Κώστας Μπακογιάννης Και Δήμος Αθηναίων! Μια… Ιστορία, Ο Β’ Γύρος Και… Εκκλήσεις

Φίλοι μου!

– “Πάμε” να δούμε παρακάτω, για λίγο βεβαίως, τα των προσφάτων εκλογών! (Ευρω-εκλογών – Περιφερειακών και Δημοτικών – Κοινοτικών)!  Πρώτα όμως, και για σήμερα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα συμβάν, που έλαβε χώρα το βράδυ των εκλογών και στο οποίο ήμουν… αυτόπτης, όπως και … αυτήκοος Μάρτυς, και να σας “περάσω” κάποιες σκέψεις και θέσεις μας, αποβλέποντας σε έναν σύντομο μεν. αποτελεσματικό ή καλύτερα θετικό για εσάς δε… προβληματισμό σας! Διαβάστε λοιπόν παρακάτω:

1. ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:

– Έτυχα, ευρισκόμενος σε ένα “Χ” περιβάλλον, μπροστά σε μια 91 ετών γιαγιά, η οποία, έχοντας δίπλα της τον γιό της (όπως κατάλαβα ότι ήταν αργότερα), όταν άκουσε και είδε στην τηλεόραση ότι πρώτευσε στις Δημαρχιακές εκλογές των Αθηνών ο Κων-νος ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, και μάλιστα με ποσοστό ρεκόρ, δάκρυσε, αν δεν έκλαψε!

– Όντας δίπλα τους σχεδόν, άκουσα τον άντρα να την ρωτάει “γιατί κλαις ρε μαμά” και εκείνη του είπε πως θυμήθηκε τον Ιερέα παππού του, τον πατέρα δηλαδή του Παύλου ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, τον Παππά Κώστα, ισχυριζόμενη πως το παιδί αυτό πρέπει να έχει, απ’ εκεί ψηλά, την ευχή αυτού του Ιερού Γέροντος, η ψυχή του οποίου απόψε θα πρέπει να χαίρεται, όπως ανέφερε με χαρακτηριστικό αυστηρό ύφος στην μορφή της, ένας Ιερέας, ο οποίος όπως άκουσα να λέει η γριά, «δίδασκε “ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ, βοήθαγε όλη την φτώχεια και την… ανημποριά, σε μια πολύ μεγάλη ακτίνα γύρω από το χωριό του,  τα Βελωτά, στην “εύανδρο” Ευρυτανία, όντας η προσωποποίηση του γνήσιου Έλληνα μεταπολεμικού, φτωχού και έντιμου αγωνιστή Οικογενειάρχη, αλλά και παράλληλα η προσωποποίηση του γνήσια σεμνού, ταπεινού και σεβάσμιου λειτουργού του Υψίστου»!..

[Μου άρεσε ιδιαιτέρως το επίθετο εύανδρος που χρησιμοποίησε η γιαγιά αυτή, μια γιαγιά, η οποία όπως επίσης πληροφορήθηκα μετά, ήταν νεαρή Δασκάλα, στις αρχές της 10ετίας του 1950, έχοντας υπηρετήσει τότε και για κάποια χρόνια στην ορεινή Ευρυτανία! (“Μέσα” μου, μόλις άκουσα το Εύανδρος, το σχολίασα αμέσως θετικά, αλλά και αποτόμως, σε κλάσματα δευτερολέπτου, μελαγχόλησα, αναλογιζόμενος το “σήμερα” της ελληνικής Παιδείας, η οποία στερήθηκε, κυρίως με το ΣΟΡΟΣ-Κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ, το επίθετο ελληνική, καθιστάμενη ανθελληνική και βαθιά “α-Παιδεία”, υπό την ηγεσία του αστράτευτου διεθνιστή και βαθιά πλεγματικού ατόμου (και δεν φταίει η πλακουτσωτή μύτη του γι’ αυτό), του Πολίτη Υπ. Παιδείας μας, του Κου Γαβρόγλου!.. Σκέφτηκα τέλος “την εποχή μας” και εκείνη την εξεταστική χρονιά, που στις Πανελλήνιες εξετάσεις, οι μαθητές και οι μαθήτριες, δεν ήξεραν τί σημαίνει η λέξη Αρωγός“! Ναι, φίλοι μου, έτσι ακριβώς]!..

– Εμείς, απ’εδώ, θα γράψουμε πως με αυτήν την 1η νίκη του Κώστα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, για την δημαρχία της πόλεως των Αθηνών, (ασφαλώς και δεν θα διαψεύσουμε την αίσθηση της γιαγιάς που σας ανέφερα και θα γράψουμε πως σίγουρα θα χάρηκε η ψυχή του Ιερέα παππού του, μιας ξεχωριστής προσωπικότητος της παλιάς και γνήσια ελληνικής, φτωχής και βασανισμένης, επαρχίας, για την επιτυχία του Κώστα), αλλά εκείνος που θα χάρηκε πιο πολύ και θα ξαναχαρεί είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ και ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Παύλος ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ο πατέρας του Κώστα, που δολοφονήθηκε, το 1989, πισώπλατα, απ’ τους… ηθικούς Κομμουνιστές τρομοκράτες, (“Κόκκινους Φασίστες” / 17Ν Β’), επειδή πρέσβευε την ενότητα των Ελλήνων και λάτρευε την Πατρίδα μας!

– Μαζί όμως με την ψυχούλα του Παύλου ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, χάρηκαν, όσο δεν φαντάζεστε, και Έλληνες και Ελληνίδες, που είχαν γνωρίσει και αγαπήσει τον Παύλο, για το ήθος του ως ανθρώπου, για το αγωνιστικόν της φύσεώς του, για την άδολη αγάπη του στην Πατρίδα μας, για την τιμή και το σέβας που είχε προς τους αγωνιστές της ζωής γονείς του, για την αγάπη του στην ελληνική οικογένεια, για την στήριξη που παρείχε, όπως μπορούσε, στην φτωχολογιά και για την βαθιά του πίστη ότι οι Έλληνες ενωμένοι θα μπορούσαν να ξαναγράψουν την παγκόσμιο Ιστορία!..

– Φίλοι μας!

– Σε ανύποπτο χρόνο, στο “σάϊτ” αυτό, που όπως έχετε διαπιστώσει, “9 στα 10” “πέφτει μέσα, σε ό,τι διαπραγματεύεται, στο “σάϊτ” αυτό λοιπόν διαβάσατε την άποψή μας για τον νεαρό… αυτοδιοικητικό (sic) Κ. Μπακογιάννη, μετά που τον ακούσαμε να τοποθετείται σε συνεντεύξεις του, όπως πχ σε εκείνη που παρεχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑΙΟ” νεο-κομμουνιστή δημ/φο Χαρίτο, κλπ. Τολμήσαμε να πούμε / να γράψουμε για την ακρίβεια, πως το άτομο αυτό είναι πολιτικά το πραγματικά “ΝΕΟ”, στον νέο Κόσμο μας γενικώς και όχι μόνον στην Ευρώπη, το άτομο που μαζί ίσως με άλλα στην αυτή κατεύθυνση, λιγότερο ή περισσότερο, θα εκφράσουν στο μέλλον την σύγχρονη και “εν πολλοίς” επιβεβλημένη ελληνική πολιτική και μέσα και έξω από την χώρα μας!..

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 26-05-2019 απέδειξε ότι ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος της μισής και παραπάνω Ελλάδος, λέγε με “Αθήνα και Λεκανοπέδιο”, (σχεδόν 6 εκ-ρια λαός, εξ ων τα 3,5 με 4 Έλληνες), συμφωνούν μαζί μας! Σήμερα ευχόμαστε στις 02-06-2019 και άλλοι Έλληνες και Ελληνίδες που ψήφισαν ανθυποψηφίους του Κ. Μ. Δημάρχους, να δουν πιο “καθαρά” τον άνδρα αυτόν, να τον ψηφίσουν και να ενισχύσουν, στην κάλπη, ακόμα περισσότερο μια σύγχρονη φωνή, που είναι βέβαιο, “συν ΘΕΩ πάντα”, πως θα κάνει τα πάντα, ώστε η Αθήνα μας, “η… ζαφειρόπετρα, της γης το δακτυλίδι”, κατά τον 2ο εθνικό μας ποιητή, Κ. ΠΑΛΑΜΑ, να γίνει και πάλι πραγματική Πόλις, παρά τα κελεύσματα και τις… σειρήνες των καιρών! Το άτομο αυτό και ΘΕΛΕΙ, αλλά και ΜΠΟΡΕΙ!..

– Πριν κλείσω την αναφορά στον Κ.Μ. , αναφορά που έγινε με αφορμή την Ελληνίδα… γριά, πρώην δασκάλα και γνωστή του παππού του Παππά Κώστα, σημειώστε ότι ο Κ.Μ. διαθέτει, πάντα κατ’ εμάς, πλην ασφαλώς των δικών του προσόντων, μεγαλύτερο σίγουρα “IQ” από την μάνα του Ν. Μ., (θέλουμε βεβαίως να δούμε στην πράξη, στο Πεδίο, ως Δήμαρχος, αν έχει πάρει και την οξεία κρίση που αδιαμφισβήτητα διαθέτει η μάνα του, ό,τι και να της καταμαρτυρήσει κανείς), αλλά έχει και την απλότητα, την ανθρωπιά, την αποφασιστικότητα, το πείσμα, την μεγάλη προ όλους λαϊκή αγκαλιά και την άδολη προς την Πατρίδα μας αγάπη, χαρακτηριστικά που διέθετε σε περίσσεια, ο μεγάλος ΕΛΛΗΝΑΣ Πατέρας του, που ήταν μορφή ΙΣΑΞΙΑ, και ως χαρακτήρας… “ΑΔΕΛΦΙΚΗ”, του άλλου μεγάλου… ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ, του ΕΛΛΗΝΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΚΕΝΤΡΩΟΥ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ!..

Θέλουμε να σημειώσουμε ακόμα τα παρακάτω:

Ακριβώς 30 χρόνια μετά την δολοφονία του Π.Μ. απ’ τα Κομμούνια, της 17Ν Β’, και την στιγμή που πάει να ακουστεί δυνατά, και ως εκδίκηση στους φονιάδες του, το όνομα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ στην ελληνική κοινωνία ξανά, έτυχε(;) να “παίζει” και πάλι, εξαιτίας βεβαίως της “ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ” και συνεπώς ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΡΟΣ-Κυβερνήσεώς μας, πάντα κομμουνιστικής (“κοκκινο-φασιστικής”) στην “ψυχή, το όνομα του φονιά του (ενδεκάκις δολοφόνου) Δ. Κουφοντίνα και η παρακρατική νεο-κομμουνιστική τρομοκρατική Ομάδα “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ, που εμφανίστηκε (τυχαίως βεβαίως… αχαχαχαχαχαχαχα), μαζί με την άνοδο στη εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, το 2015, “Ομάδα”, που διαθέτει πολλά πρόσωπα ή προσωπεία,  τα οποία… “φοράει” ανάλογα με την κάθε φορά δράση της, και η οποία έχει μεταβληθεί και σε “Ομάδα ΜΠΡΑΒΩΝ” του… “Αρχηγού” Δ.Κ., (κατά τα πρότυπα των μαφιόζων του ΣΙΚΑΓΟ, την εποχή της ποτο-απαγόρευσης), ξεχνώντας ακόμα και αυτόν τον “Κόκκινο Φασίστα”, τον μεγαλοφονιά, το σύμβολο για όλα τα Κομμούνια και σπουδαγμένο στην Μόσχα πράκτορα της “KGB”, τέως ΓΓ/Κ.Κ.Ε., τον Χ. Φλωράκη, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε με πάθος, μετά τα όσα είπε ο μεγάλος ιστορικά (και ας είμαστε εμείς… “αλλού”, η αλήθεια είναι αυτή) Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, στην Βουλή των Ελλήνων, αμέσως με την 1η παρουσία του εκεί, μετά την δολοφονία του Π.Μ.,  καταδικάζοντας έτσι “ανοικτά και στα ίσα” ο σφαγέας του Καρπενησίου (άλλη μία τραγική ειρωνεία και αυτή), την δολοφονία του βουλευτή Π.Μ., γαμπρού, του τότε Αρχηγού της Δεξιάς ή άντε της “Κεντρο-Δεξιάς”, στην χώρα!..

– Ο Κ. Μπακογιάννης, ναι το αδύνατο / λιγνό παιδάκι με τα γιαλάκια, δίπλα στην κάσα του πατέρα του, το 1989, με το λυπημένο απλανές βλέμμα, το παιδάκι δίπλα στο πανύψηλο “πολιτικό βουνό” παππού του, θα γίνει Δήμαρχος τελικά σε 1 εβδομάδα, σε πείσμα όλων των “Κόκκινων Φασιστών”, όπως και των Κόκκινων παρηλαγμένων κυβερνητικών Φασιστοειδών, αλλά και των νόθων / μπάσταρδων αδελφών τους, των “Μαύρων Φασιστών” με τους οποίους ουσιαστικά μαζί ανέβηκαν στην εξουσία το 2015, μαζί συμπορεύτηκαν επί 4,5 έτη, έχοντάς τους -οι πρώτοι- ως πολιτική βακτηρία τους Ναζήδες, όποτε φυσικά αυτοί είχαν πρόβλημα!.. [Και γι’ αυτό και εγκαταλείπουν μάλλον οι Διεθνιστές Κυβερνήτες μας την εξουσία, (αφού κανείς δεν γνωρίζει “τί τέξεται η επιούσα”), χωρίς να τους έχουν δικάσει ακόμα, ελλείψει δικαστικών… αιθουσών]!.. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Κ. Μ. θα γίνει τελικά ο αντίστοιχος Σκυλίτσης των Αθηνών, και πως θα παράξει (“συν ΘΕΩ”) δημαρχιακό έργο τουλάχιστον αντάξιο, σε ούτε καν συγκρινόμενες ασφαλώς μεταξύ τους εποχές, με αυτό του παραπάνω αναφερθέντος μεγάλου Κων-πολίτη Δημάρχου στον Πειραιά, επί Χούντας, και παρά την εσκεμμένη μπαχαλοποίηση στους Δήμους, που προκάλεσε με την απλή αναλογική ο “ΣΥΡΙΖΑ !..

Την επόμενη Κυριακή, 02-06-2019, η ψυχή του Π. Μπακογιάννη, φασιστόμουτρα και των 2 αποχρώσεων, ένοπλοι ή άοπλοι, καθικο-εραστές του “ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ” και της πιο δόλιας και βρώμικης “ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ”, θα είναι πάνω από την Αθήνα, και θα χαίρεται με την χαρά του παιδιού του!

– Αυτό “έβγαλε” με τον χορό της, στο εκλογικό Κέντρο του ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ, στην Κλαυθμώνος, στις 26-05-2019, (πρόωρα ίσως, αλλά ο… “ρους του ποταμού” δεν θα αλλάξει και ο αδελφός της θα εκλεγεί Δήμαρχος της ελληνικής Πρωτεύουσας, 30 χρόνια μετά την δολοφονία του πατέρα της, δολοφονία που στόχευε στην μη ενότητα των Ελλήνων), και η αδελφή του Κ. Μ. Αλεξία και μπράβο της!..

–  Καλούμε:

– Τους πολιτικούς επικεφαλής των αριστερών παρακρατικών Οργανώσεων, Ομάδων, κλπ, (διότι οι “εκτελεστές” εντολοδόχοι τους, όπως και οι… “στρ-κοί” επικεφαλής τους, είναι υπνωτισμένοι και άβουλα Όργανά τους), “να ανακρούσουν πρύμναν” και να αρχίσουν να γνωρίζουν σιγά – σιγά την “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, (διαβάζοντας κυρίως), εγκαταλείποντας τους ξένους ολοκληρωτικούς “-ισμούς” και τις ψευτο-θεωρίες, “εν προκειμένω” τις Κομμουνιστικές ή Κοκκινο-Φασιστικές, οι οποίες τυράννησαν για σχεδόν 80 χρόνια λαούς και λαούς, που τελικά “ξύπνησαν” και τις αποτίναξαν από πάνω τους, άπαντες!

Να διατάξουν ή να βάλλουν οι ίδιοι, έστω και την υστάτη στιγμή, ως εισέτι εξουσία, ένα “STOP” στην τρομοκρατία ή “ελεγχόμενη” (όπως πιθανώς να την θεωρούν) τρομοκρατία, μια τρομοκρατία “λάϊτ”, την οποία έχουν σπείρει, καλλιεργήσει και τώρα νομίζουν πως… θερίζουν, πιστεύοντας σε κέρδη, οφέλη και σε εδραίωσή τους στην ελληνική πολιτική κονίστρα μέσω του διασπαρμένου φόβου, στην ζωή των πολιτών, ακολουθώντας πολιτικά ιστορικά κομμουνιστικά παραδείγματα άλλων… αιώνων και άλλων… εποχών!

Να θυμηθούν ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όσο νοσούσα τυχόν και να είναι, ιστορικά, στο τέλος πάντα ΝΙΚΑΕΙ, τους όποιους ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥΣ! 

– Να θυμηθούν ότι στον 21ο αι., η όποια προσπάθεια για νέο εμφύλιο στην χώρα μας, θα είναι η απόλυτη καταστροφή για όλον το λαό μας και πως το στην πλειοψηφία-του αθώο αίμα που θα χυθεί, θα είναι και πάλι κατάρα στα κεφάλια τους!..

– Να καταλάβουν, αν και άθεοι, ότι η μεσαία οδός είναι η Βασιλική Οδός, κατά το Ευαγγέλιο!..

– Να καταλάβουν ότι τα άκρα οδήγησαν, αλλά και οδηγούν στην Κ/Φ!

– Να φέρουν εμπρός τους την εικόνα του σχοινοβάτη στο τσίρκο, ο οποίος περπατάει πάνω στο τεντωμένο σχοινί, κρατώντας ένα κάθετο σ’ αυτό κοντάρι, με το οποίο ο “Σόουμαν” ισορροπεί πάνω στο σχοινί, έχοντας ακριβώς από κάτω του, το χάος και τον ελλοχεύοντα θάνατο!

Καλούμε όμως και τους υπνωτισμένους νεαρούς, Έλληνες γνήσιους, Έλληνες Β’ Γενιάς, Αλβανούς κυρίως, αλλά και Βούλγαρους, Πολωνούς Β’ Γενιάς, κλπ, όπως και τους μη Έλληνες, που έχουν υπνωτισθεί και στρατολογηθεί ως εκτελεστές – δράστες και φορείς του φόβου, μέσω της όποιας… διαβαθμισμένης” βίας στην χώρα μας, αν μπορέσουν, σε κάποια στιγμή μικρού τους ξυπνήματος από τον βαρύ λήθαργο που τους έρριξαν, έναντι ανταλλαγμάτων βεβαίως τους περισσότερους, να σκεφτούν τα παραπάνω, αλλά και να αντιληφθούν ακόμα ότι η ειρήνη είναι προτιμότερη από τον πόλεμο, ότι ο ήλιος και το φως είναι προτιμότερα του σκότους, και ότι με την βία τελικά ΚΑΝΕΙΣ στο τέλος, δεν κέρδισε!..

– Τέλος, ας αρχίζετε όλοι εσείς οι θεωρητικά Κόκκινοι Φασίστες, (αλλά και οι “Μαύροι”, όμως οι Κόκκινοι “παίζουν μπάλα” τώρα) να αναρωτιέστε, αν πράγματι, όπως σας έχουν μάθει, δεν υπάρχει Θεός! Διότι αν υπάρχει, (βρείτε το μόνοι σας αυτό), είμαστε όλοι παιδιά του, πλασμένοι “κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση” και ακριβώς γι’ αυτό, δεν έχουμε κανείς μας κανένα δικαίωμα ασκήσεως βίας στους συνανθρώπους μας, πόσο μάλλον να τους σκοτώνουμε, αφού είναι σαν να προσβάλλουμε τον ίδιο τον Πλάστη και Δημιουργό μας!.. 

  • Δημοκρατία σημαίνει να εκφράζουν όλοι την γνώμη τους ελεύθερα και χωρίς φόβο! Αν συμβαίνει αυτό τότε υπάρχει Ελευθερία! Το να προσπαθεί κάποιος να επιβάλλει με την βία τις απόψεις του, δεν είναι Δημοκρατία και συνεπώς είναι και αποδεικτικό ανελευθερίας! Αν ισχύει αυτός ο αρνητικός κανόνας, αν δεν υπακούμε σε κοινούς συμφωνηθέντες κανόνες ζωής, τότε οι ανθρώπινες κοινωνίες οδηγούμαστε αναπόφευκτα στις συγκρούσεις και τελικά στην καταστροφή!
  • Γιατί δηλαδή στους ανθρώπους φίλοι μου να ισχύει ο “Νόμος της Ζούγκλας”, όπου το λιοντάρι είναι το πιο δυνατό ζώο και το τρέμουν όλοι οι άλλοι… τρόφιμοι του… “Ζωϊκού Βασιλείου”, εκεί όπου δηλαδή ισχύει ο Νόμος του ισχυροτέρου;
  • Ιδανική Πολιτεία, δεν ξέρω αν και ο Πλάτωνας ακόμα την… “βρήκε” ή αν ορθώς την περιέγραψε! Όμως ο άνθρωπος έψαξε, έπαθε, έμαθε και βρήκε τελικά ότι το πολίτευμα της Δημοκρατίας, είναι το πιο κοντινό σ’ αυτήν την… ιδανική Πολιτεία, όσο άσχημο πιθανώς και να είναι! (Θυμηθείτε και την αντίστοιχη σχετική ρήση του ΜΕΓΑΛΟΥ Ο. ΤΣΩΡΤΣΙΛ)!..

ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ:

  • Πόσο Δημοκράτες μπορεί να είναι δηλαδή, όσοι δεν πιστεύουν στο “ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ“; 
  • Πόσο Δημοκράτες τελικά μπορεί να είναι όσοι είναι υπέρμαχοι της βίας και της καταλύσεως των κοινών κανόνων ζωής των πολιτών;
  • Πόσο Δημοκράτες τελικά και πόσο πνευματικό επίπεδο μπορεί να έχουν όλοι αυτοί που παίρνουν οποιαδήποτε όπλα στα χέρια τους και προσπαθούν με αυτά και την χρήση τους να επιβληθούν στους άλλους δίπλα τους;

– Τέλος, με αφορμή τα εκτός κάθε έννοιας Δημοκρατίας και Ελευθερίας επεισόδια, (διότι περί αυτού πρόκειται), από δήθεν αντι-εξουσιαστές στα Πετράλωνα, στις 28-05-2019, όπου πήγε να μιλήσει και να φάει ο Κ. Μπακογιάννης, καλούμε και πάλι τον ίδιο, το Επιτελείο του, αλλά κυρίως την μάνα του, κυρίως την Κα Ν.Μ., με το σκεπτικό ότι ο γιός της και οι συνεργάτες του ασχολούνται με τον εκλογικό τους αγώνα και πιθανώς να είναι ακόμα επηρεασμένοι από το εκλογικό… μεθύσι της 1ης Νίκης, να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας του παιδιού της, με ορατή – φανερή και μη ασφάλεια, “εγγύς και μακράν” και συνεχώς του στόχου Κ.Μ., ο οποίος και με το όνομά του και μόνον ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ -ΕΙΘΕ ΟΧΙ- ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ “ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ”, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΚΛΠ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΩΝ-ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ “ΚΤΥΠΗΣΕΙ” ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ακολουθώντας την Χιτλερική τακτική της “μαζικής ευθύνης” (“εν προκειμένω” της Οικογενειακής ευθύνης), κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει ότι δεν (θα) φταίει πχ ο γιός του… Ερνέστος, για ό,τι λάθος, κλπ, κάνει αυτός σήμερα στην ζωή του ή θα κάνει ή έκανε, κλπ, κλπ, κλπ!..

 Τέτοιες συμπεριφορές αγαπητοί σε καθιστούν ΦΑΣΙΣΤΑ στην πράξη!..  Αυτός ήταν και ο λόγος που χάρηκαν μέχρι και φανατικοί Παπανδρεϊκοί (ναι, όπως σας το γράφω), που ο πράγματι μετριοπαθής, νουνεχής, ορθολογιστής και όχι εύκολα παρασυρόμενος Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ απάντησε(!) επιτέλους στον Τσίπρα, στην Βουλή, αποκαλύπτοντας το Χουντικό παρελθόν της οικογενείας του, για το οποίο φυσικά και δεν ευθύνεται ο νυν Σόρος-Π-Θ μας!..

– Εμείς πιστεύουμε πως η διάκριση των Ελλήνων σε τάχα πολλούς και λίγους, σε καλούς και κακούς, σε δεξιούς και αριστερούς, σε… όμορφους και άσχημους, σε ψηλούς και κοντούς, κλπ, κλπ, κλπ, είναι ασφαλώς ίδιον της προπαγάνδας των ολοκληρωτικών καθεστώτων πάσης φύσεως και μορφής, αλλά και ίδιον μικρών νοητικά… εγκεφάλων, όπως και ανθρώπων με… μικρή ψυχή, με καθόλου… αγάπη και με μηδενική… ανοχή!..

Σε μεγάλο ποσοστό, όπως εμείς πιστεύουμε, οι Έλληνες ψήφισαν κατά του “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, και γι΄αυτόν τον απολύτως διχαστικό του λόγο, τον… 21ο αι.(!), τιμωρώντας και την απύθμενη υποκρισία του, να υβρίζει και να φτύνει ο Κος Τσίπρας (και οι “συν αυτώ”) εκεί όπου έγλειφε και γλείφει και εννοούμε την πλουτοκρατία!

– Και στο κότερο του Παναγόπουλου, αλλά και στις Μαλβίδες με πούρα και λεφτά του δήθεν Κομμουνιστή Επαναστάτη, Αρχι-Μαφιόζου Μαδούρο!

– Και “κολλητός” με την Οικογένεια του Κου Β. Βαρδινογιάννη, αλλά και λεφτά με το τσουβάλι, απ’ τον γιό και την κόρη του Γερμανόφιλου Μαυραγορίτη της Κατοχής, (πάντα κατά τους… ηθικούς  Αριστερούς βεβαίως τα υπόψη… επίθετα), Λάτση!

– Και με τον Γεωργιανό Λαθρο-Τσιγαρο-Σαββίδη ως… “λαγό”, και με τον… Μελισσανίδη, ως εκείνον που έχει τα καλύτερα “κονέ” σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες και κυρίως στις ΜΥ του Κράτους, αλλά και με τον πράκτορα της Στάζι (όπως όλα τα Κομμούνια τον αποκαλούσαν / και όχι μόνον φυσικά /  όταν ήταν Πρόεδρος του Ολυμπιακού Π.)… Σ. Κόκκαλη, και με τον άφραγκο τάχα… Καλογρίτσα, αλλά και εναντίον του Κου Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, όταν αυτός δεν “προσκύνησε” και δεν δέχτηκε να πληρώσει ουσιαστικά τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, λες και ο Σόρος είχε ή έχει πεθάνει, και, και, και, ……..

Και τελικά, πολύ… δάκρυ και πολύ λαϊκό… παραμύθι για τον… πονεμένο μας λαό, τους… αναξιοπαθούντες Έλληνες και Ελληνίδες, αλλά και πολύ ταξικό μίσος για την “Μεσαία Τάξη”, οι παππούδες της οποίας τους νίκησαν στον αρχικώς εμφύλιο και μετέπειτα ΣΥΜΜΟΡΙΤΟ-ΠΟΛΕΜΟ, (γιατί φοβήθηκες Κε Λοβέρδε, όταν τους αποκάλεσες συμμορίτες και… αναδιπλώθηκες;), και γι’ αυτό από ιδεολογικό κομπλεξισμό, τους διέλυσαν μόλις ανέβηκαν στην εξουσία, μην έχοντας τα… ούμπαλα να τα βάλλουν με το ντόπιο διαχειριστικό, των αριστερών Παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων”, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, κτυπώντας την παραγωγική διαχρονικά, αλλά αδύναμη, άοπλη και ανυπεράσπιστη μεγάλη μάζα της ελληνικής κοινωνίας, που παραδοσιακά συνθέτει την λεγόμενη “Μεσαία Τάξη“!

– Πρόκειται για έναν πόλεμο που έλαβε, με εντολή της “Παγκοσμιοποίησης”, ευρωπαϊκές διαστάσεις, με αποτέλεσμα να αναδυθεί και ο νέος όρος “Μερκαριάτο”, (τα έχουμε ξαναγράψει… ), κατά το “Προλεταριάτο”, κλπ, κλπ, κλπ, κάτι που “πλήρωσε”, όπως φάνηκε, η Ευρώπη, στις πρόσφατες Ευρω-Εκλογές, όπου σάρωσαν οι Ακρο-Δεξιοί στην Ιταλία, στην Αγγλία, στην Γαλλία, στην Ουγγαρία, στην Φινλανδία, κλπ, όλοι δηλαδή αυτοί που η προπαγάνδα της νόθας και ψευδούς “Παγκοσμιοποίησης” έχει δώσει “γραμμή”, μέσω του Σόρος, των Ρότσιλντ και λοιπών ομοίων τους, να αποκαλούνται συλλήβδην Φασίστες, Νεο-Ναζί, Ακροδεξιοί, Ρατσιστές, Ξενοφοβικοί, κλπ, κλπ, κλπ!!…

Μπορείτε να μας βρείτε Κα… Μέρκελ, ή εσείς Κε… Γιέ των Ρότσιλντ Μακρόν, έστω και μία ομιλία στην οποία πχ ο τεράστιος πολιτικός ηγέτης Αντενάουερ ή ο επίσης τεράστιος πολιτικο-στρατιωτικός ηγέτης Σαρλ Ντε Γκολ να αναφέρονταν σε μια Μουσουλμανική Ευρώπη, σε μια Ευρώπη όχι 2, αλλά πολλαπλών ταχυτήτων, όπως την καταντήσατε, μια ομιλία τους όπου να αναφέρονταν σε μια Ευρώπη χωρίς σύνορα, σε μια Ευρώπη που να μην είναι των Εθνών – Κρατών και των λαών τους, αλλά των… Διεθνών Απάτρηδων και Αριστερών Βαρώνων του Χρήματος”; Τότε, αλήθεια, γιατί καθορίστηκε, προ ετών, μέχρι και το από πότε αρχίζει η Ιστορία της Ευρώπης (από εποχής Καρλομάγνου, δυστυχώς, αλλά έστω), καθώς και το “Χριστιανικόν” της Ηπείρου, ως προς το θρήσκευμα, των πολιτών της; Ή όχι;

– Γιατί επίσης, Κα Μέρκελ μας, το 1 Ευρώ να ισούται στην χώρα μας σχεδόν με 350 δρχ (γειά σου ρε Ρουμελιώτη “παιχταρά”) και στην χώρα σας να είναι σχεδόν ταυτόσημο με το παλιό ισχυρό σας Μάρκο; Τί σόϊ Ευρώπη είναι αυτή Κε… Μακρόν; Οι πρωκτοί δηλαδή των Γερμανίδων και των Γερμανών Κα Μέρκελ είναι… σφιχτότεροι αυτών των Ελλήνων, των Ιταλών, κλπ;

– Γιατί κάνατε την Ελλάδα “λαθρο-καμπινέ” Κα Μέρκελ; Όχι εσείς φυσικά, αλλά οι εντολείς σας “Διεθνείς Εβραίοι”, αφού εσείς Όργανό τους είστε, όντας εσείς όλοι αυτοί που φαίνονται! Όλοι τρέμουν να ονομάσουν τις… “Αγορές”, να τις προσωποποιήσουν και αν κάποιοι το πράξουν, τότε είναι… αντι-σημίτες, (sic), … φασίστες, κλπ, και τελικώς εξαφανίζονται του… Χάρτη, όπως λέμε εδώ στην ελληνική… μπανανία;

Αντί να συνεδριάζετε λοιπόν Κα… Μέρκελ, πχ για το ποιός θα καταλάβει την θέση του… “ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι” Κου Γιουνκέρ, συνεδριάστε και επανατοποθετηθείτε σχετικά με το ποιά Ευρώπη θέλετε σήμερα όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες, φτιάξτε το νέο της πλαίσιο και ενημερώστε τους ανενημέρωτους Ευρωπαίους πολίτες, μιλώντας όμως την γλώσσα της Αλήθειας και πάντα με βάση την ισότητα των λαών στην Ευρώπη!

Γιατί άραγε δεν το κάνετε αυτό; Είναι “απορίας άξιον”!.. Εμείς κάτι καταλαβαίνουμε, δεν είμαστε… όρνια Κα Μέρκελ και λοιπά Όργανα των “Διεθνών Εβραίων”, που διοικείτε την νοσούσα βαρύτατα ΕΕ!..

Συνεχίζοντας!

Και πάλι Κα… Μέρκελ, την κρίσιμη για την Ευρώπη στιγμή, οι Έλληνες που την βάφτισαν, την κράτησαν και ως οντότητα ζωντανή, με την στοχευμένη προχθεσινή ψήφο τους στις Ευρω-Εκλογές, κάτι που αναγνώρισε με την… γραββάτα του ο Κος Βέμπερ, μια γραββάτα που την χαρακτηριστικά και απολύτως υπαινικτικά επεδείκνυε !.. Πώς τα φέρνει η ζωή, έ Κα Μέρκελ; Λάθος πιστέψατε ότι αφού δεν μπορέσατε ενόπλως να μας υποτάξετε τους Έλληνες, κατά τον Β’ Π.Π.,  θα το κάνατε αυτό με την Οικονομία!.. Ούτε πρόκειται αυτό να γίνει ποτέ, διότι τελικά, και θα μας θυμηθείτε,

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ” !!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ

“ΕΛΛΗΝΑΣ” 

– / – 

ΥΓ.

1. Καλά εκεί στη ΝΔ, ποιά λαμόγια άραγε “κινούν τα νήματα”; Ακούσαμε χθες για τον Κο Κων-νο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ και η κουρασμένη μας μνήμη κάπως… κινήθηκε, αλλά σταμάτησε ξαφνικά! Μετά όμως, κατά την διάρκεια του καθημερινού τηλεοπτικού πληροφοριακού μας… “ζάπινγκ”, είδαμε την φάτσα του σε κάποιο κανάλι και… εκτιναχτήκαμε από την καρέκλα! (Δεν συζητάμε βεβαίως για τα όσα αήθη και μη ελληνικά ανέφερε το μπάζο αυτό, για την Βουλγάρα Κομμουνίστρια πρώην Ευρωβουλευτίνα Κα Κούνεβα, που ας μας πουν οι Βούλγαροι για το ποιόν της Οικογενείας της επί Κομμουνισμού, στην χώρα της, που την οδήγησε στην… φυγή απ’ εκεί)!..

– Με τί προσόντα και με ποιό σκεπτικό ρε αθεόφοβοι εκεί στη ΝΔ, διαλέξατε έναν τέτοιο άνθρωπο για μέλος και μάλιστα ως Γραμματέα – συντονιστή των αποδήμων Ελλήνων, κλπ, όπως άκουσα; Ποιός σας τον συνέστησε; Πώς διάολο δουλεύετε τα Κόμματα σήμερα;

Μιλάμε για ΤΟ(!) ΛΑΜΟΓΙΟ! Για έναν πρώην ΕΠΟΠ του ΣΞ, τρόφιμο των ΠΡΟ-ΠΟ τζίδικων και δούλο του… ΚΙΝΟ, ένα άτομο που δεν ξέρω αν έχει άδεια οπλοφορίας (… ), έναν τύπο “κρυφό” δόλιο και αχάριστο, (κατέθεσε κάποιος “υπέρ” του σε Δικαστήριο και αυτός για “ευχαριστώ”, δεν του μιλούσε μετά… ), που με τον τρόπο που αναφέρθηκε αυτοχαρακτηρίσθηκε ως άτομο, κλπ, κλπ, κλπ! Ευτυχώς που στο Κόμμα, όπως τελικά διαφαίνεται υπάρχει και ο… Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και έδωσε εντολή και τον “σουτάρατε”!

– Πόσους άραγε στρ-κούς, και όχι μόνον, να έχει (ερωτηθείς και μη) “θάψει” αυτός ο τυπάκος, που έπαιρνε το… G3A3 σπίτι του, όταν υπηρετούσε στο Πεντάγωνο; Για ποιούς να δούλευε αυτός εκεί στο Κόμμα τςη ΝΔ;

– Σκέφτομαι που πήγα “στα ίσα και αντρικά” και ζήτησα από την Κα Μπακογιάννη, (της εξήγησα το σκεπτικό που με οδήγησε στο Γραφείο της), να μάθει την απάντηση σε ένα “γιατί” μου (ηλιθίως βεβαίως που πήγα, αφού ποτέ μου δεν είχα πατήσει σε Κόμματα και… Αποκόμματα), να μου πει δηλαδή ένα “διότι”, κάτι που μου υπεσχέθη, αλλά “εις μάτην”, διότι και μπορούσε να μου το πει, όπως είχα βεβαιώσει, αλλά και διότι πίστευα ότι ως Κρητικιά θα είχε μπέσα, όπως η όλη της πολιτική παρουσία, μέχρι τότε, εμένα τουλάχιστον, μου απέπνεε! Μετανόησα που πάτησα για 1η φορά στην ζωή μου σε πόρτα Πολιτικού Γραφείου και ορκίστηκα να είναι και τελευταία!

– Είναι τρομερό να έχεις εκπ-σει στον σκοτεινό κόσμο των πληροφοριών… κόσμο και κοσμάκη, να έχεις επανειλημμένως κινδυνεύσει όντας με τους δικούς σου ή μόνος σε εχθρικά εδάφη και εισερχόμενος ακόμα και σε εχθρικούς στόχους και να εκπλήσσεσαι παντελώς αρνητικά, από την δομή και τον τρόπο λειτουργίας των πολιτικών γραφείων και των Κομμάτων, της ίδιας σου της Πατρίδος, καθώς και από τον τρόπο αντιμετώπισής σου, μετά από θυσιαστική προσφορά σ’ αυτήν!..

– Μάλλον κάτι σάπιο, όπως δυστυχώς αργά και μετά από την αρνητική εμπειρία μου, άρχισα να οσμίζομαι πως υπάρχει σ’ όλα αυτά τα σύγχρονα Κόμματα, αλλά μόλις χθες, με την “υπόθεση Στεφανίδη”, διεπίστωσα με πολύ θλίψη, (αν και είχα “συναντηθεί” αρχικά με κάτι νεαρούς, σπουδάσαντες στην Εσπερία, σύγχρονους Γκρούεζες, που μου άφησαν… ανάποδα / αρνητικά ίχνη στο μυαλό μου  στο Γραφείο της Κας Ν. Μ.), ότι αυτό το “κάτι σάπιο” είναι πολύ όζον, πολύ βαθύ και πιθανώς και… απύθμενα βαθύ, συγκρινόμενο ίσως μόνον με την πολιτική γαλλική καμαρίλα του 18ου αι.!.. Είναι δυνατόν; Θα με ρωτήσετε! Και όμως φίλοι μου / μας είναι δυνατόν!..

Αυτός ο “τύπος” λοιπόν, έδωσε αφορμή και έγινε η αιτία χθες, 3 ημέρες μετά από μια μεγαλειώδη νίκη των Ελλήνων, αλλά και του Κόμματος που υποτίθεται ότι υποστηρίζει, να δεχθεί η ΝΔ ΔΙΚΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ από τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι τέτοιες συμπεριφορές δεν χαρακτηρίζουν ανθρώπους με ήθος, ενώ και η όλη φρασεολογία, ειδικά η τελευταία ότι “ψάχνει για καθαρίστρια” για το σπίτι του, αυτόματα τον… ταυτίζει με απολυταρχικό και σατράπη χαρακτήρα! Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

– Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιός είναι ο Στρατιωτικός επικεφαλής, υπεύθυνος για στρ-κά θέματα, στη ΝΔ! Δεν αναφέρομαι σε τυχόν στρ-κούς Συμβούλους του Προέδρου του Κόμματος!..

– Για τον ΣΥΡΙΖΑ ξέρουμε τα πάντα τα… περί στρ-κών και το πώς λειτουργούν εκεί στο ΣΟΡΟΣ – Κόμμα τους και… γελάγαμε!.. Τώρα αποτόμως… σοβαρευτήκαμε και… λουφάζουμε, ακούγοντας τα… καμώματα του… Κου Στεφανίδη και κυρίως ότι ένα τέτοιο άτομο βρέθηκε σε ένα Κόμμα 45 ετών, με πλατιά λαϊκή βάση, που διεκδικεί να κυβερνήσει και πάλι την Ελλάδα και θα έπρεπε η ηγεσία του (διότι, όπως και να έχει, όλα εκεί… αντανακλούν), να είχε στήσει ιστό αράχνης, για όλους όσους θα ήθελαν να ενταχθούν στο Κόμμα, αλλά μέσα από την πόρτα του!.. Καταλάβατε!..

Κρίμα!..

2. Θα επανέλθουμε σύντομα, αναφερόμενοι στις εκλογές! Μάλλον με την ολοκλήρωσή τους!.. Συντονιστείτε λοιπόν!..

3.  

Rusya’dan flaş S-400 açıklaması: Türkiye’nin talebiyle…

Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov, Türkiye’nin S-400 alımına ilişkin yaptığı açıklamada, “Her şey planlandığı şekilde ilerliyor ve herhangi bir gecikme söz konusu değil” dedi.

29 Mayıs 2019 

Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov, S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye’ye teslimat sürecinin planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini ve herhangi bir gecikmenin söz konusu olmadığını belirtti.

Peskov, Kazakistan’ın başkenti Nur Sultan’da gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin talebi doğrultusunda S-400’lerin teslimatının öne alındığını anımsattı.

Teslimat sürecinin planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini ifade eden Peskov, “Her şey planlandığı şekilde ilerliyor ve herhangi bir gecikme söz konusu değil.” dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir süre önce yaptığı açıklamada, ABD’nin Türkiye’nin S-400 almasını istemediği ve bu konuda süre verdiğine yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

4. “ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΣ” ΦΙΝΤΑΝ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΑΙ! ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΤΟ ΚΡΥΣΦΥΓΕΤΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ “DEMEK” ΤΩΝ ΡΚΚ – άδων, ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ “ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ”, ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ “ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ” / – ΣΕΣ ΧΑΚΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ… ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ Ε/Φ “ΗΛΙΟΣ”!.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! 

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΟΜΩΣ ΧΑΚΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, “ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ”! ΟΨΟΜΕΘΑ!..  

ω

TSK’nın dev operasyonu dengeleri değiştirecek! ABD’nin hamlesi…

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin dün akşam saatlerinde Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine kara ve hava unsurlarıyla başlattığı operasyon devam ediyor…

28.05.2019 
IRAK’IN KUZEYİNE ‘PENÇE’ HAREKATI

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, özel eğitimli komandoların katılığı bu operasyonun icra gücüne bakıldığında ‘uzun soluklu’ olabileceği bilgisini vererek, “Bu operasyon sadece terörist imhası anlamına gelmiyor. Çok önemli bir dönemde son derece önemli bir bölgede ‘alan hakimiyeti’ kurmanız anlamına geliyor. Harekatın Türkiye, Suriye, Irak, İran ve bölgedeki diğer güçler arasında yeni bir denge oluşturacağı muhakkak. Pençe harekatının Kandil’e uzanmaması için bir sebep yok ancak bunu zaman içerisinde görebiliriz” dedi.

Türkiye, Kuzey Irak’taki stratejik terör hedeflerinin kara operasyonuyla etkisizleştirilmesi amacıyla Pençe adını verdiği operasyona başlattı.

Kara ve hava birliklerinin yanı sıra İHA ve SİHA‘lar tarafından da desteklenen operasyonu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi aynı merkezden birlikte yönetti.

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, yaptığı açıklamada, “Pençe harekatının ne anlama geldiğini ve olası sonuçlarını” değerlendirdi.

Türkiye sınırları içerisindeki terör unsurlarının etki ve varlıklarının yok denecek kadar az bir seviyeye gerilediğini anlatan Ağar, son dönemlerdeki terör eylemlerinin Kuzey Irak’tan gelen ve ellerinde sofistike silahlar olan terör unsurları tarafından gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Operasyona destek veren hava unsurları, komandoları alana indirdi.

Kuzey Irak’taki PKK varlığının ortadan kaldırılmadığı sürece Türkiye’nin her zaman tehdit altında kalacağına dikkati çeken Ağar, şunları söyledi:

“Bu icra sadece Hakurk ile sınırlı kalmıyor. Burada yapacağınız harekat Irak’ın diğer taraflarına ve hatta Suriye’ye de etkisi olabilecek bir iş.

Yapılan operasyonu sadece terörist imhası ya da kovalaması olarak görmek yanlış olur. Burada bir ‘alan hakimiyeti’ de söz konusu.

Irak Başbakanı Adil Abdülmehdi’nin 14 Mayıs’ta Türkiye’yi ziyaret ettiğini, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da yakın zaman önce Irak’a gittiğini hatırlatan Ağar, ”Bu tarz geniş kapsamlı operasyonlar uyum önemli. Sonuçta Irak’ın kara ve hava sahasına giriyorsunuz. Bu kapsamda, operasyonun Irak merkezi hükümeti ile işbirliği içerisinde olması değerli.” ifadelerini kullandı.

İRAN YAPTIRIMLARININ SONUCUYLA ‘PENÇE’ BAĞLANTILI

”Bölgede yeni bir değişim söz konusu” diyen Ağar, şunları söyledi:

”Bölge her an patlama ihtimali olan bir kazan gibi. Bu patlama olmadan önce Türkiye’nin tedbirler alması lazım. İran’a yaptırımların uygulandığı bir dönemdeyiz. Bu yaptırımlar kendisini ne kadar gösterecek? Eğer bu yaptırımlar askeri harekata da dönüşürse bunun bölgede çok ciddi sonuçları olur. Vekil örgütler üzerinden vekil alanlarda görebiliriz bunun yansımalarını. Silahlı karşıtlaşma olursa bunun meydana geleceği yer Irak olur. Böylesine riskli bir ortamda Türkiye’nin Irak’ın kuzeyinde bir etki üretmesi ve orayı kontrol edebilmesi son derece önemli.”

ALANDA VE ZAMANDA KALICILIK ÜRETİLMELİ

Ağar, harekatının uzun soluklu olacağını düşündüğünü ifade ederek, ”Temel olarak alanda ve zamanda kalıcılık üretilmesi gerekiyor. Bundan sonra nereye gider? Komandolar içeride ilerliyor ve hava desteği var. Savaş uçakları da daha ileriyi gözlemliyor ve vuruyor. Savaş uçaklarının vurduğu yerleri, kara unsurlarının gidebileceği yer olarak değerlendirmek de mümkün olabilir. Kandil’e uzaması ihtimali gayet tabi var ancak bunun için Milli Savunma Bakanlığı’nın yapacağı açıklamayı beklemek lazım. Çünkü harekatının nerede biteceğine dair, nihai hedefe dair henüz bir bilgi paylaşılmadı” şeklinde konuştu.

IRAK’IN KUZEYİ ÇOK ÖNEMLİ BİR PSİKOLOJİK HEDEF

Türkiye’nin içinde 700, Suriye’de 13 bin ve Irak’ın kuzeyinde 3 bin terörist olduğunu anlatan Ağar, sayıca daha az olmasına rağmen Kuzey Irak’taki operasyonun neden son derece önemli olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Çünkü lojistik üst, sayı az olsa da Irak’ın kuzeyi. Aynı zamanda burası en önemli psikolojik hedef burası. Kandil burada ve PKK varlığını imgesel anlamda Kandil’e dayandırıyor.

Pençe operasyonu, sonuçları itibariyle bölgede terörün varlığını ve iddiasını ciddi anlamda hırpalayacak sonuçları olacak bu operasyon. 3 bin PKK’lının etkisizleştirilmesi ya da yer değiştirilmesinin sağlanması ya da operasyonun Kandil’e uzanması durumunda bambaşka şeyler de konuşabiliriz.”

SURİYE DENKLEMİNE IRAK ÜZERİNDEN GİRİŞ YAPIYORUZ

Komandoların Kandil’e ilerlemesinin Irak ve İran ile ilişkinin de daha da gelişmesi anlamına geldiğine değinen Ağar, ”Türkiye, Suriye’de bir şekilde denkleme dahil olmak istiyorsunuz ama birileri engelliyor. Suriye’de bugün itibariyle hareket kabiliyetimiz ve irademiz olmasına rağmen bazı küresel güçler, tehditler nedeniyle yapamıyoruz. Denkleme bir şekilde dahil olabilmek için kullanabileceğiniz alanlar var ve Irak’ın kuzeyi de bu alanlardan biri.” dedi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütü PKK’ya göz açtırmayan kahraman Mehmetçiklerimize sınır ötesindeki bu zorlu operasyonda başarılar diliyorum. Dualarımız sizlerle. Allah yar ve yardımcınız olsun!

5.

S-400’ler için ikinci alternatif belli oldu

Türkiye ile Rusya arasında yapılan anlaşma gereği S-400 bataryalarının önümüzdeki ay Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. ABD’nin tüm baskısına rağmen Türkiye’nin “done deal – anlaşma tamam” açıklaması yapmasının ardından S-400 bataryalarının nereye konuşlanacağı da merak konusu oldu. İlk olarak Akıncı Üssü bataryalar için öne çıksa da hakim konumu nedeniyle Ayaş ilçesinin de değerlendirmeye alındığı öğrenildi.

28.05.2019 
Gelecek mi, ertelenecek mi, alınıp kurulmayacak mı ve daha nice sorulara rağmen Türkiye ile Rusya arasındaki S-400 hava savunma sisteminin satın alınmasına ilişkin takvim işlemeye devam ediyor.
İlk olarak Temmuz’da teslim edileceği açıklanan S-400’lerin Rusya tarafından yapılan açıklamayla Haziran’a çekilmesi, Ankara’daki çalışmaları da hızlandırdı.

Eğitimler devam ediyor

Türkiye’nin satın alacağı 2 sistemde 4 bataryanın olacağı ve her bir bataryanın 9 adet fırlatma aracını kapsayan bir satın alma yapacağı, her sistemde 72 olmak üzere toplam 144 füzenin, yedek olarak ise 48 adet füzenin ülkemize geleceği öne sürülmüştü.

Konuyla ilgili yapılan çalışmalar kapsamında Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından oluşturulan bir grup asker, S-400 eğitimi için Rusya’ya gitmişti.

ω

Bataryaların nereye konacağı netleşmedi

Türk askeri heyetinin Rusya’daki eğitimleri devam ederken, Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı’ndan bir heyetin de ‘bataryaların nereye konulabileceği’ üzerindeki çalışmaları sürüyor.

Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, S-400’lerin Türkiye’nin farklı yerlerine konuşlanması düşünülse de öncelikle bataryaların Ankara’ya gelmesi bekleniyor.

Bataryalardan birinin başkente konuşlanmasına kesin gözüyle bakılırken, bu noktanın Akıncı Üssü olacağına neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu.

Askeri yetkililerin Akıncı’ya alternatif olarak farklı çalışmalar yaptıkları ve Ayaş ilçesinin de bu kapsamda öne çıktığı öğrenildi.

Ayaş, 910 metre yükseklikle Ankara’nın en yüksek ilçelerinden biri olarak öne çıkıyor. İlçede bulunan Doğatepe bölgesinin S-400 bataryalarının konuşlanması için incelendiği ve konuyla ilgili raporun önümüzdeki günlerde tamamlanacağı kaydedildi.

Yeni Şafak

6. 

Trump açıkladı: Bizden 105 adet F-35 alacaklar

ABD Başkanı Donald Trump, Japonya’nın kendilerinden 105 adet F-35 savaş uçağı alacağını duyurdu. Trump, her fırsatta karşılık tehditlerle gerilimin arttığı İran ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

27.05.2019 
ABD Başkanı Donald Trump, eşi Melania Trump ile birlikte üç gündür Japonya‘da resmi temaslarda bulunuyor. Trump çiftinin Japonya ziyareti toplam 4 gün sürecek.
Trump, Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında, Japonya’nın kendilerinden 105 tane F-35 jeti almayı kabul ettiğini duyurdu.

Kuzey Kore hakkında da değerlendirmelerde bulunan ABD Başkanı, Kim Jong-un‘un “çok akıllı” bir adam olduğunu ve nükleer silahlardan vazgeçmesi gerektiğini bildiğini söyledi.

Trump, ABD ile İran arasındaki gerilim için ise, İran’da rejim değişikliği aramadıklarının altını çizdi. Tahran yönetimiyle anlaşma yapacaklarını umduğunu da söyleyen Trump, “İran’da birçok insan tanıyorum ve bunlar harika insanlar. İran aynı liderlik ile harika bir ülke olma şansına sahip. Sadece şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum. Rejim değişikliği aramıyoruz, biz orada nükleer silah istemiyoruz” dedi.

Çin ile ticaret anlaşması için önlerinde büyük bir şans olduğunu dile getiren ABD lideri, ancak bunun biraz zaman alacağını belirtti.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
7. 

α.

BORA’nın atışı Yunanistan’ı korkuttu

Türkiye’nin Kuzey Irak’ta gerçekleştirdiği Pençe operasyonu Yunanistan’ı korkuttu. Korkunun sebebiyse Türkiye’nin ilk balistik füzesi olan BORA.

Σας το ξαναγράψαμε Τούρκοι! Αυτές τις παπαριές να μην γράφατε και τί στον κόσμο!.. Οι “Οπλάδες” κάνουν την δουλειά τους!.. Μην κρίνετε από εσάς! Εδώ, σε εμάς, οι Κοι αυτοί είναι “Κράτος Εν Κράτει”, εδώ και 4 σχεδόν 10ετίες και παίζουν τα… παιχνίδια τους!..

β.

MGK’nın gündemi belli oldu! İşte masadaki dosya

Milli Güvenlik Kurulu yarınki toplantıda kritik konuları ele alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantının önemli gündemi S-400 savunma sistemleri üzerinden ABD ile yaşanan gerilim olacak. S-400’lerin önümüzdeki ay Türkiye’ye teslimi planlanıyor. Kurul, ABD’nin yaptırım tehditlerini masaya yatıracak.

Οψόμεθα και κυρίως οψόμεθα το… ΚΡΕΜΛΙΝΟ και τον Β. ΠΟΥΤΙΝ!.. 

γ. ΕΜΒΟΛΙΜΗ “TSODA“!..

Kıyameti kopartacak açıklama: ABD ile savaşmaya hazırız

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Abbas Araghchi, “ABD ile savaşmaya hazırız, ancak biz diyalog yoluyla çözümü umut ediyoruz” dedi. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’den de ABD hakkında önemli bir açıklama geldi.

δ.

Avrupa’nın en büyük şebekesi çökertildi! İstanbul’da dev operasyon

Avrupa’nın en büyük göçmen kaçakçılığı şebekesinin lideri olduğu belirtilen Iraklı Akbar Omar Tawfeeq‘in de aralarında bulunduğu 25 kişi düzenlenen operasyonda yakalandı.

29.05.2019 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, MİT İstanbul Bölge Başkanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin katıldığı operasyonda Avrupa‘nın en büyük göçmen kaçakçısı olduğu iddia edilen Iraklı Akbar Omar Tawfeeqliderliğindeki suç örgütüne yönelik 4 ilde baskınlar yapıldı. İstanbul, Muğla, Çanakkale ve Balıkesir’de düzenlenen operasyonlarda Tawfeeq’in de aralarında bulunduğu 6’sı yabancı uyruklu toplam 25 kişi gözaltına alındı.

Operasyon sırasında yurtdışına kaçmaya çalışan bir tekne seyir halindeyken durduruldu. Yapılan aramalarda örgütsel dokümanlar, bir miktar uyuşturucu madde, suçtan elde edildiği değerlendirilen yüksek miktarda Euro ve Amerikan dolarına el konuldu.

Öte yandan Muğla Marmaris’te soruşturma kapsamında “el koyma kararı” verilen 8 tekneden 7’si yakalanarak el konulurken, denizde olduğu değerlendirilen ve yeri belirlenemeyen bir teknenin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

ω

PKK-YPG İLE KOORDİNELİ HAREKET EDİYORLAR

Göçmen kaçakçılığı yapan şebekenin, Irak ve Suriye’de PKK/YPG ile koordineli hareket ettikleri, düzensiz göçmenleri Yunanistan üzerinden İtalya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesine götürdükleri tespit edildi.

ω

BİR YILDA 2 MİLYON EURO

Şüphelilerin son bir yılda yasadışı yollardan kaçırmaya çalıştığı 569 göçmen yakalandığı öğrenildi. 6 araç ve 6 tekne ile çok sayıda can yeleğine el konulurken şüphelilerin bir göçmenin illegal yollarla yurtdışına sevkiyatı karşılığında minimum 5 bin Euro adıkları, yıllık ortalama 2 milyon Euro elde ettikleri belirtiliyor.

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, … ΧΑΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ !.. 

8. 

Türkiye’den AB’nin ‘Türkiye İlerleme Raporu’ndaki ifadelere sert tepki

Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı, Avrupa Birliği’nin (AB) bugüm yayımladığı ‘Türkiye İlerleme Raporu’ndaki ifadelere sert tepki gösterdi.

Ιşişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı‘nın konuşmasından satır başları;

Avrupa Birliği ile ilişkilerimizin temeli tam üyeliğe dayanmaktadır. Biz AB ile al-ver ilişkisine dayanan bir ilişkiden yana değiliz. Biz hem Avrupa’nın hem de Türkiye‘nin çıkarına olacak tam üyelikten bahsediyoruz.

Raporda, tüm aday ülkelerden sadece aday ülke olarak bahsedilirken, Türkiye’den hem aday ülke hem de stratejik ortak ve bölgesel ortak olarak bahsedildi. Bu Türkiye’nin ağırlının rapora yansıma demektir.

Raporda, Türkiye’nin AB’den uzaklaştığına dair tutarsız ifadeler var. Türkiye, sapsağlam yerinde duruyor. Türkiye, Avrupa’dır. Ancak AB’yi Avrupa’dan ve aday ülke Türkiye’den uzaklaştırmaya çalışan bazı çevreler de var. Biz bunlara itibar etmek istemiyoruz.

AB, katılım sürecimizi Kıbrıs’ı bahane ederek müzakerelere başladıktan kısa bir süre zorlaşmıştır. Şu anda müzakere sürecimizde 14 fasıl siyaseten engellenmiş durumda. 16 fasıl açtık, 1’ini kapattık. Eğer siyasi engellemeler olmasaydı, şu anda rahatlıkla 25-30 faslı açıp kapamış olabilirdik.

Raporda Kıbrıs konusunda Yunan tezlerini savunan bazı iddialar var. AB’nin üçüncü ülkelerle sınır belirleme yetkisi yoktur. Türkiye bu konuda uluslararası hukuka uygun hareket etmektedir. Hem kendi haklarını, hem de KKTC’deki insanların haklarını korumak zorundadır. Hem Mogherini, hem Hahn AB’nin ikili sorunları ithal etmemesi gerektiğini ifade etti. Kıbrıs sorunu çözülmeden, Güney Kıbrıs’ın AB’ye alınması büyük bir hatadır, bugün de Avrupa’da bu hata kabul edilmektedir.

AB’nin Gümrük Birliği’nin güncellenmesi için atması gereken adımı atmasını istiyoruz. Bunun için görüşmelere başlanmasının siyaseten engellenmesinin kimseye bir faydası yok.

Raporda gümrük birliğine ilişkin negatif bir engelleme olmaması dikkat çekici. Raporda vize serbestisi ve çalışma gruplarımızın kaydettiği gelişmelere atıflar var, belli çevrelerin iddialarını yansıtmıyor. Vize serbestisinde 66 kriter yerine getirildi. Vize serbestisi sürecinde ilerleme gerekli ve yararlı.

Siyasi kriterler, temel hak ve özgürlüklerle ilgili bölüm, sadece belli çevrelerin fikirlerini yansıtmaktadır. AB, ülkenin karşı karşıya kaldığı tehditleri kabul etmekle birlikte bu tehditlerin boyutunu anlamaktan uzaktır.

Türkiye, özgürlük-güvenlik dengesi için çaba harcıyor.

FETÖ’den bir sivil toplum örgütüymüş gibi bahsedilmesi kabul edilemez.

Raporda OHAL kaldırıldıktan sonra siyasi reform sürecine yönelik attığımız önemli adımlara yeterince atıf yapılmaması bizim açımızdan yeterli görülmemiştir.

ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΟ

ΟΙ… ΜΑΓΚΕΣ

ΤΟ

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ!..

9. 

HEZBOLLAH SLEEPER AGENT CONVICTED OF PLOTTING U.S. TERROR ATTACKS 

Lebanese-born terrorist was a naturalized U.S. citizen.

Tensions and hostilities between the United States and Iran have been ramping up and while the news media focuses on how Iran has been operating throughout the Middle East threatening our allies including Israel, the media has ignored that operatives of Hezbollah have, for many years, been operating widely throughout Latin America in conjunction with drug cartels that engage in the smuggling of huge quantities of narcotics into the United States as well as huge numbers of aliens.

This not only provides a major source of revenue for Iran to fund its wide-ranging terrorist operations but to provide Iran with opportunities to move sleeper agents into the United States.

Of course “Sleeper Agents” not unlike aliens in general don’t just enter the United States illegally by running our borders but also enter the U.S. by various other methods, including by being admitted legally at ports of entry.

The issue of “Sleeper Agents” is not a new threat but one that has been of great concern for many years.

On March 21, 2012 the House Committee on Homeland Security that was then chaired by New York Congressman Peter King, conducted a hearing on the topic, Iran, Hezbollah, and the Threat to the Homeland.  The Huffington Post published a report on the hearing, Peter King: Iran May Have ‘Hundreds’ Of Hezbollah Agents In U.S.

I have written a number of previous articles about this clear and immediate threat that Iran poses to U.S. national security and public safety.  One of my recent articles was entitled, Iran Threatens U.S. And Its Allies With “Drugs, Refugees, Bombs And Assassination.”

My commentary today, however, is predicated on a May 17, 2019 Justice Department press release that announced:

Ali Kourani Convicted in Manhattan Federal Court for Covert Terrorist Activities on Behalf of Hizballah’s Islamic Jihad Organization

Ali Kourani Was Trained by Hizballah’s External Terrorist Operations Component and Gathered Intelligence in New York City in Support of Attack-Planning Efforts

That press release began with this statement that noted he also committed immigration law violations:

Yesterday, a jury returned a guilty verdict against Ali Kourani, a.k.a. “Ali Mohamad Kourani,” a.k.a. “Jacob Lewis,” a.k.a. “Daniel,” on all eight counts in the Indictment, which charged him with terrorism, sanctions and immigration offenses for his illicit work as an operative for Hizballah’s external attack-planning component.  Kourani is scheduled to be sentenced on Sept. 27, 2019…

It further stated:

“While living in the United States, Kourani served as an operative of Hizballah in order to help the foreign terrorist organization prepare for potential future attacks against the United States,” said Assistant Attorney General Demers.  “The evidence at trial showed that Kourani searched for suppliers who could provide weapons for such attacks, identified people who could be recruited or targeted for violence, and gathered information about and conducted surveillance of potential targets within our country.  Such covert activities conducted on U.S. soil are a clear threat to our national security and I applaud the agents, analysts, and prosecutors who are responsible for this investigation and prosecution.”

“Ali Kourani was recruited, trained and deployed by Hizballah’s Islamic Jihad Organization to plan and execute acts of terrorism in the United States,” said U.S. Attorney Berman.  “Kourani’s chilling mission was to help procure weapons and gather intelligence about potential targets in the U.S. for future Hizballah terrorist attacks.  Some of the targets Kourani surveilled included JFK Airport and law enforcement facilities in New York City, including the federal building at 26 Federal Plaza in Manhattan.  Today, Kourani has fittingly been convicted for his crimes in a courthouse that stands in the shadow of one of his potential targets.”

I originally wrote about the arrest of Ali Kourani and his alleged cohort, Samer el Debek in my article, Two Alleged Hezbollah Jihadists Arrested In U.S.

I noted in that article that immigration (naturalization) was the key to their terrorist activities.  In point of fact, both men had become naturalized United States citizens before they were tasked by their Hezbollah handlers.

The New York Times reported on this case in the article, Bronx Man Accused of Casing J.F.K. Airport for Potential Hezbollah Attack that included this paragraph:

The man, Ali Kourani, a 32-year-old naturalized citizen from Lebanon, told the F.B.I. in a series of interviews that he believed he had been recruited to join Hezbollah’s Islamic Jihad Organization as part of an effort to develop “sleepers” who lived ostensibly normal lives but could be “activated and tasked” with conducting operations, the complaint said.

The article went on to note:

Mr. Kourani said he had been recruited to join the organization in 2008, in light of his education and because he lived in the United States, the authorities said in the complaint. They said that he had told the authorities that one of his first instructions from his “handler” in Lebanon, a man called Fadi, was to obtain American citizenship as soon as possible, which he did in 2009.

On May 16, 2019 U.S. News and World Report published an article, New Yorker Convicted of Giving Material Support to Hezbollah that included this excerpt:

U.S. Attorney Geoffrey S. Berman said Kourani surveilled terrorism targets in New York City, including Kennedy International Airport and law enforcement facilities including the building housing the FBI.

“Ali Kourani was recruited, trained, and deployed by Hezbollah’s Islamic Jihad Organization to plan and execute acts of terrorism in the United States. Kourani’s chilling mission was to help procure weapons and gather intelligence about potential targets in the U.S. for future Hezbollah terrorist attacks,” Berman said in a release.

Authorities said the Lebanon-born Kourani received sophisticated military training overseas at least twice, including in 2000 at age 16. They said he was trained in the use of a rocket propelled grenade.

Authorities said he came to the U.S. legally in 2003, eventually earning a bachelor’s degree in biomedical engineering in 2009 and a master’s degree in business administration in 2013.

Kourani received the sort of high-tech education, in the U.S., that could certainly assist him in launching terror attacks on American soil.

What has not been reported is an alien who becomes a naturalized citizen my change his/her name at the time that they acquire U.S. citizenship and their U.S. passport will only reflect their new name.  In essence we are permitting aliens to create their own “witness protection program” that provides them with the opportunity to use their new identities to potentially enter countries around the world that may not have admitted them under their original identities.  Furthermore, by having two different passports under two different nationalities and names, they can alternate the passports that they use to acquire airline tickets and gain entry into different countries while successfully covering their tracks not unlike the way that a smuggler may drag a branch behind him in the desert to cover his tracks in the sand.

I have addressed this major vulnerability when I have testified before Congress but it has never been addressed.

Indeed, politicians from both parties are eager to provide pathways to U.S. citizenship to unknown millions of illegal aliens to “solve” the immigration crisis.

As I noted some time ago, Terrorists Value U.S. Citizenshp More Than Our Politicians Do.

10. 

DO YOU BELIEVE IRAN?

The inner world of the Islamic Republic’s propaganda machine.

Selective credulity is the new normal these days, especially with the anarchy of social media – but “propaganda” is a lot more than just another pejorative for commentary one dislikes. Some countries still have old-fashioned propaganda machines… and one of them is Iran.

The regime in Tehran is 40 years old now and the revolution is more than a little stale, but the mullahs carefully noted how Nazi Germany and the Soviet Union kept their people in line. They use similar techniques, albeit with an Islamic slant – using the coercive power of the state in combination with the religious authority of its clerics. The combination is hard to withstand.

Yet, when Iran speaks, it speaks through a remarkable propaganda machine: the Ministry of Culture and Islamic Guidance (MCIG).

MCIG ensures that newspapers – and journalists – must be licensed. Access to government events and press conferences is also filtered according to political/religious reliability.

Publishers must be licensed, which is a slow and lengthy process. Independent publishers are seldom granted one. Books must be pre-approved, and separate permission is needed to actually market and distribute them.

Lyrics and music must be reviewed and approved, and musicians need permission to give performances. Those that don’t comply risk arrest. Female performers face additional restrictions.

Since the Revolution, all radio and television services are controlled by Islamic Republic of Iran Broadcasting (IRIB). Ostensibly, the IRIB is independent of the regime – as independent as an entity can be whose CEO is handpicked by the Supreme Leader, and whose content must be legally consistent with Islamic criteria, as defined by the state.

Besides the tight supervision of its leadership and content, most of the IRIB’s revenue stream comes from the Iranian government.

After the Revolution, the newly-established government aimed to Islamicize all forms of arts. In the field of cinema, Iranian filmmaker Mohsen Makhmalbaf was its major theorist. Therefore, the government created films for the domestic Iranian market, and films that pasted a happy face over the grim visage of the regime for external markets. This “Potemkin” model of films from the so-called independent Iranian cinema had deceived many international audiences that should know better.

Iranians had a lively tradition of a free press… until the Revolution. Where over 100 newspapers were being published in 1979, nine remain, and 17 new government-sponsored ones. All are closely monitored and require government permission to operate. Many journalists have learned to their own sorrow that being too “liberal” or “conservative” within the regime’s constraints can mean a prison term when policy shifts.

Bookstore owners and librarians face the same risks. They must list their holdings with the MGIC and there have been penalties for keeping the wrong books off restricted access lists when policies change.

The Basij Militia periodically stage a big sweep for illegal satellite dishes – Iranians work hard to get around government restrictions. At least Iran’s equivalent to the Brownshirts or NKVD militia have had time to get fairly corrupt… one can usually buy a used satellite dish later.

The internet is a sore trial to the Iranian regime. The MGIC is bent on helping to protecting Iranians from the wild world of the web. It is joined by the Commission to Determine Instances of Criminal Content (CDICC), the Supreme Council of Cyberspace (SCC), and the Ministry of Communications and Information Technology. Meanwhile, the Iranian National Police has formed its own cyber police branch while the Iranian Revolutionary Guard Corps has also created its “Iranian Cyber Army.”

There is much more to Iran’s propaganda machinery than these organizations – the Mullahs lie, distort, and deceive to achieve their aims. Moreover, much of the population is heartily sick of their brutality, incompetence and corruption. Anything that hastens the end of the regime would be welcome.

John Thompson and Sara Akrami are authors of the newly-published book, Stale Revolution: The Ayatollahs’ Propaganda and Terrorism Machine.

11. Και το απαραίτητο “ξελαμπικάζ”:

-/-