Μια Απάντηση Σ’ Έναν Ηλίθιο Και Μια 11άδα Θέματα!..

1. Ηλίθιε!

– Παραβαίνω ό,τι αναφέρεται στην αμέσως από κάτω φωτογραφία και σου απαντώ! Προσπάθησε τουλάχιστον να καταλάβεις, όχι βεβαίως πως… ελπίζω!..

ω

    α. Αποδεχόμενοι Μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, και τελικώς δίνοντας και το Όνομα, είναι σαν να λέμε, όχι μόνον στους Σκοπιανούς, αλλά σ’ όλον τον κόσμο, πως η Μακεδονία είναι αυτή των Σκοπίων και πως εμείς κατέχουμε, ηλίθιε, κομμάτι του Μακεδονικού Κράτους, όπως και τμήμα του λαού της!

– Άσε ρε βλάκα που η Σκοπιανή, αλλά και η διεθνής προπαγάνδα, σε μια “καθαρά” ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ συγκυρία που διανύουμε, αλλά και στο απώτερο βεβαίως μέλλον, αυτό θα το καλλιεργήσει κιόλας, εντέχνως!..

– Τελικώς, όλοι θα ξέρουν την Μακεδονία των Σκοπιανών, που θα έχουμε ιστορικά εμείς ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ, δηλαδή θα έχουμε γίνει συνένοχοι σε έναν ιστορικό και ακολούθως εθνικό φόνο / έγκλημα, (τον δικό μας μάλιστα φόνο), θα έχουμε γίνει συμμέτοχοι σε ένα τεράστιο ψεύδος, θα έχουμε -κατ’ουσίαν- αυτοκτονήσει!..

– Επίσης, όλοι θα ξέρουν, απ’ την ταυτότητα, ότι οι Μακεδόνες είναι κάτι άλλο και πάντως όχι ελληνικό, ενώ από την αναγνώριση και της γλώσσας τους (αυτό το βουλγαρόριζο ιδίωμα), όλοι τελικά θα λένε ότι άλλο είναι τα ελληνικά και άλλο τα… Μακεδονικά!..

– Άρα, πού καταλήγουμε;

– Καταλήγουμε στο ότι “οι Έλληνες τόσα χρόνια καπηλεύονταν την Ιστορία μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά και την ίδια μας τη ζωή”, όπως θα λέγεται, με μαθηματική ακρίβεια!.. Δηλαδή, θα έχει γίνει η νύχτα ημέρα!..

– Τί δεν καταλαβαίνεις λοιπόν;

    β. Αφού λοιπόν τάχα(!) οι προηγούμενες, όπως μου λες, ελληνικές Κ-Β έχουν αναγνωρίσει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, δια της ονομασίας FYROM, τότε γιατί δεν μένουμε εμείς σ’ αυτό, δηλαδή στο FYROM, αλλά και οι Σκοπιανοί το ίδιο, αφού υπάρχει η… πολυαγαπημένη νύφη, ήτοι το Όνομα Μακεδονία στην σημερινή τους ονομασία και λογικά θα πρέπει όλοι να είναι… ευχαριστημένοι;

  • Αυτά είναι σάπια ρε φιλαράκο ή αλλιώς πολιτικές… καβαλίνες, του Τσίπρα, της παρέας του και όσων λοιπών πρακτόρων της Παγκοσμιοποίησης… ευδοκιμούν στα λοιπά Κόμματα!..
  • Απαντώ τώρα, στο πιο πάνω ερώτημα! Διάβασε παρακάτω!

Διότι ξέρουν και οι Σκοπιανοί, αλλά και οι ελληνικής καταγωγής Κυβερνήτες και… Κυβερνητικοί μας, που έχουν και εντολή(!) και επιθυμία(!), ως πρώην Κομμουνιστές και νυν νεο-κομμουνιστές / διεθνιστές και άρα απάτρηδες, να δώσουν το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, σε… κλέφτες ουσιαστικά, (διότι τέτοιοι είναι οι Σκοπιανοί, αφού ξέρουν άριστα την ΑΛΗΘΕΙΑ), ότι πρόκειται για κάτι που κάποτε ονομαζόταν έτσι, και όχι σήμερα, (ουσιαστικά είναι σαν να μην υπάρχουν οι Σκοπιανοί με το “FYROM”), που το αναγνώριζαν αυτοί ως τέτοιο, στο εσωτερικό της Γ/Β!

– Άρα το δήθεν επιχείρημα αυτό είναι για τα… σκουπίδια!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ:

Αν οι ΣΑΝΕΛ δώσουν το Όνομα, αναγνωρίζοντας μάλιστα και γλώσσα και ταυτότητα, ενώ και(!) θα κρέμμονται από τους Σκοπιανούς… όρχεις, με την έννοια ότι θα έχουν πει “ΝΑΙ σε ΟΛΑ” και εμείς θα περιμένουμε τα Σκόπια να κάνουν “ένα-ένα” βήμα στο μέλλον (δηλαδή αν οι “δικοί” μας θα δώσουν τον πρωκτό τους άνευ σιέλου ή ό,τι άλλου λιπαντικού και ακολούθως πουν, όπως ήδη υπενόησε στη Θεσ-νίκη ο Τσίπρας, ότι… νικήσαμε), δεν θα είναι 1 φορά ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ, αλλά 3, τουλάχιστον! Και αυτό έχει τη σημασία του! Άλλο να έχεις κάνει 1 φόνο και άλλο 3!

Αν δίνουν το Όνομα + Αναγνώριση Ταυτότητος + Αναγνώριση Γλώσσας, τότε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΛΟΒΩΣΗ, η οποία θα είναι θέμα χρόνου να επισυμβεί! Και άμα δεις τον Χάρτη, θα δεις ότι απώλεια της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας σημαίνει αυτόματα και απώλεια της ΘΡΑΚΗΣ!..

– Θα ήταν πιο τίμιο [αυτή η λέξη, ήτοι ΤΙΜΗ, δεν υφίσταται στο λεξιλόγιο των νεο-κομμουνιστών διεθνιστών / δεν αναφέρομαι καν στα πολιτικά σιχάματα των δήθεν ΑΝΕΛ, με τους οποίους δημιούργησαν την Κ-Β των 2 άκρων, (αλλά ενοχλούνται τάχα, αν τους πεις για την “θεωρία των 2… πιο άκρων”, απ’ αυτούς)] να έβγαιναν και να έλεγαν την αλήθεια στο λαό και αυτοί, εννοώ οι Κυβερνητικοί, αλλά και της Αντιπολίτευσης!

– Ποιά είναι αυτή; Διάβασε παρακάτω:

Ελληνικέ λαέ!

– Η Κα Μέρκελ και οι… αγορές (λέγε με Διεθνείς Εβραίοι), προκειμένου να μας… κόψουν λίγο απ’ το χρέος, (ή ό,τι άλλο, που δεν δύναμαι να ξέρω), ένα χρέος που το υπερδιόγκωσαν, με εντολή των… αγορών, εσκεμμένα, θέλουν:

  • Να δώσουμε το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας στα Σκόπια!
  • Να δώσουμε στους Αλβανούς, ό,τι και αυτοί ζητήσουν!
  • Να μοιράσουμε με τους Τούρκους, τα πάντα που μας… ανήκουν και κυρίως τα ενεργειακά! (Ο Βαρουφάκης δεν είπε αυτό βλάκα! Είπε πως πρέπει “να πάμε” με τους Τούρκους σε διανομή / μοίρασμα 50% – 50%, δηλαδή έγινε η φωνή των… αγορών, όντας ξεκάθαρα Όργανο τους, όπως άλλωστε ήταν πάντα)!..
  • Να δίνουμε επίσης και σε διαρκή βάση τα… οπίσθιά μας, σε όποιον τα ζητάει, κλπ, κλπ, κλπ!
  • Ελληνικέ λαέ!
  • Μας απειλούν οι… παγκοσμιοποιημένες αγορές, (Ρότσιλντ – Σόρος, κλπ), δια της Γερμανίας που είναι Όργανό τους, πως αν δεν πράξουμε έτσι, τότε θα μας οδηγήσουν σε πόλεμο με την Τουρκία, σε εμφύλιο, σε, σε, σε, σε… δεν μπορώ να ξέρω σε τί είδους εσωτερική ή άλλη ανωμαλία!
  • Ήδη όμως, ελληνικέ λαέ, έχουμε υποθηκεύσει, δια της υπογραφής μας, («γειά σου Τσίπρα “παικταρά”»), για 100 χρόνια την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, με το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ! Ήδη ελληνικέ λαέ υποθηκεύσαμε τη ζωή 5 γενεών, αν φυσικά θα υπάρχουν Έλληνες μέχρι το 2060, έτσι όπως πάμε!
  • Το 2060 Ελληνίδες και Έλληνες (όσοι μείνατε / -με σ’ αυτό το πολυπολιτισμικό… μπουρδελο-Ν/Φ του Τσίπρα και του Πολιτικού σιχάματος Καμμένου, ο οποίος παρουσιάζει… συμπτώματα ίδια, με εκείνα του Γάλλου Αυτοκράτορος, λίγο πριν από την Γαλλική Επανάσταση), σας ενημερώνουμε ότι το έτος αυτό μας το έθεσαν οι Αγορές, διότι αυτήν την χρονιά έχουν υπολογίσει ότι δεν θα υπάρχουν Έλληνες και Ελλάδα, υπό την σημερινή της μορφή!..
  • Άρα ελληνικέ λαέ για να μας πεις ΕΣΥ, Ο ΚΑΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ, τί ακριβώς θέλεις, θα πάμε σε Δημοψήφισμα, και, και, και…. !
  • (Όπως θα πάνε τα Σκοπιανά απολίτιστα κλεφτρόνια, που είναι όμως η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, του ΣΟΡΟΣ, κλπ, ένας ΣΟΡΟΣ που ανέδειξε τον Τσίπρα, ο οποίος “του οφείλει” και είναι πρόθυμος να δώσει τα πάντα, χωρίς ουδεμία αναστολή, αφού είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ και ειδικότερα ΚΟΚΚΙΝΟ -ΜΑΥΡΟ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, από καθαρά ΚΟΚΚΙΝΟΣ, που ήταν κάποτε!
  • Κατάλαβες τώρα Φιλαράκο;

– Μην φοβάσαι όμως! Θα μας σώσουν οι… Τούρκοι και απ’ το Σκοπιανό, με την επέμβασή τους, η οποία θα είναι λυτρωτική για εμάς, όσο… κόκκινη, λόγω του αίματος που θα χυθεί και να είναι, αφού θα σημάνει την αρχή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ !!!

  • 2. Ο Πατριώτης και μεγάλος Έλληνας Δάσκαλος Σαράντης ΚΑΡΓΑΚΟΣ είπε ακριβώς τα ίδια για το “HOT SPOT” της Μόριας, της Λέσβου και για μια ενδεχόμενη τ/απόβαση στο νησί, με αφορμή την… Μόρια, (καταλάβατε), με όσα σας έχουμε γράψει, αναπτύξει και ενημερώσει προ πολλού ακόμα χρόνου, εμείς, απ’ εδώ! Ψάξτε, βρείτε και ξαναδιαβάστε!
  • 3. Κε ΚΟΣΤΕΛΟ! Σε άκουσα και εσένα!
  • Βάλλαμε υποθήκη όλη την χώρα μας! Ας είναι καλά ο Τσίπρας, το… “αγόρι” σας! Τί άλλο θέλετε; Τον θάνατό μας; Τόσο πολύ λοιπόν μισείτε την Ελλάδα;
  • Αν θέλετε, σας παρακαλώ, πείτε στις ΑΓΟΡΕΣ, στους εκλεκτούς ζάμπλουτους και σχεδόν Κοσμοκράτορες “Εβραίους της Διασποράς” ή αλλιώς “Διεθνείς Εβραίους”, για τους οποίους και εσείς, όπως και η Μέρκελ, και ο Γιούνκερ και ο Σόϊμπλε και τέλος πάντων όλοι σας δουλεύετε, όντας εμμετικά σιχαμένα υπαλληλάκια, πως τους παρακαλούμε να μας αφήσουν να ζήσουμε και στη συνέχεια πείτε μας την αντίδρασή τους και τελικά μεταφέρατέ μας την απάντηση!..
  • 4. Το “προχθεσινό” ΣΕΑ στην Τουρκία, ασχολήθηκε κατά 90% με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ κατά τις εκλογές της 24ης Ιουνίου 2018!
  • Είναι χεσμένοι οι Τούρκοι φίλοι μου! Φοβούνται ακόμα και τους… νεκρούς!
  • – Χακάν!
  • Σ’ ευχαριστούμε που μας παρακολουθείς και μάλιστα ανελλιπώς! (Όπως φυσικά, αντίστοιχες ευχές εκφράζουμε και προς το Τ/ΓΕΕΔ)!
  • – Πες στους δικούς σου (εννοώ αυτούς που έκαναν το ραντεβού με τον… Κωστίδη, αχαχαχαχαχαχα), να είναι λίγο πιο προσεχτικοί, διότι έδωσαν “στίγμα”!.. Μάλλον θα μας έχουν για το… πέος, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι Χακάν!
  • – Μέχρι και την τελευταία μας στιγμή θα σε ενημερώνουμε Χακάν! Μην ανησυχείς!.. Πρόσεξε μόνον “μην χάσεις την μπάλα” μαζί μας, κρίνοντας με βάση τους Διεθνιστές Κ-Β τες μας, οι οποίοι είναι σε θέση, αν τους πιέσετε, να σας δώσουν, ακόμα και τα τροφαντά τους… οπίσθια!.. (Μάγκας ο Μουχαρέμ Ιντζέ, που ήλθε στην Δ. Θράκη Χακάν! Αν έλεγε να έλθει τώρα… ιδιωτική επίσκεψη ρε Χακάν και ο ΡΤΕ – ξέρεις “του κόλου”, και κατ’ ουσίαν προεκλογική επίσκεψη- νομίζεις ότι οι “δικοί” μας θα έλεγαν όχι;
  • Χάσατε και… έχασες την ευκαιρία να βάλλετε και πάλι σε… ενδοσκόπηση τους μεγάλους… πολιτικούς μας άντρες ή πιθανώς και κάτι… άλλο, αφού ποτέ δεν ξέρεις, αν κρίνουμε από το πάθος με το οποίο υπεστήριξαν, στη Βουλή μας, τους gay, τους trans,  κλπ, κλπ, κλπ)!..
  • 5. Άκουσα τη συνέντευξη της Ισραηλινής Πρέσβεως, την οποία έδωσε στον ΣΚΑΪ, στον δημ/φο και πρώην Μπακογιαννικό γαμπρό Απόστολο ΜΑΓΓΗΡΙΑΔΗ (η συνέντευξη παρουσιάστηκε στις 01-06-2018) και οφείλω να συγχαρώ τον… σουταρισμένο και ευρισκόμενο στα Ουράνια πια, ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, έστω και τώρα, ένας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, ο οποίος μας είχε πει από το 2010 για τον EAST-MED , τα “παιχνίδια” με τον 25ο Μεσημβρινό, και γενικώς όλα όσα αφορούν τους ενεργειακούς αγωγούς και τα Ισραηλινά σχέδια, με απόλυτη ευστοχία, όταν οι περίφημοι… αναλυτάδες γύρω μας έλεγαν πολλές και συνεχόμενες μεγαλο-παπαριές!..
  • 6. Ο εμπορικός τάχα πόλεμος, δεν είναι πόλεμος Η.Π.Α. – ΕΕ, αλλά Η.Π.Α. – Παγκοσμιοποίησης!
  • – Οι Η.Π.Α. έβαλαν από χθες (31-05-2018) δασμούς 25% στην εισαγωγή ατσαλιού και 10% στην εισαγωγή αλουμινίου, στην χώρα τους!
  • Ο Τραμπ λοιπόν “παλεύει” με την Παγκοσμιοποίηση, με τις… “ΑΓΟΡΕΣ”, και εκτιμώ πως, τελικώς,  θα ξαναδώσει ΚΥΡΟΣ και ΟΝΤΟΤΗΤΑ στην χώρα του και στο λαό του!..
  • – Οι Παγκομιοποιητές έβλεπαν και τους Αμερικανούς, όπως ακριβώς και όλους τους άλλους λαούς, ήτοι ως μέρος του… υλικού, που θα έμπαινε και αυτό στο μίξερ τους!…
  • Θυμάστε τί λέγαμε; Ότι οι Η.Π.Α. των Δημοκρατικών Κλίντον και Ομπάμα είναι απλώς το ισχυρότερο εκτελεστικό Όργανο των ισχυρών της Παγκοσμιοποίησης, λόγω του ότι έχει τον καλύτερο -θεωρητικά πάντα- Στρατό, ικανό να επιβάλλει παγκοσμίως τις θελήσεις τους! Αυτό έπαψε να ισχύει πλέον, διότι εξελέγη ο Τραμπ, αυτή η… αλογόμυγα, αυτός ο… οίστρος! Έτσι οι… Αγορές έδωσαν πχ εντολή στα παγκόσμια ΜΜΕ να τον συκοφαντούν, να τον μειώνουν και να του επιτίθενται συνεχώς, με στόχο να τον “ρίξουν”! (Φυσικά έκαναν και κάνουν και άλλα, πολλά και βρώμικα, εναντίον του ΤΡΑΜΠ και της Κ-Β του, και εκτιμώ πως θα εξακολουθήσουν να κάνουν)!..
  • Είναι λοιπόν, αυτό(!!!) ακριβώς που ξέρει ο ΡΤΕ (εννοώ τις κακές σχέσεις ΤΡΑΜΠ – … ΑΓΟΡΩΝ) και το εκμεταλλεύεται άριστα, μη σεβόμενος τις Η.Π.Α.! Μην ψάχνετε για τίποτα άλλο αγαπητοί!..
  • – Για να δούμε τί θα πουν τώρα οι Αμερικανοί στον Τσαβούσογλου, στην Ουάσιγκτον, στις 04-06-2018, σχετικά!..
  • 7.  Δηλαδή ρε Παπαχριστόπουλε, ο Καμμένος που, όπως είπες στη Βουλή, (01-06-2018) ξημεροβραδιάζεται στα Στρατόπεδα και πήγε και ένα ταξιδάκι”, ρε ΑΡΧΙΓΛΕΙΦΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, τί κάνει στα Στρατόπεδα που πάει, όπως λες; Μπορείς να μας πεις;
  • – Πότε ακριβώς θα ανακοινώσεις την ένταξή σου στον ΣΥΡΙΖΑ;
  • – Επίσης! Ποιός ήταν ο ρόλος σου στο Πολυτεχνείο το 1974 και τελικά μπορείς να μας πεις ποίων Όργανο είσαι;
  • 8. Ο Κοπελούζος (δεν είναι Φυλακή) που δεν ξέρω να σας πω, αν έκανε δουλειές και με το ελληνικό Πεντάγωνο, διαβάζω πως “άνοιξε παρτίδες” με τον γιο της Τσιλλέρ, δίνοντάς του τα εργοστάσια της Πάτρας, τα οποία και θα μεταφερθούν στην Τουρκία!
  • Πολλά συγχαρητήρια ρε Κοπελούζε και επίσης πιο πολλά συγχαρητήρια στο ελληνικό Ψευτορωμαιϊκο Κράτος, που επέτρεψε να πάρει ο γιος μιας από τις μεγαλύτερες πολέμιες της Ελλάδος, που εκτέλεσε “εν ψυχρώ” τους 2 Ε/Κ Ισαάκ και Σολωμού, το 1996!..
  • – Επίσης, το λιμάνι των Πατρών, λέγε με “εκμετάλλευσή του το πήραν και αυτό οι Τούρκοι, μέσω των… Δανών, κλπ, κλπ, κλπ!.. Ω(!), του κολοχανίου!..
  • 9. Κε Ρουμπάτη!
  • – Θα μάθουμε γιατί έφυγαν οι 13 Αστυνομικοί υπάλληλοι από το κλιμάκιό σας στην Κομοτηνή; Μάθατε κάτι στο “Κέντρο” και στείλατε Επιθεωρητές;
  • 10. Ναι! Είχε περίπου(!) δίκιο ο Κ. Μητσοτάκης! Το 2008 η Αθήνα κάϊκε και(!) απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ ή αν θέλετε, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις… συνιστώσες του! Τα έχουμε πει!.. (Αν ο Κ. Μητσοτάκης εξέφραζε έτσι τη θέση του, θα ήταν 100% σωστός)!
  • 11. Όλον τον Ιούνιο, το πρώην Deep Sea Metro II” και νυν “Πορθητής” / “Fatıh, θα είναι μεταξύ Τουρκικών Μεσογειακών ακτών και Κατεχομένων! (Θα ναυλουχεί στην Αττάλεια)!
  • – Τον Ιούλιο όμως πού θα πάει; Αχαχαχαχαχαχαχα!..
  • – “Πού θα πάει” φίλοι μου; Θα ξεχωρίσει η ήρα απ’ το στάρι” στο ελληνικό… χωράφι!.. Αργά ή γρήγορα!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

  • -/-
  • ΥΓ.
  • Και ένα ΥΓ, όπως πάντα, για Προβληματισμό!
  •  
  • ω2
  • -/-