Μιά… Ντουζίνα Απαντήσεις, Από Τις Πολλές Ερωτήσεις Σας!..

Φίλοι μου!

  • Πολλές οι ερωτήσεις σας! Σήμερα, απαντώ σε 12 μόνον απ’αυτές, με τον δικό μου τρόπο!..

1. Ήταν θέμα χρόνου το μεγαλο-λαμόγιο ο Σεραφείμ Κοτρώτσος να αρχίσει τα κόλπα , ώστε να φάει και από την ΕΡΤ! Βρέθηκε όμως ο Αλαφογιώργος και τον “τσίμπησε”! Αυτός ο νυν ΣΥΡΙΖ(ο)τύπος διετέλεσε παλαιότερα και Δντης στον… δεξιό “Ελεύθερο Τύπο”!.. Για να καταλάβετε τί γινόταν κάποτε στον λεγόμενο Τύπο της Δεξιάς!..

2. Ο Καρατζαφέρης, στην ΔΕΘ φέτος, κατηγόρησε τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη, διότι λέει τα έβαλλε με τον Πατριάρχη της Μόσχας, παραχωρώντας αυτοκεφαλία στην Εκκλησία της Ουκρανίας!

– Δηλαδή… Πρόεδρε, για να καταλάβω! Η Ουκρανία, ως ανεξάρτητο πλέον Κράτος, δεν δικαιούται να έχει και την δική της ανεξάρτητη (αυτοκέφαλη) εκκλησία, υπό τον εθιμικά 1ον, μεταξύ (των) ίσων Πατριαρχών, Οικουμενικό Πατριάρχη, τον… Αρχηγό του Γένους μας;

– Αλλά είσαι εσύ ο ίδιος Κε Καρατζαφέρη, που, κάποια λίγα χρόνια πριν, ήσουν μαζί με το “διεθνή τρομοκράτη” Ιράν, από το οποίο είχες εξασφαλίσει χρήματα για την Πατρίδα μας, όπως έλεγες και λες ακόμα, αλλά που τελικά ο ΓΑΠ δεν αποδέχθηκε την πολύ περίεργη αυτή -τότε- πρότασή σου! (Καλά! Ήσουν με τους Ιρανούς και περίμενες να παραμείνεις στην κεντρική πολιτική σκηνή);

– “Μια ζωή” φίλοι, η Ελλάδα με όλα τα λιμά, ανάλογα -κάθε φορά- με τις εποχές! Με τους… Σοβιετικούς, με τους… Λίβυους του Καντάφι, με τους… Ιρανούς, με τους… Παλαιστινίους, με τους… Μαδουρικούς, με τους κάθε λογής τρομοκράτες, κλπ, κλπ, κλπ, και σήμερα να(!) που φτάσαμε μεγάλοι… Δημοκράτες, Πατριώτες και μη, Διεθνιστές, Κόκκινοι, Μαύροι Φασίστες, και άλλοι!

Φαντάζεστε φίλοι πού θα ήταν η Πατρίδα μας σήμερα, αν ήμασταν, πραγματικά(!!!) όμως, κοντά και μαζί με χώρες, όπως οι Η.Π.Α. και η Μ. Βρεττανία;

– “Κάτω τα χέρια” από τον Οικουμενικό Πατριάρχη μας, Καρατζαφέρη!

– Τέλος, το μόνον που θα πετύχεις πολιτικά, και αν(!) το πετύχεις φυσικά, θα είναι είτε να ξανακάνεις Κ-Β τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είτε να κόψεις και μόνον ψήφους από τη ΝΔ, με το όνειρο να μην γίνει Κ-Β η ΝΔ και “σήμερα” ο Μητσοτάκης! Είσαι και(!) εσύ Καρατζαφέρη, μια άλλη μορφή… Παπακώστα, μια άλλη μορφή εκείνου του δύσμορφου προβληματικού γλειώδους… εκπρόσωπου Τύπου, αχαχαχαχαχαχα, Αντώναρου!..

Βελόπουλοι, Καρατζαφέρηδες, “Νέες Δεξιές”, “Χ. Αυγές”, κλπ, αγαπητοί, το μόνο που θέλουν κάθε φορά είναι να μην γίνεται Κ-Β η ΝΔ ή να χάνει την εξουσία και τίποτα άλλο!..

3. Ρε Βελόπουλε! “Ώρα για δουλειά”, είχε ως σύνθημα της προεκλογικής του καμπάνιας κάποτε και ο Έβερτ και ηττήθηκε! Λένε ποτέ στον Έλληνα βρε, “δουλειά, δουλειά, δουλειά”;

– Σε παρακολουθώ και πλέον δεν έχω καμμία αμφιβολία ότι ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, που τάχα τώρα, μετά από τις ρωσικές πατσαβουριές προς την χώρα μας, το “γύρισες” και από Ρωσόφιλος, το “παίζεις”… Έλληνας! Κάτι θα ήταν και αυτό, αν πραγματικά όμως “έβλεπες το φως το αληθινό” και όχι “λόγοις”!..

Δεν είσαι παρά ένας πολύ καλός “κλέφτης” αντιγραφέας και πράγματι, τις περισσότερες φορές, ένας πολύ καλός “Μάγειρας” των όποιων… υλικών περιέρχονται, λόγω της θέσεώς σου, στην γνώση σου! (Πολλές φορές βεβαίως, το… φαγητό σου είναι για… εμμετό και γίνεσαι επικίνδυνος για την… υγεία των πολιτών)!.. 

– Τον Βλάχο και τον άλλον δημ/φο (τον ξεχνώ τώρα) της “Ε.Ω” (κανείς απ’ τους 2 δεν είναι ΝΔ / δεν ήταν τουλάχιστον), τους έκοψες, για να φέρεις τον έχοντα θηλυκή χροιά φωνής κρυφο-ΣΥΡΙΖΑΙΟ Μυλωνά;

  • ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ – ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και άλλοι όμοιοι!
  • ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!
  • Δεν θα υπάρξει άλλη φορά! Αν δεν φύγουν οι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ τώρα, η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα είναι… ΙΣΛΑΜ και εσείς και εμείς καταπιεζόμενη ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!..

4. Κε Μητσοτάκη!

– Αναφέρεσαι εσχάτως (και στην φετεινή ΔΕΘ) κατά των θεωριών συνωμοσίας! … Επιφανειακά έχεις δίκιο! Όμως γνώριζε ότι αυτές σήμερα αποτελούν ΟΛΟΚΛΗΡΗ πλέον ΕΠΙΣΤΗΜΗ(!), στον σκοτεινό Κόσμο των Πληροφοριών! Βεβαίως ένα Κράτος δεν κτίζεται με τέτοιες θεωρίες, αλλά πρόσεξε το τί σου γράφω εδώ, σήμερα!..

– Πριν από καιρό, κανείς σας δεν ήξερε τα fake news, που σήμερα “παίζουν μπάλα” παντού!..

– Μέχρι και Τμήματα Συλλογής… Φημών και Διαδόσεων Κυριάκε, έχουν σήμερα οι μεγάλες και σύγχρονες ΜΥ, που στηρίζουν το Παγκόσμιο Διεθνές -λεγόμενο- Σύστημα! Αλλά όλα αυτά και άλλα, κάποια άλλη φορά!..

5. Στη Θεσσαλονίκη, κατά την επίσκεψη στη ΔΕΘ του Π-Θ Τσίπρα, τα ΜΑΤ χρησιμοποίησαν, μετά από πολύ καιρό, εξ όσων μπορώ να θυμηθώ, “αμπούλες βρώμας”, κατά Γυναικόπαιδων! Ντροπή σου μωρή Παπακώστα, ντροπή σε εσένα τη… Δεξιά, που μόνον καρεκλίτσα ήθελες και τίποτα άλλο!

– Καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, το “γιατί” δεν γράφω, “ντροπή ρε Γεροβασίλη”! Τα έχουμε πει και γράψει για την ηθική των Κομμουνιστών, νέων και παλαιών!.. Να κάτσεις και να μας διαβάσεις!.. Δεν θα χάσεις!.. Θέλει δύναμη βεβαίως!..

– Α! Είδα την… Καραμανλική σκέψη στη ΔΕΘ, δίπλα στον Μητσοτάκη και με υποστηρικτική προς αυτόν στάση – δήλωση, ενώ τον είδα και να τον χειροκροτά στο τέλος! Τί γίνεται ρε Παπακώστα, για πες μας! Χάλασε η… μήτρα της σκέψης ή κάτι άλλο συμβαίνει; Για πες μας ή αν δεν ξέρεις ρώτα τον… Μπούλη στο ΥΠΑΜ και πες μας, διότι αν είστε με τον Καραμανλή, τον αποκαλούμενο δικαίως “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑ”*, θα πρέπει και εσείς να χειροκροτήσετε τον Κυριάκο, αλλιώς έχετε ανάγκη Ψυχιάτρου!..

* ΤΟ ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑΣ είναι “δικό” μας και εκλάπη, από τρίτους,κάτι που θεωρούμαι απολύτως φυσικό, αφού δεν έχουμε… ζωντανή υπόσταση!

– Και πάλι φτου σου! Τα γυναικόπαιδα θα σας καίγανε το Βελίδειο ρε Παπακώστα;

6. Τσίπρα!

– Ενοχλήθηκες πολύ που το παιδάκι που ρώτησες στη Θεσ-νίκη “τί Ομάδα είσαι”,σου απάντησε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;

– Δεν ντράπηκες ρε Αλέξη μας να του απευθύνεσαι μετά του μικρού, με το “ρε”;

Τόσο πάθος και μίσος σε όλα και προς όλους ρε… Τσίπρα;

7.  Κα Γεννηματά!

– Ο Μαλέλης ως άτυπος “Σύμβουλος Επικοινωνίας”, πιθανώς ΝΑΙ, ΟΧΙ(!) όμως και “Γραμματέας Επικοινωνίας”, το Κόμματος! Νομίζω πως δεν είναι Τηλεόραση το Κόμμα / -τα και η πολιτική!.. Λέω εγώ τώρα!..

– Και κάτι προς όλους! Δεν μπορεί να είναι Εκπρόσωποι Τύπου γενικώς, άτομα με ασύμμετρους οφθαλμούς, δύσμορφα γενικώς, με προβλήματα ομιλίας, γλωσσικά και άλλα παρεμφερή, κουλά, μουγγά, κλπ και ασφαλώς… ηλίθια και άσχετα!.. Καταλάβατε! Ο ή Η εκπρόσωπος Τύπου πρέπει να κερδίζει το ακροατήριο πριν καν αρθρώσει λόγο (εμφάνιση) και ακολούθως να πληροί όλα τα παραπάνω!.. Έλεος πια!..

8. Το ΓΕΣ να μας πει! Έγινε, ναι ή όχι, συμπλοκή στις Φέρρες (περιοχή “Μελισσοκομείο”) μεταξύ Ελλήνων στρ-κών και 4 Τούρκων, με αποτέλεσμα τελικά να συλληφθούν οι 2 εξ αυτών, όπως έγραψε το… “τσατσοσάϊτ”;

– Αυτοί οι παραπάνω 2 είναι αυτοί που επεστράφησαν στους Τούρκους, μετά από 7 ώρες ή πρόκειται για άλλους;

– Στην περιοχή “Μελισσοκομείο” είχε, το 1986, συναφθεί ΕΤ συμπλοκή, η οποία λίγο έλλειψε τότε να μετεξελιχθεί σε μεγαλύτερο και σοβαρότερο γεγονός, με αποτέλεσμα το θάνατο 1 Έλληνα Στρ-τη, του Ζήση ΚΑΡΑΓΩΓΟΥ και 2 Τούρκων στρ-κών, ενός Υπλγού “του Στρατεύματος” (από την Πόλη) και ενός Τ/ΔΕΑ, αν δεν με απατά η μνήμη μου!

– Προσέξτε τώρα ποιά είναι η αλήθεια!

– Ο συγχωρεμένος εξ Αιτωλοακαρνανίας (με τα πολλά και καλά καπνά…) Καραγώγος μετέβη (ως μέλος περιπόλου, όσο θυμάμαι) στο “βυζί” (ένα εδαφικό τόξο – εσοχή στο τ/έδαφος, που μας ανήκει, αλλά που ουσιαστικά δεν το έχουμε, διότι όντας κάποιος μέσα εκεί μπορεί εύκολα να κυκλωθεί από εχθρικές δυνάμεις), προκειμένου να αλλάξει (για μία ακόμα φορά!..) ΜΑΛΜΠΟΡΟ τσιγάρα με ΧΑΣΙΣ, με τον Τούρκο σκοπό – παρατηρητή, του ευρισκόμενου εκεί τ/Παρατηρητηρίου! 

– Για κακή τους όμως τύχη ήλθε τ/περίπολος που αντελήφθη τί γινόταν και τους αιφνιδίασε, πυροβολώντας κατά των 2 Ελλήνων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Καραγώγου, ο οποίος δεν πέθανε αμέσως, αλλά πρόλαβε και μίλησε στον Έλληνα ΔΕΑ – Αρχιφύλακα του Φυλακίου του, που ειδοποιήθηκε απ’ τον 2ο στρ-τη ασυρματικά και ήλθε με άλλους άνδρες της δυνάμεώς του στο Μελισσοκομείο, όπου εν τω μεταξύ είχε έλθει και αντίστοιχη ειδοποιηθείσα τ/δύναμη!

– Εκεί συνήφθη μάχη κανονική, κατά την οποία σκοτώθηκαν 2 Τούρκοι (Υπλγος + ΔΕΑ), ενώ αμέσως μετά την… αναφορά του προς τον Αρχιφύλακά του, ο Καραγώγος ξεψύχησε!

– Είχαν ειδοποιηθεί και όλοι οι -ιεραρχικά- επικεφαλής, όλων των Κλιμακίων, ελληνικών και τουρκικών, (μέχρι και επιπέδου ΣΣ, από ε/πλευράς) και με την παρουσία των ανωτάτων στελεχών στην περιοχή, το δυστυχές συμβάν έληξε!

– Στην πραγματικότητα, οι Τούρκοι δεν είχαν μόνον 2 νεκρούς, όσους έδειξαν τότε και οι τηλεοράσεις τους, αλλά παραπάνω! Φέρεται ότι είχαν 8 νεκρούς! (Στην περιοχή τους είχαν έλθει 4 ασθενοφόρα των 2 θέσεων, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει κάτι οπωσδήποτε, αφού θα μπορούσε να είχαν και τραυματίες, προς μεταφοράν)! Ο Έλληνας Αρχιφύλακας, εκτός του ότι ήξερε άριστα την εξαιρετικά δύσκολη αυτή περιοχή, ήταν και μεγάλος μάγκας!..

Το Φυλάκιο αυτό, αργότερα, έλαβε (για 1η φορά στις ΕΕΔ) το όνομα του θανόντος εφέδρου Στρ-τη και συγκεκριμένα  του Ζ. ΚΑΡΑΓΩΓΟΥ! 

– Λέμε και ισχύει πράγματι “ο αποθανών δεδικαίωται”, αλλά η αλήθεια, αλήθεια!

9. Με το Νόμο Παρασκευόπουλου, βγαίνουν ετησίως από τις Φυλακές 4.000 άτομα! Καταλάβατε!..

– Με την ευκαιρία! Υπάρχει μεγάλη διασύνδεση της ΜΑΦΙΑ (ελληνικής, αλβανικής, κλπ), με την υποτιθέμενη “Αριστερά”, λέγε με τρομοκρατία, εγκληματικότητα, ελαφρά και βαριά παραβατικότητα, κλπ!.. Μπορεί κάποιος να κάνει περισσότερα του ενός… διδακτορικά!.. 

10. Η Δανία, όπου πρόσφατα απαγορεύθηκε η μαντίλα στην… “κυκλοφορία”, κλπ, δεν είναι Δημοκρατική χώρα;

– Επίσης! Γιατί η παγκοσμιοποιημένη Ευρώπη, των δήθεν αριστερών, ζάμπλουτων “Διεθνών Εβραίων”, έστησε στον τοίχο” πρόσφατα μόνον την Ουγγαρία και όχι και τη Δανία;

– Τέλος, γιατί η ίδια Ευρώπη δεν δίνει ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην χώρα μας, η οποία κατήντησε ΙΣΛΑΜ-ικό “Κολοχανείο”;

11.  Γιώργο Αυτιά χέστη!

Το “ΑΠΕ”, στις 14-09-2018, ανέφερε πως οι θεσμοί συμφώνησαν με την Κ-Β μας, στο να μην κοπούν οι συντάξεις και όχι τις παπαριές που είπες στην εκπομπή σου την επομένη!

– Αργότερα την ίδια ημέρα, (14-09-2018), το “Reuters” διέψευσε την… είδηση!..

– Προφανέστατα, οι “βρώμικοι” της Κ-Β… κύκλοι, αχαχαχαχαχαχα, ήθελαν να δημιουργήσουν κλίμα, λόγω της παρουσίας Κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ!.. Καταλάβατε!..

12. Η Αλβανίδα Έλενα ΚΟΤΣΑΚΙ ή ΚΟΤΣΑΚΟΥ, η οποία έγραψε ότι οι Τσιπραίοι ήσαν Τσάμηδες, οι οποίοι έγιναν Έλληνες, είναι στρατευμένη του αλβανικού ΥΠΕΞ, το οποίο έχει σήμερα αλωθεί από την Τ/ΜΙΤ, η οποία έχει κάνει πλούσιους  και πλούσιες, πολλούς και πολλές εκεί μέσα!..

– Αλβανοί, Τουρκαλβανοί και όσοι άλλοι διαβιούντες σήμερα στην Αλβανία! Καθείστε και διαβάστε μας καλά, ώστε να δείτε το ποιοί είστε όλοι σας, ως προς την καταγωγή σας!..

Η αντεπίθεση στην Ιστορία… Κα Κοτσάκου, με κατασκευασμένη -δήθεν- Ιστορία, δεν αποτελεί την καλύτερη… άμυνα! Δες και εσύ την ιστορική ΑΛΗΘΕΙΑ και βοήθησε σιγά – σιγά το λαό σου, μεγάλο κομμάτι του οποίου είναι ελληνικής καταγωγής, που αλλαξοπίστησε για να μην σφαγεί από τους Οθωμανούς, (όπως και οι Τσάμηδες), και κατέληξε να γίνει σημερινό… μέρος της χώρας σας, να αρχίσει να… αποτοξινώνεται από το μίσος κατά των Ελλήνων, που ποτίστηκε, για 45 σχεδόν χρόνια, από τον γενίτσαρο ελληνικής καταγωγής Δικτάτορα ΧΟΤΖΑ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-