Μάγκας Π-Θ !..

Φίλοι μου / μας!

Του την είχαν και πάλι “στημένη” του Μητσοτάκη, τα Χουντο-Κομμούνια!..

Περίμεναν “πώς και πώς” την κακοκαιρία + “βάλε” “ΕΛΠΙΣ”, Χουντικοί και Συριζαίοι, για να βγουν και πάλι να γαυγίσουν και να βρίσουν!

Μόλις λοιπόν ήλθε η “ΕΛΠΙΣ” χθες (24-01-2022), … εμφανίστηκε και η… “ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ”*, την οποίαν χρησιμοποιούν οι 9 των 10 κατοίκων του Λεκανοπεδίου μας, μαζί με όλες τις εισόδους και εξόδους της, προς το Κέντρο των Αθηνών και γενικώς προς όλη την πρωτεύουσα, να εγκλωβίσει από 12, τουλάχιστον, έως 24 ώρες (+), δεκάδες χιλιάδες ΙΧ και ανθρώπων, (γέρους, νέους και παιδιά), μέσα στο απόλυτο ψύχος, στην πείνα και στην δίψα!..

* Για μια “ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ”, που ακούσαμε (Καθ-της ΛΕΚΚΑΣ), ότι, σχεδιαστικά, είναι “ΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ”!..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι “ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ” ότι ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!), αν αυτό δεν τους “έβγαινε”, θα τους… “έμενε” η λαϊκή δυσαρέσκεια και η αντιπολιτευτική, ευρεία και αυτή σε έκταση, σπέκουλα!!!..

Ποιοί να ήσαν όμως άραγε αυτοί;

Αυτό το αφήνω σε εσάς, διότι δεν έχουμε τόσο… οξεία κρίση, ώστε να υποθέσουμε, εικάσουμε ή εκτιμήσουμε την ταυτότητα αυτών των Κομματικοποιημένων ή και Κομματικών τερατο-φονιάδων!..

Συνεχίζουμε!

Έτσι, από χθες, άρχισαν να βρίζουν την Κ-Β και τον ίδιο τον Π-Θ γνωστοί… δημ/φοι των διαφόρων υφισταμένων καναλιών, βγάζοντας, κυρίως, το αντι-Μητσοτακικό άχτι τους, με… πρωτοπόρους τους μαύρους Χουνταίους και τους κόκκινους ή ροζουλί ιδεολογικούς νόθους αδελφούς τους!.. Το αντι-κυβερνητικό αυτό “πάρτι” με στόχο τον Κ. Κ. Μ. συνεχίζεται και σήμερα (25-01-2022), από το πρωϊ και θα “φτάσει” μέχρι και το βράδυ!..

Όμως, διότι υπάρχει και ένα “όμως”!..

Όμως, αγαπητοί, ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεν… κιότεψε, δεν… λούφαξε στην γωνιά του, (άλλωστε έχει δείξει ότι δεν είναι τέτοιος), και “βγήκε” μπροστά, από χθες ήδη, ως… Βαλμπενουά (ήτοι ως “κουβαλητής” της μπάλας στην επίθεση), διατάσσοντας την επέμβαση του Κου Εισαγγελέως, ο οποίος ζήτησε την ενδελεχή εξέταση της βρώμικης αυτής υπόθεσης, και σήμερα ο Π-Θ έγινε “φουλ” Ελ Αραμπί, ήτοι επιθετικός και μεγάλος γκολτζής, αποφασίζοντας το ορθόν!.. Τί; Διαβάστε παρακάτω!

Η “ΑΤΤΙΚΗ… ΜΑΛΑΚΙΑ” θα πρέπει να πληρώσει #2.000 ευρώ#, σε όσους χθες… ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕ στο… στρατόπεδό της!

Η φάση εξετάστηκε και από το… “ΒΑΡ” (λαό), πρόκειται για γκολάρα, είπαν, αλλά το “ΒΑΡ” θέλει τον διαιτητή και “Άρχοντα του Αγώνος” (Π-Θ) να δείχνει και μια, δυό κίτρινες κάρτες, ήτοι να επιβάλλει στην εταιρεία, όπως το ποσόν αυτό καταβληθεί το πολύ σε ένα μήνα, στους “Αρ. Λογαριασμών” όλων όσων χθες… συνελήφθησαν και κρατήθηκαν ΑΔΙΚΩΣ(!) και ΤΥΡΑΝΝΙΚΩΣ(!), απ’ αυτήν!.. (1η Κάρτα)!..

Επίσης, η εισαγγελική έρευνα θα πρέπει να αποδείξει γρήγορα (άμεσα θα έλεγα / η υπόθεση να χαρακτηριστεί “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, αφού αφορά την ζωή χιλιάδων πολιτών μας, και να ολοκληρωθεί “χθες”), το… ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (!) και έτσι άμεσα να μάθει ο λαός ότι η πανάκριβη “ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ” αποζημίωσε το Κράτος, πληρώνοντας σ΄αυτό το “τάδε” ή το “δείνα” προβλεπόμενο, από την αρχική συμφωνία “Κράτους – Εταιρείας”, χρηματικό ποσό, όπως και ότι η υπόψη εταιρεία τιμωρήθηκε και με όποια άλλη ποινή (πλην της χρηματικής) προβλέπεται ή η διαταχθείσα έρευνα πιθανώς της καταλογίσει!..(2η Κάρτα)!..

Φυσικά τα παραπάνω δεν ισχύουν μόνον για την -υποτίθεται- ΑΠΡΟΣΩΠΗ εταιρεία! Ισχύουν και για πρόσωπα, ΑΤΟΜΙΚΑ! Αν κριθεί, από την εισ./έρευνα ότι έφταιγαν οι Κοι Χ, Ψ, Ζ και οι Κες Α, Β, Γ, τότε να πάνε και “μέσα”, αν αυτό λέει για το αδίκημά τους ο Νόμος, που ελπίζουμε αυτήν την φορά να υπάρχει!.. (Αν ο καθείς γνωρίζει ότι αν κάνει κάτι παρά τον Νόμο, θα πάει “μέσα”, έστω και για 1 μήνα, να συμφύρεται με ποινικούς και άλλους, να ουρεί και να αφοδεύει… βουλγάρικα, να κοιμάται σαν τον ήρωα της ταινίας… “The Bird”, κλπ), τότε θα σκεφτεί την κάθε του επόμενη φορά στην προηγούμενη ίδια ή άλλη θέση εργασίας, αν βεβαίως αυτή η… φορά ποτέ υπάρξει!..

Με την… γκολάρα αυτή, (αν και το ποσόν θα μπορούσε, ασφαλώς, να ήταν και μεγαλύτερο), ο Π-Θ είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι αν δεν μηδένισε, τουλάχιστον ουδετεροποίησε, σε 1η φάση, την ψυχική σε βάρος του κατάσταση των… αιχμαλώτων, οι οποίοι θεώρησαν ότι το Κράτος και η Κ-Β, κλπ, φταίνε για την… αιχμαλωσία του, “πετώντας” έτσι / μ’ αυτόν τον τρόπο -ΑΜΕΣΩΣ(!)- ο Κ. Κ. Μ., στους κάδους των πολιτικών σκουπιδιών, τον στρατηγικό στόχο των πιο πάνω αναφερθέντων αγνώστων Κομματικοποιημένων ή Κομματικών… κάποιων… αρουραίων!

Άμεση λοιπόν, δια Π-Θ κής αποφάσεως αποζημίωση των πληγέντων πολιτών στην “ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ”, στην ΑΟΡΤΗ δηλαδή της καρδιάς του όλου οδικού δικτύου του Λεκανοπεδίου, άμεση εισαγγελική** έρευνα και άμεσο πέρας της, ανακοίνωση πορίσματος και αν έτσι κριθεί από την έρευνα, να δούμε και κάποιους να οδηγούνται, έστω και για λίγο, στις Φυλακές! Πώς αλλιώς, ντε;

** Ο Εισαγγελέας, αν θέλει, χωρίς να αυθαιρετήσει βεβαίως, μπορεί να κάνει να τρέχουν για μακρύ χρονικό διάστημα, όλοι όσοι εσκεμμένως ΑΛΗΤΕΨΑΝ χθες, πόσο μάλλον όσους (αν τους βρει), ήθελαν νεκρούς!..

Έτσι ο Κ.Κ.Μ., από 0 – 1 στο Α’ Ημ. το έκανε, με ανατροπή, 2-1 τουλάχιστον!..

Στο θέμα θα μπορούσε να εμπλακεί και η ΕΥΠ, βρίσκοντας όλους τους καθ’ οιονδήποτε τρόπον “λαδιάρηδες” και φονιάδες!..

Επίσης!

Είδατε τί έγινε στην Τουρκία, με την δημοσιογράφο Κα Σεντέφ Καμπάς, η οποία ευθέως παρομοίωσε, σε τηλεοπτική συζήτηση που συμμετείχε, τον Τ/ΠτΔ με βόδι, βόδι που αν και μπήκε στο Παλάτι, αυτό δεν άλλαξε (το βόδι δηλαδή), αλλά άλλαξε το Παλάτι, γενόμενο στάβλος (τουρκιστί αχούρι)!.. (Χρησιμοποίησε την γνωστή αυτή τ/παροιμία, δίνοντας… ρόλο ΠτΔ στο βόδι και αλλάζοντας το… σκηνικό, μετατρέποντας το παλάτι σε στάβλο)!

Η Κα αυτή ανακρίθηκε και οδηγήθηκε στις Φυλακές (προφυλακίστηκε), και θα παραμείνει στις άριστες, από κάθε πλευρά, τ/Φυλακές, αχαχαχαχαχα, μέχρι της δίκης της και μετά… βλέπουμε!..

Εδώ, φίλοι μου / μας, υπάρχει ένας Νεο – ΝΑΖΙ, τάχα μου δημ/φος, με το όνομα Χίος, ο οποίος, μόνον τον τελευταίο μήνα, έχει καμιά 10αριά φορές γράψει στην φυλλάδα του, που παίρνει, αν δεν σφάλλω και κρατική επιχορήγηση, την βρισιά προς τον Π-Θ, “Γαμιέσαι Μητσοτάκη” και δεν “κουνιέται φύλλο”, όχι… Εισαγγελέας!..

Πρόκειται για βρισιά που πρωτακούστηκε από Κομμουνιστή οπαδό του Κουτσούμπα, προς τον Ε/Π-Θ, στην κηδεία του Θεοδωράκη, αν δεν με απατά η μνήμη μου!.. (Η ύβρις ακούστηκε από την πλευρά των συγκεντρωμένων Κομμουνιών)!..

Είχε διαμαρτυρηθεί τότε ο Π-Θ στον Κουτσούμπα, ο οποίος του απάντησε με φρασεολογία ούτε τσοπάνη την ώρα του… σαλαγού, ο Π-Θ αντιπαρήλθε, αλλά ούτε και η “ΕΛΑΣ” συνέλαβε τον υβριστή, ως όφειλε και μάλιστα αμέσως!..

Το πήραν μετά αυτό τα ΣΥΡΙΖΟ-νεο-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ και τα νόθα αδέλφια τους μαύροι Φασίστες και το ξεκίνησαν “σχοινί – κορδόνι”, με πρώτον τον βρωμιάρη υπάνθρωπο Χίο, ο οποίος δικαίως πιστεύει ότι δεν υπάρχει Κράτος, αφού αν υπήρχε, τώρα ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!

Αλήθεια! Εντάξει τα Χουντικά φασιστόμουτρα, ας τους παρέξουμε το ακαταλόγιστο! Λέμε τώρα!..

Οι άλλοι όμως, οι Σταλινοφασίστες, και κυρίως η ηγεσία τους, δεν καταλαβαίνει ότι αν αρχίσουμε οι Έλληνες τις ένθεν – κακείθεν ύβρεις, (δεν είναι δύσκολο να πάει κάπου, πχ ο Σόρος-Τσίπρας και να αρχίσουν τα “Γαμιέσαι Τσίπρα”, κλπ, ή τα “γαμιέσαι Κουτσούμπα”, κλπ, όσα “ΚΝΑΤ” και να έχει; Αφήστε που σε μια τέτοια… έκφραση δήθεν αγανάκτησης προς έναν των Τσίπρα – Κουτσόυμπα, πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί θύμα και στην λεγόμενη “Δεξιά”, αφού δεν έχουν πονηρό μυαλό μόνον οι Σταλινοφασίστες)!..

Οι… Χίοι όμως και όλοι οι όμοιοί του, “πατάνε” στο ότι ο Μητσοτάκης είτε τάχα δεν έχει αρχίδια, είτε πως δεν θα τον αφήσει η πολύ του δημοκρατικότητα να στείλει στο Δικαστήριο αρχικά και στις Φυλακές έπειτα, τον όποιο βρωμιάρη, δημιουργεί κλίμα εμφυλίου, προσβλέποντας σ’ αυτόν!.. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!..

ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ “ΥΠΕΡΑΝΩ”, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΒΡΙΖΕΙ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΛΦΑ” ή “ΒΗΤΑ” ΛΟΓΟ!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ!

ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΑΝ Κ.Κ.Μ., ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΧ ΕΙΣΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ Π-Θ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΗΤΟΙ Π-Θ! ΕΙΔΑΛΛΩΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ!.. ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ Ο… ΤΙΤΛΟΣ ΣΟΥ, ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Ε/ΠΟΛΙΤΕΣ;

Επομένως, επανερχόμενος στην τ/αναφορά μου, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, ορθότατα έπραξε ο ΡΤΕ και σούταρε αμέσως στην Δικαιοσύνη και στις Φυλακές την Κα ΚΑΜΠΑΣ, προφυλάσσοντας τον θεσμό της ΤΔ, ΟΚ της όποιας -πράγματι- Τ/Δημοκρατίας!.. Γι’ αυτό και ο ΡΤΕ αποκαλείται ηγέτης και έχει το 35% του τ/λαού ακόμα δίπλα του, παρά τα 20 έτη του στην εξουσία του τ/Κράτους!.. (Όπως και πάλι δίκιο έχει ο ΡΤΕ στην υπόθεση της φυλάκισης του δήθεν δημ/φου Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ και ας καταδίκασε σήμερα το “Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων  Δικαιωμάτων” την χώρα του! Ο ΚΑΒΑΛΑ είναι Όργανο του ΣΟΡΟΣ, πράκτορας αποδεδειγμένος και αποπειράθηκε να ρίξει τον ΡΤΕ από την εξουσία, επί 1 έτος μάλιστα “και βάλε”!.. Από το Γκεζί και μπροστά!.. Έκανε, αυτός ο τύπος, άνω – κάτω την Τουρκία, μια χώρα η οποία είχε τραυματίες, δεν θυμάμαι τώρα αν είχε και νεκρούς, είχε απίθανα μεγάλες Κ/Φ, και μάλιστα άνευ προηγουμένου, κλπ, κλπ, κλπ, και ο Κος αυτός θα έπρεπε να είναι σήμερα ελεύθερος, επειδή και μόνον είναι πράκτορας της “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”;

Όχι, Κε Π-Θγέ και να με συγχωρείται πολύ! Όχι!

Τούρκοι, Τούρκοι, αλλά εμείς έχουμε μάθει ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!..

Μπράβο λοιπόν στον Τ/ΠτΔ και λάθος του “ΕΔΑΔ”, που επενέβη στα εσωτερικά της Τουρκίας, χωρίς έστω προηγουμένως να έχει προβεί, ως όφειλε νομίζουμε, σε μια άτυπη έρευνα του θέματος)!..

Συνεχίζουμε, επί του προκειμένου!

Αν τώρα, Κε Π-Θ γέ, φοβάσαι το συγκρότημα στο οποίο ανήκει πχ ο Χίος, με τα “Γαμιέσαι”, κλπ, (σε έχει παρουσιάσει μπάσταρδο, υβρίζοντας ουσιαστικά την συγχωρεμένη μάνα σου, στο σημερινό του πρωτοσέλιδο σε αναφέρει ως πούστη, κλπ), ένα λεσο-τόμαρο που τόλμησε να αγγίξει και τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, χωρίς να του κόψουμε την γλώσσα ακόμα, αν φοβάσαι λοιπόν τον ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ή τον πράκτορα των Ρώσων, “Χέστη” ΣΑΒΒΙΔΗ, που φοβήθηκε την φυλακή και την “έκανε” στην Πατρίδα του, μόλις εξελέγης Π-Θ, κάτι που δεν νομίζω να συμβαίνει, (παρ’ ότι και την Ομάδα του κράτησες στην Α’ Εθνική, αλλά και τις βρώμικες υποθέσεις του τις έβαλες στο Αρχείο, αν δεν κάνω λάθος), ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ Π-Θ, Κυριάκε!..

Πριν κλείσουμε! Και για σένα Κε Π-Θγέ, αλλά και για τους αναγνώστες μας, ώστε να μην νομίσουν πως σε… “γλείψαμε” σήμερα, κλπ, θυμίζουμε και σε εσένα και στους φίλους μας τα παρακάτω:

Εδώ, στον “Ε.Θ.”, σχολιάζοντας τον τελευταίο ανασχηματισμό σου, Κε Π-Θ γέ, είχαμε γράψει πως ο Κος Χαρδαλιάς έπρεπε να γίνει Υπουργός στο “ΠΡΟ-ΠΟ” ή Υπουργός στην “Πολιτική Προστασία” (!!!) και πως δεν είχε καμία δουλειά στο Άμυνας!..

Επίσης, είχαμε γράψει πως ο Κος Στυλιανίδης δεν έκανε για την “Πολιτική Προστασία”, και ας ήταν στην Ευρώπη επικεφαλής στην αντίστοιχη μεν, αλλά θεωρητική δε, θέση!.. Η θεωρία από την πράξη, πόρρω απέχει Κε Π-Θ γέ!

Η συγκεκριμένη θέση Κε Πρόεδρε, απαιτεί ο Υπουργός να έχει κάνει συνδαιτημόνας στα δεκάδες κρατικά… γεύματα και κρατικά… δείπνα με… σκατό (και πάλι με το συμπάθιο), να έχει δηλαδή πείρα Πεδίου και μάλιστα σκληρού!.. Και από… σκατό (και πάλι με το συμπάθιο), μόνον ο Χαρδαλιάς ΑΠΕΔΕΙΞΕ πως ξέρει και να το… αναγνωρίζει και ας με συγχωρέσει, και πως ξέρει και να το τρώει!.. Αν αυτός είχε πιθανώς κουραστεί, τότε θα μπορούσε σίγουρα να σου υπεδείκνυε / ΟΚ να σου πρότεινε έναν άνθρωπο ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ στο αντικείμενο, όπως εκείνος!..

Σε κάθε περίπτωση ο Κος Στυλιανίδης είναι καλός για μοντέλο Κομμωτηρίων, κλπ, και για να μην με παρεξηγήσεις, στο υπόψη αντικείμενο και μόνον αναφέρομαι! Αυτό έκανε “μπαμ” από την 1η στιγμή!

Πάντως, καταλαβαίνουμε, μην νομίζεις πως δεν παίρνουμε χαμπάρι, και τις δικές σου -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- πρωθυπουργικές ανάγκες, μία των οποίων, σου επέβαλε, όπως εμείς κρίνουμε, να βάλλεις στην θέση αυτήν τον συμπαθή, κατά τ΄άλλα, Ε/Κ συμπατριώτη μας!..

ΣΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΤΙ ΕΝΕΔΩΣΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ “Κ/Σ” ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΚΑΙ “ΜΑΧΑΛΟ-ΜΑΓΚΑ” ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΣΤΟ ΥΠ. “ΠΡΟ-ΠΟ”! ΓΙΑΤΙ, ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ… ΣΟΡΙΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ “ΕΛΑΣ”, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ” ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ;(ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΖΕΠΠΟΣ, ΞΑΦΑ, ΚΛΠ! ΞΕΡΕΙΣ! ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)!..

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, (ΚΑΤΕΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΛΕΟΝ), ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΜΕΛΗ – ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗ ΝΔ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΚΛΠ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΝΔούληδες ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗΝ “ΑΠ’ ΕΞΩ”; (ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ “ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ”, ΠΑΡΑΚΑΛΩ)!.. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΟΡΙΤΕΣ ΣΑΣ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ!.. (ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ)!..

Απεδείχθη πως: (Και τώρα θα κάνουμε και άλλους… εχθρούς! Διαβάστε)!

– Δεν έχεις συμβούλους “πονηρούς” , αν και κανονικά έπρεπε να γράψω “πολιτικές πουτάνες”! Αν είχες, όπως θα έπρεπε, τότε θα σου έλεγαν πως καλύτερα να τα “έκλεινες” όλα, μέχρι να έφευγε η “ΕΛΠΙΣ”, που έγινε χθες από κάποτε… σταθερό Νοσοκομείο, Νοσοκομείο “εν Υπαίθρω”, κατάλαβες, αλλά και σύνθημα στο στόμα κάποιων ψύχραιμων ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ στην “ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ”, που έλεγαν με ρυθμό το πασίγνωστο “ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΗΔΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑ ΜΑΣ” και πίστεψέ με, όχι απαραίτητα προς εσένα, αλλά απλώς και μόνον για να διασκεδάσουν, μέσα στο πολικό κρύο, τον πόνο τους!..

– Δεν έχεις πάρει στα σοβαρά το ποιόν των αντιπάλων σου ή κάνεις το λάθος να πιστεύεις ότι μπορείς να τους πολεμήσεις μόνος σου και “στα ίσα”!..

– Μοιάζει να φοβάστε τα Κομμούνια και το Παρακράτος τους, ενώ πράξεις – αποφάσεις, σαν πχ την σημερινή που πήρες (μαθαίνω ότι θα πάρουν από 1000 Ευρώ και οι ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ στα τρένα… ), σε χαρακτηρίζουν ΗΓΕΤΗ και το Κόμμα σου ένα Κόμμα δυναμικό, δυναμικό φυσικά σε μυαλό και αντίληψη της πολιτικής πραγματικότητος και όχι δυναμικό, λόγω, πχ των… μολότωφ!..

– Κόψτε τον “ΕΛΙΤΙΣΜΟ” και την αηδή ΟΙΗΣΗ κάποιοι εκεί στο Κόμμα σας, ώστε να έλθετε έτσι πιο κοντά στον λαό, στον… αναστενάζοντα, τα τελευταία ειδικά χρόνια, ε/λαό!.. (Ερ. Γιατί πχ “έθαψες” τον Κυρανάκη; Έχεις πολλούς Κυρανάκηδες στο Κόμμα σας; Γιατί τον Μπογδάνο; Γιατί δείχνεις, μερικές φορές, ότι σε κατευθύνουν, σε κάποιες από τις αποφάσεις σου, τα Κομμούνια);

ΑΥΤΑ ΚΕ Π-Θγέ, διότι μας καλεί και το ΚΑΘΗΚΟΝ!.. ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ “ΣΥΓΓΝΩΜΗ”, ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΔΩΡΟΔΟΚΟΝΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΟΥΝΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΞΟΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕΜ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΝΤΑΣ!..

Α! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ “ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ”, ΚΕ Π-Θγέ! ΠΡΟΣΕΧΕ λοιπόν!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

 

ΥΓ.

1.

Soros General Demands Purge of Military

While Democrats go after dead Confederate generals, we ought to look at living Soros generals.

 

 

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

The United States has Soros prosecutors who have turned our cities into violent hellholes where criminals run loose, Soros politicians who wage war on this nation from the ramparts of their offices, and Soros generals who advocate for political purges of the nation’s military.

Recently the Washington Post ran an op-ed from three retired generals, Antonio Taguba, an immigrant who had accused America of war crimes during the fight against Islamic terrorists in Iraq, Steven Anderson, a board member of the left-wing VoteVets, and Paul Eaton, a senior VoteVets adviser, urging that the military prepare for a “2024 insurrection” in proper Soviet style.

The three left-wing ex-generals called for “intensive intelligence work” to “identify, isolate and remove potential mutineers” and “guard against efforts by propagandists.”

A Commie commissar couldn’t have said it any better than Taguba, Anderson, and Eaton.

These “propagandists” and “mutineers” are not the members of the pro-Hillary “Resistance” who pledged to undermine and sabotage the Trump administration in 2016. Nor are they the Democrats who insisted that President George W. Bush was illegitimately elected.

Only conservatives are up for the purge.

Or as Eaton had tweeted before the election, “The empty shirt in the White House deserves your contempt. Aiding and abetting is treason. What American could vote for such a person? I know: a traitor.”

That’s rich coming from the board member of a Hungarian Nazi collaborator’s pet project.

Shortly thereafter Eaton spoke to NPR which, like the Washington Post, did not bother identifying VoteVets as a left-wing group or explaining to readers that his hatred for Republicans knows no bounds. Nor did it inform readers or listeners that Eaton is a board member of the Quincy Institute for Responsible Statecraft which was co-funded by George Soros.

Eaton told NPR that military leaders needed to “war-game the possibility of a problem and what we are going to do” while warning that the United States is “compromised… as far as 39% of the Republican Party refusing to accept President Biden as president.” He suggested that a scenario in which the military is “compromised” needs to be “addressed in a future war game held well in advance of 2024.”

Remember when we held war games to fight our enemies rather than to purge our own people?

Eaton, a Hillary Clinton adviser, isn’t however worried about the 33% of Clinton supporters who claimed that Trump was not the legitimate winner right after the election, or the 56% of Democrats who viewed him as illegitimate a year later. Polls actually show that much higher numbers thought that Bush and Trump were illegitimately elected than the number that thought Obama and Biden were illegitimately elected. Should the military be purging Dems or holding “war games” to determine what will happen if Democrats try to live out their coup fantasies?

Dems would be the first to denounce that as McCarthyism.

Eaton keeps trying to pass off the dangerous idea that military personnel, active or retired, being skeptical about the legitimacy of an election is an existential threat. That’s un-American.

While Eaton doled out fearmongering about the role of the military during a contested election, the only tangible example he managed to offer was the Flag Officers 4 America letter which was signed by retired officers and raised serious questions about the election and other issues, but at no point in time urged active duty military personnel to do anything to interfere in the process.

In response to an apparent NPR question about how a coup could play out, Eaton referred to a lack of the  “clear-cut understanding, that can infect the rank and file or at any level in the U.S. military” using as his example the “124 retired generals and admirals signed a letter contesting the 2020 election.”

When a difference of opinion among retired officers is defined as a threat, that is a threat against all Americans.

Eaton has spent his retirement taking all sorts of radical political stands, including actually suggesting that military leaders undermine President Trump, yet insists on trying to smear patriotic retired military leaders because they have expressed criticisms of Biden.

“Will the Air Force Chief of Staff comply or do what generals know how to do. Slow roll for a few weeks to allow sanity to kick in?” Eaton had tweeted, suggesting that Air Force leaders sabotage President Trump’s decisions.

Trump “must be stopped in his aggression against Iran,” the board member of a pro-Iran group had tweeted.

“How many Americans died with blood on Trump’s hands? What does Putin have on you Trump?” he tweeted another time. He described all Trump supporters as, “sedition in pure form”.

That’s a small sampling of unhinged tweets by the board member of a seditious Soros group.

Eaton would like the privilege to engage in these rants while going after patriotic officers for even expressing the least bit of concern about the abuses of his extremist political party.

The constant references to Flag Officers 4 America makes it abundantly clear that this is about using a manufactured crisis to intimidate officers, retired or active, threatening the former and purging the latter. After a Washington Post op-ed, an NPR interview, and a Newsweek article, Eaton and the media hacks writing about him have come up with no meaningful examples.

“If there is any doubt in the loyalty and the willingness to follow the oath of the United States, the support and defend part of the U.S. Constitution, then those folks need to be identified and addressed in some capacity,” Eaton told NPR.

Did he mean the West Point cadet displaying “Communism Will Win” written on his cap?

The only widespread effort by supporters of a political party to sabotage a sitting president by forming covert organizations within the government was directed by Dems at President Trump.

But any effort to root out the members of the so-called “resistance”, let alone any active duty member who did not believe that Bush or Trump were legitimately elected, would have led to cries of McCarthyism. And yet the lefties who are quickest to cry McCarthyism are also the loudest voices demanding a purge of conservatives from the military for questioning Biden.

While the Soros general amps up paranoia about a civil war and urges having military leaders “war game” election outcomes, there have been plenty of contested elections, much more seriously so in the nineteenth century, without any proposed purges of the military.

If General “Fighting Joe” Wheeler could serve as a general for the Confederacy and then command the cavalry in the Spanish–American War, overseeing, among others, Teddy Roosevelt, then the military is big enough to survive political differences of opinion.

And still fight on the same team against our foreign enemies: whether it’s China, Iran, or Soros.

The trouble is that the Left has manufactured a threat from the military in order to conduct a political purge of political dissent. There has never been any question about the loyalty of the rank and file, but there ought to be grave questions about the loyalty of those doing the purging.

And what they intend to do with the military that requires them to purge patriots from its ranks.

While Democrats go after dead Confederate generals, we ought to look at living Soros generals.

2.

İran’dan zeytin dalı: ABD ile görüşebiliriz

AA

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, “İyi bir anlaşmaya varmak için gerek görülürse ABD ile doğrudan görüşebiliriz” dedi.

İran'dan zeytin dalı: ABD ile görüşebiliriz

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, başkent Tahran’da düzenlenen “İran ve Komşu Ülkeler” toplantısında, ABD ile henüz doğrudan görüşme konusunda bir karar almadıklarını ancak iyi bir anlaşmanın kesinleşmesi halinde görüşebilecekleri mesajını verdi.

Abdullahiyan, “Viyana müzakereleri hali hazırda uzmanlar, müdürler ve bakan yardımcıları düzeyinde devam ediyor. Daha üst makamların görüşmesine ihtiyaç olmadan bu düzeyde kalarak anlaşmanın uygulama kısmına geçebile

ceğini umut ediyorum” ifadelerini kullandı.
Viyana müzakerelerinde iyi bir sonuç aldıklarında müzakere içeriğini halkla paylaşmak istediklerini belirten Abdullahiyan, kısa zaman içerisinde sonuç almayı umduklarını belirtti.

Abdullahiyan, ABD’nin İran ile doğrudan görüşme talebinde bulunduğunu belirtterek, “ABD sürekli bize doğrudan görüşme talebinde bulunuyor. Ancak biz bu konuda henüz kesin bir karar varmış değiliz” ifadelerini kullanarak, “İyi bir anlaşmaya varmak için gerek görülürse ABD ile doğrudan görüşebiliriz” dedi.

Reisi ve Erdoğan Tahran’da bir araya gelebilir

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta gerçekleştirdikleri ikili görüşmeye işaret eden Abdullahiyan, iki ülke Cumhurbaşkanının yakın zamanda Tahran’da Yüksek İşbirliği Komisyonu için bir araya gelebileceğini ve Türkiye ile işbirliğine önem verdiklerini söyledi.

3.

US-Russia Ukraine tensions peak: 5,000 US troops for E. Europe, US mulls sanctions to hit Russian smartphones

President Joe Biden has decided to send 5,000 troops, battleships, bombers and interception planes to the Baltic region and East Europe in response to the Russian military buildup on the Ukraine border. Moscow: We will respond appropriately. Biden’s decision came out of a top-level conference with Pentagon and military officials at Camp David on Saturday, Jan. 22.

Part of the US expeditionary force will be drawn from home bases and part from European contingents. NATO will also divert to E. Europe warships and fighter jets from Estonia, Latvia and Lithuania as reinforcements.  No American troops have been assigned as yet to Ukraine itself.
Andrei Kartapolov, Chair of the Russian Parliament’s Security Committee, responded: “Even as we’re engaged in diplomacy, we are very much focused on building up defense, building up deterrence.” Russia will respond appropriately if those forces reach East Europe, he said.
Speaking for the European Union, Danish Foreign Minister Jeppe Kofod said: “There’s no doubt we are ready to react with comprehensive never-before-seen sanctions if Russia were to invade Ukraine again.”

The Washington Post reported on Monday that if Russia does invade Ukraine, the US has prepared “novel export sanctions to damage strategic Russian industries, from artificial intelligence and quantum computing to civilian aerospace.” The Biden administration may also decide to apply such controls “in a way that would potentially deprive Russian citizens of some smartphones, tablets and video game consoles,” some officials were quoted as saying.

ABD’den flaş Ukrayna açıklaması!

Son dakika: Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden’ın Ukrayna’ya asker gönderme niyeti olmadığını açıkladı.

O ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: H ΡΩΣΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ (25-01-2022), ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ!..

4.