Να Ποιοί Πούλησαν Την Μακεδονία,… Στο Παρελθόν! Για Τα Εγγόνια Τους, Το… Ζήσαμε!

Διαβάστε λοιπόν σήμερα φίλοι μου, (σας έγραψα χθες σχετικά), δείτε και ΦΡΙΞΤΕ, για το ποιοί πούλησαν την Μακεδονία μας στο κοντινό παρελθόν! Αυτοί που με τα όπλα (λέγε με Κομμούνια) προσπάθησαν να την δώσουν στους Σοβιετικούς έμμεσα και στους γυφτο-σλάβους Βούλγαρους άμεσα!

Πάμε” λοιπόν,

ώστε να δείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ γραμμένη και να αντιληφθείτε “το ποιόν” των

ΤσίπραΚοτζιά!..

-/-

Αντιγράφω ακριβώς!

-/-

Βαλκανική Ένωση Σοβιετικών Δημοκρατιών

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Βουλγαρίας, ύστερα από την διάλυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, έχοντας υπ’ όψη την ως τώρα πολιτική γραμμή της Κομμουνιστικής Διεθνούς και τις τελευταίες οδηγίες της και με την επιθυμία να εργασθούν από κοινού, για την ταχύτερη και αποτελεσματικώτερη δράση της, με τελικό σκοπό την εγκαθίδρυση στην Βαλκανική, Ένωσης Σοβιετικής Δημοκρατίας και να λύσουν μια για πάντα τις διαφορές ανάμεσα στους λαούς της Βαλκανικής, αποφασίζουν με τους αντιπροσώπους των, που υπογράφουν το συμφωνητικό αυτό:

       1/ Του συντρόφου Γιάννη Ιωαννίδη, εκ μέρους του Κ. Κ. Ε. και

       2/ του συντρόφου Δουσάν Δασκάλωφ, εκ μέρους του Κ. Κ. Β. τα εξής:

1/ Τελικός σκοπός και των δύο κομμάτων καθορίζεται η εγκαθίδρυση στη Βαλκανική, Ένωση Σοβιετικών Δημοκρατιών, που θα περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Μακεδονία και την Σερβία.

2/  Το Κ. Κ. Ελλάδας και Βουλγαρίας είναι ελεύθερα να κανονίσουν την τακτική της δράσης τους για να φθάσουν στον τελικό σκοπό, όπως αυτά νομίζουν καλλίτερα.

3/ Για την ασφάλεια των συνόρων από Β. και τα δύο κόμματα θα εργασθούν, ώστε τα σύνορα της Βουλγαρίας και της Σερβίας να πιάνουν από το Δούναβη με τέλος Β. του Φούμε στην Αδριατική.

4/ Στην Βουλγαρία θα δοθεί  διέξοδος εδαφική στο Αιγαίο.

5/ Η Ιστανμπούλ και τα στενά των Δαρδανελλίων να αποτελέσουν ανεξάρτητη και αυτόνομη Δημοκρατία υπό τον έλεγχο της Ε.Σ.Σ.Δ. Ρωσσίας.

6/ Η Μακεδονία, η Ελληνική, Βουλγαρική και Σερβική, δηλαδή η χώρα που συμπεριλαμβάνεται μέσα στον ποταμό Νέστο και το όρος Ροδόπη, τα όρη Ρύλα, Οσνικώφ Σαρ (Σκάρδος) από Βορρά, τις Αλβανικές Άλπεις και την Πίνδο από Δυσμάς, το όρος Όλυμπος και το Αιγαίο, από Νότο, με την νήσο Θάσο, θα αποτελέσουν ανεξάρτητη Αυτόνομη Σοβιετική Δημοκρατία μέσα στην Ένωση Σ. Σ. Δ. της Βαλκανικής.

  • Επίσημη γλώσσα θα είναι η ελληνική και βουλγαρική.
  • Το σύμφωνο αυτό διατυπώθηκε ελληνικά και βουλγαρικά.

Πετρίτσι, 12 Ιούλη 1943

                         Για το Κ. Κ. Ε.                                                                                                             Για το Κ. Κ. Β. 

               (υπ.) Γιάννης Ιωαννίδης                                                                                          (υπ.) Δουσάν Δασκάλωφ

– Αυτοί ήσαν πάντα οι Κομμουνιστές φίλοι μου! Ανθέλληνες και Μισέλληνες!

(Φυσικό άλλωστε ως Διεθνιστές, αλλά και ως Όργανα (λέγε με “πιόνια”), της ΕΣΣΔ, κάποτε, και σήμερα το αυτό, των Νεο-Διεθνιστών “Παγκοσμιοποιημένων” και “Παγκοσμιοποιητών”, δήθεν δημοκρατών “Διεθνών Εβραίων, αυτών με τις άκρως χρυσοφόρες τσέπες)!

– Οι Κομμουνιστές πολέμησαν μαζί με τους Σλάβους, Γυφτοσλάβους (Βούλγαρους), κλπ, (τους ΣΝΟΦ-ίτες), κατά του ΕΣ! Άρα, εμφύλιος ήταν τότε ή συμμοριτοπόλεμος, όπως τον ονόμασε και ο ίδιος ο Ο.Η.Ε.;

Εσείς λοιπόν Κε Τσίπρα κα Κοτζιά πουλήσατε την Μακεδονία από τότε! Απλώς οι… πρόγονοί σας δεν τα κατάφεραν με τα όπλα και εσείς το προσπαθείτε ακόμα… ειρηνικά, έχοντας υπογράψει ήδη το ξεπούλημα, απλώς στην θέση του Ιωαννίδη ήσουν εσύ Κε Κοτζιά και στην θέση του Δασκάλωφ, ο Δημητρώφ!!!..

Αυτό είναι λοιπόν το αδιάψευστο ιστορικό παρελθόν επί του… θέματος (δι’ υπογραφών και πάλι, όπως σήμερα), στο οποίο αναφέρεστε Κοι της Κ-Β (Καμμένε και Σία, διάβασε και εσύ το παραπάνω κείμενο και σκέψου, αν και δύσκολο για σένα, με ποιούς συγκυβερνάς, όσο πολιτικός μαυραγορίτης και αν είσαι) και λέτε, λέτε, λέτε διάφορα “ωραία”, αλλά… “παραμύθια”, ξεχνώντας τη ρήση: “Την Ψωλ….. και την υπογραφή μας… …!..

– Να λοιπόν γιατί ο Γ. Παπανδρέου είχε αποκαλέσει το Κ. Κ. Ε. “Κόμμα της Προδοσίας και του Εγκλήματος, το 1950, μέσα στην Βουλή των Ελλήνων! Να γιατί ψήφησε ως Π-Θ Νόμο με τον οποίο απαγόρευε την ύπαρξη Κομμουνιστών δασκάλων στην ελληνική Παιδεία!.. (Σε μικρογραφία του Βενιζελικού “ΙΔΙΩΝΥΜΟΥ”)!..

– Να γιατί το 1948, επί Θ. Σοφούλη, είχε ψηφιστεί ο Νόμος “Περί Ελέγχου Της Νομιμοφροσύνης Των Δ. Υπαλλήλων, ενώ καταδικάστηκαν και εκτελέστηκαν 20 Κομ/τές στη δίκη του Ναυτικού!

– Να γιατί ο Πλαστήρας δίκασε και εκτέλεσε τον πράκτορα των Σοβιετικών και Αρχι-εκτελεστή του Μελιγαλά Μπελογιάννη (είχε δώσει την σχετική δγη)!

– Να γιατί και πάλι ο “Μαύρος Καβαλλάρης” δίκασε τους Αεροπόρους, στην γνωστή δίκη, εκ των οποίων 2 καταδικάσθηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν!

– Τότε φίλοι μου ΔΕΝ υπήρχε ο όρος Δεξιά, ο οποίος “ήλθε” στην χώρα μας, με την… αιφνίδια άνοδο στην εξουσία του Κ. Γ. Καραμανλή! Μέχρι τότε τα Κομμούνια αποκαλούσαν τα παιδιά των ΕΕΔ και της ΒΕ Χωροφυλακής, μοναρχοφασίστες”, “κολόπαιδα της Φρειδερίκης”, κλπ. 

– Να θυμάστε λοιπόν πως ΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ” και ΚΑΜΜΙΑ “ΔΕΞΙΑ”, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΚΟΜΜ/ΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ! ΠΟΙΟΙ;

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Σ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (“Ο Πορθητής της Προύσσας”), Θ. ΣΟΦΟΥΛΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ, ΠΑΠΑΓΟΣ (Ναι και ο ΠΑΠΑΓΟΣ τέτοιος ήταν / διαβάστε μας “πίσω και εδώ” και θα καταλάβετε ), και όλοι οι αντι-κομμουνιστές γνωστοί Δημοκρατικοί Αξκοί, πολέμαρχοι της Μ. Ασίας, μέχρι της Κ/Φ και της προσωρινής απωλείας των εκεί ριζών μας!.. (Ζέρβας, Ψαρρός, Τσιγάντες, Καρατάσος, Μανιαδάκης, Τσαούς-Αντών, Γεννηματάς, κλπ)!..

Το 1ο μεταπολεμικό ελληνικό Σύνταγμά μας συνετάγη από το “Κέντρο”, το 1952, και “έζησε” μέχρι τον ερχομό του Καραμανλή, το 1974!..

Αντίθετα με το Κέντρο, ο Κ. Γ. Καραμανλής (1η Κ-Β-κή του θητεία / 1955):

  • Έδωσε αμνηστία στους Κομμουνιστές.
  • Περιόρισε στο ελάχιστο τους πολιτικούς κρατουμένους.
  • Έκλεισε τα στρ-δα συγκεντρώσεως.
  • Κατήργησε τον Νόμο περί Νομιμοφροσύνης.
  • Και μετά το 1974, νομιμοποίησε(!) το Κ. Κ. Ε. (Λέγε με, ελληνικής καταγωγής “Κόκκινους Φασίστες“).

ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ… “ΔΥΣΚΟΛΟΙ” ΚΑΙ “ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΙ ΔΕΝ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΑ ΩΣ… ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ -ΔΗΘΕΝ- ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ “ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ” “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ”, ΩΣ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ“!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ω1

ΑΠΙΘΑΝΟΣ

-/-