Μενέλαος Και… Εκλογές ΠΑΣΟΚ!!!..

Φίλοι μου / μας!

1. Μόνον ένας των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, βλέποντας την συγκεκριμένη φωτογραφία του “ΓΑΠ”, που βάλαμε εδώ, 2 ημέρες πριν την 2η Κυριακή των εκλογών στο “ΚΙΝΑΛ”, καθώς και προσέχοντας την λεζάντα μας, κατάλαβε πως εννοούσαμε ότι ο “ΓΑΠ” πλέον… “Χαίρετε”!..

Ποιός; Ήταν ο “Μενέλαος” που πρόσεξε το φράκο των… “Κορακιών” στις διάφορες… κηδείες, καθώς και το “Γεώργιος” και όχι “Γιώργος” κάτω από το επώνυμο του ανδρός!..

“Γάτος” λοιπόν ο “ΑΓΓΕΛΟΣ” μας αυτός, και γι’ αυτό και εμείς τον έχουμε χρήσει επικεφαλής της “Ομάδος” μας, η οποία “διαβιοί” στην και περί την Άγκυρα!..

Ο “ΓΑΠ” έπρεπε να είχε πάει στον… πάγκο, από το “Κονάρ” (“Μαλάκας”) του Σαρκοζί προς αυτόν, καταλάβατε, καθώς και από το ταυτόχρονο τότε, στην Ν. Γαλλία, διπλωματικό / πολιτικό, προς αυτόν, … υβρεολόγιο της παλαιάς Π-Θ της ΕΕ (με εντολή των Κοσμοκρατόρων και πραγματικών κυβερνητών της Ευρώπης, “Διεθνών Εβραίων”), Κας Μέρκελ, γεγονός που σήμαινε ΑΜΕΣΩΣ και την πτώση του από την Π-Θγία, την πολιτική του απομόνωση και κατασυκοφάντηση!

Ο “ΓΑΠ”, [ενεργοποιημένου του γαμπρού του… “Λαμπράκη” της Β. Ελλάδος, (πολιτική, στον… αγωνιστικό χώρο, … αλλαγή(!), μετά το “πέρασμα” στον πολιτικό… ε/πάγκο, του μεγαλύτερου πολιτικού προδότη, ήτοι του Κ. Σημίτη ή Αβουρί, μετά το 1974 και την… ανόητη Χούντα, με τα σε βάρος της χώρας “παιχνίδια”, που την μείωσαν εδαφικά και την ρεζίλεψαν διεθνώς, χωρίς οι… “Υπερ-Πατριώτες” του ηλιθίου Ιωαννίδη “να πάρουν πρέφα”…), μαζί βεβαίως και με την… επέμβαση κάποιων… Πατριωτών στρατιωτικών, (τί ώρα;), είχε “πέσει” από την εξουσία, πριν το α/φ που τον γύριζε στην Ελλάδα, πατήσει το “Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”!..

Η Ιστορία, η αντικειμενική και όχι η βρώμικη και κατ’ εντολήν, θα γράψει πως ο “ΓΑΠ” “πλήρωσε” ουσιαστικά, την μη γνώση της Ψυχολογίας των Ελλήνων, νομίζοντας ότι είναι όπως οι Αμερικανοί … “μισο-συμπατριώτες” του!

Ο “ΓΑΠ” παγιδεύτηκε από τον “Βούδα”, πιστεύοντας έναν… δόλιο, (σχετικά με την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε), όπως θα έλεγε και ο εκφωνητής – χρονογράφος στην γνωστή ταινία, με τον Τουρκαλβανό Αλή Πασά, τον Τεπελενλή!.. Φυσικά και ο ίδιος ευθύνεται γι’ αυτό, αλλά μάλλον πίστευε πως θα ξεπερνούσε τον σκόπελο… “βουνό” και θα γινόταν έτσι και… ήρωας στα μάτια του ε/λαού!..

Επίσης, πιστεύοντας μάλλον στην δύναμη των “Κονέ” της εβραϊκής καταγωγής μάνας του, νόμιζε πως μπορεί να μιλάει “στα ίσα” στην δοτή Ευρωπαία / Γερμανίδα Π-Θ της ΕΕ Μέρκελ, καθώς και στον Μακρόν, ξεχνώντας ότι η Μέρκελ, κόρη Εβραίου Πάστορα, ήταν προσωπική επιλογή των “Αγορών” (λέγε με “Διεθνείς Εβραίοι”), και πως ο Μακρόν ήταν ο Ταμίας όλων των Τραπεζών της Νο “1” “Παγκοσμίου Οικογενείας” του χρήματος και των… προϊόντων του, Ρότσιλντ!

Έτσι, ανέφερε στις Κάννες, κακώς βεβαίως “ανοιχτά” και “στα ίσα”, πως ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΟΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΛΠ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ, κάτι που αν συνέβαινε, θα “βυθίζονταν” οι Τράπεζες στην Γαλλία και στην Γερμανία και συνεπώς η Οικονομία των 2 αυτών θεωρητικά οικονομικών…  “γιγάντων” της Ευρώπης!

Να λοιπόν το “γιατί” ήταν και είναι άδικη η προς αυτόν πολιτική κριτική (όταν φυσικά αυτή γίνεται καλοπροαίρετα), και μάλιστα διττά, ήτοι και σε σχέση με το ποιός χρεοκόπησε την χώρα (“Ελιάς” και “Βούδας”), και σε σχέση με την πολιτική του πτώση!..

Ο “ΓΑΠ” ήταν και είναι ΑΓΝΟΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και δεν πούλησε καμιά χώρα! Όποιος και να ήταν στην θέση του στο ΔΝΤ θα προσέφευγε τότε Υ-ΠΟ-ΧΡΕ-Ω-ΤΙ-ΚΑ, “πικρό ποτήρι” που ήθελε να αποφύγει ο δόλιος και όχι ο… “Ήσυχος” πολιτικός μας… Μεγα-Βούδας! (Γειά σου ηθοποιέ Κε Τάσο Χαλκιά, παλιοπορδή! Χεστήκαμε ρε, με το αν είσαι θρησκευτικά Βουδιστής! Γιατί μας το είπες δηλαδή, ρε);

Όμως Ο “ΓΑΠ”, ΜΗ ΩΝ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ”, ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, (ΙΔΙΩΣ ΑΠ’ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ), ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ Π-Θ! Ο “ΓΑΠ” ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ… ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΓΙΑ Π-Θ!..

Και κάτι ακόμα! Γιατί ΟΛΟΙ “φαγώθηκαν” με τον “ΓΑΠ”, και δεν βγάζουν “ΚΙΧ” για τον “Σόρος-γιό” του Χουντο-Μεγαλο-Κατασκευαστή ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ, ο οποίος Υ-ΠΟ-ΘΗ-ΚΕΥ-ΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΩΣ ΤΟ 2115 ;

Είδατε λοιπόν πως και στο “ΚΙΝΑΛ” πλέον, έχουμε Πρόεδρο γιό ”Μεγαλο-Κατασκευαστή”, απόδειξη ότι ο… “Διεθνής Παράγων” (sic), “έκοψε” από τις διάφορες εξουσίες τους εβραϊκής καταγωγής “πολιτικούς” (πχ Παπανδρέου και Λοβέρδο ή Λουέρντι), και προτιμά οικονομικούς πια νέους… λακέδες, με φορεμένη την λιβρέα τους 24 ώρες το 24ωρο!..

Γιατί λοιπόν να άλλαζαν γνώμη πχ οι Ρότσιλντ και να ήθελαν τώρα και πάλι Παπανδρέου, όταν προ ετών του “φύλαγαν” τόσο βρώμικο τέλος; Άλλαξε κάτι και δεν το κατάλαβα; (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ε/ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, 1 ΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, Σ’ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ… “ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ”, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ “ΕΚΘΕΣΕΙ”, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΔΗΜ/ΦΟΣ, ΑΛΛΑ “ΓΑΤΑ”, ΚΑ ΑΘΗΝΑ ΡΑΠΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ “ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ”)!..

Τί δουλειά είχε ο “ΓΑΠ”, ένας πρώην Π-Θ να αναμετρηθεί με πρώην υφισταμένους του, με ανύπαρκτους ή και με τα αρχ… του;

Το παράδειγμα του “χαμένου” “ΒΟΥΔΑ” (μετά το Βουκουρέστι), δεν του είπε ακόμα κάτι;

Και αν όχι το παράδειγμα του… “Δόλιου” δεν του είπε τίποτα, το παράδειγμα του Κ. ΛΑΛΙΩΤΗ, επίσης δεν του είπε, έως τώρα, κάτι;

Εμείς λέμε πως τώρα μάλλον του είπε, μαθαίνοντας πως πια ο “ΓΑΠ” ενδιαφέρεται να κάνει βουλευτή την κόρη του Μαργαρίτα! Βλάκας ήταν τόσα χρόνια ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ, (που την “έκανε” με την απίθανη κατηγορία του εκτελεστικού Αρχηγού της “17Ν”), ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ “ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ”, ΚΛΠ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, προκειμένου να προωθήσει την κόρη του Μαρίνα; Από πότε δηλαδή ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ (ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΘΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ), ΕΓΙΝΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΤΕ, ΣΗΜΗΤΙΚΟΣ;

Το ίδιο και ο Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ για το μόνο που νοιάζεται τώρα είναι η “προώθηση” (καταλάβατε), των “Διδύμων”, όχι… Πύργων, αλλά… Τέκνων του!.. Ή όχι; Αν “του κάτσει” στο μέλλον (δύσκολο), μπορεί να το “παίξει” και αυτός “Εθνάρχης”, από την θέση του ΠτΔ! (Κάντε ΠτΔ τον Δ. Αβραμόπουλο, ειδάλλως θα… αυτοκτονήσει!.. Λέμε τώρα, ντε)!..

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ “ΓΑΠ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΠΑΡΘΕΝΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ Π-Θ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΑΠΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!..

2. ΚΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ!

Α. ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ “ΑΝΔΡΕΑ” ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ, (ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ), ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ!

Β. ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΧΘΕΣ” ΚΙΟΛΑΣ ΞΑΝΑ “ΠΑΣΟΚ” ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ… ΜΕΙΚΤΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!..

Γ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΝΟΩ ΚΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝ “ΝΑΙ” ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ!..

Δ. ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΡΙΝΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ -ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ- ΝΑ ΕΙΝΑΙ! Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΑΗΔΟΝΙ”, ΜΕ ΠΕΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!.. ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΑΚΡΑΙΑ… “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΗ” ή ΟΡΘΟΤΕΡΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑ”!.. ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ “ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ”, ΑΣ ΠΟΥΜΕ!..

Ε. ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΙΑ), ΤΟΝ “ΓΑΠ”, ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ… ΝΙΚΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!..

Α! ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΖΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ” ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ… ΠΡΟΣΕΧΕ! ΕΠΙΣΗΣ, ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟ ΔΕΝ “ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ”!..

ΑΝΕΛΑΒΕΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ -ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ- ΤΗΣ “ΒΑΣΗΣ”, ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΚΑΙ “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ” ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ), ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!..

ΕΚΑΝΕΣ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ “ΦΑΟΥΛ”, ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ “ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ” ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ “ΣΥΡΙΖΑ”! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ “ΕΘΝΙΚΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΝ Π-Θ ΜΑΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ, (ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ), ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ “ΑΥΡΙΑΝΟΣ” Π-Θ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ”, ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ “ΑΛΗΘΕΙΕΣ” ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ” ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ… 5′, 6′ ΛΕΠΤΑ!..

3. Ο Παναγιωτόπουλος, δεν είχε “αγγιχτεί” μέχρι τώρα, αν και η υπόθεσή του είναι παλαιά, διότι όλοι στο Ράδιο “ΑΡΒΥΛΑ” είναι ΣΥΡΙΖΑ! Πώς λοιπόν οι ανήθικοι προπαγανδιστές των ΜΜΕ και του ΘΕΑΤΡΟΥ μας Κομμουνιστές θα “σταύρωναν” ένα “από τα δικά τους παιδιά”; Ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης είναι στην Φυλακή, πρωτίστως διότι είναι δεξιοί (ΝΔ) και μετά ο ένας διότι ήταν / είναι “Παιδεραστής” και ο άλλος “Γαμίκος” Κυριών της βρώμικης ε/7ης… Τέχνης! (Λέμε τώρα)!..

Ποιός τολμάει να αγγίξει τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ… συνεργάτες του, οι οποίοι τάχα δεν ήξεραν τίποτε;

Ο Κιμούλης (ο… “γκολ και ξύλο”… / κατάλαβες), γιατί δεν είναι στα σίδερα και αυτός, που έχει κάνει, και με ατράνταχτες και αυτός αποδείξεις, τα  μύρια όσα σε γυναίκες συναδέλφους του; Δεν είναι Κε… Μπιμπίλα (αλήθεια, γιατί σε φωνάζουν “Τρύπα” ρε;), διότι είναι Αριστερός και την Τέχνη στην Ελλάδα την έχει πάρει “επ’ ώμου” το ΚΚΕ (οι “Κοκκινο-Φασίστες”) και οι Διεθνιστές του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”; Ή όχι;

Άντε να χαθείτε ρε όλοι σας, που εκπουστεύσατε και εκχυδαϊσατε τα πάντα και παντού, στην χώρα μας και δεν τολμάει κανείς να σας αντισταθεί!..

4. Κα Αναστασοπούλου (“ΣΚΑΪ)!

Σήμερα (15-12-2021) ήσουν με τα λιλά σου, πολύ όμορφη! Όμως, εκείνη την…τυρόπιττα (δεν θυμάμαι πώς το λένε αυτό το είδος) στο κεφάλι σου, τί την ήθελες; Στο σημείο αυτό έπρεπε να έλεγες στην Κα του Καναλιού να σου φούσκωνε λίγο τα μαλλιά σου!

Τέλος, το τελευταίο διάστημα είναι… φοβεςρό το καθημερινό σου κλείσιμο με το “σσσσσσσ”, που γίνεται και “τστστστστστστσ”, όταν λες (πολύ σεξουαλικά είναι αλήθεια) το “Γειά σας”!..

5. Συντονιστείτε, διότι θα ακολουθήσει, “Πρώτα ο Θεός”, ηλεκτρονική επιστολή μας προς τον Βούλγαρο Πρέσβη στην Αθήνα, με τεράστιο… κατασκοπευτικό, αλλά και άλλο… ενδιαφέρον!..

6.

«ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η… ΑΕΚ ;

«ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η... ΑΕΚ ;
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021

( ΚΕΙΜΕΝΟΛΕΖΑΝΤΑ ) : *** ΣΥΜΦΩΝΑ με την άποψη του Παναγιώτη Βαρούχα, ο … Ταϊρόν πού ήταν σε θέση οφσαϊντ και πήδηξε με σκοπό ΝΑ ΒΡΕΙ τη μπάλα αλλά ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΕ, ούτε καν την ακούμπησε, «ΕΠΗΡΕΑΣΕ τη φάση» διότι … «απασχόλησε με το άλμα του τον αμυντικό», ο οποίος «αν δεν πήδαγε ο Ταϊρόν, θα προλάβαινε να κόψει τον Ρόμανιτς πού έκανε τη σέντρα και σκόραρε ο Τσαούσης» !!!

*** ΑΥΤΗ είναι η ανάλυση της φάσης από τον ίδιο τον τηλεκριτικό * ΘΕΩΡΩ προφανές ότι τα ίδια υποστηρίζει και ο Κουτσιαύτης πού ήταν στο VAR και «επικύρωσε» την ακύρωση του κανονικότατου γκολ * ΒΕΒΑΙΩΣ, αν στη θέση του Πάοκ ήταν ο Ολυμπιακός, το γκολ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ * ΤΙ, όχι ; ***

*** ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ και αυτό της δυναμικής της Αταλάντα σε διεθνές επίπεδο : * ΣΥΜΦΩΝΑ με τις πρώτες μετά την κλήρωση στοιχηματικές αποδόσεις, η πρόκριση της Αταλάντα κυμαίνεται στο 1,26 και η πρόκριση του Ολυμπιακού στο 3,90 !

*** ΣΕ επανάληψη της κλήρωσης Τσάμπιονς Λινγκ οδήγησε η τρομερή γκάφα της Ουέφα * ΕΙΧΑΝ ξεχάσει εκτός την Αεκ ! ***

*** ΕΓΡΑΨΕ : «Με συγχωρείτε κι εγώ στενοχωρημένος είμαι κι έχω φάει κι όλη τη τρελή βρόχα, αλλά αυτά είναι ιστορίες γι’ αγρίους» ( ΤάσοςΤσατάλης, sdna.gr ) ***

ΕΦΤΑΣΕ

ΕΝΩ Η ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΡΟΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ …

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

*** ΛΟΙΠΟΝ, θυμάστε τι λέγαμε προχθές ( φύλλο Σαββάτου ) ; * ΟΤΙ ξεχνάμε την Αμβέρσα και πάμε για Αρη * ΜΕ πύραυλο, γράφαμε * ΚΑΙ ιδού, δυό μέρες μετά, η πραγματικότητα μας επαληθεύει * ΠΟΙΟΣ θυμάται πλέον την … Αντβέρπ ; * ΠΑΕΙ αυτό, παρελθόν * ΚΑΙ ποιος έχει πλέον αμφιβολία για το δίκαιο της νίκης του Ολυμπιακού επί του Αρη ;

*** ΕΤΣΙ είναι * ΑΛΛΗ ομάδα ο Ολυμπιακός με Αντβέρπ, άλλη με Αρη * ΗΘΕΛΕ να κερδίσει και κέρδισε, έστω και δύσκολα, πολύ δύσκολα * ΔΙΟΤΙ, όπως είπαμε, έπαιζαν οι ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ * Ο ΜΑΚΡΑΝ καλύτερος Ολυμπιακός με τον αμέσως επόμενο Αρη * ΑΥΤΗ είναι η πραγματικότητα κι’ όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει ( πού λέει και ο Διονύσης Σ. )

*** ΘΑ πούμε περισσότερα γι’ αυτό, παρακάτω * ΕΚΕΙΝΟ πού έχει γίνει πλέον κάτι σαν … παράδοση, για τα ΤΡΩΚΤΙΚΑ του διαδικτύου, είναι η προσπάθεια ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ κάθε αποτελέσματος στους αγώνες Ολυμπιακού – Αρη ( και Αρη – Ολυμπιακού, βεβαίως ) * ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ αυτών των αμφισβητήσεων ( με τη μορφή δήθεν «κριτικής» και «κατάθεσης γνώμης» του κ@λου τα εννιάμερα ) είναι η παντελής, η ΑΠΟΛΥΤΗ έλλειψη επιχειρημάτων !

*** ΣΥΝΗΘΩΣ πετάνε ένα υπονοούμενο, πού πάντα συνοδεύεται και από πονηρή ματιά ή γκριμάτσα σε στυλ «δε σας τά ‘λεγα εγώ» και «αφήνουν να εννοηθούν» τα … «άλλα», αυτά πού δήθεν «ξέρουν» αλλά … δεν τα λένε ! * Η, ΑΥΤΟ το χθεσινό εμετικό πού ακούστηκε από λυσσασμένα μισαλλόδοξο και φθονερό υπάλληλο της εξυγίανσης, σχετικά με τη νέα νίκη του Ολυμπιακού : * «Ο ΚΟΣΜΟΣ δεν είναι χαζός, έχει μάτια και βλέπει» !!!

*** Ο ΤΥΠΟΣ δεν μας είπε βεβαίως, ούτε και πρόκειται να μας πεί ποτέ, τι ακριβώς … είδε ο κόσμος * ΕΧΩ την εντύπωση πως ουσιαστικά ο τύπος δεν θα ήξερε να μας πεί ούτε τι … είδε ο ίδιος, γι’ αυτό και χρησιμοποιεί τη γενίκευση της άποψης πού θέλει να περάσει, χωρίς να φαίνεται ότι είναι δική του * ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΕΣ, όσο και μικρόψυχες τακτικές, πού εν τέλει απορρίπτονται με πάταγο από το κοινωνικό σύνολο

*** ΟΜΩΣ, αφού ο τύπος αυτός ( διευθυντής του sdna.gr πού συντηρεί ο ρώσος επενδυτής του Πάοκ ) χρησιμοποιεί γενικότητες καφενειακού τύπου ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ, ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ πού να δικαιολογεί, ή έστω να στηρίζει την ΣΑΘΡΗ του ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ( διότι ουσιαστικά περί «καταγγελίας» και μάλιστα ΘΡΑΣΥΤΑΤΗΣ και ΙΤΑΜΟΤΑΤΗΣ πρόκειται ) θα ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ με παραθέτοντας ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ

*** ΤΟ επιχείρημα της στήλης είναι η παράθεση ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ στο οποίο ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ ο υπάλληλος της εξυγίανσης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, δεν έχει τη δυνατότητα να αντικρούσει γιατί ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ * ΙΔΟΥ λοιπόν με όσο το δυνατόν πιο απλά λόγια, για να το καταλάβει και ο λεγάμενος :

*** ΣΤΟΥΣ τελευταίους ΔΩΔΕΚΑ αγώνες μεταξύ Ολυμπιακού και Αρη, ο Ολυμπιακός έχει ΕΝΝΕΑ ΝΙΚΕΣ και ΤΡΕΙΣ ισοπαλίες με αναλογία ΤΕΡΜΑΤΩΝ, 26 – 12

*** ΣΤΟΥΣ τελευταίους ΔΩΔΕΚΑ αγώνες μεταξύ Ολυμπιακού και … ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έχει ΕΝΝΕΑ ΝΙΚΕΣ, και ΤΡΕΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ, με αναλογία ΤΕΡΜΑΤΩΝ 27 – 7 !!!

*** ΤΙ έχουμε λοιπόν εδώ ; * Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του * ΚΑΙ για να … βοηθήσω λιγουλάκι * ΑΝ δεχτούμε ( χάριν της ροής της κουβέντας ) τα παιδαριώδη απευθυνόμενα στα κατώτατα οπαδικά αμνοερίφια της πελατείας του, ότι ο Αρης «είναι παράρτημα του Ολυμπιακού», τι θα πρέπει να πούμε για την ΑΕΚ, πού έχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σε ΙΣΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ της με τον πρωταθλητή ;

*** ΜΗΠΩΣ και η ΑΕΚ του Μελισσανίδη έχει … τακιμιάσει με τον Ολυμπιακό του ΜΑΡΙΝΑΚΗ και … «κάθεται και χάνει» ή απλά … «δεν θέλει να κερδίσει τον Ολυμπιακό» επειδή … «έχουν το ίδιο αφεντικό» ; * ΠΩΣ δηλαδή να εξηγηθεί αλλιώς, ότι η Αεκ αποτελεί, ίσως τον ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ για τον Ολυμπιακό αντίπαλο στο πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ ;

*** ΑΛΛΑ, φίλοι μου, τι να πω εγώ * ΘΑ χρησιμοποιήσω το … ακλόνητο επιχείρημα του υπαλλήλου του Σαββίδη : * « Ο … ΚΟΣΜΟΣ έχει μάτια και βλέπει» * ΚΑΙ … νου να κρίνει, συμπληρώνω

ΟΣΑ … ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ

ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ : «ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΣΑΣ … ΣΚΟΥΖΕΙ» !

*** ΣΙΓΟΥΡΑ πάντως, ο καιρός έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος στην Τρίπολη * ΗΤΑΝ ο κακός τους ο καιρός

*** ΣΥΓΝΩΜΗ όμως να ρωτήσω κάτι * ΕΙΝΑΙ τόσο σίγουροι, ότι αν ο καιρός ήταν καλός και το γήπεδο ήταν στεγνό, θα κέρδιζε η Αεκ και όχι η καλύτερή της Τρίπολη ; * ΠΟΥ στηρίζονται δηλαδή ;

*** ΑΝΩΜΑΛΑ πράγματα, πάντως, φίλοι μου * Η ΑΕΚούλα να παίζει μέσα στη λάσπη και το βούρκο και ο Αστέρας με λιακάδα σε άψογο αγωνιστικό χώρο

*** ΔΕΝ είναι πρωτάθλημα αυτό * ΔΩΣ’ τε μας πίσω τις Συννεφιασμένες Κυριακές μας

*** ΕΓΩ πάντως για να είμαι ειλικρινής, υπ’ αυτές τις γηπεδικές συνθήκες απ’ τον … Μισελέν περίμενα περισσότερα πράγματα

*** ΕΛΠΙΖΩ να τους γίνει μάθημα * ΤΗΝ επόμενη φορά σε γήπεδο βούρκο, να βάζουν τον Μπρίτζεστοουν

*** ΓΙΑ να δούμε τώρα, το ενδιαφέρον για τον Τσιφτσή θα εξακολουθήσει να υπάρχει, ή θα δείξουμε πάλι εμπιστοσύνη στον κολοσσιαίο Τσιντώτα ;

*** «ΣΥΝΕΧΙΣΕ, σε πιστεύουμε * ΠΡΟΧΩΡΑ για να φτιάξεις ομάδα», διαβεβαίωσαν οι σαράντα οπαδοί της Αεκ πού πήγαν στην Τρίπολη τον «στρατηγό» Γιαννίκη * ΣΥΜΦΩΝΩ κι’ εγώ μαζί τους, ως Ολυμπιακός και επαυξάνω * ΤΟΝ θέλω και στο Καραϊσκάκη, ει δυνατόν

*** ΕΝΔΟΜΥΧΑ όμως οι σκέψεις μου γι’ αυτόν είναι ζοφερές ΔΙΟΤΙ εντάξει, μπορεί προχθές η ταξιαρχία του «στρατηγού» Γιαννίκη να έθελξε πάλι με την απόδοσή της και να … χόρευε στο βούρκο, αλλά η μπαλαδόφατσα δεν τα βλέπει τόσο καλοπροαίρετα όσο εγώ

*** ΓΙΑ μένα λοιπόν, ο «στρατηγός» γαλοπούλα σίγουρα θα φάει * ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης Μαρτίου όμως, δεν τον βλέπω με τίποτα * ΘΑ έχει ήδη πάρει … φύλλο πορείας

*** ΠΕΡΙΜΕΝΩ με άγχος το σατυρικό σχόλιο του Φιρφιρίκου για το βούρκο στην Τρίπολη * ΜΠΑΣ και μας πεί δηλαδή ποιός έδωσε εντολή να χαλάσει ο καιρός στην Τρίπολη * ΔΙΟΤΙ σίγουρα έγινε επίτηδες, από εχθρούς της προσφυγιάς

*** ΕΓΩ πάντως πού είδα το ματς τηλεοπτικά και το … γλέντησα δεόντως, ομολογώ ότι τόσο τυχερή ομάδα όσο η Αεκούλα στην Τρίπολη, δεν βλέπω συχνά * ΟΙ απίθανες αποκρούσεις του Τσιντώτα, λένε πολλά

*** ΟΣΟ για το πέναλτι του Σιμόες, πού ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ τον αντίπαλό του, μόνον ένας Φωτιάς θα μπορούσε να ακυρώσει * ΞΕΡΕΤΕ ποιος Φωτιάς * ΑΥΤΟΣ πού ( όπως έγραφαν για το ξεκάρφωμα ) στο Ηράκλειο είχε πρόθεση να αδικήσει την Αεκ !

*** ΟΣΟ για τον πειθαρχικό έλεγχο, εδώ γελάνε * ΣΤΟ ψαχνό βαράγανε οι Αεκτζήδες, με επικεφαλής τον Σιμόες πού έπρεπε να είχε αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο * ΩΣ συνήθως όμως, τελείωσε το παιχνίδι κανονικότατα

ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΙ’ ΑΥΤΑ : «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ»

ΩΣ … ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

*** ΔΕΝ ξέρω αν το προσέξατε * ΕΓΩ πάντως ούτε στα «ψιλά» δεν το είδα * ΧΘΕΣ Κυριακή ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική ( με τα γνωστά αποτελέσματα ) * ΤΟ οποίον σημαίνει ότι, δεδομένου ότι οι αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι 26, χθες ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ο πρώτος γύρος

*** ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, θυμάμαι, η ομάδα πού τέλειωνε πρώτη στον α’ γύρο του πρωταθλήματος, «κέρδιζε» τον ΑΤΥΠΟ ΤΙΤΛΟ του «πρωταθλητή χειμώνα» * ΤΟΝ οποίο τίτλο για φέτος ΚΕΡΔΙΣΕ ο Ολυμπιακός και αυτό ισχύει … το γράψουν – δεν το γράψουν οι εφημερίδες

*** ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ και πάλι ότι ο τίτλος αυτός δεν έχει καμία, μα καμία «αξία», παρά μόνο για εντυπώσεις και ψιλοκαλαμπουράκι μεταξύ φίλων * ΠΟΙΟΣ όμως αμφιβάλλει, ότι ΑΝ στη θέση του Ολυμπιακού βρισκόταν κανένας … «πεινασμένος» όπως ο Πάοκ για παράδειγμα, δεν θα έσκαγαν μύτη οι πρωτοσέλιδοι γιγαντιτίτλοι σε στυλ … «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ» ;

*** ΤΩΡΑ όμως, είναι ο Ολυμπιακός και αυτό έχει καθιερωθεί πλέον εθιμικά και … παραδοσιακά τόσο, ώστε να μη σπάει με τίποτα * ΑΥΤΟΣ είναι βεβαίως και ο λόγος πού σιγά – σιγά «εξαφανίστηκε» και από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων * ΤΟ «εξαφανίστηκε» όμως δεν σημαίνει και πως δεν υπάρχει

*** ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ : Αν θυμάστε πάντως, την 1η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος στη βαθμολογία ! * ΚΑΙ γράφανε τότε … «πρωταθλητής 1ης αγωνιστικής» ! ***

Συνεπώνυμος

*** ΜΟΥ γράφει : * «ΣΤΟ παιγνίδι ΠΑΟΚ – Λαμία, διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος * ΣΤΙΣ διαφημιστικές πινακίδες της Τούμπας τρολάριζε διαφήμιση και για Σιδηρόπουλο * ΤΩΡΑ, αν ήταν συνεπώνυμου επιχειρηματία ή το ζήτησε ο διαιτητής, γιατί το είχε ανάγκη, για να ανέβει κάπως η αξία του, επειδή πλέον εδώ και πολύ καιρό σε Ελλάδα και Ευρώπη βρίσκεται στα αζήτητα, δεν το γνωρίζω» ( pvaggis@gmail.com )

*** ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο διεθνής διαιτητής, είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, οπότε δεν έχει κάτι το … επαγγελματικό να διαφημίσει * ΤΟ μόνο πού … «διαφημίζει» και προβάλλει ΠΑΝΤΑ στην Τούμπα, είναι η πλήρης και σταθερή στήριξή του στον Πάοκ

Τραϊανός

*** «ΑΠΟ μικρός, λέει, ήταν ώριμος και δεν κουβαλούσε μπάλες στους μεγάλους * ΜΕΓΑΛΟΣ όμως έπεφτε κάτω για να διακοπεί το ματς ! * ΠΑΝΤΩΣ ώριμε ανώριμε, ποτέ μη λες ποτέ ότι δεν θα το ξανάκανες * ΑΛΛΩΣΤΕ οι εντολές “πέστε όλοι κάτω”, απ’ τον πάγκο δινόταν * ΑΝ πας και στην Εθνική και σου πει ένας “σωτήρας εθνάρχης” από τους ένδεκα να πέσουν όλοι κάτω, να σε δω !» Π. Βάγγης ( pvaggis@gmail.com ) ***

7. Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

8.

‘Is the Biden administration at war with Israel?’ – opinion

By Guy Milliere, Gatestone Institute

On May 2018, when the United States Embassy in Jerusalem was inaugurated on the 70th anniversary of the State of Israel’s founding, the US consulate in Jerusalem became useless and quickly shut its gates. Now, in 2021, the current US Biden administration wants to reopen the consulate, “for the Palestinians,” Arabs ruled by the Palestinian Authority.

Seeing this proposal as a threat to Israel’s sovereignty over Jerusalem, Israeli Prime Minister Naftali Bennett declined the request.

“A U.S. consulate in Jerusalem to a foreign body”, wrote the noted attorney and former US Ambassador to Israel David Friedman, and “clearly runs afoul of American law” because of the Jerusalem Embassy Act of 1995, passed overwhelmingly by both the U.S. House and Senate.

“With the opening of the U.S. Embassy in Jerusalem in 2018, there was no basis for a consulate to exist. The Jerusalem embassy provides consular services on a non-discriminatory basis to all Israelis and Palestinians — equal treatment for Jews, Christians and Muslims. The consulate thus became obsolete and a waste of taxpayer dollars. I know of no other country where the United States maintains an embassy and a consulate in the same city.”

“The US Embassy in Jerusalem,” asserts Eugene Kontorovitch, a professor at George Mason University’s Antonin Scalia School of Law, “already provides consular services to the Palestinians.”

“It is unheard of to have an independent consulate in the same city where a country has an embassy. The point of creating a separate consulate is to undermine former US President Donald Trump’s recognition of Jerusalem… The US does not want to open a consulate merely to have a place for diplomatic connections with the PA [Palestinian Authority]. If that is all they wanted, they could easily do this by opening a mission in Abu Dis or Ramallah — where most other countries conduct their relations with the PA… the purpose of opening the consulate is to recognize Palestinian claims to Jerusalem.”

The consulate is not in the eastern part of the city, emphasized Dore Gold, formerly both Israel’s Ambassador to the UN and Foreign Ministry Director-General. Reopening it would not only be signal “the desire to divide Jerusalem”, he said, but constitute “an attempt to call into question Israel’s sovereignty over the entire city”.

“The opening of the consulate on Agron Road in the west of the city will not only undermine Israeli sovereignty in the capital, it will also result in a serious withdrawal from the status Israel achieved in West Jerusalem prior to 1967.”

The 1963 Vienna Convention on Consular Relations states that “a consular post may be established in the territory of the receiving State only with that State’s consent.” In other words, reopening the consulate may be done only with the consent of the Israeli government.

Nevertheless, it seems that the Biden administration is considering taking lawless unilateral action once again, this time by placing a new sign on the consulate, and getting ready to trigger a diplomatic crisis between Israel and the United States. Aware that such a diktat could lead to a fall of the coalition government currently in power in Israel, the Biden administration is now trying to seduce the Israeli government by making offers to it.

To suggest in exchange the creation of economic ties between Saudi Arabia and Israel, however, is ridiculous: economic ties already exist between Israel and Saudi Arabia. Talking about the introduction of limited visa exemptions to Israeli tourists is no better: to imagine that an Israeli government could consider calling into question of the sovereignty of Israel over its own capital in exchange for visa exemptions is, in fact, an insult.

It appears, however, that the Biden administration, whatever the consequences, does not intend to give up on its destabilizing project.

All this cannot be dissociated from the general hostile attitude of the Biden administration towards Israel from the moment it came to power.

As early as January 26, less than a week after Joe Biden was sworn in, acting U.S. Ambassador to the United Nations Richard Mills announced that the Biden administration supported “the Palestinian people’s legitimate aspirations for a state of their own and to live with dignity and security”.

On April 7, US Secretary of State Antony Blinken published a statement declaring that the United States will “restart U.S. economic, development, and humanitarian assistance for the Palestinian people”. He added:

“This includes $75 million in economic and development assistance in the West Bank and Gaza, $10 million for peacebuilding programs through the US Agency for International Development (USAID), and $150 million in humanitarian assistance for the UN Relief and Works Agency (UNRWA)”.

The problem is that this US assistance will not go to the “Palestinian people”, but to the Palestinian Authority — which will doubtless use a significant portion of it to finance more terrorism. The PA still continues to finance terrorism, through a program often nicknamed “pay for slay”. On May 10, the Jewish Institute for National Security of America published a text explaining that “By Renewing Palestinian Aid, America Is Funding Terrorism”.

Part of the US aid money will go to Gaza, hence to Hamas, still officially designated as a terrorist organization by the State Department. Blinken, bizarrely, seems to see no contradiction between helping an entity governed by a terrorist organization and contributing to its purported “peacebuilding programs”. UNWRA, despite effectively being an employment agency for Hamas terrorists, will thereby again receive US assistance. Many of its premises serve as arms depots for Hamas, but apparently that inconvenient fact has been set aside.

When, in May, the leaders of Hamas, apparently certain that there would be no American reaction, raised tensions in Jerusalem, incited riots on the Temple Mount, and launched a massive missile attack on Israel, the Biden administration for two days did not say a word. On May 13, answering a journalist, Biden simply said, “Israel has a right to defend itself”. The next day, he added, “Palestinians — including in Gaza — and Israelis equally deserve to live in dignity, safety and security.”

He did not condemn Hamas, which, by firing on densely populated civilian areas, was committing a war crime; instead, he disingenuously put Hamas and Israel on an equal footing, with no distinction between the aggressor and the victim of that aggression.

On May 17, Biden asked Israel’s Prime Minister not to “destabilize the region,” as if it were Israel that had been guilty of initiating the violence and had no right to defend itself. Hamas and Biden both asked for a cease-fire; however, on May 20, as soon as one was in place, Biden, while quickly reaffirming that Israel did have a right to defend itself, immediately promised to “provide rapid humanitarian assistance and to marshal international support for the people of Gaza and the Gaza reconstruction efforts” — without ever mentioning the damage suffered by Israel.

Since then, the guideline followed by the Biden administration towards Israel appears not to have changed.

October 22, when the Israeli government accurately designated six Palestinian NGOs affiliated with the Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) as “accessories to a terrorist organization”, US State Department Spokesman Ned Price immediately charged that the State Department had not been informed:

“We are currently engaging our Israeli partners for more information regarding the basis for these designations. It is, to the best of our knowledge, accurate that we did not receive a specific heads-up about any forthcoming designations”.

The State Department, it turns out, had been informed. Not only had it received the necessary information, but the Israeli government had expressed its readiness to provide any missing information.

The State Department appeared to be trying to ignore that the six NGOs designated by the Israeli government as affiliated with the terrorist group, PFLP — Addameer, Al Haq, Bisan Center, the Samidoun Palestine Prisoner Solidarity Network, Defense for Children International Palestine, and the Union of Agricultural Work Committees — had been engaging in suspicious activities, described in detail by NGO Monitor.

Addameer, for instance, has been supporting Palestinians imprisoned in Israel for terrorism. Al Haq is defined by NGO monitor “a leader in anti-Israel lawfare” and “BDS campaigns”. The Bisan Center aims to “enhance Palestinian’s resilience” — a word used by Palestinian organizations as a synonym for “resistance”, a euphemism for killing Israelis — for the Samidoun Palestine Prisoner Solidarity Network, which works to free Palestinian prisoners from Israeli prisons. Defense for Children International Palestine and the Union of Agricultural Work Committees raise funds internationally and use them to finance PFLP activities.If information was missing, the State Department could easily have requested it; instead, it chose to create a public incident.

On October 27, Israel approved the construction of 1,300 new housing units in settlements in Judea and Samaria, also known as the West Bank (of the Jordan River). Price delivered an extremely harsh condemnation of Israel:

“We strongly oppose the expansion of settlements, which is completely inconsistent with efforts to lower tensions and to ensure calm, and it damages the prospects for a two-state solution”.

……………………………………………………………………………………………………………….
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-