“Μία Γύρο, … Απ’ Όλα”!..

Φίλοι μου!

ω1

1. Έγραψε ο γνωστός Σ. Καλλιντερίδης για προβοκάτσια του ΡΤΕ στο… Καντίλ, με αφορμή σχετική του ανάρτηση στο Twitter, όπου ήδη εδώ και πάνω από 1 μήνα επιχειρούν οι ΤΕΔ και επιδιώκουν την κατάληψή του, άσχετα αν δεν το έλεγαν, μέχρι σήμερα που το ανακοίνωσε ο ΡΤΕ!.. “Να μην το κουράζω”!

Οι ΤΕΔ έχουν τα τελευταία 3 χρόνια εκπ-τεί πολυσχιδώς στην χρήση Χ.Ο., [και στις 4 Φάσεις του Αγώνος”, με κύριο βάρος στην επίθεση / όλες οι Ταξιαρχίες Κομάντος (μπλε Μπερέδες)], έχοντας συνεκπ-τεί μάλιστα και με Τζιχαντιστές του “ISIS”, (στελέχη των “Ειδικών Δυνάμεων” / Β.Β.), στο Πεδίο, (λέγε με Συρία), ενώ η υπόψη εκπ-σή τους, έχει αρχίσει σε “γερές βάσεις”, εδώ και μια 10ετία!.. (Να προσέχετε ακριβώς και τις λέξεις που χρησιμοποιώ στα άρθρα, μέχρι και το πού μπαίνει κόμμα, το χρώμα που χρησ/ται, κλπ)!..

Στην Δ. Θράκη η εισβολή τους προβλέπει και χρήση Χ.Ο. (Δεν θα σας γράψω αν θα είναι “νεύρων” ή κάτι άλλο! Αυτό βρείτε το εσείς)!..

– Η Ταξ/χία Κομάντος, η οποία έχει επιφορτιστεί με την υπόψη παραπάνω αποστολή είναι η Ταξ-χία Κομάντος της Βιθυνίας! (Μπολού / Bolu).

-Τέλος, οι ΤΕΔ ΠΡΟΣΕΞΤΕ αν δεν κάνουν χρήση Χ.Ο. είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να καταλάβουν το Καντίλ*, (Β. Ιράκ), την συμβολική δηλαδή έδρα – ιστορικό Στρατηγείο, του ΡΚΚ!

– Επίσης! Σας ξαναγράφω πως οι ΤΕΔ/ΤΠΑ θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας και όσες βόμβες “Ναπάλμ” τους έχουν απομείνει!

* Το Καντίλ αφ’ ενός έχει το ίδιο μεγάλη αρνητική κλίση, ενώ, αφ’ ετέρου, δημιουργεί ευρείες… αρνητικές κλίσεις σχεδόν απ’ όλες τις πλευρές προσεγγίσεώς του, σίγουρα δε από τις… πλευρικές του προσβάσεις (Ανατολικές και Δυτικές) και καταλαμβάνεται, εφ’ όσον υπάρχει αντίσταση, μόνον με… θαύμα, ενώ βεβαίως καταλαμβάνεται και όταν είναι… κενό εχθρού, κάτι που δύναται να συμβεί μόνον με χρήση Χ.Ο.!.. (Αυτό λοιπόν τους είπε ο ΡΤΕ στο… μήνυμά του στο “TWİTTER” ή όποιος τέλος πάντων το χρησιμοποίησε! Τί; Κάντε τη” Κούρδοι, διότι σε άλλη περίπτωση θα καταστείτε χημικά… πειραματόζωα)!

  • Με ανακοίνωσή του σήμερα (11-06-2018) ο ΡΤΕ μας ενημέρωσε ότι ξεκίνησαν οι επχ-σεις για την κατάληψη του Καντίλ και του… Σιντζάρ, στο Β. Ιράκ! (Οι επχσεις όμως έχουν αρχίσει εδώ και περισσότερο από 1 μήνα και μάλιστα είχαν βγεί οι Τούρκοι και μας είπαν, ό,τι είχαν πει και στην επχση τους κατά του Αρφίν, στη Β. Συρία, ότι δηλαδή δεν πρόκειται για πόλεμο, αλλά για αντι-τρομοκρατική επιχείρηση)!..

– Το θέμα ασφαλώς είναι το τί στάση θα τηρήσει και πάλι η λεγόμενη Διεθνής Κοινότης, όπως και ο Ο.Η.Ε. και συγκεκριμένα το αν θα καταδικάσει, έστω, τις τ/ενέργειες (όπως και την προειδοπίηση αυτή του ΡΤΕ) και κυρίως μια ενδεχόμενη χρήση Χ.Ο. στο Καντίλ, ενώ σας θυμίζω πως δεν έχει “βγάλλει” “κιχ” έως τώρα, όταν οι ΤΕΔ έχουν διαλύσει τα Κουρδικά στρ-δα “Συγκέντρωσης”, στο Β. Ιράκ, τα οποία είναι -θεωρητικά πάντα- “υπό την προστασία του Ο.Η.Ε., και στα οποία διαβιούν χιλιάδες Κούρδισσες και Κουρδόπουλα”, που έχουν βρει το θάνατο!!!

– Προτείνεται λοιπόν στον Κο Καλλιντερίδη, αντί να ασχολείται με τους Κούρδους και με μια πιθανή χρήση Χ.Ο. εναντίον τους, στο Καντίλ, να… συμβουλέψει τις ΕΕΔ, σχετικά με το θέμα αυτό,  σε θέματα, τα οποία κυρίως άπτονται  με την άμυνά μας και με μια λίαν πιθανή χρήση Χ.Ο. εναντίον μας, από τις ΤΕΔ!.. (Το θέμα αυτό το έχουμε γράψει απ’ εδώ εμείς, πριν από πάρα πολύ καιρό)!

2. Οι ενέργειες των ΤΕΔ, ήτοι η (έντεχνη) εισβολή στη Β. Συρία (στο Συριακό… βούρκο) και στο Β. Ιράκ, καταδεικνύει σαφώς ότι η στρατηγική αμύνης των Τούρκων, ξεκινά έξω από τα σύνορα της χώρας τους!

Πρόκειται για πολιτική που υποστηρίζουν και έχουν πολλές φορές αναπτύξει οι “Στρατηγοί – Ναύαρχοι και Πτέραρχοι” της Ομάδος ή Κόμματος ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ, του τωρινού “Κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ”, τον Ευρασιανισμό των οποίων και την τ/Ρωσο-στροφή ακολουθεί “σήμερα” πιστά ο ΡΤΕ!.. (Τα έχουμε πει, αναλύσει και γράψει)!..

– Ο Πεκίν -που λέγαμε- και η πολύ σκληροπυρηνική Κεμαλιστική… παρέα του (στρ-κοί + πολιτικοί, που αν δεν ανήκουν, σίγουρα ελέγχονται από την ΜΙΤ απολύτως / άλλωστε ο Περιντσέκ είναι παλαιότατο στέλεχος των τ/ΜΥ) θυμίζω ότι ήσαν αυτοί που μετέβησαν και στην Μόσχα και στην Τεχεράνη και στο Πεκίνο για προσέγγιση, κλπ, της Τουρκίας, με τις χώρες αυτές, κάτι που και τελικώς συνέβη, και το ζούμε!..

Με την παραπάνω λογική αυτή, έχει μείνει να… υποστηριχθεί η άμυνα της δυτικής και ΒΔ πλευράς της χώρας, με επίθεση – εισβολή στην χερσαία και νησιωτική Ελλάδα! Αναμένουμε λοιπόν Τούρκοι!

– Τέλος, (ακόμα ένα συμπέρασμα), αυτή η πολιτική που ακολουθεί ο ΡΤΕ καταδεικνύει σαφώς ότι το Τ/ΓΕΕΔ σήμερα “ελέγχεται” από τους  σκληροπυρηνικούς Κεμαλιστές! (Άλλωστε ο Ακάρ ήταν Υπασπιστής του Καρανταγί)!..

3. Σας το ξαναγράφω! “Μη μασάτε”!

Οι Οργανώσεις των Εθνομηδενιστών, νεο-κομμουνιστών, διεθνιστών SOROS-παίδων του ΣΥΡΙΖΑ, κλπ είναι… ΜΙΑ(!), και παρουσιάζονται με διάφορα ονόματα! Οι ίδιοι που το πρωϊ είναι τάχα μου “Ρουβίκωνες”, το ίδιο βράδυ γίνονται “αντιεξουσιαστές”, “αναρχικοί”, κλπ! Οι ίδιοι που είναι “ΑΝΤΑΡ-CIA”, γίνονται “ΑΝΤΙ-FA”, και ό,τι άλλο!

  • ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!
  • [Τώρα, τυχαίνει αυτό το τοπικό Κέντρο, να είναι η ίδια η Κ-Β, (συγκεκριμένο Τμήμα της), όπως το είπαν άλλωστε εμμέσως και οι ίδιοι στην ανάρτησή τους στο INDYMEDIA”, (που δεν το αγγίζει ποτέ κανείς), αμέσως μετά από την στημένη, (λόγω Σκοπίων και Ψηφίσεως, στις 14-06-2018, του νέου ουσιαστικά “Μημονίου Θανάτου” μας), “επίθεσή” τους στο Υπ. Δημ. Τάξεως, στις 11-06-2018]!..

– Έτσι, πετυχαίνουν πολλαπλούς στόχους, ένας εκ των οποίων είναι να θεωρούνται ή να παρουσιάζονται απ’ τους ίδιους, δηλαδή απ’ τους ιδεολογικούς τους φίλους, αλλά και τα ΜΜΕ, πχ οι “Ρουβίκωνες” ως… “συλλογικότητες” ακτιβιστικές, που πετάνε τάχα τρικάκια, κλπ, ή και δήθεν “μωρά” ακόμα, (ονομασίες που έχουν έλθει απ’ έξω / Η.Π.Α. / σας έχω γράψει σχετικά, ενώ “προχθές” σας έβαλα και ένα… “VİDEO”), και μετά από ώρες να κτυπούν πχ, με δολοφονική ενέδρα θανάτου, το λεωφορείο των ΜΑΤ, στη Θεσ-νίκη, θέμα που τα παγκοσμιοπιημένα “πουλημένα” ΜΜΕ το παρουσίασαν για 1 ημέρα, όταν το στημένο “τίποτα” του Μπουτάρη, που πήγε και προσέβαλε νεκρούς, αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ Νόμος ΔΕΝ εφαρμόσθηκε εναντίον του, το πιπίλαγαν επί 1 εβδομάδα!

  • Έτσι ποτέ δεν θα χαρακτηριστούν ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ούτε καν ως ΣΥΜΜΟΡΙΑ!
  • Και κάτι ακόμα!
  • Αν όλα αυτά τα εγκληματικά και καλυμμένα με τον μανδύα της… επανάστασης κατά της… αδικίας, κλπ, τα έκανε η Νεο-Ναζιστική “Χ. Αυγή”, Οργάνωση και Κόμμα συνεργάτης στην επχση αλώσεως της χώρας μας, τα ΜΜΕ τί θα έλεγαν, σε τί τόνους και για πόσο χρονικό διάστημα; 

Από την επιχείρηση διάλυσης της Ελλάδος και για την με τη βία Παγκοσμιοποίησή της (όπως το ίδιο και σ’ άλλα μέρη, όπως στην Ιταλία, κλπ) έχουν “επενδυθεί” δις Ευρώ, από  τους απάτρηδες, φιλοτομαριστές και “κυνηγούς του κέρδους” “Διεθνείς Εβραίους”, σαν τον Ρότσιλντ, τον Σόρος, κλπ!

– Οι ΜΚΟ που ακούτε, η φιλευσπλαγχνία και η αλληλεγγύη που “πουλάνε”, κλπ, είναι όλα μέρος του σχεδίου!

– Δείτε τώρα για παράδειγμα, τί γίνεται με το πλοίο που δεν το αφήνουν να πιασει Ιταλικό λιμάνι οι νέοι Ιταλοί κυβερνήτες, που η με εντολή ηγεμονεύουσα την ΕΕ, παγκοσμιοποιημένη Μέρκελ, έκανε πραξικόπημα με τα εκεί Όργανά της, ώστε να μην γίνουν Κ-Β, πετυχαίνοντας να βάλλει δικό της Ιταλό ΥΠ.ΟΙΚ.

– Το πλοίο είναι ναυλωμένο από Όργανα της Παγκοσμιοποίησης και κάνει αυτήν ακριβώς τη δουλειά! Ποιά; Να μεταφέρει “κόσμο” από την Αφρική στην Ιταλία, κλπ! Το ίδιο γίνεται και με τους λαθρεμπόρους που διακινούν “κόσμο”, από την Ασία, στην Ευρώπη! Καταλάβατε! Εκτός από πλοία, έχουν δικούς τους γιατρούς, δικηγόρους, δημ/φους, μοιρολογίστρες, ψυχολόγοι, “Ομάδες Κρούσης”, σχέσεις με τη ΜΑΦΙΑ, ξεχωριστό Ταμείο, Κόμματα, (διεθνιστικά και κυρίως πρώην κομμουνιστικά, όπως πχ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα), κλπ, οι οποίοι υποστηρίζουν ποικιλοτρόπως και αναλόγως την όλη στημένη… μετανάστευση, κλπ, που τάχα κλαίνε γι’ αυτήν, αλλά υπογείως την θέλουν, διότι κονομάνε, “παρά με ουρά¨”!..

– Έτσι, “βγήκαν” στημένοι δημ/φοι,… “ανθρωπιστές” “του κόλου”, και για το παραπάνω παράδειγμά μας -προσέξτε- τί δήλωναν! Πχ Ο Χουδαλάκης στα “Παραπολιτικά” (11-06-2018)! “Εγώ εκείνο που ξέρω είναι ότι πάνω στο πλοίο είναι τόσες γυναίκες και τόσα παιδιά”!..

– Κατάλαβατε!

– Επιχειρούν δηλαδή πάντα [(πλην των άλλων / υπάρχει πάντα παράλληλη επιχειρησιακή δράση και σε όλα τα επίπεδα / την ίδια ώρα που κάποιοι επιχειρούν να εισέλθουν πχ στην χώρα μας, την ίδια ώρα ενημερώνονται όλα γενικώς τα υποστηρικτικά “κυκλώματα”, ενώ ο… Σκουρλέτης δίνει ελληνική ιθαγένεια σε ξένους σωρηδόν, ώστε και στην εξουσία να παραμείνουν, αλλά και η Ελλάδα να τελειώσει προοδευτικά, όπως και άλλοι ξένοι να μας… προτιμήσουν… / οι ξένοι θα τους ψηφίσουν για “ευχαριστώ”, κλπ)], επιχειρούν λοιπόν κατά του συναισθήματος του όποιου ακροατηρίου τους (για την περίτωσή μας εδώ, ελληνικό ακροατήριο), ώστε να κερδίσουν τις ψυχές των απονήρευτων πολιτών, με προφανείς σκοπούς!..

– Θυμηθείτε (άλλο παράδειγμα) τί έλεγαν και τί λένε! “Για εμάς δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι”, κλπ, επιχειρώντας πάντα να κάνουν την νύχτα ημέρα και να παρασύρουν, συγχέοντας, συσκοτίζοντας και μεταβάλλοντας την πραγματικότητα!..

– Μα για κανέναν μας ασφαλώς δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, αλλά τί σχέση έχει αυτό με την ενέργεια που κάνουν αυτά τα άτομα και η οποία νομικά, κλπ, και διεθνώς και τοπικά, καλείται Λαθρο-μετανάστευση! (Τώρα όπου αποκτούν την εξουσία αλλάζουν τους όρους, κλπ και τους μετατρέπουν σύμφωνα με τις ορέξεις τους)!..

– Αρκετά όμως, αφού ξέρετε ότι η Παγκοσμιοποίηση είναι σήμερα, για όσους έχουν ενταχθεί σ’ αυτήν η πιο προσοδοφόρα επιχείρηση! Γι’ αυτό κυρίως προσχώρησαν σ’ αυτούς και οι Μαυραγορίτες τυχοδιώκτες, που κάποτε ήταν στην ΝΔούλα, λέγε με Καμμένος και Σία! Λόγω του τεράστιου κέρδους!.. 

– Μην ακούτε τον Βίτσα και όποιον άλλον πολιτικό αληταρά, αναφέρεται στο πρόβλημα της λαθρο-μετανάστευσης καιτάχα μου κλαίει! Είναι και αυτό άλλο κόλπο! Οι ίδιοι κλαίνε, αλλά την ίδια στιγμή τους φέρνουν στην χώρα μας φίλοι μου τους ξένους, στο πλαίσιο του σχεδίου τους να αλώσουν και καταστρέψουν την χώρα μας και να την μετατρέψουν σε ένα διεθνές αποχωρητήριο, μέσα στα επόμενα 10, με 20 χρόνια!

– Έτσι, θα αδειάσει η Μόρια, αλλά μέσα σε λίγο διάστημα θα ξαναγεμίσει! Και η Κ-Β θα πει! “Ορίστε! Εμείς ρε Μυτιλινιοί σας αδειάσαμε το νησί σας, αλλά ο ΡΤΕ έστειλε και άλλους“! Όχι φίλοι μου!

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!!!

Αν δεν ήθελαν πχ ξένους στην χώρα, στο μεν Έβρο θα έκτιζαν τείχος (800 χλμ διπλό τείχος έκτισαν οι Τούρκοι στα σύνορά τους με την Συρία), θα προέβαιναν σε ανάλογες δηλώσεις προς πολλούς αποδέκτες, ενώ και για τα νησιά θα τους πέρναγαν το… ιταλικό πχ μήνυμα! Υπάρχουν πολλά!.. Εδώ το νεοσύστατο Κράτος της Μακεδονίας… (φτου σου ρε πολιτικέ αληταρά Τσίπρα) και έκλεισε τα σύνορά του, εμείς δεν θα μπορούσαμε; Θέληση δεν υπάρχει, αφού όπως είχ πει και ο προηγούμενος Υπ., ο Γυναικολόγος, “κάτι τέτοιο είναι έξω από την κουλτούρα μας”!.. Καταλάβατε;

– Διαβάστε τώρα, ποιοί – πλην του Τσίπρα – είναι SOROS-παιδα και μάλιστα φανατικά! Για την ακρίβεια, διαβάστε ποιοί είναι οι πλέον έμπιστοι του SOROS:

  • Δ. Παπαδημούλης.
  • Κ. Χρυσόγονος.
  • Μιλτ, Κύρκος.
  • Γ. Κατρούγκαλος.
  • Μ. Γλέζος. (Κατάλαβε και άρχισε να τους… αποχωρίζεται)!..
  • Σ. Σακοράφα.

 4. Κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε στο θέμα του ονόματος, το τελευταίο διάστημα με τα Σκόπια! (Αναφέρομαι σ’ όλες αυτές τις στημένες παπαριές που ακούγατε φίλοι μας)!

  • Απλώς οι μεν Σκοπιανοί περίμεναν να τελειώσουν τα δικά τους συλλαλητήρια και μετά να ολοκληρωθούν και τα δικά μας, σε συνεννόηση με τον ΠΡΟΔΟΤΗ Τσίπρα!
  • Ο Τσίπρας, τί άλλο έκανε στο μεταξύ και ο Ζάεφ έπρεπε να περιμένει; Διαβάστε!
  • α. Έβαλε την παρέλαση των Ριρήδων, (υπάρχουν και νυν Έλληνες Υπ. “φριφιρήδες” και ένας που ρυθμίζει τα… πορτοφόλια μας, σαν να ήταν… πυροσωλήνες… / καταλάβατε), αμέσως μετά από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας, ώστε έτσι και να τα ξεφτιλίσει, αλλά εν όψει κυρίως του Σκοπιανού… τηλ/τος, όπως και της ψηφίσεως του νέου “Μνημονίου Θανάτου”, να ασχοληθούν τα ΜΜΕ με τις διαμαρτυρίες των… συντηρητικών, κλπ, Ελλήνων πολιτών, αλλά και με τα δίκαια των… Σοδόμων και των Γομόρων της Παγκοσμιοποίησης, των πάσης φύσεως ανωμάλων, ελληνικής και μη καταγωγής, πρακτόρων και μη, που κατέκλυσαν το Σύνταγμα, οι οποίοι σχεδόν στο σύνολό τους είναι δικοί τους, όμοιοί τους, αφού διαβάστε τί έγραφαν στους τοίχους, κλπ, (ένα απ’ αυτά), και βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί! “Τραβέλια στα Γραφεία, Φασίστες στα φορεία”!
  • Ποιοί βάζουν σήμερα στην χώρα μας, όπως έκαναν οι Χιτλερικοί, … ταυτότητες στους ανθρώπους, αν αυτοί διαφωνούν μαζί τους; (Ταυτότητες, γαι το περιεχόμενο των οποίων έκαναν τάχα… αγώνα! Καταλάβατε τί αγώνα)! Οι… προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ! Όσοι δεν πιστεύουν ό,τι εμείς, είναι Φασίστες! Τα ίδια συνθήματα έχουν… τυχαίως και οι… πούστηδες, οι… λεσβίες, κλπ!..
  • Παράλληλα και ο ΠτΒ Βούτσης, τον οποίον τον “κρατάνε”, λόγω του γιού του, άναψε και ένα μέρος της Βουλής με τα χρώματα του “Ουράνιου Τόξου”, τα χρώματα των Πούστηδων, ώστε να το πανηγυρίσουν δεόντως, τα ανθρώπινα αυτά θύματα, τα ανθρώπινα αυτά αξιοθρήνητα κουρέλια!
  • Τώρα δεν ξέρω ακριβώς να σας πω, αν ο Βούτσης έβαλε το Ουράνιο Τόξο στη Βουλή, για τους πούστηδες, ή με πρόσχημα αυτούς, αν ήθελε να περάσει μήνυμα “κοινής νίκης”, στο υπάρχον στην χώρα μας Κόμμα των Σκοπιανών, “Ουράνιο Τόξο”, λέγοντάς τους έτσι: “Νικήσαμε σύντροφοι! Χάσαμε, όντας ένοπλοι, την Μακεδονία στον Γράμμο και στο Βίτσι, αλλά το πήραμε το… Κάστρο από μέσα, σε καιρό ειρήνης, μια για πάντα! Το Κάστρο μας το έδωσαν οι ίδιοι οι μεσο-αστοί, τους οποίους βάλλαμε τον… παρελαύνοντα Τσακαλώτο να τους διαλύσει, κλπ” !!!

      β. Δεν έδωσε άδεια στον Κουφοντίνα, ξέροντας την ψυχολογία του ανδρός και το πώς θα αντιδρούσε! (Απεργία πείνας, κλπ)! Έτσι, και άλλο ένα μείζον θέμα προπαγάνδας ανεδύθη σκοπίμως, με πολλές δευτερεύουσες στοχεύσεις, όπως πχ η ηρωοποίηση του Κουφοντίνα, και η ανάδειξή του σε σύμβολο της κομμουνιστικής αριστεράς, σε μια προεκλογική περίοδο, προβληματική σίγουρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πολιτικό γκάνγκστερ Καμμένο και την πλούσια μαυραγορίτικη παρέα του, η αναφορά του θέματος αυτού συνεχώς στα ΜΜΕ, κλπ. (Ως θέμα, όπως και αυτό των πούστηδων, περίπου σκεπάζει το Σκοπιανό, αφού συγχίζει τις όποιες ανεγκέφαλες δεξιές… συνειδήσεις, αλλά ξεσηκώνει και εξεγείρει και όλα τα αριστερά κατευθυνόμενα νεαρά ελληνικά και ξένα, ανεγκέφαλα επίσης ανθρώπινα… υποζύγια)!

      γ. Έβαλε τον “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” να μπει στο Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ ώστε να γίνει και πάλι διαφήμιση της Οργάνωσης, αλλά κυρίως να γίνει, ως πράξη, 1ο θέμα στα ΜΜΕ και να καλύψει σχεδόν τα 2 κύρια και προδοτικά θέματα, που θα ακουστούν ή ακούστηκαν ήδη μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα! (Σκοπιανό και 4ο Μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου)!

– Δεν σας γράφω ότι έβαλε αυτός να γίνει η επίθεση στο λεωφορείο των ΜΑΤ στη Θεσ-νίκη, ώστε με έναν θάνατο ανθρώπων, όλα τα ΜΜΕ να ασχολούντο μ’ αυτό το θέμα, με εντολή, διότι έχει και αυτός παιδιά!.. (Αν και η ηθική των κομμουνιστών σας έχω γράψει σε ποιά στοιχεία βασίζεται)!..

– Έτσι ο Ζάεφ, αφού έγιναν τα παραπάνω, όπως και η συνέντευξη Κοτζιά, στο κρατικό σκατοκάναλο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο ελληνικής καταγωγής ΥΠΕΞ, μίλησε ως Σκοπιανός και αναφέρθηκε στα… προδοτικά έγγραφα της κακιάς Δεξιάς, που δεν υπέγραψε τίποτα όμως, όπως έκαναν αυτοί, με την παράδοση της Ελληνικής Μακεδονίας, της ιστορίας και του πολιτισμού της -“αέρα”- στους Σκοπιανούς και δια παντός, έκανε το τηλέφωνο στον Τσίπρα, με το οποίο ο Ζάεφ δέχεται να μας πηδήξει με χρήση λιπαντικού ή σιέλου!.. Μια ολόκληρη Ελλάδα 3000 ετών, η φωτογόνος χώρα του Κόσμου, περίμενε, έστω και στημένα, το τηλεφώνημα ενός των Σλάβων κλεφτών, της πΓΔΜ, των 27 ετών!

Και ο Τσίπρας, έχοντας τις πλάτες του Ρότσιλντ και του Σόρος, λέγε με Παγκοσμιοποίησης, η οποία κυβερνά την Ευρώπη, κατά τα 2/3,  ούτε καν ντρέπεται!.. Από σήμερα η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ τον κατέγραψε μαζί με τον ΚΑΜΜΕΝΟ, αυτό το πολιτικό ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, αυτόν τον ΜΠΟΥΛΗ, κατά Τσίπρα, ως ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ, του Έθνους και της Πατρίδος μας !..

5. Κε Μητσοτάκη!

– Επειδή γνωρίζω από μικρός τους Εβραίους, αφού η εκ μητρός οικογένειά μου έσωσε 2 οικογένειες Εβραίων στην Κατοχή, κλπ, κλπ, κλπ, που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, σου γράφω πως οι Εβραίοι είναι υπερήφανος λαός και σιχαίνονται το γλείψιμο, είναι άνδρες, αν με καταλαβαίνεις, ενώ γελούν και οικτίρουν όλους όσους τους γλείφουν, για να ανέλθουν στην όποια Ιεραρχία τους, στα διάφορα Κράτη του Κόσμου, λόγω της αδιαμφισβήτητης, γνωστής πλέον δυνάμεως / πολιτικής ισχύος τους, στον Πλανήτη μας!

Ειδικά στην χώρα μας, όπου έχει και κατουρήσει Εβραίος, είστε ικανοί με άφθονη υποκρισία και πολιτικό θράσος, να πάτε όλοι οι πολιτικοί και να… προσκυνήσετε! 

– Έδιωξες από τη ΝΔούλα τον Καμπόσο, τον Δήμαρχο του Άργους, για ρατσιστικά τάχα σχόλια κατά των Εβραίων!

– Κανένα σχόλιο ρατσιστικό δεν έκανε, απλώς είπε την αλήθεια! Ο Μπουτάρης, όπως και ο δικός σου ο Γεωργιάδης, προσκύνησαν τους Εβραίους, φόρεσαν τον κιπά (ΟΚ το είπε λίγο πιο… χαρακτηριστικά) και έγιναν ό,τι έγιναν ή θα γίνουν ό,τι θα γίνουν! Πόσοι πχ Π-Θ στην Ευρώπη έχουν εβραϊκή καταγωγή, κλπ;

– Γιατί αυτό είναι λοιπόν ρατσισμός, κλπ;

Αν σου γράψω πως εγώ πχ, μη έχοντας εσένα για μέσον, δεν προήχθην πχ στην εργασία μου, ενώ ο τάδε συνάδελφός μου, ο οποίος είχε πχ εσένα για μέσον, προήχθη, αυτό θα είναι ρατσιστικό;

– Το ίδιο ακριβώς είπε και ο Καμπόσος, αλλά εν όψει της επίσκεψής σου στο Ισραήλ, έπρεπε μάλλον και να γλείψεις, σκοτώνοντας την συνείδησή σου, (άραγε δεν έχεις και εσύ, όπως δεν έχει και η αδελφή σου), αλλά και να… απολογηθείς έτσι και στον… Δημοκράτη Τσίπρα, στην προπαγάνδα του οποίου πάντα πέφτεις θύμα!.. Αυτός ο πρώην Κομμουνιστής “δεξί σου χέρι”, ο σε -ακος, τί κάνει, δεν σου λέει τίποτα;

– Κυριάκο! Ο Καμπόσος κανένα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ δεν ύβρισε, δεν αρνήθηκε ή ό,τι άλλο σχετικό! Αλήθεια ανέφερε και τον “σκότωσες” εσύ “το νέο και καθαρό”, υποτίθεται!

– Για να μην σε αδικώ βεβαίως, έχεις ένα δίκιο για την αποπομπή αυτή, αφού οι “Διεθνείς Εβραίοι” δεν θέλουν αν ακούγεται η παγκοσμιοποιημένη βρωμιά τους πουθενά!

– Εγώ όμως σου γράφω βεβαίως για το λαό του Ισραήλ, τη μεγάλη φτωχολογιά, που έκανε και Κράτος και περιουσία και που τον πολεμάνε τα ίδια τα… όμαιμα διεθνή αφεντικά του και αφεντικά μας! (Γνωρίζεις ή όχι ότι πάνω από τα 2/3 του στημένου χρέους μας το έχει η “Goldman Sachs”);

– Αναφέρομαι λοιπόν αυστηρά στον πολυβασανισμένο ιστορικά Ισραηλινό λαό, ο οποίος θέλει να του μιλάς στα ίσα, να του ασκείς έντιμη πολιτική κριτική και να μην τον εμπαίζεις, προσβλέποντας αλλού! (Αναφέρομαι γενικά και όχι μόνον σ’ εσένα)! Έτσι εγώ, παιδάκι ακόμα, θυμάμαι ακόμα πχ τον Κο Χαϊμ!.. Και η ζωή, μου απέδειξε ότι η κρίση μου ήταν η ορθή γι’ αυτούς!

  • ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ!
  • ΕΠΙΣΗΣ! ΠΑΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ… ΠΑΝ-ΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!
  • (Θεωρώ, τέλος, τυχαίο ότι εκλήθης και στο… Τορίνο! Εσύ πάντως το εδικαιούσο, ως γιος του Κων-νου Μ. , ο οποίος 1ος “άνοιξε” Ι/Πρεσβεία στην Ελλάδα, πράττοντας το αυτονόητο και ικανοποιώντας την αναγκαία πραγματικότητα και πολιτικό ρεαλισμό)!..
  • Με την ευκαιρία!
  • Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΔΕΝ εκδικείται, αν πστεύετε πράγματι σ’ αυτήν, αλλά ΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ! Αν λοιπόν υπάρχει Νόμος που προβλέπει Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ την άδεια από τις Φυλακές, κλπ, αυτός ο Νόμος πρέπει να ισχύει για όλους, αν φυσικά τηρείται, ήτοι αν γίνεται σεβαστός απ’ όλους τους εγκλείστους, ασχέτως αν αυτοί είναι και οι πιο στυγνοί εγκληματίες, όπως κατέστη πράγματι ο Κουφοντίνας!..
  • Αυτό που σου γράφω, είναι αυτό που “πάλεψε” και ο Μεγάλος πράγματι πολιτικός πατέρας σου, με τους έγκλειστους Χουνταίους, των οποίων φυσικά ο “Κώδικας Τιμής” ήταν αντιδιαμετρικά αντίθετος, αυτού των Κόκκινων Φασιστών!
  • Μάθε λοιπόν πώς πέθανε ο Γ. Παπαδόπουλος και το… ξανασυζητάμε! Αν τσαμπουνάτε δημ/κά δικαιώματα, ανθρώπινα όμοια, κλπ, τότε αυτά σε μια ΓΝΗΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα πρέπει να μην παρέχονται “Α ΛΑ ΚΑΡΤ”, δηλαδή με πολιτική υποκρισία και άφθονη όμοια χυδαιότητα και όπου… γουστάρουμε!.. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να στήνατε (εννοώ η πολιτική “κληρονομικώ δικαίω” πολιτική Τάξη της χώρας μας) τους Χουνταίους, αλλά και τον Κουφοντίνα στα 6 μέτρα!.. Όμως κατηργήθη η εκτέλεση, για να υψωθεί ο άνθρωπος και για να διαπαιδαγωγηθεί η κοινωνία μας! Πώς θα γίνει αυτό; Με τον τρόπο αυτό συμπεριφοράς, ακόμα και στους… Κουφοντίνες;
  • Επίσης, εσύ που δεν είσαι Τσίπρας, ήτοι άθεος κλπ, αλλά ένθεος και Χριστιανός, (φαντάζομαι τουλάχιστον ότι δεν είσαι… Ποδίτσας), σου γράφω πως ο Άγιος ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ συγχώρεσε τον φονιά του αδελφού του!.. Τίποτα άλλο! Κάνε λοιπόν και εσύ μια προσπάθεια να υπερβείς τον εαυτό σου και να κερδίσεις  την ψυχή σου!..
  • Τα όσα έγραψα σ’ εσένα, ισχύουν και για τον Τσίπρα, αλλά αναφέρθηκα μόνον σε εσένα, διότι εκείνος του έκοψε την άδεια με βρώμικη πολιτική στόχευση, την οποία ανέφερα πιο πάνω!..

6. Κε Μπερίσα!

  • Πράγματι οι Οθωνοί δεν είναι ελληνικά νησιά! Η Σάσων όμως είναι ελληνική! Έτσι δεν είναι ρε Σαλί;
  • Ρε Σαλί! Με αυτές τις παπαριές που λες, δείχνεις ότι δεν μπορείς να αποκολληθείς από την προπαγάνδα του Χότζα, με την οποία έζησες και ζήσατε γαι 45 χρόνια στην πρώην ελληνική χώρα, που σήμερα λέγεται Αλβανία!..
  • Έτσι ρε θα κάνουμε Ε-Α Ομοσπονδία ρε; 
  • Όσο για τον Ράμα δεν τον ελέγχουμε ακόμα πλήρως! Έχεις δίκιο! Δεν έχει γίνει ακόμα Αρχιβαρώνος στην κοινή πλέον Ε-Α Μαφία, όπως στην Αλβανία! Αχαχαχαχαχαχαχα! Όσοι είναι Γενίτσαροι ρε, όπως ο Ράμα, δεν σημαίνει παλληκάρι μου, πως είναι πράκτορες της Ελλάδος! Τί πίνεις; Πάντως σέβομαι ότι λες στα ίσα ό,τι πιστεύεις και ποτέ δεν έκρυψες πως μας μισείς, σε αντίθεση με τον Ράμα, την… κουφαλίτσα, που έχει 2 και περισσότερα πρόσωπα!..
  • Σοβαρέψου ρε Σαλί!.. Άντε!.. Και μάθε πως οι Έλληνες δεν κάνουμε τους μάγκες σε κανέναν, τους κάνουμε μόνον, όταν μας τους… κάνουν!!! 

7. Ναι ρε αριστεροί, πρώην Κομμουνιστές και τωρινοί… Δυτικό – Διεθνιστές, ρουφιάνοι της Παγκοσμιοποίησης!

  • Ο Τραμπ σας αποκάλυψε στον Καναδά! “Τέρμα! Δεν θα παίρνετε πλέον από τον Κουμπαρά, που λέγεται Η.Π.Α.”! Έτσι δεν σας είπε; Είναι ή όχι μάγκας ο ΤΡΑΜΠ;
  • Κρίμα ρε Ντε Νίρο, κρίμα! “Ου γαρ έρχεται μόνον”!..
  • Κε Χουδαλάκη!
  • Υπάρχει πόλεμος μεταξύ Παγκοσμιοποίησης (που κυρίως “ζει” στην Ευρώπη, την οποία και κυβερνά), και Αμερικανικού “Έθνους -Κράτους”! (Αν πέσουν οι Η.Π.Α. και ο ΤΡΑΜΠ, οι “Διεθνείς Εβραίοι” θα επικρατήσουν παντού, όπως και η σάπια Παγκοσμιοποίησή τους)!..
  • Να μην ξεχάσω! Διαβάστε!
  • Τα παγκοσμιοποιημένα ΜΜΕ, για να προσβάλλουν τον Τραμπ και πάλι, πήραν εντολή να παρουσιάσουν μια φωτογραφία, που επίτηδες “απελευθέρωσε” η ίδια η Μέρκελ, με τη σπέκουλα: Όλοι οι ηγέτες και ο Τραμπ μόνος“!..
  • Μιλάμε για το(!) Ψέμα, αφού ο Ιάπωνας Πρόεδρος είναι σύμμαχος του Τραμπ και σύμφωνος με τον Αμερικανό Πρόεδρο, ενώ και η Αγγλία με το “BREXİT”, δεν είναι απολύτως σύμφωνη με την ΕΕ της Μέρκελ και στον εμπορικό τομέα, ειδάλλως τότε γιατί να έφυγε από την ΕΕ; (Η Αγγλία, ως γνωστόν, δεν απεχώρησε μόνον για γεωστρατγικούς λόγους, από την ΕΕ, αλλά και για οικονομικούς)!

8. Γειά σου ρε Καμμένε ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΗ! Φόρεσε πάλι κανένα τζάκετ και κάνε μας τώρα τον πολιτικο-στρ/κό… Τζέϊσον – Αντιγόνη!

– Αν δηλαδή με εσένα τον ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΗ στην Κ-Β των νέων ΕΑΜ(Ο)ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, πουλήσαμε την Μακεδονία, χωρίς εσένα τί θα γινόταν ρε, άραγε; Θα πουλάγατε όλη την χώρα;

– Ουστ ρε ξεφτίλα!.. 

9. Εϊ, εκεί στην ΓΑΔΑ! “Πού ‘σαι ρε γάτε Στρατηγέ Παπαζαφείρη“;

  • Ψάξτε να δείτε, μήπως υπάρχει κανένα κύκλωμα που καθορίζει μέχρι και Δικαστές, σε 5 μελή Δικαστήρια, κλπ, και βγάζει έτσι κόσμο από τις Φυλακές, κλπ, δίνει χαρτιά, κλπ! (Με ξένες Κες και Κους, ως νταραβεριτζήδες, πχ Βουλγάρες, Βούλγαροι, Αλβανοί, κλπ, κλπ, κλπ)!.. / Ακούστε με!.. 
  • Βρείτε βρε το δολοφόνο του Μάριου!.. Ντροπή ρε!.. 
  • Και τους δολοφόνους των 4 ανθρώπων της “ΜΑΡΦΙΝ”! “Να σου συγχωρηθούν τα πεθαμένα”!.. Ντροπή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, και ξανά ντροπή!..

10. Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγει στο φως και ο πραγματικός Λαυρέντι ΜΠΕΡΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ!..

11. Ήταν “παρούσα” και ο ΝΔούλης Αυγενάκης στο αθηναϊκό “Gay Parade”, ο μαφιόζος κατά τον Τσίπρα!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

– Κε Τσίπρα! Θα στείλεις τον Εισαγγελέα σ’ εκείνον τον Πούστη ή ό,τι άλλο είναι, που προχθές είχε βάλλει τον Άγιο Νικόλαο στα γεννητικά του όργανα ή εκεί όπου ήταν αυτά, αν είχε προηγουμένως;

– Μήπως στείλεις Εισαγγελέα σ’ εκείνον επίσης τον Πούστη που είχε παραποιήσει την σημαία μας; 

Αφού δεν είσαι Ρατσιστής, γιατί δεν προστατεύεις και εμένα που αυτές οι συμπεριφορές προσβάλλουν τα δικά μου πιστεύω; Τί υποκριτές είστε ρε!..

12. Ο Τ/ΥΠΕΣ Σοϊλού είπε ότι υπήρχε σχέδιο και για νέο πραξικόπημα στην Τουρκία!.. 

13. Ο Αρίντς, για να σώσει το τομάρι του, καταφέρθηκε ευσχήμως κατά του Γκιουλ!..

14. Απαντώ σ’ έναν φίλο!

  • Ο διοργανωτής του “Gezi” ήταν ο αποκαλούμενος “Ερυθρός Σόρος” Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ, 61 ετών, και γεννημένος στο Παρίσι! Συνελήφθη πρόσφατα στο Α/Δ Ατατούρκ, από το καθεστώς ΡΤΕ!..
  • Στις 18 Νοε 2017 στο Σότσι, της Ρωσίας παρέστη και το ΡΚΚ! Κε Σ. Καλλιντερίδη, μήπως ξέρεις να μας πεις κάτι σχετικά; Μήπως το ΡΚΚ συμφώνησε σε διάφορα θέματα, ακόμα και σε κουρδικές…  κόκκινες γραμμές;   

15. Στο “ΕΨΙΛΟΝ” το ακούσαμε και αυτό!.. Αν μειώσει η ΝΔ τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, όπως έχει πει, αν και όταν γίνει Κ-Β, έναν ΕΝΦΙΑ, που τώρα γι’ αυτό φαίνεται ότι τον αύξησαν οι ΣΑΝΕΛ, τότε αυτοί που θα χάσουν, όπως μας είπαν οι κομματικοί “πεφωτισμένοι” του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι – ΠΡΟΣΕΞΤΕ- οι πιο χαμηλές τάξεις, οι φτωχοί!.. Δεν “παίζονται” οι άνθρωποι!..

Επαγγελματίες δολοφόνοι και της λογικής!..

16. Κα Μέρκελ! Όταν κάποιος σου λέει την αλήθεια, δεν σημαίνει ότι σε βρίζει! Άκου! Για να γίνετε πι Γερμανοί Έλληνες, όπως θα θέλατε πράγματι, θα πρέπει να ζήσετε άλλες 3 ζωές τουλάχιστον!.. 

17. Και να θυμάστε πως:

  • Τούρκοι, με την εναντίον μας επίθεσή τους, θα μας σώσουν, (καταλαβαίνετε πώς το εννοώ), από τα Μνημόνια, όπως θα σώσουν και την Πατρίδα μας, απ’ τον εξισλαμισμό της και απ’ την καταστροφή της! 
  • Τα Σκόπια ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ!!! Θα με θυμηθείτε!.. (Κρατείστε το… φιλοσοφικό επιχείρημα, ότι τίποτα “παρά φύσιν” δεν επέζησε ποτέ και πουθενά)!..   

18. Ρε Μπαχτσελί! Επειδή μας ρώτησες! Θα μπορούσες να αφήσεις την Κύπρο, με κόκκινο και μπλε χρώμα, ρε παλληκάρι μου! Ο ευνουχισμός και η χρόνια… αγαμία σου, σε κτύπησε στην κεφάλα σου, έχω την εντύπωση!..

– Τώρα το ότι θα μας θάψετε στο Αιγαίο και πάλι, όπως είπες, αν είναι θέλημα ΘΕΟΥ, τί να κάνουμε ρε… γίγαντα!.. Αλλά σκέψου, μήπως κάνεις κανένα λάθος και στην επόμενη συνάντησή μας ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ, στο τέλος! Λέω εγώ τώρα!..

19. Ε! Χακάν! Σε λίγο θα σας πούμε και σε ποιό Στρ-δο τους κρατάμε! Να μας διαβάζεις! Η σκέψη σας πάντως θα ήταν ορθή σε κάποια άλλη εποχή, όχι όμως σήμερα! Πχ την 10ετία του 1990, που ψάχνατε την Βοιωτία, και την Εύβοια! Ποιά σκέψη; Να πάτε να κάψετε “προχθές” εκεί στην Βοιωτία, περιοχή κοντά σε Στρ-δο φύλαξης καυσίμων! Ρε Χακάν! Σκέψου λίγο πιο βαθιά! 

– Τέλος, σε καλώ, με πολύ αγάπη, να προσέχετε λίγο και εσείς!.. Σύντομα θα με καταλάβεις!.. Και ξέρεις πως έχεις εκτιμήσει θετικά και μάλιστα πολύ την αξιοπιστία μας!..

20. Ρε Χακάν! 

      α. Πες μας ρε σύ! Η Ακσενέρ είναι “κολλητή” της Κλίντον; Τα ίδια μυαλά κουβαλάει και η δικιά σας; (Σε ό,τι αφορά την άποψή της για το παγκόσμιο επιστητό, εννοώ)!..

    β. Τί βόμβα ήταν αυτή που έρριξε ο Μποζντάγ (νομίζω ότι ήταν αυτός) ρωτώντας ρητορικά ποιός ήταν άραγε αυτός που τηλεφώνησε πρόσφατα στον Ιντζέ, και από πού; Από την Πενσυλβάνια ή από την Ουάσιγκτον ήταν, αναρρωτήθηκε!.. Πες μας ρε Χακάν εσύ, ώστε να μην περιμένουμε την δίκη!..

– Ρε Ιντζέ “άνοιξες” δικαστική υπόθεση και ζητάς 100.000 ΤΛ από τον ΡΤΕ, για συκοφάντιση; Πόσο κορόϊδο μπορεί να είσαι ρε; 

– Έμαθα πως ο ΡΤΕ, μόλις έμαθε για την μήνυσή σου, δεν μπόρεσε να… φάει!.. Αχαχαχαχαχαχα!..     

 ω2

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

“‘ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-