ΝΑ ‘ΤΑΝΕ ΤΟ ’21, ΝΑ ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ!..

1. Καλά Κε Τσίπρα! Αφού, όπως είπες, μεταξύ των άλλων, χθες (23-03-2018) στις Βρυξέλλες, στην απάντησή σου στην Σκοπιανή δημ/φο, «… 25 χρόνια τη λένε / τη λέμε την πΓΔΜ, “Μακεδονία”, … κλπ», γιατί εσύ ενεπλάκης, ως Κ-Β, και δεν το άφηνες έτσι το θέμα, αφού άλλωστε την έλεγαν / την λέγαμε, όπως είπες… Μακεδονία”, ώστε να μην σε κατηγορούν, όπως επίσης είπες, ότι “δίνεις” το όνομα, κλπ;

– Ποιούς νομίζεις πως κοροϊδεύεις ρε Αλέξη; “Δεν πας να δεις, αν ερχόμαστε”;

– Αλήθεια! Μήπως μοιραζόμασταν και τον… Πολιτισμό που ζήτησε και αυτό να γίνει, ο ΥΠΕΞ της πΓΔΜ, Κος Νικολά Δημιτρώφ;

– Ντροπή σου ρε, ντροπή σου! Λέγεσαι Έλληνας Π-Θ εσύ ρε Αλέξη;

– Και το άλλο φίλοι μου που είπε στην ίδια απάντηση, “πού το βάζετε”; Εύχομαι είπε, με γελάκια, της μορφής χαχάνων, σε λίγους μήνες να έρθετε εδώ με το όνομα Γκόρνα (Άνω) Ματσεντόνια!.. Εύχεται!.. Αντί να βάλλει το κεφάλι στα σκέλια από ντροπή, αν δεν ήταν απλώς ελληνικής καταγωγής!.. Όμως εδώ ισχύει η γνωστή ρήση: Θέλει η που…. να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

– Θα μου πείτε: “Ποιό κεφάλι και σε ποιά σε σκέλια; Αυτός μπορεί και να λυπάται επειδή δεν δίνει απ’ ευθείας και σκέτο το όνομα, ρε φιλαράκο! Τί είναι αυτά που μας λες”; Μπορεί να έχετε και δίκιο!..  Εδώ, ακόμα και ο Κος ΥΠΕΞ μας δήλωσε από τα Σκόπια, πως επιστρέφει στην Ελλάδα πιο αισιόδοξος για λύση, απ’ ό,τι όταν μετέβη στην πΓΔΜ! Και σας ρωτάω τώρα εγώ! Έχει άδικο ο Τράγκας που αναφέρεται σε… “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑΣΗ; (Εκλαϊκευμένη -πιθανώς- έκφραση του πολιτικού… παχυδερμισμού)!..

– Εφ’ όσον υπογράψεις και δώσεις στους Σκοπιανούς το Όνομα της Μακεδονίας μας Κε Τσίπρα, με ό,τι αυτό σημαίνει, η ελληνική Ιστορία “θα σε” και θα σας καταγράψει, (όλη την παρέα σου / σας), ως τους μεγαλύτερους σύγχρονους προδότες του δύσμοιρου ελληνικού Έθνους!  Και το ξέρεις καλά Κε Τσίπρα!.. (Δεν επεκτείνωμαι περαιτέρω στο θέμα, αφού στο “σάϊτ” μας το έχουμε… εξαντλήσει)!..

2. Η Εισαγγελέας του Πειραιά, Κα Τζήβα, η οποία είχε σταλλεί, όπως εμείς εκτιμούμε, βάσει κειμένου σχεδίου, (τουλάχιστον παρατύπως, αν όχι παρανόμως), από τον Καμμένο και τον Μελισσανίδη στις Φυλακές, για να συναντήσει τον κατάδικο ισοβίτη, πρώην επιχειρηματία και εμπλεκόμενο στην υπόθεση του “Νoor-1”, με την εντολή να του αποσπάσει κατάθεση ενοχοποιητική για τον Μαρινάκη, (θυμίζω την τηλ-κή επικοινωνία Καμμένου – Ισοβίτη, κατά την οποία ο ΥΠΑΜ ζητούσε από τον ισοβίτη να καταθέσει ότι εμπλέκεται ο Μαρινάκης στην υπόθεση του… ναρκω-πλοίου, με την υπόσχεση απελευθέρωσής του, αλλά και παράλληλης οικονομικής του ενισχύσεως με κάπου 10 εκ-ρια Ευρώ), αυτή λοιπόν η Εισαγγελέας και προφανές Όργανο της “Πραγματικής Εγκληματικής Ομάδος” (“Π.Ε.Ο.”) Καμμένου – Μελισσανίδη, που φέρει τον παραπλανητικό τίτλο… Εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, είναι αυτή που συνέταξε το ενοχοποιητικό πόρισμα (αυτό που ακούσαμε χθες στις Ειδήσεις) για τον Πρόεδρο του ΘΡΥΛΟΥ μας, ένα πόρισμα το οποίο θα τύχει της κρίσεως προϊσταμένης δικαστικής Αρχής (κάποιου Εφέτου εκτιμώ, κλπ)!..

– Ο άλλος, που είχε επίσης σταλλεί, από την πραγματική “Εγκληματική (και πρώην “Συμμαχική”) Οργάνωση” (ηγετικό μέλος της οποίας, λέγε με Σαββίδης, εισήλθε στο γήπεδο με πιστόλι, στο “στημένο”, από τον Μελισσανίδη ματς Μπάουκ – Κούλας / ο Μελισσανίδης είναι πολύ πιο… μάγκας απ’ τον Ρώσο, διότι κυρίως δεν ενεργεί ποτέ με το… φως), στον… ναρκο-επχτία ήταν ο με επίθετο σε “-ίδης” Λιμενικός, ο οποίος είχε ζητήσει ακριβώς τα ίδια με την Κα Τζήβα, (ας μην κρυβόμαστε Κα Τζήβα), απ’ τον υπόψη “Ισοβίτη”, (γειά σου ρε μεγάλε “Αρκά”), ο οποίος όμως “Ισοβίτης” είχε την… έμπνευση να τον καταγράψει, κλπ, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η σκευωρία! Τα θυμάστε όλα, είμαι σίγουρος γι’ αυτό!

Και αυτές όμως οι κατηγορίες θα καταπέσουν φίλοι μου, αφού είναι προϊόν κατασκευής και συνωμοσίας και “ΘΕΟΣ υπάρχει” και ο Πρόεδρος ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ θα αθωωθεί και πάλι, όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση των “στημένων παιχνιδιών”, όπου τάχα είχε εμπλοκή και κύρια δράση ο Πρόεδρός μας Κος ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, μια… απύθμενη βρωμιά, που επί 6 χρόνια, Πελεκανόμορφοι” και άλλοι δύσμορφοι αργυρώνητοι αντι-Ολυμπιακοί δημ/φοι και μη, ανερυθρίαστα και με μεγάλη θρασύτητα διακινούσαν, “εδώ και εκεί”, για να δικαιολογήσουν την ποδοσφαιρική ανυπαρξία τους και να πουν “να, έτσι τα έπαιρνε τα Πρωταθλήματα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”! Τώρα, θα απολογηθούν αυτοί οι… Κοι; Θα ζητήσουν συγγνώμη);

ω

Είναι δυνατόν; Θα με ρωτήσετε! Είναι δυνατόν η Εισαγγελέας που ελέγχεται από την “Π.Ε.Ο.” και ευρύτερα από την ίδια την Κ-Β των “ΣΑΝΕΛ, να είναι αυτή που εξετάζει την εμπλοκή ή όχι του Κου Μαρινάκη στην υπόθεση, να είναι αυτή που συντάσσει σχετικό πόρισμα, εναντίον ενός ανθρώπου, ο οποίος είναι αντίπαλος της Κ-Β ή ορθότερα ονομάστηκε απ’ αυτήν “εχθρός” της, όπως και της… “Εξυγίανσης”;

Ναι φίλοι μου, είναι δυνατόν! Στη σημερινή Ελλάδα της μαυρο-κόκκινης Χούντας των ΣΑΝΕΛ, τα πάντα είναι δυνατά, αφού δεν μιλάμε για Κ-Β πολιτικών, αλλά για Κ-Β θαμώνων Καφενείων και μάλιστα των χειρότερων, όπου επικρατεί οΝόμος της Ζούγκλας, χαρακτηριστικά του οποίου είναι οι ύβρεις, ο τσαμπουκάς, η λάσπη, τα εξυπνακίστηκα δήθεν ευφυολογήματα, η κρυψίνοια, η διαπλοκή, το παρασκήνιο, κλπ, όπως και το μίσος κατά της Ακρόπολης του Ελληνικού Αθλητισμού, που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π., και όλα αυτά από άτομα επιπέδου… Γ’ τοπικού περιφερειακού πρωταθλήματος!.. Καταλάβατε!..

– Δεν απομένει από το να… συγχαρούμε την Κα Τζήβα, η οποία δεν έλαβε, ως φαίνεται, υπόψιν της, καθόλου τα πεπραγμένα στην υπόθεση αυτή, του παραπάνω αναφερθέντος Λιμενικού !

Μπράβο λοιπόν Κα Τζήβα! Άξιος ο μισθός σας!..

3. Το πραγματικό(!) πρόβλημα όλων των Κομμουνιστών, νεο-Κομμουνιστών και των παραφυάδων τους, και άρα και της σημερινής διεθνιστικής και συνεπώς απάτρηδος Κ-Β μας, είναι ότι η Ορθοδοξία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής μας Ταυτότητος! To έχουμε γράψει το (παλαιόθεν) πιστεύω τους, κατ’ επανάληψιν: Αλλαγή δεν γίνεται, αν δεν κρεμμαστεί ο τελευταίος Χωροφύλακας (σήμερα Αστυφύλακας ), απ’ τ’ άντερα του τελευταίου Παππά!..

4. Διαβάζω:

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ απείλησε εκ νέου την Παρασκευή ότι θα αποχωρήσει από το “Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” των Ηνωμένων Εθνών, διαμηνύοντας πως χάνει την υπομονή της, μετά από την απόφαση του Οργάνου αυτού, με έδρα τη Γενεύη, να υιοθετήσει πέντε νέες αποφάσεις που καταδικάζουν το Ισραήλ, σύμμαχο της Ουάσινγκτον.

«Όταν το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μεταχειρίζεται το Ισραήλ χειρότερα από τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν και τη Συρία, είναι το ίδιο το Συμβούλιο που γίνεται ανόητο και ανάξιο του ονόματός του», κατήγγειλε η Νίκι Χέϊλι, πρεσβεύτρια των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, σε ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες της.

Η Αμερικανίδα μόνιμη αντιπρόσωπος επιτίμησε το “Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” υποστηρίζοντας πως επιδεικνύει χονδροειδή «προκατάληψη σε βάρος του Ισραήλ».

Στην ανακοίνωση της, η Χέϊλι στηλιτεύει ιδίως το γεγονός ότι το Συμβούλιο έχει υιοθετήσει πέντε αποφάσεις σε βάρος του Ισραήλ, αλλά μόνο μία σε βάρος της Βόρειας Κορέας, μία σε βάρος του Ιράν και μία σε βάρος της Συρίας.

«Η υπομονή μας δεν είναι απεριόριστη», προειδοποίησε η Χέιλι. «Οι σημερινές (σ.σ. χθεσινές) ενέργειες δείχνουν καθαρά ότι ο Οργανισμός δεν έχει την αξιοπιστία που απαιτείται για να είναι αληθινός υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», έκρινε η ίδια.

Η αμερικανίδα πρεσβεύτρια στα Ηνωμένα Έθνη έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα πως οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από το Συμβούλιο, που έχει 47 μέλη και ιδρύθηκε το 2006 για να προωθεί και να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα διεθνώς.

Η νέα απειλή της Χέιλι ότι η Ουάσινγκτον θα βροντήξει την πόρτα του “Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” διατυπώθηκε μετά τον διορισμό του Τζον Μπόλτον, νεοσυντηρητικού γερακιού, στο αξίωμα του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ. (Είναι ο 3ος, αν δεν απατώμαι, “Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας”, του Τραμπ).

Αφ’ ότου ο μεγιστάνας των ακινήτων εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο, οι ΗΠΑ αποχώρησαν από την Ουνέσκο – την Εκπαιδευτική, Επιστημονική και Επιμορφωτική Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών – έχουν μειώσει δραστικά τη συνεισφορά τους στον προϋπολογισμό του ΟΗΕ κι έχουν ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία του Παρισιού, για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής!

  • Ρωτάω τώρα, αμέσως παρακάτω, εγώ, εσάς φίλοι μου (όπου α, είναι ερώτημα για εσάς), αλλά και τις Η.Π.Α. (όπου β, είναι ερώτημα για την Αμερικανική Κ-Β):

α. Το Ισραήλ και ο Εβραϊκός λαός(!!!), βιώνει και σήμερα, το 2018(!), το ίδιο ανηλεές κυνηγητό, το οποίο βίωσε, γενοκτονικά μάλιστα, τις 10ετίες του 1930, και του 1940 και το οποίο κατέληξε σε ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, αρχικά στις γερμανικές κυρίως πόλεις και κωμοπόλεις και ακολούθως στα γερμανικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως;

Υπάρχουν και σήμερα ΧΙΤΛΕΡ, αλλά με… μάσκα, με… μουτσούνα, με… χαμόγελο, που το “παίζουν”… Δημοκράτες και Φιλεύσπλαγχνοι, τάχα μου Ανθρωπιστές και Ειρηνιστές, αλλά που είναι… Χίτλερ, στην πραγματικότητα, με το ίδιο μίσος και θηριώδες μένος κατά των Εβραίων;

– Απαντώ (Και εσείς μόνοι σας, πράξτε το ίδιο): Απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχουν, δυστυχώς(!) και γι’ αυτό δεν υποφέρει μόνον το Ισραήλ και ο λαός του, (που έχει καταλάβει πολύ καλά πως μόνος του και πάλι, αν χρεαστεί, θα πολεμήσει), αλλά υποφέρει και ολόκληρη η Ανθρωπότητα, απ’αυτούς τους… Κους, οι οποίοι μάλιστα κρατούν τα ηνία του Κόσμου!

– Συγχαρητήρια λοιπόν αξίζουν στην Κ-Β, των Η.Π.Α., για την στάση της και εμείς της τα δίνουμε απλόχερα! Όμως:

β. Τί γίνεται Κα Χέϊλι, τί γίνεται Κε ΤΡΑΜΠ, με τα ανθρώπινα δικαιώματα πχ των Κούρδων; Ένας λαός με πραγματική Ιστορία 3000+ ετών, έχει δικαίωμα σε Πατρίδα και μάλιστα στην Πατρίδα του, την οποία κατέχει ο Τουρκο-μογγόλος στρατοκράτης;

Τί γίνεται με την “οιωνεί” εχθρική στο Πεδίο πολιτική συμπεριφορά και στάση της Τουρκίας, απέναντι σε εμάς, τους Έλληνες και τα δικά μας ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία συνεχώς καταπατώνται από τους Μογγόλους, με απειλές, εκβιασμούς, ανιστόρητες προκλητικές του Ονόματός μας και της Φυλής μας τοποθετήσεις, με ύβρεις, και, και, και… ;

– Το αυτό ερώτημα ισχύει και για τους Κυπρίους, της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο νησί των οποίων εισέβαλλαν οι Μογγόλοι, το 1974, με βάση δυτικό σχεδιασμό και θέληση, χρησιμοποιούμενοι ως πιόνια, από τους Δυτικούς, προκειμένου οι Δυτικοί να εκδικηθούν για την ελληνική και κυπριακή στάση, αυτήν του 1973, απέναντι στην άρνηση ικανοποιήσεως συγκεκριμένων αιτημάτων του Ισραήλ, προς τον Ελληνισμό, ένα Ισραήλ που “πήγαινε” τότε σε πόλεμο και πάλι με τους Άραβες (“Πόλεμος της Εξιλεώσεως” / “Yom Kipour”), αλλά και για να ικανοποιήσουν οι Δυτικοί τις νέες τότε απόψεις τους, για την ασφάλεια του Ισραήλ!

– Το νησί υπέστη εποικισμό, σφαγές αμάχων, προσφυγιά, κλπ, κλπ, κλπ!

– Μετά από 44 χρόνια, πού πήγαν” τα ανθρώπινα δικαιώματα των Κυπρίων, φίλη Κα Χέϊλι; Τί έγιναν οι τόσες καταδικαστικές αποφάσεις του Ο.Η.Ε κατά της Τουρκίας; Πού είναι οι Η.Π.Α. να θέσουν στο… τραπέζι την ίδια ακριβώς απειλή αποχώρησης, (και άλλα πολλά θα έπρεπε να είχαν κάνει, αλλά λέμε τώρα), αν πχ δεν αποχωρήσουν αμέσως τα τ/στρατεύματα, απ’ το Βόρειο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως Κα Χέϊλι κάνετε τώρα με το Ισραήλ, που -αν είναι δυνατόν- το κυνηγούν πράγματι και σήμερα… “Θεοί και δαίμονες”;

– Πού είναι τώρα οι Η.Π.Α. να υποστηρίξουν τον λαό μας, αυτόν που δημιούργησε την Δημοκρατία και το Δυτικό Πολιτισμό, όπως είπε ο ΤΡΑΜΠ, στην ομιλία του, στον Λευκό Οίκο, στους εορτάζοντες εκεί την 25η Μαρτίου, Έλληνες, ένας λαός που με σχέδιο οι “Διεθνείς Εβραίοι” άλωσαν οικονομικά, ένας λαός, ο οποίος σήμερα πένεται, υποσιτίζεται, ως αποτέλεσμα αυτού του διεθνούς σχεδίου, ένας λαός που κυβερνάται από μισέλληνες διεθνιστές,  απογόνους Κομμουνιστών, ένας λαός που έχει “φτιάξει”, “έχει κάνει μάγκες” οικονομικά, Αλβανούς, Βουλγάρους, Σκοπιανούς, Ρουμάνους, όλα τα Βαλκάνια, και τώρα κάνει το ίδιο με Αφγανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Ινδούς, Σύρους, Μαλαισιανούς, κλπ, κλπ, κλπ, με την μισή Ασία δηλαδή, ενώ μερικώς (μερικώς σε σχέση με την Ιταλία) “φτιάχνει” και Αφρικανούς, όπως Αλγερινούς, Μαροκινούς, κλπ;

– Πού είναι τώρα οι Η.Π.Α. Κα Χέϊλι να αναγνωρίσουν επιτέλους την γενοκτονία των Αρμενίων, απ’ τους Μογγόλους;

– Πού είναι τώρα οι Η.Π.Α. Κα Χέϊλι να αναγνωρίσουν την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μ. Ασίας, τις 10ετίες του 1910 και 1920; (Ούτε καν ως Εθνοκαθάρσεις δεν έχουν γίνει αποδεκτές οι πράξεις αυτές των Οθωμανών αρχικώς και Τούρκων στη συνέχεια, μετά τον Οκτ, του 1923)! Έχετε ακούσει κάτι, για κάποιον Πρόξενός σας στη Σμύρνη, ονόματι Γεώργιο Χόρτον; (“Προχθές” πέθανε και το τελευταίο παιδί του, η Ελληνίδα κόρη του, σε ηλικία 103 ετών, παιδί που είχε κάνει με την τελευταία Ελληνίδα σύζυγό του)! Για ψάξτε τον λίγο, αφού είστε, και ΜΠΡΑΒΟ σας, τόσο ευαίσθητοι με τον παραγκωνισμό και όχι μόνον, του Ισραήλ, από την “Διεθνή Κοινότητα”!..

– Θα μπορούσα να έγραφα και άλλα πολλά Κα Χέϊλι, αλλά δεν γίνεται αυτό, όπως αντιλαμβάνεσαι!.. Άλλωστε ξέρεις και ξέρετε όλοι οι μορφωμένοι Αμερικάνοι την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Με την ευκαιρία:

– Για κάποιους που κάνουν τάχα πως δεν καταλαβαίνουν! Ο ΡΤΕ έχει στην Τουρκία, που έχει σήμερα έναν ιδιότυπο και ιδιόμορφο Φασισμό, 3,5 εκ-ρια Σύρους, οι οποίοι όμως είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ! Όσοι ξέρουν από Ισλάμ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!

Στην Ορθόδοξη Χριστιανική όμως χώρα μας, οι “λάθρο”, κλπ, ξένοι, είναι ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!

Είναι το ίδιο λοιπόν ρε λέσια, που υποκρίνεστε τους… αναλυτές και απευθύνεστε σταθερά και εσκεμμένα, με αυτήν την ύπουλη προπαγάνδα σας, στο μεγάλο ελληνικό ακροατήριο, το οποίο αγνοεί τα θέματα;

– Ακόμα! Μιλάμε για 3,5 εκ-ρια, μέσα σε 80 σχεδόν εκ-ρια Τούρκους! Εγώ σας λέω και 10 εκ-ρια ξένους να έχει η αχανής εκτατικά Τουρκία, και 60 ή και 50 εκ-ρια γνήσιους Τούρκους, (αν αφαιρέσουμε πχ τα 20 εκ-ρια των Αλεβήδων, κάτι που δεν θα έπρεπε να κάνουμε, διότι αυτοί είναι Κεμαλικοί και μάλιστα φανατικοί), είναι το ίδιο με την Ελλάδα των -άντε- 11 εκ-ρίων, της οποίας σήμερα το 25%+ είναι αλλόθρησκοι ξένοι, οι περισσότεροι των οποίων έχουν από τις Πατρίδες τους μάλιστα να μισούν την Ελλάδα;

5. Κε Καμμένε! Κε “Γατάκι! (Όπως σε κατάντησαν με την αιχμαλωσία των 2 στρ-κών μας οι Τούρκοι)!

– Στην Ημερησία δγη , που εξέδωσες, με αφορμή την 25η Mαρτίου, ανέφερες σχεδόν όλους τους ήρωες του 1821, εκτός από τον τόσο συκοφαντημένο, κυνηγημένο και τελικά δολοφονημένο από την φάρα σου (εννοώ την πολιτική φάρα σας) ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ! Γιατί άραγε; Σ’ ενοχλούσε το όνομά του ή το επίθετό του μήπως;

Κάνεις λάθος! Το μυαλό μας δεν είναι στους 2 αιχμαλώτους στρ-κούς μας, παρά μόνον όταν προσευχόμαστε! (Άνοιξε” και κανέναν… Μπαμπινιώτη ή έστω κανένα… WİKİPEDİA! Στο έχω ξαναγράψει)!

– Το μυαλό μας είναι πάντα σε σένα και στη σαβούρα που αναξιοκρατικά έχεις μαζέψει και κάνει στρατηγούς και Ιεραρχία εκεί μέσα που είσαι, πλην κάποιων φωτεινών εξαιρέσεων! Σε σένα είναι περισσότερο όμως, διότι κατάντησες τις υπερήφανες ΕΕΔ “ψωμοτύρι” στα χείλη των Τουρκο-μογγόλων, με την οπερετική στάσή σου, όσα χρόνια υποδύεσαι τον ρόλο του ΥΠΑΜ!.. Σήκω και φύγε τώρα ρε ευτραφή τύπε, διότι όσο κάθεσαι ζημιώνεις αυτό που τόσο πολύ λες ότι αγαπάς και λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!.. (Δεν έχεις πχ κανέναν Βαγγέλη αύριο, -για ψάξε γύρω σου- να πάρετε κανένα Ε/Π του Στρατού και κανέναν… Γονίδη μαζί ή καμμιά Πάολα και να πάτε να το γιορτάσετε και να γλεντήσετε παρέα σε καμμιά παραλιακή Ταβέρνα, τώρα που ανοιξιάζει… και έτσι να μας αδειάσεις τη γωνιά);

– Και κάτι ακόμα ρε “γατάκι”! (Ένα γατάκι που μπορεί να σκοτώσει βεβαίως / πολιτικά εννοώ)!.. Πώς γίνεται ρε, από την μιά, να μην θες τάχα να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία, και απ’ την άλλη να στηρίζεις αυτούς που το θέλουν και πάνε να τους δώσουν; (Λέγε με Κ-Β/ΣΥΡΙΖΑ)!

– Δεν δικαιούμαστε λοιπόν, αφού τόσο πολύ μειώνεις την νοημοσύνη μας και ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ, να σε βρίζουμε και εμείς (δεν σου μοιάζουμε και ποτέ δεν θα το κάνουμε) ή έστω να κρίνουμε και να κριτικάρουμε την ύπουλη αυτή, όσο και διπλά ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ενέργειά σου; (Διπλά αντεθνική, διότι εσύ, σε σχέση με τα Κομμούνια, που συνεργάζεσαι στην Κ-Β, φοράς… μάσκα, είσαι… μασκωτός)!..

– Και κάτι ακόμα! Σε παρακαλώ μάζεψε” απ’ τα Κανάλια αυτόν τον Κατσίκη, όσο πλούσιος και αν είναι! Δεν σου προξενεί και σένα αηδία; Δεν έχει κάτι σιχαμένο η μούρη του;

– “Ανοίξτε” τέλος, εκεί στους ΑΝΕΛ, και κανένα λογαριασμό υπέρ ενισχύσεως της Κας… Χρυσοβελώνη, που τόσο σκληρά δούλεψε στη ζωή της και απέκτησε 30+ σπίτια, κλπ, κλπ, κλπ!

– Τελικά, για να συνεργάστηκε μαζί σου ο… Αριστερός Τσίπρας, πρέπει πράγματι να είναι πολύ μεγάλος… μάγκας! Αν με καταλαβαίνεις!..

6. Τρία (3) είναι τα πρώτα βασικά επίπεδα δράσης, ώστε να παραλύσει ένα σύγχρονο αστικό (δυτικό) Κράτος και να προκληθεί το επιδιωκόμενο απ’ τον Εχθρό εσωτερικό ΧΑΟΣ(!), το οποίο επιφέρει σχεδόν πάντα άμεσα αποτελέσματα διάλυσης και ήττας του Κράτους που δέχεται την επίθεση αυτή!

– Προσέξτε τα λοιπόν παρακάτω, διότι κάποιοι τα… κουβεντιάζουν ήδη και μάλιστα κάποιοι προβαίνουν ήδη σε ασκήσεις “επί… Πεδίου” και όχι “επί Χάρτου”, αναφέροντας πάντα λογικοφανείς δικαιολογίες! Ή όχι; Για διαβάστε παρακάτω και μετά σκεφτείτε μόνοι σας:

    α. Προσβολή των συγκοινωνιακών -πρωτίστως- υποδομών του Κράτους!

[Έπονται υποδομές, όπως το Νερό, το Ρεύμα, κλπ, για τις οποίες κυρίως οργανώνονται ανάλογα του σκοπού “σαμποτάζ”! Πχ Μαρί / Κύπρος, όπου κατέπεσε αμέσως όλη η δυνατότητα ύδρευσης των ελευθέρων περιοχών της Κύπρου μας, με σαφώς αντιληπτά συνημμένα προβλήματα και στην ηλεκτροδότιση της “Κυπριακής Δημοκρατίας”!

– Άλλος σκοπός θα μπορούσε να είναι η άμεση και γενικευμένη δημιουργία ανθρωπίνων απωλειών! Έτσι, θα μπορούσε να επιδιωχθεί και τελικώς να επιτευχθεί η δηλητηρίαση των κειμένων… “Εγκαταστάσεων – Πηγών Ύδατος” (sic) ενός Κράτους, κλπ].

   β. Προσβολή Βασικών Τεχνικών (ας τις ονομάσω έτσι) Παραμέτρων της Οικονομίας, [όπως αυτή εκφράζεται και υλοποιείται στην καθημερινότητα των πολιτών του, (πχ με παραοικονομία, λέγε με “μαύρο χρήμα”, κτυπήματα στα ΑΤΜ, στις Τράπεζες, με απαγωγές ή δολοφονίες Τραπεζιτικών Υπαλλήλων, και κυρίως υψηλόβαθμων, με κτυπήματα καταστημάτων, κλπ)] και των Επικοινωνιών του Κράτους! (Έλεγχος ή χακάρισμα κρατικών συχνοτήτων, δημιουργία παρανόμων Ρ/Σ ή ακόμα και Τ/Σ, παρεμβολές σε αστυνομικές και στρατιωτικές συχνότητες, απόλυτος έλεγχος του “ΕΣΡ”, κλπ).

   γ. Παράλυση και προσβολή του “Διαδικτύου, αφού πλέον, παγκοσμίως, μέσω αυτού λειτουργούν και διευθύνονται-ελέγχονται όλες οι κρατικές Υπηρεσίες!..

Ερώτηση: Γίνεται τίποτα, απ’ όλα αυτά τα παραπάνω εκτεθέντα, σήμερα στην Πατρίδα μας, ναι ή όχι; Αν ναι, από ποιούς;

7. Δεν γνωρίζω φίλε ή φίλη!

Πιθανώς όμως να έχεις δίκιο και να είναι ο Κος Βαρδής ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, αυτός που όντας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ (μην ακούς κάτι δημ/φους με ψυχολογικά προβλήματα που τον υβρίζουν, όπως πχ ο Κος Βλάχος, ο… υπάλληλος του ρωσολαμόγιου Βελόπουλου, κλπ)… παρακληθείς(!), (λίαν πιθανώς απ’ τον συμπατριώτη του νυν Α/ΓΕΕΘΑ και τον Κο Π-Θ), μεσολάβησε προς τους Τούρκους για την απελευθέρωση των 2 στρ-κών μας! (Σε κάποιον προφανώς… μεγαλοσχήμονα “φίλο” του)!

Η αιχμαλωσία των 2 στρ-κών μας είναι μια κατάσταση που ΛΕΚΙΑΣΕ “ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ” ΤΙΣ ΕΕΔ, διότι αυτή είναι η αλήθεια! Η ΣΥΛΛΗΨΗ (αιχμαλωσία) ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΡ-ΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΔ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΝΗ ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΕΔ, για την οποία ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, αφού, προφανώς, η… πολιτικο-στρατιωτική ΗΓΕΣΙΑ μας αναμένει την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων αιχμαλώτων, για να τους… τιμωρήσει (sic), -λέω εγώ τώρα- ως υπευθύνους του όλου δράματός τους, του συναφούς δράματος των ΕΕΔ και του δράματος άλλης μιάς ξεφτίλας που δέχθηκε ο υπερήφανος λαός μας!.. (Συνήθισε πια, ως φαίνεται, στις ξεφτίλες και σε λίγο εισερχεται σε κατάσταση… ανοσίας)!..

– Αύριο, ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής, 25-03-2018, οι 2 Αξκοί μας κλείνουν 25 ημέρες αιχμάλωτοι των Τούρκων, ενώ το “Ψευτορωμαιϊκο” παρακαλάει “δώθε – κείθε”, όπως λέει, για την απελεεθέρωσή τους!.. Φανταστείτε να είχε αποτύχει η… επιτυχημένη, για την συγκυβέρνησή μας, αυτήν της συμφοράς, επίσκεψη του ΡΤΕ στην χώρα μας, τον Δεκ. του 2017, τί άλλο ή άλλα θα είχαμε ακόμα υποστεί!..

Υπομονή ρε λεβέντες*! Να σκέφτεστε και να “βλέπετε” ότι σύντομα, σε λιγα μόλις χρόνια από τώρα, ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ θα ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΤΡΩΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!!

* Ρε… Αντι-Φασίστα Φίλη! Γιατί δεν κάνεις μιά ακτιβίστικη πράξη, ή όπως αλλιώς τις λέτε τα Κομμούνια, και να ζητήσεις απ’ τον Φασίστα ΡΤΕ να ανταλλαγείς με έναν απ’ τους 2 των αιχμαλώτων μας, ώστε να πιστέψουμε όλες αυτές τις… κοινωνικο-πολιτικές μεγαλοπαπαριές που λες ή σε βάζουν να λες, απ’ τιο Κόμμα σου;

Το ίδιο και εσύ ρε Παπαχριστόπουλε! Εσύ δεν ήσουν  στο Πολυτεχνείο, το 1974, τότε που… ρίξατε τον Παπαδόπουλο και… φέρατε τον Ιωαννίδη; Αχαχαχαχαχαχα! Εσύ ως πιο αδύνατος και πιο μάγκας (μηχανόβιος, σηκωμένος μαλλί, κλπ, ίδιος ο προσφάτως σχεδόν συγχωρεθείς… Τζόνυ ΧΑΛΙΝΤΕΪ έγινες ρε), να ζητήσεις να ανταλλαγείς με τον Μητρετώδη και ο κουμουνο-βουβαλόπαις… Ψάλτης με τον Κούκλατζη!

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, (δυστυχώς μετά θάνατον, αφού έτσι ήθελε ο Κύριός μας), στον Γάλλο Αστυνομικό Αρνό ΜΠΕΛΤΡΑΝ, ο οποίος “οικεία βουλήσει” αντελλάγη με πολίτες, στην τρομοκρατική ενέργεια, ενός ακόμη ψυχοπαθούς του “ISIS”, στην Γαλλία, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του! Αυτός ο Αξκός της Γ/Αστυνομίας, “μετά θάνατον”, αν υπάρχει ακόμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ και έννοια ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, θα πρέπει να λάβει το ΝΟΜΠΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, Κοι της Ευρώπης, Άρχοντες του Κόσμου τούτου!..

8. Δυναμικός Αξκος ο Σχης (ΜΧ) – (Ε.Α.) Κος Κασάρας (Πρώην Κ/Δ)! Για να δούμε, τί θα καταφέρει αύριο, 25-03-2018, αφού αυτός είχε την ιδέα, με την “συγκέντρωση συμπαράστασης”, (ως προς τον αριθμό των συμμετασχόντων εννοώ), στη Θεσσαλονίκη μας, για τους 2 αιχμαλώτους στρ-κούς μας!.. [Έχουμε εξηγήσει το “γιατί” είμαστε αντίθετοι με αυτές τις συγκεντρώσεις! Γελάει ο δικτάτορας ΡΤΕ και χαίρεται, αφού όλες αυτές τις ενέργειές μας τις αντιλαμβάνεται ως… ικεσίες και παρακαλητά μας, (είδατε πχ τί είπε στους Ευρωπαίους για τους πρόσφυγες / είπε μας εκλιπαρούσατε να μην ανοίξουμε τις πύλες / μήπως καταλάβατε τώρα βρε;), για την απελευθέρωση των 2 στρ-κών μας! Όμως απ’ την άλλη μεριά, όπως λέμε, τέτοιες συγκεντρώσεις, σ’αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διερχόμαστε, ενισχύουν την ομοψυχία, την θέληση για κοινό αγώνα και φορτίζουν τον Πατριωτισμό των Ελλήνων, συμμετεχόντων και μη]!

9. Είναι αλήθεια ότι δείχνει πολλά (ΦΩΝΑΖΕΙ θα έλεγα γεωπολιτικά, η πράξη τους αυτή) η ενέργεια των Η.Π.Α. να αδειάσουν την αερ-κή Βάση του Ιντζιρλίκ, των Αδάνων, όπως και τις Βάσεις τους στο Κατάρ (“τώρα που μιλάμε ή γράφουμε” είναι σε εξέλιξη οι ενέργειές τους αυτές) και να τις μεταφέρουν στην Νορβηγία μάλλον ή σε χώρες της Α. Ευρώπης (αυτήν του Ιντζιρλίκ / α/φ και εξοπλισμό) και στη Σ. Αραβία, [στη Βάση “El Udeyd”, 77 χλμ Νως της Πρωτεύουσας της χώρας, Ρι(γ)ιάντ], αυτές του Κατάρ! (Πληροφορία που προέβαλε αρκούντως το σάϊτ “debka”, το οποίο φέρεται να πρόσκειται ή να ανήκει στο “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ” / “MOSAD)!

10. Γιατί μετά την τελευταία “χθεσινή” τηλ-κη επικοινωνία ΤΡΑΜΠ – Δικτάτορα ΡΤΕ, ο ΡΤΕ φέρεται ότι ενίσχυσε την αντι-πυραυλική του άμυνα; Σκεφτείτε λίγο παρακαλώ!..

– Προξενεί εντύπωση το γεγονός αυτό, αν είναι ακριβής η παραπάνω πληροφορία, αφού ο Κος εκπρόσωπος του Τ/ΥΠΕΞ, Χαμί ΑΚΣΟΫ, είχε πει ότι ένας των Τ/ΥΦΕΞ, θα μετέβαινε την ερχόμενη εβδομάδα (25/03 – 31/03/2018) στις Η.Π.Α., για συνομιλίες με τους Αμερικανούς, συνομιλίες οι οποίες, μεταξύ των άλλων, όπως μάθαμε, θα περιλάμβαναν ή θα περιλάβουν, αν γίνει τελικώς η επίσκεψη αυτή, και τ/αίτημα για αγορά ΠΑΤΡΙΟΤ“! (Θα επανέλθουμε στο θέμα! / Συνομιλίες στην Ουάσιγκτον μεταξύ των 2 επιτροπών, τουρκικής υπό τον Τ/ΥΦΕΞ, Πρέσβη Ουμίτ Γιαλτσίν και της αμερικανικής, υπό τον Α/ΥΦΕΞ, Κο Τζον Τζέϊ Σάλλιβαν)!.. 

Καλά ρε Τούρκοι, τί έγινε; Και S-400 και ΠΑΤΡΙΟΤ; Μήπως, λέω μήπως, τα έχετε κάνει λίγο… σκατά με το θέμα της… πολύ μακράν Α/Α προστασίας σας;

11. Ό,τι και να μου γράφετε / λέτε για τον ΛΑΛΙΩΤΗ, το άτομο αυτό ΣΤΗΡΙΞΕ εμπράκτως(!) πχ τα Μοναστήρια στην χώρα μας και έκανε και άλλα πολλά σχετικά με την Πίστη μας, τα οποία κρίνω ότι δεν πρέπει να γράφούν! Επίσης, ό,τι και να σου λένε ή να διαβάζεις ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ είναι  ΕΛΛΗΝΑΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !!! (Συγγνώμη φίλοι Αμερικανοί)!..

– Γιατί έχει δίκιο, όταν ζητάει από την Κα Γεννηματά την μη απο-ΠΑΣΟΚ-ο- ποίηση, του νέου Κινηματος, θα το πούμε άλλη φορά!

– Ναι, σ’ αυτό έχεις δίκιο φίλε! Είναι οπαδός της “Κούλας” ο Κωστάκης μας, που σοφά ποιών, έκατσε στα… πολύ “Ορεινά”, στο Συνέδριο, του νέου Κινήματος!

– Θα έχεις διαπιστώσει ότι όλοι οι… προοδευτικοί (λέγε με Αριστεροί και Κομμούνια / Τρομοκράτες και μη) ήταν ή είναι (όσοι ζουν) οπαδοί της “Κούλας” και άτομα, πολύ της Εκκλησίας! (Πχ Η οικογένεια Ξηρού, που ο πατέρας τους ήταν Ιερέας και οι ίδιοι θρησκευόμενοι, ψάλτες, κλπ. Φανταστείτε να μην ήταν και… θρησκευόμενοι)!.. Είναι γεγονός προς μελέτη και… ανάλυση!..

12. Κανένα σχέδιο… Γκιουλενιστών και άλλων Τούρκων, (τί και ποιών άραγε), για εγκατάστασή τους στην Αθήνα, κλπ, δεν έλαβε τέλος φίλοι μου (αφού δεν μπορούμε ακόμα να ξέρουμε αν υφίσταται τέτοιο) και ας γράφουν οι ε/φ, όπως η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, κλπ!

– Δεν κάνετε μια βόλτα στις πλατείες Βικτωρίας, Αγ. Παντ-νος Αχαρνών, στο Γκάζι “από πίσω”, και αλλού μέσα στο “Κέντρο” των Αθηνών, να δείτε το πόσους καινούργιους, πόσους νεοφερμένους Τούρκους θα βρείτε; (Πολλοί εξ αυτών το “παίζουν” κυρίως Σύροι, οι οποίοι κατοικούσαν σε περιοχές πλησίον των Τ-Σ συνόρων)!

Τώρα αν το ελληνικό Κράτος τους ελέγχει, μπράβο του!..

13. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ”, ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΤΟΥ 1923! Αυτά τα 2 τεράστια θέματα έχουν ήδη πυροδοτήσει όλα όσα ζούμε και όσα -πιο δύσκολα και… βαριά- σύντομα θα ζήσουμε!..

14. Ο Ε/ΑΚΑΜ στην Άγκυρα κλήθηκε στο Τ/ΓΕΕΔ για εξηγήσεις, σχετικά με τις τ/αιτιάσεις για παραβίαση του ΤΕΧ, από ελληνικά και λοιπά α/φ, τα οποία συμμετείχαν στην προσφάτως διεξαχθείσα στην χώρα μας διεθνή άσκηση “ΗΝΙΟΧΟΣ”!

Ποιός είπε ότι το Τ/ΓΕΕΔ, οι ΤΕΔ ευρύτερα, απώλεσαν τον οιωνεί στην χώρα τους ρόλο τους

– Σε κάθε περίπτωση, θα συμφωνήσω ότι επρόκειτο για κίνηση “έκπληξη”, (όχι όμως και μη πιθανή), αφού τέτοια θέματα τα χειρίζονται συνήθως τα 2 ΥΠΕΞ (Ελληνικό και Τουρκικό)!..

Η πράξη αυτή δείχνει πολλά και… ενδιαφέροντα και κυρίως… πυροδοτεί σκέψεις για νέες… τ/εκπλήξεις, στη νέα Ε-Τ…  εποχή που ήδη έχουμε εισέλθει!

[Θα σας γράψω, σύντομα πιστεύω, όλες τις τουρκικές πολιτικο-στρ-κές κατά της Ελλάδος κύριες… δράσεις, όπως λένε και οι Κουλτουριάρηδές μας, από την αρχή του 2018, έως και την ημέρα που θα δείτε στο “σάϊτ” μας το άρθρο αυτό, ώστε να έχετε όλη την… Ιστορία, και εννοώ απ’ την αρχή της και μέχρι την έναρξη της λίαν πιθανής (και για εμάς -όπως εδώ και 3 χρόνια γράφουμε, επικείμενης) Ε-Τ… σύγκρουσης]!..

15. Κε Κοτζιά! Μήπως, μεταξύ των όσων κουβέντιασες ανεπισήμως, με τον… Φιλέλληνα Κο Ν. Δημητρώφ, ήταν και το τί συζήτησε η Σκοπιανή ΥΠΑΜ, Κα Ραντμίλα ΣΕΚΕΡΙΝΣΚΑ, (πολύ Μακεδονικό ακούγεται το όνομά της / κάπως έτσι θα λεγόταν και ο… ΥΠΑΜ του Μ. Αλεξάνδρου, αχαχαχαχαχαχα, αν αυτός θα είχε βεβαίως), στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Άγκυρα, ώστε να πεις και σε μας; Αχαχαχαχαχα!.. Ακόμα “κοιμάστε” αγαπητέ Σύντροφε Νίκο!..

[Προ 2 μηνών, είχε πάει στην Άγκυρα και η νέα… γκόμενα του Ράμα, η Αλβανίδα ΥΠΑΜ! Η αγαπητή μας… Όλτα! Για τους Αλβανούς, εμείς οι… φιλάνθρωποι Έλληνες, θα δουλέψουμε… σκληρά, (αφού πρώτα… βοηθήσουμε τα Σκόπια να γίνουν Κράτος, έστω και… υδροκέφαλο), ώστε οι Αλβανοί να μπουν άνετα το 2025, (αν φυσικά θα υπάρχουμε τότε και εμείς και αυτοί), στην Ευρωπαϊκή Ένωση]!..

16. Δήλωση απ΄το αλάνι, τον ΡΤΕ: «Μ’ αρέσει να μιλάω “ανοικτά“»! Ακούνε κάποιοι ή όχι;

17. Ρε ΡΤΕ που μιλάς “ανοικτά”, για πες μας, (δίκην “τεστ” και μόνον), ποιοί κάνουν “εμπόριο πτωμάτων”, στην Ράκκα;

18. Όχι σήμερα για το Σαλίσμπερυ (πρόσφατη υπόθεση Σεργκέϊ και Γιούλια κρίπαλ), φιλαράκο! Άλλη στιγμή θα σας γράψω! Κουράστηκα φίλε μου! Κάνε υπομονή και θα διαβάσεις εδώ σε εμάς ευρύτερα, για τον κατασκοπευτικό πόλεμο Δύσης – Ρωσίας, πχ στην Α. Μεσόγειο, από το 2005 έως σήμερα!.. Υπομονή!

19. Γιατί δεν συνελήφθησαν ακόμα Κε Τόσκα, αυτοί που πέταξαν τις χειροβομβίδες στα Α-Τ Καισαριανής και Αμπελοκήπων, προ ολίγου μόλις καιρού; Ξέρεις κάτι;

– Κε Τσίπρα! Τί έγινε βρε; Θα τιμωρηθεί ή όχι ο χρηματοδότης σου και -σας, όπως εκτιμώ ότι είναι, αχαχαχαχαχα, Κος Σαββίδης και κατά κόσμον… Ιβάν Ιγκναντίεβιτς Σαμπιντί, για τα όσα έκανε και ξευτέλισε την χώρα μας στο πρόσφατο, στημένο από την Κούλα, διακοπέν ματς Μπάουκ – Κούλα ή πάντα θα τιμωρούνται μόνον ο λαουτζίκος και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όσο φυσικά θα κυβερνάτε εσείς της… ηθικής (sic) και… νέας Αριστεράς;

Όλοι περίμεναν κάποιον Εισαγγελέα να καλέσει σε απολογία, για όσα έκανε, τον Σαββίδη, που του σύστησες να φύγει για λίγο στη Ρωσία, για να πέσει ο κουρνιαχτός, βάζοντας τον Τζιχαντιστή δοτό Υπουργό σου, αντι-Ολυμπιακό (τί μίσος έχετε βρε όλοι εκεί στους ΣΑΝΕΛ για τον ΘΡΥΛΟ μας; / τόσο πολύ πονάτε βρε;) Βασιλειάδη (τί δείχνουν όλα αυτά τα πολλά μούσια του φίλοι μου, που ούτε ο… Καϊμακόγλου δεν έχει;) να διακόψει το Πρωτάθλημα, ώστε να ξεκουραστούν και τα ντοπέ… άλογα της “Κούλας” και ξαφνικά εμφανίστηκε “κατ’ εντολήν” η Κα Τζήβα σας (του Αντι-Ολυμπιακού μετώπου Κ-Β, Μελλισσανίδη, Σαββίδη / είδες, δεν έγραψα της πραγματικής εγκληματικής Οργάνωσης) και “κανόνισε” (νόμισε φυσικά) τον Μαρινάκη!

Έτσι ρε, μαζί και με κάτι ψοφίμια Γραμμένους, Σιδηρόπουλους, Κομίνηδες, κλπ, θα ρίξετε νομίζετε απ’ τα ΟΥΡΑΝΙΑ, τον ΘΡΥΛΟ μας; Αν ναι, τότε γι’ αυτό είσαι στον ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι στους ΑΝΕΛ, σε Κόμματα “αποκόμματα” και “απάτες!..

20. Επειδή διαβάζω κάτι ελληνικές μαλ…. για τις ΝΟΤΑΜ, κλπ, σημειώνω πως ΝΟΤΑΜ είναι: Notice to airmen” και τουρκιστί “havacılara bildiri“!.. Άντε!.. 

Μόνον η Κύρα ΑΔΑΜ τελικά ξέρει τί είναι ΝΟΤΑΜ και στη θεωρία και στην πράξη! Δεν είναι τυχαίο, θα μου πείτε, ότι πρόκειται, χρόνια τώρα, για την κορυφαία(!!!) Ελληνίδα ανεξάρτητη ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ γεωπολιτικών, γεωικονομικών και γενικώς γεωστρατηγικών θεμάτων!.. Συμφωνώ απολύτως και συμπληρώνω: “Γι’ αυτό και την έθαψε το Σύστημα”!..

– Θυμίζω, στο σημείο αυτό, σε κάποιους ότι το Ε/ΓΕΕΘΑ δέσμευσε όλο το Αιγαίο με ΝΟΤΑΜ, από τις 06-03-2018, έως το τέλος Απριλίου, του 2018!

21. Χακαν-ούλη μου δεν σε ξέχασα! Γιατί μου ανησυχείς, βρε; Απόψε σου αφιερώνω, με πολλά “ζετέμ”, το τραγούδι: Sen Uzaklarda değil!  Damarımda kanιmsιn!.. (Περιμένω ακόμα την απάντησή σου, στο ερώτημά μου / μας! Πώς έγινες βρε Α/ΜΙΤ; Τί μέσον είχες); “Τα λέμε”!

Ω1

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

α. Την στρατιωτική σχέση Τουρκίας – Πακιστάν, όπως και τη δράση των Πακιστανών, στην χώρα μας*, ως θέματα, τα παρακολουθεί κανείς ρε ;ή “λος παπάριος”… ;

* Ο Κος Κουτσούμπας, ΓΓ/ΚΚΕ, ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει, στο θέμα της υπόψη δράσης!.. Λέω εγώ τώρα!.. / Αυτά τα… πολυδιαφημισμένα ASELPOD τα θυμούνται εκεί στην ΕΠΑ;

β. “Χρόνια Πολλά” φίλοι Κούρδοι για την Πρωτοχρονιά σας! (Nevruz / 21-03-2018)! Μακάρι να έλθει η ημέρα που θα την γιορτάζετε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, στο AMED και σ’ όλο το Κουρδιστάν!..

γ. Όταν η πρώην  σύντροφός του η Κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποκαλεί τον Τσίπρα ΜΑΦΙΑ, (ο Τσίπρας εγκατέστησε Κ-Β Μαφίας, η ακριβής δήλωσή της, στις 12-03-2018), εγώ τί πρέπει να πω ή να σας πω;

– Γιατί άραγε να τον λέει έτσι; Τί λέτε φίλοι μου;

δ. Το by lock το ξέρω / -με! Το αναφερθέν Falcon δεν το ξέρουμε, αλλά θα το μάθουμε και αυτό!..

ε. Ρωτάμε: Στο Άγιο Όρος, το οποίο ελέγχουν, σχεδόν απόλυτα οι Αλβανοί, (επιτρέψτε μου αυτήν την… υπερβολή), υπάρχουν Τούρκοι… Μοναχοί; Γίνεται έλεγχος των εκ Τουρκίας ερχομένων επισκεπτών“; Ποιός να ξέρει, έ; Άλλωστε θα μου πείτε, εκεί φυλάει η Παναγία μας!..

στ. Οι τάχα μου αναρχικοί κτυπούν τους κακούς Δικηγόρους, τα γραφεία τους, κλπ,… κακοί δικηγόροι που εργάζονται και… απεργάζονται το δόσιμο των ελληνικών περιουσιών και κυρίως των σπιτιών των Ελλήνων στα ξένα… “funds”!

Οι ίδιοι… «SOROS – “Ρομπέν των… Πόλεων», Παπαδόπουλοι και Σία… , θα κτυπήσουν και γραφεία Δικηγόρων, που συνεργάζονται με ΜΚΟ και με… τάχα μου Ανθρωπιστικές Οργανώσεις, που φέρνουν στην χώρα μας λαθραίους και παρανόμους ξένους και κονομάνε τ’ άντερά τους“, στο όνομα της… ανθρωπιάς τους; Αχαχαχαχαχαχαχα!..

– Αν με ρωτάτε, αν τους ξέρουν, ποιοί είναι αυτοί οι Δικηγόροι, Κε Λαφαζάνη μου και Κα Κωνστ/λου μου, νομίζω ότι τους ξέρετε πολύ καλά! Ή όχι;

-/-