Μια Ποικιλία Στο… “9”!..

Φίλοι μου / μας!

1. Διαβάζω την παρακάτω τ/ε/φ και ήθελα να σας ρωτήσω, φίλοι Τούρκοι! Τί έγινε, “έσφιξαν οι κόλοι”;

Άντε ρε, “βάλτε μυαλό” επιτέλους και τότε να μην (!) φοβάστε! Τότε, να είστε σίγουροι, πως δεν πρόκειται να επέμβουν αμερικανικά πολεμικά α/φ στα εδάφη σας!..

Το “ΧΑΡΥ ΤΡΟΥΜΑΝ” δεν ήλθε για εσάς στην περιοχή, ρε χαζοί, αλλά καμιά φορά το πώς εξελίσσονται τα πράγματα, ΚΑΝΕΙΣ(!) δεν ξέρει, ΚΑΝΕΙΣ (!) δεν μπορεί, εκ των προτέρων, να τα προδιαγράψει!..

Προσοχή λοιπόν!.. 

Όσο για την διαπίστωσή σας ότι πλέον συνορεύετε με τις… Η.Π.Α. και όχι με εμάς, ήτοι τους Έλληνες, να γνωρίζετε πως οι 9 στους 10 Έλληνες* χαίρονται γι’ αυτό, το οποίο εσείς το υπονοήσατε, τάχα, [και (!)] ως μειωτικό για εμάς!..

Όμως αφού συνορεύετε πια με τις… Η.Π.Α., όπως λέτε, “καλόν είναι” να… προσέχετε!

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” κρίνουμε ως “πολύ θετικά” τα όσα δήλωσε ο Κος Καλίν, για την επαναπροσέγγισή σας με τις Η.Π.Α.!.. (Ουσιαστικά εκεί “βλέπει” ο “κοινός μηχανισμός” σας)!..  

* Αν εξαιρέσει κανείς τους “Διεθνιστές”, λέγε με ΚΚΕ, “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και τον… Γιάνη με ένα “νι”, αυτό το μεγάλο πολιτικό μου.ί !.. Το θέμα αυτό το έχουμε εξαντλήσει εδώ, φίλοι Τούρκοι!..

 

“Τουρκία – Η.Π.Α.: 1ο Βήμα Στον Κοινό Μηχανισμό”

ΥΓ. Εμείς Τούρκοι είμαστε άτομα “καλής θελήσεως” και πιστεύουμε ότι δεν έχετε καμία σχέση (λέμε τώρα βεβαίως για τις ανάγκες της… κουβέντας μας), με τα κυκλώματα των λαθρο-διακινητών, κλπ, που περνάνε στην χώρα μας, από ξηράς και από θαλάσσης, “λάθρο”, κλπ! Ρωτάμε λοιπόν! Εσείς όμως, σαν Κράτος που είστε σοβαρό, κλπ, (στον τομέα των “Πληροφοριών – Ασφαλείας” σίγουρα), γιατί δεν κάνετε τίποτε, ώστε να τους βρείτε, συλλάβετε, και μάλιστα επ’ αυτοφώρω, και μετά να τους μπουζουριάσετε; 

Είναι δυνατόν να “βγαίνει” ο σύγχρονος ΤΟΠΑΛ ΟΣΜΑΝ σας, ο νυν ΥΠΕΣ σας δηλαδή, και (μεταξύ των άλλων αναληθειών, ανακριβειών του και ύβρεων), να μας εγκαλεί τους Έλληνες, ως δολοφόνους ανθρώπων, κλπ, (“είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό Κεφάλα”), στην θάλασσα, κλπ, όταν όλοι αυτοί φεύγουν από τα εδάφη σας και μάλιστα από τα εδάφη μιας χώρας χαρακτηρισμένης ως “ασφαλούς”, το οποίον σημαίνει ότι θα έπρεπε όλοι αυτοί να έμεναν σε εσάς, και άλλα πολλά

Είναι δυνατόν να πετάει σήμερα πάνω από τα Ε-Τ σύνορά μας στο Αιγαίο ο ΥΠΑΜ σας Κος ΑΚΑΡ, για να ελέγξει τάχα την όριο γραμμή, κλπ, (σήμερα 31-12-2021, πλην μεταβεί με την στρατιωτική ηγεσία σας στην Σανλιούρφα, κλπ), και αυτό επειδή ήλθε το αμερικανικό αεροπλανοφόρο “Χ. ΤΡΟΥΜΑΝ”, το οποίο είναι σε θέση να “ακούσει” και να “δει” τα πάντα στην περιοχή μας και όχι μόνον, με τα 99 α/φ του, να ισοπεδώσει τον οποιοδήποτε… ;

Γι’ αυτό (ή και γι’ αυτό) δεν σηκώσατε σήμερα και το “Ιπτάμενο -Κατασκοπευτικό- Ραντάρ” σας στο Αιγαίο; (Κόψτε την παπαριά με την “θάλασσα των νήσων”, διότι γελάνε και τα… ψάρια του Αρχιπελάγους μας, ενώ χάνετε και το αδιαμφισβήτητο, για εμάς πάντα, στρατιωτικό σας κύρος! 33 χρόνια… “τουρκικών σπουδών” κλείνουμε φέτος ρε Τούρκοι, ακούστε και εμάς)!..  

2. Μεταξύ μας τώρα, αγαπητοί! Δεν έχει καθόλου άδικο ο Τ/Πρόεδρος, όταν λέει πως οι τόκοι (τα υψηλά επιτόκια), γεννούν τον πληθωρισμό και κάνουν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους!..   

Όπως επίσης, δεν έχει καθόλου άδικο ο νέος Τ/ΥΠ.ΟΙΚ., όταν ρωτάει (ρητορικά βεβαίως), τί δουλειά έχει ο Τ/πολίτης με το $, όταν το νόμισμά του είναι η “Τ/Λίρα”!..

Όμως να σημειώσουμε πως, το γεγονός της… “Δολαριοποίησης” της Τ/Λίρας κατέδειξε περίτρανα ότι ακόμα και αυτό το τόσο “κλειστό” και τόσο “σφιχτό”, όσο και “εκ του σύνεγγυς” παρακολουθούν συνεχώς (και) τις οικονομικές εξελίξεις, τ/Στρατοκράτος, δεν μπόρεσε (έστω αρχικά) να αντέξει στην εξωτερική σχεδιασμένη εναντίον του οικονομική επίθεση και… αλώθηκε από το κυριαρχούν Α/$!.. 

Τέλος, αξιοσημείωτες είναι 2 παρατηρήσεις ακόμα! 

α. Ο… Κεμαλικός τ/”Σύνδεσμος Βιομηχάνων Και Επχ-τιών” κράτησε στο όλο θέμα μια στάση από ουδέτερη, προς την Κ-Β, έως αρνητική, (σίγουρα οι “μικροί” Τ/”Διεθνείς Εβραίοι” δεν βοήθησαν καθόλου την Κ-Β / Άλατον, Κοτς, κλπ), διότι ακριβώς ο… κορμός του “Συνδέσμου” αυτού αποτελείται από Τούρκους εβραϊκής καταγωγής (Ντονμέδες), οι οποίοι ήσαν και παραμένουν παραδοσιακά Κεμαλικοί (CHP – MHP, κλπ) και στο άρμα των κεφαλών του “Διεθνούς Εβραίσμού”!..

β. Ο αντίστοιχος μουσουλμανικός “Σύνδεσμος Βιομηχάνων Και Επιχειρηματιών”, τα περίφημα “λιοντάρια” της Ανατολής (“Anadolu Aslanları İşadamlar”), τα μέλη της “MÜSİAD”, κλπ, εμφανίστηκαν ανίκανα να βοηθήσουν την Κ-Β και ευρύτερα το τ/Κράτος, αποδεικνύοντας έτσι ότι, καθ’ όλη την περίοδο ΡΤΕ, είχαν / έχουν χάσει το “οικονομικό ματς”, από την “TÜSİAD”, και μάλιστα… πανηγυρικά

γ. Τέλος, στο σημείο αυτό, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΟΣ (έτσι ήμασταν πάντα και ειδικότερα απέναντι στους Τούρκους, ακόμα περισσότερο), να τονίσουμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” ότι, ο Τ/Πρόεδρος ΡΤΕ χρήζει ή ορθότερα δικαιούται κάθε τουρκικού (ενν. εσωτερικού στην χώρα του), όπως και διεθνούς σεβασμού, διότι δεν εγκατέλειψε την άνιση με την “Διεθνή Εξουσία”… μάχη του, (ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΧ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΟΝ ΗΓΕΤΗ ΧΩΡΑΣ “ΝΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ” ΜΕ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ή ΑΛΛΙΩΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ” ή “ΒΑΡΩΝΟΥΣ”, όπως πολύ εύστοχα τους ονόμασε ο Τ/ΠτΔ), δεν(!)… παραδόθηκε και απέδειξε “έργοις”**, όσο και η σημερινή πολιτική στάση του να μην αρέσει στην Δύση, σε εμάς όλους, αφού προσβάλλει στην καρδιά την Άμυνά της απέναντι στην Ρωσία, αλλά και γενικότερα, ότι είναι ΗΓΕΤΗΣ, όντας πολιτικός ΑΡΧΏΝ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, κάτι που ο τ/λαός το βλέπει καθαρά όλα αυτά τα χρόνια (σχεδόν 20 πια), που ο ΡΤΕ τον κυβερνάει και γι’ αυτό τον ψηφίζει!..

** Χωρίς φυσικά να πιστεύουμε ότι δύναται κάποιος να νικήσει τους Κοσμοκράτορες, τάχα… αριστερούς, απάτρηδες διεθνιστές, Μεγαλοκεφαλαιοκράτες και “Άρχοντες Του Σκότους” (“ΘΕΟΣ ‘ΧΩΡΕΣ’ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”), “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”! Επίσης, δεν μας διαφεύγει πως, η “τύποις” … νίκη του ΡΤΕ (ας την χαρακτηρίσουμε καταχρηστικά έτσι), απέναντι στην “Διεθνή Εξουσία”, είχε και έχει τις… πλάτες της γεωγραφικής θέσεως της χώρας του, (καταλάβατε), όπως “χιλιάδες” φορές έχουμε, εδώ στον “Ε.Θ.”, τονίσει!.. 

Έτσι, απευθυνόμενοι σε κάποιους ντόπιους και ξένους ανοήτους, ασχέτους ή “στημένους”, που… φιλολογούν για το σίγουρο “αντίο” του στις επόμενες, Προεδρικές πια, εκλογές στην Τουρκία, ή αναφέρονται σε σενάρια νοθείας, από πλευράς του κυβερνώντος “ΑΚΡ”, κλπ, τους λέμε τα παρακάτω: 

(1) Ξέρετε πολλούς ηγέτες χωρών στον σημερινό μας Κόσμο, (και ας μιλάμε για ένα “ιδιαίτερο” Κράτος, όπως το Στρατοκράτος Τουρκία), οι οποίοι επί μια ολόκληρη 20ετία να τυγχάνουν της προτιμήσεως ΣΤΑ-ΘΕ-ΡΑ(!), του 35% με 40% του εκλογικού σώματος

(2) Εμείς ΔΕΝ(!) δεχόμαστε τον βρώμικο πόλεμο, ούτε κατά των Τούρκων εχθρών μας, τους σεβόμαστε απολύτως και τους πολεμάμε “ανοικτά”, “στα ίσα” και πάντα με επιχειρήματα!.. Έτσι, ρωτάμε! Πώς, Κοι, προκύπτει η αναφορά σας περί νοθείας του ΡΤΕ, αν το Κόμμα του είναι κοντά στο 50%+1, αλλά δεν το “πιάνει”, όπως λέτε; Δεν θα υπάρχουν “παρατηρητές”, κλπ, των λοιπών Κομμάτων στις εκλογές; Δεν θα υπάρχει “Κεντρική Εκλογική / Εφορευτική Επιτροπή”, ορισμένη με βάση το Σύνταγμα, κλπ; 

Σας καλούμε, όλους εσάς, να πάτε να βρείτε εδώ και να διαβάσετε, τί είχαμε γράψει σχετικά με τις επόμενες τ/εκλογές, με βάση τα σημερινά ποσοστά των Κομμάτων, όπως αυτά δίνονται από τις τ/εταιρείες, οι οποίες διενεργούν τα “γκάλοπ” στην γείτονα!

ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ Τ/ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΓΕΝΩΝ(!) ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΩΝ “ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ”, ΚΛΠ, ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΡΤΕ, ΑΦΟΥ Ο Τ/ΛΑΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ “ΒΛΑΞ”, ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ: “ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ… “ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΙ”, … “ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ, ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ”! (Οι οποίοι αντίπαλοί του, συμπληρώνουμε εμείς, ανοήτως φερόμενοι, ακόμα να “παρουσιάσουν” το πρόσωπο το οποίο θα αντιπαρατεθεί στις εκλογές του ΡΤΕ, αν(!) τελικώς “πάμε” σε εκλογές στην χώρα, που να απαιτούν… αντι – Ερντογανική μάχη! Έχουμε γράψει και γι΄αυτό το θέμα, εδώ στον “Ε.Θ.”! Βρείτε το, διαβάστε το και σκεφτείτε λίγο πιο βαθιά)!..

Έτσι, πού θα “πάει”, λέτε εσείς, η ευρεία / η πλατιά λαϊκή ψήφος; Δεν θα πάει στον ΡΤΕ;

Yeni Birlik Gazetesi İlk Sayfası

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΛΕΤΕ, ΑΛΛΟΣ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΡΤΕ, META AΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2023, ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Τ/ΠτΔ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 10 ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;  

Νομίζετε βρε, ότι όλα αυτά τα… τουρκικά, που τώρα γράφουμε εδώ, δεν τα ήξερε ο Ομπάμα το 2016, όταν επιχείρησε εκείνο το “Κίνημα” “της πλάκας” κατά του Τ/Προέδρου, νομίζοντας ότι οι τ/ΜΥ είναι “ολα λα λα, τρα λα λα”, χωρίς καν να σκεφτούν το “προφίλ” του Αρχηγού τους Κου Χ. ΦΙΝΤΑΝ, με εντολή μάλιστα την δολοφονία του Τ/Προέδρου;

Τα ήξερε και γι’ αυτό επεχείρησε τότε μια… εκσυγχρονισμένη όμοια ανατροπή του ΡΤΕ, ανάλογης εκείνης του Α. Μεντερές! (Άλλο το 1960 και άλλο βεβαίως το 2016)!.. 

Για πάτε λοιπόν, όσοι ξέρετε όμως τ/πολιτική ιστορία, και συγκρίνετε τις 2 αυτές περιόδους των Ισλαμιστών στην εξουσία στην Τουρκία, στην τελική τους φυσικά… ευθεία και θα με θυμηθείτε, διαπιστώνοντας τις αμερικανικές κατά των 2 ηγετών (Μεντερές – ΡΤΕ), σχεδιαστικές ομοιότητες ανατροπής!..       

3. Παρακαλούμε… ικετευτικά(!) τον “Πασά” Δντη Ασφαλείας της ΓΑΔΑ, Κο ΤΖΕΦΕΡΗ, να ενδιαφερθεί και να πάρει πάνω από το κεφάλι μας τον “κρυφό” (“τύποις” βεβαίως), “Οίκο Ανοχής”, που έχει “ανοίξει” αυτή η Βουλγάρα τσατσά Ντανιέλα, μαζί με τους προστάτες της!..

Σου πάει ρε Τζεφέρη, να κάνει πλάκα η Βουλγάρα, και όλα τα λιμά που έρχονται να… εκτονωθούν, με τους δήθεν… μαλάκες των ΕΕΔ; Εσύ άραγε πού ζεις; Αυτά λένε οι Αστυνομικές  αρχές σου; Αυτά λένε, ακόμα και οι αρχές σου, σαν Καρατέκα, όπως διαφημίζεσαι;

Αν το αίτημα στο υπέβαλαν πχ κάποιος των πολιτικών ή κάποιος, τέλος πάντων, επώνυμος, θα ενδιαφερόσουν να δώσεις  λύση; Αν πχ στο ζητήσει ο “δικός” σου Κος Χρυσοχοϊδης, θα ενδιαφερόσουν;

Θα ήθελες πχ το αίτημά μας αυτό να στο… υπέβαλε ο Κος Α/ΓΕΕΘΑ; Αν “ναι”, πες το μας! Αν ο Βούλγαρος Πρέσβης, επίσης πες το μας!.. Πώς ακριβώς το θες το αίτημα, βρε; Σε λίγο ή περισσότερο χρόνο θα είσαι απόστρατος! Τότε;

Tέλος, σου θυμίζουμε ότι “Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ”!.. Μην το κάνεις προσωπικό το θέμα και ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ ή ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ Π-Θ! Πρόσεξε!

ΑΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ή ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ, Η “ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ”, ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ!.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕ, ΑΛΛΑ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ, ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ “ΘΕΙΑΣ ΟΡΓΗΣ”!.

4. Προς την Αντι-Τρομοκρατική, ενταύθα!

Εξετάστε και το εξής ακολουθούν παρακάτω σενάριο, (άλλωστε δεν  έχετε  να χάσετε και τίποτα), αν(!!!) πράγματι η υπόθεση είναι “καθαρά” απαγωγή (“Κυπαρίσσης”) και μόνον!.. (Γι’ αυτό ρωτήστε πρώτα την “ΕΛΑΣ” και κυρίως την ΕΥΠ)!..

Ζητείστε μετά από τον Ασφαλείας της ΓΑΔΑ να σας δώσει το σημερινό ονοματεπώνυμο και την δνση του ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑ Κων-νου, (του Θείου), και ακολούθως… καλέστε τον (sic), (προφανώς τον θέλει “έξω” η “ΕΛΑΣ” και ίσως και η “ΕΥΠ”), και ρωτήστε τον σχετικά!

Αυτός είναι γνωστός και φίλος, “κολλητός” μάλιστα, του Β.ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ (και αυτόν τον θέλει μάλλον έξω η “ΕΛΑΣ” και η “ΕΥΠ”) ή φίλος και(!) αυτού!..

Απαγωγές τέτοιου μεγέθους μόνον ο Β. Παλαιοκώστας είναι σε θέση να οργανώσει και να φέρει σε πέρας στην Ελλάδα, εκτός αν χάσαμε επεισόδια και “γεννήθηκαν” και άλλοι! [Υπάρχει φυσικά η περίπτωση να είναι και ξένοι μέσα στο κόλπο και εννοώ ο εγκέφαλος και ηθικός αυτουργός να είναι εξ Ιταλίας (5% πιθανότητα), λόγω πιθανών χρεών του θύματος!.. Δύσκολο, (το θύμα πήγε πρόσφατα Ιταλία ή ο αδελφός του και οι Ιταλοί θα μπορούσαν να τον “χειριστούν” εκεί, ενώ σημειώστε πως οι Ιταλοί δεν “δουλεύουν” έτσι), αλλά φυσικά “παίζει” και αυτό! Το εξετάζετε, ως ενδεχόμενο και το “πετάτε”]!..

Και τα 2 παραπάνω ελληνικά αυτά… διαμάντια συνδέονται επίσης με Αλβανούς, Ρομά και “Ρωσοπόντιους” (Καζακστανούς, Γεωργιανούς, κλπ, του Μενιδίου, όπου και ένα εκ των καταστημάτων του θύματος και του αδελφού του), άτομα ιδιαιτέρως σκληρά ως χαρακτήρες και επιπέδου από 0, έως μείον… !

Πες – τε λοιπόν στον… γέροντα Βοϊδονικόλα (τώρα κάνει τον συν-διαχειριστή σε “κρυφό Οίκο Ανοχής” στην Αθήνα και δηλώνει Θεσσαλονικιός, από Μανιάτης που είναι), αν σας πει πως δεν ξέρει κάτι για την απαγωγή, κλπ, να σας δώσει τα στοιχεία του Γεωργιανού φίλου του (μιας κάποιας ηλικίας / 48-52 ετών), ο οποίος οδηγεί μια “τσόπερ” μηχανή, [όπως και του Αλβανού με τα ασύμμετρα πόδια], και ακολούθως καλέστε και ρωτήστε και τους 2 αυτούς, εστιαζόμενοι, ειδικά για το θέμα της απαγωγής, στον Γεωργιανό! (Ο Αλβανός ξέρει τα πάντα για την αλβανική “ΜΑΦΙΑ” στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, Πλ. Αττικής, Κολωνό, κλπ)!..

Ο ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ, ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΩΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ “ΚΙΑΠΕ” ΚΑΙ “ΚΑΡΑΪΒΑΖ” ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ… (ΠΙΘΑΝΟΥΣ) ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ! ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΝΟΙΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΠΡΩΗΝ “ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ” ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! (ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, “ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ” ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε/ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ, ΕΝΩ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΟΝ “ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ”, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ” ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΚΟΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ”)!..

Το διαμέρισμα, που σήμερα η εκλεκτή αυτή… Κα από την Βουλγαρία, η οποία απείλησε με μήνυση, κλπ, όταν της δηλώθηκε πως είναι γνωστή η… βιωτή της και σ’ αυτήν την πολυκατοικία που ήρθε, ανήκει σήμερα σε έναν Έλληνα από την Καλαμάτα (“Μούτρο”), ο οποίος είναι παντρεμένος με ξένη (πιθανώς και αυτή Βουλγάρα; Δεν ξέρουμε να σας πούμε) και ο οποίος διατηρεί “Τουριστικό Γραφείο”  στην Καλαμάτα και μεταξύ των άλλων περνάει στην Ιταλία “λάθρο”, έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών!.. (Πριν από 1,5 χρόνο στο ίδιο αυτό διαμέρισμα διέμενε οικογένεια Σύρων, τους οποίους “πέρασε” στην Ιταλία, έναντι μεγάλου οικονομικού τιμήματος, μαζί με την οικογένεια επίσης του αδελφού του Σύρου, τον οποίον -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- τον είχαν συλλάβει οι Ι/ΜΥ στην Μ. Ανατολή, ως συνεργάτη της “Χαμάς”! Την πληροφορία αυτήν, μαζί με την “φωτο” του Σύρου (που μετά από την ανακοίνωση της συλλήψεώς του από τους Ισραηλινούς δεν τον ξαναείδαμε), την ανεβάσαμε τότε εδώ στον “Ε.Θ.”, ακριβώς όπως αυτή είχε “περάσει” στο “σάϊτ” www.worldisraelnews.com!

Στην ίδια περιοχή είχαμε την σύλληψη, παλαιότερα, του επίδοξου δολοφόνου του υπηρεσιακού επί μνημονίων Π-Θ μας, αναρχικού (;) ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ, και άλλα πολλά, όπως πολλά έχουμε και “σήμερα”!..

Αστυνομία όμως ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ, διότι ευλόγως θα μας ρωτήσετε, γιατί δεν πήγατε ή δεν πηγαίνετε σ’ αυτήν! ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΝ, ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ, ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!..

Αυτά αγαπητοί φίλοι στην Αντι-Τρομοκρατική! Δεν χάνετε τίποτα να εξετάσετε ό,τι εδώ μόλις διαβάσατε!..

Πριν κλείσουμε το θέμα, τονίζουμε και πάλι! ΔΕΝ ΕΜΠΛΑΚΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ “ΔΟΥΛΕΙΕΣ” ΤΗΣ “ΜΑΦΙΑ” ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ή ΙΣΩΣ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ” ή ΚΑΙ ΤΗΣ “ΕΥΠ” (ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΕ ΝΥΝ Α/ΕΥΠ, ΩΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ…)! Η “ΜΑΦΙΑ” ΗΛΘΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΣΕ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ “ΕΚΟΨΕ” ΑΠΟ ΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ… “ΖΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ” ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΔΕΝ ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΑΤΟΣΤΙΜΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!.. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΗΣΑΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΠΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΝΔ!.. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗ-ΣΟΥ-ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΝΕΙΣ… ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ… Β. ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ… “ΔΟΥΛΕΙΕΣ” ΤΟΥ!..

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΚΡΑΔΑΝΤΩΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΑΣ”, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΥΠ”!..

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ, ΚΛΠ, “ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ” ΚΑΙ “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΝΑ “ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ” “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ  ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ!..

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ! ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΠΙΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΙ ΠΧ Ο ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ Η… ΝΤΑΝΙΕΛΑ… ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ (“ΜΑΦΙΑ”), ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ… ΑΙΓΙΔΑ (SIC) ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ “ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ”, ΟΤΙ “ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ” ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ “ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΠΡΕΦΑ”, ΤΟΥΣ… ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΜΑΣ;

ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ 2 ΠΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ… ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΑΦΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ… ΦΙΛΙΟΥΣ, ΚΕ ΤΖΕΦΕΡΗ!.. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!.. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΡΓΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ό,ΤΙ ΤΥΧΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΚΤΑΙΟ ΚΑΚΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ!..

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΗ, ΚΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;

5. ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!..

6. ΚΑΛΑ! ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟΥ “ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ”, Ο ΔΗΘΕΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ” ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; MA ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ Ρ/Σ “ΕΛΛΑΔΑ FM” ΤΟΥ… “ΤΙΓΡΕΩΣ”!..

7. ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΑΜΠΑΣ; ΚΡΙΜΑ ΡΕ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ! ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΧΙΑ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

Israeli defense minister blasted for hosting Abbas who rewards terrorists that murder Israelis

Bennett reportedly criticized the meeting when notified ahead of time.By David Hellerman, World Israel News

Right-wing Israeli politicians from the governing coalition and the opposition denounced Defense Minister Benny Gantz for hosting Palestinian Authority President Mahmoud Abbas at his home in Rosh Ha’Ayin this week.

Abbas was joined by adviser Hussein al-Sheikh and PA intelligence chief Majed Faraj. Gantz and Abbas spoke alone for part of the two-and-a-half hour meeting.

The encounter marked the first time since 2010 that Abbas crossed the Green Line for talks in Jerusalem with then-Prime Minister Benjamin Netanyahu and former Secretary of State Hillary Clinton.

Abbas also attended the funeral of Shimon Peres in 2016. Although he greeted Netanyahu, the two held no discussions.

According to various reports, Gantz had offered Abbas a series of “confidence-building measures” as described by the Israeli Defense Ministry, which included economic benefits to the P.A. with regard to VAT, import taxes and excise duties; a NIS 100 million ($32.2 million) loan; 1,100 entry permits for Palestinian businessmen; and dozens of VIP permits for senior P.A. officials.

Gantz’s other concession to the Palestinians includes the legalization of the status of 9,500 undocumented Palestinians and foreigners living in Judea, Samaria and Gaza.

The Defense Ministry said Gantz and Abbas also discussed construction plans for Palestinian homes.

Israel’s Kan News reported that Prime Minister Naftali Bennett was notified ahead of time and criticized the meeting. While Bennett opposes peace talks with the Palestinians, his government is helping prop up the struggling Palestinian Authority.

Two cabinet ministers from the New Hope party, a coalition partner, assailed Gantz for holding the meeting and also for not notifying the cabinet in advance.

“I wouldn’t have invited to my home someone who pays salaries to murderers of Israelis and also wants to put senior IDF officers in prison in The Hague, including the host himself,” said Housing Minister Ze’ev Elkin to 103 FM.

Gantz has “no leeway from the government to hold peace negotiations, and he knows it,” Elkin insisted.

Communications Minister Yoaz Hendel told Kan News he “personally wouldn’t have met” with Abbas, who “in my eyes is still a Holocaust denier and is playing a very strange double game.”

Opposition figures added their criticism.A Likud statement said that “the Israeli-Palestinian government of Bennett is returning [Abbas] and the Palestinians to center stage” and insisted that “it’s only a matter of time until there are dangerous concessions to the Palestinians.”

A similar statement was released by the Religious Zionism party.

“The meeting and the connection with Abu Mazen (aka Mahmoud Abbas) are foolish both morally and politically,” Gush Etzion Regional Council Head Shlomo Ne’eman said in a statement after the meeting.

“Abu Mazen has been irrelevant for a long time. His past is ripe with Antisemitism, bloodletting of Jews, Holocaust denial, and harming his own people. Abu Mazen is the leader of the PLO gang, which clings to power through a brutal dictatorship while violating the human rights of the Arabs living under the PA, all the while paying the salaries of terrorists.

“We live in Judea and Samaria and have good relations with our Arab neighbors. The majority of the Arabs in this area are anti the Palestinian Authority, and against Abu Mazen the dictator. That number is growing.  It’s a great shame that Abu Mazen’s source of strength and relevance comes from the government of Israel.”

However, Foreign Minister Yair Lapid said the meeting was “important for both Israel’s security and its international status. Security and civilian coordination with the PA is essential to Israel’s security.”

And Health Minister Nitzan Horowitz tweeted that “strengthening the ties and striving for a diplomatic solution is a top interest for both nations.”

Gantz previously met with Abbas in Ramallah in August.

JNS contributed to this report.

8. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΠΟΛΕΜΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!.. 

Savaş retoriği

31.12.2021

Savaşlar iki taraf veya taraflar arasında birinin diğerine üstün gelmesi için yapılan kanlı hesaplaşmalardır. Er veya geç bir gün savaşlar bitebilir ama, hesaplaşmalar nesillerden nesillere miras kalır. Hesaplaşmalar bitmez.

Kurt kuzuyu yemek istediğinde kuzuya, ‘’Suyumu neden bulandırıyorsun’’ diye saldırırmış. Aslında bulanık olan su değil gözü dönmüş kurdun niyetidir.

Dünyada meydana gelen savaşların çoğu incir çekirdeğini doldurmayacak meselelerden kaynaklanır. Daha sonra intikam alma ve üstün gelme hırsı kan davasına dönüşür. Bir akıl tutulmasının anaforuna tutulan insanın kuyuya attığı taşı yıllarca, belki asırlarca kırk akıllı tarafından çıkaramaz.

Bugün Rusya ve Çin ile ABD ve yandaşları arasında estirilmek istenen savaş rüzgarıyla dünya 2. Dünya savaşından sonraki soğuk savaş dönemine doğru gidiyor.

ABD=NATO’nun Rusya ile yaptığı anlaşmaya uymaması ve batı Avrupa’daki eski Sovyetler Birliği ülkelerini NATO’ya almasıyla başlayan güven bunalımı Rusya’yı tedirgin edip harekete geçirerek Gürcistan’dan Abhazay’ı, Ukrayna’dan Kırım’ı işgal eden Rusya’ bugünkü hale geldi.

Burada kim haksız, kim haklı? Sözünde durmayan ve suçlu olan kim?

2. Dünya savaşından sonra Sovyetlerin Macaristan, Çekoslovakya, Polonya ve Baltık ülkelerini ani baskınlarla işgal etmesi, Yunanistan hariç Balkan ülkelerini ele geçirmesi batı dünyasında büyük bir panik ve korkuya yolaçtı.

Kapitalist Avrupa devletleri Sovyet imparatorluğunun kan denizinde boğulmaktan korkarak alelacele ABD yılanına sarıldı. Bu panik ABD’nin işine geldiği kadar Sovyetlerin de işine geliyordu. Dünya iki düşman süper gücün aralarında paylaştığı ve oynaştığı bir ülke haline geldi.

İki fil tepişiyordu, onların ayakları altında Varşova ve NATO Paktına bağlı güçsüz ülkeler eziliyor, sömürülüyor köle gibi kullanılıyordu. Bir taraf; ‘’vahşi Kapitalizm geliyor’’, diğer taraf; ‘’Kızıl Kominizm geliyor’’ diye kurguladıkları şehir efsaneleriyle korku imparatorluklarını askeri, siyasi, ekonomik ve kültürel bir süper güce eriştirdi.

ABD ve Batı dünyasının Rusya’ya, Rusya’nın da Batı dünyası ve ABD’ye olan güvensizliği dün başlayan bir olay değildir. Bu güvensizlik tarihin derinliklerine kadar uzanan uzun bir hikayedir.

İskender’in ve Romalıların 3 kıtayı işgal etmesi, Hunların ve Moğolların bir fırtına gibi esip Asya’ya Avrupa’ya diz çöktürmesi, Napolyon’un tek başına dünyaya kafa tutması en sonunda Moskova önlerinde per perişan çakılıp kalması, Hitlerin Stalingrat’ ta kan gölüne saplanması, kısaca: 1. ve 2 dünya savaşlarında batının aç kurtlar gibi birbirini yemesi güven bunalımının karakterini oluşturur.

Güven; tek kalesi olan hakemi olmayan çift taraflı oynanan ve güvensizlik üzerine kurulan bir güven oyunudur. Barışı, kazanan taraf dikte ettirir, tarih kazanan taraf yazdırır.

Çoğu zaman savaşlar devlet yöneticilerinin güç sarhoşluğuna kapılarak karşı taraf(lar)ı isteyerek veya mecbur ederek kendi hilelerinin ağına düşürüp onları teslim alma oyunudur.

Tabi ki, bir milletin özgürlük ve bağımsızları için barışçıl tüm kurtuluş yollarını denemesi, son çare olarak da savaşa başvurması gibi haklı nedenleri de savaşı vardır. Bunun sebebi de mazlumlar değil zalimlerdir. Ezilenler değil ezenlerdir.  Milletlerin her türlü sömürü ve işgale karşı verdikleri bağımsızlık savaşları hariç dünyada vuku bulan savaşların çoğu gücün güçsüzlere zorbaca dayatıldığı güçlünün zayıfa meydan okumasının kanla tarihe yazılmasıdır.

Rusya’nın Asya ve Avrupa’da komşularına kafa tutması, ABD’nin dünya genelinde yaptığı kabadayılık, Çin’in bunlardan geri kalmayıp süper güç olma hevesine kapılması günümüz savaş retoriğinin baş döndürücü bir hızla kışkırtıcı ve saldırgan bir havaya büründürüyor. Tüm bu anlayış ve hava da dünyayı tehdit eden tehlikeli bir yıkım savaşının cehennemine doğru sürüklüyor.

Tarihten ders almayan insan savaşların barış ve huzur getirmediğini, dünyayı kan ve gözyaşında boğduğunu ne yazık ki çok çabuk unutuyor. Savaşları yaşlı ve suçlu insanlar ilan ediyor, ama: orada, daha çok genç ve suçsuz insanlar ölüyor.

Savaşlarda yasalar ve adalet, akıl ve vicdanlar konuşmuyor. Bir türlü ağızları kapanmayanlar şom ağızlı güç sarhoşları şımarık galiplerdir.

Batı insanı dünyayı insanlığın evrensel değerleriyle süsleyip donatarak yaşanacak bir cennet haline getirmek yerine zorla ve zorbalıkla kan dökerek bir cehenneme çeviriyor.

İnsan vahiyden kopunca insan olmanın bütün değerlerinden koparak vahşi bir canavar haline dönüşüyor. Daha sonra; hayatın ve dünyanın rengi değişiyor.

Arif Altunbaş, Haber 7

9. Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΚΗ “ΕΛΙΤ”, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΡΤΕ! 

Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

ΧΡΟΝΙΆ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ“!.. 

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, MHN BIAΖΕΣΤΕ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2023, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η “ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ”, ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΑ, ΘΑ… ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ… “ΜΑΧΗ”!.. (ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΗΔΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ);

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΕ

ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

ΕΙΘΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!..

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ / ΜΑΣ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”, ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ

2022!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-