ΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΗΝ “ΟΥΤΟΠΙΑ” (04-12-2019)! ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ “ΛΑΜΟΓΙΑ”!..

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ! ΠΟΙΑ; ΜΑ ΤΗΝ “ΟΥΤΟΠΙΑ” ΑΣΦΑΛΩΣ!

ΔΕΙΤΕ ΠΧ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡ. 1δ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΜΕΤΑ, ΑΝ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚ. ΤΟΥ 2019, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟ-ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ!..

-/-

ΟΥΤΟΠΙΑ!..

Φίλοι μου!

ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΗ ΠΙΑ, … ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΩΣ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΟ “ΟΥΤΟΠΙΑ”, ΘΑ ΙΣΧΥΕ Η ΑΡΧΑΙΑ ΡΗΣΗ, “ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ Η ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ” (εδώ το “Η” σημαίνει “παρά” και δεν είναι διαζευκτικό), φράση που σημαίνει “ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ / ΠΑΡΑ ΝΑ… ΓΙΑΤΡΕΥΕΙΣ“!..

Στην βάση αυτής της ρήσης, που οι Αρχαίοι μας πρόγονοι, συμβουλεύοντάς μας, μας παρέδωσαν, διαβάστε αμέσως παρακάτω!

1. Τί θα πρέπει να κάνει ή τί θα έπρεπε να έκανε η Ε/Κ-Β, μετά από την επιστροφή ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην Ελλάδα, από την Μ. Βρετανία και μέχρι την συνάντησή του, στις 07-01-2020, με τον ΤΡΑΜΠ! Διαβάστε:

   α. Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον ΠτΔ, με θέμα ένα και μόνον. Ποιό; Την αντιμετώπιση της πολύ πλέον σοβαρής τ/απειλής, η οποία -εφ’ όσον η Ελλάς, φερθεί ως Ελλάς- λίαν πιθανώς να οδηγήσει σε Ε-Τ πόλεμο!

[Διότιη Τουρκία (… ενισχυμένη στο πολιτικό… θράσος της και στην πολιτική της… αλαζονεία κυρίως από την Μ. Βρετανία, αλλά και από την Γερμανία “έν τινι μέτρω”, λόγω των μυστικών προνοιών της Συνθήκης της Λωζάννης, του 1923, από την υλοποίηση, μέχρι το 2023, των οποίων ωφελείται τα “μάλα” η Αγγλία), επειδή μας έχει κάνει… ακτινογραφία ΠΑΝΤΟΥ(!) ως Κράτος και έχει καταλήξει σε όχι ευχάριστα για εμάς συμπεράσματα, δεν μας υπολογίζει καν ως δύναμη που θα μπορούσε να της αντισταθεί πουθενά, ούτε στο “Πεδίο της Τιμής”, μας θεωρεί ελληνιστί “Αποτυχημένο Κράτος” ή με ελληνική φρασεολογία, “Κράτος – Παρίακαι θα προκαλέσει στην πράξη, ήτοι στο “Πεδίο”, συνεχίζοντας τα της συμφωνίας της με την Λιβύη, σχεδιασθέντα βήματά της, κάτι που σημαίνει ότι θα παραβιάσει “στα ίσα” τα ελληνικά χωρικά ύδατα, αναμένοντας έτοιμη τις όποιες αντιδράσεις μας, αλλά και τις… μη αντιδράσεις μας, σε περιοχή που σας έχουμε ήδη εδώ υποδείξει!..

– Έφτασαν στο σημείο “σήμερα” οι Τούρκοι, να ανατρέψουν μονομερώς την επαίσχυντη βεβαίως, αλλά τί να κάνουμε, “υπαρκτή” συνάντηση το 1976 στην Ελβετία, των τότε Π-Θ Ε. και Τ., Κ . Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και Σ. ΝΤΕΜΙΡΕΛ, συνάντηση κατά την οποία, μεταξύ των άλλων, είχε συμφωνηθεί ότι και οι 2 χώρες θα δέχονταν να συζητήσουν, κάποια στιγμή στο μέλλον, το θέμα του καθορισμού της Υφαλοκρηπίδος τους (την μόνη Ε-Τ διαφορά που αποδέχεταιέως σήμερα, ως Ε-Τ διαφορά, η Ελλάς), μέσα από προσφυγή τους στο “Διεθνές Δικαστήριο”, της Χάγης! Πώς την… ανέτρεψε; Βγήκε ο Τ/ΥΠΕΞ προχθές (02-12-2019) και δήλωσε πως –ΠΡΟΣΕΞΤΕ–“η Τουρκία δεν συζητάει τα κυριαρχικά της δικαιώματα“*!.. Πολιτική… προωθημένου, ίσως και εξωνημένου, “Φαναριωτισμού” στο έπακρον και νεο-ελληνιστί (και πάντα σε ό,τι μας αφορά), “εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι” ή, και μάλλον πιο σωστά, “και Κερατάς και Δαρμένος”]!..

* Μετά και από την παραπάνω τελευταία δήλωση του Τ/ΥΠΕΞ, Κου ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, όχι λοιπόν μόνον “επίσημα” αμφισβητεί η Τουρκία πια και(!) τα… νερά μας, Κε Δένδια, που μας είπες προχθές, στον ΣΚΑΪ, να βάλουμε το επίρρημα αυτό μέσα σε εισαγωγικά, αλλά “ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ“ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, BOLD και ITALICS η λέξη και θα πρόσθετα και με πολλά “τα” στο τέλος, ήτοι “ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ-ΤΑ-ΤΑ-ΤΑ-ΤΑ“!!… Κατάλαβες!.. Την τακτική αυτή, αν βεβαίως την συνεχίσεις Κε Δένδια, θα μας θυμίσεις και την άλλη γνωστή “μεταφορά” μας, κλπ, που λέγει: “Τον έφτυναν και αυτός νόμιζε πως… ψιχαλίζει”!..

     β. Σύγκλιση Υπό τον Π-Θ Υπ. Συμβουλίου και προετοιμασία της χώρας (ευθύνη, ανά Υπουργείο) για πόλεμο.

– Αυτή ήδη θα έπρεπε… ησύχως, … αφανώς και… υπογείως να είχε γίνει, αν δεν έχει γίνει (αφού δεν μπορώ να το ξέρω), τουλάχιστον στα βασικά της -θεμελιακά- σημεία!.. (Πχ Ασκήσεις εφαρμογής κειμένων πολεμικών σχεδίων, κλπ).

   γ.Ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, για το τί λίαν πιθανώς(!) “έρχεται” και κατεύθυνση δια κρατικών οδηγιών (Υπουργείων – Οργανισμών – Υπηρεσιών), του “πώς” θα πρέπει να λειτουργήσουν και του “τί” θα πρέπει να πράξουν οι πολίτες, σε μια τέτοια περίπτωση!

– Γιατί;

– Διότι θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (!) να αποφευχθεί ο αιφνιδιασμός του ήδη πολλαπλώς ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΥ λαού μας, με συνέπεια τον άμεσο και “εν πολλοίς” λογικό πανικό και σύγχυση, που αυτός δημιουργεί, αλλά και ομοίως, να αποφευχθεί το συνακόλουθο γνωστό ελληνικό “αρπακολιστάν”, στο κάθε τι που αυτός θα κληθεί να πράξει.

– Στην παραπάνω κατεύθυνση θα πρέπει τα Κρατικά Τ/Ο Κανάλια να αποτελέσουν καθημερινή –ΠΡΟΣΟΧΗ– “Εθνική Πηγή” επισήμου και υπευθύνου ενημερώσεως των πολιτών, όπως και όλα ανεξαιρέτως τα ιδιωτικά! Δεν συζητώ το ότι άπαντα θα πρέπει να… Επιστρατευθούν!..

– Η ενημέρωση του λαού γενικώς, αλλά και ειδικότερα η… πολεμική, απαιτεί χρόνο, γίνεται σταδιακά και με σχέδιο!.. Χρόνο και σχεδιασμένη υλοποίηση ενεργειών βεβαίως, ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ που ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ με ό,τι καλούμε / με ό,τι καλείται “ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ”, η ενημέρωση όμως του λαού είναι ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ, αφού οι ΨΥΧΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ και όχι τα άψυχα!.. (Και ορθότερα οι… εύψυχες ΨΥΧΕΣ)!..

– Ο 1ος που θα πρέπει να σύρει τον χορό της ενημέρωσης του λαού μας (ΛΙΤΑ και με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ύφος) είναι ο ίδιος ο Π-Θ, ενώ η “Γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών“ (ερωτάται το αν υφίσταται και αν “ναι”, ποιοί άραγε να την συνθέτουν) θα πρέπει να αναλάβει “εν προκειμένω” πρωταγωνιστικό ρόλο!

  δ. Σύγκλιση (1 έως 2) ΚΥΣΕΑ, με κύριο / πρώτο, μεταξύ των άλλων, θέμα, την αντιμετώπιση από τις ΕΕΔ και τα ΣΑ, των ταραχών που κατ’ ελάχιστον(!) θα ξεσπάσουν στο εσωτερικό της δυστυχώς… διάτρητης, με ευθύνη των ΣΟΡΟΣ-Κ-Β-σεων μας, χώρας μας, αμέσως με την κήρυξη Ε-Τ πολέμου, ταραχές σχεδιασθείσες από την ΜΙΤ, ταραχές που θα ξεσπάσουν, ακόμα και αν η χώρα μας προλάβει “εν τη γενέσει” τους τ/προβοκάτσιες, που θα στοχεύουν στο… φυτίλιασμα του εσωτερικού μας, όπως πχ στην Θράκη μας, κλπ, με… σάρισες τους… Μετανάστες, τους… Πρόσφυγες, τις… ΜΚΟ, τους… “ΣΟΡΟΣ – Αναρχικούς – Αντιεξουσιαστές – Διεθνιστές”, κλπ!.. (Η ΜΙΤ, μη ούσης… κρατικής αμύνης, εδώ και καιρό, έχει διεισδύσει παντού, σ’ όλους αυτούς! Σας έχουμε γράψει σχετικά)!.. / Ήδη χθες (03-12-2019) είχαμε στην Ομόνοια “στημένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Μουσουλμάνων”, διότι κάποιος -είπαν- ότι έβρισε τον Αλλάχ!.. (Παρακολουθείστε, στα Κανάλια, την ανθελληνική σπέκουλα που πιθανώς, όπως μας έχουν… συνηθίσει άλλωστε, θα γίνει στα ελληνικά Τ/Ο Κανάλια, από τους δημοσιογράφους που είναι στο “pay – roll” του ΣΟΡΟΣ, και από τους πολιτικούς των αυτών… χαρακτηριστικών, που αυτοί θα τους καλέσουν για να σχολιάσουν το θέμα)!..

– Την μυστική ΕΠΣ των Πυρήνων τη θεωρώ “εκ των ων, ουκ άνευ” και δεν την αναφέρω!.. (Όταν διακυβεύεται η ΕΘΝΙΚΗ μας ΥΠΟΣΤΑΣΗ”, ΔΕΝ κυττάμε ΚΟΣΤΗ και ΘΥΣΙΕΣ, πάντα με μυαλό βεβαίως)!.. Επίσης, η “μερική επιφυλακή“ -αρχικώς- των ΕΕΔ, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη!..

  ε. Τέλος, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ(!) ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, και πρωτίστως των μέλλει να μας “δοκιμάσουν” Τούρκων, πως ΔΕΝ πρόκειται να αποστούμε ούτε κατ’ ελάχιστον, ούτε “κατά κεραίαν” της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΕΝΙΑΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, που σε απλά… ελληνικά θα σημαίνει πως “θα έχουμε Πόλεμο, αν Τούρκοι τολμήσετε να… “, κλπ!..

– Ενημέρωση ΕΠΙΣΗΜΩΣ (!) των Η.Π.Α. ότι η Ελλάς, εφ’ όσον προκληθεί και μέσα μάλιστα στο… σπίτι της, θα απαντήσει στην Τουρκία δυναμικά, με ό,τι αυτό θα σημάνει (τονίζοντάς της ότι, με όσα και ό,τι πράττει η Τουρκία, εδώ και καιρό τώρα, “ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη”, όπου τσοπάνης είναι ακριβώς αυτό που θέλει να αποφύγει, δηλαδή ο σχεδιασθείς, δια της “Συνθήκης της Λωζάννης”, το 1923, διαμελισμό της, το 2023), ενώ θα πρέπει να τονισθεί στους Αμερικανούς ότι η Ελλάς, από το 1950, όταν οι Βρετανοί παρέδωσαν την ηγεμονία της Δύσεως σ’ αυτούς, μέχρι και σήμερα, ήταν σχεδόν πάντα στο πλευρό της Δύσης “στην πράξη”(!) και κυρίως στο πλευρό των Η.Π.Α., ιδιαιτέρως δε κατά τα τελευταία 5 χρόνια!.. Στις Η.Π.Α. θα πρέπει τέλος να τονισθεί ότι η Ελλάς θα προσφύγει και στην Ρωσία, προς την οποία και θα αιτηθεί πολιτικο-στρατιωτική βοήθεια, εφ’ όσον υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει πολεμικά την Τουρκία, Τουρκία η οποία και θα είναι και η μόνη υπεύθυνη, για κάτι τέτοιο, ήτοι πόλεμο, που ήθελε συμβεί!..Τούτο θα σημαίνει για την Ελλάδα, πως η Ρωσία θα υποχρεωθεί να… κατέβει” προς τα Στενά – Πόλη, με ό,τι αυτό θα σημάνει για την Συμμαχία, ευρύτερα για την Δύση, αλλά και κυρίως για την “Παγκόσμιο Κοινότητα” (επιδαψίλευση “Παγκοσμίου Πολέμου”), αν με αντιλαμβάνεστε, λέγοντας στους Αμερικανούς και συνεπώς και στην Δύση όλη, πως δεν μπορεί να έχουν τα 2 αυτά συγκεκριμένα “παιδιά” τους, όπως λέγει ο λαός μας, “το ένα παιδί (Τουρκία) και το άλλο σκυλί (Ελλάς)!..

  • Στο σημείο αυτό και… παρενθετικά, να μην παραλείψω να τονίσω πως, θα πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στις Αρχές μας και στις υπογραφές μας, ως Κράτος, στην Δύση και παντού, μέχρι να μας υποχρεώσουν να αμυνθούμε της… Οικίας μας!.. Ας μην ξανακάνουμε όμως, μέχρι τότε, την ίδια πολιτική… απρέπεια, κυρίως προς τις Η.Π.Α., αλλά και συνακολούθως προς το ΝΑΤΟ, του Κου Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ο οποίος, προ ολίγων μόλις ετών, έστρεψε ΤΗΝ… ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟΧΡΩΝΤΑ ΛΟΓΟ, προς την Ρωσία… με… βάρβαρα και απολύτως καταστροφικά για εμάς μετά αποτελέσματα!.. Έτσι, ως παράδειγμα, τονίζω ότι η τεχνολογία “G5”, κλπ, θα πρέπει να “δοθεί” στις Η.Π.Α. και ας σταματήσουν ΤΩΡΑ(!) κάποιοι, τις Κινεζικές… παπαριές τους!..

– Προχωρώ!.. Διαβάστε:

– Ενημέρωση του ΝΑΤΟ και τονισμός προς όλα τα μέλη και τον εκτελεστικό ΓΓ του, ότι: «Μέχρι εδώ η υποκρισία και η δήθεν… ουδετερότητα, η οποία τάχα εφαρμόζεται στα Ε–Τ θέματα και η οποία πλέον καθίσταται στην πράξη “ΑΝΟΙΧΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ” προς την Τουρκία, η οποία ήδη έχει καταστεί, μετά από άσκηση και εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών της συμπεριφορών, από προβληματική, έως ανεξέλεγκτη και για την ίδια την Συμμαχία»! Τέλος, να ενημερωθεί η Συμμαχία ότι η Ελλάς εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο τυχούσας αποχώρησής της από την Συμμαχία, “υπό το βάρος των τρεχόντων εξελίξεων και λόγω της μη αντίδρασης της Συμμαχίας, στα τουρκικά εναντίον μας τεκταινόμενα”, χωρίς να απομακρύνεται από την Δύση και κυρίως χωρίς να απομακρύνεται από τις Η.Π.Α., στην παρούσα φάση!..

– Ενημέρωση της ΕΕ, η οποία αποτελεί πλέον για την Ελλάδα τον… εραστή, ο οποίος αφού ατίμασε την παρθένο κόρη και την χάρηκε “επ’ αρκετόν”, ακολούθως την εγκατέλειψε, ενώ και λόγω της ηλιθιότητος αυτής, συνεχίζει να την χαίρεται, όποτε το επιθυμεί, αφού εκείνη προσμένει αδίκως να επανασυνδεθούν και μάλιστα να παντρευτούν τελικά, ενώ όπως είπαμε την εγκατέλειψε, στρεφόμενος και πάλι προς τον μεγάλο έρωτά του, λέγε με Τουρκία! Πόθεν τεκμαίρεται τούτο; Απαντώ, ρωτώντας! Διαβάστε παρακάτω!

– Είμαστε σύνορα της Ευρώπης, όπως μάλιστα βαυκαλιζόμαστε (και μάλιστα από τα πρώτα και πιο παλιά μέλη της Ένωσης, με διαχρονικά θούρια και ύμνους γι’ αυτήν και την σημασία της) και τα προς Βορρά σύνορά μας είναι κλειστά”, ενώ κατέστημεν, από χώρα, χώρος μονίμου τελικώς… “parking” σταλμένων “επί τούτοις” ΣΟΡΟΣ-Λαθρομεταναστών, στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδίου Κ/Φ της Πατρίδος μας και ευρύτερα στο πλαίσιο της πλήρους(!!!) αλώσεως των “Εθνικών Κρατών; Καταλάβατε!..

[“Χοντροκομμένα” το σε εξέλιξη σχέδιο Κ/Φ της Ελλάδος περιλαμβάνει 3 Φάσεις, ήτοι ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΛΩΣΗ και ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ, ώστε να ΑΠΟΛΕΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ και να… ΚΟΛΟΒΩΘΟΥΜΕ, προς… “ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ”! (Πώς ακριβώς το είχε πει η Κα ΜΠΕΝΑΚΗ, στον Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ τότε; Θυμείστε μου παρακαλώ!..

Η “ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΛΩΣΗ” ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΘΡΟΑ ΛΑΘΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΡΟ-ΑΣΙΑΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ – ΑΠΟΦΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΙΣΤΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ “ΤΕΛΕΙΩΜΑ” ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, (ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙ΄ΑΥΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ), ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ (ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ “ΝΕΟ-ΦΑΛΜΕΡΑΪΕΡ-ΙΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΜΕ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΣΥΡΙΖΑ) / Έγινε – ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ – ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ / Έγινε – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΣΩΝ ΤΟ ΥΠΟΨΗ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΚΤΩΝ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ, – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΛΕΓΧΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ / Έγιναν]!..

– Στο τέλος, δηλώνουμε στην ΕΕ επιπροσθέτως και ως φυσιολογική λογική κατακλείδα, πως έστω και για λόγους… τύπου, από την στιγμή που θα υποχρεωθούμε να προσβάλλουμε την Τουρκία στο… σπίτι μας, τότε αμέσως θα πρέπει να θεωρούμαστε μη μέλη της ΕΕ, μια ΕΕ η οποία (θα) δύναται, ως Κωμωδία ή ως Τραγωδία, να κρατήσει το όνομα που της δώσαμε ως οι “Νονοί” της ή αλλιώς ως οι “πνευματικοί γονείς” της και να μας… θυμάται και όλα αυτά, κλπ, και πάντα με πολλά “ΖΕ ΤΕΜ”!..

– Ενημέρωση και της Ρωσίας, με μόνο θέμα, όπως ήδη έγραψα, ό,τι παραπάνω… έγραψα περί βοηθείας μας, κλπ, αμέσως μόλις “ανοίξει” ο Ε-Τ Πόλεμος! (“Καθαρές κουβέντες” προς όλους γενικώς)!..

– Ενημέρωση και του άλλου μέλους του ΣΑ/Ο.Η.Ε., ήτοι της Κίνας, της οποίας, από την στιγμή που της παρέξαμε “Ευρωπαϊκό Έδαφος”, δηλαδή το έδαφός μας, το οποίο είναι το 1ο μάλιστα “κομμάτι γης” που πατά και αυτή και ο καθένας που έρχεται εξ Ανατολών, έχει κερδίσει και κερδίζει δις $ Η.Π.Α., που δεν θα μπορούσε να έχει, αν δεν της δίναμε γη!.. Είναι… “ντούμπλε φαστ” το κέρδος, διότι, εδώ και καιρό, μας έχουν πρήξει με το πόσα πήραμε και κερδίσαμε από τους Κινέζους, στους οποίους τώρα, κάποιοι χαρακτηριστικοί αντιπρόσωποι της κατηγορίας των… ΗΛΙΘΙΩΝ, επιμένουν να θέλουν να δοθεί το “G5“!..

– Θα ήθελα να τονίσω πως ακολούθως των όποιων προφορικών μας… παρεμβάσεων προς όλους, φίλους και εχθρούς, θα πρέπει να ακολουθήσουν έγγραφες όμοιες… παρεμβάσεις (καταλάβατε), λιτές, συγκεκριμένες και απολύτως σαφείς, καταδεικνύουσες τελικώς και σε όλους, την διαχρονική, στα 3500 χρόνια της Ιστορίας μας, ελληνική ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και ΑΝΤΙΛΗΨΗ περί ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!..

– Όχι φίλοι μου, δεν ξέχασα την Αγγλία, αν έτσι νομίσατε, την παραδοσιακή σύμμαχο (κυρίως από το 1955 και μετά) της Τουρκίας, δυστυχώς για εμάς(!), αλλά και πιο πολύ δυστυχώς για την… ίδια(!!!), αφού και αυτή θα βρεθεί από την πλευρά των ηττημένων, αν και εφ’ όσον, κάποια στιγμή και για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, αποφασίσουν οι Ρώσοι να… ροβολήσουν προς την Πόλη!.. Τότε, θα καταλάβουν και αυτοί και ολόκληρη η Δύση, πως το να προτάσσουν εδώ και αιώνες (και μάλιστα με απολύτως λάθος τρόπο), το τ/έδαφος, του ε/λαού, είναι ή θα είναι ΜΟΙΡΑΙΟ γι’ αυτούς και θα με θυμηθείτε!.. (Έχουμε πει το γιατί θα ηττηθεί η Δύση, εδώ, αναλυτικά, ενώ να τονίσουμε ότι είναι εισέτι σε διαλυτική… διάσταση, λόγω της συνέχειας του πολέμου “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ” ή αλλιώς “Διεθνών Εβραίων”, που κυβερνούν την ΕΕ, με τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, κλπ)!.. 

– Με την Αγγλία φίλοι μου όμως, θα πρέπει να μιλήσουμε και να την ενημερώσουμε σε άλλη βάση, “ιδιαιτέρως” και περισσότερο… χρονικά απ’ όλους τους άλλους, διότι εκτιμώ (για να μην γράψω πως ΠΙΣΤΕΥΩ) πωςΑΥΤΗ(!) ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ και στα όσα αυτή ΠΡΑΤΤΕΙ και ΤΩΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, όπως ήταν και πίσω απ’ τους Μογγόλους, αλλά και είναι έως τώρα, και στην Κύπρο μας!.. Ίσως γι΄αυτό να σιώπησε και μάλιστα τόσο ηχηρά το ΙΣΡΑΗΛ! Μην ξεχνάτε ακόμα πως οι Μογγόλοι βαδίζουν πάντα στα σίγουρα, με “πλάτες” και… υποσχέσεις των “Κινούντων τα Παγκόσμια… Νήματα”…, με μισθοφόρους και γενικώς… “τρίτους”,  νεο-Γενιτσάρους και μη, να πολεμούν γι’ αυτήν, κλπ, κλπ, κλπ!..

Έως εδώ όμως, αφού και καταλάβατε, αλλά και δεν θέλω να συνεχίσω σχετικά, κυρίως όμως δεν μου επιτρέπει η… παρακολούθησή μου από τον Χακάν, τον φίλο μου, να επεκταθώ περαιτέρω!!!..

  • Συνεχίζω ακάθεκτος!

– ΑΝ ΜΟΥ ΕΖΗΤΕΙΤΟ ΝΑ ΒΑΛΛΩ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 70 ΕΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΑΣ, “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 3 ΤΙΤΛΟΥΣ: (ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΑ ΤΙΤΛΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ)!..

  • “Μια Γιορτή Υποκρισίας”!
  • “Μάχη Λύκων, Για Την Κυριαρχία Στο Κοπάδι”! (Επειδή όμως αυτός θυμίζει “Ντοκυματέρ”, τον μετατρέπω σε: “Σύγκρουση… Ολιγόνοων Τιτάνων”)! Και…
  • “Δείπνο… Ηλιθίων”!

– Τελικώς, και μετά από ώριμη σκέψη, θα επιλέξω τον τίτλο: “Δείπνο… Ηλιθίων“!.. 

– ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ / ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η… Α-ΝΑ-ΜΟ-ΝΗ!.. 

– ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ!.. ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ!!!

– ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ… “ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ” ΠΑΡΑΚΑΤΩ (άντε, όχι ακριβώς “επικεφαλίδες”), με ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΙΚΡΩΝ, ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, … ΕΚΚΛΗΣΕΩΝ: 

  • Βρείτε και διαβάστε παρακαλώ τα όσα είχε πει ο ΚΟΤΖΙΑΣ ως ΥΠΕΞ, περί μη υπάρξεως στο σύμπλεγμα Καστελλορίζου, περί Ελλήνων μοναχοφάϊδων, και λοιπά συναφή και… ωραία, καθώς και την προ 3ημέρου δήλωση του Τ/ΥΠΕΞ! Ακολούθως συγκρίνατέ τες!.. Τί θα διαπιστώσετε; ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΑΥΤΙΣΗ!..
  • Βρείτε ομοίως και διαβάστε τις δηλώσεις Κατρούγκαλου, ως ΥΠΕΞ, για τις τ/ακτογραμμές, κλπ, τις όμοιες του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Ροδίτη βουλευτή, ο οποίος ήθελε, και προφανώς θέλει ακόμα, και στο Αιγαίο, μια συμφωνία ανάλογη εκείνης της τόσο ΕΘΝΙΚΑ… ΩΦΕΛΙΜΗΣ, αχαχαχαχαχαχαχαχα, αυτής των… “Πρεσπών” ή ορθότερα των… “Λιμνών”, τις περσινές δηλώσεις των ίδιων, αλλά και άλλων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, όπως και την χθεσινή δήλωση του Κου Ν. ΠΑΠΠΑ, για το ότι το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο, αλλά στην Α. Μεσόγειο και ακολούθως βρείτε ανάλογες -πρόσφατες και μη- δηλώσεις του Τ/ΥΠΕΞ (Υπουργού και Υπουργείου, δια του εκπροσώπου του) και συγκρίνατέ τες!.. Τί θα διαπιστώσετε; ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΑΥΤΙΣΗ!..
  • Μετά “πάτε”, βρείτε και διαβάστε τί γράφαμε εμείς εδώ στο “σάϊτ” μας και μάλιστα Α-ΝΑ-ΛΥ-ΤΙ-ΚΑ,  σχετικά με όλες αυτές τις δηλώσεις των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, όταν αυτοί, “κακή τη μοίρα”, μας κυβερνούσαν και… δεν θα εκπλαγείτε, … πιστεύω!.. Θα μείνετε μόνον… ΕΝΕΟΙ!..
  • Προχωράω!
  • ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 1Ο ΒΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ “ΚΡΥΦΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ” ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΡΤΕ – “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”; (ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ, ΟΙ 2 ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η… ΜΙΤ, ΠΟΥ… ΤΕΧΝΙΚΩΣ ΑΚΡΟΑΤΟ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ)!
  • ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΣΑΝ ΑΠΟΡΡΟΙΑ Ε-Τ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ… ΚΟΛΟΒΗ Τ-Λ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΑΝΘΕΙ (ΔΙΑ ΤΗΣ… ΟΞΥΝΣΕΩΣ, αχαχαχαχαχαχα) ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ… Ε-Τ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ; ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ… ΝΕΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ Π-Θ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. “ΞΥΠΝΑΤΕ” ΚΑΙ… ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΜΑ!.. (Σας είχα γράψει τότε και για την “de facto” διάλυση του Ε-Κ “Ενιαίου Αμυντικού… Τσοχατζοπούλειου Δόγματος”, κλπ, κλπ, κλπ)!..
  • ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΟΙ… ΤΥΧΑΙΕΣ (sic) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥ… “ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΑΘ. ΝΤΟΚΟΥ (ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ… ΥΠΑΜ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ – ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ “ΤΣΟΧΟ” ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΝ “ΣΟΥΤΑΡΕ” ΑΠ’ ΕΚΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ… “ΕΛΙΑΜΕΠ”… ), ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΝΤΟΚΟΥ ΠΕΡΙ “ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ”, ΚΛΠ!.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΣΤΗΜΕΝΑ” ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΤΑ “ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” Ο ΝΥΝ Ε/Π-Θ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ*, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΕΘΝΙΚΑ ΣΗΜΙΤΗ, ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ: “ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΠΟΛΕΜΟ“;[Ενώ την ίδια στιγμή, πρακτορο-αναλυτές των… παραθύρων των Τ/Ο Καναλιών, θα καλλιεργούν εσκεμμένως στο λαό μας το κλίμα της ήττας (το κάνουν ήδη), λέγοντας πως “οι ΕΕΔ και γενικά η Ελλάς δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την Τουρκία και τις ΤΕΔ σε πολεμική αναμέτρηση”, κλπ]!
  • * Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Π-Θ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ (ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ… ΣΗΜΙΤΗ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΣΥΣΣΩΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ), ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ – ΚΥΠΡΟ – ΚΡΗΤΗ! (ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Π-Θ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ, ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΝΟΜΟ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ “ΠΡΟΔΟΤΗΣ”!..
  • Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΠΟΣΤΑ”, ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, (ΡΗΤΟΡΙΚΑ ή ΟΧΙ, ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ), ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΕΘΝΙΚΑ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΠΟΤΕ, ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΙ: “ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΠΟΛΕΜΟ”;
  • [Ενώ την ίδια στιγμή, “πρακτορο-αναλυτές” των… παραθύρων των Τ/Ο Καναλιών, θα καλλιεργούν εσκεμμένως στο λαό μας το κλίμα της ήττας, (το κάνουν ήδη), λέγοντας πως “οι ΕΕΔ και γενικά η Ελλάς δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την Τουρκία και τις ΤΕΔ σε πολεμική αναμέτρηση”]!
  • Συνεχίζω, μετά το *!
  • Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ… “ΠΑΓΚΟ”! ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ 2 ΣΟΒΑΡΕΣ… ΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΗΤΟΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, … ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟ “ΣΚΟΠΙΑΝΟ”, ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΙΑΣΘΗ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ -ΑΦΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ… ΕΥΛΟΓΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ- ΤΗΝ… ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΩΣ… “ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” (sic), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2115, ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΓΓΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ 1 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ!.. (“Εστέ Βέβαιοι”, που έλεγε και μια… ψυχή, … συγχωρεμένη πια! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..
  • Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ… ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΔΙΚΩΣ “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ”, ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ “ΕΦΙΑΛΤΗΣ”, ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ!..

– “Πάμε παρακάτω“!

– Με αφορμή την Κρήτη που σας γράφαμε, κλπ, και που τώρα “παίζει” και που κάποιοι τάχα… εξεπλάγησαν, θυμηθείτε παρακαλώ, πως εδώ είχε γραφεί πως στις… αθροιστικές ασκήσεις τους οι Τούρκοι, αυτές τις θερινές ΒΑ Σάμου, κλπ, (ήτοι την “ΕΦΕΣΟΣ” + τον “Θαλασσόλυκο”, κλπ, τον αντίστοιχο Ε/”ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ”), η μία των συνθηματικών ονομασιών, που δίδεται μεταξύ των ασκουμένων δυνάμεων, ήτοι μεταξύ των υποτιθεμένων “φιλίων” και της “απεικονίσεως”, που αντιπροσωπεύει τον αντίπαλο, η μία σήμαινε και σημαίνει… ΚΡΗΤΗ!.. (Ψάξτε τες μόνοι σας, διότι αν σας τα ξαναγράψω, είναι πιθανό να μην “ερευνήσετε” τίποτα! Κάτι με ζαφείρια και… πετράδια, αχαχαχαχαχαχα, είναι!.. Πρόκειται για την επήρεια της αγάπης που τρέφουν για τον… Χρυσό οι Τούρκοι, αγάπη εκπεφρασμένη σε στρ-κή άσκηση μεγάλης κλίμακος, αχαχαχαχαχα, Τούρκοι που η χώρα τους άλλωστε αποτελεί και την τελευταία χώρα – στάση, πριν αυτός καταλήξει, από κάθε γωνιά της Γης, στο Λονδίνο και στην Φραγκφούρτη, κυρίως σε αυτές τις 2 χώρες)!..

– Έτσι τώρα “βγήκαν” η Κα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΚΟΥΒΕΛΟΥ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αλλά και ο τέως Α/ΓΕΕΘΑ με την… Κύπρια σύζυγο, Στρατηγός Κος Μανούσος ΠΑΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣκαι μας είπαν ότι η ΚΡΗΤΗ είναι… ΑΣΤΑΚΟΣ!.. (Παραγιουδάκης Μανούσος: Ο 1ος Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ Αξκός, ο οποίος μαζί με τον ευρισκόμενο “σε άδεια εξόδου από τον τάφο” και πνευματικό πατέρα του νυν Τ/ΥΠΑΜ, Κου Χ. Ακάρ, Τούρκο κάποτε ομόλογό του Στρατηγό Κο Ισμαήλ Χακκί ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ είχαν καθιερώσει την στρ-κή, όπως αποκλήθηκε τότε, διπλωματία, μια διπλωματία που την έφαγε η… “μαρμάγκα”)!

– Μην ανησυχείτε Κα Μπακογιάννη μας και σεβαστέ μας Στρατηγέ και τα περί “ΚΡΗΤΙΚΟΥ… ΑΣΤΑΚΟΥ” τα ξέρουν οι Τούρκοι άριστα, καθ’ όσον από πολλού τώρα χρόνου έχουν διασπείρει, και στο νησί μας αυτό, πράκτορές τους και με ευφυέστατες… καλύψεις, ενώ επιπλέον, γι΄αυτούς, εργάζονται… αμισθί και αρκετοί… Γραικύλοι!.. Ακούστε με!..

– Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να μην σας διαφεύγει της προσοχής σας είναι ότι Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αφού φίλοι μου έχει αποφασίσει πως η… άμυνά της ξεκινά πάντα από το έδαφος του κάθε φορά αντιπάλου της! Κάνει λοιπόν και προς εμάς τώρα, ό,τι έκανε και στην Συρία (εύκολα) και στην Κύπρο (πανεύκολα), όπου και στις 2 περιπτώσεις “πάτησε” εχθρικό γι’ αυτήν έδαφος!..

[Γειά σου Στρατηγέ Ισμαήλ Χακκί ΠΕΚΙΝ φίλε καλέ, εσύ που τους έπεισες γι΄αυτό, εκεί στα Τ/ΥΠΑΜ, Τ/ΓΕΕΔ και ΥΠΕΞ και γειά σου και εσένα Αρχιπράκτορα ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ, που το “ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ”, το έκανες… “ΚΟΜΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ / VATAN PARTİSİ!  (ΔΕΝ ΣΑΣ… ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΟΝΟΝ  Η ΛΕΞΗ “VATAN”… βρε ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ)!.. Δεν ξέρω για σένα ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ, αλλά ο φίλος μου ο ΠΕΚΙΝ είναι πράγματι μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ και οι ΤΕΔ θα πρέπει να είναι υπερήφανες που είχαν ένα τέτοιο στέλεχος στην δύναμή τους, αλλά και εσύ στο Κόμμα σου! Ελπίζω Στρατηγέ να είναι καλά πια η κόρη σου, γερή και δυνατή! Στο εύχομαι ολόψυχα! Παράλληλα, σου εισηγούμαι, να μην το τραβήξετε άλλο το σχοινί”, διότι θα κοπεί, Σεβαστέ Στρατηγέ μου]!..

2. Στην παράγραφο αυτή ήθελα να γράψω για το τί θα πρέπει να ζητήσει ο Κυριάκος από τον ΤΡΑΜΠ, του Αγίου ΙΩΑΝΝΟΥ, στις Η.Π.Α.! Κουράστηκα όμως και θα σταματήσω!.. Αρκετή… τροφή σας έδωσα, για προβληματισμό! Αν είμαστε καλά, θα σας γράψω και γι΄αυτό σύντομα!.. Προς το παρόν, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ την προπαγάνδα που γίνεται σε βάρος του ΤΡΑΜΠ, σε σχέση και με την στάση του προς την Ελλάδα, όπως αυτή των Καναλιών, του Κύπριου Μ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ, κλπ, αφού και ο ρόλος αυτών που εχθρεύονται τον Α/Πρόεδρο είναι γνωστός, αλλά και διότι η θέση του ΤΡΑΜΠ επίσης γνωστή ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και λέγει ευθέως πως “Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ”, κάτι που θα μπορούσε να μεταφραστεί ως “ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ”!..

– Τελειώνετε λοιπόν ρε “ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ” και με την “πολεμική” κατά του Α/Προέδρου, αλλά πάψτε και την τάχα μου διάκριση, αυτήν που κάνετε για την “καλή Α/Βουλή”, “το καλό ή κακό Α/Κογκρέσο”, ανάλογα, κλπ, και με τα συνεχόμενα και άτεχνα φτιαγμένα “fake news” σας! Ξεφτιλιστήκατε πια! Γελάει ο κόσμος ρε Ψεύτες!..

– Γιατί δεν λέτε από ποιούς τα πιάνετε ρε όρνια, ρε ύαινες, ώστε πχ να υποστηρίζετε μια άρρωστη γυναίκα (άρρωστη και ψυχικά και σωματικά), σαν την Χ. Κλίντον και μια γηραλέα Κα, μια πολιτικά παλιο-πατσαβούρα, μια κακή διαφήμιση των “STUDIOS” “λίφτινγκ”, την Κυρά Πελόσι, έναν Εβραίο που μισεί το ΙΣΡΑΗΛ, σαν τον Σάντερς, που έκανε μέχρι και το σκυλάκι της Χίλαρυ, στις προηγούμενες εκλογές, μια Μαύρη, που νομίζει ότι οι Η.Π.Α. είναι οι Η.Π.Α. του 1950 και αναφέρεται συνεχώς και μονότονα στις Φυλετικές διακρίσεις κατά των Μαύρων, κλπ, μια άλλη Κα υποψήφιο επίσης Πρόεδρο των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, που αναφέρεται μόνον και μονίμως σε θέματα “σεξουαλικού προσανατολισμού” και… “διαφορετικοτήτων”, έναν Μπλούμπεργκ, ναι αυτόν τον… φτωχό και κυρίως… Αριστερό, αχαχαχαχαχαχαχαχα, πρώην Δήμαρχο της ΝΥ, τον οποίον κατεβάζουν οι “Διεθνείς Εβραίοι”, για υποψήφιο αρχικά Πρόεδρο στο “Δ.Κ.” και ακολούθως ως αντίπαλο δέος του ΤΡΑΜΠ, μπας και τον νικήσουν, αν φτάσουμε σε εκλογές στις Η.Π.Α. το 2020, αφού τον βλέπουν να “καλπάζει” σε όλες τις κρυφές (κυρίως τέτοιες) δημοσκοπήσεις τους και ΕΝΑΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, που του συνέστησαν να ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ, ΑΦΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΕΚΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ, ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΥΘΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!.. (Χαίρετε Κε Πάϊατ, τί κάνετε; Έγραψα Ουκρανία και θυμήθηκα και Εσάς, πλην του… Σόρος! Αχαχαχαχαχα! Χαιρετισμούς όμως στέλνω μόνον σε εσάς)!..

– Ξέρετε τί θα πει φίλοι μου, να έχει κατέβει η ανεργία στις Η.Π.Α. στο 3% με 5%; Μόνον αυτό ρε ψεύτες και Καραγκιόζηδες και κυρίως “επί χρήμασι” αντίπαλοί του, αρκεί για τον ΤΡΑΜΠ, για να ξαναβγεί Πρόεδρος, χωρίς να συνυπολογίσει κανείς το 35% πλέον, της αποδοχής των Μαύρων στο πρόσωπό του, όπως και το σχεδόν όμοιον για το 50% των Λατινογενών Μεξικανών – Πορτορικάνων, κλπ!.. Πάψτε δε τέλος, όλοι εσείς οι τάχα μου… Αριστεροί και Προοδευτικοί να κάνετε, έμμεσα βεβαίως, … τεμενάδες στο Α/ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, “να βγει μπροστά” και να σώσει -υποτίθεται- τις Η.Π.Α. και τον Πλανήτη, από τον κακό δήθεν… ΤΡΑΜΠ και ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΧ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ”, ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ Η.ΠΑ., ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 2016, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

3. ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΚΕ Π-Θ – γέ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”!..

  • Τέλος, να στείλω “αγωνιστικούς” χαιρετισμούς στον Κο… Ζιακόπουλο και στον “μάνατζέρ” του Κο ΝΤΟΚΟ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, “ΠΑΡΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ”, ΚΛΠ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ “ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ”!..

ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΑ” ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ “ΠΟΥΛΑΝΕ” ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΠΛΕΜΠΑ, ΔΕΝ ΕΚΚΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ Η… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΟΡΟ “ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ”!.. (ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΛΕΞΗ, ΔΗΛΑΔΗ Η  ΛΕΞΗ “ΑΝΘΡΩΠΙΑ”, ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΛΗΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΗΛΙΘΙΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΓΝΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ)!..

ΝΑ ΠΩ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ! Ο ΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΡΑΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ;

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ,  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΘΕΜΑΤΟΣ “ΛΑΘΡΟ”, ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ [ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΠΧ ΜΕ ΤΟ “ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ 2015”, ΕΝΑ “ΜΠΛΑΚ… ΕΤΟΣ” ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΞΕΤΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ… ΞΕΧΕΙΛΩΣΕ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ “ΔΙΚΕΣ” ΤΟΥΣ “ΣΟΡΟΣ – ΜΚΟ”, ΩΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ (ΛΟΓΩ… ΚΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ… ΑΣ ΤΟ ΘΕΣΩ ΕΤΣΙ), ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ, ΟΙ “ΣΟΡΟΣ-ΜΚΟ” ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ], ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΦΥΛΑΚΗ, ΚΛΠ, ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΛΛΟΣ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΛΟΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ -ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ- ΕΓΩΪΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ “ΠΕΡΑΣΟΥΝ” ΤΟ “ΘΕΛΩ” ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ 100% – 0%, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ… ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΚΛΠ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

ΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ… ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ; ΄ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ “ΓΡΑΜΜΗ” – ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ “ΠΕΡΑΣΜΑΤΑΡΗΔΕΣ” ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ… ΑΥΣΤΗΡΑ, ΑΛΛΑ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ… ΕΜΜΙΣΘΗ “ΣΟΡΟΣ –  ΔΟΥΛΕΙΑ” ΤΟΥΣ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ… ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ… ΜΑΡΘΕΣ… ΒΟΥΡΤΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΟΤΑΤΕΣ ΒΡΩΜΟ-ΟΧΙΕΣ!..

ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΕΝΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ… ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ… ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! ΤΙ ΕΙΠΕ; ΕΙΠΕ ΤΗΝ… ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΣΤΟΝ Ν. ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ, ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ: “ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ”!..

2. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ε-Τ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ 16:30Ω Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΡΤΕ, Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΛΠ!.. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ “ΧΑΙΡΕΤΕ”!.. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Β’ Π.Π., ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΦΕΛΗΣ -ΛΕΓΕ ΜΕ ΒΛΑΞ- ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ, ΜΕΤ’ ΟΥ ΠΟΛΥ, ΞΕΣΠΑΣΕ!.. 

3. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΕΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ Ε/ΓΕΕΘΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2010-2011 ΑΚΟΜΑ!.. Από ποιούς, έ; Έλα μου ντε!..  

Α! Και κάτι ακόμα! Δεν χρειάζεται να πάνε επιπλέον πλοία μας Νως της ΚΡΗΤΗΣ, πλην των αναγκαίων, για θέματα επιτηρήσεως, κλπ, αφού ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ Κ-Β ΜΑΣ, ΑΝ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ “Χ. Υ.”  ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟ… ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ, “ΠΥΡ”! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ…ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ!..

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕ…  ΤΣΟΥΝΗ! (ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕ ΛΕΝΕ… “ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ”… , ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛόΣ, Ε); ΑΝ ΒΓΑΛΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΟΥ, ΑΣΕ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ “ΚΛΕΙΣΟΥΝ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ (ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΩΝ), ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΕΩΣ Τ/Α/ΓΕΝ Μετίν ΑΤΑΤΣ, (ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ Ο ΚΑΫΜΕΝΟΣ,ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΣΧΕΔΟΝ ΝΑΝΟΥ, ΔΕΜΑΣ ΤΟΥ), ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Ε/ΓΕΝΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!.. (Ε, ΚΕ ΝΑΥΑΡΧΕ ΧΡΗΣΤΙΔΗ; ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΔΙΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!.. / ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑΥΑΡΧΕ! ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΟΛΛΑΝΔΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΒΡΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΛΙΓΑΚΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ);

– Ο –

ΙΔΙΟΣ

-/-

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ; 

“ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣςΕ ΟΛΟΥΣ”!..