Μήπως η ΕΥΠ Μπορεί να Βοηθήσει;

Φίλοι μου!

– Σάββατο 10-12-2016, “νταν” μεσημέρι, άντε να ήταν 12+, και στην πλατεία “Καραϊσκάκη”, όπως μου είπε διερχόμενος φίλος του “σάϊτ” μας, είδε να διέρχεται χρώματος γκρι, μορφής τζιπ, Μ/S,  (ML 350), με πινακίδες “Μακεδονίας”, (MK) SU 5179AB. * (Έστριψε μετά στο γνωστό γωνιακό “Λαστιχάδικο” αριστερά, προς “Πειραιώς”).

– Το προς απάντηση ερώτημα είναι: “Επιτρέπει πλέον η χώρα μας, (και από πότε), να κυκλοφορούν Σκοπιανά οχήματα με πινακίδες… “Μακεδονίας” “;

– Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει, έτσι όπως μας κατάντησαν οι… “Δημοκράτες”, κατά καιρούς, Κυβερνήτες μας και να έχουμε χάσει… επεισόδια!.. Αν έχουμε χάσει… επεισόδια, ζητάμε ταπεινά… Συγγνώμη!..

– Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο “Προϊστάμενε”, Κε… Τόσκα, τότε και οι λέξεις “Ντροπή” και “Αίσχος” ακόμα, δεν μπορούν να αποδώσουν το μέγεθος του ξεπεσμού και της ξεφτίλας μας!..

                                                                                             ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                             ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                       – / – 

* Μου δόθηκε και φωτογραφία του Οχήματος με τις πινακίδες του, κλπ, αλλά λείπει ο ΕΠΑΪΩΝ στην Τουρκία, με την Ομάδα του ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ (σύντομα θα γελάσει ο κάθε πικραμένος και ο Χακάν θα πάει για… ξύρισμα) και εγώ φίλοι μου είμαι… Ψιλοκαρότσα στα τεχνικά θέματα, (όπως έτσι τουλάχιστον μου λένε οι “μικροί”), ώστε να σας την παρουσίαζα!.. (Με την ευκαιρία καλώ τους μικρούς… “να προσέχουν”, διότι “ποτέ δεν ξέρεις”!.. Αχαχαχαχαχαχα).

Ο οδηγός, όπως μου αναφέρθηκε, ήταν από 45 – 50 ετών, μάλλον “προς ψηλός” (1.80+), μάλλον “από αδύνατος έως κανονικός”, άσπρος, ήτοι λευκής επιδερμίδας και… “σκοτεινή μούρη”! Σημειώστε ότι τα τζάμια του “Μερσεντέ”, που λένε και οι φίλοι μας οι ευγενείς Ρομά, ήταν “ψιλοφιμέ”, ενώ ο “τύπος” ήταν βιαστικός, όπως μου είπαν, και “ζικ – ζάκ-ιας”!..

ΥΓ.

1.

поранешна југословенска Република Македонија (*) πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας Θ πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (υπό οριστικοποίηση)

2. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ!

Ζητάει και το λόγο ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ!

Με την ένδειξη «ΜΚ» θέλουν να μπαίνουν οι Σκοπιανοί στην Ελλάδα

proto thema.gr
Με την ένδειξη «ΜΚ» θέλουν να μπαίνουν οι Σκοπιανοί στην Ελλάδα
Ζητάει και το λόγο ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Πόποφσκι, που οι ελληνικές αρχές εφαρμόζουν τα όσα προβλέπει η Ενδιάμεση Συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών, για τα οχήματα που εισέρχονται στην Ελλάδα και έχουν πινακίδες με την προκλητική ένδειξη «MK», δηλαδή «Μακεδονία»
Στις συνοριακές διαβάσεις της Νίκης, των Ευζώνων και της Δοϊράνης, οι αστυνομικές και τελωνειακές αρχές επικολλούν επάνω στο πρόθεμα «MK», αυτοκόλλητο το οποίο αναφέρει πως «Αναγνωρίζεται από την Ελλάδα ως πΓΔΜ».

Τις τελευταίες μέρες, το γεγονός αυτό προκαλεί ποικίλα σχόλια στα Σκόπια, αν και εφαρμόζεται από το 1996 και ουδέποτε υπήρξε διαμαρτυρία από την πλευρά των γειτόνων. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Νίκολα Πόποσκι, που ζήτησε από την Ελλάδα «να επικεντρωθεί στον τομέα της συνεργασίας και όχι σε αβάσιμες και προκλητικές ενέργειες, όπως η επικόλληση αυτοκόλλητων στις πινακίδες αυτοκινήτων». Παράλληλα, επεσήμανε πως οι νέες πινακίδες, που φέρουν το πρόθεμα «MK», είναι απόλυτα σύμφωνες με το διεθνές νομικό πλαίσιο.

Την ίδια ώρα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στα Σκόπια, μεταδίδουν συνεχώς τις τελευταίες ώρες, πως για το «αυτοκόλλητο» στις πινακίδες οι ελληνικές αρχές ζητούν από τους  οδηγούς, να καταβάλλουν 20 ευρώ στα σύνορα, κάτι που σαφώς δεν ισχύει.

Προφανώς η παραπληροφόρηση των σκοπιανών ΜΜΕ, που στην πλειοψηφία τους ελέγχονται από την κυβέρνηση Γκρούεφσκι, στόχο έχει να αποτρέψει κατοίκους της χώρας που επιλέγουν τις ελληνικές θάλασσες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

                                                                                                – / – 

3. Μετά τα παραπάνω!

Κε Τόσκα!

Μήπως θα ήθελες να πεις ή να παρακαλέσεις (να διατάξεις δεν γίνεται, αφού εσύ είσαι… “Δημοκράτης”), αυτόν τον… “ευγενή άνθρωπο”, όπως είχες αποκαλέσει τον Δκτη της Τροχαίας Αθηνών, που είχε “φάει” τις μπούφλες του από παρακρατικό της Αριστεράς, θα το θυμάσαι το θέμα, αχαχαχαχαχα, να βγάλει κανέναν Τροχαίο “έξω”, απ’ εκεί όπου περνάνε οι οχιές αυτές, ώστε να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε… “κολοχανείο”, με το συμπάθειο; Εκτός αν έφυγες από την “Ομάδα ΚΟΤΖΙΑ” και… εντάχθηκες  στην “Ομάδα… Μουζάλα” και λοιπών ομοίων!.. Αχαχαχαχαχα

[Αλήθεια τί έγινε, ποιός ήταν ο… “Χειροτονητής” του Κου Δκτού της Τροχαίας, (“ένα Ξύλο χωρίς Αντίδραση = Προαγωγή”) ποιός ήταν τελικά ο θύτης, θα μας πεις;

Γενικά, ακόμα περιμένουμε να πιάσεις το “παρακράτος” της “Πόρνης Δεξιάς”, που 40 + χρόνια φωνάζατε και λέγατε όλα τα παλαιο” και “νεο”- Κομμούνια, αυτή η ΚΑΤΑΡΑ της Ελλάδος, που τότε “τρώγατε ψωμάκι” στη ΝΔούλα και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. των… “Μπερεκέτηδων”, που τώρα υβρίζετε… Τί γίνεται Κε Υπουργέ μας; Για πες μας! Πότε θα τους πιάσεις Κε… Ζούκωφ ;

Τους στυγνούς δολοφόνους της MARFIN” όμως Κε… Παπαγγελόπουλε, που φώναζαν στην εγκυμονούσα που ζήταγε βοήθεια από το μπαλκόνι “να πεθάνεις μωρή π….να”, τους αθώωσε η… αδέκαστη Δικαιοσύνη μας , γιατί άραγε; Μήπως επειδή ήσαν του… “Δημοκρατικού Παρακράτους” έ; Αυτός ήταν ο λόγος ή όχι;

Φτου σας ρε, φτου σας… (Ρητορικό σχήμα είναι και μόνο, “μην τρελαίνεστε”) ]!..

                                                                                                – / –