Μπόχα, Σαπίλα Και Βρωμιά!..

Φίλοι Ολυμπιακοί!

Η παρέμβαση αυτή έχει στόχο έναν και μόνον! Να καταλάβετε όλοι σας ότι δυστυχώς ο ΘΡΥΛΟΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της ψυχής μας, αλλά και ευρύτερα όλος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ είναι σε πόλεμο με το σύνολο της αθλητικής βρωμιάς στην χώρας μας, που στην σημερινή όζουσα κοινωνία μας, όπου σχεδόν τα πάντα γύρω μας νοσούν, ονομάζεται… “εξυγίανση” (sic)!.. 

Σήμερα δεν θα ασχοληθούμε μ’ αυτήν, με την πλέον μαφιόζικη δηλαδή… “εξυγίανση”, κάτι που άλλωστε έχουμε κάνει εδώ, κατά το παρελθόν, σε παλαιότερα άρθρα μας, όπως ούτε θα αναφερθούμε και στην δράση των μεγαλο-αφεντικών της και των πληρωμένων τσάτσων τους!

Ειδικότερα αγαπητοί, … διαβάστε παρακάτω!

Όλοι οι εχθροί μας έχουν σκυλιάσει με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό μας, τον οποίον στοχεύουν να ρίξουν από τον αθλητικό του θρόνο, με κάθε βρώμικο μέσον και τρόπο, τα τελευταία 4, 5 χρόνια!  

Ξεκίνησε, προ ολίγου καιρού, και το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2021-2022! Θυμηθείτε λοιπόν, και “στα γρήγορα”, τα ακόλουθα!..

α. Οι βασικοί, θεωρητικά πάντα, αντίπαλοί μας Μπάουκ και Κούλα, παίζουν με δικές τους Ομάδες στην διοργάνωση και κάνουν “πλάκα”, έχοντας ένα και μόνον “ματς” να παίξουν κανονικά (καταλάβατε), αυτό με τον Ολυμπιακό μας, ενώ η Ομάδα μας φτύνει και θα φτύνει, αγωνιστικά, αίμα για να κερδίζει τους τσάτσους των Σαββίδη – Μελισσανίδη!

β. Έχουν τσάτσους-τους όλη την ΕΠΟ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην όλη διοργάνωση του Πρωταθλήματος! Ο Ζαγοράκης (δύναμη Θοδωρή ευχόμαστε, τώρα που χώρισες), ο οποίος τοποθετήθηκε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, -υποτίθεται- σ’ αυτήν με εντολή – επιθυμία του Υπουργού Αυγενάκη, την “κοπάνησε” καταγγέλοντας ουσιαστικά την επικρατούσα στην ΕΠΟ σαπίλα! Πρόεδρος ανέλαβε ακόμα ένας άνθρωπος του Μελισσανίδη, το γνωστό Αντι-Ολυμπιακό λαμόγιο Δημητρίου!.. 

γ. Έχουν τσάτσους τους επίσης και το σύνολο των αποτελούντων την Διαιτησία στην χώρα μας και ως 1ο μεγάλο πιόνι τους τον από πέρυσι νέο Βρετανό Αρχι-Διαιτητή μας (ας τον πούμε έτσι), Κο ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ, ο οποίος κάνει και τους ορισμούς των διαιτητών των… Πινάκων, “Πίνακες Διαιτητών” που έχει δημιουργήσει / φτιάξει η… “εξυγίανση” (sic)!.. Στα ντέρμπυ, όπου έρχονται ξένοι διαιτητές, αυτοί ορίζονται και πάλι από τον Άγγλο παραπάνω… “Ασθενή”!.. 

Και ο προηγούμενος Πορτογάλος… Αρχιδιαιτητής, όπως και ο τωρινός Κλάτενμπεργκ ήσαν / είναι μέλη της Μαφίας της… ε/Σφυρίχτρας / ΕΠΟ / Μελισσανίδης – Σαββίδης!..

Έτσι, χθες, στο παιχνίδι με τον Βάζελο (0-0) στο Ν. Φάληρο, κλήθηκε να το διαιτητεύσει ο Σλοβένος Βίντιτς, ένας βρωμιάρης, αφού είχε συλληφθεί στην χώρα του, όχι προ πολλού χρόνου πίσω, ως μέλος μαφιόζικης Οργάνωσης, η οποία διακινούσε ναρκωτικά και γυναίκες, αφεθείς, σχεδόν πρόσφατα, ελεύθερος!.. 

Αυτός ο και(!) ποδοσφαιρικός αλήτης – βρωμιάρης, ήτοι ο Βίντιτς, όπως η όλη του διαιτητική παρουσία στο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” κατέστησε απολύτως σαφές χθες, είχε εντολή να “παίξει” έτσι, ώστε να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός ή έστω να μην χάσει ο ανύπαρκτος εδώ και 10+ χρόνια Βάζελος, ο οποίος είχε νωπό ακόμα το αθλητικά περσινό 1-4 της “Λεωφόρου”, ένας Βάζελος που στα τελευταία 25 χρόνια, μέσα στο γήπεδό μας, σε 25 αγώνες έχει 19 ήττες από εμάς, μόνον 2 νίκες και 4 ισοπαλίες!.. Αυτό είναι το αποκαλούμενο… ντέρμπυ!.. 

Δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες για την σαπίλα του Βίντιτς! Ήταν τόσο προκλητικός, όσο και… καινοφανής(sic) ποδοσφαιρικά, αφού για να υλοποιήσει τον στόχο του, στόχο για τον οποίον προφανώς και πληρώθηκε αδρά(!), δεν έδινε στον Ολυμπιακό μας ούτε ακόμα και αυτά τα “κόρνερς” που εκείνος κέρδιζε!.. Τέλος, ο προπονητής μας Κος Μαρτίνς ήταν απολύτως “ίσος” και “ευθύς” στα όσα, περί της ε/διαιτησίας γενικώς, αλλά και ειδικώς περί αυτής του χθεσινού ντέρμπυ, δήλωσε, αναφέροντας ο Πορτογάλος, πως ο διαιτητής έπαιζε με στρατηγική για να ευνοήσει τον Βάζελο, κάτι που φυσικά όλοι μας είδαμε!..

Για σκεφτείτε τώρα! Πώς ένας Άγγλος παλαιός διαιτητής, τονίζω το “Άγγλος”, επιλέγει έναν διαιτητή χωρίς να ελέγξει το παρελθόν του, αυτό που λέμε… το “CV” του, κάτι που εκθέτει τώρα και τον ίδιο, αλλά και την Πατρίδα του; Λέτε ο Κλάτενμπεργκ να μην ήξερε λοιπόν για τον Βίντιτς;

Ήξερε τα πάντα φίλοι μου, μην γελιέστε, και τον επέλεξε απολύτως… συνειδητά, με στόχο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ακριβώς όπως οι… “εξυγιαντές” συνεργάτες του, οι οποίοι τον έφεραν, του είχαν ζητήσει! Κατά τον ίδιο τρόπο και μέθοδο, είχε επιλέξει και φέρει στην Ελλάδα παλαιότερα εκείνον τον ανεκδιήγητο Σκωτσέτζο, θα τον θυμάστε δεν μπορεί, που έδωσε την νίκη με 2-1 στον βάζελο στην έδρα του πρόπερσι εναντίον μας!.. 

Κατ’ εμάς, ο Κλάτενμπεργκ “πάτησε” στο προσωπικό βρώμικο παρελθόν του Σλοβένου και τον έφερε, αφού ενημέρωσε σχετικά και τα αφεντικά του, ήτοι τον Μελισσανίδη και τον σε… εξορία ευρισκόμενο Ιβάν Σαββίδη!..

Ο Κλάτενμπεργκ και οι… εξυγιαντές, ήξεραν και ξέρουν πολύ καλά, το τί ακριβώς ισχύει με την διαιτησία στην Σλοβενία, στην Κροατία, στην Σερβία, κλπ! Θα θυμάστε πχ πριν κάποια χρόνια τους Κροάτες τερματοφύλακες του Μπάουκ (επί Προεδρίας “Καπετάνιου” στον Βάζελο), οι οποίοι ήσαν πάντα “τρύπιοι”, όταν έπαιζαν με τον Βάζελο, και οι οποίοι (τουλάχιστον οι περισσότεροι απ’ αυτούς), όταν γύριζαν στην χώρα τους “κάρφωναν” το τί ακριβώς τους είχε συμβεί στην Ελλάδα!.. Καταλάβατε!.. (Αργότερα ο Βάζελος του έβαλε του Μπάουκ στον… κόλο του, ήτοι στην πίσω πλευρά των “σορτς” των παικτών, το κρουασάν… “molto”!.. Και αυτό θα το θυμάστε! Σήμερα τα πράγματα είναι τελείως αντίθετα! Ο βάζελος είναι τσάτσος του… Σαββίδη)!.. 

Είναι επομένως μέγας(!) Α-ΛΗ-ΤΗΣ (και!) ο Κλάτενμπεργκ και δεν θ αργήσει η ημέρα κατά την οποίαν θα αναφερθούμε σχετικά σ΄ αυτήν του την τεράστια αλητεία! ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ, ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ πράγματι συμπατριώτη του ΔΙΑΙΤΗΤΗ Κο ΠΟΛΣΟΝ, αλλά απλώς έντιμους διαιτητανθρώπους!.. Σε πρώτο χρόνο, σκεπτόμαστε πολύ σοβαρά να στείλουμε μια επιστολή, σχετική με τον Κον αυτόν και τα εδώ… έργα του, στην ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ της χώρας του, ΕΛΙΣΑΒΕΤ, κάτι που μάλλον θα κάνουμε!..  

Τέλος, φίλοι μου, να πούμε πως, είναι πολύ πιθανό τα… κολοπαίδια μας, αυτά τα συγκεκριμένα που άναψαν τα καπνογόνα και που ανέκοψαν, δι’ αυτών, τον επιθετικό οίστρο της Ομάδος μας, ειδικά στο Β’ Ημίχρονο (αρχές), να τα είχαν “αρπάξει” από ανθρώπους των ανταγωνιστών μας, ώστε να πετύχαιναν την… αναστολή του επιθετικού, διασκορπίζοντος τρόμο και δημιουργούντος σύγκρυου, οίστρου των  παικτών μας ή να ήσαν άτομα με κόκκινα… κασκόλ, αλλά όχι Ολυμπιακοί, τα οποία εισέδυσαν στην “Θ7”, με σκοπό να κάνουν ό,τι έκαναν, γεγονός που μοιάζει να μας στοίχησε ειδικά στο Β’ Ημίχρονο (Αρχές)!..

Η Δκση (και… 1ος ο Κος Καραπαπάς), πέραν της αρίστης και ορθοτάτης ανακοινώσεως που εξέδωσε ο επίσημος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σχετικά, θα πρέπει να “ψάξουν” το θέμα, ώστε τουλάχιστον να διασφαλισθεί ότι δεν έχουν εισέλθει στην “Θ7” στοιχεία ξένα προς το ποδόσφαιρο, όπως πολιτικά και άλλα, τα οποία στοχεύουν στο να εκτρέψουν την μάζα των “φανατικών” μας της μιας και μόνης αποστολής της, ήτοι της μετά πάθους υποστηρίξεως του Σωματείου μας και μόνον, και φυσικά εντός πάντα των αγωνιστικών χώρων!.. Η Δκση οφείλει να ελέγχει, κατ’ απόλυτο τρόπο, την “Θ7” και συνολικά όλη της την τεράστια αυτήν επένδυση που λέγεται “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” του Ε/Αθλητισμού Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ!.. 

δ. Έχουν δημιουργήσει οι “εξυγιαντές” ένα υπερασπιστικό προς αυτούς ευρύ σύστημα πολιτικών, οι οποίοι πολεμούν όσο περισσότερο μπορούν την Ομάδα μας, φανερά και κρυφά!.. Αυτό έφτασε στο “πικ” του, επί εκείνου του πολιτικού ΑΡΧΙ-ΣΟΡΟΣ-ΚΟΛΟΠΑΙΔΟΥ, ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΥ ΒΑΖΕΛΟΤΣΙΠΡΑ!..

Παράδειγμα; 

Αναφέρω ενδεικτικά την με “Προεδρικό Διάταγμα” σωτηρία του Μπάουκ, από την Κ-Β του Κ.Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, και τον μη υποβιβασμό του στην Β’ Εθνική, την μη παραπομπή στην Δικαιοσύνη του Σαββίδη για την γνωστή… εισβολή του με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, την μη εξέταση και παραπομπή σε δίκη των ενεχομένων στο θέμα της αποπείρας δωροδοκίας του Τερματοφύλακος του Άρεως στο περσινό ματς με τον Μπάουκ, από παράγοντες του Μπάουκ, την ποινική, αρκετές φορές, συμπεριφορά του Μελισσανίδη στις κερκίδες, κλπ, κλπ, κλπ!…

ε. Έχει ακόμα δημιουργήσει, το όλο αυτό βρώμικο “Αντι-Ολυμπιακό” σύστημα, και ένα προπαγανδιστικό εναντίον του ΘΡΥΛΟΥ μας σύστημα, (ασφαλώς και κατά του Προέδρου μας Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ο οποίος είναι / αποτελεί την τεράστια εγγύηση για την Ομάδα μας), ένα σύστημα το οποίο ελέγχεται από “δημ-φους – πιστόλια” της συγκεκριμένης αυτής ειρημένης ποδοσφαιρικής… εξυγιαντικής “ΜΑΦΙΑΣ”, η οποία μετέρχεται κάθε ενεργείας, προκειμένου να βλάψουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας καίρια, ήτοι στην… καρδιά του, με αποτέλεσμα να επέλθει ο… θάνατός του! Καταλάβατε!..   

Συμπερασματικά!

Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει να αντιμετωπίσει (και φέτος!) την Αντι-Ολυμπιακή ΕΠΟ (τα γνωστά φλέγοντα θέματα), την πάγια Αντι-Ολυμπιακή Διαιτησία, τους Αντι-Ολυμπιακούς αγορασμένους και “ειδικών αποστολών” ποδοσφαιριστές – “σκύλους”, κλπ, κλπ, κλπ, μαζί ασφαλώς και με τις ανταγωνίστριές του Ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ανταγωνιστές που κυριολεκτικά τον μισούν, ενώ αυτοί, όλη την χρονιά, ή καλύτερα την κάθε χρονιά, παίζουν μόνον “στα ίσα”  παιχνίδια, αυτά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!..

Αυτό σημαίνει, αγαπητοί, πως, το Πρωτάθλημα και φέτος δεν παίζεται και πάλι “επί ίσοις όροις” και πως αν ο ΘΡΥΛΟΣ κατορθώσει και το πάρει, αυτό θα είναι και πάλι ένας ακόμα ΑΘΛΟΣ!!!..

Και όλα τα παραπάνω, “προς γνώσιν και συμμόρφωσιν”… όλων, ήτοι φίλων και εχθρών μας!.. 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-