… Μαυρο-Κουνουπιδίσιες Απαντήσεις, Σε Ερωτήσεις Σας!.. Μία – Μία Όμως, Δεν Είμαι Σαν Τον… “ΕΛΛΗΝΑ”!

Γειά σε όλους σας!

Απάντηση στον φίλο, με το όνομα “Παπαρουνίτσα! Σου απαντώ με τον τρόπο μου! Διάβασε λοιπόν παρακάτω:

– Στον… πολιτικό Αρχιμπράβο(!) του Τσίπρα, Π. Πολλάκη, αφού τον ρωτήσουμε γιατί τον βάφτισαν Παύλο, (θα περιμένουμε απάντηση… Διεθνιστο-Κομμουνιστή γιατρέ), του αφιερώνουμε το τραγούδι ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟΛΟΪ” (Γ. Νταλάρας / 1973) και του υποδεικνύουμε να το ακούσει καλά, ώστε να αντιληφθεί επιτέλους ότι οι παλαιότεροι τουλάχιστον των Ελλήνων, γράφουν αυτόν και τις όποιες απειλές του, που υποκρύπτουν μάλιστα, αρκετές αυτών, και χρήση βίας (απειλές υπονοούμενες και μη) στα παπάρια τους!..

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ!.. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΛΟΙΠΑ… ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ!.. 

ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΓΚΥΛΗ“!

[Η Κα Ζωή ΚΩΝ-ΛΟΥ πιστεύουμε ότι έκανε λάθος, όχι ως προς το ζώο που χαρακτήρισε τον Υφυπουργό σου αυτόν, διότι σκυλί είναι, αλλά ως προς την ράτσα! Δεν πρόκειται για “ΚΑΝΙΣ”, αλλά για “ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ“, που μετά από τα 8 του έτη, λόγω του ότι τρελαίνεται, εξ αιτίας του μεγαλώματος του εγκεφάλου του, επιτίθεται και στο… αφεντικό του! Πρόσεχε λοιπόν και εσύ Κε Τσίπρα, μην πας σαν τον… Τρότσκυ! (Λέμε τώρα φυσικά)!..

– Βεβαίως, για να μην την αδικώ, η εξαιρετική αυτή γυναίκα και Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός, η Κα Κων-λου, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν βρίσκεται στην Βουλή… σας, στην Βουλή των “Χ. Αυγιτών συνεργατών σου, και των… ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ χυδαίων φασιστοειδών σου, αυτών του ονόρε, της τσέπης ή της μάσας και του… εμμετού, όπως κατ’ ακριβή αντιστοιχία είναι πχ η πολιτικά χυδαία Παπακώστα, η χρηματολάγνα Κουντουρά και το πολιτικό υπ. αρ. “1” / Νο “1” “σκετς” του σόου σας, που λέγεται Κ-Β και “ΣΥΡΙΖΑ”, η Μεγαλοοικονόμου, προερχόμενες και οι 3 αυτές… αξιοπιστότατες… Κες από Χουντικές οικογένειες, όπως άλλωστε και εσύ, που προφανώς τις “κρατάς” από τα… αιδ… τους, ήθελε να κάνει και έκανε, (διότι η Ζωή είναι και ευφυέστατη), ένα πολιτικό λογοπαίγνιο, στοχεύοντας κυρίως σ’ εσένα και στο ότι είσαι πολιτικά ένα απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ

– Ο Πολλάκης όμως, πώς και δεν της απάντησε; Για πες μας! Εσύ επίσης, γιατί έκανες πως δεν άκουσες τίποτα;

(Καλά στην ΝΔούλα, που την απεκάλεσες, επειδή χαρακτηρίζεσαι για την… εξυπνάδα σου, αχαχαχαχαχα, εσύ ο Π-Θ της Ελλάδος, δηλαδή όλων των Ελλήνων… , αντίπαλό σου, από επικοινωνία παίρνουν βαθμούς σαν της… ΩΚΕΑΝΙΔΟΣ, αφού θα έπρεπε να “παίζουν” συνεχώς οι βλάκες την ρήση της Ζωής, αν και έχουν το πρώην Κομμούνι, τον Θεοδωρικάκο, παρά τον Κυριάκο μάλιστα, που λογικά ξέρει απ’ αυτά!..

Αυτή όμως είναι η κατάρα της υπόψη παρατάξεως, η κατάρα τους! Οι πραγματικοί ΝΔτες Δεξιοί, Κεντρο-Δεξιοί, κλπ, πάντα “στην απέξω”, πάντα… φόλα, και πάντα είτε πρώην Κομμούνια, είτε… μίσθαρνα Όργανα εξ Η.Π.Α., όπως πχ των ΣΟΡΟΣ – ΚΛΙΝΤΟΝ – ΟΜΠΑΜΑ τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια, Όργανα σπουδαγμένα μάλιστα στις Η.Π.Α., τρώνε τις θέσεις τους! Δηλαδή, τα όποια στην κοινή βάση τους “διεθνιστο-φιλελέ” στοιχεία, πάντα “ΙΝ, αν και η κοινή προγονική τους ρίζα, λέγε με ΚΚΕ, ηττήθηκε τελικά στο Πεδίο, το 1949, στην χώρα μας!.. Είναι κάτι που δεν είχε καταλάβει ο… Αφτιάς, αχαχαχαχαχαχα, ο οποίος απόρησε που ο Κυριάκος επέλεξε για υποψήφιο Βουλευτή του, πχ τον Τατσόπουλο και άφησε αυτόν να κάνει τον… Υπ. Οικονομικών, κάθε Σ-Κ, στον ΣΚΑΪ!.. Αχαχαχαχαχαχα!

Ενώ εσείς Κε Τσίπρα, ως πρώην Κομμούνια και νυν… εραστές του “Κέντρου”, (πάμε μαζί Αλέξη μας, αχαχαχαχαχαχα), όντας ΑΘΕΟΙ ή ορθότερα “ΟΝΤΑ ΔΙΧΩΣ ΘΕΟ” και άρα ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ξέρετε άριστα πως η επικοινωνία είναι και προπαγάνδα και αντιπροπαγάνδα και αγκιτάτσια και φήμες και ψέμματα και μισές αλήθειες και… Θέατρο, κλπ, κλπ, κλπ! Οι άλλοι, οι… αντίπαλοί σας, όπως τους λες, “μια ζωή” / πάντα, “πηγαίνανε με τον σταυρό στο χέρι”, νυχτωμένοι μονίμως πολύ… μακρυά)]!..

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΓΚΥΛΗ“! Συνεχίζουμε!

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ(sic) ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ!!!

ΝΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ, ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ, (ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ),, ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΔΟ” ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ή… πολιτικό… ΠΟΥΣΤΡΟΝ” (ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕΣ… ΦΙΛΟ”, ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ -ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΙΟΝΙ- ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑ(Ν) ΣΤΑΣΙΑΔΗ!!!

  • Και 2, 3 “πραγματάκια” ακόμα Κε Τσίπρα!
  • α. Ο βαρύμαγκας.. φτωχός σου Υφυπουργός Υγείας Πολλάκης, τα περί μαγνητοφώνησης του Στουρνάρα τα είχε αναρτήσει στο “τουϊτερ” του, στο “ίνσταγκραμ”, κλπ, και μόλις του είπανε “τί έπαιζε”, (Εισαγγελέας και καμιά 10-αριά χρόνια Φυλάκιση), έσπευσε να “τα κατεβάσει”!.. Προλάβαμε όμως και τα “κατεβάσαμε” εμείς, την ίδια στιγμή που εκείνος “κατέβαζε τα… βρακιά του”!..
  • Έχεις για πολιτικό Αρχιμπράβο πραγματικό… αντρουά, που… γουστάρουν όλες οι Κακαουνάκειες λούγκρες Τσίπρα, όπως ακούσαμε να διατρανώνεται… αρμοδίως!.. (Ιδιαιτέρως οι λούγκρες θαυμάζουν την… μύτη του, αλλά την ντοπιολαλιά του και κυρίως την χροιά της φωνής του)!
  • Φτου σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Βάλτος με σκατά είστε! Διότι αν δεν ήσασταν Κε Π-Θ γέ, θα έβγαινες και θα παραδεχόσουν (εκεί φτάσαμε) την ΑΛΗΘΕΙΑ(!), εσύ που δεν είσαι τάχα στυγνός πολιτικός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!.. (Πώς το ρώταγε η αγαπητή… Θεανώ; “Γιατί απατεώνες είμαστε”; Αχαχαχαχαχα)!..
  • β. Στο ξαναγράφω, επειδή μίλησες για… υπερτιμήσεις, κλπ, αναφερόμενος σε “υπερτιμημένους τεχνοκράτες”, πως όσο και να μην σ’ αρέσει ο Στουρνάρας ήταν και παραμένει ΒΑΡΥ και ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ(!) για την Πατρίδα μας πολιτικέ ηλίθιε, πρόκειται για -ΠΡΑΓΜΑΤΙ- ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ! “ΠΙΑΣΤΟΝ ΦΙΛΟ”, ΒΡΕ… ΕΞΥΠΝΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ “5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ”!..
  • ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑ ΛΙΓΟ… Π-Θ ΜΑΣ Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..
  • ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΕΙΣΑΙ, ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!.. ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΝΑΣ ΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ “ΦΑΝάΤΙΚΟ” ΤΥΠΟΣ, ΘΕΣ ΝΑ “ΠΙΑΣΕΙΣ” ΚΑΙ… ΚΕΝΤΡΟ, ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΗΜΙΤΙΚΑ, ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ!.. ΕΣΥ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΟΥ ΦΙΛΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ Π-Θ!.. ΡΕ ΟΥΣΤ, απ’ εδώ πολιτικό ΚΑΝΙΣ”, κατά ΖΩΗ πάντα!..
  • Εκείνος ο τύπος στην ΕΛΑΣ, ο Ομοφυλόφιλος Αξκός της ή ό,τι άλλο είναι, που τον βάλατε επίτηδες στο πόστο αυτό και που, αν δεν σφάλλω, είναι υπεύθυνος για τον πάσης φύσεως ρατσισμό, (λειτουργήσατε βάσει… εγχειριδίου, ακριβώς όπως σας δίδαξαν να δράτε στα “ΣΟΡΟΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ”, κλπ, και στο υπόψη αντικείμενο και… μπράβο σας, αφού δείχνετε ότι δεν είστε… τραμπαρίφες…, αλλά επαγγελματίες του είδους), δεν… ενοχλήθηκε με τα περί λουγκρών του Κακαουνάκη, που φαντάζομαι πως θα έπρεπε, ως πιθανή “τέτοια” και ο ίδιος; (Δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει, ειλικρινά, σε ποιό… διαμέρισμα” της ΛΟΑΤΚΙ” Κοινότητος… “κατοικεί” / “κατοικοεδρεύει”)!..
  • Δεν ενοχλήθηκε επίσης με τα αγγούρια – αξεσουάρ των Ομοφυλοφίλων, όπως είπε το… φτωχό πολιτικό “τρολ”, (φτωχό, αφού έχει ένα μόνον χρυσο… πωλείο), βουλευτής σου Κα Μεγαλοοικονόμου, (“τρολ” τουλάχιστον ισάξιο της άλλης… τεράστιας βουλέυτη σου, της… αριστερής… Αυστριακής ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ, με τα 33 σπίτια, που τα έκανε με τον ιδρώτα του προσώπου της, όπως μας είπε, προφανώς για να μας… παραδειγματίσει, θετικά, αχαχαχαχα), δεν ενοχλήθηκε με τον πρωτοφανή ρατσισμό του Πολλάκη απέναντι στις γυναίκες(!) δημ/φους, όταν αυτές οι εργαζόμενες κοπελίτσες… τόλμησαν να τον ρωτήσουν για τα 2 νεκρά παιδιά, στα ΓΝ Λαμίας και Λάρισας, δεν, δεν,  δεν, κλπ;
  • Θα μου πείτε πως είναι ο ίδιος Αξκός, που δεν ενοχλήθηκε καθόλου, (τουλάχιστον δημοσίως), με την επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΗ και απολύτως ρατσιστική κατά του Έλληνα δολοφονημένου από αστυνομικούς μπράβους του Αλβανού Π-Θ, Ράμα, ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ, Αρχηγού της ΕΛΑΣ, ο οποίος παρέδωσε, ως μη όφειλε, ελάχιστα μετά τη δολοφονία του Β. Ηπειρώτη αυτού, (ή και πριν, αφού δεν μπορούμε να ξέρουμε το ακριβές “πότε”), και μάλιστα, αν όχι ψευδή, παρέδωσε -αναμφίβολα- ανακριβή προσωπικά δεδομένα του νεκρού μας, γενόμενος… συνεργάτης των Αλβανών, και… Εφιάλτης των Ελλήνων, με… καλύπτρα τη δήθεν διεθνή αστυνομική συνεργασία!..
  • Μάλλον λοιπόν ο αριστερός ρατσισμός είναι ΚΑΛΟΣ, ΔΕΚΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ και κυρίως… ΝΟΜΙΜΟΣ! Έτσι είναι Κε Π-Θ γέ;
  • Πού ήταν τέλος το στέλεχος αυτό της Αστυνομίας μας να καλέσει και εσένα, για ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων, που διαδήλωσαν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, με τα όσα φρικαλεώδη, υβριστικά και κυρίως εμμετικά, εκστόμισες γι΄αυτούς από την Κύπρο, τις προάλλες; (“Κομμάτι” του λαού που δεν γουστάρεις Κε Τσίπρα, αλλά που και αυτόν εσύ κυβερνάς, κάτι που μάλλον θα σου… διέφυγε)!..
  • γ. Λες, αν θες, στην Κα Γεροβασίλη, αλλά και στην πολιτική Γενίτσαρο, την πολιτικά χυδαία Κα Παπακώστα , να μας πει σχετικά με το πόρισμα της ΕΔΕ, (που είπαν ότι θα έκαναν και που απ’ ό,τι έχουμε καταλάβει, με το θέμα της απόταξης, κλπ, των Αστυνομικών… δολοφόνων, κατάλαβες, του Ζακ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,  τις τελειώνουν και γρήγορα, εκεί στο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”), να μας πει τί έγινε με την υπόθεση του Έλληνα με την μηχανή, που του επιτέθηκαν καμιά 100αριά άτομα, μετά την τελευταία στο Σύνταγμα διαδήλωση για την Μακεδονία, και που τον έστειλαν στο νοσοκομείο, καταστρέφοντας μαζί και την περιουσία του, και κυρίως, αν(!) θες, ας μας ενημερώσουν οι αρμόδιοι, αφού εσύ… δεν θα ξέρεις σίγουρα κάτι, αχαχαχαχαχα, για τις αναρχικές (λέμε τώρα) “εθνομικτές” Ομάδες, (λέγε με “συμμορίες”), κάτι ΔΙΣΤΟΜΟ“, κλπ, κλπ, κλπ, που είχαν πιάσει καθ’… Ομάδες…, (των 20 / 30 ατόμων), πλατείες, οδούς και ρύμες του “Κέντρου” της Αθήνας (Βικτώρια, Αγ. Παντελεήμονας, ΑΣΟΕΕ, κλπ ) και έδερναν μεμονωμένους επιστρέφοντες απ’ το Σύνταγμα Έλληνες διαδηλωτές, παίρνοντας τις σημαίες τους, και καίγοντάς τες, γδύνοντάς τους και ελέγχοντας το κορμί τους για τατουάζ, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΓΚΥΛΗ
  • [Αξίζει κάποια στιγμή ο ΕΛΛΗΝΑΣ και θα του το προτείνω, όταν γυρίσει, να μας κάνει ένα… γραπτό εδώ μάθημα, για το πώς οι όποιοι… “Αναρχικοί”, με τις όποιες ταυτότητες, κλπ, σε συνεργασία με την ΕΥΠ, τώρα επί “ΣΥΡΙΖΟ-ΠΡΟΘΥΜΩΝ” και πριν επί “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπονόμευαν και γενικώς υπονομεύουν τις όποιες αντίθετες με αυτούς συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, κλπ! Είναι βεβαίως μάθημα για προχωρημένους, ως θεωρία και πολύ απλό για το μείζον των ενεργούντων στο Πεδίο εκτελεστικών οργάνων! Εύκολο δεν είναι μόνον για 1, 2 και κάποτε για 2, 3 άτομα που τους ανατίθενται κρίσιμες ή… επικίνδυνες αποστολές!..
  • Πρόκειται για ό,τι ακριβώς έκανε η ΜΙΤ, με την παγίδευση του Λεκανοπεδίου ΑΤΤΙΚΗΣ, τον Ιούλιο του 2018, αλλά που οι φαιδροί αυτοί τύποι, οι οποίοι μας κυβερνούν σήμερα και που έχουν διδαχθεί μόνον το πώς θα πολεμούν τον υποτιθέμενο ιδεολογικό, λέγε με ταξικό, αντίπαλό τους, δεν ήσαν σε θέση, αφού κυριολεκτικά ΕΧΕΣΘΗΣΑΝ, να κάνουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, κοροϊδεύοντας την κοινωνία, όταν είχαμε τελικά 100 νεκρούς και πολλούς περισσότερους τραυματίες!.. Ακόμα βεβαίως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ, μιας και το… λογοφέραμε, ΠΟΡΙΣΜΑ απ’ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, (πούντο, όπως θα έλεγαν οι βαθείς και εμβρυθείς… ελληνόγλωσοι), προφανώς λόγω των επικείμενων εκλογών, για το θέμα αυτό!..
  • Ό,τι ακριβώς “Παπαρουνίτσα” έκαναν οι “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” και με την δίκη των ΝΕΟ-ΝΑΖΗΔΩΝ, που ίσως να την φέρουν στο πολιτικό… προσκήνιο, λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές και ίσως(!) αφού πρώτα τις δώσουν καμμιά προεκλογική ή και εκλογική… αποστολή, αποστολή στο Πεδίο, ώστε να ξαναμιλήσουν για την ΗΡΩΪΚΗ … αντιστεκόμενη στον Φασισμό ΑΡΙΣΤΕΡΑ, όπως έκανε και ο μεγάλος της… Πολέμαρχος Τζανακόπουλος, από την Κοζάνη, που τον έλεγε μια γυναίκα στην αίθουσα που μίλησε ΠΡΟΔΟΤΗ και αυτός απαντούσε “ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Αλήθεια γιατί δεν πάτε Κοι της Κ-Β κάποιους στην Δικαιοσύνη, με το αιτιολογικό ότι σας είπε κάποιος ΠΡΟΔΟΤΕΣ για την Μακεδονία, κλπ; Καταλάβατε!..

ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΓΚΥΛΗ

  • Επρόκετο λοιπόν για… ευγενείς και… διεθνείς νέους με λοστάρια, σιδερογροθιές (όχι όλοι), ξύλα, κλπ, με κουκούλες, με μάσκες, κλπ!.. Κα Παπακώστα, θα πεις τίποτα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή… πήξαμε” στην ασφάλεια, που είπες ότι υπάρχει μέχρι και στα Εξάρχεια!..
  • Τόσο σάλεψες πολιτικά, μπροστά στην πρόσκαιρη κτήση μιας υπουργικής θεσούλας και δη παρμένης με… προδοσία;
  • Και κάτι ακόμα, επειδή είπες στον Κο Οικονόμου πως τώρα έγινε, με εσάς τους… αριστερούς, υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ! Έχεις ακούσει ποτέ στον πολιτικά έκλυτο πλέον βίο σου, έχεις ακούσει ποτέ λοιπόν κάτι για Υπουργείο ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ;
  • [Κατά την γνώμη μας έκαναν μέγα λάθος οι όποιας ταυτότητος… επικοινωνιολόγοι σου, που σου είπαν να “βγεις”… επιθετικιά, (στο έγραψα στην διάλεκτο των νυν συντρόφων σου), “προχθές” στον “ΣΚΑΪ”! Τώρα πια σε υβρίζουν “ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ“]!.. 
  • ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΠΑΡΟΥΝΙΤΣΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΗΡΕΣ Ο,ΤΙ ΠΙΘΑΝΩΣ… ΠΡΟΣΜΕΝΕΣ!
  • ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
  • -/-