Μια Παρατήρηση Άξια Προσοχής! (Περιληπτική Αναφορά)!..

Φίλοι μας!

1. Οι Αμερικανοί, δια του νυν Προέδρου τους Μπάϊντεν, μας είπαν πρόσφατα, και από ευρωπαϊκού εδάφους, πως επανέρχονται στην παγκόσμιο πολιτική, και ουσιαστικά στο πολύ σκληρό, πράγματι, παιχνίδι που διεξάγεται στην παγκόσμιο πολιτική αρένα!

Σχεδόν αμέσως μετά, “βγήκε” ο Α/ΥΠΕΞ Κος Μπλίνκεν και μας είπε πως οι Η.Π.Α., εφεξής, δεν θα επεμβαίνουν δια της βίας ή με βία*, για να αλλάζουν καθεστώτα χωρών, εκεί όπου επιθυμούν και θέλουν, αν κάποια απ’ αυτά δεν τους είναι αρεστά (αυτό εννοείται… ), αλλά πως αυτό θα το επιχειρούν και υλοποιούν, μέσω της ενισχύσεως της κάθε Αντιπολιτεύσεως, στις χώρες που κάθε φορά θα στοχεύουν για τους λόγους τους, “χώρες – στόχους”, οι Η.Π.Α.! (Ας τις πούμε έτσι τις χώρες, με των οποίων τα καθεστώτα, τις Κ-Β, κλπ, δεν συμφωνεί ή δεν θα συμφωνεί πολιτικά η σημερινή Α/Κ-Β).

* Πρόκειται για μια άκρως σοβαρή δήλωση (η οποία, ασχέτως του τί θα έκαναν ή θα κάνουν και πάλι οι Η.Π.Α. στον Πλανήτη, εμείς πιστεύουμε πως δεν έπρεπε να γίνει), αφού, αν δεν σφάλλω, για πρώτη φορά, μετά το 1974, το “STATE DEPARTMENT”, δια του επικεφαλής του, αποδέχεται ουσιαστικά πως οι Η.Π.Α. επενέβαιναν και επεμβαίνουν στα διάφορα Κράτη και με “βία” άλλαζαν ή αλλάζουν καθεστώτα και Κ-Βσεις!..

Δεν είναι της παρούσης να πούμε, αν τέτοιου είδους / αν τέτοιας μορφής υποτιθέμενη πολιτική κρατική… αυτοκριτική (ας την χαρακτηρίσουμε έτσι την δήλωση αυτή… καλοπροαίρετα), είναι χρήσιμο να γίνεται ή όχι, κατά την διάρκεια ενεργού πολιτικής δράσης και μάλιστα από οποιαδήποτε ενεργά πολιτικά πρόσωπα, πόσο μάλλον από τον ΥΠΕΞ μιας Υπερδύναμης ή της(!) Υπερδύναμης, και επομένως, και ειδικότερα, δεν είναι ούτε της παρούσης, να εξετάσουμε το αν ήταν σωστό να προβεί σε αυτήν την δήλωση τώρα ο Α/ΥΠΕΞ Μπλίνκεν!.. (Τέλος αστερίσκου).

Σ’ αυτή την αποστροφή του Α/ΥΠΕΞ, ΟΥΔΕΙΣ, προφανώς εσκεμμένα, και πάντα κατά την γνώμη μας, δεν έδωσε σημασία και αναφέρομαι αυστηρά στην χώρα μας, αφού εμείς, πρωτίστως, γι’ αυτήν “πονάμε”!

Θα μπορούσαμε ασφαλώς να πούμε πως, η Πατρίδα μας την πρόσεξε ιδιαιτέρως την “rebound” του Μπάϊντεν δήλωση του ΥΠΕΞ του, και πως η Κ-Β-μας, απλώς, δεν θέλησε να… ανησυχήσει (sic) τον λαό μας, κάτι που για τους ΑΓΓΕΛΟΥΣ”  δεν “παίζει”!

Ο Κος Μπλίνκεν, δια της δηλώσεώς του αυτής, προσδιόρισε ακριβώς τον τρόπο (το “πώς” δηλαδή), θα επιστρέψουν (κατ’ εμάς έχουν επιστρέψει ήδη), οι Η.Π.Α. στο παγκόσμιο πολιτικό προσκήνιο!

Ο… “ΚΑΜΒΑΣ” πάνω στον οποίον διαφαίνεται ότι θα κινηθεί η νέα Α/Κ-Β και ειδικότερα η νέα αμερικανική διπλωματία θα είναι ο ίδιος, τον οποίον οι Η.Π.Α. ακολούθησαν και επί Ομπάμα, αλλά ασφαλώς με τα απαραίτητα / αναγκαία πάντα πολιτικο – οικονομικο – στρατιωτικά “UPDATE“, στις διάφορες “Περιοχές Ενδιαφέροντος” της Αμερικής, ανά τον Κόσμο!..

 

2. Έτσι, σε ό,τι αφορά την περιοχή μας (εγγύς και ολίγον… ευρύτερη), χωρίς ΟΥΔΕΜΙΑ προτέρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, είτε του αμερικανικού ΥΠΑΜ, είτε του ιδίου του Α/ΥΠΑΜ, είχαμε ή έχουμε γεγονότα, που τουλάχιστον μας… υποψιάζουν, αν δεν μας βεβαιώνουν, για την ήδη αμερικανική ενίσχυση διαφόρων αντιπολιτεύσεων! Διαβάστε!

(Επίσης ενδεικτική θα είναι, παρακάτω, και η “εν συμπτύξει” αναφορά μας σε κάποιες και μόνον χώρες της… αναφερθείσης περιοχής και όχι σε όλες)!..

 

ΕΛΛΑΣ:

  • Συνεχείς πορείες και διαδηλώσεις, “εν μέσω” “Παγκοσμίου Πανδημίας”,  όπως και συνημμένα, αλλά και μη, επεισόδια ακραίας βίας, όπως, πχ ξυλοδαρμούς, φωτιές καταστημάτων, σπασίματα ΙΧ, πεζοδρομίων και οδών, τρομοκρατία και ξύλο – έλεγχο ταυτοτήτων πολιτών στους δρόμους και στις πλατείες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, όπως γινόταν σε συγκεκριμένες περιόδους και καταστάσεις επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, από… διάφορες εγκληματικές Ομάδες που της ονόμασαν… “συλλογικότητες”, επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα και σε σπίτια Αστυνομικών, κλπ, από οργανωμένες παρακρατικές τρομοκρατικές Ομάδες, αυτοαποκαλούμενες αναρχικές και άλλες, υποστήριξη του τρομοκράτη – δολοφόνου Κουφοντίνα, ακραίες απειλές από βουλευτές του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, προς το ίδιο το Κράτος – Κ/Β για συνεχή μπαχαλοποίηση, αν αυτό δεν πάψει να είναι τάχα αστυνομικό, αν δεν πάρει “πίσω” τον Νόμο για την Παιδεία, αν δεν ικανοποιήσει τον Κουφοντίνα, κλπ, κλπ, κλπ, όπως και συμπόρευση της νεολαίας του Κόμματος της “Αξιωματικής Αντιπολίτευσης” στις διάφορες διαδηλώσεις, με όλα αυτά τα στοιχεία, κλπ,, (αν δεχτούμε πως δεν είναι “ένα και το αυτό” μ’ αυτά), αλλά -προσέξτε- αναφορά του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ότι αυτό δεν είναι “πίσω” απ’ όλα αυτά, με… όλα αυτά να συμβαίνουν τις τελευταίες 50 ημέρες, επεισόδια τα οποία σαφώς οργανώθηκαν και οργανώνονται από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, γεγονότα που κυρίως(!) εδράζονται στην δήθεν υποστήριξη, εκ μέρους του και εκ μέρους των ενόπλων, και μη, φραξιών του, των δικαιωμάτων ενός Αρχι-Τρομοκράτη / δολοφόνου, όπως αυτά του Κουφοντίνα (17Ν Β’), ο οποίος έχει δικαστεί, για 11 φόνους, σε 11 φορές ισόβια! [Η “Πανεπιστημιακή Αστυνομία” και γενικώς το όλο περιεχόμενο του αρίστου κατ’ εμάς μεταρρυθμιστικού –ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!)– Νόμου, της Κ-Β για την Παιδεία, είναι και μόνον η… σαλάτα στο… κυρίως πιάτο, που λέγεται “Τρομοκράτης Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ”].
  • Όλως περιέργως(!), οι Η.Π.Α., έως τώρα, αν και συνήθως λαλίστατες στα θέματα τρομοκρατίας, δεν(!) έχουν λάβει θέση στα όσα τεκταίνονται στην χώρα μας, με τους υποτιθέμενους* υποστηρικτές του Τρομοκράτη της 17Ν Β’, Κουφοντίνα, είτε δια του Α/ΥΠΕΞ, είτε δια του εδώ Πρέσβεώς τους, “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Κου Τζέφρυ ΠΑΪΑΤ, γνωστότατου και ως ικανότατου… “ΜΙΞΕΡ-ΑΔΟΡΟΥ” Κ-Βσεων και γνωστότατου, ως “ΜΑΝΟΥΛΑ”, στην δημιουργία πολιτικών αναταραχών!
  • * “Υποτιθέμενους υποστηρικτές”, αφού η υπόθεση “ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ” είναι το όχημα επίτευξης των σχεδίων του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ!.
  • Η Αξιωματική Αντιπολίτευση βλέπουμε να εμπεδώνει ένα κλίμα στην χώρα μας ότι κινδυνεύει τάχα η “Δημοκρατία”, απ’ την δήθεν αυταρχική, δήθεν αστυνομο-κρατούμενη, όπως και δήθεν… αστυνομο-εμπνεόμενη(sic) συνάμα, Κ-Β Μητσοτάκη!
  • Εμείς πιστεύουμε πως όλα τα παραπάνω δεν είναι τυχαία, ούτε συμπτωματικά, συγκυριακά, κλπ, αλλά πως κάπου αποβλέπουν!..
  • Πού ή σε τί αποβλέπουν, θα με ρωτήσετε! Απαντώ και πάντα “κατ’ εκτίμησιν”!
  • Αποβλέπουν στο να εξυπηρετήσουν ένα πολύ πιθανό υπαρκτό αμερικανικό σχέδιο, (που με την σειρά του, αποτελεί το σχέδιο με το οποίο οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι εξυπηρετείται καλύτερα ο συνολικός σχεδιασμός των “Διεθνών Εβραίων”, για την πορεία των Ε-Τ θεμάτων, κατά το πως δηλαδή αυτοί επιθυμούν αυτά να… πορευθούν, αλλά ότι και εξυπηρετείται επίσης και ο ευρύτερος “Διεθνής” σχεδιασμός, για την περιοχή / για την λεκάνη της Α. Μεσογείου, Μ. Ανατολή, Μαύρη Θάλασσα, Κασπία, Καύκασος, Κ. Ασία, Ιράν, Αραβική Χερσόνησος, Β. Αφρική!
  • Πιθανότατα, κατά το σχέδιο αυτό, να επιδιώκουν οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”* Αμερικανοί, να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές, πιθανότατα τον Μάϊο (“το γοργόν και χάριν έχει”) ή μετά τον Μάϊο και με πρώτη ευκαιρία, (θα έχουμε “λυτρωθεί” τότε και σε πολύ μεγάλο βαθμό και από τον θανατηφόρο Κινεζικό ιό), ώστε να επιβάλλουν στην χώρα, δια των αποτελεσμάτων που μπορούν άνετα να ελέγξουν, (ας μην κρυβόμαστε ότι μπορούν), μια συγκυβέρνηση ΝΔ“ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” (ίσως μαζί και με άλλα Κόμματα), ώστε να χαλαρώσουν περαιτέρω τα όποια εθνικά αντανακλαστικά μας, απέναντι στα “Διεθνή Θέλω”, στα Ε-Τ, πιστεύοντας έτσι ότι θα δοθεί σ’ αυτά λύση ή -έστω- μια “μέση λύση“, και στην χειρότερη για εμάς των περιπτώσεων, μια “κάποια λύση”, ικανοποιητική των συμφερόντων των “Παγκοσμίων Εβραίων!
  • * Έχει σημασία να σημειώσουμε εμφαντικά ότι “μιλάμε” για τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, ώστε να ανακαλέσουμε στην μνήμη μας, τις κατά καιρούς -ιστορικά- πολιτικές τους στρατηγικές – τακτικές, όπως και τις κατά καιρούς… δράσεις τους (sic) στην Ελλάδα.
  • Ο Μητσοτάκης στα σχεδόν 2 χρόνια που κυβερνά, παρά την Πανδημία (1+ έτος ήδη), δεν ήταν και δεν είναι ένας απλός “Παρατηρητής” των όποιων διεθνών και τοπικών πολιτικών τεκταινομένων!.. Ο νυν Ε/Π-Θ παρουσιάστηκε ιδιαιτέρως δυνατός / πολύ δυνατός στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής του, ενεργητικής μάλιστα, και πολλές φορές μορφής “επιθετικής πολιτικής”, στα εθνικά μας θέματα, κάτι που δεν αναμενόταν ή ορθότερα ΟΥΔΟΛΩΣ(!) ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ, από τους ξένους… παρατηρητές (sic) / … αναλυτές (sic), λέγε με “Μεγάλες Δυτικές Κ-Β”, όπως αυτές των Η.Π.Α.(των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”), Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, κλπ.
  • Ξαφνικά η Ελλάδα… μετέπεσε σε έναν οξυδερκέστατο πολιτικό άνδρα, με ελληνική, όπως φαίνεται, ψυχή, σε έναν πολιτικό που γνωρίζει και αντιλαμβάνεται το πώς λειτουργεί η “Διεθνής Εξουσία” γενικώς, αλλά και ειδικώς στην περιοχή μας, δια των Οργάνων της (Κ-Βσεις των Η.Π.Α., Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, κλπ), σ’ έναν Π-Θ που ξέρει να “κρατάει” τις ισορροπίες που απαιτούνται, με όλους και κυρίως με τους “Διεθνείς Εβραίους“, από εκεί που είχε έναν Π-Θ “μαριονέτα” και… άριστο / … ιδανικό εκτελεστή έξωθεν εντολών, ο οποίος (και λόγω των ιδεολογικών διεθνιστικών καταβολών του βεβαίως), δεν είχε κανέναν δισταγμό ή πρόβλημα, έναντι της παροχής σ’ αυτόν εξουσίας, να δώσει τα πάντα στους ξένους ισχυρούς εντολοδόχους των “Παγκοσμίων Εβραίων”, (όπως κυρίως ήταν η Γερμανία, στα 4,5 χρόνια εξουσίας του), κάτι που επιβεβαιώνουν τα… “βαφτίσια” που έκανε ο Κος Τσίπρας, ως “Νονός”, στα Σκόπια, χαρίζοντάς τους το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας και θεμελιώνοντας έτσι, παράλληλα, μια πιθανή μελλοντική ενιαία Μακεδονία, είτε ως ανεξάρτητο Κράτος, είτε ενταγμένη σ’ έναν μεγαλύτερο κρατικό νέο σχηματισμό, του οποίου η κυρία εθνική δύναμις θα είναι οι Βούλγαροι, αλλά και κάτι που επίσης επιβεβαιώνει και η υποθήκευση, εκ μέρους του, της χώρας μας, έως το 2115!..
  • Λίαν πιθανώς, (για εμάς σίγουρα), έπεται συνέχεια στο… Πεδίο, (καταλάβατε), από την Αξιωματική Αντιπολίτευση και ίσως, σε συνεργασία μαζί της, και με άλλα Κόμματα της ελάσσονος Αντιπολιτεύσεως, όπως είναι τα λιγότερο ή περισσότερο “αδελφά” Κόμματα του “ΣΥΡΙΖΑ”, ΚΚΕ και “ΜΕΡΑ 25!
  • Να πούμε ότι η Ε/Κ-Β φέρεται να “ομιλεί” στο πολύ… εσωτερικό της, για σχέδιο “αποσταθεροποιήσεως, χωρίς να δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις (προφανώς στο σχέδιο αυτό εντοπίζεται και τουρκική συμμετοχή), ενώ -ΙΣΩΣ- το γεγονός που όσες φορές έχει ερωτηθεί για εκλογές ο Ε/Π-Θ έχει πει πως δεν θα κάνει εκλογές, παρά στο τέλος της 4ετίας, (την στιγμή που αν τις έκανε τώρα, με μη απλή αναλογική, θα τις κέρδιζε, και θα ήταν πιθανότατα και πάλι αυτοδύναμος Π-Θ), καταδεικνύει πιθανώς την οδήγηση, “εν γνώσει” του, της χώρας μας, σε εκλογές με απλή αναλογική, στο άμεσο ή στο λίγο πιο μακρινό χρονικά μέλλον, ώστε να…  καταλήξουμε σε συγκυβέρνηση!..
  • Οψόμεθα, … γενικώς!..

-/-

ΤΟΥΡΚΙΑ

  • Γίνεται ήδη / Είναι ήδη σε εξέλιξη μια τεράστια αμερικανική… προσπάθεια (sic) να “πέσει” ο ΡΤΕ, δια διαφόρων ενεργειών, τις οποίες συνολικά η επίσημη τ/Αντιπολίτευση και… μη επίσημη*, ακολουθεί!.. (Γι’ αυτό και ο Τ/Πρόεδρος δήλωσε, στις 11-03-2021, πως “εμείς συνεχίζουμε τον σύγχρονο αγώνα ανεξαρτησίας μας”)!..
  • * Μη επίσημη τ/Αντιπολίτευση: Είναι ο ανεπίσημος Στρατός των “Διεθνών Εβραίων” στην Τουρκία, των διάφορων Σόρος, κλπ, υπό τον φυλακισμένο Τουρκο-Γάλλο πράκτορα Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ).
  • Ενδεικτικώς(!), στην Τουρκία, είχαμε και έχουμε τους τελευταίους 2,5 μήνες τα παρακάτω γεγονότα / συμβάντα, χωρίς -πλην εξαιρέσεων- να φαίνεται πουθενά… ζωηρά η νέα Κ-Β των Η.Π.Α.:
  • –  Θέμα Νέου Πρυτάνεως στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου, με το οποίο επιχειρήθηκε ένα νέο, ένα 2ο Γκεζί“. 
  • –   Θέμα αποφυλακίσεως του Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ. (Επενέβη “ανοικτά” υπέρ αυτής η νέα Α/Κ-Β).
  • Θέμα ενισχύσεως των “προεκτάσεων” του ΡΚΚ στην Συρία, όπως  και ενισχύσεως – υποστηρίξεως του Κόμματος “HDP” στην Τουρκία.
  • –  Θέμα αποφυλακίσεως (Φυλακές Αδριανουπόλεως), ενός των ιστορικών πλέον Αρχηγών του “ΗDP”, του Σ. ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ.
  • –   Πολύμορφη ενίσχυση συνολικά των Κομμάτων της τ/Αντιπολιτεύσεως και κυρίως ενίσχυση του “προφίλ” των Αρχηγών (κυρίως αυτό του Σορίτη Αρχηγού του “CHP” Κιλιτσντάρογλου), όπως και του “προφίλ” των… επανεμφανιζόμενων (sic) πολιτικών Νταβούτογλου και Μπαμπατζάν*, αλλά μέχρι και της Κας Μεράλ ΑΚΣΕΝΕΡ, η οποία, θυμίζουμε, πως μετά το “ηχηρό χαστούκι”, το οποίο είχε δεχθεί στις τελευταίες Προεδρικές εκλογές, είχε δηλώσει πως -σχεδόν- αποχωρεί από την ενεργό πολιτική, κάτι που προφανώς ανακάλεσε(sic)!..
  • * Το λάθος του ΡΤΕ ήταν που δεν προσεταιρίστηκε, αμέσως με την επανεμφάνισή του, τον Μπαμπατζάν (2.5% δείχνουν τα “γκάλοπ” την τωρινή απήχησή του στον τ/λαό και άλλη τόση του “Κονιάρου”), ένας Μπαμπατζάν, ο οποίος ΠΟΤΕ(!), όταν κατά το παρελθόν ήταν μέλος της Κ-Β του, δεν τον είχε, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, προδώσει, όπως πχ έκαναν άλλοι και μάλιστα πολύ κοντινοί του πολιτικοί, ένας των οποίων, για παράδειγμα, ήταν ο Α. Νταβούτογλου, (παλαιός ΥΠΕΞ), ο οποίος -μην κυττάτε που δεν “έπαιξε” ποτέ ευρέως- ήταν και παραμένει Γκιουλενικός, έστω και αν τώρα εμφανίζεται “αποστασιοποιημένος”, και πώς θα μπορούσε άραγε να κάνει αλλιώς, μετά απ’ τα όσα τραγικά συνέβησαν στην χώρα το 2016!..
  • –   Πίεση στο θέμα της τ/αγοράς, από την Ρωσία, των “S-400”.
  • –  Πίεση στο θέμα των “Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. [Γι’ αυτό και η Κ-Β ΡΤΕ – Μπαχτσελί συνέταξε πρόσφατα  ολόκληρο… Κοράνι (sic) “Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”, το οποίο είναι υπό… προσεχή / μελλοντική εφαρμογή στην χώρα]!..
  • –  Πίεση  στην  Οικονομία  και  αναφορές σε θέματα οικονομικών σκανδάλων, όπως πχ αυτό της “HALK BANK”, που ξέσπασε από το 2013* και μετά (από εποχής Ομπάμα δηλαδή), και προσπάθεια εμπλοκής του Τ/ΠτΔ!
  • * Αυτό ως επανεπισήμανση σε κάποιους, στην ημεδαπή, άσχετους, φανατικούς και ανόητους.
  • –  Μη τηλεφωνική, εισέτι, απ’ ευθείας επικοινωνία των ΜπάϊντενΡΤΕ, με ό,τι αυτό σημαίνει και για τις σχέσεις ακόμα των 2 ανδρών, και όχι μόνον γι’ αυτές των 2 χωρών!.. (Τηλεφωνική μετεκλογική επικοινωνία έχει υπάρξει μόνον από τους 2 “εξ απορρήτων” τους, ήτοι από τους Καλίν και Σάλιβαν, αν δεν με απατά η κουρασμένη μνήμη μου, σχετικά με το όνομα του Αμερικανού).
  • “Κτυπήματα”, “κάτω από την ζώνη”, προς την Οικογένεια του ΡΤΕ, και μάλιστα “κτυπήματα” που σχετίζονται με την ηθική της συζύγου του* και της μιάς -κυρίως- των θυγατέρων του, όπως πρόσφατα έκανε η Κα Ακσενέρ, ισχυριζόμενη ότι το Προεδρικό περιβάλλον “ήρξατο χειρών αδίκων”, αναφερόμενο, τάχα, αυτό πρώτο στην ηθική της!
  • * Το να “πάει” ένας Τούρκος με 1, 2, 3, ή και περισσότερες γυναίκες, ακόμα και παντρεμένος, οι μεγάλες λαϊκές τ/μάζες δεν το θεωρούν πρόβλημα, πόσο μάλλον “πρόβλημα ηθικής”, ακόμα και αν πρόκειται και για τον Τ/Πρόεδρο ή οποιονδήποτε άλλον πασίγνωστο Τούρκο! Και αυτό λόγω… ΙΣΛΑΜ! Νομίζω ότι οι περισσότεροί σας το γνωρίζετε! Το να έχει όμως μια γυναίκα στον Κόσμο του ΙΣΛΑΜ εξωσυζυγική σχέση είναι κατά την μουσουλμανική Θρησκεία (και στους Σουνίτες και στους Σιϊτες) ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ, πόσο μάλλον αν αυτή είναι η σύζυγος του ΡΤΕ ή οι κόρες του!
  • Ο ΡΤΕ έχει δώσει -ίσως- “δικαιώματα” τέτοιας μορφής, με την μη επιβεβαιωθείσα πάντως σχέση του με την τέως Μις Τουρκία Κα Σαμγιελί, αν την θυμάμαι καλά, όμως ποτέ “δεν ακούστηκε” η σύζυγός του, ούτε και οι κόρες του, οι οποίες και οι 2 είναι -θυμίζω- παντρεμένες!
  • Μάλιστα ο Τ/Πρόεδρος, θα ισχυριζόμουν ότι “έκοψε” τα “φτερά” της μιας των θυγατέρων του (της Σουμεγιέ, αν θυμάμαι καλά το όνομα της), η οποία, έχοντας αρκετά ανεπτυγμένο “IQ”, έμοιαζε να ήταν ιδιαιτέρως ικανή στα της πολιτικής, και εμείς ισχυριζόμαστε πως το έκανε αυτό, για να την προστατέψει, μην αφήνοντάς-την να εισέλθει στην ζούγκλα της πολιτικής, όπου τα… θηρία εκεί είναι κατά πολύ αγριότερα και επικινδυνότερα αυτών της πραγματικής ζούγκλας! Είδατε, για παράδειγμα, τί έχει “ακούσει”, δικαίως ή αδίκως δεν το εξετάζω, ο “τσαχπίνης” (αυτός είναι πράγματι “ολίγον τι”… “γλυκοτσούτσουνος”) γαμπρός του ΡΤΕ, Αλ ΜΠΑΪΡΑΚ!..
  • Εύσχημη πίεση για πρόωρες εκλογές, με χρονική τους τοποθέτηση τον Σεπ. του 2021, με την α/ελπίδα η “CUMHUR” Συμμαχία των “ΑΚΡ” και “ΜΗΡ” να μην μπορέσει να κατακτήσει την απαραίτητη πλειοψηφία, για να κυβερνήσει ξανά (50% + 1), απέναντι στην “MILLET” Συμμαχία των “CHP” (Αξιωματική Αντιπολίτευση), και όλων των λοιπών Κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως, ακόμα -όπως ακούγεται και γράφεται- και του φιλοκουρδικού (sic) “HDP” (τα ποσοστά του και “σήμερα” είναι 10%+) συμπεριλαμβανομένου, κάτι που, αν συμβεί, είναι λίαν πιθανό να οδηγήσει, στις επόμενες Προεδρικές εκλογές, σε ήττα των ΡΤΕ – Μπαχτσελί, οι οποίοι φέρονται σήμερα να συγκεντρώνουν μαζί ποσοστό από 42%,  έως 45%!
  • Γιατί; 
  • Διότι ο Κουρδικής καταγωγής Κιλιτσντάρογλου και οι λοιποί περιστασιακοί Κομματικοί του σύμμαχοι, μαζί με το “ΗDP” στον “Σχηματισμό” τους, “φτάνουν” και αυτοί σε ποσοστό της τάξεως 45%+! (Ο Ιμάμογλου, ο Δήμαρχος της Κωνσταντινουπόλεως, εκτιμάται πως δεν θα θελήσει να διασπάσει το “CHP”)! Σε κάθε περίπτωση, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα έχουμε κατ’ ελάχιστον “ντέρμπυ”… “ΦΕΝΕΡΓΑΛΑΤΑ“, αν οι Κούρδοι “επιβιώσουν”(sic) βεβαίως πολιτικά και αποφασίσουν να μπουν τελικά στην αντι-Ερντογάν Συμμαχία, μη “κατερχόμενοι” στις εκλογές ως ανεξάρτητο Κόμμα, ήτοι μόνοι τους!
  • Γι’ αυτό “τώρα” “περνούν” πληροφορίες / δηλώσεις Κυβερνητικών Αξιωματούχων, για μείωση του εκλογικού “πλαφόν” του 10%, κάτι που “θωπεύει”(sic) τους Κούρδους, ώστε να “πεισθούν” να “κατέβουν” στις εκλογές μόνοι τους, αφού δεν “πέρασε”, τουλάχιστον έως τώρα, η κυβερνητική προσπάθεια να “κλείσει” το “HDP”, με την κατηγορία ότι είναι η πολιτική, στην Τουρκία, προέκταση των… Τρομοκρατών (sic), του “ΡΚΚ”, όπως και πράγματι είναι, χωρίς εμείς να αποδεχόμαστε τον όρο “Τρομοκράτες” για τους Κούρδους, για έναν λαό σχεδόν 40 εκ-ρίων, που μάχεται 100 χρόνια τώρα, για την ελευθερία και ανεξαρτησία του, από το τ/Κράτος!.. (Κατηγορήθηκαν πρόσφατα, σχεδόν όλα τα αρχηγικά πρόσωπα του “ΗDP” ως συνεργάτες του “PKK”, με σαφείς και συγκεκριμένες πρόσφατες αναφορές του Τ/ΥΠΕΣ Κου Σ. ΣΟΪΛΟΥ, ενώ οι Τούρκοι Κυβερνητικοί “ανέδειξαν” την δράση στα βουνά, του αδελφού του Σ. ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ, ο οποίος είναι ενεργό μέλος του “ΡΚΚ”).

Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα των Η.Π.Α., το γράφουμε ξανά, είναι ο ΡΤΕ και όχι το τ/Κράτος, ΟΧΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ*, ένα τ/Κράτος το οποίο οι Η.Π.Α. το θέλουν στην Δύση 100%! (Αυτό, επίσης, για κάποιους και πάλι ημεδαπούς, ασχέτους, φανατικούς και ανοήτους, οι οποίοι συνεχίζουν να “βλέπουν” εχθρική προς την Τουρκία πολιτική των Μπάϊντεν – Μπλίνκεν).

* Θα προσέξατε ίσως, για παράδειγμα, πως οι Η.Π.Α., δια του Μπλίνκεν, είπαν πρόσφατα, στην Κ-Β του Αφγανιστάν να συνομιλήσει με τους Ταλιμπάν, με Προεδρεύουσα την Τουρκία!..

Το πρόβλημα των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” είναι “καθαρά” θέμα “εγωϊσμού, ήτοι το αμερικανικό… πρόβλημα είναι “καθαρά” ο ΡΤΕ, διότι ήταν αυτός που τους νίκησε, διότι περί αυτού πρόκειται, το 2016 (15-07), κατορθώνοντας να αποκαλύψει και να χειραγωγήσει το στρατιωτικό “Κίνημα” των Τ/Γκιουλενικών Στελεχών των ΤΕΔ, ένα “Κίνημα” που ενίσχυσε και βοήθησε πολλαπλώς στο Πεδίο η τότε Α/Κ-Β, στην οποία ο νυν Πρόεδρος ήταν Αντιπρόεδρος. (Αντιπρόεδρος του Ομπάμα). Οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” και ο Ομπάμα, που ελέγχει ακόμα τον Μπάϊντεν, όπως εμείς πιστεύουμε, αλλά και ο ίδιος βεβαίως ο Μπάϊντεν, θέλουν την “ρεβάνς”, η οποία “μεταφράζεται” σε “πολιτικό τέλος” του “ΡΤΕ“!

Η πολιτική, και μόνον αυτή, “πτώση” του ΡΤΕ από την εξουσία, (όπως ασφαλώς και ένας φυσικός θάνατός του, που θα τον κάνει / θα τον καταστήσει ομοίως “πολιτικό παρελθόν”), θα αποκαλύψει τα πραγματικά αμερικανικά… αισθήματα των Α/“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, κυβερνώντων σήμερα τις Η.Π.Α., αισθήματα, που όπως εμείς εκτιμούμε, θα είναι το ίδιο θερμά και εγκάρδια, με αυτά του παρελθόντος!..   

 

ΙΣΡΑΗΛ 

  • Το πρόβλημα των Η.Π.Α. δεν είναι το Ισραήλ, αλλά ο Π-Θ Νετανιάχου, λόγω ιδεολογίας, ιδεολογία η οποία έχει συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά, αντίθετα  με αυτά των Α/“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στην περιοχή!..
  • Επί Ομπάμα (8ετία) υπήρξε μεγάλη “κόντρα”, μεταξύ των Η.Π.Α. και του Ισραήλ, λόγω της αντιπαλότητος τότε των πολιτικών “θέλω”, των Η.Π.Α. και του Ισραήλ!
  • Καθόλου τυχαίως, ο νυν Α/Πρόεδρος τηλεφώνησε, μόλις πρόσφατα, για 1η φορά μετά από την εκλογή του, στον Π-Θ Νετανιάχου, μετά από πρόδηλες εύσχημες, όπως εμείς εκτιμούμε, πιέσεις των Α-Εβραίων “Λομπιστών” στον ίδιο τον Α/Πρόεδρο, μέσω κυρίως του ομογενούς τους Α/ΥΠΕΞ, Κου Μπλίνκεν.
  • “Στα γρήγορα”, θυμίζουμε, πως: 
  • Ο Ομπάμα, στα χρόνια του, εφήρμοσε το σχέδιο “ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ”, σχέδιο που απέτυχε με πάταγο, διότι απέτυχε να προσδιορίσει / να καθορίσει με ακρίβεια, όπως επιβαλλόταν, την ΦΥΣΗ των μουσουλμανικών λαών των περιοχών, εκεί όπου “εμφανίστηκε” (Μ. Ανατολή και Β. Αφρική ή αλλιώς “Μεγάλη Μέση Ανατολή” / και Υποσαχάρια ζώνη), με αποτέλεσμα να ενισχυθεί τελικά, στον υπέρτατο μάλιστα βαθμό, η ισλαμική τρομοκρατία και γενικώς ο ισλαμικός εξτρεμιστικός ριζοσπαστισμός, γεγονός που αποτέλεσε και το προοίμιο της επανεμφανίσεως – εμφανίσεως, λίγο αργότερα, των “Αδελφών Μουσουλμάνων” στην Αίγυπτο, και κυρίως του “ISIS” ή -κατά τους Τούρκους-“DEAŞ”, στο Ιράκ και στην Β. Συρία!.. (Έχουμε πει γιατί τον λένε “DEAŞ” οι Τούρκοι).
  • Το σχέδιο της “ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ” ουσιαστικά ήταν η… φυσική(sic) συνέχεια του σχεδίου Μπιλ Κλίντον, για την “Μεγάλη Μέση Ανατολή” και ουσιαστικά για το “ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”!
  • Και στα 2 αυτά α/σχέδια (κανονικά είναι ένα σχέδιο), συμμετείχε ενεργά και ο ΡΤΕ, ως φυσικός ακόμα τότε σύμμαχος των Η.Π.Α., όπως και των “Διεθνών Εβραίων”, εκφράζοντας, ως Τ/Π-Θ τότε ακόμα, την “χώρα – παράδειγμα” του δήθεν “ήπιου ΙΣΛΑΜ” (ılım ISLAM)* (Τουρκία), μέχρι την ημέρα του… “ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ”, όπου κάτι… “δεν πήγε καλά” (sic) και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, προς την… αρνητικοποίηση (sic) των σχέσεων του ΡΤΕ, πλην του Ισραήλ, και με την Α/Κ-Β, των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, σχέσεις που τελικώς “μηδενίστηκαν” στις 15-07-2016!.. Καταλάβατε!..

* Δεν υπάρχει ήπιο και μη ήπιο ή σκληρό, κλπ, ΙΣΛΑΜ! Το ΙΣΛΑΜ είναι ΕΝΑ, ΕΝΙΑΙΟ και αυστηρά καθορισμένο και οριοθετημένο ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ Σύστημα! Οι υπόψη φράσεις αποτελούν νεολογισμούς (χαριστικά, ας τους πούμε έτσι, για να μην θίξουμε τους Αμερικανούς… εμπνευστές τους ή πιθανότατα και τον ίδιο τον Αρχι-Χότζα και συνεργάτη τους Φ. ΓΚΙΟΥΛΕΝ, ο οποίος μπορεί να είναι και ο… νονός τους)!..

  • Οι Η.Π.Α. δήλωσαν ότι μπαίνουν ξανά στην πυρηνική συμφωνία των “5+1”, παρά την θέληση του Ισραήλ, ενώ, μόλις χθες (11-03-2021), το Ισραήλ δήλωσε πως δεν “ανοίγει” στις Η.Π.Α. τον εναέριο χώρο του, για όποιες επιχειρήσεις των Η.Π.Α. στον “Περσικό Κόλπο.
  • Οι Η.Π.Α. κατήγγειλαν, “στα ίσα”, το σχέδιο ΤΡΑΜΠ, για την επίλυση του Παλαιστινιακού προβλήματος!
  • Οι Η.Π.Α. κατήγγειλαν ουσιαστικά, το Ισραήλ, στον Ο.Η.Ε., με τις ενέργειες – πρωτοβουλίες που ανέλαβαν το τελευταίο διάστημα στον υπόψη Οργανισμό! (Υπάρχουν, για το θέμα, και σχετικές καταγγελίες της “Τραμπικής” Α/Πρέσβεως Κας Χάλεϋ).
  • Επανέφεραν έντονα(!), δια της Ι/Αντιπολιτεύσεως, (την οποία δείχνουν να στηρίζουν συνολικά), το θέμα της -δήθεν- διαφθοράς του Ι/Π-Θ Κου ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, αλλά μάλλον απέτυχαν “στα της δίκης του”, αφού οι όποιες τυχόν τέτοιες διαδικασίες παραπέμπονται ουσιαστικά στο μέλλον, για να μην πούμε ότι παραπέμπονται στις… καλένδες!..
  • Τέλος, εκτιμούμε πως οι νέες (sic) Η.Π.Α. επιθυμούν την διάλυση των σχέσεων του Ισραήλ, με την Σ. Αραβία, τα Η.Α.Ε., το Μπαχρέϊν, την Ιορδανία, ακόμα και με την Αίγυπτο, κλπ, και την επαναφορά της περιοχής στο προ(!) ΤΡΑΜΠ καθεστώς, … επιθυμία, για την οποίαν εργάζονται ήδη!..
  • Σ’ αυτήν την εκτίμηση οδηγούμεθα από την ουσιαστικά πρόσφατη “επίθεση” των Η.Π.Α. στην Σ. Αραβία, λόγω τάχα(!) του θέματος της δολοφονίας, στην Πόλη, του Τουρκο-παντρεμένου Σ. Άραβα δημ/φου Τζαμάλ Κασόγκι, (η ΜΙΤ φέρεται να τους έστειλε προσφάτως στοιχεία / προσέξτε, μια ΜΙΤ που εμείς πιστεύουμε ότι είχε εμπλοκή στην δολοφονία αυτήν και είχαμε τότε τοποθετηθεί εγγράφως εδώ), καθώς και με την α/υποδαύλιση του Βασιλείου των Ιορδανών Χασεμιτών, εναντίον του Ισραήλ και συνεπώς και κατά του αντιπαθούς στις νέες(sic) Η.Π.Α. νυν Ι/Π-Θ, λόγω της δήθεν προσπάθειας του Ισραήλ να τους αφαιρέσει τώρα ιστορικά δικαιώματα, της θρησκευτικής “καθαρά” παρουσίας τους στα Ιεροσόλυμα και στο Τέμενος του “Αλ Ακσά”! (Ο Ι/Π-Θ επέστρεψε στο Τελ Αβίβ, ενώ ήταν στον αέρα, πηγαίνοντας, για 1η φορά, στα “Η.Α.Ε.”, για να συναντήσει τον Αρχηγό του Κράτους αυτού Μοχάμαντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχία , διότι οι Ιορδανοί δεν του επέτρεψαν να πετάξει πάνω από την χώρα τους, να κάνει δηλαδή υπέρπτηση της χώρας τους)!..
  • ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο Κος ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Τ/”ΑΚΡ” ΚΟΣ ΟΜΕΡ ΤΣΕΛΙΚ, ΔΗΛΩΣΕ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ… ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ; 

Εκλογές στο Ισραήλ έχουμε τον Απρίλιο ή τον Μάϊο του 2021, (συγγνώμη, αλλά σήμερα είμαστε λίγο κουρασμένοι), και οι Αμερικανοί ελπίζουν σε κυβερνητική αλλαγή!

 

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

  • Έχουν ασκηθεί αμερικανικές πιέσεις στον Στρατάρχη ΣΙΣΙ, τάχα για τα “Ανθρώπινα Δικαιώματα” στην χώρα του, και προς τούτο έχουμε και πάλι, έστω και δειλά, στήριξη της επανεμφάνισης των “Αδελφών Μουσουλμάνων, αλλάΠΡΟΣΟΧΗ(!) είχαμε επίσης και αιγυπτιακές… απόψεις για το Οικοπεδο-Τεμάχιο” 18… , με ό,τι αυτό προκάλεσε πρόσκαιρα στις ΕΑιγυπτιακές σχέσεις, όπως και για επανασύνδεση των σχέσεων της Αιγύπτου, με την Τουρκία!..
  • Οψόμεθα και για την Αίγυπτο, και κυρίως για το μέλλον του Σίσι και συνακολούθως, γι’ αυτό του πολιτικού μέλλοντος της Αιγύπτου!..

-/-

Τελείως ενδεικτικώς(!) να πούμε ότι έχουμε εκλογές προσεχώς στην Αλβανία, όπου μάλλον οι Αμερικανοί θα “ψηφίσουν” υπέρ του Έντι ΡΑΜΑ, (καταλάβατε / για 3η τετραετία), και όχι υπέρ της Αντιπολιτεύσεως, παρά τις στενές σχέσεις του νυν Αλβανού Π-Θ με τον πολιτικά “αντιπαθή” στις Η.Π.Α. ΡΤΕ, λόγω της Σορίτικης πολιτικής… καταγωγής του, και γενικώς της σχέσεως του Ράμα με την “Παγκοσμιοποίηση”, όπως με την Οικογένεια Ανιέλι, κλπ!..

√ Έχουμε επίσης ανάλογη Κ-Β και στα Σκόπια, φίλη και αυτή της “Παγκοσμιοποίησης” (πρόκειται για το αδελφό Κόμμα του Σόρος-Τσίπρα, αυτό του “Σόρος-Ζάεφ”), και συνεπώς εκεί δεν υφίσταται ανάγκη ενεργοποιήσεως της Αντιπολίτευσης!..

√  Στην Αρμενία, όπου ο Σορίτης Π-Θ Πασινιάν εργάστηκε για την “Παγκοσμιοποίηση”, και ουσιαστικά “χάρισε” πρόσφατα το Ναγκόρνο Καραμπάγ στους Αζέρους, μετά από 20+ χρόνια, οι Αμερικανοί του Οργάνου της “Παγκοσμιοποίησης” Μπάϊντεν, τον στηρίζουν, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗ, “ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ, όπου δεν μας αρέσουν οι όποιες Κ-Β“, αφού εκεί κυβερνάει ουσιαστικά δικό τους πρόσωπο, παρά την ισχυρά απαίτηση των Αρμενικών ΕΔ, για παραίτηση του νυν Α/Π-Θ!

√ Στην Ουκρανία (Α. μέρος) είχαμε και πάλι πρόσφατα ένοπλες συμπλοκές των Ουκρανικών ΕΔ, με τις ΡΕΔ! Να θυμίσω ότι ο ίδιος ο νέος Πρόεδρος Μπάϊντεν δήλωσε πρόσφατα στους Ρώσους, στον ίδιον μάλιστα τον Πούτιν, πως οι Η.Π.Α. ποτέ δεν πρόκειται να αποδεχθούν την ρωσική προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας!..

Οι Η.Π.Α. του Μπάϊντεν έχουν πολύ καλές σχέσεις με την παρούσα Ο/Κ-Β και έτσι, ούτε εδώ απαιτείται η “κινητοποίηση” της Αντιπολιτεύσεως!.. Καταλάβατε!

√ Στην Τυνησία ο λαός πρόσφατα ξεχύθηκε στους δρόμους, με προτροπή – παρότρυνση και υποκίνηση και εδώ της Αντιπολίτευσης, και έτσι άρχισε να κλωνίζεται το κυβερνών “Νάχντα” ή τέλος πάντων, όπως ακριβώς το λένε!..

Στην Λιβύη οι Η.Π.Α. μοιάζει να στηρίζουν τον νέο Λίβυο Π-Θ (της Δ. Λιβύης), κάτι που θα αποσαφηνιστεί οπωσδήποτε στις εκλογές του προσεχούς Δεκ. του 2021. Μάλιστα, φέρεται ότι και ο… Στρατάρχης Χαφτάρ (ο οποίος στηρίζεται από την Ρωσία, μέσω κυρίως Ρώσων μισθοφόρων), έδειξε διάθεση ή καλύτερα εξεδήλωσε… προδιάθεση να… συνεννοηθεί(sic) με τον νέο Π-Θ, ο οποίος είναι, φανατικά, υπέρ των αρίστων σχέσεων της Λιβύης, με την Τουρκία! (Αρχή πολιτικής αλλαγής του Χαφτάρ και προϊούσα αποχώρηση των Ρώσων, από την Λιβύη; Θα δούμε)!.. 

Να θυμίσω ότι ο Ο.Η.Ε. προσφάτως έλαβε και αυτός θέση υπέρ του νέου Π-Θ, της Δ. Λιβύης, με αποτέλεσμα, όπως εκτιμούμε, και η Ελλάδα να “ανοίξει” πάλι, (και ορθώς), την Πρεσβεία της στην Τρίπολη, αλλά και το Προξενείο της στην Βεγγάζη.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΓΓΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ… ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΣΑ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΟΙ Η.Π.Α., ΤΗΣ ΝΕΑΣ Κ-Β, ΑΛΛΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο Α/ΥΠΕΞ (“ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΝ”) ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΝΕΑ Α/Κ-Β, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ “ΟΧΙ”!..

[ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΙΑ “ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ” ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ Α/Κ-Β, ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΤΕΡΕΝ”, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ… ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Α/Κ-Β, ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΔ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΚΛΠ]!..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ… ΚΟΝΤΙΝΗ ΜΑΣ (SİC) ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ “ΑΜΕΣΑ” ΚΑΙ “ΚΑΙΡΙΑ” ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ, ΚΑΙ… ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΣΑ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ Ε/Κ-Β! (ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ “ΚΙΝΗΣΕΙΣ” ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ “ΜΠΑΪΝΤΕΝ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΕΣΤΩ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ)!..

ΑΡΑ:

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε/Κ-Β ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ – ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ “ΑΠΩΛΕΙΕΣ”(SİC) ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ… “ΣΤΕΓΝΑ” ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠ’ ΤΟΝ Α/ΥΠΕΞ Κο ΜΠΛΙΝΚΕΝ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΣΤΑ… ΜΕΡΗ ΜΑΣ ή ΚΑΙ(!) ΣΤΑ… ΜΕΡΗ ΜΑΣ!..

Πριν “κλείσουμε” το παρόν, θα θέλαμε να τονίσουμε ακόμα 2 “πράγματα!

  • Τα όσα είπε για την Τουρκία προχθές στην “Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων”, της Α/Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Κος Α/ΥΠΕΞ, είναι ακριβώς τα όσα θα ακούσουμε να λένε οι Ευρωπαίοι, και κυρίως ο Κος Μπορέλ*, στην Σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών, στις 25-03-2021, στην ημερομηνία των συμβολικών μας 200 ετών, από την “Εθνική μας Παλιγγενεσία”!..
  • Ο Κος Μπλίνκεν, όπως εκτιμούμε, έτυχε ενημερώσεως και η Α/Κ-Β ενέκρινε ή συνεφώνησε ήδη με το Κείμενο που θα παρουσιαστεί στις Βρυξέλες, στις 25 του προσεχούς Μαρτίου, στους Ευρωπαίους ηγέτες!..
  • * Ο επιφορτισμένος -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- να παρουσιάσει -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!)– έναν Κατάλογο κυρώσεων προς την Τουρκία, στα 27 μέλη της ΕΕ, αν και πάλι η Τουρκία δεν θα (!) επιδείξει “Καλή Διαγωγή” και του “Κόλου τα Ενιάμερα”, την ίδια ώρα και στιγμή, που η δασκαλεμένη από την “Τσατσά” της Γερμανία, Τουρκία, εμφανίζει εσχάτως διάθεση να προσεγγίσει την ΕΕ, κλπ, κλπ, κλπ!.. Όλα είναι “Παραμύθι Φούρναρης”, ώστε να μην θιγεί η αγαπημένη… “Παρθένος Κόρη”, της ΕΕ, η Τουρκία, ώστε να μην χαθούν τα πολλά τρις ευρωπαϊκά… ριάλια στην χώρα αυτήν!..

-/-

  • Να μην ξεχνούν, όσοι αναφέρονται σε κυρώσεις της ΕΕ προς την Τουρκία και… “2 γυρόπιττα στο 5”, τις σύγχρονες “ΔΙΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ”, που αυτήν την φορά οι Τούρκοι υπέγραψαν με τους Άγγλους* και όχι με τους Γάλλους, με τους οποίους επίσης, και παρά τα μπινελίκια που κατά καιρούς τους “ρίχνουν” σε μη διπλωματική γλώσσα, επιδιώκουν “έξυπνα” να τα “ξαναβρούν”!
  • * Επομένως, επικειμένου και του 2023 και της εφαρμογής των “μυστικών προνοιών” της “Συνθήκης της Λωζάννης”, του 1923, “καθ’ ά” αυτή επιτάσσει, με ποιούς λέτε να ταχθούν οι Άγγλοι τελικά;
  • Τρέχουν”, καιρό τώρα, οι Τούρκοι να “προλάβουν” τον Μητσοτάκη στις πολιτικές του διεθνείς πρωτοβουλίες υπέρ της χώρας μας, αλλά πλέον μοιάζει το πράγμα να τους ευνοεί πολιτικά, λόγω των συγκεκριμένων “θέλω” της νέας Α/Κ-Β στην γειτονιά μας, που ακροθιγώς στο άρθρο μας αναφέραμε!..
  • Η ύπαρξη του ΡΤΕ στην εξουσία της Τουρκίας είναι αυτή που αποτελεί ένα αρκετά χρονοβόρο… εμπόδιο, στην εξέλιξη των γεγονότων στην γειτονιά μας, κατά τα αμερικανικά πάντα τωρινά σχέδια, κλπ, όπως και η αντίστοιχη… ύπαρξη του ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ(!!!) ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, του Ι/Π-Θ Κου Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, όπως επανειλημμένως εδώ έχουμε αναλύσει και εξηγήσει και για τα 2 αυτά πολιτικά πρόσωπα!..
  • -/- 
  • Οι Η.Π.Α. πλέον είναι σε απόλυτο συνέργεια, συνεργασία, κλπ, με την ηγεμονεύουσα την ΕΕ Γερμανία, της οποίας η Καγκελάριος Α. ΜΕΡΚΕΛ, έχει ορισθεί από τους πραγματικούς Κυβερνήτες της ΕΕ “Διεθνείς Εβραίους”, ως η άτυπη Π-Θ της ΕΕ, όπως και με το ΝΑΤΟ, του οποίου ο βαθιά Τουρκόφιλος “λίγος” ΓΓ του, Νορβηγός Γ. ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ, έσπευσε προσφάτως να δηλώσει πως το ΝΑΤΟ υφίσταται χάρη κυρίως στις ΕΔ των Η.Π.Α. και της Τουρκίας, αν η μνήμη μου δεν με γελάει!.. Καταλάβατε!..

ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑΡΣΕΙΤΕ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ “ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ”, ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ “ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ” ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΙΣ Η.Π.Α.!.. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ “ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ”, ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ… ΜΕΓΑΛΑ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Από την “Ερώτηση” του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” στην Βουλή, για τα τελευταία φαινόμενα “αστυνομικής βίας”, κλπ, διαβάστε:

    α. Κε… ευαίσθητε τάχα, Σόρος – Τσίπρα!

      – Το “πάμε να τους σκοτώσουμε, κλπ” των… μπάτσων, τα είδες και τα άκουσες! Τα όσα ειπώθηκαν από τους “δικούς” σου / σας, πχ πάνω απ’ τον Αστυνομικό, “να πεθάνεις Ναζί”, κλπ, αυτά δεν τα είδες και δεν τα άκουσες;

     – Έδειξες ε/φ της “Δεξιάς”, όταν δολοφονήθηκε ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, τον οποίον, ρε πολιτική παλιολινάτσα, τον έβαλες στο βρώμικο στόμα σου, χωρίς προηγουμένως να πας να το πλύνεις, απ’ όσα κυρίως ψευδή, είχες προηγουμένως, με άκρατη υποκρισία και απύθμενη θρασύτητα, εκστομίσει, για το θέμα -υποτίθεται- της “ερώτησής σου” στον Π-Θ, ε/φ που έγραφαν πως “πίσω” από την δολοφονία του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ήταν το ΠΑΣΟΚ, ο Λαλιώτης, κλπ!

Πρόσεξε τώρα:

  • Βάλε να σου το βρουν οι “δικοί σου” και να σου το φέρουν να το δεις, πως ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ήταν γραμμένος στην τοπική ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ζωγράφου!
  • Κάλεσε μετά τον αγαπημένο σου τάχα Λαλιώτη, να σου πει γιατί αποσύρθηκε από την πολιτική, λες και τον “κατάπιε η γη”!..
  • Πρόσεξε όμως πώς θα τον ρωτήσεις, για το αν έχει σχέση ο ίδιος με την 17Ν και αν “ναι”, με ποιάν ακριβώς 17Ν, ήτοι την Α΄ ή την Β΄, αν ήταν ο επιχειρησιακός αρχηγός της ή όχι, κλπ, διότι ο Λαλιώτης είναι Έλληνας και Χριστιανός, και όχι Διεθνιστής και Άθεος – Αντίχριστος, σαν εσένα και υπάρχει περίπτωση να φας και κανένα… μπουκέτο!..
  • Αν όμως πιστεύεις και εσύ, όπως ένα μεγάλο κομμάτι της “Δεξιάς”, πως έχει σχέση με την τρομοκρατία ο Λαλιώτης, (αφού “το έχεις” ως χαρακτήρας, άλλα να λες και άλλα να πιστεύεις), ρώτα τον, αν θα ήθελε ίσως, να σας βοηθήσει εκεί στο ένοπλο ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ παρακράτος σας, ώστε να εξελιχθείτε… τρομοκρατικά, όπως το ίδιο να συμβεί και στην… προπαγανδιστική σας δράση, η οποία εδράζεται μέχρι τώρα, μόνον στην αρχή του “κάνουμε την νύχτα μέρα” και “το άσπρο μαύρο”, ενώ “διογκώνουμε τα όποια ψέματα λέμε, ώστε αυτά να γίνονται πιο πιστευτά”!.. Πρόσεξε όμως εκείνα τα μπουκέτα που σου έγραψα, και αν συμβεί κάτι τέτοιο καιο φας κανένα τέτοιο, τότε η γνωστή πολιτική ξεφτίλα σου ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ και μετά… ;
  • Με πρώτη ευκαιρία, ρώτα επίσης τον Α/Πρέσβη, για το ποιά είναι η σχετική για το θέμα “Λαλιώτης και 17Ν”, γνώμη των Η.Π.Α.!..
  • Με κάτι τέτοια, ρε παλιόπαιδο, αφού είσαι τρισάθλιος όταν κάνεις τον κήνσορα και τον δήθεν ανήξερο για τα όσα έβαλες να κάνουν οι “ΠΟΛΛΑΚΗΔΕΣ” σου την Κυριακή 07-03-2021 και την Τρίτη 09-03-2021, στην Ν. Σμύρνη, νομίζεις πως θα κοροϊδέψεις τους Ανδρεϊκούς ΠΑΣΟΚ-ους, ρε πολιτικά, αλλά και ανθρώπινα, Αχρείε ή μάλλον… ρε… “Θεσμέ”, που θίχτηκες, μόλις ένοιωσες τάχα να σου προσβάλλει το… οφίτσιο ο Γεραπετρίτης; (Και μόνον απ’ όσα του είπες του Κου Γεραπετρίτη έδειξες ότι είσαι Α-ΔΙ-ΣΤΑ-ΚΤΟΣ)!..
  • Αν λυπόσουν ή ό,τι άλλο σχετικό ψέμα περί… λύπης σου, κλπ, είπες, για την δολοφονία ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, (που και χθες, ρε χαμερπή τύπε, έγλειψες την γυναίκα του Ντόρα, θεωρώντάς την “κολλητή” της Κλίντον και του Σόρος και φοβάσαι μήπως πει για σένα… “κακά λόγια” στα αφεντικά σου), δεν θα υποστήριζες σήμερα, γαμιώντας την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη καθημερινά, “εν μέσω μάλιστα Κορωνοϊού”, τον δολοφόνο του ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, στο όνομα δήθεν του… “Κράτους Δικαίου”, κλπ!.. Είσαι εσύ υπέρ του “Κράτους Δικαίου”, έ;
  • Ο Μπακογιάννης και ειδικά Αυτός, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΛΥΠΗΣ, ρε παλιόπαιδο!
  • Αν θα μπορούσε σήμερα να σου μιλήσει, θα σε συμβούλευε να αλλάξεις “ρότα” και να μην οδηγήσεις την χώρα σε ΕΜΦΥΛΙΟ, διότι αυτήν την φορά θα καταστραφείς και εσύ, ως πολιτικός Αρχηγός, αλλά και ως άτομο, αφού το μίσος που σπέρνεις σε αμαθή λίγα Ελληνόπουλα και στα πολλά ξενάκια που μαζεύεις, δεν είναι ούτε μονοσήμαντο, ούτε μιάς μόνον κατευθύνσεως Αλεξάκο! Γιατί;
  • Διότι, όσο εσύ, ρε μεγάλε… Δημοκράτη, “εργάζεσαι” στην κατεύθυνση αυτή, κάποιοι άλλοι, όμοιοί σου, αλλά της άλλης… όχθης, “εργάζονται”, πάνω σε άλλα… θύματα, αλλά στο ίδιο… θέμα, για να σας αντιμετωπίσουν!..
  • Να το θυμάσαι αυτό και ΝΑ “ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ” και να “ΜΑΖΕΨΕΙΣ” και τα μπάχαλά σου, που έφτασαν να φωνάζουν “ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ”, που έφτασαν να καίνε την εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας και να μολύνουν, τα τσογλάνια, τους ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ, κλπ, με εντολή των άρρωστων επχκων επικεφαλής σου, ώστε να τρομοκρατήσεις τον ε/λαό και κυρίως τους… Αστούς, όπως τα Σοβιετικά Εγχειρίδια και Κανονισμοί αναφέρουν, για το πώς ο “Κόκκινος Φασισμός” μπορεί, μέσω της βίας, να επικρατήσει!
  • Λες για τους ΝΑΖΗΔΕΣ και τους ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της “Χ. ΑΥΓΗΣ”! Και εσείς τί είστε; Δημοκράτες; Φσιστόμουτρα του αισχίστου είδους είστε! ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ και μάλιστα ΥΠΕΡΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ” ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!..
  • ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΠΛΗΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ Β. ΚΟΡΕΑΣ, ρε… ΠΑΤΑΒΟΥΚΑ; (Κάνε λίγο γυμναστική ρε, η λεκάνη σου είναι πιο μεγάλη από τις πλάτες σου, σαν του Παταβούκα! Δεν έχετε Γυμναστήριο εκεί στην Βουλή, ρε Αλεξάκο;)
  • “Βγαίνετε” κατά χιλιάδες συνεχώς, με τον έναν πάνω στον άλλον, ρε πολιτική παλιο-αδέλφω, και μας είπες και πάλι για τις… εκκλησίες και τα… 9 άτομα που είχε επιτρέψει η Κ-Β και που τώρα και πάλι “έκοψε”; Γιατί βρε, καρφώνεσαι έτσι, από μόνος σου; Τόσο μίσος πια, για τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ μας… ! …
  • Τέλος, είπες για τις αστυνομικές “ΕΔΕ”, κλπ, πως δεν γίνεται τίποτα, “θάβονται”, κλπ, ενώ μάλιστα κυβέρνησες! Ας είναι! Να σε ρωτήσουμε όμως κάτι!
  • Για το γεγονός όμως ότι όλα τα αναρχοκόμμουνα και μπάχαλά σας που συλλαμβάνονται, “βγαίνουν” πια όλα έξω αμέσως,  λόγω του “Π.Κ.”, που φτιάξατε, πριν αποχωρήσετε από την εξουσία, γιατί δεν είπες κάτι;

Μάζεψε αυτόν τον βρωμύλο Γρηγοριάδη, ρε Γιάνη! Έχουμε εσένα, δεν θέλουμε και 2ον!..

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Ο Δ. Κ. ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΑΡΧΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!.. 

– Μπράβο Μητσοτάκη! Πολύ δυνατή πράγματι η ομιλία σου! Πότε όμως θα τολμήσεις να μιλήσεις και λίγο σκληρά, σε όλα αυτά τα Κομμούνια, με την Ιστορία προδοσιών και εγκλημάτων, που έλεγε και ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ή και ο συγγενής σου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, που είχε φτιάξει μάλιστα και τον περίφημο ΙΔΙΩΝΥΜΟ “Νόμο”, για τους πολιτικούς Κομμουνιστές προγόνους του Διεθνιστή Ανθέλληνα “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”;  

  • Λέγοντας στον Αλεξάκο μας, πως η συχνή αναφορά του στους μεγάλους δήθεν Αρχηγούς της… Αριστεράς στην Ελλάδα, δείχνει πως έχει ένα πρόβλημα, το οποίο είναι ο φόβος του μήπως και δεν μπορέσει να τους ξεπεράσει ή κάτι τέτοιο, κλπ, (ΟΡΘΟΝ), με αναγκάζει να σε ρωτήσω! Διάβασε παρακάτω, τί!
  • Δηλαδή λες να φοβάται ο “Σόρος-Τσίπρας”, μπας και δεν γίνει τόσο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ, όσο ο ΚΥΡΚΟΣ, ή τόσο ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, όσο ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ; Μπράβο σου ρε, που έχεις τέτοια… όνειρα για την… Αρχηγάρα μας αυτήν!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

Μπάρκα! “Καρφώθηκες” μόνος σου χθες στην Βουλή! Πρόσεχε!..

2. ΧΙΕ! ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ, Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΤΟ “ΑΛΚΑΖΑΡ”, ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ “ΠΗΓΕ” ΚΑΙ ΣΦΗΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΠΛΙΟΝΑ (ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΤΑΝ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ SE KERKIDA ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ (ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ) ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΕΤΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ “ΦΑΝΣ” ΤΩΝ “ΤΥΡΙΩΝ”!!!

3. ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / “Θ7” ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΗΣ 09-03-2021, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!..

Η “Θ7” ΑΝΕΦΕΡΕ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ” ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π., ΤΣΟΥΚΑΛΑ- ΒΑΡΔΑΛΑΚΗ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!..

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!

(Χίε, Τριαντ/λε και λοιποί)!..

ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ 6 ΕΚ-ΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗ;

“ΠΑΤΑΤΕ” ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ “ΣΤΡΩΣΕΤΕ” ΚΑΙ “ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ” ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ… ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΚΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!.. 

ΡΩΤΑΜΕ

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ, ΣTO “ΣΑΪT” ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Θ21: “ΑΝΤΑΡΣΙΑ” – “ΑΝΤΙΦΑ” – “ΚΚΕ” – Αναρχικοί – Αντι-εξουσιαστές, κλπ!

Θ4: ΜΠΑΟΥΚ: ΦΙΛΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ και ΦΙΛΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ!..

Θ13: ΒΑΖΕΛΟΣ: ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΑΘΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, ΚΥΡΙΩΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” Β’ ΓΕΝΙΑΣ ΑΛΒΑΝΟΙ “Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ” ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟ-ΤΣΑΜΗΔΕΣ!..

Θ7: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.: Άτομα απ’ όλες (!) τις πολιτικές Παρατάξεις!..

ΠΑΝΘΗΡΕΣ”: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά και ΚΚΕ, “ΑΝΤΑΡΣΙΑ”, “ΑΝΤΙΦΑ”, κλπ!..

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ “Θ7” ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

4.

Bu neyin korkusu Yunanistan! İsrail’den kiralık İHA

Ege ve Akdeniz’de yaşanan her olayda Türkiye karşısında hezimete uğrayan Yunanistan, İsrail’den 3 yıllığına kiraladığı 2 adet Heron Mk2 tipi İnsansız Hava Aracı’nı (İHA) nisan ayında teslim alarak, Ege’deki İskiri (Skiros) Adası’na yerleştirecek.

2021-03-12 
Bu neyin korkusu Yunanistan! İsrail’den kiralık İHA
Yunan personelin, yaklaşık 40 milyon Euro’ya kiralanan 2 adet İHA ile ilgili İsrail’deki eğitimi tamamlandı. Heron Mk2’ler 10 bin metrenin üzerinde uçabiliyor, 45 saat havada kalabiliyor. Faaliyet menzili ise yaklaşık 350 kilometre. Yunanistan’da halen, Larisa üssünde konuşlanan, eski model (1982 ve 2005) Yunan yapımı, toplam 6 adet Pegasus ile 2002’de Fransa’dan satın alınan 8 adet Sperwer tipi performansları sınırlı İHA’lar bulunuyor.

Türk İHA’larına karşı

Yunanistan’ın İsrail’den yeni model İHA kiralaması, Türk İHA’larının 2 yıldan beri Ege, Akdeniz ve Meriç semalarında uçarak, keşif ve gözetleme faaliyetlerinde bulunması üzerine kararlaştırıldı. Yunanistan bu süreçte, Ege’de Türk İHA’larının tespiti için F-16 savaş uçaklarını havalandırmak zorunda kalırken, bu da Atina için büyük maddi külfete neden oluyor.

5.

Έρευνα αστυνομίας και ΕΥΠ για 22χρονο Ισραηλινό υπήκοο… Συνελήφθη!

Στο επίκεντρο έρευνας της αστυνομίας και της ΕΥΠ βρίσκεται από σήμερα τα ξημερώματα ένας 22χρονος Ισραηλινός. Συνελήφθη λίγο μετά τις 2 π.μ. από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης έπειτα από πολύωρες αναζητήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε εντοπιστεί με τη μοτοσικλέτα του χθες το μεσημέρι κοντά στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς. Καθώς μάλιστα υπήρχαν υπόνοιες ότι βιντεοσκοπούσε το κτίριο οι κινήσεις του θεωρήθηκαν ύποπτες και άμεσα ξεκίνησε προσπάθεια εντοπισμού του.

Μετά από πολύωρες αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη τα ξημερώματα. Όπως διαπιστώθηκε είναι υπήκοος Ισραήλ και εργάζεται νόμιμα στη χώρα. Πάντως, η πολυεθνική εταιρεία στην οποία δουλεύει διατηρεί εγκαταστάσεις κοντά στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όπου εντοπίστηκε να κινείται.

6.

Emperyalizmin İngilizcesi…

05.03.2021 

Kölecilik, sömürgecilik, emperyalizm ve dünya hakimiyeti plan, program ve çalışmaları denince akla ilk önce eski adıyla Britanya Krallığı, yeni adıyla Birleşik Krallık İngiltere  gelir . Daha sonra onu Fransa, İspanya, Portekiz, Hollanda, Belçika, İtalya, Danimarka gibi batılı ülkeler izler… Bu ülkelerin çoğu krallarla yönetilen batı tipi demokrasilerdir (!) . Herkese dokunursunuz ama; asla krallara, onların ailelerine, işgal ettikleri makamlara ve çıkarlarına dokunamazsınız…Sembolik de olsalar o ülkelerin krallarıdırlar. İşte böyle kralların kral gibi yaşadıkları bir demokrasi ülkesine uzanır emperyalizmin ve sömürgeciliğin merkezi…Bundan dolayı bu krallar ve hanedanları o ülkeler için milli, yerli, özel ve el üstünde tutulan kutsal emanetlerdir.

Bizdeki bazı batı kuklası aydın taslaklarının gözünde Osmanlı sultanları vatan satan ve düşman gibi tanıtılan insanlardır. Bunların ve çocukları hakkında yurda giriş yasağı bile koydurmuş, birçoğu gurbet ellerde ölmüş vatanlarına gömülme hakkına bile sahip olamamışlardır.  O ülke insanlarının gözünde batının kralları ülkenin kurucu babaları, milletin köklerinin uzandığı kadim şahsiyetlerdir. Hayat tarzı, devlet anlayışı gibi her şeyi ile batıyı kıblesi olarak gören bizim müsvette aydınlarımız milletimizin tarihi gerçeklerini görmemekte olağanüstü hassastırlar. Tarih ve Osmanlı ve hanedanlığı düşmanlığı yapmak Türkiye tipi uzaktan kumandalı demokratik(!) yönetimlerin karekteri haline gelmiştir.  Onları batının kralları ve krallıkları hiç rahatsız etmez. Ama;  Osmanlı padişahları (Halifeleri) ve Osmanlı devletinin adını duyunca hemen tepeleri atar, cinnet geçirmeye başlar, tarih ve hakikat düşmanlıkları nükseder. Türkiye hariç böyle bir tarih düşmanlığı ve mankurtluk örneği vefasızlık ve saygısızlık dünyanın  sömürge altındaki ülkelerde ve eğitim sistemlerinde görülür.

Örnek aldıkları batı dünyası kendi tarihlerini çadır ve aşiret devletleri gibi 19. Asrın başlarında başlatmaz. Taklit ettiklerinin tarihleri binlerce yıllık köklerine ve atalarına dayanır. Bizde ise; tarihimize ve atalarımıza hakaret, küfür, ihanet, geçmişimizi inkar modernliğin, çağdaşlığın, ilericiliğin vazgeçilmez refleksleri olarak ortaya çıkar, sırıtır. Hala Türkiye’de, eğitim kurumlarımızda üniversitelerimizde tarih ve geçmişimize küfredilir, kültür ve tarih düşmanlığı yapmak gelenek haline gelmiştir. Orta öğretim ve Liselerde çocuklarımıza okutulan tarih kitaplarına bakın… Her yerde sömürge tipi bir eğitim anlayışı, utangaç bir tarih bakışı, tek adam mantığı üzerine kurulan ve kurgulanan eğitim ve devlet anlayışı perspektifi tertemiz beyinlere pompalanmaya çalışılıyor. Tarih olarak okullarımızda okutulan, gençliğimize anlatılanların çoğu tarihçilere sipariş verilerek yazdırılan güdük ve yalan söyleyen bir tarihtir.  Kadim tarihimizden Selçukludan, Osmanlıdan ve onların kahraman Sultanlarından bahsetmek, gelecek nesillere geçmişimizin ve köklerimizin tarih bilincini öğretmek adeta suç işlemek gibidir.

Tarih kitaplarımızın  ve tarihçilerimizin birçoğunun bakışı açısı çok yüzeysel, üstün körü, geçmişten habersiz gelecek ufku olmayan yavan anlayışlardan ibarettir. Kör bir tarih anlayışının elbette ki şaşı bir gelecek ufku olur. Bir asırdır inat ve ısrarla okutulan, aşılanmaya çalışılan kısır bir tarih bilinci işte böyle fikirsiz; X kuşağını, amaçsız ve dijital dünya bağımlı Y kuşağını, dağlara çıkarak askeri ve polisiyle savaşmayı kahramanlık bilen marksist, leninist, ateist terörist kuşakları doğurmuştur.

Emperyalizmin kanımıza canımıza işlediğini malımıza, din, vatan ve milletimize kast ettiğini tam olarak anladığımız ve kavradığımız gün geçmişimiz bugünümüz ve geleceğimizle ilgili sağlıklı köprüler kuracağımız gündür. Evimize, okulumuza, hayat tarzımıza, zihnimize, düş ve düşüncelerimize müdahale eden  gelecek tasavvurumuzu, hayat ve  hayal dünyamızı işgal ve istila eden emperyalist bir eğitim tarzının genç kuşaklara dayatıldığı başka bir ülke var mıdır acaba dünyada? Bu açıdan Afrika’nın sömürge ülkelerinden  hemen hemen bir farkımız yok. Bu durum sadece Türkiye’nin içine düştüğü/düşürüldüğü bir oyun değil, tüm İslam aleminin yaşadığı traji komik bir gerçektir.

Emperyalizmin  boyunduruğundan çıkmak, kendi özgürlük ve bağımsızlığımıza, barış ve huzurumuza kavuşmak için tüm mazlumlar ve İslam ülkeleri önce kurtuluş savaşlarını  kendi yüreklerinde, ailelerinde, bölgelerinde, ülkelerinde  emperyalizmin ağababaları batılı ve doğulu krallara krallıklara karşı vermek zorundadırlar. Yoksa; bu küresel sömürü ve işgaller üzerine bina edilen Firavun düzenlerinin hakimiyeti torunlarımızın torunlarına kadar uzayıp gidecek bir dilamma olarak sürüp gideceği kesin.

Zulmün, sömürünün, işgalin, istilanın İngilizcesi, Fransızcası, Hollandacası… olmaz. Neden, kimden, nasıl ve ne şekilde gelirse gelsin bunlar Kabil soyluların ve milletlerin özellikleridir. Habil soylular kendi hak ve hukuklarını savunmadıkları ve bunlara karşı mücadele etmedikleri sürece zulüm nice binyıllar daha sürüp gidecek…

Köleler; kafaları çalışmayan zayıf, beceriksiz ve aptal insanlar değillerdir. Fakat; efendilerine karşı başkaldırma cesaretini kendilerinde bulamayan zavallı korkaklardır.

Arif Altunbaş, Haber 7

 

7. ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

 

8.  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Hakaret gibi… Müslüman ülkede Papa’ya özel Hristiyan askerler!

Irak’a ziyarette bulunan katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus’a Irak ordusundan, özel olarak üzerlerinde haç işareti taşıyan Hristiyan askerler tahsis edildi.

2021-03-07 
Hakaret gibi... Müslüman ülkede Papa'ya özel Hristiyan askerler!

Tarihte ilk kez bir papa Irak’ı ziyaret ediyor. Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus, 8 Mart’a kadar sürecek Irak ziyaretine 5 Mart itibarıyla başlamıştı. Papa, önce Başbakan Mustafa el-Kazımi, ardından Cumhurbaşkanı Berhem Salih ile görüştü. Papa’nın dikkat çeken görüşmelerinden biri ise Necef’te Irak’taki Şiilerin lideri Ayetullah Ali el Sistani ile olmuştu.

Papa’nın ziyareti için Irak’ta yoğun güvenlik önlemleri alındı. 10 binden fazla güvenlik gücü mensubu bu ziyaret için görevlendirildi. Bu kapsamda Papa’ya Irak ordusundan Hristiyan askerler de tahsis edildi.

Hristiyan askerler konuşlandırıldı

Üzerlerinde haç işareti taşıyan askerler Papa’nın yol güzergahındaki noktalarda ve Papa’nın ziyaret ettiği yerlerde nöbet tutmaya başladı.

9.

Türkiye’nin Afrika’da 18 yılda yaptıkları dünya basınında

Türkiye’nin 2003-2021 yılları arasında Afrika kıtasına yönelik açılımları, African Business’in Mart 2021 sayısının geniş yer buldu. Erdoğan’ın 18 yılda 27 Afrika ülkesini ziyaret ederek diğer tüm liderleri geride bıraktığının vurgulandı. Türkiye’nin Afrika’da 2003’te 12 büyükelçiliği yer alırken, 2021’de bu 42’ye, 2003’te 100 milyon dolar olan yatırım, 2021’de 6.5 milyar dolar oldu.

Türkiye'nin Afrika'da 18 yılda yaptıkları dünya basınında
08.03.2021

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2003-2021 yılları arasında Afrika kıtasına yönelik açılımları, Afrika’nın en çok satan dergilerinden African Business’in Mart 2021 sayısında geniş yer buldu.

African Business, Ankara’nın 2005 senesini “Afrika Yılı” olarak ilan etmesinin ardından Türkiye‘nin Afrika kıtasındaki etkisinin olağanüstü derecede arttığı kaleme alındı. Söz konusu haber, başyazı olarak derginin kapağında yer aldı.

BAŞKAN ERDOĞAN, TÜM DÜNYA LİDERLERİNİ GERİDE BIRAKTI

Türkiye’nin Afrika’daki ekonomik, diplomatik ve askeri varlığına ilişkin önemli istatistiklere yer verilen makalede, Erdoğan’ın 2003’ten bu yana 27 Afrika ülkesini ziyaret ettiği ve bu sayının Afrika kıtası dışı tüm liderleri geride bıraktığı vurgulandı.

PRETORYA BÜYÜKELÇİSİ ÜLGEN: AFRİKA İLE KAZAN-KAZAN İLİŞKİMİZ VAR

Türkiye’nin Güney Afrika’daki Pretorya Büyükelçisi Elif Çomoğlu Ülgen de African Business dergisinde yer alan makaleye katkı yaptı.

Türkiye’nin Afrika politikasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ülgen, “Bu eşsiz model, Türkiye’nin Afrika kıtasına kolonyal bir amaçla gitmediğinin daha iyi anlaşılmasını sağlıyor. Afrika’da kazan-kazan stratejisiyle bulunuyoruz” sözlerini kullandı.

DOĞRUDAN YATIRIM 65 KAT, İHRACAT İSE YÜZDE 579 ARTTI

Türkiye’nin Afrika’ya yönelik doğrudan yatırımlarının 2003’te 100 milyon dolar seviyesinde olduğunu hatırlatan dergi, bu sayının 2021 itibarıyla 6,5 milyar dolara çıktığının altını çizdi.

Türkiye ile Afrika arasındaki ticaret hacminin 2003 yılında 5 milyar dolar seviyesinde olduğu, 2019 itibarıyla ise 25 milyar doları aştığı kaydedildi. Öte yandan, Türkiye’nin Afrika’ya yönelik ihracatının 2003’ten 2018’e kadar yüzde 579 artış gösterdiği belirtildi.

DİPLOMATİK MİSYONLAR ARTIYOR, THY 33 ÜLKEDE 51 NOKTAYA UÇUYOR

2003 yılı itibarıyla Afrika’daki büyükelçilik sayısı 10 olan Türkiye’nin, aradan geçen 18 yılda Afrika kıtasındaki diplomatik misyonlarını katbekat artırdığı ifade edilen makalede, Türk Hava Yolları’nın ise 33 Afrika ülkesindeki 51 noktaya uçuş gerçekleştirmekte olduğu bilgisi paylaşıldı.

10.

Cyber attack. 
Cyber attack
Israeli cyber-security expert Menny Barzilay warns that for the first time in history, crime is being led by the smartest people in the world.

By Yaakov Lappin, JNS

The growing risks of cyber attacks faced by all organizations and individuals around the world is a reflection of the fact that “for the first time in history, crime is being led by the smartest people in the world—smart and creative people,” a leading Israeli cyber-security expert has warned.

Menny Barzilay, chief technology officer of the Blavatnik Interdisciplinary Cyber Research Center at Tel Aviv University and the co-founder of several companies, previously served as the chief information security officer in the intelligence services of the Israeli Defense Forces. He has also held several tech-related managerial positions in the largest Israeli banking group.

Speaking during a webinar held in recent weeks, Barzilay said it was vital to recognize that “everything is hackable; given enough time and money, nothing is safe. That does not mean we cannot be secure in today’s world. But the first step is to acknowledge that everything is hackable. Prevention is not enough. We have to be able to prevent most of the attacks, and also detect those that we did not stop and respond effectively,” he said. “If we know how to do those three things, we are considered to be secure in today’s world.”

The rule of thumb, he said, is that cyber security will become increasingly important with time, and that with change come new opportunities and new threats—all part of a single inevitable two-sided coin.

As new technology such as autonomous vehicles, robotics and smart cities become available, new cyber-security solutions will also be necessary. “The challenge is how to stay ahead of the problem,” said Barzilay, comparing obstacles to being a hockey player that goes “where the puck is going to be, not where it is now.”

In an age where there are so many cyber-security startups, “it seems like we’re doing a great job, but at the same time, companies are getting hacked, including big companies. … We have to ask ourselves: Is there a way to be secure in today’s world? If those companies are being hacked, what should we do?”

In the coming future, it is clear that “more of our data” is going to be stolen,” and that cyber incidents will become more prevalent, he cautioned.

There are multiple reasons for this trend, including the way the Internet is designed, which creates an inherent asymmetry in cyberspace.

Due to this design, it is easier to be a hacker than a cyber defender—much like it is easier to be a terrorist than a government. “If you’re an attacker, you only have to succeed once. If you’re a security person, you have to succeed 100 percent of the time,” said Barzilay.

“Attackers can attack whenever they want. Security has to be 24-7,” he explained. “Attacking is very cheap. Security is very costly. The hackers have no rules. Security has so many rules and regulations. It’s like trying to guard a balloon with bare hands and the hackers have a pin, only needing to get it through the defender’s fingers once to blow up the balloon.”

‘The Darkest, Most Terrible Things’

Cyber attacks generate an estimated $1.5 trillion per year, making this form of crime extremely lucrative, and creating incentives for criminal organizations to form around cyber attacks. Some of these organizations even have their versions of CEOs and CTOs, with salaries and bonuses.

“Some viruses even have phone numbers for customer support. This is a business; this is a startup,” said Barzilay.

Addressing the specific threat of ransomware, Barzilay said that such attacks favor bitcoin because it greatly resembles “cash money that you can send on the Internet. Criminals have always preferred cash money; you never hear of criminals saying, ‘transfer funds to my account’ … and bitcoin solved the biggest problems criminals had, which is how to monetize cash money on the Internet without being caught.”

Barzilay also called attention to the “Darknet,” an online zone he defined as a “place on the Internet where people can do whatever they want anonymously. It is a marketplace to buy drugs, guns, identifies or anything else,” he said. He described it as a place where “the darkest most terrible things” occur, such as pedophilic activity.

The Darknet also created crime “as a service,” where hackers can be hired and people employed to “help sell you stolen information” or buy ransomware instead of having to develop it.

Stolen PayPal account details, fake passports and fake driver’s licenses are all on sale. Barzilay gave a glimpse into the prices in the Darknet: A stolen credit card is on sale there for between $1.50 and $3; a stolen ID is available for the same price; and a person’s entire life’s digital profile, including email and Social Security details, is on sale for between $5 to $20.

Stolen bank-account details are significantly more expensive, “depending on the bank and how much money is in the account,” he added.

“What if someone wants to buy everything—all of the above together? That costs between $1.50 to $3. First, they purchase the stolen credit card and then use it to buy everything else,” he said.

“This is the problem,” he emphasized. “Our brains are programmed to deal with problems like lions leaping at us. We are not very good at dealing with threats on cyberspace. We are good with identifying and creating a sense of urgency with threats that can be identified through our senses. If you hear, see, touch, smell or taste the threat, your brain is willing to create a sense of urgency.

“But the threat on cyber space; we cannot touch,” he continued. “Right now, at this moment, there are hundreds of cyber-attack units working for governments around the world, engaged in attacking the U.S., Israel and other countries.”

In fact, he pointed out, some people’s accounts were probably under attack while he spoke during the webinar, and yet, “the brain isn’t creating a sense of urgency” about it.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ

11.

Pope Francis in Iraq at an ‘interreligious meeting’ near the biblical city of Ur, March 6, 2021. (AP/Andrew Medichini)
Pope Francis in Iraq
Mar 7, 2021

The Vatican said it invited leaders of Iraq’s “Jewish community” to a meeting with the Pope on Saturday, despite the fact that Muslims violently purged the Jews from the country decades ago. 

By Yakir Benzion, United With IsraelFor the interfaith gathering hosted by Pope Francis during his visit Saturday near the biblical site of Ur in Iraq, the Vatican made it a point of telling journalists that representatives of Iraq’s Jewish community were invited to attend, the Associated Press reported.The Vatican didn’t bother telling the reporters why none showed up.

The Pope was in Iraq to strengthen its persecuted Christian community, and Vatican officials failed to explain that the Jewish community representatives didn’t come to the gathering because Iraq’s once-thriving and proud Jewish community of 150,000 fled the country decades earlier in the face of massacres, rabid government-sanctioned anti-Semitism, and pogroms.

Only a handful of mostly elderly Jews remain in Iraq today, where for thousands of years Jews had lived peacefully among Arabs. That era ended beginning with World War II when the Iraqi government became allied with Adolf Hitler and pushed the Nazi’s anti-Semitic message to the Iraqi people.

The British conquest of Iraq in 1942 thwarted plans to herd Jews into ghettos set up by the Iraqi Nazi sympathizers. However, the seeds of hate had already been planted as hundreds of Jews were slaughtered in the infamous “Farhud” massacre in 1941.

The anti-Semitic policies of the Iraqi government continued after the war and in the early 1950s Iraqi Jews working as secret agents for Israel helped 120,000 Jews escape to the young Jewish homeland.

Throughout the Middle East, the Jews were chased out of Arab countries like Iraq, Yemen and Syrian, where they had grown and thrived for thousands of years. All three of those countries have been hit hard by civil wars and the terror of the Islamic State, in addition to other Muslim terror groups like Al Qaeda, but with almost no Jews left in those countries, Christians are the terror factions’ chief target.

The Pope himself noted years ago that Christians are being driven from the Middle East. His visit this weekend arrived as Iraq’s once strong Christian community has now been decimated.

According to a 2019 interim study ordered by British Foreign Secretary Jeremy Hunt and led by Rev. Philip Mounstephen, the Bishop of Truro, “Christian persecution” is “at near genocide levels” in the Middle East. According to the report, Iraq’s Christian population was slashed from 1.5 million before 2003 to below 120,000 as of 2019.

“Christianity is at risk of disappearing, representing a massive setback for plurality in the region,” said the report.

12. Κε Καρατζαφέρη! (ΑΡΤ ΤV” / 12-03-2021)

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος, ο Β’, ο οποίος ήταν πράγματι μια τεράστια προσωπικότητα, στο Γραφείο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, δεν είχε ζητήσει “συγγνώμη” για γτα όσα έκαναν οι Χριστιανοί στους “Εθνικούς”, όπως είπες, αλλά για τα όσα έκαναν οι Καθολικοί, στους Ορθοδόξους!.. Βάλε να ξαναδείς το “ΒΙΝΤΕΟ”!

Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΙΚΙΝΙΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ! ΤΟ “ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΠΑΡΑΜΥΘΙ”, ΑΛΛΑ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ “ΒΓΗΚΕ” ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΛΗΝΑΣ ή ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ! 

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ… ΔΟΛΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΚΛΠ, ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΕΘΝΙΚΟΥΣ”, ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΑΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΛΠ! 

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ… ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΣ “ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ”!

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΩΝ-ΝΟ ΚΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ “ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ”!

ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟ 3ΕΤΙΑΣ, ΝΟΜΙΖΩ, ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ Ι. ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΔΗΜΟ! 

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΕΛΟΣ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ! 

ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!..

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ “ΒΑΡΥ” ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!

ΕΣΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ Ο,ΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ / Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΡΘΟΤΕΡΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ, ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΑΥΤΗΣ

13. @@65 Χ 2#(!)Χ

-/-