Να Γιατί Μας Κυβερνάει Το “Ψευτο – Ρωμαίϊκο”!..

Φίλοι μου!

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Άγιος των Φτωχών, των Σκλάβων και των κατατρεγμένων Ελλήνων, κατά τα μαύρα χρόνια της 400 χρόνων και σε ορισμένες περιοχές μας και 500 χρόνων Οθωμανικής τυραννίας, είχε πει ότι θα έλθει η ημέρα που θα μας κυβερνήσουν Έλληνες, που Έλληνες δεν θα είναι! Τους είχε αποκαλέσει “ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ!

– Αυτοί λοιπόν, αγαπητοί αναγνώστες, η εποχή έφτασε! Το ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ μας “κυβερνάει” σήμερα! Είναι αυτή η πολύ βρώμικη Χούντα που ζούμε εδώ και 3 χρόνια με την Κ-Β των “Σ.ΑΝΕΛ”, με το ανθελληνικό αυτό περίεργο μείγμα των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ μισελλήνων διεθνιστών και υπαλλήλων των ιδρυτών της (κακώς εννοουμένης) Παγκοσμιοποίησης Πλουτοκρατών “Διεθνών Εβραίων”, του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικά σιχαμένων θεατρίνων, με βαθιές υποκριτικές ικανότητες, γκάνγκστερ των ΑΝΕΛ!..

– Διαβάστε τώρα και αμέσως, γιατί είναι “ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ” η χουντική Κ-Β μας, που σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι έρμαιο των ήδη παραπάνω αναφερθέντων… Κων και στα χέρια και μόνον του ΘΕΟΥ!.. (Η μόνη μας πλέον ελπίδα, αν και τον… ξεχάσαμε)!

Είναι “ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ”, διότι αυτοί που μας κυβερνούν:

α. Είναι ΑΘΕΟΙ!

– Όσοι τάχα εξ αυτών (λέγε με ΑΝΕΛ) ισχυρίζονται το αντίθετο, σε ό,τι τους αφορά πάντα, (για τους εαυτούς τους), είναι είτε το ίδιο με τους αθέους νεο-κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή άθεοι και υποκρίνονται τους ενθέους, για προφανείς λόγους… εξουσίας, είτε με βαθιά και ανυπέρβλητα ψυχολογικά προβλήματα, αφού δεν είναι δυνατόν να στηρίζουν αθέους και βαθιά Χριστομάχους, παρά τα υποτιθέμενα εκ διαμέτρου αντίθετα, όπως διατείνονται, πιστεύω τους, δεν είναι δυνατόν να στηρίζουν αυτούς που όχι μόνον δεν πιστεύουν στον Σταυρό Του(!), αλλά τον πολεμούν κιόλας, έναν Σταυρό που φέρεται επί της ελληνικής Σημαίας, που μας παρέδωσαν, μέσα από αγώνες και ποταμούς αίματος, οι πρόγονοί μας! Έφτασαν όλοι τους στο σημείο, να κάνουν πως ξεχνούν ότι το 1ο ελληνικό Σύνταγμά μας (Ιαν. 1822) συνετάγη στο Όνομα Της Αγίας, Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος!.. Άρα και στις 2 περιπτώσεις είναι και αυτοί, πιθανώς και περισσότερο επικίνδυνοι απ’ αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι… ροζ-ουλί κυκλοφορούν χωρίς μάσκα (τουλάχιστον η μεγάλη πλειοψηφία τους), ενώ οι ΑΝΕΛ-ίτες με… μάσκα!..

– Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα: Πώς ο Π-Θ μας (ας γράψω μόνον γι’ αυτόν) υπηρετεί και υποστηρίζει την ελληνική Σημαία”, η οποία πάνω της φέρει τον Σταυρό; Απλώς, να σας πω ότι στόχος είναι η αφαίρεση -προοπτικά- του Σταυρού από τη Σημαία μας!.. Καταλάβατε λοιπόν την… απάντηση!..

– Μάλιστα εδώ, να σας θυμίσω ότι η 1η επαναστατική και πραγματική (ας την πω έτσι) ελληνική Σημαία μας (και Σημαία με την οποία διαχρονικά πολέμαγε ο ΣΞ) είχε πάνω της μόνον τον Σταυρό του Χριστού (λευκό) σε μπλε φόντο! Η άλλη με τον Σταυρό και τις λωρίδες, κάθε μία των οποίων είναι και μία συλλαβή της φράσεως Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α ή ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ, (της θαλάσσης όπως λέγεται ή του ΠΝ), δημιουργήθηκε και επισημοποιήθηκε επί Βασιλέως Γεωργίου του Α’, τη 10ετία του 1850, ενώ αυτή (της θαλάσσης) έγινε και η μόνη(!) επίσημη της χώρας, το 1979, αν δεν απατώμαι, επί… Εθνάρχου Κ. Γ. Καραμανλή και η πρώτη και… επαναστατική (1821) παρέμεινε πλέον ως Σημαία του ΣΞ και της… Ιστορίας!

[Και οι Μασώνοι ή πρώην Μασώνοι, όπως πχ ο Κ. Γ. Καραμανλής ενοχλούντο και ακόμα ενοχλούνται με τον Σταυρό, (ο… Εθνάρχης μετανόησε ολίγον προ του τάφου), αλλά τουλάχιστον αυτοί κρατούσαν τα… συγκεκριμένα προσχήματα! Θυμίζω ακόμα ότι, τη 10ετία του 1990, εκείνος που πρώτος αναφέρθηκε σε αφαίρεση του Σταυρού από τη Σημαία ήταν ο βουλευτής Λέσβου και τέως Υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ., εκ Κρήτης ορμώμενος, Ν. Σηφουνάκης (τέως γαμπρός του μεγαλο-επιχειρηματία Δασκαλαντωνάκη / Παπανδρεϊκός και μετέπειτα… Σημιτικός βουλευτής), κάτι που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το έχουν μελλοντικά… στοχεύσει, αφού πρώτα θα πρέπει να φύγει η τρέχουσα γενιά Ελλήνων, θα πρέπει να αλλοιωθούν, να δυσφημιστούν και τελικά να ξεχαστούν όλα τα σύμβολα του Ελληνισμού, θα πρέπει οι Έλληνες να γίνουν ένα μικρό μέρος της χώρας τους, που θα έχει γίνει χώρος, όπου θα ζουν, το υπόλοιπο του οποίου θα είναι αλλοεθνείς, κλπ. Αρχικός στόχος των αθέων κυβερνητών μας είναι να παραμείνει η Σημαία μας μόνον με τις… λωρίδες της και… βλέπουμε]!.. 

β. Είναι Απλώς Κ-Β Ελληνικής Καταγωγής Και Ουσιαστικά ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ και Υπάλληλοι των Συγχρόνων Πατέρων του “Διεθνισμού”, Κοσμοκρατόρων, Κοσμοκυβερνητών και Δήθεν… Δημοκρατών (sic) Διεθνών Εβραίων” !

Συνεπώς είναι (εκ του ορισμού και μόνον της λέξεως “ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ”), ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και γενικώς ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ!..

– Παλαιότερα, και κατά τον “Ψυχρό Πόλεμο”, ο Διεθνισμός τους εκφραζόταν από την ΕΣΣΔ και τον κόκκινο φασισμό που αυτή εξέφραζε και ουσιαστικά εφάρμοζε! Σήμερα εκφράζεται από την δυτικής καταγωγής… Παγκοσμιοποίηση (χώρα γέννησής της οι Η.Π.Α.) των κάθε είδους “SOROS”, κλπ, από τον ιδιότυπο νέο μαύρο Φασισμό, που αυτή εκφράζει!

Άρα δεν μπορεί μια τέτοια Κ-Β να υποστηρίζει την Πατρίδα μας, αλλ’ αντιθέτως της “ανοίγουν το λάκκο“!

Προς τούτο και συζητάει (έτσι ισχυρίζεται τουλάχιστον, πως διαπραγματεύεται με την πΓΔΜ), χωρίς καν να την ενοχλεί καθόλου, το πούλημα της Μακεδονίας μας στους Αλβανο-Σλάβους και λοιπούς Σκοπιανούς, χωρίς να νοιάζεται, “χωρίς να δίνει δεκάρα” για την αντίθετη γνώμη της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, χωρίς γι’ αυτό να πηγαίνει, αυτή η δήθεν φιλο-λαϊκή Κ-Β μας, (όπως υπερηφάνως αυτοαποκαλείτο και ανερυθρίαστα ακόμα αυτοαποκαλείται), σε Δημοψήφισμα για το θέμα, κλπ!

– Παράλληλα, σε λίγο, (αν δεν μας προλάβουν οι Ε-Τ σχέσεις), η… εθνική (sic) αυτή Κ-Β μας θα συζητήσει με τους Αλβανούς την ΑΟΖ μας στο Ιόνιο, το θέμα των Διαπόντιων νήσων μας, το δήθεν… Τσάμηκο, το εμπόλεμο, κλπ, με το ίδιο πάντα… εθνικό πάθος, όπως συζητάει και στο Σκοπιανό! Καταλάβατε! (Μερικοί λέγουν ότι ήδη έχουν αρχίσει “κάτω από το τραπέζι” μυστικές συζητήσεις με τους Αλβανούς)!

Λόγω ακριβώς αυτού του ανθελληνισμού της, όπως εκτιμούμε, είναι η μόνη, μετά το 1974, Κ-Β που δεν έχει ενημερώσει ποτέ (ούτε και πρόκειται) την Αντιπολίτευση (μείζονα και ελλάσσονα) για θέματα εξωτερικής πολιτικής!

Τα θέματα με τους Τούρκους, [που κάποτε από το ένα και μοναδικό θέμα που δεχόμασταν ότι θα μπορούσαμε να συζητήσουμε μαζί τους, αυτό της Υφαλοκρηπίδος, φτάσαμε να συζητάμε ότι θα… συζητήσουμε τα πάντα με τους Τούρκους και συγκεκριμένα ό,τι αυτοί θέλουν ή θα θέσουν προς διάλογο (sic)], μοιάζει πως θα συζητηθούν μετά από κάποια… κρίση μαζί τους ή ακόμα και μετά από κάποια σύγκρουση ή και πόλεμο, με παράλληλη ή και χρονικά λίγο πριν από την Ε-Τ… εμπλοκή, εσωτερική αναταραχή!

– Λόγω του ότι έχουμε “σώας τας φρένας” το απευχόμαστε, αφού όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν θέλουν τον πόλεμο, το αίμα, τα δάκρυα, τις καταστροφές, τον θάνατο!..

– Τέλος, η μείζων ανθελληνική κίνηση, η μείζων κίνηση ανθελληνισμού της τρέχουσας Κ-Β μας ήταν η υπογραφή από τον Π-Θ μας Κο ΤΣΙΠΡΑ, της για 99 έτη οικονομικής σκλαβιάς μας, στους πάτρωνές του “Διεθνείς Εβραίους” (Ρότσιλντ, Σόρος, κλπ)!

– Πρόκειται δηλαδή για την πλήρη παραχώρηση της χώρας μας στους Κους αυτούς, ήτοι την παραχώρηση της γης μας, των θαλασσών και των ουρανών μας, με αποτέλεσμα ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!! (Φυσικά ο Θεός ξέρει το τί τελικά θα συμβεί με την χώρα μας, αφού “τα σχέδια των ανθρώπων τα βλέπει ο Θεός και γελάει”)!..

  • Φίλοι μου!
  • Να σας πω εδώ πως, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε (στο άρθρο αυτό τουλάχιστον) με το τί σημαίνει και τί είναι ο ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και τί οι εκφραστές του, διότι θα έπρεπε να γράφω και να εξηγώ για ώρες!..
  • Όσοι όμως μας διαβάζουν και κυρίως μας μελετούν, είμαι σίγουρος πως θα το έχουν αντιληφθεί! Για σήμερα, θα ήθελα να κρατήσετε ότι το πιο ήπιο (“light”) απ’ τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η συνεχής και… επιστημονική – επαγγελματική εκφορά ψεμμάτων!..

-/-

 Οι 2 παραπάνω λόγοι [(α) και (β)] είναι και οι ΒΑΣΙΚΟΙ, που εξηγούν τον χαρακτηρισμό της Κ-Β μας ως “ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΗΣ!

Αποτέλεσμα της ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (!) της Κ-Β μας ήταν / είναι ενδεικτικώς(!!!) οι παρακάτω ενέργειες, των όσων την συγκροτούν και όσων την στήριξαν και πιθανώς την στηρίζουν ακόμα! (Αναφερόμαστε σταθερά στους εκ του ΣΥΡΙΖΑ προερχομένους της Κ-Β, αφού για αυτούς των ΑΝΕΛ είπαμε και εξηγήσαμε, εισαγωγικά στο παρόν άρθρο μας, το πολιτικό… ποιόν τους!..

– “Πάμε” λοιπόν!

  • Άνοιξαν τα σύνορά μας”, με το που ανέλαβαν την εξουσία, τον Ιαν. του 2015, και μπήκαν στην χώρα μας, όπως ο ίδιος ο πρώην Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής απεκάλυψε, προ της αντικατασταεώς του, λέγοντας μάλιστα πως δεν θέλει να ξαναζήσει κάτι τέτοιο και πως δεν θέλει τάχα να δει την Ελλάδα να γίνεται… Ασία, 1,5 εκ-ρια “λάθρο”, πρόσφυγες και ό,τι άλλο θέλετε!..
  • Έβαλαν στην κοινοβουλευτική “Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας” Έλληνα(…) βουλευτή, τουρκικής καταγωγής και Μουσουλμάνο στο θρήσκευμα, εκ Δ. Θράκης, “κολλητό” του… Τ/ΥΠΕΞ και της τωρινής Ερντογανικής Τ/Κ-Β! (Τον Μουσταφά Μουσταφά)!
  • Ο ΥΠΕΣ Κος Σκουρλέτης “εργάζεται” για την ελληνοποίηση 800.000 ξένων, οι οποίοι ζουν στην Ελλάδα, “demek” νομίμως ή “υπό νομιμοποίηση! Αρχικός στόχος του ΥΠΕΣ είναι η παροχή ιθαγένειας(!!!) σε 150.000 ξένους, με στόχο να ψηφίσουν αυτοί στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές!..
  • Προσβάλλουν συνεχώς τα σύμβολά μας, όπως και γενικώς έχουν μεταβληθεί σε κύριους προσβολείς των Αρχών και των Αξιών του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (πχ Παιδεία, Θρησκεία, Οικογένεια, κλπ), έναν Ελληνισμό τον οποίον παθολογικά μισούν ή τους έμαθαν, ορθότερα, (στα πρώτα τους χρόνια στις διάφορες κανονικές και μη “ΚΟΒΑ”), να τον μισούν!..
  • Άκρατη(!!!) φορολόγηση του ελληνικού λαού, χωρίς αυτό να είναι απαίτηση της… “ΤΡΟΪΚΑ”, αλλά απαίτηση της ιστορικής γι’ αυτούς συνειδησιακής… επιταγής, ώστε να καταστραφεί, όπως και έγινε, η ελληνική Μεσαία Τάξη, η οποία τους στέρησε την εξουσία, κατά την περίοδο του εμφυλίου (και για εμάς συμμοριτοπολέμου) στην χώρα μας, τη δεκαετία του 1940!..
  • Έδιωξαν” έτσι οι “ΣΑΝΕΛ” περισσότερους Έλληνες και κυρίως Ελληνόπουλα στην αλλοδαπή, με ό,τι αυτό σημαίνει για την χώρα μας, με αποτέλεσμα σήμερα στο εξωτερικό να ευρίσκονται περί τους 700.000 νέοι Έλληνες, εξ ων τουλάχιστον οι μισοί “έφυγαν” επί της τωρινής Κ-Β μας!
  • Η χώρα μας κατέστη “βασίλειο της ντόπιας και ξένης ΜΑΦΙΑ” (πολυεπίπεδα), με ό,τι αυτό σημαίνει, καθώς  και… ευρωπαϊκό (τουλάχιστον) υπόδειγμα ανυπαρξίας “δημοσίας ασφαλείας!..
  • Η χώρα και οι πολίτες της φαίνεται να κατέστησαν έρμαιο της “τύποις” εσωτερικής πολυμορφικής “αριστερο-αναρχικής” τρομοκρατίας και κατ’ ουσίαν διεθνιστικής και στη βάση της απολιτικής τρομοκρατίας, με αναπόδεικτες μόνον αντιπολιτευτικές αποστροφές, για σχέσεις της Κ-Β μαζί της! Ασφαλώς, αν ερωτάτο ο λαός, η πλειοψηφία του θα απαντούσε: “Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι… αυτοί κρυφό καμάρι”!..
  • Επίσης αγαπητοί, δεν θα πρέπει να αποκλείεται “καλλιέργεια”, από την Κ-Β, (όποτε αυτή ή κάποιοι εκτός Ελλάδος που την ελέγχουν εκτιμήσει / -σουν), μιας πιθανής συγκρούσεως ανάμεσα στα φασιστικά… ημεδαπά άκρα, με συγκεκριμένες στοχεύσεις καταστροφής και κολόβωσης της Πατρίδος μας! (“Ημεδαπά Άκρα”: Λέγε με “Χ. Αυγή”, με “Ρουβίκωνες”, “ANTAΡ-CIA”, κλπ, ανάλογα με το πώς παρουσιάζονται κάθε φορά οι τρομοκρατικές φασιστικές Οργανώσεις της… Αριστεράς κα του δήθεν σύγχρονου Αναρχισμού).

– Νομίζω φίλοι μου ότι έγινε σαφές, (με τα όσα παραπάνω εξετέθεσαν), το ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ της σημερινής ελληνικής Κ-Β!..

– Προσευχηθείτε όλοι με πίστη και βεβαιωθείτε(!!!) ότι τελικώς ο Μεγάλος ΘΕΟΣ μας θα ανατρέψει υπέρ της ΕΛΛΑΔΟΣ, όλα όσα… κάποιοι απεργάζονται εναντίον της και εναντίον του ιστορικά και διαχρονικά θρυλικού λαού της!

ω1

ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. “Μετρ” του Φαναριωτισμού οι Τούρκοι, “έβγαλαν” 3 ημέρες προ της Βάρνας, την πληροφορία ότι στο φορητό τηλ. του ενός εκ των δύο αιχμαλώτων στρ-κών μας, βρέθηκαν στρ-κά σχεδιαγράμματα!.. Οψόμεθα τη συνέχεια του τ/σεναρίου, την εισαγωγή του οποίου σήμερα οι γείτονες μας… κοινοποίησαν!.. Θυμίζω ότι οι Τούρκοι στα σενάρια ταινιών, σήριαλ, κλπ, “δεν παίζονται”!..

2. Διάβασα το “κυκλοφορήσαν” άρθρο του Στρατηγού Στέφανου ΑΝΔΡΙΑΝΗ, για εμάς και την Τουρκία, σήμερα 22-03-2018. Είναι “ακριβώς έτσι” και μπράβο στον Στρατηγό, για τις εκτιμήσεις του, όπως και για τις απόψεις – θέσεις του, τις οποίες με πολύ σαφήνεια εξέθεσε!

Ενημέρωση: Ο υπόψη Στρατηγός, (Αξκος του ΜΧ και Κρητικής καταγωγής), ο οποίος πρόσκειτο στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο και τον προωθούσε στις ΕΕΔ για χρόνια, (ο άλλος που προωθούσε ομοίως το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον ακούτε και αυτόν συχνά είναι ο Στρατηγός Ζαζιάς / ο Ανδριάνης “βγήκε” για 1η φορά στα… ΜΜΕ), είχε “περάσει” από Δντης του ΓΕΣ/2ο ΕΓ, είχε διατελέσει ΑΣΔΕΝ-άρχης, ενώ “πήγαινε” και για Α/ΓΕΣ, αλλά δεν τα… κατάφερε, αφού ο νικητής… του τότε ήταν πιο δυνατός κομματικά, πιο… δικτυωμένος!.. Ο Ανδριάνης, τέλος, είχε πολύ καλό δικό του δίκτυο στο Στράτευμα, όταν υπηρετούσε, αποτελούμενο κυρίως από Κρήτες!.. (“Η δυστυχία του να υπηρετείς στις ΕΕΔ”! Τα έχουμε πει εδώ “εξ απαλών ονύχων”, αλλά κάποια στιγμή ίσως να… επεκταθούμε στο θέμα)!

3. Θα πω και πάλι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ(!!!) στον Κο Νίκο ΠΑΠΠΑ, για τις προσπάθειές του στο θέμα του Διαστήματος, της επιστήμης του και των συγχρόνων εφαρμογών του! Παρακολούθησα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολύ χαρά, τα όσα σχετικά διαδραματίσθηκαν στην Αθήνα πρόσφατα, μετά από πρωτοβουλίες του υπόψη Υπουργού!..

– Όσοι συνεχίζουν να βλέπουν “τα πράγματα” κομματικά και όχι εθνικά, ας μπουν στις… τρύπες τους, όπως θα έλεγε και ο… ΡΤΕ! (Του απαντήσαμε όμως και αυτού χθες και εκτιμούμε πως ήδη θα κατάλαβε το ποιοί θα έπρεπε να κρυφτούν στις τρύπες τους και μάλιστα οι Τούρκοι στις κορίτες τους, ήτοι στις “τρύπες προς αφόδευσιν” στο έδαφος, αφού και αυτοί, όπως οι Βούλγαροι, αφόδευαν… εκεί)!..

4. Κε Πάϊατ! Είπες: Οι Η.Π.Α. δεν είναι διαιτητές, αλλά ούτε και Πόντιοι Πιλάτοι“! Σε παρακαλώ μπορείς, αν θες, να μας πεις ποιά είναι η ενδιάμεση κατάσταση, αυτή δηλαδή που είναι ανάμεσα στη διαιτησία και στα… πλυμένα χέρια του Πιλάτου, ώστε να μας διευκολύνεις στις σκέψεις και στους… προβληματισμούς μας;

5. Οι Ντεμιρορέν (με καταγωγή από την Προύσα / Ινεγκιόλ) που διακρίθηκαν, μετά το 1950, στη βιομηχανία του αερίου στην χώρα τους, από πότε έγιναν Ερντογανικοί, όπως κάποιοι έσπευσαν να τους χαρακτηρίσουν και παρουσιάσουν, μετά την πρόσφατη εκ μέρους τους εξαγορά του Ομίλου Ντογάν, κλπ; Η Μπεσίκτας (αν δεν σφάλλω αγαπημένη Ομάδα του Στρατηγού και αδελφικού φίλου του Κεμάλ, Ισμέτ Ινονού, ο οποίος έμενε και στο Μπεσίκτας) ήταν παραδοσιακά “σκληρή” Κεμαλιστική Ομάδα, Ομάδα της… ΜΙΤ, κλπ! Δεν είναι πιά;

– Για να το δούμε λοιπόν λίγο… βαθύτερα το θέμα!

6. Οι ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ Οργανώσεις ΔΕΝ απείλησαν κανέναν Κε… ΒΟΥΤΣΗ! Απλώς με τα εξώδικά τους προς τους όποιους επιλεγέντες αποδέκτες τους, ανέφεραν τις προβλεπόμενες ποινές εκ του Συντάγματος μάλιστα, όταν κάποιος… προβαίνει σε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

7. Τί δουλειά είχες Κε Μητσοτάκη στο φιλο-τουρκικό και αντι-αραβικό (σήμερα) Κατάρ;

8. Με αφορμή την πρόσφατη βομβιστική επίθεση κατά του Αμπάς, στο Ερέζ, ρωτάω, αν έχουμε και πάλι σύγκρουση Αλ Φατάχ και Χαμάς, ήτοι Παλαιστινιακό εμφύλιο;

9. Είπε την… παπαριά του ο Π. Καμμένος περί τ/”Εξπρές του Μεσονυχτίου”, ενώ του λέμε συνέχεια, εδώ και 3 χρόνια τώρα, να μην μιλάει! (Τελευταίως λέει -για κάποιους… άγνωστους λόγους- πολλές παπαριές, σαν και την ήδη αναφερθείσα).

Τώρα που οι Τούρκοι συνέλαβαν τους 2 Έλληνες κρατουμένους αιχμαλώτους στρατιωτικούς, με το αιτιολογικό ότι στο φορητό του ενός βρέθηκαν στρ-κά σχέδια, κλπ, (γι’ αυτό και η κράτηση έγινε σύλληψη), θα φταίνε αυτοί αν θελήσουν Κε Καμμένε να σε… επαληθεύσουν; Μόνον που το θύμα δεν θα είσαι εσύ!

– Καλά κανέναν “σωστό” Σύμβουλο δεν έχεις βρε Πάνο, ώστε “να σου βάζει κάποιος και κανένα φρένο”; Τί μας έτυχε ρε Έλληνες;

10. Μάγκας ο Άγιος Σιατίστης, Μητροπολίτης Κος ΠΑΥΛΟΣ, γνωστός πολέμιος των Φσιστο-Ναζιστών, με τα όσα είπε για τους δήθεν αριστερούς και… αναρχικούς, που τους αποκάλεσε ΦΑΣΙΣΤΕΣ, κλπ, κλπ, κλπ, οι οποίοι βανδάλισαν ναούς  της Μητροπόλεώς του και αν δεν σφάλλω και τα γραφεία της Ι. Μητροπόλεώς του!.. Συγκρατώ την φράση του: Δικαίω Νόμος Ου Κείται!..

11. Η μέση σύνταξη στην χώρα μας είναι 720 Ευρώ! Αυτή όμως θα “πέσει” στα 600 Ευρώ, λόγω της μείωσης από την προσωπική διαφορά, ενώ θα “πέσει” περαιτέρω στα 400, με 450 Ευρώ, από την προβλεπόμενη μείωση του αφορολόγητου! Έτσι η χώρα μας θα “πέσει” στα επίπεδα των Βαλκανικών χωρών, όπως ήταν και η επιθυμία των Δανειστών μας! Κε Τσίπρα, τί έχεις να πεις;

12. Τί έκανε πρόσφατα ο τ/στόλος (μέρος του βεβαίως) στον Κόλπο του Ξηρού;

-/-