ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!

Φίλοι μου!

1. “Πάμε” γερά και δυνατά!

Για άλλη μία φορά, η… εξυγίανση έκανε τη δουλειά της! Ο διαιτητής Ευαγγέλου (οπαδός της “Κούλας”) έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτυ στον βάζελο χθες στο ντέρμπυ ΟΣΦΠ – ΠΑΟ (μετέτρεψε σε πέναλτυ ανατροπή εκτός περιοχής) και έτσι είχαμε το τελικό 1 – 1, στο Ν. Φάληρο.

– Για τους διαιτητές και την… εξυγίανση του “Κυρ Δκτη” και του Ρώσου φίλου του (;) τα έχουμε πει και γράψει κατ’ επανάληψιν, ενώ σας έχουμε υποσχεθεί πως με τη λήξη του Πρωτ/τος, (που απ’ εδώ σας έχουμε προ καιρού πληροφορήσει και εξηγήσει ότι τελικά, και παρά τη θέληση Τσίπρα, που το είχε υποσχεθεί στον ΜΠΑΟΥΚ, ώστε να μην υπάρξει μεγάλη αντίδραση στη Β. Ελλάδα, για το δόσιμο του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στους Σκοπιανούς, περί τον Μάϊο, θα το πάρει η “Κούλα”), θα σας πούμε αναλυτικά για την διαιτησία φέτος απέναντι στον ΘΡΥΛΟ μας!..

– Όμως και έτσι, ακόμα και μ’ αυτήν την αισχρά αντι-Ολυμπιακή Διαιτησία, θα μπορούσε και φέτος “να το έπαιρνε” και πάλι η κορυφαία Ομάδα, του ελληνικού αθλητισμού;

– Απαντούμε, ναι, αλλά με την προϋπόθεση, επιπροσθέτως, να μην συνέβαιναν τα παρακάτω, τα οποία τα γράφω χωρίς να τα ιεραρχήσω! (Να μην εκληφθούν ως δικαιολογίες, απ’ τους αντιπάλους μας, διότι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ δεν κλαίνε πάνω από χυμένο… γάλα, αλλά και να εκληφθούν προς προβληματισμό, από τη Δκση του Σωματείου μας)!..

α. Διατησία! (Την ξαναγράφω, ώστε να έχετε την όλη εικόνα, με την… παραγραφοποίηση)!

β. Ντοπέ οι κύριοι αντίπαλοι! (Οι ποδ/τές των Ομάδων “Κούλα”, “Μπάουκ”, Ατρόμητος και Τρίπολη, έχουν υποστεί κατάλληλη φαρμακολογία και το γράφω έτσι… εύηχα! Ειδικά ο “Κυρ Δκτής” ξέρει πολύ καλά από ντόπες, αφού έχει όλον τον ελληνικό Ιππόδρομο… δικό του, και όχι μόνον… άλογα!.. Σας θυμίζω, με την ευκαιρία, ότι φέτος το άλογό του, όλως τυχαίως, πήρε το Σουϊπστέϊκ! Απλώς εμείς δεν ξέραμε φίλοι μου ποιό ήταν το… σωστό άλογο, μπας και πέρναμε κανένα Ευρώπουλο)!..

– Ο Κούγιας κάτι… ψέλισε σχετικά με τις ντόπες, στο πρόσφατο μάλιστα ματς Κυπέλλου, Βλαχαδερά – Κούλα 2 – 1 ζήτησε να γίνει αντιτόπινγκ κοντρόλ, αλλά… παπάρια-μέντολες, όπως θα έλεγε και ο Χανούμης… Ξανθομάλλης και Αλογομούρης φερόμενος ως Δημ/φος… Γ. Γεωργίου.

γ. Ο Γκαρθία δεν είναι προπονητής! Ό,τι άλλο, ναι, μπορεί! Προπονητής, Όχι!!!

Εκτιμούμε πως ο Μαρινάκης τον προσέλαβε, προκειμένου να “δεθεί” ο ΘΡΥΛΟΣ, με την Μπάρτσα! Ως σκέψη σωστή, (αν είναι ορθή η εκτίμησή μας), αλλά υλοποιήθηκε σε λάθος χρόνο! (Ας γράψω “σκέψη σωστή”, αφού οι “Δημόσιες Σχέσεις”, και μάλιστα με “Σωματεία Παγκοσμίου Κλάσεως”, είναι σήμερα απόλυτα επιβεβλημένες, αλλά να ερχόταν… Προπονητής ή να το γράψω αλλιώς, δώσε υπόσχεση στον Πρόεδρο της Μπάρτσα, κλπ, αλλά για το… μεσοπρόθεσμο μέλλον και αν πραγματικά θες να αλλάξεις κόουτς, πάρε πχ τον “Αναστό”, ο οποίος και σπουδαγμένος προπονητικά είναι, και τον Αντι-Ολυμπιακισμό άριστα γνωρίζει, όπως και το ελληνικό Πρωτάθλημα, και κυρίως είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Δεν γράφω ότι είναι και Έλληνας, για να μην με πείτε… Ρατσιστή!

– Και με Λεμονή και με Αναστό, ο ΘΡΥΛΟΣ θα έστελνε και φέτος όλη αυτήν την αντι-Ολυμπιακή ΣΑ-ΠΙ-ΛΑ, για ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ενώ θα “τελειώναμε” και με Τσίπρες, Καμμένους, (ξεχάσατε τα κολοδάχτυλα στους οπαδούς του ΘΡΥΛΟΥ, στο πόλο; / φανταστείτε τί ψυχολογικό έχουν πάθει από την “χρόνια πρωταθληματική… ασιτία” τους, όλοι οι Αντι-Ολυμπιακοί αυτοί φαιδροί τύποι), Φλαμπουράρηδες, (θα μας πεις τίποτα, για το θερινό έγκλημα στην Αίγινα, πρόπερσι, Κε Π-Θκέ φίλε και… μέντορα / δεν τον έκανες όμως… Χανουμά τον Αλέξη μας), Λαλιώτηδες, κλπ, οριστικά!

– Τον Λαλιώτη τον έγραψα εδώ, όχι μόνον διότι είναι οπαδός της Κούλας, αλλά διότι τον… συμβουλεύτηκε προφανώς ο Τσίπρας, για το πώς έδωσε, το 1985, το Πρωτάθλημα στον Μπάουκ, αφού τότε γιορτάζαμε τα 1000 χρόνια της Μακεδονίας μας, ώστε να έπρατε ανάλογα και αυτός φέτος, με τη διαφορά βεβαίως που την είπαμε ήδη, αφού τώρα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, θα το έδινε λοιπόν ο Τσίπρας, αν δεν εμφανιζόταν “ο βλάκας” φίλαθλος, όπως τον είπε ο Υφυπουργός Βασιλειάδης, στην Τούμπα, ο οποίος πέταξε το ρολό της ταμιακής μηχανής, στα μούτρα του Γκαρθία! Βεβαίως και πάλι ο ΘΡΥΛΟΣ δεν θα έχανε εκεί τότε, αφού ο “Κυρ Δκτης” με τα “δικά” του κοράκια το είχε πιάσει το ματς και το πήγαινε για Χ ή 2! Ο Κυρ Δκτης είναι πιο ισχυρός, πιο δυνατός και πιο μάγκας απ’ τον Τσίπρα,  και βλέπει τον Π-Θ σαν… μύγα)!..

(Από τους υφιστάμενους ξένους “προπονητές”, αλλά και απ’ τους Έλληνες ακόμα, πραγματικός προπονητής είναι μόνον ο Γερμανός του Ατρομήτου, ο Κάναντι! Αυτός είναι “Στρατηγός του Πάγκου”! Τον είδε και τον βρήκε το Περιστέρι! Εμείς δεν έχουμε ανθρώπους με… μάτια; Μόνον με τσέπες και άτομα να… αρμέγουν τον Πρόεδρο έχουμε, έναν τεράστιο άνθρωπο και Έλληνα, που απ’ την ημέρα που ήλθε στην Ομάδα, τον κυνηγάει το Σύστημα, ακόμα και το πολιτικό, και το μόνο που κάνει είναι ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΜΑΔΑ και ΚΡΑΤΟΣ, λέγε με φόρους, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά και ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τον ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ; Ντροπή σας ρεεεεεεεεεεεεε)!..

– Μάλιστα άλλαξε τον Λεμονή, ο οποίος είχε την Ομάδα 1η, στο μέσον της διαδρομής του… πλοίου μας, εν μέσω καταιγίδων και τεράστιας… θαλασσοταραχής, που και ο ίδιος ο Πρόεδρος ανέφερε, απευθυνόμενος σε εμάς, μιλώντας για τεράστιο πόλεμο κατά του Θρύλου, όταν το… καράβι μας ήταν πρώτο, όπως είπα, και έδειχνε ότι πάει καλά για το… λιμάνι, λέγε με 8ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα!..

– Να σημειώσουμε ότι η Ομάδα είχε ήδη, στη φετεινή Περίοδο, διώξει άλλον έναν προπονητή, (αυτός και ο Καπίνο προσεγγίστηκαν από ανθρώπους της Κούλας και… εκβιάστηκαν, από άτομα που “πάτησαν”, κυρίως, πάνω στην εθνική καταγωγή – ρίζες των 2 αυτών… Κων), τον Αλβανο-Κοσσοβάρο Χάσι!..

– Δηλαδή φίλοι μου 3 προπονητές σε μια περίοδο και ο ένας εξ αυτών, ο οποίος μάλιστα “τράβαγε”, άλλαξε, “εν μέσω” βαριάς θυέλλης!..

δ. Ο μη προπονητής λοιπόν χθες!

     (1) Άφησε έξω τον Μαρίν, τον έναν διεμβολιστή (απ’ τους δύο που έχουμε, αφού τον 3ο τον Σίλβα δεν τον είδαμε ακόμα, απλώς… ακούσαμε ότι τον πήραμε στην Ομάδα), διεμβολιστή, αλλά και καθέτως (λίαν σημαντικό!) εφορμούντα παίκτη μας και προτίμησε τον Οφόε, (που εξ αρχής χθες όλοι έβλεπαν ότι περπατούσε κυριολεκτικά), ένας Οφόε, ο οποίος “τελείωσε” ως παίκτης, απ’ τη στιγμή που… άνθρωποι της “Κούλας” μπήκαν στο σπίτι του και η γυναίκα του… εχέσθη και ξεκίνησε να τον πρήζει, λέγοντάς του συνεχώς “πάμε να φύγουμε απ’ την Ελλάδα“! (Ο μόνος, απ’ τους ποδοσφαιριστές που τους “άνοιξαν” τα σπίτια, που δεν “μάσησε” απ’ τους… ληστές, διότι είναι μπαλαδόφατσα και μάγκας, ήταν ο Προτό)!

   (2) Έβαλε τον 2ο διεμβολιστή Φορτούνη αργά στο ματς! Όταν τον έβαλε, τον ντεφορμέ Κωστάκη μας, είδατε τί έκανε! Μια κάθετ πασούλα αρκούσε, για να πάρει το πέναλτυ ο οε οε οε Καρίμ! Ακόμα κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι πάικτες σαν αυτόν, σαν τον Καρίμ, κλπ, και “πεθαμένοι” δεν βγαίνουν απ’ το ματς, ποτέ, διότι “μία φάση θα τους τύχει και θα την κάνουν γκολ”! (Σαν τον βλάκα τον Χιμένεθ, που ο “Κυρ Δκτης” τον έκανε προπονητή, με τη διαιτησία, τα φάρμακα, την… ΕΛΑΣ και τα… Δικαστήρια, ο οποίος έκανε αλλαγή στο Κίεβο τον Λάζαρο! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Καταλάβατε)!..

  (3) Έκανε αλλαγή τον οε οε οε Καρίμ, (αν είναι δυνατόν), με τον ανύπαρκτο… Ούρος, ο οποίος είναι μόνον για πρωταγωνιστής σε ταινίες πορνό! Είδατε τί έχασε και πάλι! Δύο φάσεις απ’ τις… άχαστες! Ο Καρίμ την μία σας λέω εγώ, απ’ τις δύο, θα την είχε μετουσιώσει σε γκολ, 1000%! Ο… Κάτ-ουρος όμως, όπως έγραψα και τις προάλλες, είναι για άμεσο “αντίο” σας, όπως και ο Οφόε, όπως και ο Χατζι-Σαφί, (που τον πήρανε για τα… αράουτ), όπως και κάποιοι άλλοι! Ο κακός υποτίθεται Κούρτης θα είχε κάνει και 10 -15 κούρσες χθες, αν έπαιζε βεβαίως και δεν ήταν στην εξέδρα, απ’ αριστερά!

– Μετά! Έβαλε τον Έγκελς και άφησε έξω και πάλι τον Σισέ! Γιατί; Ο Έγκελς είχε να παίξει… χρόνια! Ο Σισέ χθες ήταν απολύτως απαραίτητος, (να μην σας πω ότι θα σκόραρε κιόλας, σ’ αυτήν “την άμυνα για πλάκα” του Βάζελου)! Αλλά να ρωτήσω και κάτι ακόμα! Ο.Κ. έβαλε να παίξει τον Έγκελς! Αναρρωτήθηκε όμως ο… προπονητής, αν ο παίκτης αυτός… τρέχει, παίζοντας σε μια θέση, αυτήν του σέντερ μπακ, που πρέπει να είσαι… κατοστάρης ή τουλάχιστον να τρέχεις μεν, όχι όπως οι Κατοστάρηδες, αλλά να είσαι… εγκεφαλικός… δε; Για αντίο σας θα πρέπει είναι και αυτός φίλοι μου!.. Σταματώ εδώ αγαπητοί! (Το ποιοί πρέπει να φύγουν και ποιοί να μείνουν στο Σωματείο κάνει πλέον… μπαμ φίλοι μου, δεν φωνάζει απλώς, αλλά ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ)!!!

– Έτσι φίλοι μου, στον Β’ Γύρο, η Ομάδα παίζει μόνον με τις φανέλες, αφού δεν είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αυτός που βλέπουμε και πρέπει εδώ να σταθούμε στο φαινόμενο, διότι περί φαινομένου πρόκειται, μια Ομάδα να παίζει μόνον με τις φανέλες και να διεκδικεί να παίξει στο “Champions Leaque”, είτε ως 1η, είτε ως 2η! Αυτά μόνον με τον ΘΡΥΛΟ μας γίνονται φίλοι μας, γι΄αυτό αυτή η Ομάδα κέρδισε την καρδιά και την ψυχή των 2/3 του λαού μας!..

ε. Τιμωρίες! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει “κονέ” στους Δικαστές, ενώ να μην ξεχνάμε ότι όταν λέμε ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, εννοούμε τον φανατικό ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της Κούλας, τον επτανήσιο Κονιόρδο, Κοντονή! Και πάλι χθες παίζαμε χωρίς φιλάθλους, (και με -3 βαθμούς, μέχρι να εκδικασθεί το θέμα), αφού είχε φροντίσει ο “Κυρ Δκτης”, απ’ το ματς μεταξύ μας το φετεινό, το 1-2, με το γκολ, φάουλ στον Μποτία, του Γιασεμάκη! Όπως συμβαίνει πάντα με εμάς, τον κάναμε και αυτόν… ποδοσφαιριστή και μάλιστα… παικταρά! Και “εν τω μεταξύ” αγαπητοί το Καραϊσκάκη (και) φέτος είναι…  ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

– Αντίθετα και παραδειγματικά, ο ΜΠΑΟΥΚ έκαψε πχ τα Γιάννινα, αλλά η ΕΛΑΣ δεν είδε τίποτα, ούτε κανείς άλλος, η Κούλα, στο μεταξύ μας ματς φέτος του Α’ Γύρου, στο 3-2, στο 0-2, οπαδοί της και ταυτόχρονα οπαδοί του ΑΝΤΑΡ-CIA, έξω απ’ το γήπεδο και αμέσως μετά το 0 – 2, τα έκαναν πουτ..α, αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα, κλπ, κλπ, κλπ!

στ. Δημοσιογραφία! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν υπάρχει! Ο ΘΡΥΛΟΣ μας έχει μόνον τον Κυρ Σάββα, για… δημ/φο, τον οποίον κάποιος πρέπει να καταρράστηκε, αφού ο γιός του, ναι αυτός στην ΟΥΕΦΑ, “βγήκε” Βάζελος!..

– Για να καταλάβετε, σας δίνω ένα παράδειγμα! Χθες στο κολο-κάναλο, στη NOVA, που πρέπει να πληρώνει ο πένης Έλληνας για να βλέπει το Πρωτάθλημα, (ή τον ΟΤΕ, για να βλέπει το Κύπελλο), οι 2… δημ/φοι, αλλά και αυτοί που μετέδωσαν το ματς μας με τον Βάζελο, τί έκαναν; Προσπάθησαν πονηρά και βρώμικα να εξισώσουν τις φάσεις των 2 πέναλτις, λέγοντας συνεχώς: “Και οι 2 Ομάδες παραπονούνται για τα πέναλτυ που δόθηκαν σε βάρος τους”, κλπ!

– Ένας που δεν είχε δει το ματς και “άνοιγε” τότε το βρωμοκάναλό τους, θα έλεγε, και λογικό θα ήταν, ότι και τα 2 πέναλτυ είναι αμφισβητούμενα! Δεν ήταν όμως έτσι! Τί ήξεραν οι 2 δημ/κές αυτές… κλανιές και δεν έλεγαν; Ότι το ένα ήταν πέναλτυ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διαμαρτύρεται διότι αυτό του Βάζελου δεν ήταν, αφού ήταν εκτός περιοχής, και πως ο Βάζελος στο ορθώς καταλογισθέν πέναλτυ υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, διαμαρτυρήθηκε για την κόκκινη κάρτα στον βάζελο τον Οικονόμου, ο οποίος είχε ανατρέψει τον οε, οε, οε Καρίμ! Και μάλιστα δεν έλαβε κανείς τους θέση, για το αν η ανατροπή, του Ινσούα νομίζω, από τον Έγκελς ήταν εκτός περιοχής, όπως και κανείς τους δεν είπε πως ο Οικονόμου απεβλήθη, διότι ο οε οε οε Καρίμ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, όταν ανετράπη (κράτημα φανέλλας, εντός περιοχής)!

– Αν ήταν αντίθετα τα πράγματα φίλοι μου, μην αμφιβάλλετε πως οι δύσμορφες αυτές δημ/κές… κλανιές θα έλεγαν αμέσως και 100 φορές, πως η ανατροπή του παίκτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν εκτός περιοχής, κλπ και πως κακώς – κάκιστα έδωσε το πέναλτυ ο διαιτητής ή πως ορθώς απεβλήθη πχ ο Κούτρης, διότι πχ ο… Μουνιέ ήταν σε προφανή θέση για γκολ!.. Μιλάμε για… “δημ/φία ολκής φίλοι μου! Καταλάβατε! Οι άνθρωποι είναι Οπαδοί και όχι δημ/φοι! Ο… Γρηγόρης μάλιστα είναι Βάζελος και ο άλλος, ο… Γαλλομαθής, οπαδός της Κούλας! Οι… μεταδοσίες του αγώνα είναι και οι 2 -προς ενημέρωσή σας- βάζελοι!

  • Έτσι. εκτιμούμε πως ο Ευαγγέλου θα περάσει σήμερα, ΕΥΣΧΗΜΩΣ, απ’ το… Ταμείο του Κυρ Δκτή! Η καθαρή εντολή, απ’ την αρχή του Πρωταθλήματος φέτος, προς τους Διαιτητές*, απ’ τον “Κυρ Δκτή”, είναι: Δεν θα εκτίθεστε! Όταν κάτι κραυγάζει υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα το δίνετε, αλλά μέχρις εκεί! Θα κάνετε τα πάντα, ώστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να μην “περνάει”!
  • Ειδικά χθες έπρεπε “να βγει απ’ τη μέση” ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ώστε η Κούλα να παίξει πλέον τα 6 επόμενα ματς, χωρίς “ψυχολογικό Ολυμπιακό φραγμό”, αφού και… ΝΕΚΡΟ, τον ΘΡΥΛΟ, τον τρέμουν Α-ΠΑ-ΝΤΕΣ! Για να μην σας πω, πως ακόμα φοβούνται την Ομάδα μας, αφού μαθηματικά, κλπ, κλπ, κλπ! Είναι στο αίμα τους φίλοι μου η…. “Ψωρίαση”! Δεν απεκλήθησαν τυχαίως οι Κούληδες, και Ψωριάρηδες!..
  • * Οι 9, στους 10 διαιτητές που σφυρίζουν φέτος αγαπητοί μου φίλοι είναι Οπαδοί της Κούλας! Όσα και να πλήρωσε ο Σαββίδης, όσα και να έδωσε (ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η Κ-Β, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΒΑΖΕΛΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1967-1974), όσα λοιπόν και να έδωσε ο Σαμπιντίς, δια του… Πουρλιοτόπουλου, σε όλες τις “ποδ/κές Ενώσεις” στην Ελλάδα, για να “πάρει” την ΕΠΟ, όσους κυβερνητικούς και να πλήρωσε, την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, την έχει ο “Κυρ Δκτης, ο οποίος για να την… κυριεύσει χρησιμοποίησε τον… Ρώσο, διότι ο Μελισσανίδης φίλοι μου είναι ΜΑΓΚΑΣ, όπως βεβαίως είναι και ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ!..

2. Όλα όσα σας κατέγραψα και σήμερα φίλοι μου, αναφέρθηκαν με άκρως περιληπτική μορφή και σχήμα και καταδεικνύουν με απόλυτη σαφήνεια την ΣΑΠΙΛΑ της φερόμενης ως… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ, του Ε/Ποδοσφαίρου, όπως ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ(!), τον τρόπο δράσεως της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ στον ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛ/ΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, μιας ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ, η οποία φυσικά μαστίζεται από λυκοφιλίες και μίση των πρώην 3… Συμμάχων, (φανταστείτε το μέγεθος του ΘΡΥΛΟΥ, που έπρεπε να συμμαχήσουν 3 για να τον ρίξουν απ’ τον θρόνο του, στον οποίον σύντομα θα ξανα-ανέβει, αφού -ιστορικά- η τύχη των σφετεριστών είναι γνωστή και πάντα προδιαγραμμένη), και της οποίας Αρχηγός δεν είναι ένας εκ των Μελισσανίδη – Σαββίδη, όπως θα νομίζατε, (αυτοί κατέστησαν “εκτελεστικοί Υπαρχηγοί”), αλλά ο ίδιος ο Έλληνας Π-Θ Κος Τσίπρας, ο οποίος θα καταγραφεί ως ο 1ος Π-Θ, έστω και δοτός, ο οποίος μέσα στη ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων ή των πρώην Ελλήνων ή των… μερικών Ελλήνων, (καταλάβατε), καταφέρθηκε ΕΥΘΕΩΣ και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ, κατά του ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥ, κατά του πιο ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΥ, κατά του πιο ΕΝΤΙΜΟΥ και ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΟΥΣ ελληνικού ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, αυτού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!! (Φυσικά ο Κος Π-Θ δεν ξέρει τίποτα για τον Έλληνα Κιμ Γιουνγκ του Μπάσκετ και την υφιστάμενη εκεί… ΠΑΡΑΓΚΑΡΑ, εδώ και 10ετίες, όπως και για την εκεί Νο 2 εγκληματική Οργάνωση! Α! Ξέχασα! Εκεί είναι η Ομάδα του, ο Βάζελος, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, είναι ο βάζελος… Γερο-πρόεδρος της ΕΟΚ, είναι, είναι, είναι…  και γι’ αυτό εκεί είναι όλα καλά)!..

3. Πρόεδρε πάρτο πάνω σου! Δεν πειράζει! Ας χάσουμε και ένα Πρωτάθλημα! Στο φινάλε – φινάλε δες το και εθνικά ή ανθρώπινα, όπως εσύ θες! Τί εννοώ; Εννοώ πως αν και φέτος παίρναμε τον Τίτλο, θα είχαμε, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΛΛΟΔΟΞΩΝ -ΑΘΛΗΤΙΚΑ- ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, σε μια εποχή κατά την οποία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, αφού τα ΦΙΔΙΑ μας ΕΖΩΣΑΝ και… σφυράνε!.. Βρήκα, και σου λέω αλήθεια Πρόεδρε, σε ένα Νοσοκομείο, κάποιον ετοιμοθάνατο (με όγκο στο κεφάλι) και μου είπε: “Πεθαίνω φίλε μου, αλλά παρακαλάω το Θεό να δω το Πρωτάθλημα να το παίρνει η ΑΕΚ”! Τον διαβεβαίωσα πως θα γίνει αυτό και πως θα ζήσει! Τί να έκανα Πρόεδρε; Πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Είμαι σίγουρος ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ! Εδώ για να πάρουν το Πρωτάθλημα, χρησιμοποίησαν χθες μέχρι και ένα σοβαρά άρρωστο παιδάκι, (το πήγε ο Χιμένεθ στα αποδυτήρια της Κούλας), για να μας δείξουν τάχα το πόσο ανθρωπιστή Προπονητή έχουν, αλλά και για να μας πουν εμμέσως “δώστε το μας γι’ αυτό το παιδάκι”! Τουλάχιστον, ΧΑΡΗΚΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ αυτό, όπως είδα στα “κομμένα” ματάκια του!..

4. Εκείνο που θα ήθελα όμως φίλοι μου, πριν σας αφήσω, είναι το εξής: “Να βγει ο Πρόεδρος Κος Σ. Κόκκαλης, τον οποίον δηλώνω πως ΣΕΒΟΜΑΙ, ως πρώην Πρόεδρό μας, όπως και τα εκ-ρια των οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ, για όσα μας χάρισε, και να πει αν είναι αλήθεια ό,τι τον κατηγορούν! Ότι δηλαδή, προκειμένου να μην του σπάσει το ρεκόρ ο Μαρινάκης, έπαιξε “πίσω απ’ την πλάτη” της Ομάδος και σχεδόν συμμάχησε με τον Μελισσανίδη, με τον οποίον φέρεται να τους συνδέει η κοινή τους φιλία με τον ισχυρό… Αιγαλεώτη, πρώην δήθεν Ολυμπιακό… Παραγκάρχη, ο οποίος όμως τώρα… μετανόησε και μετεβλήθη σε… “Κουλιώτη” Παραγκάρχη! Θα αναμένουμε κάτι να ακούσουμε από εσένα Πρόεδρε… Σώκρατες! (Αναφέρομαι πχ στο άρθρο του ΕΓΚΥΡΟΥ και ΕΓΚΡΙΤΟΥ Μ. ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ, ενός αγνού και ανιδιοτελούς δημοσιογράφου, ο οποίος ανήκει στην τεράστια ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ώστε να μην κατηγορηθώ -τυχόν- για λασπολογία, κλπ, κλπ, κλπ)!

Κλείνοντας θυμίζω σε όλα τα βαζελο-χανούμια!

ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΖΩΕΣ Ο ΕΝΑΣ (ο Βάζελος με τα… λουλούδια, τα… SS, την μαφία της Χούντας 67-74 και 2015-2018, κλπ, κλπ, κλπ) ΚΑΙ 3 ΜΕ 4 ΖΩΕΣ… Η ΑΛΛΗ (η ΚΟΥΛΑ*, με τις BMW και τον… Χρυσοβιτσιάνο, κλπ, κλπ, κλπ), ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ και την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

* Φέτος Χανούμια θα περάσετε σε τίτλους τον Τζόλε ΚΑΙ την Κα Μαρίνα ΤΣΑΛΗ, την μεταφράστριά μας!.. Θα πάρετε εκεί στην… “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ”, τον 12ο Τίτλο σας!.. 

** Όσα για εσάς ρε Ταμ-ταμ-τζήδες, ζουγκλιέρηδες Μπαούκια, μάλλον δεν θα ισοφαρίσετε σε τίτλους, ούτε φέτος, τον Άρη, τον μεγάλο αυτόν αντίπαλό σας!.. Κάντε καμιά διαδήλωση ακόμα έξω από κανένα γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν ξέρετε καμιά φορά!.. Είδατε λοιπόν που ο “Τίγρης” είναι πιο μάγκας από τον “δικό” σας, τον Ρώσο;

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

 1.  Τί σας έγραφα για τον Σιδηρόπουλο φίλοι μου; Φανατικός οπαδός της “Κούλας” και… σοβαρός! Καταλάβατε! Τον έβαλε χθες ο “Κυρ Δκτης” να παίξει στην Τρίπολη και “ΧΑΙΡΕΤΕ” ο ΜΠΑΟΥΚ! Ή όχι; Διότι, για πέστε μου αλήθεια! Αν στη θέση του ΜΠΑΟΥΚ, που ποτέ του δεν κατάλαβε πως θα έπρεπε να είχε, εδώ και 10ετίες, συμμαχήσει με τον ΘΡΥΛΟ, τον οποίον του έμαθαν να μισεί, ώστε να κονομάνε οι μεγάλοι… ΜΠΑΟΥΚ-ο-μάχοι, αν λοιπόν λέω, στη θέση του ήταν η “Κούλα”, υπήρχε ποτέ περίπτωση να ακύρωνε ο ίδιος, αυτός ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ διαιτητής, αυτή η σύγχρονη μορφή ΜΠΙΚΑ, το γκολ, που ακύρωσε του Μπάουκ; “Ποτέ των ποτών” και το ξέρετε! Ο Σαββίδης “θα πληρώσει”, και “καλά να πάθει”, θα έλεγε κάποιος ή κάποιοι, για το πώς πήρε το Κύπελλο πέρυσι στο Βόλο!..

2. Ρε Μελισσανίδη! Είσαι και ΜΠΡΑΒΟ σου ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! Αυτό ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ! 1000 ΜΠΡΑΒΟ σου και ΤΙΜΗ σου ΜΕΓΑΛΗ! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ (ΠΧ ΜΕ ΤΗΝ Ε/Φ ΣΟΥ ΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΚΛΠ), ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΑΤΡΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ και την ΠΑΡΕΑ του; Σου αρκεί δηλαδή μόνο, το να μην βγει Π-Θ ο… Κούλης; (Γιατί να μην βγει δηλαδή; Και αυτόν… Κούλη τον λένε, κατά το δικό σας… Κούλα! Ή μήπως επειδή είναι… Γάβρος); Έξω απ’ την πλάκα, που ξέρω ότι γουστάρεις, πάνω απ’ όλα είναι η Πατρίδα ρε Τίγρη! Μην το ξεχάσεις βρε, για… καπρίτσια!..

Ο Σαββίδης στηρίζει Τσίπρα, αλλά πήρε τζάμπα λιμάνι Θεσ-νίκης, τζάμπα την ΣΕΚΑΠ, σχεδόν στο 1/100 της τιμής του, το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ” ρε Τίγρη! Εσύ όμως δεν πήρες ΤΙΠΟΤΑ(!), αλλά μάλλον πρόσφερες και εμμέσως -θα έλεγα- συνεχίζεις να του / τους προσφέρεις! “Πέτα τον έξω βρε Δημήτρη μας τον Τσίπρα”! (Κατ’ αντιστοιχία της ρήσης του Πάγκαλου κάποτε, προς τον “δικό” σου, Αεκ-τζή και τέως πράκτορα της ΕΥΠ, Σ. Καλλιντερίδη, για τον Οτζαλάν, όταν είχαν βρεθεί οι 2 τους, δηλαδή… “προστάτης” και “προστατευόμενος”, στο Ναϊρόμπι, της Κένυα και η Κα… Κατεχάκη, (λέγε με Θ. Πάγκαλο), του είχε τηλεφωνήσει απ’ την Αθήνα, διότι εκείνος δεν ενέδιδε στο να τον παραδώσει στους Τούρκους, αμέσως ή εμμέσως! Κάποια στιγμή, εκτιμώ, θα μας πει το “πώς” του έφυγε, απ’ την επιτήρηση κα την προστασία και κατέληξε στους Τούρκους, δια της ΜΟΣΑΝΤ, ίσως, και της CIA)!..

-/-