“ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΚΑΙ Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΠΟΧΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜ/ΦΩΝ ΤΗΣ Ε/Κ-Β, ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ!..

Φίλοι μου!

H Μακεδονία ήταν ιστορικά, γεωγραφικά (εννοώ εδαφικά) και φυλετικά (εννοώ εθνικά, με βάση τα σημερινά δεδομένα), από τα Αρχαία χρόνια, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

macedonia5

– Μέσα στην ιστορική πορεία της όλης περιοχής μας, την χάσαμε κάποια στιγμή όλη, γεννόμενοι σκλάβοι των Οθωμανών και τελικά, μετά από τους Βαλκανικούς Πολέμους, (1912 – 1913), ελευθερώσαμε, μετά από ποταμούς αίματος, ένα μεγάλο μέρος της, ώστε να κατέχουμε σήμερα το 52%+ της όλης παλαιάς “Ελληνικής Μακεδονικής Γης, με το υπόλοιπο τμήμα της υπόψη περιοχής να κατανέμεται σε Σέρβους και Βουλγάρους, με την “Συνθήκη του Βουκουρεστίου, το 1913, με την οποία καθορίσθηκαν τα σύνορα, μεταξύ Ελλάδος, Σερβίας και Βουλγαρίας, χωρίς ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!.. (Γνήσιο Σλαβικό φύλλο οι Σέρβοι και μπασταρδεμένο Σλαβικό φύλλο οι Βούλγαροι, που ήλθαν στην περιοχή τον 8ο μ.Χ. αι.)!

– Με το που κατοίκησαν τα φύλλα αυτά στην περιοχή της Μακεδονίας μας, [και κυρίως οι Βούλγαροι(!) με τον Κρούμο, που έπινε κρασί μέσα στα κρανία των Ελλήνων (βασικός λόγος της… εμφανίσεως του Αυτοκράτορά μας Βασιλείου του Β’, του Βουλγαροκτόνου… ενώπιόν τους, καταλάβατε), κλπ, χωρίς να λησμονούμε πχ τον Σέρβο Τσάρο Δουσάν, κλπ]  άρχισαν να διεκδικούν εν όπλοις τη γη της, από τους ιθαγενείς κατοίκους της, τους Έλληνες,  μέχρι και την περίοδο του Β’ Π.Π.! Σημειώστε επίσης ότι δεν υπήρχαν και δεν αναφέρονται πουθενά Σκοπιανοί ή κάτι… παραπλήσιο, σε όλο τον ιστορικό χρόνο, “ει μη μόνον” από της εποχής του Κροάτη, εβραϊκής καταγωγής, “Στρατάρχη” Ιωσήφ Μπροζ ΤΙΤΟ και επέκεινα!..

– Με την επεκτατική εναντίον μας λογική των σημερινών γειτόνων μας, των Σκοπιανών κυρίως, αλλά και των Βουλγάρων, (που -προς στιγμήν- υπνώτουν), και με βάση ότι οι Σκοπιανοί ανέτρεψαν / ανατρέπουν το… Βουκουρέστι, του 1913, θα έπρεπε η Ελλάδα να διεκδικεί(!) απ’ αυτούς (δηλαδή από τους σημερινούς Σκοπιανούς και Βουλγάρους) “το όλον” της ιστορικά δικής της και μόνον(!), απ’ την Αρχαιότητα, Μακεδονίας, αναφέροντας μάλιστα τους Σλάβους, ως κατακτητές – κατέχοντες μέρους / εδαφών της ιστορικά εθνικής της γης,  κάτι που, από το 1974 και μετά, δεν συμβαίνει, ακολουθουμένης της ε/”πολιτικής γραμμής”, η οποία λέγει δεν διεκδικούμε τίποτα, αλλά και δεν παραχωρούμε τίποτα!..

(Από το 1974 και την “άνευ ΕΤ πολέμου” ήττα μας στην Κύπρο, από τις ΤΕΔ, κατόπιν της γνωστής Διεθνούς Προδοσίας, μιας προδοσίας μίξης, από την στρατηγική “ανάγκη νίκης” των Εβραίων, στον “Πόλεμο της Εξιλεώσεως”, το 1973 και από την επιθυμία εκδίκησης των Εβραίων, προς τους μη πειθήνιους στα κελευσμάτά τους τότε Έλληνες Χουντικούς, αυτούς του Γ.Παπαδόπουλου, γεγονός που αποτέλεσε και την βασική αιτία να υποστούν οι Εβραίοι -αρχικώς- ήττα από τους Αιγυπτίους και γενικώς από τους Άραβες)!..

– Υπό την έννοια και μόνον ότι οι λαοί αυτοί (μη όντες ιστορικά Μακεδόνες), κατοίκησαν στην ιστορικά ελληνική Μακεδονική Γη θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, ώστε να διακρίνονται(!!!), Σλαβο-Μακεδόνες (απόγονοι δηλαδή των Σλάβων που ήλθαν στην “Χερσόνησο του Αίμου”, από το 700 μ. Χ. και μετά, και πέτυχαν -τελικά- να κατοικήσουν στην ελληνική Μακεδονική Γη), και τίποτα περισσότερο!

– Αυτή λοιπόν είναι η έννοια της φράσεως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”  και αν θα θέλαμε να ήμασταν πιο πλήρεις, θα συνεχίζαμε λέγοντας Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΥΤΡΩΤΗ, κάτι που δυστυχώς δεν επέτρεψαν και δεν επιτρέπουν να λέγεται, ο διαχρονικά κακώς εννοούμενος πασιφισμός, ο υφέρπων (μασκωτός στην αρχή, ήτοι μετά το 1974 και τον ερχομό της λεγόμενης Μεταπολίτευσης” και χωρίς κουκούλα στο τέλος, και συγκεκριμένα μετά από το 1996 και κυρίως μετά από το 2000, έως και σήμερα), σχεδιασμένος απ’ έξω και εισαχθείς αφελληνισμός, υλοποιούμενος, μέσα στην πορεία του χρόνου, από τους διάφορους άσχετους πολιτικούς μας, (“εκόντες – άκοντες”), αν όχι και προδότες (βλέπε σημερινή ε/πολιτική διεθνιστική ηγεσία), καθώς και η σχεδιασθείσα και συνεχώς υλοποιούμενη, στις όποιες κρίσιμα ιστορικά στιγμές, (όπως τώρα), κατασυκοφάντηση του υγιούς ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, από τους σημερινούς συνεργάτες της ανθελληνικής μας Κ-Β, τους Ναζιστές Χρυσαυγίτες“! (Με πρώτη και πρωτοστατούσα την πρακτόρικη ηγεσία τους, η οποία είναι, πλην των άλλων, οικονομικώς “δεμένη” στο ίδιο ακριβώς Διεθνές Κέντρο”, που είναι “δεμένος” και ο ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι στους “Διεθνιστές – Παγκοσμιοποιητές”, “Διεθνείς Εβραίους“!.. 

– Μετά από τα παραπάνω, ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ(!!!) ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ “Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, δήθεν… ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜ/ΦΕ, (απαξιώ να αναφέρω και το όνομά σου ακόμα), ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ “ΣΥΡΙΖΑ”, ΠΟΥ ΣΤΟΝ Τ/Σ “ΚΟΝΤΡΑ”, ΣΤΙΣ 05-12-2018, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ (00:00 – 02:00) ΤΟΥ ΝΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜ/ΦΟΥ ΛΙΑΤΣΟΥ*, ΦΩΝΑΖΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ “ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ”, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΠΩΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΦΟΥ Ο… ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1913, ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ”, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑΧΑ(!!!) 3 ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ… ΠΑΠΑΡΙΕΣ – ΨΕΥΔΗ, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ “ΚΥΡΙΕ”, Μ’ ΑΥΤΗΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜ/ΚΗ ΣΑΣ ΛΕΞΗ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ” “ΣΚΥΛΙΑ” ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ (ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ), ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ… ΣΤΟΧΟΥ ΣΑΣ;

(ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΝΕΟΣΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΗΜΙΜΑΘΕΣ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ -ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΑΙΣΙΕ ΤΥΠΕ, ΕΚΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΥΝΟΥΧΕ), ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ [ΟΠΩΣ ΠΧ Ο ΔΗΜ-ΦΟΣ ΧΑΤΖΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΕΝΙΚΩΣ Η(ΔΙΑΖ) ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ]!..

*ΕΝΑΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΠΟΥ “ΦΤΥΝΕΙ με… ΦΕΡΕΤΖΕ και όχι “στα ίσα”, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΛΕΙΦΕ”, (ήτοι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. που τον έκανε ό,τι είναι και ό,τι έχει σήμερα), ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΙ (ΜΕ) ΤΑ ΔΥΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ… ΜΠΕΡΙΑ ΤΗΣ Κ-Β Ν. ΠΑΠΠΑ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΙΘΑΝΩΣ, ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ

Ρεζίλη της Κοινωνίας” ΛΙΑΤΣΕ, εσύ κατάλαβες, τί διάβασες / – ατε εδώ σήμερα και ποιά είναι, αλλά και γιατί είναι “η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ;

– Και κάτι ακόμα, αν και το έχουμε γράψει… 500 φορές, “Λιάτσε και οι λοιποί όμοιοί σου”! Για να είναι επίσημη η αναγνώριση μιας χώρας, από μια άλλη, αυτή θα πρέπει να γίνεται δια του Ο.Η.Ε.! Άρα οι 149… αναγνωρίσεις από Κράτη και… παραμύθια είναι παπαριές, ουσιαστικά δεν υφίσταται και γι’ αυτό οι Τούρκοι, άξιοι πολιτικοί απόγονοι των Φαναριωτών, δήλωσαν στον Ο.Η.Ε., και αυτό έγινε αποδεκτό, πως αναγνωρίζουν (ακόμα δεν έχει αλλάξει φυσικά κάτι στο υφιστάμενο ονοματολογικό “στάτους” των Σκοπίων) τα Σκόπια με το Συνταγματικό τους όνομα, ήτοι “Μακεδονία” σκέτο, ενώ ο Ο.Η.Ε. αναγνωρίζει και ονομάζει το Κράτος αυτό ως “πΓΔΜ και ουσιαστικά το αναγνωρίζει ως ένα Κράτος δίχως όνομα (ακόμα τουλάχιστον), (από το 1993 και μετά / ΘΕΟΣ ‘ΣΧΩΡΕΣ’ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ” ανθελληνικές κουφάλες), εκτός αν ξέρετε εσείς ρε “δημ/φοι του… κόλου” (“αργυρώνητα όρνια”) κανένα Κράτος που να αποκαλείται, ακόμα τώρα, … ΠΡΩΗΝ!.. Ουστ ξεφτίλες!..

Α! Και να φυλάτε τις… ψωλές σας, αφού προφανώς συνεχίζετε να αγνοείτε τη ρήση την Ψωλή σου και την Υπογραφή σου, πρόσεχε πού τις βάζεις, μην αναγνωρίζοντας ότι η Ιστορία, αν ολοκληρωθεί η σε εξέλιξη προδοσία, θα γράψει ότι οι ΤΣΙΠΡΑΣΠ. ΚΑΜΜΕΝΟΣΚΟΤΖΙΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ “ΠΟΥΛΗΜΑ” ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, βάζοντας τις υπογραφές τους, όντας ηθικοί και φυσικοί ταυτόχρονα αυτουργοί!.. (Τον Κοτζιά που ήταν και είναι ένας “ελάχιστος” φανφαρόνος, τον θεωρώ ως το “Κύριο -απλώς- Όργανο” της προδοσίας της Μακεδονίας μας)!..

Αϊ Σικτίρ

ρε ξεφτίλες,

Ψευδο-Προοδευτικοί

Γκαιμπελίσκοι,

Βρωμερά Σιχάματα“!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΕΛΛΗΝΑΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΜΑΙΙΚΟ-ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

-/-

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ο Κουμπάρος του ΡΤΕ Ράμα (και αυτός Κουμπάρος!) εκτελεί συγκεκριμένες εντολές των Τούρκων (ΜΙΤ). Θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση!

– Να του θυμίσουμε του Αρχι-Μαφιόζου ΡΑΜΑ και τα ακόλουθα, με αφορμή τον ανηλεή πόλεμο που ξεκίνησε κατά των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, με στόχο να τους εκδιώξει ο Γενίτσαρος, από τη γη τους και να τους κλέψει τις περιουσίες τους: (Ε, Ράμα Βρωμερέ και Τρισάθλιε Φονιά! Επέστρεψες ρε στην οικογένεια Κατσίφα τα σακιά με τα αγαθά, που έκλεψαν οι “δικοί σου”, την ημέρα που τους έστειλες να εκτελέσουν τον γιό τους);

 Χρουτσώφ: (1959 Μετά την επίσκεψή του στην Αλβανία)!

– “Ο πολιτισμός των Ελλήνων της Ν. Αλβανίας είναι πολύ ανώτερος αυτού της Β. Αλβανίας”!

– “Οι Άγιοι Σαράντα είναι γεμάτη Έλληνες“!

     β. Αχμέτ ΖΩΓΟΥ, τ. Α/Βασιλιάς:

– “Οι περιοχές της Χειμάρρας, της Κορυτσάς, του Αργυροκάστρου, της Δρόβιανης, και άλλες πολλές είναι ελληνικά μέρη”!

2. Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στην πΓΔΜ, αυτή, λίγο μετά, θα ενταχθεί, μετάΒαϊων και Κλάδων“, στο ΝΑΤΟ, ανεξαρτήτως του τί θα γίνει στην Ελλάδα και στην… Βουλή της!

3. Έως(!) το 2025 αποφάσισαν οι Αλβανοί να ενώσουν την Αλβανία, με το Κόσσοβο!..

4. Η αγάπη για την Πατρίδα, ο αγνός και άδολος Πατριωτισμός, όπως ακούσαμε για τους νέους που κατέλαβαν Σχολεία στην χώρα, είναι Εθνικιστικό Δηλητήριο”(!!!), για τους “Κόκκινους Φασίστες”, Διεθνιστο-ΕθνοΜηδενιστές, του “ΣΥΡΙΖΑ”! Καταλάβατε! Ό,τι ακριβώς “πλασσάρουν” και λένε σε όλες τις χώρες της Ευρώπης τα αντίστοιχα πουλημένα Όργανα του Παγκοσμιοποιητή “Διεθνούς Εβραίου” και ανελέητου κερδοσκόπου, Σόρος!..

5. Ο ΕΣ Τούρκοιδεν έχει μόνον πυραύλους στα νησιά της χώρας μας, (αναφέρομαι κυρίως στα γειτνιάζοντα με την Μ.Ασία), αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις,που σας αναμένουν! Για ψάξτε λίγο καλύτερα!..

6. Στον φίλο που υπογράφει ως “Χ”!

     α. Για το προ ολίγου καιρού “ριφιφί”στον Πειραιά (… απώλεια ρούχων, και λοιπών ειδών ενδύσεως), εγώ θα έψαχνα στα μαγαζιά που πουλάνε αντίστοιχα είδη (δηλαδή ρουχισμό), με 5 και 10 Ευρώ!.. Μέχρις εδώ!

    β. Για τα περί Χρυσού – Ριχάρδου, κλπ, πρόκειται για θέμα που ΔΕΝ(!) πρέπει να αγγίζει κανείς:

         – Ο χρυσός αγοράζεται και πωλείται παγκοσμίως(!) με τις ίδιες πάντα τιμές, (ανάλογα πάντα με τις εποχές), τις οποίες καθορίζουν οι παγκόσμιοι κάτοχοί του, ήτοι οι “Διεθνείς Εβραίοι”! Όποιος Χρυσοχόος στον κόσμο, έστω και να διανοηθεί να αγοράσει ή να πουλήσει εκτός των διεθνώς καθοριζομένων τιμών, (καταλάβατε), προειδοποιείται αρχικά και αν δεν συμμορφωθεί… πεθαίνει!..

       – Η Τουρκία, υπό το καθεστώς ακόμα ένταξης στην ΕΕ, διατηρούσε ανέκαθεν, και διατηρεί και σήμερα, άριστες σχέσεις με την Αγγλία, χώρα όπου κατοικεί η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ(!) (και λίαν πιθανώς η ισχυρότερη) Τραπεζιτική Οικογένεια, των “ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

– Έτσι, αδασμολογήτως (γι’ αυτό ψηφίστηκε από την ΕΕ η υπόψη οδηγία / όχι τυχαία λοιπόν) και δια της Τουρκίας, μεταφέρθηκε και ο υπόλοιπος ελληνικός χρυσός (αυτός που μαζεύτηκε από το Όργανό τους Ριχάρδο”, τα τελευταία 8 χρόνια της “Οικονομικής Κρίσης” στην Ελλάδα) στους Ρότσιλντ! (Γι’ αυτό επίσης και μας επεβλήθη το Αγγλικό Δίκαιο”, ενώ πίσω και από το “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” και το ξεπούλημα της Ελλάδος είναι η ίδια αναφερθείσα οικογένεια “Διεθνών Εβραίων”)!

  • Ο τέως Π-Θ Κων-νος Σημίτης 1ος, δια του Χρηματιστηρίου(!!!), μάζεψε τον… 1ο ελληνικό Χρυσό και τον έστειλε στην Αγγλία! Καταλάβατε!
  • Ο ίδιος έστειλε και τον “Χρυσό της Ελλάδος” (τον Κρατικό), την περίοδο 2000 – 2004, (λίαν πιθανώς το 2002), στην Αγγλία! (Καταλάβατε και πάλι, ενώ κάποιοι ηλίθιοι… ιθαγενείς επιμένουν να πιστεύουν ότι μπορεί να… προσβληθεί ο Κος Σημίτης, ένα από τα πλέον κορυφαία πολιτικά… Όργανα των “Διεθνών Εβραίων)!
  • Και τελευταίος… “γήϊνος” μεταφορέας του τελευταίου ελληνικού χρυσού στην Αγγλία ήταν ο Κος…  Ριχάρδος ΜΥΛΩΝΑΣ, τα τελευταία 8 χρόνια!
  • Τί έμεινε μετά; Τίποτα! Ενώ επιπροσθέτως και οι Τσίπρας – Καμμένος έδωσαν (στους Ρότσιλντ ουσιαστικά) όλη την “ελληνική γη”, για 99 χρόνια! Άρα δεν είχε / δεν έχει μείνει κάτι άλλο, ώστε να συνεχίσει  ο Ριχάρδος ή ο κάθε Ριχάρδος να… εργάζεται, τώρα μάλιστα που τα Μνημόνια… υποτίθεται ότι τελείωσαν“, σε μια χρονική στιγμή που ο λαός μας δεν έχει πια, ούτε αυτό που μας έμαθαν να το λέμε λίπος, ενώ συνολικά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ (“Δημόσιο και Ιδιωτικό”) ξεπερνά τα 800 δις Ευρώ!..
  • Αυτός είναι και ο λόγος, (άσχετο, αλλά και… σχετικό), για τον οποίο είχαμε τις αντιδράσεις των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ”, για τις Σκουριές και για την αποπειραθείσα να επιχειρήσει εκεί Καναδική εταιρεία χρυσού, κλπ, διότι αυτοί “έπαιζαν και παίζουν μπάλα” για τους Ρότσιλντ και τον… προπομπό τους Σόρος! Αυτοί οι Κοι δεν ήθελαν και δεν θέλουν τους Καναδούς, αφού θεωρούσαν και θεωρούν την γη μας, γη τους! (Και στην χρυσοφόρο Θράκη μας, οι ίδιοι, με έδρα την Αγγλία, Παγκοσμιοποιητές ευρίσκονται / δραστηριοποιούνται, αλλά εκεί… ισορροπούν το θέμα, με την ύπαρξή τους, οι Αμερικανοί)!..

Με την όλη “ιστορία” που ξέσπασε

  • Όλοι οι Έλληνες χρυσοχόοι, εμπλακέντες (εκόντες – άκοντες) στην υπόθεση, “πήραν το μήνυμα” τώρα, ότι δηλαδή το “ελληνικό θέμα ΧΡΥΣΟΣ” τελείωσε και αν, ο,τιδήποτε άλλο… διανοηθούν ακόμα, κλπ, κλπ, κλπ, τότε θα πρέπει να κυττάξουν το πώς θα… ζήσουν!.. Καταλάβατε!..
  • Και οι υπόλοιποι όμως Έλληνες χρυσοχόοι, οι άσχετοι του θέματος, πήραν και αυτοί το παραπάνω μήνυμα ή -αν θέλετε- τους έγινε… υπενθύμιση, του ποιός είναι το αφεντικό του “Παγκοσμίου Χρυσού”, λέγε με “Παγκοσμίου Χρήματος” ή αλλιώς της “Παγκοσμίου Οικονομίας”!
  • Ο Ριχάρδος, νομιμότατος καθ’ όλα, (όπως όλα δείχνουν), αφού δεν φαίνεται να διέπραξε το παραμικρό λάθος στην εκτέλεση του ρόλου του, εργάστηκε, με το… απλόχερο αζημίωτο, για την όλη επιχείρηση μεταφοράς χρυσού στην Αγγλία (τελικός προορισμός), αλλά και “παίζοντας” / υποκρινόμενος τάχα τον… ηλίθιο, εργάστηκε και για την… αποκάλυψη του κυκλώματος, δίνοντας όλους τους εμπλεκόμενους και κλείνοντας έτσι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ(!) τα στόματά τους, τα στόματα όλων, αφού όλοι ξέρουν ότι οι… λάλοι, στο υπόψη θέμα, μεταβαίνουν, αργά ή γρήγορα και… ποικιλοτρόπως, στον… Κύριο!..
  • Ήταν λοιπόν ποτέ δυνατόν να μην ήταν η δικογραφία… προβληματική(!), αφού πλέον η επχ-ση ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ τελείωσε; Οψόμεθα!..

–  Αυτά τα ολίγα Φίλε! Όχι άλλα, διότι το θέμα κάνει πολύ “τζιζ”!.. Νομίζω πως ήταν αρκετά, προς προβληματισμό, τα γραφέντα, ενώ να θυμάσαι ότι:

  • To μάζεμα του Χρυσού, (διότι περί αυτού πρόκειται), από τους “Διεθνείς Εβραίους” ιδιοκτήτες του(!!!), στην χώρα όπου κυρίως διαβιούν (Αγγλία) και στις τσέπες” τους, αν κανείς ελέγξει το θέμα ιστορικά, θα διαπιστώσει ότι σημαίνει επικείμενο… Πόλεμο (Τα προεόρτιά του και τον ερχομό του)! Οψόμεθα!
  • [Εννοώ προφανώς “Παγκόσμιο Πόλεμο” και μην… θορυβείσαι, αλλά σκέψου / συνυπολόγισε ότι η Αγγλία βγαίνει οριστικά οικονομικά από την ΕΕ, τον ερχόμενο Μάρτιο, (έχουμε πει και έχουμε αναλύσει το γιατί”, στο “σάϊτ” μας εδώ), η Γαλλία σείεται συθέμελα, από τις αντιδράσεις ολόκληρου πλέον του Γαλλικού λαού και όχι μόνον των “Κίτρινων Γιλέκων”, (“βγήκε” ο Στρατός σήμερα, 07-12-2018, με εντολή Μακρόν στους δρόμους), διότι τον “ξεζουμίζει” οικονομικά, με εντολή Ρότσιλντ, ο τέως Υπάλληλός του ιδιόρρυθμος” Π-Θ Μακρόν, ενώ τέλος σωβούν ήδη 2 μείζονες εμπορικοί πόλεμοι, ήτοι αυτός μεταξύ Η.Π.Α. – ΕΕ και αυτός μεταξύ Η.Π.Α. – Κίνας! Δεν αποχωρεί -εκτιμώ- τυχαία από την πολιτική, η άλλη Μεγαλο-Υπάλληλος των “Διεθνών Εβραίων”, Μέρκελ, ενώ ούτε τυχαίως μετέβη σε Λονδίνο και Παρίσι ο ΡΤΕ, όταν οι Η.Π.Α. του επέβαλαν οικονομικό εμπάργκο”! “Μυρίζουν”… Ρότσιλντ τα ταξίδια αυτά και γι’ αυτό η Τουρκία, ως επιλεγέν παλαιόθεν, λόγω Γεωγραφίας, από τους “Διεθνείς Εβραίους” βεβαίως, και(!) ως Διεθνές Οικονομικό Διαμετακομιστικό Κέντρο”, “δεν μπορεί ποτέ να “κτυπηθεί”, (πόσο μάλλον να καταρρεύσει), ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, εκτός(!) αν το διατάξουν αυτοί που την ελέγχουν, ήτοι οι “Διεθνείς Εβραίοι”]!

Σήμερα μάλιστα οι Τούρκοι… υπάλληλοι της οικογενείας των Βρεττανών Μεγαλο-Τραπεζιτών Ρότσιλντ, ανακοίνωσαν (μας ενεμέρωσαν), πως το σε 3ο σε αξία μέταλλο, το “ΠΑΛΛΑΔΙΟ” υπερέβη σε αξία, ήτοι η τιμή της 1 ουγγιάς του, την τιμή της αντίστοιχης του Χρυσού, κάτι που είχε να συμβεί από το 2002, όπως μας υπενθύμισαν! (Συγκεκριμένα: Τιμή Ουγγιάς Παλλαδίου, 1238,64 $ Η.Π.Α. και Τιμή Ουγγιάς Χρυσού, 1237,17 $ Η.Π.Α.)!..

Τέλος, παρακαλώ σημείωσε, Φίλε που ρώτησες, αλλά και σημειώστε όλοι οι αναγνώτες μας, πως, σήμερα, “μάθαμε” ακόμα κάτι “άξιο προσοχής”, από τα Τ/ΜΜΕ! Μάθαμε πως σχεδόν 20 τόννοι χρυσού θα εισαχθούν στην Τουρκία, από την Βενεζουέλα, η οποία εναγωνίως αναζητεί ελευθερία στις εξαγωγές του πετρελαίου της!

Μήπως τώρα καταλαβαίνεις Φίλε, (εσύ που με / μας ρώτησες), το “γιατί” οι Η.Π.Α. δεν επεχείρησαν και δεν επιχειρούν στρ-κή απόβαση στην Βενεζουέλα, σε μια χώρα της οποίας ο λαός ζει ένα σύγχρονο “ΝΤΑΧΑΟΥ” (το γράφω καλοπροαίρετα και ας με συγχωρήσουν οι φίλοι Ισραηλινοί, που μας διαβάζουν και αυτοί), από ένα Αρχι-Μαφιόζο Συμμορίτη, όπως είναι ο Ν. Μαδούρο;

Θεωρώ λοιπόν πως οι Η.Π.Α. και ο πολιτικά ευθύς Κος ΤΡΑΜΠ, θα πρέπει να μας απαντήσουν στην παραπάνω περιγραφείσα σχετική θέση μας / άποψή μας, αφού μόνον ο νυν Πρόεδρος των Η.Π.Α., ως “πρωτίστως Αμερικανός”, και ως εχθρός της νόθας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, θα μπορούσε -θεωρητικά πάντα- να μιλήσει σχετικά, με όλο το παρουσιασθέν εδώ σκεπτικό μας!

Καταλάβες / – ατε τώρα όλοι σας, το “γιατί” ο ΤΡΑΜΠ βάλλεται πανταχόθεν; Είναι ο μόνος Πρόεδρος, που μετά τον Ι. Κέννεντυ… “ξέφυγε” και πολεμάει να παραμείνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ / ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ, από τους / στους Κοσμοκράτορες και Απάτρηδες, “Διεθνείς Εβραίους”, τους πιο γλυκούς εραστές του χρήματος; 

Καταλάβες / – ατε επίσης το γιατί ήσαν… “κόλος και βρακί” (sorry for this), πχ ο προσφάτως συγχωρεμένος “Ρεπουμπλικανός’ Γ. ΜΠΟΥΣ, και γενικά η Οικογένειά του, με τους Δημοκρατικούς Ομπάμα και Κλ(ά)ντον, οι οποίοι ήσαν από τα πλέον εξέχοντα “Πολιτικά Όργανα / Υποχείρια”, των Διεθνών Εβραίων“; 

7. Στο τελευταίο, προ ημερών, 5ωρο τ/”Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, έγινε, για 1η φορά, λόγος για εφαρμογή “Νόμιμης Άμυνας”, και(!) προς τους Έλληνες, αν αυτό απαιτηθεί!

– Και μόνον η υπόψη τ/αναφορά είναι σαφώς ενδεικτική του ότι οι Τούρκοι αναγνωρίζουν και… γνωρίζουν πως στην Α. Μεσόγειο, (που “παίζει” ενεργειακά τώρα), δεν μπορούν, με βάση τα σημερινά ενεργειακά διαμορφωθέντα δεδομένα, αλλά κυρίως και με βάση το “Διεθνές Δίκαιο”, να πράξουν ό,τιδήποτε άλλο, πλην της δικαιολογίας ή του επιχειρήματος της “νόμιμης άμυνας”, με το οποίο επιχείρημα και θα δράσουν στρ-κά εκεί, όταν το εκτιμήσουν, ως επιβεβλημένο! (Έχουν βεβαίως, ας μην το ξεχνάμε, και το “αδελφό” Κατάρ, που ήδη συμμετέχει στις διεξαγόμενες ενεργειακές έρευνες)!..

8. !ΦΓχddc43!

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ

-/-