Μπαμ – Μπουμ – Μπαμ – Μπουμ

«ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ» Νο 2

 

  1. Πριν από 1,5 χρόνο ο – τότε – Πρέσβης της ΕΕ στην Τουρκία Στέφανο Μανσερβίζι επισκέφθηκε τον – τότε – Τ/Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγό (ε.α.) Νετζντέτ Οζέλ, προκειμένου να τον ρωτήσει αν ίσχυε ό,τι είχε διαδοθεί / ό,τι «κυκλοφορούσε», σχετικά με συλλήψεις στελεχών των ΤΕΔ, που ήσαν φίλα προσκείμενοι στον Γκιουλέν!

     Κατά τη διάρκεια του γεύματος που του παρέθεσε ο Οζέλ είπε στον πρέσβη: «Εμείς ως ΤΕΔ εκπροσωπούμε την κοινωνία. Αν σ’αυτήν υπάρχουν οπαδοί του Γκιουλέν, τότε υπάρχουν και σε εμάς. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι τα στελέχη αυτά να εφαρμόζουν πιστά τις αρχές των ΤΕΔ. Αυτοί που δεν τις εφαρμόζουν φεύγουν».

     Στις 30 Αυγ. και κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ξαναήλθε το θέμα στο φως, αφού ο Ρ. Τ. Ερντογάν έδειξε τη δυσαρέσκειά του προς τον Οζέλ, για την όλη στάση του επ’ αυτού.

     Το ΓΕΕΔ είχε λάβει τουλάχιστον 1000 ανώνυμες επιστολές για στελέχη που σχετίζονταν με τον Γκιουλέν, αλλά δεν είχε ασχοληθεί, λόγω της ανωνυμίας. Ο Οζέλ είπε πως το Επιτελείο ενεργεί όταν λαμβάνει επίσημα έγγραφα, επίσημη ενημέρωση. Τέτοια όμως και για θέματα τέτοιας μορφής είναι κυρίως από την ΜΙΤ!

     Το θέμα που προκύπτει μετά είναι ποιός θα κάνει την «ανάκριση ασφαλείας», όπως την ονομάζει ο Οζέλ! Τα έγγραφα καταλήγουν στην στρατιωτική Εισαγγελία, στην οποία όμως ΔΕΝ (!) φτάνουν και οι αποδείξεις! Άρα είναι «δώρον άδωρον», αφού έτσι δεν μπορεί αυτή να… «δικάσει»! Επομένως η ανάκριση θα πρέπει να γίνεται από τη ΜΙΤ!

     Συμπέρασμα στο οποίο αγόμεθα: «Χθες φακέλωνε ο Στρατός, σήμερα η Κυβέρνηση»!

 

  1. Ο ερχομός των προσφύγων, των … «προσφύγων», των λαθρομεταναστών, των οικονομικών μεταναστών ή όπως αλλιώς θα θέλατε να τους πείτε, στην χώρα μας, αποτελεί σχέδιο της ΜΙΤ, όπως πλέον απεδείχθη, το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή στις 03-02-2014. (Έγραψαν ε/φ – περιοδικά, κλπ).

      Ο πονηρός Α/ΜΙΤ Χακάν Φιντάν, [που μετράει μέρες πλέον στην Υπηρεσία του, ξέχωρα απ’ όσα σας έγραψα για την … τύχη του τις προάλλες, αφού η πτώση του Τουρκμενικού Όρους και η συνακόλουθη πτώση και εγκατάλειψη της Τουρκμενικής Περιοχής ή Ζώνης, από τους Τουρκμένους, των οποίων ένας αριθμός 25.000 – 30.000 κινείται προς την Τουρκία, προκάλεσε την οργή του ΠτΔ Ρ. Τ. Ερντογάν εναντίον του], έκανε το αυτονόητο! Τί;

       Εφάρμοσε ό.τι είχε πει ο δολοφονηθείς από τους Ριζοσπάστες Κεμαλιστές, τέως Π-Θ και ΠτΔ Τουργκούτ Οζάλ, περί καταλήψεως της Ελλάδος από την Τουρκία, χωρίς πόλεμο, απλά και μόνο με έντεχνη αποστολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στην χώρα μας,γνωρίζοντας Α-ΡΙ-ΣΤΑ (!) τί συμβαίνει στην Ελλάδα (Κοινωνικο-πολιτικά δρώμενα / Ποιός είναι πού, Ποιός είναι ποιός, Αντιδράσεις θετικές και αρνητικές στον τεθέντα στόχο του / Τί γενικά συμβεί στην Ελλάδα, κλπ).

      Σήμερα ο στόχος του Φιντάν / ΜΙΤ, με την ελληνική πολιτική των «Ανοικτών Συνόρων» διευκολύνεται τα μέγιστα, ενώ ο στόχος του θα διευκολυνθεί όσο δεν πάει άλλο / «έτι περαιτέρω», αν η Ευρώπη «πετάξει», όπως από «κύκλους» διαρρέεται, εκτός ΣΕΝΓΚΕΝ, την χώρα μας! (Πιθανώς και τις Ιταλία, Ισπανία, αν γι’ αυτές τις χώρες αυτό φαντάζει λίγο … «χλωμό»).

      Γι’ αυτό και οι δηλώσεις Φιντάν υπέρ ενός γραφείου του «İŞİS» στην Πόλη, γι’ αυτό και τα … «TIR» και τα φορτία τους, γι’ αυτό και το εκπαιδευτικό κέντρο του «İŞİS» στο Κιλίς, φάτσα σχεδόν στο Χαλέπι, αλλά και δίπλα ακριβώς στα τουρκικά στρατόπεδα προσφύγων, (θυμηθείτε τί κατηγορούσε ο Αρχηγός του «ΡΛΚ» / της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου τον Ερντογάν), γι’ αυτό και τα εκατ/ρια χάπια – αμφεταμίνες – «CAPTAGON»(!) που ω! του θαύματος τα «τσίμπησαν» οι Τούρκοι πράκτορες στην Αντιόχεια, γι’ αυτό και οι διευκολύνσεις των Ισλαμοπιθήκων προς τους … μετανάστες και οι «πλάτες» στους λαθρέμπορους, αφού τα 2/3 των προσφύγων περνάει μέσα από τις περιοχές που αυτοί ελέγχουν, γι’ αυτό, γι’ αυτό, κλπ.

      Η ΜΙΤ λοιπόν κατευθύνει την προς την Ελλάδα ροή των μεταναστών, κλπ και το σχέδιο αυτό, κατ’ ουσίαν, ήταν / είναι υποσχέδιο ενός μεγαλύτερου σχεδίου που αφορά, να το πω, «επιθετική μουσουλμανική δράση» κατά της Ελλάδος, όχι μόνον της Τουρκίας, αλλά επιθέσεις σε συντονισμό και μετά από κοινή σχεδίαση και από συνεργαζόμενες Υπηρεσίες, κυρίως Βαλκανικών κρατών, όπως της Αλβανίας, της πΓΔΜ, κλπ

      Πώς όμως το έχει οργανώσει; Ας κάνουμε μία προσπάθεια να … μαντέψουμε! Οι υπόψη άγγελοι που ασχολούνται με το θέμα της Χορωδίας των «Σεραφείμ» είναι νεοσσοί, λίγο χαλαροί και έτσι δεν έχουν ψάξει το θέμα, όπως θα έπρεπε. Θα ξανασταλούν να δουν πειθαρχούντες …

     Δεν θα σας γράψω για τα γνωστά «Τελικά Κομβικά Κέντρα Συγκεντρώσεως Λαθρομεταναστών», σε προωθημένα σημεία της Μ. Ασίας, αλλά και της Α. Θράκης, όπως Σμύρνη, Άδανα, Μερσίνα, Πόλη, Αδριανούπολη, αλλά και για όμοια «Τελικά Κέντρα Συγκεντρώσεως», όπως Αδραμύτιο, Αϊβαλί / Κυδωνίες, Τσεσμέ, όπου και σοβαρότατο «Κέντρο Ακροάσεων» της Υπηρεσίας και νοτιότερα, Αλικαρνασσός /Bodrum, Muğla, κλπ και Ραιδεστός – Κεσσάνη – Ύψαλα – Μπαμπαεσκί – 40 εκκλησιές – Μακρά Γέφυρα, κλπ), αφού πολλά έντυπα, ε/φ κλπ στο παρελθόν είχαν γράψει την πορεία («εν ειρήνη» ήταν τότε φυσικά, αλλά και τώρα οι δρόμοι είναι οι ίδιοι), όλων αυτών των μουσουλμάνων προς την Ελλάδα. Μία τέτοια ε/φ, αν θυμάμαι καλά, ήταν η ε/φ «ΤΑ ΝΕΑ» που είχε κάνει μία πολύ καλή δουλειά, πράγματι.

     Θα σας γράψω κάτι άλλο! Προσέξτε!

     Τα κεντρικά της ΜΙΤ ασφαλώς ενημερώνονται από τις «Προκεχωρημένες Μονάδες Υποστήριξης» της Υπηρεσίας, όμως στο όλο «κόλπο» εμπλέκονται επίσης η Σ-Χ (κυρίως αυτή, ως το κατ’ εξοχήν Σώμα Πληροφοριών, που μάλιστα ελέγχει την τ/ύπαιθρο χώρα) και ο Στρατός.

     Η Σ-Χ εμπλέκεται διότι ΔΕΝ (!) θα πρέπει να επεμβαίνει και να ανατρέπει κρατικά σοβαρά  -στρατηγικά- σχέδια, όπως αυτό που συζητάμε και πράγματι ΔΕΝ (!) επεμβαίνει. (Γι’ αυτό και έγινε της ανωμαλίας, που έλεγε και ο Βουτσάς, στην παλιά γνωστή ελληνική ταινία, με τα «TİR», θα θυμάστε, που μετέφεραν όπλα και πυρομαχικά στον «İŞİS», γι’ αυτό και όσοι επενέβησαν τότε Σ-Χκες, Εισαγγελείς, κλπ και … «απεκάλυψαν» την κίνηση θα δικασθούν για… κατασκοπεία).

      Προς τούτο, η Τ/Σ-Χ διέθετε παλιότερα την «JİTEM» (!) / (κάτι σαν επιχειρησιακό «κομμάτι» της Σ-Χ, κάτι σαν «κομμάτι» στο πεδίο, «κομμάτι» του «Ειδικού Πολέμου», που έλεγε το Τ/ΓΕΕΔ πως … την αγνοεί ως Υπηρεσία) και τώρα λίαν πιθανώς να εμπλέκονται οι «Ταξ/χίες» «BORA».

       Η Τ/Σ-Χ έχει συγκεκριμένα σημεία / πόστα συγκέντρωσης και προώθησης «προσφύγων» κλπ στην Ελλάδα, για τα οποία είναι υπεύθυνη, όπως πχ στο Αϊδίνιο, ΝΑ της Σμύρνης, (παλιό κέντρο της «JİTEM» στην περιοχή), πιθανώς στην Μούγλα, στην Αδριανούπολη, κλπ και αναφέρει στη ΜΙΤ και στους Ειδικοπιχειρησιακούς της Αστυνομίας, αν απαιτείται, συνεργαζόμενη μαζί τους.

        Παράλληλα, το Τ/ΓΕΕΔ (ΥΣΠ) έχει και αυτός τα δικά του «Προωθημένα Σημεία», στα οποία Διοικητές είναι Αξκοί βαθμού Σχου, οι οποίοι συνεργάζονται και συντονίζονται με τα στην περιοχή τους ευρισκόμενα κλιμάκια της ΜΙΤ (Πχ στην Αδριανούπολη, στη Μούγλα ίσως, στο Αϊδίνι ίσως, και σε μία σειρά άλλες «προωθημένες» πόλεις, για να μην σας κουράζω, στη Δ. Θράκη και στη Μ. Ασία).

        Τα σημεία αυτά τα ονομάζει «Κέντρα Προετοιμασίας του Αγώνος στην Περιοχή του Εχθρού» και μια (!) από τις αποστολές τους, ας το πούμε έτσι, είναι η παρακολούθηση και η διευθέτηση τυχόν …  «προβλημάτων» και (!) στη διαδικασία προώθησης στην Ελλάδα, πάσης φύσεως … «λάθρο»! (Κάποια άλλη στιγμή θα δούμε τί ακριβώς κάνουν αυτά τα «Κέντρα» του ΤΣΞ).

        Έτσι, όπως είναι φανερό, με τη συνεργασία πρακτόρων της ΜΙΤ, και ειδικών οργάνων της Σ-Χ και του ΤΣΞ επιτυγχάνεται ο στρατηγικός … Οζαλικός και πλέον κρατικός τουρκικός στόχος, του να γεμίσει η Ελλάδα με Ασιάτες μουσουλμάνους … μετανάστες, ο στόχος του να … μαυρίσει η Πατρίδα μας.

        Προσθέστε τώρα στο όλο «κόλπο»:

        –     Το Τ/Προξενείο της Κομοτηνής και την … αποστολή του.

        –  Την παρακολούθηση και κατεύθυνση – καθοδήγηση (τυχόν) Τζιχαντιστών στην Ελλάδα, από τη ΜΙΤ.

        –   Την  Αλβανία  και συγκεκριμένα την Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα, που έχει μετατραπεί σε «Κέντρο Συλλογής και ΑναφοράςΣυλλεγομένων Πληροφοριών», από Αλβανούς, Κοσσοβάρους, Μαφιόζους και μη, στην Ελλάδα, για χρήση ασφαλώς εναντίον της χώρας μας και από τους Αλβανούς, αλλά και από τους φίλους τους Τούρκους, επί πληρωμή ή όχι! (Ο Κος Αποστολίδης, ένας από τους «Διεθνείς Έλληνες», τέως Α/Ε.Υ.Π. δεν ήθελε να παγιδευτεί η υπόψη Πρεσβεία, αλλά ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» μερίμνησε και έστειλε τα … «εξορισθέντα δαιμόνια» …).

        –    Τα περί «Αλβανο-Τσαμουριάς», τα περί «Αλβανο-Κέρκυρας και Αλβανο-Δ. Μακεδονίας», (ο στόχος είναι η δημιουργία αρχικά «Αλβανικού Θέματος» στην Ελλάδα και ακολούθως … θυμηθείτε τα «3 βήματα» που λέγαμε), το γεγονός ότι στην Αλβανία υπάρχουν κέντρα εκπ-σης Τζιχαντιστών, [Ελβασάν, Κούκσι, Τίρανα(;)], ότι υπάρχουν σεκταριστές μουσουλμάνοι, «φυλασσόμενοι» ανθρώπινοι μουσουλμανικοί στόχοι από το … Γκουαντάναμο, που μετρούνται στα δάκτυλα της μιάς χειρός, [πιθανώς (!) και Σίϊ], και των οποίων ελέγχεται η … ανάνηψη, το γεγονός ότι ο Ράμα θα βάλλει στη Β. Ήπειρο μουσουλμάνους πρόσφυγες, τον πόλεμο του Αλβανικού κράτους κατά των ολίγων εναπομεινάντων Ελλήνων στη Β. Ήπειρο, με τις συνεχείς προς αυτούς προκλήσεις, για τον εξαλβανισμό τους ή την φυγή τους ή την εξαφάνισή τους, την αλβανική μαφία στην Ελλάδα που «ανδρώθηκε» και παρέχει και … προστασία σε Τζιχαντιστές και, και, και, … Θυμάμαι στην Αλβανία, σε διαβαλκανικό Σχολείο, πρώην Αρχηγό των ΜΥ της χώρας, με αδελφό διαβιούντα στο Αίγιο, να προσπαθεί να πείσει για το τί αγώνα έχει κάνει η Αλβανία κατά της … τρομοκρατίας και της … διαφθοράς!

      Η Τουρκία έχει ρίξει «το χρήμα της αρκούδας» στην Αλβανία και μ’ αυτό «ανοίγει πόρτες», μ’ αυτό έχει «δολοφονήσει» την αλβανική υπερηφάνεια, ενώ εμείς τους «δίνουμε», τους ζήσαμε με τα εμβάσματα των (Αλβανών) μεταναστών από την Ελλάδα, στην χώρα τους (αφορολόγητα κλπ κλπ κλπ) και ακόμα ΠΑ-ΡΑ-ΚΑ-ΛΑ-ΜΕ τους ξεφτίλες, οι … ξεφτίλες, για τους … τάφους και τα οστά των πεσόντων το 1940-41 ηρώων μας… Κατά τ’άλλα δεν πολέμησαν οι Αλβανοί, μαζί με τους Ιταλούς εναντίον μας, το 1940!… Πού είναι η «1η φορά Αριστερά», ε; 

 

     Και άλλα πολλά θα σας έγραφα, προσθέτοντας και τους Σλάβους των Σκοπίων, αλλά φεύγω για ΝΑ Τουρκία και δεν προλαβαίνω να σας γράψω… Με φωνάζουν οι συνοδοί μου! Θα συνεχίσω!…

 

                                                

  1. Οι τ/ε-φ, (πχ η Κεμαλική «Sözçü»), ψάχνουν να βρουν ποιοί είναι πίσω από την «Ομάδα Εσεντουλλάχ» / «Esedullah Timi», η οποία εμφανίστηκε με συνθήματα σε … τοίχους συνοικιών, πόλεων της ΝΑ Τουρκίας, όπου είχαμε συμπλοκές των τουρκικών δυνάμεων, με αντάρτες του ΡΚΚ, όπως πχ στο Σιλβάν, του Ντιγιάρμπακιρ, κλπ.

      Μερικά από τα συνθήματα έγραφαν, «Η Νίκη Είναι Του Ισλάμ», «Η Ομάδα Εσεντουλλάχ Είναι Εδώ», «Θα Δείτε τη Δύναμη του Τούρκου», «Ο Θεός στον καθένα είναι αρκετός / αρκεί», κλπ.

      Μερικά από τα ερωτήματα που προκύπτουν, κατά τον τ/Τύπο, είναι το ποιοί κρύβονται από πίσω, ποιοί έστησαν την Ομάδα αυτή, αν είναι του κράτους, ή όχι και αν όχι ποίων, με ποιό σκεπτικό στήθηκε αυτή, κλπ.

      Αγαπητοί Τούρκοι … δημοσιογράφοι!

      Αφού ευχαριστήσουμε, μετά από τους φίλους και συνεργάτες σας Αλβανούς, και εσάς που μας … διαβάζετε (σας είχαμε πει άλλωστε πως είμαστε «ανοικτοί» σαν «σάϊτ» για να μπαίνετε και να μας διαβάζετε και δεν ζητάμε λεφτά, όπως εσείς / δεν έχουμε βάλλει ούτε τη στοιχειώδη ασφάλεια, όχι «κατατμήσεις» / «segmentations» που έχετε εσείς οι κυβερνο…μάγκες) και με ωραίο τρόπο μας το … «περάσατε», να σας πει ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» ποιοί είναι «από πίσω» από την Ομάδα αυτή, για την οποία είσθε τόσο βέβαιοι ότι υπάρχει, αφού τόσο ανησυχείτε, ώστε να πάψετε να ανησυχείτε!

    «Το λιοντάρι του Θεού», που και να μην μας λέγατε ότι αυτό σημαίνει το «Εσεντουλλάχ», ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» με τις μυριάδες των Ταγμάτων του θα το έβρισκαν, διότι είναι δίπλα στον Θεό, τον φυλάνε και τον υμνούν και διώχνουν κάθε είδους … σατανάδες και διαόλια, σαν το … λιοντάρι σας, αυτό το … λιοντάρι λοιπόν είναι δημιούργημα της ΜΙΤ!

     Σας θυμίζω κυρίως την παλιά «Χιζμπολλάχ» που είχε επίσης «φτιάξει» η μαφιόζικη αυτή Υπηρεσία σας, το Κουρδικό Κόμμα «Χιούντα. Παρ.», που «παίζει μπάλα» ακόμα, αλλά και το σύστημα των… «Ομολογητών» / «Itirafçılar», τους «Χωριοφύλακες» όπως και την εξαγορά ατόμων, βλέπε πχ τον Κούρδο διανοούμενο ή «διανοούμενο» Κεμάλ Μπερκάϋ, κλπ. Είναι γνωστές μέθοδοι…, ξεπερασμένες όμως! Πάντως έχετε κάνει προόδους σε αρκετούς τομείς, όπως πχ στη φαρμακολογία, με την οποία κάνατε … «άλογο» τον δυστυχή Οτζαλάν, που ψάχνει να … δικάσει την Ελλάδα, με τα «CAPTAGON» πρόσφατα, κλπ!…

    Προσέξτε όμως τώρα!

    Ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» ΔΕΝ (!) είναι κατασκεύασμα, ούτε παιχνίδι Υπηρεσιών, είναι θεία πραγματικότητα, άναρχη! Ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» σας παρακολουθεί … «στενό μαρκάρισμα»!

    ΜΗΝ γελιέστε λοιπόν και ΜΕ-ΤΑ-ΝΟ-ΕΙ-ΣΤΕ, αφήνοντας κατά μέρος τα … λιοντάρια, τα … πιλάφια, τα … ουρί, κλπ, διότι η «ΤΙ-ΜΩ-ΡΙ-Α» «επικρέμεται επί των κεφαλών σας, ως η Δαμόκλειος σπάθη»!…

    Και για να το διασκεδάσουμε λίγο, η Ομάδα αυτή είναι σαν τις … γάτες που βάζουν στο «FACEBOOK», τις τελευταίες ώρες οι … Βέλγοι πολίτες, «demek» που λέτε και εσείς, (δηλ. δήθεν, «γκουγιά»).

 

  1. Τούρκοι είστε μεγάλοι μάγκες! Σας συγχαίρω!

     – Πιάσατε στρατολόγο του «ISIS» και πιθανό σχεδιαστή μέρους ή και του όλου των επιθέσεων που έγιναν στο Παρίσι, σε βίλα, στην πόλη του Αγίου Νεκταρίου (!), στη Σηλυβρία, έξω από την πρωτεύουσά μας! [Ο Άγιος παρουσιάστηκε σε Τουρκάλες και σε Τούρκους στη Θεσσαλονίκη και τους είπε «σηκωθείτε και φύγετε απ’ εδώ, δεν είναι τόπος σας»].

     – Πιάσατε και άλλον «τύπο» στην Αττάλεια και αυτός μέλος του «ISIS», λίγο πριν τινάξει τα συσκεπτόμενα όργανα των κοσμοκρατόρων στον αέρα (G-20)!            

     – Προλάβατε και τον Κούρδο (;), 7 ώρες πριν τινάξει στον αέρα, το Νομάρχη της Σμύρνης, το Στρατηγό της Στρατιάς Αιγαίου, και κάποιους άλλους … Δημοκράτες σας, Στρατιάς με την οποία θα επιχειρήσετε -λέτε- να πάρετε ελληνικό νησί, (να ξέρατε τί σας περιμένει και σας το λέει ο θείος «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» που βλέπει από ψηλά), τον προλάβατε λοιπόν και έτσι δεν έγινε πανηγύρι στις 09:05, της 10ης Νοε, που πέθανε ο … «αιώνιος» ηγέτης σας, με τις … «αιώνιες» αρχές του! [Αυτό δόθηκε πρόσφατα ως θέμα / διδακτορική διατριβή, σε φοιτητές της Ψυχολογίας, διότι απασχολεί, εδώ και κάποια χρόνια, τη … Ψυχανάλυση]!

       Γελάνε και τα μπετά Μογγόλια!

       – Πιάσατε στην Αντιόχεια 2-3 μέρες πριν, κάτι εκατ/ρια χάπια «CAPTAGON», που πήγαιναν σε μαχητές του «IŞIS»! Δεν το ξέρατε το θέμα, εκπλαγήκατε!..

          Μας το «είπανε» και φίλοι «Πεσμεργκάδες», ότι σχεδόν όλοι οι νεκροί υπάνθρωποι του «IŞIS» στην ανακατάληψη του Κομπανί είχαν στις τσέπες τους τις αμφεταμίνες αυτές!

       –  Ανακαλύψατε (!) και … «στρατόπεδο / χώρο εκπ-σης» του «IŞIS» στο Κιλίς! Μπράβο σας! Δεν το ξέρατε και αυτό…

       – Τα άλλα 4 (;) «στρατόπεδα / χώροι εκπ-σης» που σας έλεγε ο κονιόρδος Αρχηγός του «ΡΛΚ» (τί κατάντια για το Κόμμα αυτό!) Κ. Κιλιτσντάρογλου, ότι υπήρχαν δίπλα στα 4 (;) στρατόπεδα των προσφύγων που στήσατε, ω! ανθρωπιστές, ακόμα δεν τα βρήκατε; Μήπως βρήκατε κανένα «στρατόπεδο / χώρο εκπ-σης» στα προάστια της Πόλης, ή στην Α. Τουρκία;

      –  Μάθατε τώρα … και για την τύπωση νομίσματος από τον «IŞIS», για το αξίας 694 $ Η.Π.Α. χρυσό δηνάριο!…  Μάλλον το Γαζί-Αντέπ ανήκει σε άλλο κράτος! Και, και, και, και, …

      Είναι φανερό ότι γενικά ΔΕΝ ξέρατε τίποτε για τον «IŞIS» στην χώρα σας, τώρα τα μαθαίνετε όλα … παρθενούλες, ούτε ότι συνεργάζεστε ή συνεργαζόσασταν – έστω – μαζί του, μέχρι που σας έβαλαν στους … μαυρισμένους πρωκτούς σας αυστηρό κωλοδάκτυλο οι Αμερικανοί, αυτοί οι … αιώνιοι φίλοι σας, δυστυχώς γι’ αυτούς! Κάτι και εσείς, σαν τους Καταριανούς και τους Σαουδάραβες «ένα πράγμα»!…

      Οι Γάλλοι τέλος, άλλοι φίλοι σας και αυτοί, που κατά τον Υπτγο Εκρέμ ΕΪΜΠΑΡ, της «Ομάδος Εθνικής Άμυνας» / «Milli Müdafaa Grubu», του προγόνου της τρομερής Υπηρεσίας σας της ΜΙΤ, σας έδωσαν τα ελληνικά σχέδια το 1922, επιμένουν, ως γνήσιοι απόγονοι των Φράγκων, να ψάχνουν την «αλήθεια» στην Αθήνα, δείχνοντας ότι ΔΕΝ ξέρουν, όχι μόνον τα παραπάνω, αλλά πως δεν ξέρουν ούτε … χάρτη να διαβάζουν!..

     «ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ»! 

ΥΓ. Το ίδιο άσχετοι για τον «IŞIS» είναι και οι Αλβανοί, όπως και οι Αλβανο-Κοσοβάροι! Μόνον οι Βόσνιοι Μουσουλμάνοι έχουν παραδεχτεί ότι ξέρουν τί γίνεται στα Βαλκάνια, με τους Τζιχαντιστές.

  1. Μπορίσωφ, ρε νέο-Κρούμε, γιατί ΔΕΝ δέχθηκες τον Πατριάρχη ρε αρχιμαφιόζε; Ονειρεύεσαι «Εξαρχίες», μήπως καμιά νέα Μ. Βουλγαρία, από τη Ρωσία, μουρλαίνεσαι που είναι οι Οικουμενικοί Πατριάρχες, όλως τυχαίως, Έλληνες το Γένος, ρε Σλαβόγυφτε, ονειρεύεσαι νέες σφαγές Δοξάτου, τί, για πες ρε πλιατσικόγυφτε, αρχικλεφταρά Βούλγαρε -ροι…

      Μην ξεχνάς υφίσταται ακόμα η γενιά του Βασιλιά μας, του Βασιλάκη του Β΄, του Βουλγαροκτόνου! Πού πάτε ρε ξεβράκωτοι, που ζείτε ρε τσακάλια με το πώς θα αρπάξετε ιερά μας χώματα…

     Τα ίδια ακριβώς, σε άλλη όμως έκδοση, είσθε γενικά και με τους Αλβανούς που, για παράδειγμα, δεν έχουν δώσει ακόμα ιθαγένεια στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο που τους εκπολίτισε, αλλά και με τα αδελφάκια σας τους Σλαβο-Σκοπιανούς, τους … «Μακεδόνες»!..

     Φιλάκια από τη «Γη του Φωτός»!

 

  1. Μετά από την απόφαση του ΣΑ/ΟΗΕ, την 20-11-2015, για επέμβαση στη Συρία και τις πολεμικές δηλώσεις Ομπάμα, κατά του «IŞIS», ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» αναμένει να δει πώς θα κάνει πράξη τα λεγόμενά του ο Αμερικανός Πρόεδρος, καθώς και το τί θα πράξει η ρωσική αρκούδα, τώρα που μοιάζει ο αμερικανικός αετός να θέλει να πετάξει για Συρία μεριά!… sosososososososos! “Η αρχή του τέλους”;

ΥΓ. Ήδη ο Πούτιν πήγε στο Ιράν, οι Κινέζοι με καράβια τους έφτασαν(;) στην Α. Μεσόγειο, ο Ντε Γκώλ το ίδιο, κλπ. Ίδωμεν αν θα γίνει «του Κουτρούλη ο γάμος»!…

 

  1. Οι «Alperenler» με το … υψωμένο δάκτυλο έφτασαν ή όχι ακόμα στην περιοχή των Τουρκμένων, να πολεμήσουν γι’ αυτούς ή όχι;

 

  1. Ακάκιε!

     Άγγελέ μου, όταν παρακολουθούμε τον Η/Υ ή το τηλέφωνο κάποιου στόχου παλληκάρι μου, είναι ακριβώς όπως τον παρακολουθούμε «κατά πόδας», δηλ. «δεν πρέπει να μας παίρνει / πάρει χαμπάρι»! Άρα γύμνασε λίγο περισσότερο τα … φτερά σου και άσε τους να γράφουν και να μιλάνε … «ελεύθερα» και χωρίς, με εμφάνιση προβλημάτων εξαπτέρυγό μου, να υποψιάζονται, διότι τότε δεν θα … συλλογιούνται και δεν θα γράφουν … ελεύθερα!

     Ποινή: Θα εργαστείς στη «Δρία Πτερωτών» υπό τον Θεοφάνη για 2 ημέρες!

 

  1. Ωραίο το 1,5΄ περίπου, βιντεάκι των ΤΕΔ στο … youtube!

     Είναι -λένε- στρατός ενεργός, αποτρεπτικός, ισχυρός, τολμηρός, αποφασιστικός, λιονταρίσιος (στα σύνορά τους βέβαια, μας λένε), υπεύθυνος, φιλειρηνικός και σε παγκόσμια μάλιστα διάσταση, με όραμα και ευυπόληπτος! Ιδίως αυτό το τελευταίο το προσυπογράφω!… Α ρε καραγκιόζηδες!

     Μαζέψτε τα σώβρακά σας, που ακόμα ψάχνετε να δείτε τί έγινε με την υπόθεση «κατασκοπείας και πορνείας», με τις … Βαριές και τις … ελαφρές… και άλλα πολλά! 

 

  1. Για να δούμε τί θα βγάλει η επίσκεψη Κέρρυ στο Ισραήλ… «Χερουβίμ» από κοντά!..

 

  1. Αγαπητέ Άγγελε «Μυστήριε», που συνοδεύεις τις φρεγάτες μας στις θάλασσές μας, την εβδομάδα αυτή θα μας αναλύσεις, μέχρι την Παρασκευή, με θαλασσινό τρόπο, το «Άϊντε Μεμέτη μου» του Στράτου του Διονυσίου, ώστε με πολύ απλό τρόπο να αντιληφθούν όλοι και κυρίως οι νεοσύλλεκτοι Άγγελοι τον χαρακτήρα των Τούρκων, το ποιοί είναι οι Τούρκοι!..

 

  1. Τούρκοι σας το έγραψε κάποιος μάγκας αρθρογράφος σας και εγώ θα το αλλάξω λίγο: «Η Συρία θα γίνει το Βιετνάμ σας, με ή χωρίς Τούρκους»! Εμείς οι Άγγελοι των ουρανών, οι απέναντί σας, θα κλάψουμε και πολύ λίαν πιθανώς, αλλά στο τέλος η πρωτεύουσά μας η αλύτρωτη, θα λυτρωθεί, θα γυρίσει σε μας!!!

Και άλλα πολλά θα σας έγραφα, προσθέτοντας και θέματα για τους Σλάβους των Σκοπίων, το τί γίνεται κυρίως μέσα στο Επιτελείο τους, (επέστρεψε απ΄ εκεί ο Άγγελος Μεθόδιος), αλλά φεύγω για ΝΑ Τουρκία και δεν προλαβαίνω… Με φωνάζουν οι συνοδοί μου! Θα συνεχίσουμε άλλη φορά!…

 ΥΓ. Αγαπητοί συμμαθητές! Ό,τι στέλνετε στον «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ», περνάει από τους … αναλυτές, αποκωδικοποιητές, λογοκριτές, κλπ. ΜΗΝ βιάζεστε λοιπόν! 

           «Η ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡ ΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ» !

                                           Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗ!!!

                                          «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»