“ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ” ΝΟ 2

                                         MEGALO ISRAEL                              EAST MED PROJECT                                                            Έτσι θα σωθεί η Ευρώπη από τη … Ρωσία.

Φίλοι μου!

Στη φωτογραφία με τον Χάρτη, βλέπετε, τί θέλει το Ισραήλ, ενεργειακά, από την Ελλάδα! Για να … τελειώνουμε!

Γι’ αυτό υποφέρουμε από το 2009 και θα … συνεχίσουμε!.. Μάλιστα, αν δεν υποκύψουμε τελείως, τότε πιθανώς τα οικονομικά προβλήματα, η φτώχεια και η πείνα θα φαντάζουν «τίποτα» εμπρός σε έναν «σύνθετο» πόλεμο, με εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, που ίσως μας … επισκεφθεί!

Για να γίνει «ενεργειακός γίγαντας» το Ισραήλ, που «τελειώνει» με όλους τους – ιστορικά – εχθρούς του, όπως το «ζούμε» σήμερα πχ στη Συρία, ή πριν από λίγα χρόνια στην Αίγυπτο, κλπ, η ΕΛΛΑΣ θα πρέπει να μετατραπεί σε έναν διεθνή – πολυπολιτισμικό ρακένδυτο ΝΑΝΟ ζητιάνο!

Γι’ αυτό και όλα τα «παπαγαλάκια» τους, όλα αυτά τα χρόνια, μας «έπρηξαν» με την «ΑΟΖ» κλπ, που την κατάντησαν «ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ», «ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ», «ΚΑΛΗΜΕΡΑ – ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ», κλπ.

Γι’ αυτό και επανεμφανίστηκαν (βάσει σχεδίου) οι Ναζήδες (ΧΑ) και δεν μπορείς να μιλήσεις πατριωτικά, αφού με την παρουσία τους συκοφαντήθηκε ο Πατριωτισμός, αλλά και γι’ αυτό «ξεφύτρωσαν» (επίσης βάσει σχεδίου) και οι του «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», ώστε αν δεν είμαστε δουλάκια, κλπ, και «βγει» τυχαία κανένας πολιτικός, Έλληνας(!!!) να μας πάνε μέχρι και σε εμφύλιο!

Όταν ο άλλος … «παίζει τα … λεφτά» του, καταλάβετέ το, «ΔΕΝ ΟΡΩΔΕΙ ΠΡΟ ΟΥΔΕΝΟΣ, ΕΜΨΥΧΟΥ Η (ΔΙΑΖ) ΑΨΥΧΟΥ»! Γι’ αυτό και πλέον στην χώρα μας, μόλις «βγαίνει» ο τάδε ή ο δείνα πολιτικός, ερωτάται αμέσως, ποιοί τον ελέγχουν! Πχ «Είναι ο ΥΠΑΜ Καμμένος των Εβραίων; Είναι ο Μητσοτάκης των Γερμανών; Είναι ο Τσίπρας του Σόρος; Είναι «διεθνής Εβραίος» ο Σημίτης; Ήλεγχε τον Σαμαρά ο Καρατζάς της CIA και της MOSSAD; Τον ΓΑΠ ο άλλος πράκτορας ο Ρόντος; Με ρώτησαν: Την ΕΥΠ την πήραν τώρα οι Αμερικανοί, με τον Ρουμπάτη; Γιατί, ρώτησα; Απάντηση: Διότι όλα αυτά τα χρόνια την είχαν οι Βρετανοί, με τον Αποστολίδη, με το αγαπημένο παιδί του πρώην ΠτΔ Κου Κ. Παπούλια, που τώρα είναι στην Αγγλία, κλπ»! Όχι δεν με ρώτησαν αν τις επικοινωνίες στην ΕΥΠ τις ελέγχουν οι Ισραηλινοί, ούτε αν ο ΟΤΕ θα πρέπει να μετονομαστεί σε «DEUTSHE TELEKOM»! (Ίσως να συμβεί και αυτό, αν και όταν πάρει η Γερμανία και το υπόλοιπο 10%! Ε, εκεί στο ΥΠΑΜ οι Διαβιβαστές που τυχόν ακούτε τους … κακούς, που είναι όμως Έλληνες, ξυπνάτε)!

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!

Ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» τα έλεγε και τα έγραφε χρόνια φίλοι μου, πολύ πριν τα «βγάλλει» ο ανθελληνικός αγγλικός «GUARDIAN», όταν εγχώριοι μίσθαρνοι – αναλυτές μιλούσαν για αγωγούς μέσα από την Τουρκία, κλπ. Κάποιοι όμως τον «φίμωναν», του «έκλειναν το στόμα» … Κάποιοι που όμως ήξεραν (μόνον “τα περί διαγραμμάτων” ασφαλώς, αφού τα άτομα που κατέχουν καίριες θέσεις σπανίως στην Ελλάδα χαρακτηρίζονται από “IQ” ) και δεν μιλούσαν!.. Ήταν τότε που νικούσαν στον … ουράνιο (συνεχή) πόλεμο, οι βελζεβούληδες!

Να σας θυμίσω επίσης φίλοι μου πως το σημερινό «συντηρητικό» ή «εθνικιστικό» κράτος-«γάτα»(!) του Ισραήλ (ο Β. Νετανιάχου παραδίδει μαθήματα πατριωτισμού και διπλωματίας, για όσους καταλαβαίνουν) είναι «στα μαχαίρια» με το διεθνές κυβερνών «Δημοκρατικό» Σιωνιστικό Λόμπυ, (που έχει έδρα / διοικητικό Κέντρο στις / τις Η.Π.Α.), που ήθελε και θέλει, για την περιοχή μας, την … αιτία που δημιούργησε … το «Συριακό»!

Εξηγούμαι, αμέσως λοιπόν, «χονδρικά» ασφαλώς, αφού είναι ανθρωπίνως αδύνατον, η λεπτομερής ανάλυση, ενός τέτοιων διαστάσεων θέματος:

Το Κατάρ ήθελε να «περάσει» αγωγούς –τελικά- μέσα από τη Συρία, την Τουρκία και «εκείθεν», η Συρία του είπε «Όχι», διότι ο Ρώσος δεν είναι … «ιδιώτης», αφού είναι ενεργειακός αντίπαλος, όχι μόνον των Ισραηλινών και του παραπάνω… χάρτη, αλλά και κάθε άλλου, βλέπε Άραβες, που θα ήθελαν να «πάνε» ενεργειακά στην Ευρώπη!.. Έτσι «πατήθηκε το κουμπί» του «Συριακού», πέραν του Ατλαντικού, από τους συμφωνήσαντες με τους Άραβες «Δημοκρατικούς» (συμπαθούντες του Δημοκρατικού Κόμματος, με αυτήν την έννοια το γράφω, διότι το Κεφάλαιο και στους Εβραίους, ΔΕΝ έχει … χρώμα ή και μυρωδιά ακόμα) – «Διεθνο-Σιωνιστές» … «Ενεργειοκράτες», που είναι παράλληλα σήμερα και «Κύριοι» των μεγάλων εξοπλιστικών «τραστς» και των ομοίων των τροφίμων, για να μην ξεχνιόμαστε, και ουσιαστικά «ερήμην» του Ισραήλ!

Γι’ αυτό και η κόντρα, χρόνια τώρα, του κράτους του -σήμερα- … «δεξιού» Ισραήλ, με τις … «δημοκρατικές» Η.Π.Α. [Ο Ομπάμα μόλις πρόσφατα είπε 2 θετικά λόγια για τους Εβραίους και το Ισραήλ, επισκεπτόμενος την Ισραηλινή Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον και μιλώντας για το εβραϊκό «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ», την ημέρα της θλιβερής αυτής επετείου].

Έτσι βλέπουμε τον «Δημοκράτη» Τ. Σόρος, να είναι διαχειριστής των κεφαλαίων των Καταριανών, οι οποίοι δίνουν τεράστια κονδύλια (και δια του Σόρος ορθότερα, ή κυρίως μ’ αυτόν), για την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης, (σας έχω γράψει τί είπε ο Σόρος των ΜΚΟ κλπ το Νοε του 2015, στην Πόλη), ώστε να αναγκάσουν την Ευρώπη να «προσκυνήσει» τους Άραβες!

Οι Ευρωπαίοι, ως συνέπεια, έχουν «πνίξει» εμπορικά το Ισραήλ, μέχρι και ο ΓΓ του Ο.Η.Ε. αναφέρθηκε στο «κακό» Ισραήλ, που «κυνηγά» τους «καλούς» Παλαιστινίους, ο «Δημοκρατικός» Ομπάμα πάντα … αρνητικός στον Νετανιάχου, μόνον η … τουρκόφιλη Κλίντον, λόγω των εκλογών του Νοε 2016, (θα φτάσουμε σ’ αυτές, τί λέτε;), λείχει και αυτή, εντέχνως όμως θα πρέπει να το παραδεχθώ, (θα έμαθε από την Μόνικα ως φαίνεται τον ορθό τρόπο λειχίας), για τις ψήφους των Αμερικανο-Εβραίων, έχοντας ως «δήθεν» αντίπαλό της, αλλά στην πραγματικότητα «λαγό» της, τον Αμερικανο-Εβραίο,  (ένα «νούμερο»), τον Μπέρνυ Σάντερς!.. [Υποστήριξε την Χίλαρυ, ως μη όφειλε, μέχρι και για την υπόθεση των … απορρήτων και άκρως απορρήτων «emails» και του … «server» που είχε σπίτι της, όταν ήταν ΥΠΕΞ και είχαμε το δυστυχές γεγονός στη Λιβύη, με τη δολοφονία του Αμερικανού «Πρέσβεως» και της Φρουράς του, θα θυμάστε! / Ο Σάντερς επίσης, δεν είναι ο 1ος Εβραίος υποψήφιος, όπως κάποιοι τον πλασάρουν, αφού υπήρξαν και άλλοι στο παρελθόν, όπως πχ ο Τζο Λίμπερμαν].

Οι Ευρωπαίοι έχουν λοιπόν τεράστιο πρόβλημα και γι’ αυτό και οι Βρετανοί, με πρωτοστάτη τον εβραϊκής καταγωγής «Δημοκρατικό» Π-Θ τους Κο Κάμερον, θέλουν να βγούν από την Ένωση!

Γι’ αυτό «κατέβηκαν» και οι Ρώσοι, οι … «χαζοί» και εκ των πραγμάτων, κάποια στιγμή στο μέλλων θα συγκρουστούν με τους Ισραηλινούς!

Το πρόβλημα των Ρώσων δεν είναι οι Τούρκοι, αυτούς σας έγραφα πως θα τους «διαπεράσουν κάθετα» οι Ρώσοι και θα φτάσουν στο … Ισραήλ! Ήδη με την παρουσία τους στη Συρία τους υπερκέρασαν τους Τούρκους!

Γι’ αυτό έγραφα εδώ, στο «σάϊτ» μας «Τούρκοι Ψυχραιμία», διότι έχουν … «χεστεί» και ψάχνουν μόνον μέσω των πιο αξιόπιστων φίλων τους, βλέπε των Βρετανών να διασωθούν (και λόγω ασφαλώς των πρωτοκόλλων της Λωζάνης)! Γι΄αυτό και «το παίζουν δύσκολοι» με τις Η.Π.Α., γι’ αυτό αυτές «τους τράβηξαν πρόσφατα το αυτί», «δύσκολοι» και με το ΝΑΤΟ, γι’ αυτό και προσπαθούν να τα ξαναβρούν με το Ισραήλ, ξυπνάτε!

Ο Ισραηλινός Πρόξενος στην Πόλη μίλησε πρόσφατα «ανοικτά»! Δεν τον διαβάσατε; Το θέμα της «επανασύνδεσής» μας, είπε, μεταξύ των άλλων, είναι «καθαρά» ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ!

Τί ΔΕΝ καταλαβαίνετε λοιπόν (όχι!) ανόητοι; (Είναι της μόδας η φράση αυτή, καταλάβατε, αλλά για εσάς με την προσθήκη του «Όχι»)!

Διαβάστε τις προηγούμενες αναλύσεις του «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» στο «σάϊτ» μας και θα αντιληφθείτε περισσότερο και περισσότερα!

Γι’ αυτό και σας έγραφα πως η Ελλάδα θα πρέπει να μάθει πως όταν «μπουμπουνίζει έξω κλπ να … κάθεται στο σπίτι της», ήτοι «στ’ αυγά της», δηλ. να μάθει να είναι ΟΥΔΕΤΕΡΗ (!), όταν μάλιστα δεν διαθέτει ούτε… ομπρέλες, ούτε και αυτοπροστασία από… κεραυνούς!..

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Διαβάζω για τους Ρώσους, θα βοηθήσουν, για Ρωσικά Κόμματα, κλπ. Για ποιούς μιλάνε;

Γι’ αυτούς που πρώτοι αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία, βιάζοντας την ιστορική πραγματικότητα και φτύνοντας την ελληνική φυλή των 3500 ετών Ιστορίας, για τους … «χθεσινούς» Αλβανο-Βουλγαρο-Σκοπιανούς, των Σκοπίων;

Κάποια άλλη στιγμή θα σας γράψω τί γίνεται μέσα στο Σκοπιανό ΥΠΑΜ, για να καταλάβετε ποιούς θέλουν κάποιοι εδώ στην Ελλάδα, να τους δώσουμε το ιερό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Θα με ενημερώσει σύντομα ο Κύριλλος!

Βγήκε κανένας Πούτιν και δεν το έμαθα, «στα ίσα», (Πούτιν που πράγματι είναι «ξύπνιος»), να πει «Έλληνες σας σώζω, Έλληνες εδώ είμαι εγώ κλπ, ώστε να δικαιολογείται έστω και αναφορά στη Ρωσία… Εδώ πεινάνε βρεεεεεε… Καλές οι … προφητείες φίλοι μου, των Οσίων που αναπαύονται κοντά μας εδώ επάνω, αλλά για να φτάσουμε στην … υλοποίησή τους, (για να μπω και σ’ αυτό το «τρυπάκι», στη συλλογιστική των Κυρίων αυτών), θα πρέπει να ακολουθηθούν συγκεκριμένες πορείες, ή όχι; Πώς; Εξηγείστε! Θέλετε επανάληψη των όσων υποστήκαμε στα τέλη του 19ου αιώνα; Αφήστε τους ενθουσιασμούς και «προσγειωθείτε»!    

Άλλοι πάλι έχουν θεοποιήσει τους Ισραηλινούς, απλά για να αναρριχηθούν στα ελληνικά αξιώματα, φτηνής αξίας πλέον, αλλ’ όμως υψηλού(!) κόστους, και θα το νοιώσουν σίγουρα αυτό το υψηλό κόστος, (λόγω της αναξιοκρατίας που επέβαλαν), κάτι που  απεύχομαι ασφαλώς, μόλις τυχόν κτυπήσουν οι ελληνικές … καμπάνες!!! (Πχ Ακούτε εκεί στο Ε/ΥΠΑΜ);

Σας έγραψα τόσα! Πότε οι λαοί της Βίβλου βοήθησαν ο ένας τον άλλον; Για πείτε μου φίλοι!

Άλλοι πάλι συντάσσονται με τις Η.Π.Α.! Πού είναι οι Η.Π.Α. να μας σώσουν; Σας έγραψα: «Μπορούν να μας σώσουν, ουσιαστικά να πάψουν την αδικία της ΛΗΣΤΕΙΑΣ(!) που υφιστάμεθα και να μας κερδίσουν ως λαό και κυρίως να κερδίσουν την πολύ σκληρή γεωπολιτική και γεωοικονομική παρτίδα»! Γιατί δεν το πράττουν;

Μα διότι ΔΕΝ κυβερνούν αυτοί τον κόσμο φίλοι μου, όπως τόσα χρόνια λένε και ξαναλένε κυρίως τα ντόπια πρώην … Σοβιετικά «παπαγαλάκια», που έμειναν … ΕΚΕΙ!!! Οι Η.Π.Α., που με κάτι τέτοια γίνονται πιο αλαζονικές, είναι, λόγω του υποτιθέμενου ισχυρότερου παγκοσμίως στρατού που έχουν, ο εκτελεστικός βραχίων της «Διεθνούς Εξουσίας» και μόνον! Πόσα χρωστάει και το αμερικανικό κράτος που το νόμισμά του, είναι η παγκόσμιος κινητήριος δύναμις, ή όχι;

Άλλοι κυβερνούν και ποιοί είναι αυτοί; Αυτοί που «κρατούν» τον παγκόσμιο πλούτο στα χέρια τους!.. Βρείτε τους, είναι πανεύκολο! 1-2 μεγαλο-Εβραίοι Σιωνιστές και 1-2 βασιλείες!..

[Με την ευκαιρία και για να μην ξεχνιέστε! Ο Πλούτος είναι (αρσενικό) και όχι «Το πλούτο» (ουδ.) του Κου Τσακαλώτου, που σπούδασε στην Αγγλία(!) και έμαθε μόνον την… «ισοδιανομή των εισοδημάτων»! Τότε γιατί δεν πήγαινε στη Μόσχα να σπουδάσει, επί Μπρέζνιεφ; Τί δουλειά είχαν οι Κομμουνιστές στο Λονδίνο, ή όπως λέμε «η αλεπού στο παζάρι»]; …

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΤΟ ΠΩΣ(;) ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ «ΣΑΪΤ» ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗΔΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!!! ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ, Η(ΔΙΑΖ) OXI;   

Ο Σόρος και η «παρέα» του λοιπόν «παίζουν την μπαλίτσα» τώρα και προσέξτε ένα τελείως «πρόχειρο» σενάριο για την Ελλάδα και το μέλλον της, που τώρα σχηματοποίησα στο μυαλό μου, με αφορμή το… «Προσφυγικό», όπως με εντολή, διεθνώς το ονόμασαν. [Οι Τούρκοι απλώς εκμεταλλεύονται καταστάσεις και ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ! Ξέρουμε το «ΓΙΑΤΙ» τους θέλει η «Παγκόσμια Εξουσία» και γενικά και σε ό,τι αφορά εμάς, (δηλ. για την υλοποίηση της ρήσης του Οζάλ), ενώ το «ΚΛΕΙΔΙ» της λύσης είναι αυτοί και μόνον και ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ]!!!  

ΣΕΝΑΡΙΟ

Με βάση το Οικονομικό μας Πρόβλημα, που μας Δημιούργησαν: (Δείτε παρακάτω πώς φτάνουμε αμέσως στον 25ο Μεσημβρινό, όπου μονίμως πετάνε τα τελευταία χρόνια τα Ισραηλινά α/φ):

–  1ο ΒΗΜΑ: Γεμίζουν τα 4-5 νησιά μας, με τα «hot spots» που επελέγησαν (!), (άραγε από ποιους), με πρόσφυγες – «λαθρο» και μερικούς (δεν χρειάζονται αυτές οι δουλειές πολλούς) πράκτορες.

Όλα τα συγκεκριμένα αυτά νησιά ήδη έχουν τέτοιους, απλώς στη Λέσβο που είναι 1ος τουρκικός στόχος, αφού συνδυάζεται ΑΜΕΣΩΣ η κατάληψή της με την … απώλεια και της Μακεδονίας (Μελούνα) και με τον … «λαιμό» της Ξάνθης, δηλ. μιλάμε για «κόλπο γκρόσο», οι … πράκτορες έμμεσα δήλωσαν «παρών». (Πχ με κάτι τσαντηροτζαμιά, με κάτι «Ράμπιες» κλπ). Μέχρι και το «ραμολί» η Σούζαν Σάραντον πήγε στο νησί, ενώ εμείς … πάμε για … Νόμπελ Ειρήνης…

 Είδατε πόσο έξυπνα και πάντα με … «ανθρωπιά» εργάζονται τα Σορόπαιδα και επίσης πόσο έξυπνα τρώνε τις φόλες οι Έλληνες; (Αλήθεια, πού είναι όλα αυτά τα χρόνια οι … «Αθάνατοι», που εμφανίστηκαν μόλις);

«Εν τω μεταξύ» θυμηθείτε ότι σε κάποια από τα νησιά μας υπάρχουν από χρόνια και «Έλληνες» Μουσουλμάνοι, τουρκογενείς!..(Πχ Στη Ν. Κω)!

Είδατε πόσο γρήγορα ξεχάστηκαν «τα ανοικτά σύνορα» του Π-Θ μας; «Ανοικτά Σύνορα», κατά τα πρότυπα των … «ανοικτών ουρανών» και της … «ανοικτής κοινωνίας» και σε λίγο και του «ανοικτού … κόλου» μας! Συμπαθάτε με)!..

–   2ο ΒΗΜΑ: Οι πρόσφυγες και οι λοιποί συνεχίζουν να έρχονται και κάποια στιγμή έρχονται και περισσότεροι! Συνεχίζει λοιπόν να υφίσταται ανάγκη προώθησής τους στο εσωτερικό, (αφού τα νησιά γέμισαν), στο εσωτερικό πού αλλού, οι … «ανθρωπιστές Δημοκράτες» μας, βλέπουν!..  Άλλωστε τα ξερονήσια είναι οι –δήθεν- «ιερές αγελάδες» των Κομμουνιστών, που κυβερνούν την Ελλάδα ιδεολογικά, από το 1950, έως σήμερα, πλην της περιόδου, πράγματι, 1967-1973 και σε ξερονήσια δεν μπορούν να πάνε, διότι ο … αριστερός κυρίως Έλληνας, πλην των άλλων, είναι και … «μπερεκέτης» ! Το πρόβλημα της διαβίωσης των ξένων αυτών, ανθρώπων ασφαλώς, μεγεθύνεται, όπως και της … επιβίωσής τους. Τα βόρεια σύνορά μας έχουν «κλείσει»! Οι ήδη πενόμενοι και «ξεζουμιζόμενοι» συνεχώς Έλληνες, που οι ίδιοι δεν μπορούν να ζήσουν, καλούνται  – λόγω … ανθρωπισμού – και πάλι, να πληρώνουν και γι’ αυτούς, ή αλλιώς να πεθάνουν αυτοί, για να ζήσουν οι … πρόσφυγες και οι «πρόσφυγες»! (Για το 1 εκ. ξένων που περίπου ήλθαν στην Ελλάδα το 2015, θυμίζω πως ο … «ζεϊμπέκης» Ε/ΥΠΕΞ Κος Κοτζιάς, μας είπε ότι ξοδέψαμε 2 δις Ευρώ)!!! Τώρα; Πάμε παρακάτω!  

–  3ο ΒΗΜΑ: Ο λαός ασφυκτιά και ξεσηκώνεται υποκινούμενος ή όχι, ανοργάνωτα, «ασύνδετα», στα πλαίσια του Νόμου της Φυσικής, για όσους ξέρουν, ας πούμε στα πλαίσια του: «Η δράση φέρνει αντίδραση»! Την ίδια στιγμή προβοκάτορες ντόπιοι ή ξένοι που μας αγαπούν πολύ, όπως πχ Αλβανο-Κοσοβάροι που έχουν και προ-εκπαίδευση με τις φωτιές στην Πελ-σο,  ή Αλβανο-Τσάμηδες, ή Σκοπιανοί, ή Τούρκοι, ή Ισραηλινοί που είναι και «μανούλες», αν θυμηθούμε το 1973 και το Πολυτεχνείο και το πώς έριξαν τον Γ. Παπαδόπουλο, ή όλοι μαζί αυτοί ή κάποιοι εξ αυτών, αφού είπαμε δεν χρειάζονται πολλοί, σκοτώνουν κάποιους Έλληνες και οπωσδήποτε και κάποιους μουσουλμάνους που είναι στα νησιά, στα «hot spots», ή και στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπου ζουν ως νέοι «Αγιάννηδες» κάποιοι εξ αυτών, σκοτώνουν λοιπόν ή ξεσηκώνουν τους μουσουλμάνους, που κουράστηκαν με το να ζουν στα στρατόπεδα και τους ρίχνουν ευσχήμως κατά των … αδιαφορούντων γι’ αυτούς, κακών και μάλιστα Χριστιανών Ελλήνων! Όλο και κάποιος … Μάξιμος θα υπάρχει, τί λέτε; Τί γίνεται μετά;  Και σίγουρα δεν θα είναι μόνον σκοτωμοί, θα είναι και λεηλασίες, βιασμοί, απαγωγές, φωτιές, μολύνσεις πηγών ύδατος, καταστροφές υποδομών, κλπ.

Αυτό που λέγει ο λαός μας: «Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος» ή «Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι», ή όχι;

 –  4ο ΒΗΜΑ: Τώρα έρχεται η σειρά του κράτους! Τι κάνει; «Εν τω μεταξύ», στα πλαίσια της προστασίας ομοδόξων ο νεοσχηματισθείς Ισλαμικός Στρατός, στον οποίον μετέχουν και οι Τούρκοι είναι … έτοιμος! Αν μάλιστα κτυπηθούν και σκοτωθούν και Έλληνες μουσουλμάνοι, τουρκογενείς, τότε η Τουρκία –for sure– (ε, εσείς με τα προφίσενσι και τα εξωτερικά, το έγραψα σωστά;), θα δηλώσει ότι είναι έτοιμη να επέμβει για τη σωτηρία τους! Πχ στην Κω, που «έπαιξε» εσχάτως, όπου τόσο εύκολα στις αρχές του 2000 μάλιστα, χάνονταν όπλα, ανοίγονταν αποθήκες, κλπ… Γι’ αυτό και οι Τούρκοι, (δείτε τον χάρτη), «κτύπησαν» την … Ικαρία, ή τους την υπέδειξαν σχεδιαστικά κάποιοι άλλοι!.. Ποιοί άρα-γε; Μήπως οι Ισραηλινοί ξέρουν κάτι;

Την ίδια στιγμή οι Αλβανοί πιθανώς να «κληθούν» να διεκδικήσουν την ελληνική, την ελεύθερη Ήπειρο, (πού είσαι ρε Σεβαστιανέ;), οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία με τους … Βοσκόπουλους και τους Δημητράδες, και οι … καταπιεζόμενοι, χρόνια τώρα, Έλληνες μουσουλμάνοι Τουρκογενείς της ελεύθερης ελληνικής Θράκης, (όλο και κάτι θα έχει γίνει και εκεί, ή ιδιαιτέρως εκεί), θα … φοβηθούν και θα ζητήσουν τουρκική … σωτηρία!

Οι δανειστές τέλος θα ζητούν τα λεφτά τους επιτακτικά …, ενώ όλοι οι ξένοι και κυρίως οι αισχροί -δυστυχώς- ηγέτες των Η.Π.Α. θα γελούν με το βιασμό της παγκόσμιας Ιστορίας και θα συνεχίζουν να στηρίζουν το στρατοκράτος Τουρκία, που από το 1950 και δώθε, έχει και κάθε μία 10ετία, από μία χρεοκοπία, από μία Χούντα, κλπ! Το κράτος που εξαφάνισε Έλληνες, Αρμένηδες και τώρα Κούρδους, που χρόνια τώρα φτύνει τις Η.Π.Α. αλλά αυτές συνεχίζουν να νομίζουν ότι … ψιχαλίζει! Πες τε μου λοιπόν εσείς, σας ακούω, τί γίνεται τότε; Τί θα κάνει το ελληνικό κράτος;   

–  5ο ΒΗΜΑ: Τι να πρωτοκάνει το ε/κράτος; Πού να πρωτοεπέμβει; Πώς να περισώσει ό,τι μπορεί, σε μια στιγμή που θα κινδυνεύει η ίδια η υπόστασή του; Οι ντόπιοι … «ανθρωπιστές», οι απάτριδες και οι ντόπιοι και ξένοι μισέλληνες που θα ζουν στην Ελλάδα, θα ζητούν επίλυση με ειρηνικό τρόπο του προβλήματος, οι ξένοι θα φέρουν, ως εγγυητές της … ειρήνης και της … ομαλοποίησης δυνάμεις του ΝΑΤΟ στα ανατολικά νησιά που είχαμε τα γεγονότα, αν όχι και σε όλα, και προϊόντος του χρόνου, θα έλθει η ανεξαρτητοποίηση των νήσων του Αιγαίου και πιθανώς και της Κρήτης, που την «παίζουν» 10ετίες τώρα! Οι αφορμές βρίσκονται εύκολα! Νάτο λοιπόν το … «Αιγιακό Κράτος», νάτη η κολόβωση της Ελλάδος, από ανατολικά!

Ασφαλώς το ΝΑΤΟ για τη … σωτηρία μας μπορεί να στείλει δυνάμεις και στη Θεσσαλονίκη, όπως και αλλού στην Ελλάδα!… Όπου χρειαστεί ρε αδελφέ!

Εδώ αρχίζουν οι παραλλαγές του σεναρίου, ανάλογα με τα γεγονότα και τα παζάρια! Πχ Έχουν μπει οι Τούρκοι στη Δ. Θράκη και θα διεκδικούν μερίσματα και συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, οι Σκοπιανοί θα ζητούν το όνομα και την προώθησή τους μέχρι τη Θεσσαλία, κλπ, ή κάτι άλλο; Σχηματιστείτε εσείς όλες τις δυνατές παραλλαγές… Είστε δυνατοί!

Η Ελλάδα, που θα είναι και διηρημένη, (οι Έλληνες δηλ) προφανώς θα αρχίσει να λέγει στους διεθνείς εξουσιαστές, πχ να φύγουν οι Τούρκοι από τη Θράκη, και να πάμε σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο! Το να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους νεο-κομιτατζήδες, διότι περί αυτού πρόκειται, θα είναι το λιγότερο! Να φύγουν οι ΝΑΤΟϊκοί από τα νησιά, κλπ; Τί λέτε; Οι Τούρκοι όμως πχ τί θα λένε, οι ΝΑΤΟϊκοί, οι Δανειστές, οι … σύμμαχοί μας Ισραηλινοί; Σκεφτείτε μόνοι σας!.. Όχι άλλη έτοιμη τροφή! Αρκετά σας έκανα … μάγκες! Ή όχι; Επιτρέψτε μου, με σεβασμό!..

Εδώ, φυσικά, και αναφέρομαι στα όσα σας εξέθεσα, «μπαίνει» και η … Ρωσία, η οποία όμως αρχικά δεν θα έχει πρόβλημα με τη φαγωμάρα στη «ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ», όπως την έλεγαν παλιά!!! Θα θέλει την διάλυση και όχι απλώς την χαλάρωση της άμυνας της Συμμαχίας, αν όχι τον βαρύ τραυματισμό της, στα ΝΑ της! Τι λέτε; Θα συμφωνείτε είμαι σίγουρος! Δεν θα επέμβει λοιπόν αρχικά!

Δεν θα σας κουράσω άλλο φίλοι και με άλλα σενάρια, που έπρεπε να εξετάζουμε συνεχώς εδώ και χρόνια, τουλάχιστον όσοι θέλουμε να ζήσει η Φυλή μας και που βεβαίως ΘΑ ΖΗΣΕΙ (!), αλλά πλέον θέλει ΝΟΥΝΕΧΕΙΑ, ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και κυρίως ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ!!!…

Μόνον μία συμβουλή με αγάπη πολύ και σεβασμό περισσότερο, προς όλους αυτούς τους περισπούδαστους Έλληνες αναλυτές, που γράφουν για τα 40 χρόνια της κακής Μεταπολίτευσης, που θέλουν να διαλύσουν το ιστορικό μας παρελθόν και να το παρουσιάσουν ζοφερό και σκοτεινό, ώστε να μην υπάρχουν πουθενά «ΑΜΥΝΕΣ» και κυρίως γράφουν ή ομιλούν μειωτικά για τους Κ. Γ. Καραμανλή, Α. Γ. Παπανδρέου και Κ. Κ. Μητσοτάκη!

Αυτοί Κύριοι έκαναν τον αγώνα τους και τουλάχιστον παρέδωσαν «εν πολλοίς» την Πατρίδα, όπως την παρέλαβαν, πολεμώντας με τεράστια θηρία και βδελυρούς δαίμονες παγκόσμια, τυγχάνοντας του σεβασμού της παραπάνω αναφερθείσας Παγκόσμιας Εξουσίας!

Κάποια στιγμή θα τα πούμε το τί έπραξαν όλοι αυτοί για την «Εθνική Άμυνα», (ασφαλώς ΘΕΟΣ δεν ήταν κανείς τους, παρά μόνον εδώ επάνω σε εμάς), για να μην πάω και πιο παλιά!

Κάτι πχ σας έγραψε χθες ο «Ανανίας» για τον Ανδρέα και τη Συρία! Θα μπορούσε να σας πει και για την αεροπορική βάση με το όνομά του, στην Πάφο, για τα λιμάνια εκεί, για τους S-300, για τις κρυφές συνομιλίες με τη Δύση του Καραμανλή, αμέσως μετά από το 1974, και την Τουρκία του Ετζεβίτ… Ας είναι! Στο μέλλων θα τα πούμε!

Σήμερα; Οι σημερινοί μας πολιτικοί, από τον Κ. Σημίτη συμπεριλαμβανομένου και μετά, είναι εμπρός στους παλιούς που σας έγραψα, «Β΄και Γ΄ Εθνική», αν δεν είναι και τίποτα άλλο, διότι προκειμένου να κυβερνήσει κάποιος μια … «αποικία», θέλει το Ο.Κ. των «διεθνώς κρατούντων» και για να το λάβει, πρέπει να δώσει … εξετάσεις … παραχωρήσεων και … υποσχέσεων προς αυτούς!

Αίφνης πχ γεννώνται κάποια ερωτήματα!

Πχ Γιατί ο Σημίτης των Ιμίων, που μπήκε στο Ευρώ λάθρα και που το έδειχνε περιχαρής στον Αμερικανό Πρόεδρο, το έπραξε αυτό; Γιατί κατέστρεψε τους Έλληνες με το Χρηματιστήριο; Θυμηθείτε τί είχε πει ο Ανδρέας στην τελευταία έκθεση της Θεσσαλονίκης, πριν πεθάνει, για τον Κο Σημίτη! Την περίοδο που είχε πει ότι ούτε τα Ναυπηγεία δεν μπορεί να πάρει ο Σημίτης, κλπ. Τότε που κλώτσαγε ο Περατικός… ΣΤΟΠ-ΤΖΙΖ!

Ο Κ.Α. Καραμανλής δεν ήξερε, όταν στρεφόταν προς Ρωσία, ότι ο Θείος του είχε πει το περίφημο: «Ανήκομεν εις την Δύσιν»; Γιατί το είχε πει; Ή μετά που εστράφη προς τη Ρωσία, δεν τον προειδοποίησαν οι Αμερικανοί με «1002» τρόπους, ότι «ξέρεις Κε Π-Θγέ το ελληνικό οικόπεδο είναι δικό μας κάτι 10ετίες τώρα»; Γιατί επέμενε; Ήταν μικρόνους, ανιστόρητος, το διδακτορικό του για τον Βενιζέλο άλλος του το είχε γράψει, ήθελε να γίνει ο Έλληνας … Ντε Γκωλ, ή ήταν … προδότης, όντας πράκτορας, ασφαλώς κάτι που δεν διανοούμαι, απλώς συμπληρώνω τον άξονα των πιθανοτήτων, όπως θα έκαναν πχ οι Βρετανοί της Μ15 και της Μ16. Τί απ’ όλα; Πότε θα μιλήσει να μας πει;

Ποτέ! Διότι οι Αμερικανοί τον «τελείωσαν» και φοβάται για την οικογένειά του, όπως συνέβη και με τον Κο Λαλιώτη, μετά που είχε ατύχημα η κόρη του! Μούγγα !

Πού βρήκε το δικαίωμα ο Κος Κ. Α. Καραμανλής να έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στα μνημόνια, διότι αυτός όπως σας εξήγησα πιο πάνω, οι πράξεις του δηλαδή, μας οδήγησαν σ’ αυτά, να «δολοφονείται» καθημερινά ο ελληνικός λαός και αυτός να το «παίζει», με πόνο το γράφω, «νεο-Βούδας»;  «Εν τω μεταξύ» πάει να γίνει και … ήρωας, με το «ΠΥΘΙΑ» και … τσαντίζονται οι Η.Π.Α. και μας το λένε με τον … Σάββα! Οι Αμερικανοί έτσι λειτουργούν 10ετίες τώρα, γιατί να άλλαζαν με τον τέως Π-Θ μας; Δεν ήξερε -πιθανώς- ο Κος Κ. Α. Καραμανλής, γιατί δεν ρώταγε;

Ο ΓΑΠ την … «πάτησε» μετά, διότι δυστυχώς δεν είχε και έχει το πολιτικό ανάστημα του πατέρα του, παρά τα τόσα χρόνια στο ε/ΥΠΕΞ!!! Δεν έμαθε τίποτα εκεί; Το ίδιο ερώτημα ισχύει και γι’ αυτόν! Βλαξ ή προδότης; Καταλαβαίνετε πώς το γράφω! Όχι με την έννοια που μεταφέρει το ουσιαστικό, αλλά για να συμπληρωθεί ο προαναφερθείς…Βρετανικός άξονας! Πήγε δε και στο Καστελλόριζο(!) να μας πει ότι η σωτηρία μας είναι το Μνημόνιο! Γιατί πήγε εκεί; «Έκλεινε το μάτι σε κανέναν»; Έτσι μπήκαμε όμορφα στα μνημόνια! Και κάτι ακόμα! Πρέπει να ντρέπονται όχι οι γιοί Παπανδρέου και αυτοί ασφαλώς, αλλά πρωτίστως η κόρη του, που επέτρεψαν στην Κα Τσαντ, (λυπάμαι που το γράφω έτσι), να βγει να μας πει για τον … Γάλλο Αξκο της, … , θέλοντας να σπιλώσει τη μνήμη του μεγάλου σίγουρα Έλληνα πολιτικού [και ΑΝΤΙ-ΤΟΥΡΚΟΥ (!), κάτι σπουδαίο κατά την κρίση του «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ»], άνδρα της.

Για τον … «Τσι» (εκ του Τσί-πρας, ως παραλλαγή του αγαπημένου του «Τσε»), τον δικό μας τον τωρινό Π-Θ μας, τί να πω φίλοι μου; Τα λόγια περιττεύουν!… Δεν νομίζετε; «Η επιστήμη –που λένε- σηκώνει τα χέρια»!..    

Φίλοι αναλυτές και περισπούδαστοι νέο-σωτήρες της … Ψωροκώσταινας, όπως εσείς κυρίως την καταντήσατε, σας γράφω:  «Αφήστε τους νεκρούς και … θάψτε τους εαυτόν νεκρούς», όπως θα έλεγε και ο Κύριός μας! (Μας έχει συγκέντρωση σήμερα και αύριο, έτσι είπα στον Ανανία να συνεχίσει για το «ΚΟΥΡΔΙΚΟ», όποτε τελειώσουμε με τον ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ)!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ!        ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ!       ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Και για τους ξένους «φίλους» που μας διαβάζουν!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΦΙΔΙΑ!

                                  «Dont you forget about this!»

Σας το έγραψα στα αγαπημένα σας Αγγλικά, που γνωρίσατε τα τελευταία 20 χρόνια και γίνατε, όπως ήσασταν και στους Σοβιετικούς κοκκινοφασίστες, αμερικανόδουλοι και για το ακριβές, αμερικανο-«ΝΕΟ-ΔΟΥΛΟΙ»!  

 

                                                   ΕΛΛΗΝΕΣ!

                                 ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!

                                                         Ο

                                              «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»

                                                        ΚΑΙ

                                 «ΟΙ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ»

                                                        ΣΑΣ

                                            ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!!

ΥΓ.  

Α. Κε Κίσσιντζερ, Κε Μπρεζίνσκι, Κε Σόρος, και Λοιποί Πολιτικοί των Κοσμοκρατών!

Μαζί σας, ως Έλληνες, «τώρα και έτσι», ΔΕΝ μπορούμε να τα βάλλουμε, αλλά ούτε όμως και εσείς όλοι(!) με την ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΟΤΗΤΑ! Περιμένετε και θα δείτε, αν δεν μετανοήσετε, τί σας περιμένει!!!

Σας δείξαμε οι Έλληνες τη λύση, ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» σας την ξαναέγραψε στο «παρόν» … ηλεκτρονικό χαρτί, («Βάλτε τώρα τις Η.Π.Α. να βγουν και να  “καθαρίσουν” για την Ελλάδα»), ακολουθείστε την και ΑΠΟΚΑΘΑΡΘΕΙΤΕ και ως άτομα, αλλά και στις συνειδήσεις μας! Βουλώστε στόματα και θα ΝΙΚΗΣΕΤΕ, αφού οι Έλληνες θα είναι ΜΑΖΙ ΣΑΣ και πάλι! (Πετάξτε τους αναλυτές που έχετε, αλλάξτε τους, είναι για τα σκουπίδια, σας το έχω γράψει και εξηγήσει πολλάκις)!

Στην Πρωτεύουσά μας ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ, έτσι ή αλλιώς, Αμερικανοί!                           ΘΑ  ΜΕ……………………      ΘΥ-ΜΗ-ΘΕΙ-ΤΕ!!!

 

Β. Ονούφριε!

Σε παρακαλώ να με ενημερώσεις για την ώρα, σχήμα, κλπ που η Ουράνια Ολυμπιακή ΘΡΥΛΙΚΗ Ομάδα μας, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή, την Ομάδα του … «Ιβάν Σπασίμπα» και του … δολοφόνου Κροάτη «Στέπινατς»!

Υπάρχει θέμα για προβοκάτσια από τον Τουϊτη;

Τέλος, να μου γράψεις την εκπομπή των φανατικών Αγγελο-οπαδών μας, στο «ΑΒ Channel», την Παρασκευή, στις 23:30, όταν επιστρέψεις από το ουράνιο ΣΕΦ! Την ευλογία μου!

 

                                         «ΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ, ΝΙΚΑΤΑΙ ΦΥΣΕΩΣ ΤΑΞΙΣ»

   

                                                                                 – / –