απαγόρευσε την εξουσία το 1944 – 1949) ήταν / είναι ένα πλεγματικό πλουσιόπαιδο που έζησε και μεγάλωσε στην Αγγλία, (ένα “φλωράκι”, όπως λέγαμε παλιότερα στις πραγματικά ελεύθερες γειτονιές μας), ένα προφανώς καλομαθημένο κ(α)λόπαιδο, όπως σχεδόν είναι όλοι τους και όλες τους στην Κ-Β και στα Κόμματά τους, ο Κος Τσακαλώτος, ο οποίος, όπως όλοι οι… πολιτικοί Μαφιόζοι έχει και δική του Προστατευτική Ομάδα”, την “Ομάδα των 53!..

– Παράλληλα, χρησιμοποιούν και συνεχίζουν να κυβερνούν με τους ηλίθιους των ΑΝΕΛ, φανφαρόνους και επηρμένους, (λόγω του πολύ χρήματος που διαθέτουν αυτοί, απ’ τους… γονείς τους), τους οποίους και θα σουτάρουν”, μόλις αυτοί μεν θα τους… θεμελιώσουν στην εξουσία, (με το να εγκρίνουν τα πάντα και συνεχώς ό,τι τάχα οι δήθεν ΑΝΕΛ δεν θέλουν, αλλά που αφήνουν να υλοποιούνται από τον Τσίπρα, πατώντας” αλήτικα πάνω στο ότι, όπου θα λείπουν αυτοί και θα το παίζουν… Έλληνες, θα βρίσκονται πάντα κάποιοι άλλοι, άλλων Κομμάτων, να κλείνουν τις Κυβερνητικές “τρύπες” / είναι φίλοι μου πιο βρωμεροί από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ) και αυτοί δε, (ΣΥΡΙΖΑ) αφού καταστρέψουν τις βάσεις (διαχρονικές αρχές και αξίες) του ελληνικού εθνικού Κράτους, αλλάζοντας μέχρι και τη σύνθεσή του, καλώντας* ξένους να έλθουν και να μείνουν στην χώρα μας, αφού πλέον καμμία Ευρώπη δεν πρόκειται να τους δεχθεί, αφού αυτή έξυπνα “έκλεισε τα βόρεια σύνορα” της Ελλάδος, και παράλληλα επιστρέφει πίσω στην χώρα μας, όσους δεν θέλει!.. (Ας είναι καλά και το άλλο Όργανο της “Διεθνούς Εξουσίας”, ο Σημίτης που είχε μεριμνήσει σχετικά, στο… Δουβλίνο)!..

– Ήδη κάποια από τα κυβερνώντα ανθελληνικά Κομμούνια, (πχ Κούλογλου, Αυλωνίτου, κλπ), βλέποντας ότι πια δεν τους χρειάζονται τους ΑΝΕΛ (“ρήση ΣΤΑΛΙΝ”), αφού βλέπουν ότι ο Τσίπρας… “μάχεται” πλέον “ανοικτά”** με τις πλάτες του Ρότσιλντ, κάτι που τους δίνει, ως Κ-Β, βάσιμες ελπίδες επανεκλογής τους, όπως πιστεύουν, έχουν επαναστατήσει” (δεν αντέχουν άλλο να… σφίγγονται) και έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να τους επιτίθενται και να ομιλούν για το τέλος της υπόψη ανώμαλης για εμάς [τους ψυχο-πνευματικά φυσιολογικούς και… αστούς(sic)], Κυβέρνησης (ως προς την σύνθεσή της πρωτίστως), και… ομαλής, κατά τους Κομμουνιστάς του ΣΥΡΙΖΑ (ΣΤΑΛΙΝ-ική λογική και Αρχές) και τους πολιτικούς τυχοδιώκτες, των δήθεν ΑΝΕΛ!.. (Δεν υπάρχει Κομμουνιστής που να ξεφεύγει και από το πολιτικό… Εγχειρίδιο, εκτός του άλλου, του θανατηφόρου! Και κάποια στιγμή να ξεφύγει, στο τέλος θα γυρίσει στον τόπο του… εγκλήματος)!..

* Από την ημέρα (προσφάτως) που ανακοινώθηκε πως το ελληνικό “Συμβούλιο της Επικρατείας” αποφάσισε ότι όλοι οι “λαθροξένοι” στην χώρα μας μπορούν πλέον να κυκλοφορούν ελεύθερα σ’ αυτήν, με ό,τι αυτό φυσικά σημαίνει, ΑΜΕΣΩΣ(!) άρχισε η εισροή, κατά χιλιάδες και πάλι, όπως το 2015, λαθρομεταναστών, από τον Έβρο, αφού πλέον, και “εν όψει” πιθανότατα Ε-Τ Πολέμου, εκεί θα πρέπει ο ΡΤΕ να τους στείλει, ήτοι στον 1ο Στόχο, που λέγεται Δ. ΘΡΑΚΗ ή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ!..

Στο σημείο αυτό, θυμίζω και πάλι πως το 2015, από την Πόλη, ο Σόρος είχε δηλώσει πως θέλει κάθε χρόνο να περνάνε στην Ευρώπη τουλάχιστον 1 εκ-ριο Αφρο-Ασιάτες και πως είχε αναφέρει πως ετησίως θα δίνει 1,8 δις Ευρώ!..

Στο σημείο αυτό, για να δείτε, ακόμα περισσότερο, πόσο περισσότερο προδότες είναι οι της Κ-Β, με πρώτον τον τάχα μου ιδεολογικά αντίθετο στον αφελληνισμό μας ΥΠΑΜ, Π. Καμμένο, εκτός του ότι με την στην Θράκη τουρκική νέα… “λαθροένεση”, για όσους καταλαβαίνουν, θα ανατραπεί και η δυνατότητα αμύνης μας ακόμα, εκεί, σημειώστε επιπροσθέτως ότι η ΜΙΤ μεριμνά, ώστε να μεταφέρονται με τις τ/αερογραμμές (ΤΗΥ), έναντι μόνον 50 Ευρώ το άτομο, Αλγερινοί, Μαροκινοί, Τυνήσιοι, κλπ Αφρικανοί, απ’ τις χώρες τους στην Πόλη και ακολούθως, επίσης μεριμνά, για το πέρασμά τους στην χώρα μας!.. (Για τους Ασιάτες δεν χρειάζεται να γράψω κάτι ανάλογο, είναι γνωστό το τί και πώς λειτουργεί ο… Χακάν)!..  

Πώς λοιπόν θα μπορέσει στη συνέχεια, η όποια ελληνική Κ-Β να τους διώξει από την χώρα μας, αν θα θέλει; Σύντομα οι Έλληνες θα είναι μειονότητα στην χώρα τους! Ο Τσίπρας τους δέχεται σε απόλυτο συμφωνία με τον Σόρος και θα τους κάνει -και πάλι βάσει σχεδίου- Έλληνες, (η ελληνοποίηση 750.000 ατόμων είναι ο 1ος στόχος του αρσενικού Αυλωνίτη, Σκουρλέτη), ώστε να αλλάξει τη σύνθεση της Κοινωνίας μας και να τελειώνει με την… παλιά Ελλάδα! (Αυτό σημαίνει… “Ριζοσπαστική Αριστερά” στα λεγόμενα για εμάς τους αστούς, διότι γι’ αυτούς δεν υπάρχουν, Εθνικά θέματα)!.. 

Τελος, θυμίζω πως δεν υπάρχει συμφωνία επανεισδοχής λαθρομεταναστών, μεταξύ Ευρωπαϊκής Ενώσεως και Τουρκίας, όπως ακούτε να λένε συνεχώς τα “Νεο-Ταξίτικα” διεθνιστικά φερέφωνα στις τηλεοράσεις, αλλά απλώς μια, και από τους δύο, υπογραφείσα κοινή δήλωση!.. (Ένα επίπεδο πάνω, από την “ρηματική διακοίνωση“).

** Οι “πλάτες” Τσίπρα (λέγε με Ρότσιλντ)… αποδεικνύονται στην προφορική στήριξη της Κ-Β μας, το τελευταίο διάστημα, από τους:

  • Λαγκάρντ! (ΔΝΤ)
  • Γιουνκέρ!  (Π-Θ Ε.Ε.)
  • Γκουρία! (Ο.Ο.Σ.Α.) Και θα ακολουθήσουν και άλλοι, που κατ’ εντολήν και αυτοί θα έλθουν, για να μας… “βγάλλουν τρελλούς”!.. 

     γ.  Θα “πήγαιναν” σε Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό και δεν θα πούλαγαν το όνομα της Μακεδονίας μας σε ανύπαρκτους, που εμφανίστηκαν διεθνώς το… 1991-’92, γράφοντας στα γεννητικα τους όργανα τον ελληνικό λαό!.. Στόχος τους είναι η ΚΟΛΟΒΩΣΗ της Ελλάδος!.. 

   δ.  Δεν θα γκρέμιζαν (κάτι που συνεχίζουν να πράττουν καθημερινά) βρώμικα και ύπουλα ό,τι περικλείεται στο αρχαιο-ελληνικό “ΟΜΑΙΜΟΝ – ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ – ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ” και στη νεο-ελληνική συνέχειά του, “ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! 

      ε.  Δεν θα γκρέμιζαν σχεδόν αμέσως την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ!

   στ.  Δεν θα είχαν επιτρέψει σε βαθειά διαβρωμένες από ξένους πράκτορες, τρομοκρατικές Ομάδες – Συμμορίες τους, λέγε με “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” “ΑΝΤΑΡ-CIA” “ANTI-FA” κλπ, να κυκλοφορούν στους δρόμους ένοπλοι (με ρόπαλα, κράνη, σουγιάδες, φωτοβολίδες, ακόμα και με πιστόλια, μέχρι και με Καλάσνικωφ, όπως όλοι μας είδαμε σε πορεία κάποιων… “Αναρχικών” στα Εξάρχεια) να τρομοκρατούν τον κοσμάκη και να κάνουν πολιτική, κτυπώντας μέχρι και ξένα Κράτη (λέγε με Πρεσβείες) και να παραμένουν ασύλλυπτοι! Δεν θα είχαν επίσης θεμελιώσει(!) “Κράτος Εξαρχείων”!.. Η Κομμουνιστική βεβαίως τρομοκρατία, εκτός του ότι είναι απολύτως αναγκαία για την “καθιέρωση” του καθεστώτος τους, είναι πάντα ΚΑΛΗ(!) και κυρίως πάντα… φιλολαϊκή!.. Καταλάβατε!.. 

     ζ. Δεν θα πήγαινε πχ με Στρατιές κρατικών και άλλων Μπράβων και Υπηρεσιών, ο εκτιμώμενος ως αρχιδοτός” Π-Θ Τσίπρας στη Λέσβο, μεθαύριο, 03-05-2018! Αφού είναι τόσο αγαπητός, αυτός, οι δικοί” του και η νεοταξική, ταξική, νεο-κομμουνιστική Κ-Β του, τί τους θέλει όλους αυτούς ρε Αρχι-Χούντα Τόσκα, ο… Ρόντυ μας; Ο Παττακός και οι άλλοι Χουνταίοι, Τόσκα Κατσαπλιά, άλλου βεβαίως χρώματος της… Ίριδος, κυκλοφορούσαν χωρίς ασφάλεια και όταν κυβερνούσαν, αλλά και ακολούθως επί… Δημοκρατίας! Πώς το ξέχασες εσύ ο πρώην… Ιωαννιδικός; Αλλά προδότης ήσουνα και τότε, προδότης και επί ΓΑΠ, όταν “εκτέλεσες” καμμιά 20αριά ανώτατους Αξκους, ρουφιανεύοντάς τους στον ιδιαιτέρως οξύνοος… Μπεγλίτη και θυμήσου το, προδότης θα ξαναγίνεις!.. 

   η. Δεν θα τα έβαζε “ανοικτά” με την ελληνο-ευρωπαϊκή Ομάδα, τον “ΘΡΥΛΟ”, του ελληνικού αθλητισμού, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και με το λαό της! Αυτό συμβαίνει για 1η φορά στην νεοτέρα πολιτική μας Ιστορία! Μέσα από τη Βουλή και από του βήματός της, ο Κόκκινο-Χουνταίος Τσίπρας κατ’ επανάληψιν καταφέρθηκε κατά του αθλητικού μεγαλείου, που ακούει στο όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

– Οι Κομμουνιστές, ως γνωστόν, είχαν πάντα τις δικές τους απολύτως ελεγχόμενες Ομάδες! Πχ Στην ΕΣΣΔ είχαμε την Ομάδα του Στρατού (ΤΣ.Σ.ΚΑ.), την Ομάδα της Αστυνομίας (Δυναμό Μόσχας), την Ομάδα των Σιδηροδρομικών (Λοκομοτίβ), κλπ! Έτσι, και εκ συμπαθείας(!), όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα ακολούθησαν το… μητρικό μοντέλο!..

Αυτό θέλουν να κάνουν και τώρα, αλλά σε πιο εξελιγμένη μορφή, οι νεο-κομμουνιστές σήμερα στην χώρα μας! Κτυπούν τα 6 εκ-ρια, των Μεσο-Αστών και Αστών, κυρίως, Ελλήνων, που λατρεύουν τον ΘΡΥΛΟ, μέσω της προσβολής του Προέδρου τους δια συκοφαντιών και μόνον, αλλά και με απ’ ευθείας προσβολή του Σωματείου, δια της Διατησίας και άλλων αθλητικών Οργάνων και μέσων, τα οποία ελέγχουν οι “κολλητοί” τους, ο εκτιμώμενος ως Πράκτορας των Ρώσων, Ρώσος ή Γεωργιανός Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗΣ, του ΜΠΑΟΥΚ, (ναι αυτός που κυκλοφορεί και οπλοφορεί, ακόμα και μέσα στα γήπεδα, και το κράτος του Τσίπρα τον προστατεύει, ναι αυτός που φέρεται ως λαθρέμπορος καπνικών προϊόντων, αυτός που του χαρίστηκαν 50 εκ. Ευρώ, όταν πήρε την ΣΕΚΑΠ, που την πούλησε μετά σε Ιάπωνες και… “κονόμησε” ένα τεράστιο ποσό) και ο καταδικασθείς για λαθρεμπόριο καυσίμων και διατελέσας στις Φυλακές, πραγματικός ιδιοκτήτης (χρηματοδότης του Φιλιππάκη γαρ) των ε/φ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και “ΕΣΤΙΑ”, μεγαλομέτοχος του ΟΠΑΠ, … φίλιππος, “βενζινάς” των αμερικανικών πολεμικών και “κολλητός” Υπηρεσιών (…φανερών και Μυστικών), αποκαλούμενος και “Τίγρης” (ώστε να καταδειχθεί το μαφιόζικο προφανώς του… χαρακτήρος του και το … γκανγκστερικό της βιωτής του;) και “Διοικητής της Κούλας”, αφού Πρόεδρός της ακόμα, δεν μπορεί να είναι, Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!..

– Η ομάδα του Κόκκινο-Χουντικού καθεστώτος Τσίπρα σήμερα στην Ελλάδα είναι η Κούλα, στην οποία “ζει” και “αναπτύσσεται” όλη η αριστερή (ας την πω έτσι τώρα) τρομοκρατία! Όλος ο… “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” είναι στους φανατικούς της (λέγε με “Original”) και όχι μόνον!.. Να θυμίσω εδώ ότι και η… ιστορική (sic) 17Ν (η 2η 17Ν, όχι η πρώτη) είχε βαθειά κίτρινη / Κούλικη… απόχρωση, εκτός βεβαίως απ’ αυτήν του κόκκινου ανθρωπίνου αίματος, που μεριμνούσε (sic) να… χύνει!..

(Οι περισσότεροι επίσης των Παπαδόπουλο-Ιωαννιδικό-Χουντικών και κυρίως των Βασιλο-Χουντικών, παλαιότερα βεβαίως, ήσαν και παραμένουν οπαδοί της Κούλας, όπως βεβαίως και του βάζελου, που ήταν η κατ’ εξοχήν Ομάδα του Βασιλιά, που είχε μέχρι και με τους “SS” παίξει στην Κατοχή, ενώ το 1970 – 1971 αγόρασε και τους φτωχομπατήριδες του Κομμουνιστικού τότε Ερυθρού Αστέρα, όπως απεκάλυψε, στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, ο άλλος… ΑΛΕΞΗΣ, ο… Alexis Papachelas, δια της Κας… Δεσποίνης Γάσπαρη – Παπαδοπούλου, (αχαχαχαχαχαχα), για να μπορέσει να πάει ο Βάζελος στο… Γουέμπλεϋ! Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία της “Χούντας Παπαδόπουλου” και ασφαλώς η παρ’ ολίγον παρουσία της Εθνικής μας στο Π.Κ. του 1970! Ας όψεται όμως ο Μίμης ΔΟΜΑΖΟΣ, για την… αποτυχία υλοποίησης του στόχου αυτού)!..

 – Παράλληλα, το σημερινό καθεστώς θέλει να βάλλει στο κόλπο” (κάτι που έπραξε), και τον Μπάουκ, του οποίου μεγάλο μέρος της Θ4 (Φανατικοί) είναι Φιλοσκοπιανοί και Φιλοβούλγαροι, (και φέτος ακόμα άτομα της Θ4 έκαναν… παρέλαση, μέσα στην Τούμπα, με βουλγαρικές σημαίες, “χωρίς να ανοίξει ρουθούνι”,… Πόντιε Κε Γεώργιε ΣΑΒΒΙΔΗ), ώστε έτσι ο Τσίπρας να καλμάρει τους Μακεδόνες, λόγω του ότι πουλάει το όνομα της Πατρίδος τους και Πατρίδος μας, στους Αλβανο-Σκοπιανούς και μάλιστα… τζάμπα και χωρίς λόγο!.. (Αυτός βεβαίως ξερει γιατί το κάνει)!

– Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι, έξυπνα, παρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια… αριστεροί πολιτικοί να δηλώνουν οπαδοί του Μπάουκ, όπως πχ ο Τσακαλώτος, ο Ζουράρης, του Καμμένου τάχα, κλπ! (Ο Καμμένος ή και Κολοδακτυλάκιας”, όπως αποκαλείται, μάλλον λόγω του πρώην πεθερού του, του… ΦΑΓΕ, είναι οπαδός της Κούλας, όντας παράλληλα και “κολλητός” και(!) του Μελισσανίδη (κυρίως αυτού) και(!) του Σαββίδη! Οπαδοί της Κούλας είναι και οι Κοι, … αναλυτές, εκδότες και άλλοι, που λυμαίνονται ακόμα τον χώρο των Πληροφοριών στην χώρα μας, όντας… Όργανα και του Καμμένου και κυρίως του… Μελισσανίδη)!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ(!) ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ, ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!.. (Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι μιλάμε για Χούντα Τσίπρα και στο ποδόσφαιρο είναι το γεγονός ότι διέκοψαν δικτατορικά το Πρωτάθλημα, όσο κυβερνούν, 3 φορές, με τους αντίστοιχους… Ασλανίδηδές τους, ήτοι τον Κονιόρδο” Κοντονή, φανατικό και πολύ σκληρό οπαδό της Κούλας και τον… “εξωκοινοβουλευτικό” όμοιο Βασιλειάδη ή “Άπλυτο)!..

     θ. Δεν θα έκανε ο… Κοκκινο-Χουντάρχης Τσίπρας, σαν άλλος Σομόζα, σαν άλλος Κιμ, σαν άλλος Βιντέλα, σαν άλλος Γιαρουζέλσκι, κλπ, την γυναίκα του λέκτορα στο ΕΜΠ! (Δεν αναφέρομαι στο “υπό διαδικασία”… θεμελίωσης, καινούργιο, νεο-κομμουνιστικό κομματικό και ουσιαστικά ΦΡΑΞΙΑ – νικό Κράτος)!.. Τώρα Κυρά Περιστέρα, που ο σύζυγός σου σε έκανε Κοτζάμ Λέκτορα και θα πας ολοταχώς και για… Καθηγητριάρα, μπορείς να μας απαντήσεις στην ερώτηση, μήπως πήρατε τελικά και την εξουσία, εκτός από την Κ-Β; (Θύμισέ μου, αν θες, πότε είναι η εποχή που κάθε χρόνο, όπως μας είχες πει, σε πιάνουν κλάματα, γιατί έχω ξεχάσει; Πλησιάζει ή οχι ακόμα); 

   ι. Δεν θα επιχειρούσε να επιβάλλει κόκκινη δικτατορία και στα ΜΜΕ! (Θα το ξαναπροσπαθήσει ασφαλώς, μέχρι να το πετύχει, προσπαθώντας, αυτήν την  φορά, να μην ξαναξεφτιλιστεί, όπως την πρώτη)! 

 ια. Δεν θα χαρακτήριζε τους πολίτες με διάφορα ευγενή (sic)… κοσμητικά επίθετα, χωρίς αυτοί προηγουμένως, όπως επιβάλλεται σε μια Δημοκρατία, να έχουν δικαστεί και καταδικαστεί σχετικά, από την ελληνική Δικαιοσύνη, όπως έπραξε, αποκαλώντας ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟ***, τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας Κο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, δια του εκτιμώμενου ως κλαρινογαμπρού γερμανοτραφούς, υιού Δικαστικού μάλιστα μητρός, δικηγόρου Κου Τζανακόπουλου, ο οποίος φέρεται να / εικάζεται ότι σύρεται από το φουστανάκι της Κας… Αχτσιόγλου, της τόσο… πετυχημένης(!) Υπ. Εργασίας και πρώην Υφ. του επίσης άκρως επιτυχημένου(!) Υπουργού Κου Κατρούγκαλου ή Μαντηλάκια! (Ναι, αυτού που συνέταξε και υπέγραψε τον περίφημο Νόμο 4387/16, βάζοντας την τελική “σφραγίδα” στο πολιτικό όραμα, όπως στην πράξη απεδείχθη, των ΣΑΝΕΛ, για τη δημιουργία της Ελλάδος, στην οποία οι μισθοί δεν θα ξεπερνούν τα 350 Ευρώ και οι συντάξεις τα… 700 Ευρώ!.. Καταλάβατε!..

(Μείωση συντάξεων από 01-01-2019, παγίωση αυτών, δηλαδή καμμία ακολούθως αύξηση, μέχρι και το 2022, ενώ οι όποιες αυξήσεις, δίκην του γνωστού ανεκδότου, στο οποίο πήγε ο Μουσουλμάνος και διαμαρτυρήθηκε στον Χότζα, ότι δεν μπορεί να ζήσει στο τόσο μικρό σπίτι που έχει, κλπ, αν ποτέ δοθούν, έχουν υπογράψει οι ΣΑΝΕΛ, ότι δεν πρόκειται να είναι ποτέ πάνω από τον “Δείκτη Τιμών του Καταναλωτή, κλπ, κλπ, κλπ!.. Και όλα αυτά τα έκαναν οι Κοι που έλεγαν πως θα επανέφεραν τους μισθούς στα 780 Ευρώ -κατώτατο όριο- θα έδιναν δώρα, 13η σύνταξη, και άλλα πολλά!.. Καταλάβατε)!.. 

***     (α) Ο Τζανακόπουλος, ο οποίος να του πω ότι κάνει επιλογή, ως φαίνεται,… Ολιγαρχών, (αναφέρομαι στη δήλωσή του ότι θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος, κλπ), μας είπε ότι το κείμενο που μας διάβασε, όπου αναφέρεται ως ναρκέμπορος ο Μαρινάκης, είναι του ίδιου του Π-Θ!

Λέτε λοιπόν, εκτός της ξεφτίλας, ακόμα και ένας Χουντικός Π-Θ και μάλιστα -κατά δήλωσή του – αριστερός, όπως ο Τσίπρας, να συντάσσει κείμενα για… Ολιγάρχες, λέγε με Μαρινάκης, (πάντα κατά Τζανακόπουλο), να τον αναφέρει ως ναρκέμπορο, διότι έχει κανονίσει την καταδίκη του ή διότι θέλει να επηρεάσει την κρίση της Δικαιοσύνης;

Ρωτάω: Οι Σαββίδης, Μελισσανίδης, ακόμα και ο Σ. Κόκκαλης, (Κόκκαλη, τον οποίον μάλλον δεν άγγιξε, πιθανώς, ως φερόμενο πρώην μεγαλοπράκτορα της συγχωρεμένης πλέον ΣΤΑΖΙ ή ως φερόμενο αριστερών πεποιθήσεων, λόγω του πατέρα του, του μεγαλογιατρού του Μεταξικού καθεστώτος και μετέπειτα μέλους της Κ-Β του “Βουνού”), δεν είναι Ολιγάρχες; (Ο “γάτος” Σ. Κόκκαλης φέρεται ότι τους “πλεύρισε”, “πλευρίζοντας” τον… Μελισσανίδη, μέσω του κοινού τους φίλου, του κάποτε Παραγκάρχη και τώρα… Παρθενάρχη, Θωμά ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ!..

        (β) Πολύ γρήγορα! Γιατί, η… ηθική Κόκκινο-Χούντα Τσίπρα δεν ζήτησε ή δεν ζητάει από την Τουρκία την έκδοση στην χώρα μας, του προσφάτως συλληφθέντος (συνελήφθη στο Σαριγιέρ, της Πόλης) Ιρανού ή Τούρκου Ιρανικής καταγωγής, (ό,τι θέλετε), μεγαλέμπορα ναρκωτικών και φερόμενου ως βασικού χρηματοδότη του φορτίου, της βάρους 2,1 τόνων ηρωϊνης, του NOOR-1, (που ήλθε το 2014, από το Ντουμπάϊ, στην χώρα μας), Σερίφι ΖΙΝΤΑΣΤΙ, ώστε να μας πει για το αν εμπλέκεται ο… Μαρινάκης;

– Γιατί ακόμα δεν ζητάει την βοήθεια της αγγλικής ΜΙ6 στο θέμα, αφού ο… αδελφός του ΖΙΝΤΑΣΤΙ έχει εστιατόριο στη Μ. Βρεττανία;

– Ο ΖΙΝΤΑΣΤΙ θα μιλήσει φαντάζομαι, αν εκδοθεί στην Ελλάδα, θα μας πει για την συνάντησή του στην Πόλη με τον Γιαννουσάκη (ή τον αδελφό του Αλέξανδρο, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς) ακόμα και για το ποιός σκότωσε και γιατί, (Ορχάν ΟΥΡΜ) το Σεπ. του 2014, 3 μήνες μετά από την αποκάλυψη της υπόθεσης, την κόρη του, την Αρζού Σεντί και τον σωματοφύλακα – οδηγό της και ανηψιό του(;), και άλλα, όπως την σχέση του με τον Ορχάν ΟΥΡΜ, κλπ.

– Να θυμίσω ή να ενημερώσω εδώ την Κ-Β, (και τον ΥΠΑΜ Π. Κ.), Κ-Β που είναι τόσο εύπιστη, λόγω απειρίας και… αγνωσίας, σε Κους πρώην των ελληνικών ΜΥ, με… αμαρτωλό παρελθόν ή… διφορούμενο, πως ο ΖΙΝΤΑΣΤΙ είχε το 2010 καταθέσει για την υπόθεση “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ!!!

– Τί όμως είχε πει / καταθέσει ο… Κος αυτός, υπέρ ποίων και γιατί, καθώς και τί ρόλο είχε παίξει τότε στην αναφερθείσα αυτή υπόθεση (“ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ“) που συγκλόνησε το τουρκικό Κράτος, βάλτε αυτούς που σας είπαν για τον τάχα μου… ναρκέμπορο Μαρινάκη, να σας τα βρουν και… μεταφράσουν, αφού βρείτε το πραγματικό “ποιόν”, αυτών που κατέθεσαν στην υπόθεση αυτή και εννοώ τους μη στρατιωτικούς Τούρκους!

Άραγε σκεφτήκατε ποτέ εκεί στην ελληνική Κ-Β (όσοι από εσάς ξέρετε πραγματικά το θέμα, κάτι που εδραίως αμφιβάλλω, αν και υπάρχει και η ΕΥΠ, η οποία τί κάνει, πού είναι, ώστε να αναφέρει στον Χουνταίο Π-Θ μας), σκεφτήκατε λοιπόν ποτέ, αν ο ΖΙΝΤΑΣΤΙ ήταν και παραμένει Όργανο της ΜΙΤ, κάτι που σημαίνει πως η Υπηρεσία αυτή οργάνωσε την όλη υπόθεση, για μια σειρά από λόγους, και κυρίως για να φέρει σε σύγκρουση τον ελληνικό πολιτικό κόσμο, κάτι που τελικώς τα κατάφερε, οπότε ρε ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ σε / σας βλέπει και ακούει τώρα ο ΡΤΕ και κυρίως ο Χακάν (Α/ΜΙΤ) και γελάνε, λέγοντας μάλιστα ο Χακάν “τους κάναμε πουτάνα τους Γκιαούρηδες Αφέντη Ερντογάν”; (Πρόκειται για στρατηγικό σχέδιο, αλλά μάλλον έχετε περιορισμένο δείκτη νοημοσύνης)!

Επί “Νεο-Βούδα”, για παράδειγμα, το αντίστοιχο σχέδιο προσέγγισης και παρακολούθησης “εκ του σύνεγγυς” της ελληνικής Κ-Β από την ΜΙΤ, περιλάμβανε… δασκάλους Τουρκικών, που είχαν αναλάβει… “εργολαβία” να μάθουν τουρκικά σε βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου! Αυτό άλλη φορά όμως)!

– Ο ΖΙΝΤΑΣΤΙ, προς ενημέρωσή σας, είχε κάνει Φυλακή, από το 2007, έως το 2010, για διακίνηση 75 κιλών -τότε- ηρωϊνης και αποφυλακίστηκε, με την κατάθεσή του! Σας λέει τίποτα αυτό, πιθανώς; 

Στη συνέχεια:

– Ο αναφερθείς μεγαλο-μαφιόζος Ορχάν ΟΥΡΜ (διακινητής και εκτελεστής “Συμβολαίων Θανάτου”) ήταν αυτός που δολοφόνησε την κόρη και τον ανηψιό του Ζιντάστι, επειδή δεν έγινε η “δουλειά”! Κρατείται στο Βέλγιο!

Γιατί λοιπόν δεν ζητάτε την έκδοσή του στην χώρα μας Κε Τζανακόπουλε, ώστε να μας πει -κυρίως- αν εμπλέκεται ο Κος Μαρινάκης στη  υπόθεση;

– Θα τον πάτε τελικά σε δίκη και πότε τον Μαρινάκη ρε Τζανακόπουλε (θα το κάνετε μήπως, όπως με την δίκη της Χ. Αυγής😉 ή θα συνεχίζετε ως γνήσιοι Χουνταίοι και άλλοι ως σπέρματα τέτοιων, να σπεκουλάρετε βρώμικα και ύπουλα πάνω του

– Αλλά και πώς θα τον πάτε σε δίκη για μια υπόθεση, για την οποία θα πρέπει να καταθέσουν και… ξένοι, ως… μάρτυρες; Είδες η ΜΙΤ Τζανακόπουλε; (Εκεί στην ΕΥΠ, αν είναι έτσι, όπως γράφω, είδατε πώς σχεδιάζουν στρατηγικά οι Τούρκοι… συνάδελφοί σας); Για σκέψου λίγο καλύτερα ρε Τζανακόπουλε, αν μπορείς φυσικά, λόγω του ότι φέρεται, στην παρούσα χρονική περίοδο, να σε έχουν συνεπάρει τα οπίσθια της κόρης του… “γιού του Μάγειρα”!.. 

Πρόσεξε τώρα άλλο χαρακτηριστικό σας που σας… “καρφώνει” ότι είστε βαθειά Χουντικοί! Όχι δεν θα αναφερθώ στην πουστιά (έτσι λέγεται στην “αργκό” / στην “σλαγκ” γλώσσα) αυτό που κάνατε / οργανώσατε με τον Καμμένο και στείλατε τον Πόντιο Λιμενικό, “κολλητό” του Μελισσανίδη, να δωροδοκήσει ή να εκβιάσει (ανάλογα, και ό,τι θα έπιανε) τον Γιαννουσάκη, στη Φυλακή, όντας σίγουροι ότι θα ξανείστε Κ-Β, κλπ!..

– Σου γράφω κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό! Πρόσεξε, είναι λίγο… Μαθηματικά! Ο Γιαννουσάκης εμπλέκεται στην υπόθεση και είναι φίλος του Μαρινάκη (ας το δεχτώ και αυτό)! Αυτό σημαίνει πως και ο Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση; Πώς τεκμαίρεται αυτό; Δηλαδή αν σ’ έχω εγώ φίλο και εσύ είσαι “αδελφή” -λέω παραδειγματικά, όχι ότι συμβαίνει- αυτό σημαίνει ότι είμαι και εγώ; Άλλο τώρα παράδειγμα! Σ’ έχω φίλο λοιπόν! Αν πχ εσύ κλέψεις κάτι, πάω κατηγορούμενος και εγώ ρε… απίθανε τύπε;

(Ό,τι σου γράφω παραπάνω είναι στο ίδιο Κεφάλαιο και στο δικό σας αντίστοιχο βιβλίο Ιδεολογικό Ινστρούχτορα, όπως και σ’ αυτό των Ναζιστών, με την διαφορά ότι αυτοί έχουν τον τίτλο, στο Κεφάλαιο αυτό, Οικογενειακή και Λοιπές… Ευθύνες! Αχαχαχαχαχα).

Προχωράω:

Ωραίους συμβούλους έχεις ρε ΤΣΙΠΡΑ!.. Σου το είχα ξαναγράψει και εσένα (όχι μόνον στον “Μπούλη” σου), πως στερείσαι συμβούλων! Μάλλον ο… Καρανίκας, του… στρατηγικού σχεδιασμού σου, αυτού δηλαδή της εθνικής…  διαλύσεως, θα πρέπει να είναι και ο πιο πετυχημένος, αν κρίνω από τον βαίνοντα άριστα σχεδιασμό σας, για την πλήρη… μπουρδελοποίηση της χώρας μας, κάτι που απεδείχθη ότι ήταν ο πρώτος και κύριος στοχος σας, με το που θα γινόσασταν Κ-Β!..

– Τζανακόπουλε! Μάθε ρε συ να γράφεις και καμμιά επιστολή, όχι όλες ο Τσίπρας παλληκάρι μου!

Και, αν θες, που μάλλον δεν θα θες, λόγω της… αριστερο-ηθικής σας, πες μας: 

  • Θα ζητήσετε ποτέ από την… Μέρκελ, την έκδοση του Χριστοφοράκου ή θα συνεχίσετε να σπεκουλάρετε και για τη SIEMENS, αναφερόμενοι στην πουλημένη σ’ αυτήν οικογένεια Μητσοτάκη, κλπ; 
  • Θα μας πείτε ποιοί ήσαν οι δολοφόνοι της “ΜΑΡΦΙΝ”; Θα δικάσει ποτέ αυτά τα καθάρματα ξανά, μια ελληνική και πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη; “Καλό Μήνα” Κε Παπαγγελόπουλε! Τα 10.000 Ευρώ ή 12.000, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, που παίρνει, όπως διάβαζα, ο νεο-διορισθείς στα Ελληνικά Πετρέλαια γιός σου, είναι λίγα βρε!.. Για κανόνισε!.. Θέλω επίσης να σε ρωτήσω! Εσύ(!!!!!!!!!) ήσουν Α/ΕΥΠ; Είναι ποτέ δυνατόν; 
  • Τον Μεγαλοεφοπλιστή Μαρινάκη πώς τον έβαλλαν οι Αμερικανοί στο Χρηματιστήριό τους και πώς οι Άγγλοι τον έκαναν δεκτό στο… Σίτυ, (αν έχεις ακούσει κάτι σχετικά), όπου δεν “αγγίζει” και δεν “πατά” κανείς, αν δεν ψαχτεί από 1000 μεριές, ρε; Για πες! Επειδή είναι… ναρκέμπορος ρε; 
  • Μήπως τον φοβάστε, επειδή ηγείται της πιο ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ και ΑΝΔΡΙΚΗΣ Ομάδος, της Ομάδος της πλειοψηφίας των Ελλήνων (γιατί άραγε, αναρρωτήθηκες ποτέ ρε γιατί… “της πλειοψηφίας”;); Φοβάστε μήπως “κατέβει” στην πολιτική ρε, αυτό φοβάστε ή το κύρος που έχει, από την τεράστια αγάπη που έδωσε και δίνει στον απλό λαό, στην φτώχεια και σε όποιον του ζητήσει βοήθεια, ρε φερόμενες και εκτιμώμενες ως παλιοκουράδες της ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Κ-Β ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και ξεκληρίσατε και ξεκληρίζετε, με όλη τη σημασία της λέξεως, τον λαό μας;
  • Ξέρετε πολλούς… ναρκέμπορους ρε Τζανακόπουλε να είναι… Κηρυναίοι, να δίνουν βοήθεια σε πρόσφυγες, βοήθεια σε πλημμυροπαθείς, (πού είσαι μωρή Δούρου στην Μάνδρα, όπου σκότωσες 23 ανθρώπους και κατέστρεψες τις περιουσίες του κοσμάκη, για να πάρεις το βραβείο του… Ευρωβουλευτή σε λίγο καιρό / τον άνδρα σου άραγε θα τον αφήσεις εδώ;), βοήθεια στην φτώχεια του Πειραιά και όχι μόνον, να χτίζουν γήπεδα και γενικώς αθλητικούς χώρους για την νεολαία και όχι μόνον, στον υποβαθμισμένο, μετά από την χρυσή εποχή της Δημαρχείας, του επίσης πρόσφυγα, ΣΚΥΛΙΤΣΗ, Πειραιά, να δίνουν βοήθεια στην τοπική Εκκλησία, και, και, και τόσα άλλα(!..); Ξέρετε πολλούς ρε… εκτιμώμενε ως… Μουσατοκλαρινογαμπρέ;
  • Τέλος, καλά ρε Τζανακόπουλε, που υπάρχουν και κάποιοι… Ολιγάρχες, όπως πχ ο Βαρδής ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, (όχι δεν θα γράψω Μαρινάκης), η γυναίκα του η Μαριάννα, κλπ, που να της δίνει ο Κύριος χρόνια, η οποία στηρίζει όλη την ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΕΙΑ και δη την ΠΑΙΔΙΚΗ και ΑΔΟΛΗ και έτσι ζει ακόμα η Ελλάδα, η γλυκειά μας Πατρίδα ρε, εκτιμώμενε ως κομμουνιστική… αποβολή! Ή διαφωνείς; Και ασφαλώς και κάποιοι ελάχιστοι ή λίγοι (δεν θα τσακωθούμε γι’ αυτό) άλλοι… Ολιγάρχες, βεβαίως, για να είμαι σωστός! Πώς όμως θα αποτελέσετε εσείς, οι… “Αγγελοι της… Κάθαρσης”, την νέα κυβερνώσα ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ, τους ΝΤΑΒΑΔΕΣ σε έναν πένητα, ελληνικό, σε εισαγωγικά πλέον, λαό, έναν λαό σύγχρονων πληβείων, αν υπάρχουν όλοι αυτοί οι κακοί… Ολιγάρχες, έ; Εμ, βέβαια, είναι κι’ αυτό!.. 
  • Σε κάθε περίπτωση Τζανακόπουλε και Τσίπρα, στις Δημοκρατίες, αν έχετε… ακούσει κάτι, πρώτα καταδικάζετε κάποιος και ακολούθως, “τινές, όμοιοι υμών” τους… “κολλάνε” επίθετα!.. Άλλωστε εσείς δεν είστε, οι δήθεν… λαϊκοί Ρομπέν και φιλεύσπλαγχνοι του… κόλου, εσείς δεν είστε της… ηθικής νεοκομμουνιστικής Χούντας, οι γνωστοί, ελληνικής καταγωγής, νεοταξίτες, που παλεύετε και για τα δικαιώματα ακόμα, κάθε είδους φονιάδων, τους οποίους και… αποφυλακιζετε;
  • Αφήστε λοιπόν πρώτα να δικασθεί και κυρίως να καταδικασθεί ο Μαρινάκης βρε, προσέχοντας όμως να μην προηγηθεί η δική σας… δίκη, με όσα κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε στον δύσμοιρο ελληνικό λαό!..
  • Στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (“ανεξάρτητη”, όπως θα πρέπει πάντα να είναι) ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!

    ιβ. Δεν θα χρησιμοποιούσε κουκουλοφόρους ως μάρτυρες, (Σκάνδαλο “NOVARTIS”), για να κατηγορήσει ως άνομους τους πολιτικούς του αντιπάλους (εννοώ το κοκκινο-Χουντικό καθεστώς Τσίπρα), ούτε θα τους αποκαλούσε και θα τους παρουσίαζε ως τέτοιους, αν προηγουμένως αυτοί δεν δικάζονταν και καταδικάζονταν, από την ελληνική Δικαιοσύνη! Ακολούθησε και εδώ, όπως και με τον Πρόεδρό μας Μαρινάκη, την τακτική του Χιτλερικού Ναζιστή Γκαίμπελς, ήτοι: “Λέγε, λέγε, όλο κάτι μένει”!.. Καταλάβατε!..

– Ρωτάω! Οι κουκουλοφόροι σας αυτοί Κε Τσίπρα (άλλα βεβαίως έλεγε ο “Νόμος Σημίτη”, του 2004, αν δεν σφάλλω, για το καθεστώς των “προστατευομένων μαρτύρων” και άλλα ψευδώς μας πάσσαραν και πασσάρουν “καιρό τώρα” γι’ αυτούς οι των “ΣΑΝΕΛ” αγαπητοί), δεν είναι ακριβώς οι… “χθεσινοί” κουκουλοφόροι και δοσίλογοι των Χιτλερικών καθαρμάτων που πέρασαν το 1941- 1944, σκότωσαν, έκαψαν, δήωσαν και τελικώς… κατέστρεψαν τότε την Πατρίδα μας ή όχι;

– Φίλοι μου!

– Δεν έχω κάτι άλλο περισσότερο να σας γράψω, αφού άλλωστε σας προείπα πως θα γράψω 2, 3 επιχειρήματα, αποδεικτικά του ότι “ζούμε ΧΟΥΝΤΑ”, … και μάλιστα σας είπα “ενδεικτικώς”!..

– Καταληκτικά όμως, ίσως θα έπρεπε να θυμίσω, τί έχει πει, μετά που έγινε Π-Θ ο Τσίπρας, για τον… Τσίπρα, ο 1ος μέντοράς του, ο εκ Τήνου, ζάμπλουτος αριστερός, Αλαβάνος! Είχε πει, σε πολύ απλά ελληνικά, πως η Χούντα των Σχων ήταν / είναι… Β’ Εθνική, μπροστά στην Χούντα του Τσίπρα! Καταλάβατε φίλοι μου; Νομίζω πως, ναι, καταλάβατε!..   

Γι’ αυτό τον λόγο, μετά τα όσα παραπάνω σας ανέφερα ή σας υπενθύμισα, σας έγραψα “προχθές” ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ“!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ. 

1. Τσίπρα! Εκλογές τώρα(!), πριν να είναι αργά!΄Ολοι οι άλλοι γύρω σου (εννοώ όμορα Κράτη και στα 4 σημεία του Ορίζοντος) που έχουν κάνει, ακόμα και οι Τούρκοι (προσεχή Ιούνιο) λες να είναι μαλάκες; Το καυτό Καλοκαίρι έρχεται!.. Άκουσέ με!.. Και πρόσεξε! Μπορεί ο Ρότσιλντ να σχεδιάζει, αλλά ο ΘΕΟΣ κελεύει! (Υπάρχει ΘΕΟΣ και ας μην τον πιστεύεις)! Ήδη οι Τούρκοι μας άρχισαν «επίθεση “Β’ Επιπέδου”», Κε Τσίπρα!  Διάβαζε παρακάτω ενδεικτικώς και πες να σου εξηγούν, αν έχεις κανέναν σχετικό εκεί!

  • Κυβερνο-επιθέσεις στο “ΑΜΠ” ειδήσεων,
  • Πράκτορές τους καίνε τώρα(!) εργοστάσιο μπαταριών στην Ξάνθη / Όλβιος. (Ρώτα να σου πουν αν αυτό το Εργοστάσιο μπορεί να… “υποστηρίξει” μπαταρίες ΤΟΜΠ – ΤΟΜΑ και Αρμάτων, εγώ δεν ξέρω να σου πω, κλπ, κλπ, κλπ),
  • Σου κρατάνε 2 στρ-κούς σου αιχμαλώτους, στην Αδρ-λη,
  • Σου λένε έμμεσα (τώρα θα πάνε στο “άμεσα”) ότι πχ τα Ίμια είναι τουρκικά και αν θες έλα να τα πάρεις, ήτοι σε προκαλούν και σου λένε “κτύπα μας, αν… κοτάς!..
  • Σου ρίχνουν α/φ σου με ηλεκτρονικό πόλεμο (Αναφέρομαι σ’ αυτό που έκαναν στο Μιράζ του Μπαλταδώρου πάνω από την Λέσβο, όπως και στο α/φ του… ζευγαριού του, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει μετά έξω από την Σκύρο, όταν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ο πιλότος τα βεβλαμμένα όργανα του α/φ του, ενώ ο άλλος, όντας πιο τυχερός, την “γλύτωσε”)
  • Σε έχουν ρίξει σε μια εσωτερική δίνη, με κύριο στοιχείο της την ατέρμονη σύγκρουσή σου με την Αντιπολίτευση, Αξκή και λοιπή! (Έγραψα κάτι παραπάνω γι’ αυτό και για το ρόλο της ΜΙΤ, αν με καταλαβαίνεις)!
  • Σου κάνουν συνεχώς “Επιχειρήσεις Επιρροής (έβαλλαν στο κόλπο αυτό τώρα και τους Αλβανούς – τις ΜΥ τους- και μάλιστα πολύ γερά, ώστε να μην έχουμε να αντιμετωπίζουμε μόνον τους Τούρκους / θα είδες πχ που οι Αλβανοί είπαν πως ο Αχιλλέας ήταν… Αλβανός και η Τροία… αλβανική) και εσύ συνεχίζεις να είσαι… πρέφουρας, ο Παυλόπουλος συνεχίζει να ομιλεί διαρκώς για… “Διεθνές Δίκαιο, οι ξεπερασμένοι… ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ” να ασκούν εξωτερική πολιτική, (η αποθέωση της ξεφτίλας σας ήταν που ρώτησε ο εκτιμώμενος ως Κατσαπλιάς Τόσκας, τους Άγγλους του “Βρεττανικού Συμβουλίου”, αν αυτοί επιθυμούν να συλληφθούν οι… εισβολείς-μέλη του σ’ αυτό, τις προάλλες), πλην του θέματος βεβαίως των Σκοπίων, το οποίο δεν το χειρίζεται ο… “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”, αλλά το έχει αναλάβει… εργολαβικά ο… ΥΠΕΞ Κοτζιάς!.. (Άσε Καμμένε για εσένα δεν γράφω! Εσύ πλέον έχεις καταστεί ΓΡΑΦΙΚΟΣ! Δεν μας άκουσες και να τώρα τα αποτελέσματα)!..
  • Και άλλα πολλά Κε Τσίπρα!..

2. Εκεί στην ΕΥΠ! Ρωτάω: Αυτός ο Τούρκος Αξκός (κάπου το διάβασα, αλλά τώρα δεν θυμάμαι πού ακριβώς, συγχωράτε με / σας το είχα θέσει τις προάλλες), που φέρεται να τον παραδόσατε “πίσω” στους Τούρκους, μήπως ήταν αυτός που είχε συλληφθεί σχεδόν προσφάτως (05-04-2018) να μπαίνει, από Τουρκία, ένοπλος, με ΙΧ στην Ελλάδα, μαζί με 2, 3 άλλους Τούρκους, πάνω στους οποίους βρέθηκαν 180.000 Ευρώ, κλπ; Αλήθεια, τί έγιναν οι Κοι αυτοί;

– Και κάτι ακόμα! Ξέρετε να μας πείτε, αν ο πρόσφατος θάνατος του 38χρονου Γενικού Διευθυντή, της τ/ΥΠΑ, στην Αττάλεια, συνδέεται με τον θάνατο (εννοώ ως πιθανά… αντίποινα), του Κύπριου απόστρατου στρ-κού (Ανθστή ε.α.), Σόλωνα ή Σολή ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, (65 ετών), ο οποίος αγνοείτο από τις 28-03-2018 και που τελικά βρέθηκε νεκρός στα “Κατεχόμενα”, (πεταμένος σε κάποιο χαντάκι); Φέρεται ότι πήγαινε στα “Κατεχόμενα” και έπαιζε στα εκεί Καζίνο!..

3. Κάποιος, ας πει ή ας θυμίσει, ανάλογα, στον σεβαστό ΠτΔ Παυλόπουλο, πως οι Τούρκοι δεν(!) έχουν υπογάραψει κανένα “Δίκαιο της Θάλασσας” και άρα μπορούν να λένε και να πράττουν ό,τι θέλουν, στο συγκεκριμένο θαλασσινό… Πεδίο! (Τουλάχιστον έτσι θεωρούν, έτσι πιστεύουν)!..

– Επίσης, ας του υπενθυμίσει κάποιος την θέση του, διότι κοντεύει να γίνει… Καμμένος, με τις τόσες και συνεχείς δηλώσεις του, προς την Τουρκία και ειδικά προς τον ΡΤΕ! Ο ΡΤΕ, δυστυχώς, θέλει 2, 3 σαν αυτόν!..

– Καλό, και φρόνιμο παράλληλα, θα ήταν να του πει κάποιος, να πει 2, 3 λογάκια στον Τσίπρα, μπας και αυτός, μαζί με την παρέα του, συνέλθουν, διότι, σε άλλη περίπτωση, ο Κος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ μάλλον κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί, απ’ τον Ιστορικό του μέλλοντος, ως “το κερασάκι στην Κοκκινο-Χουντική Κ-Β“, των ΣΑΝΕΛ!..

– Τέλος, κανονίστε εκεί στην Προεδρία, αλλά και στην Κ-Β, τώρα που θα έλθει στην Ελλάδα επίσημη επίσκεψη ένας κανονικός Βασιλιάς, με την σύζυγό του, ο Κάρολος με την Καμίλα, να μας ρεζιλέψετε και πάλι ρε… , και μετά να αναρρωτηθείτε, … “του κόλου”, αν επιτρέψετε βεβαίως να γίνει το παραμικρό, γιατί πάλι οι Βρεττανοί και ο Θρόνος θα καταφερθούν εναντίον μας!..

– Α! “Και καλόν είναι”, αν δεν έχετε ακόμα στα μυαλά σας πολιτικά καρούμπαλα, να καλέσετε και το τέως ελληνικό Βασιλικό ζεύγος να παραστεί, τουλάχιστον σε ένα των γευματο-δείπνων (δείπνο καλύτερα)!..

  • Η ΥΠΟΨΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ (ΤΟΥΣ) ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ!.. (Θυμηθείτε πως έρχεται και το…  2023, ενώ είπαμε πως ο ΡΤΕ πάει στο Λονδίνο μέσα στο μήνα και εξηγήσαμε το “γιατί” του ταξιδίου του)!..

4. Καλές Ασκήσεις” Χουλουσί, αγαπημένε μας Καραγκιοζάκο! Είμαστε κοντά σας, αν όχι δίπλα σας!.. Καλή Έφεσσο” (sic) και “Καλό Θαλασσόλυκο” (Από πότε γίνατε και τέτοιοι ρε Ακάρ);

5. Ρε Πρόεδρε ΤΡΑΜΠ, τί ακριβώς εννοούσες τις προάλλες, όταν δικάστηκε στη Σμύρνη ο Πάστοράς σας, ο ΜΠΡΑΝΣΟΝ, (μεταξύ των άλλων και με την κατηγορία της κατασκοπείας κατά της Τουρκίας), όταν είπες, αυτοί (οι Τούρκοι δηλαδή) τον λένε Κατάσκοπο, εγώ απ’ αυτόν είμαι ακόμα περισσότερο (πιο πολύ) κατάσκοπος; Τουρκιστί: Ona casus diyorlar ben ondan daha fazla casusumdur!..

6. Ψάξτε, βρείτε και πείτε και σε εμένα, τί σχέσεις έχει η γερμανική ε/φ “Rundschau, (η οποία έγραψε, σχεδόν πρόσφατα, ότι η Τουρκία είναι έτοιμη για πόλεμο με την Ελλάδα), με τους Τούρκους!.. 

7. Ρε Τζανακόπουλε! Αν είσαι, μόνον για να διαβάζεις, ό,τι σου γράφει κάθε φορά ο Τσίπρας, τότε τί σόϊ Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είσαι; Αναρρωτήσου λοιπόν, μήπως μοιάζεις με εκείνον τον συμπαθή γραφικό Άγγλο-ΔΑΙΑΓΓΕΛΕΑ των γεννήσεων, των Πριγκήπων και Πριγκηπισσών, της αγγλικής Βασιλικής Δυναστείας!.. Αχαχαχαχαχαχα! Οφείλω όμως να παραδεχθώ φίλοι μου και Τζανακόπουλε, ότι σαν την Ηπειρώτισσα, την Αρτινιά, την γυναικάρα την Γεροβασίλη, που είχε ο Τσίπρας πριν από εσένα Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, (και ας την είπε Μπαρόβια ο Πάγκαλος), είχαμε χρόνια να δούμε!.. Αυτή ναι, ήταν… “Κ. Εκπρόσωπος”!..

8. Η Τουρκία ετοιμάζεται για το… πάρτυ ή τα… πάρτις!.. Διαβάστε… ενδεικτικώς!..

  • Διευθέτηση σοβαρότατου θέματος τουρκικού κρατικού Χρυσού!
  • Προκήρυξη εκλογών (24-06-2018) και αναζωογόνιση του τουρκικού… αίματος, με νωπή λαϊκή εντολή, προ κρισίμων και μεγάλων για την Τουρκία θεμάτων, που (της) έρχονται, που την αναμένουν!.. (Εν όψει και του 2023).
  • Επικείμενη επίσκεψη ΡΤΕ στην Αγγλία!
  • Διεξαγωγή συνεχώς, κατά της Ελλάδος, τουρκικών Κρατικών “Επχσεων Επιρροής (Απ’ το “Σαράϊ”, ήτοι απ’ την Προεδρία της τ/Δημοκρατίας, από το τ/ΥΠΕΞ και απ’ τις ΤΕΔ), σε διάφορα επίπεδα και τομείς!
  • Συνέχιση της επχσης τ/”Ασπίδα Μεσογείου!
  • Επισκέψεις (Απρ. 2018) του Τ/Α/ΓΕΕΔ Χουλουσί ΑΚΑΡ, σε Μονάδες και Μ.Μονάδες της 1ης Στρατιάς και της Στρατιάς Αιγαίου, με αντίστοιχες “δηλώσεις-μηνύματα” προς την Ελλάδα, για την ειλημμένη απόφαση των Τούρκων να υπερασπιστούν τα τ/δίκαια (sic) σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο!.. (Όπως φυσικά μόνον αυτοί τα αντιλαμβάνονται)!..
  • Συνεχής και πολύπλευρος κατά της Ελλάδος τουρκικός κατασκοπευτικός πόλεμος!
  • Πολεμικές προκλήσεις κατά της Ελλάδος, (μορφής δοκιμής και διερεύνησης αντιδράσεων αντιπάλου), όπως η απόπειρα “κοψίματος” στα 2 της ε/”Γαύδου”, από την τ/”Γιαβούζ”, η σύλληψη των 2 στρ-κών μας και η ακολουθήσασα διακοπή της διασυνοριακής στρατιωτικής επαφής στον Έβρο, ο Η/Π στα 2 Μιράζ μας, με αποτέλεσμα τη πτώση του Μπαλταδώρου, κλπ! (Μου διαφεύγει τώρα, τί διάβασα πως έγινε στον ελληνικό Ναύσταθμο, νομίζω, πρόσφατα)!..
  • Συνέχιση “γεμίσματος” της χώρας με “λάθρο”, από τους Τούρκους, δεδομένης και της…  “ανοικτής αγκαλιάς” προς αυτούς της Κ-Β, των ΣΑΝΕΛ!.. (Καλά τα Κομμούνια ρε Καμμένε, αλλά ούτε εσύ, που είσαι… Πατριώτης και… Φιλόστρατος, δεν καταλαβαίνεις τί γίνεται βρε… Πάνο μας, ώστε να πας να πεις 2 κουβέντες στον… Αρχηγό σου και Π-Θ μας; Εκεί στο ΥΠΑΜ, δεν σου λέει κανείς τίποτα; “Αν γίνει κάτι” με τους Τούρκους, τα άρματά μας, επί παραδείγματι, θα περνάνε πάνω από τους “λάθρο” / θα τους πατάνε για να αντιπαρατεθούν με τα αντίστοιχα τουρκικά; Και άλλα πολλά)!..
  • Συνεργασία των ΤΕΔ και της ΜΙΤ με Βαλκανικές ΕΔ και ΜΥ, (κυρίως, αλλά και σε επίπεδο Κ-Β), σε θέματα πιθανού… ξεσπάσματος ΕΤ… κρίσεως (sic)!..

ΞΥΠΝΑΤΕ, ΔΙΟΤΙ… ΧΑΡΑΖΕΙ! Μόνον… πολεμική ανακοίνωση, δεν έχουν βγάλλει ακόμα οι Τούρκοι!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Αλλά είπαμε φίλοι μου, μην ταράσσεστε, αυτά όλα, που διαβάζατε και διαβάζετε εδώ, είναι… κουταμάρες, φαντασιακά και αναγόμενα στον φετεινό, αρνητικό μας… Καζαμία!

Τέλος, για τον επιμένοντα ηλίθιο, ξαναγράφω πως ασφαλώς και δεν θέλουμε πόλεμο, αλλά ειρήνη και μάλιστα ειρήνη με… ευζωϊα, (άνοιξε τώρα κανέναν… Μπαμπινιώτη βλάκα), ευζωϊα που τόσο μας έλλειψε!..

9. Είναι αλήθεια Α/ΓΕΣ, Κε Στεφανή, αυτό που είπε ο δημ/φος Σπύρος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, στην εκπομπή του Κου Μυλωνάκη, στο ART TV, στις 30-04-2018, ότι δηλαδή η ΕΥΠ σε είχε ενημερώσει για τον Έβρο και για το τί έμελλε να γίνει περίπου εκεί, (προθέσεις των Τούρκων, κλπ), 3 ημέρες πριν από το συμβάν με τη σύλληψη / αιχμαλωσία των 2 στρ-κών μας, και εσύ, όπως διεφάνη, δεν έκανες τίποτα; Για πες!..

10. Και τώρα ένα ανέκδοτο, αφού έχουμε καιρό χωρίς να σας γράψουμε έστω κάποιο! Δείτε λοιπόν την παρακάτω φωτογραφία!

ω1

Πάμε τώρα όλι μαζί! Αχαχαχαχαχαχαχα και ξανά αχαχαχαχαχαχαχα!

Έξω απ’ την πλάκα όμως, να μην ξεχάσετε ποτέ ότι ο Κομμουνισμός και οι πολιτικές παραφυάδες του ήταν η εισαχθείσα στη χώρα μας ΣΙΦΥΛΛΗ(!!!), η πραγματική ΚΑΤΑΡΑ(!!!) για την Ελλάδα!..

11. Ό,τι και να λένε κάποια… γίδια ή με την… σιωπή τους, κάποια άλλα παρόμοια, η προσέγγιση των Β. Κορεατών, με τους Ν. Κορεάτες ή το ανάποδο, (ό,τι και όπως το προτιμάτε, δεν θα μαλώσουμε γι’ αυτό), μετά από 65 χρόνια, και η αναφερθείσα αποπυρηνικοποίηση της Β. Κορέας, κλπ, ήταν / είναι μια τεράστια ΕΠΙΤΥΧΙΑ(!!!) του Αμερικανού Προέδρου ΤΡΑΜΠ και της εξωτερικής πολιτικής των Η.Π.Α. !.. 

Το ίδιο είναι / αποτελεί και η αναχαίτηση, από τον Πρόεδρο Τραμπ, της οικονομικής Κινεζικής επίθεσης, στη Δύση, των τελευταίων 15-20 ετών, μια επίθεση που -κυρίως- εκμεταλλεύτηκε άριστα την αμερικανική πολιτική εκδημοκρατικοποίησης της Κίνας, δια του εμπορίου, μια πολιτική που άσκησαν οι προηγούμενες “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ” Κ-Β, των Η.Π.Α., και που λίγο έλλειψε” να θάψει την “Δυτική Οικονομία” και να καταστήσει την Κίνα παγκόσμια οικονομική δύναμη, αν όχι ηγέτιδα στον Κόσμο μας και σίγουρα να την καταστήσει αδιαμφισβήτητο “ρυθμιστή” των παγκόσμιων οικονομικών εξελίξεων!..

Στο πλαίσιο αυτό, όπως εκτιμώ, ο Τραμπ θέλει να επιβάλλει δασμούς και στην ΕΕ, μια ΕΕ η οποία διακατέχεται από μια κακώς εννοουμένη αντίληψη περί “Παγκοσμιοποιήσεως”, μια Παγκοσμιοποίηση, οι ηγέτες, της οποίας, (λέγε με “Διεθνείς Εβραίοι”), απολύτως την ελέγχουν,  μια Ευρώπη, η οποία τελικά κατέστη άβουλο όργανο / “παίγνιο” της Κίνας, γεγονός στο οποίο θα πρέπει να μπει -επιτέλους- ένα τέλος!..

Την εξέλιξη του σε εξέλιξη ευρισκόμενου εμπορικού “Αμερικανο-Κινεζικού πολέμου” θα την παρακολουθήσουμε και “θα τα λέμε”!..

12. Και τώρα το ΚΛΟΥ” του ΥΓ., του άρθρου φίλοι μου! Δεν θα προλάβει η Κ-Β να μειώσει τις συντάξεις, το αφορολόγητο, κλπ, διότι – “ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ(!)” – (Ναύαρχε Αποστολάκη ακούς;) θα την / μας προλάβει ο ΕΤ πόλεμος, ΔΥΣ-ΤΥ-ΧΩΣ(!), και γράφω “δυστυχώς”, αφού, με όσα θα βιώσουμε τότε, μάλλον θα παρακαλάμε “να μας… έκοβαν” και άλλα χρήματα και να είχαμε ειρήνη, παρά να έχουμε πόλεμο!!!

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΔΟΛΙΕ ΤΣΙΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ; 

(“Θα σου την κάνει” ο Ρότσιλντ, όπως ο Κίσσιντζερ την είχε κάνει στον Ιωαννίδη, το 1974)!.. 

ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ!..

KAI ΠΑΡΑΚΑΤΩ ENA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ(!) ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!..

ω4

ω5

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΛΕΫ 2017 – 2018:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ”… ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΕ!

-/-