Να τους Χαίρεστε τους… φίλους σας Κε Π-Θγέ!.. (Και εσύ Κε Καμμένε)!..

Φίλοι μου!

– Έκρινα σκόπιμο να αναδημοσιεύσω σήμερα ένα άρθρο της ε/φ ΣΤΟΧΟΣ, το οποίο αναφέρεται στα νεανικά χρόνια, του νυν Υφ. Υγείας, της Κ/Β των ΣΑΝΕΛ, Κου Πολάκη και τους τελευταίους μήνες άτυπου Κυβερνητικού εκπροσώπου!

ω

– Κε Τσίπρα, σεβαστέ μας Κε Π-Θγέ!

  • Το ελληνικό κράτος έχει προβλέψει και δίνει πάντα στους Π-Θ ή και στους Π-Θ ικανό αριθμό σωματοφυλάκων, ικανό αριθμό εκπαιδευμένων Αστυνομικών, οι οποίοι και αποτελούν τη γνωστή “Συνοδευτική Ασφάλεια”, όπως λέγεται! Τον Πολάκη λοιπόν τί τον θες; Μήπως είναι… Νίντσα;
  • Με τον προσήκοντα σεβασμό! Μήπως “πέρασες απ’ έξω” από το Πολυτεχνείο; Εξηγούμαι: Είναι δυνατόν να δωρίζεις στους Κοζανίτες, (περιφέρεια Δ. Μακεδονίας / 12-07-2017), Στρ-δο… 400.000 στρεμμάτων; Με τον αριθμό που ανέφερες, καταρρίπτεις το “χρυσό ανέκδοτο”, που ήθελε τον υποψήφιο Βουλευτή να υπόσχεται στους μετεμφυλιακούς Έλληνες… “παπάδες”! Κατάλαβες! “Και γεφύρια θα σας κάνουμε, και νερό θα σας φέρουμε και, και, και… “! Γιατί το κατέρριψες; Διότι εσύ είσαι ο 1ος που χαρίζει… νέες χώρες, έστω και μικρές!..

– Κε Καμμένε!

  • Άκουσα να λες στη Βουλή ότι είσαι, εσύ και το Κόμμα σου, κατά της χρήσεως της λέξεως Μακεδονία, στο Ονοματολογικό, (ζήτωσαν οι νέοι… λεξιπλάστες / ρωτείστε ρε και κανέναν Μπαμπινιώτη), στο σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζουμε, εδώ και 15+ χρόνια, με την πΓΔΜ! Συνέχισες μάλιστα και απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, του είπες: “Εμείς θα τα βρούμε μεταξύ μας στην Κ-Β, κλπ, κλπ, κλπ”!
  • Σε ρωτάω:

α. Με αυτούς, σαν τον παρακάτω, “θα τα βρεις”, στο “Ονοματολογικό” (sic),  για τα Σκόπια;

β. Άραγε, γνωρίζεις με ποιούς έχεις κάνει συγκυβέρνηση;

– Επειδή σε γνωρίσα / -με ως πολιτικό, πιστεύω και πως… “θα τα βρείτε” στην Κ–Β, αλλά και πως γνωρίζεις με ποιούς έχεις συνεργαστεί!

– Σου τονίζω λοιπόν, με απόλυτο σεβασμό στη θέση σου, (σεβασμός που δεν επιβάλλεται, αλλά που εμπνέεται σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα γενικώς, πόσο μάλλον τα πολιτικά πρόσωπα), πως έχεις πολιτικά ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙ και πως άποψή μου είναι ΤΩΡΑ(!) να αποχωρήσεις από την Κ-Β, ώστε να κρατήσεις / να διατηρήσεις, τα όποια πολιτικά (αμυντικά) προσχήματα σου έχουν απομείνει ακόμα!

– Σε αντίθετη περίπτωση, θα καταγραφείς στην ελληνική Ιστορία, ως η πλέον αρνητική και γραφική παράλληλα πολιτική φιγούρα, των τελευταίων 10 ετών, αθροιζόμενος, μαζί με τους βουλευτές σου, στους πολιτικούς τυχοδιώκτες – νεο-κομμουνιστές, του ΣΥΡΙΖΑ, αθροιζόμενος στο… αμάγαλμα της νεο-κομμουνιστικής πολιτικής “παράγκας” και του παρακράτους, όπως άριστα χθες παρουσίασε την Κ-Β σας, ο Α/ ΝΔ, Κ.Μ.

(Είμαι βέβαιος πια, ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς αυτό που είπε ο Κ.Μ., και κυρίως το “γιατί” καταντήσατε έτσι, ως Κ-Β, με αιωρούμενη  την απειλή του ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ στην χώρα, την οποία μοιάζει να καλλιεργείται, διότι προφανώς δεν έχεις την ικανή και αναγκαία, προς τούτο, πολιτική Παιδεία, γι’ αυτό και δεν στέκομαι περισσότερο)!

– Σου θυμίζω ακόμα πως:

  α.  ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΣ ΟΛΕΘΡΟΝ ΗΓΑΓΕΝ“!

 β. Σε είχα ξαναπροειδοποιήσει, απ’ αυτό εδώ το “σάϊτ”, να παραμείνεις μακρυά από τους όποιους Επιχειρηματίες, πρώην φυλακισμένους, λαθρεμπόρους και μη, πρώην και νυν πράκτορες, δημοσιογράφους, και λοιπά λαμόγια, για να μην σε κουράζω, που κυρίως, ως μόνον Θεό έχουν το χρήμα, αλλά δεν με άκουσες και τώρα ΕΜΠΛΕΞΕΣ, υποχρεωμένος να αμυνθείς της μιας πλευράς, αυτής του Κου Μελισσανίδη, μαζί με τον άλλον… πολιτικά “φάουλ”, τον Κοντονή, (δεν με νοιάζει όμως αυτός), ως μη όφειλες!

Μην κάνεις το ίδιο λάθος και πάλι, παρασυρόμενος από την ανθρώπινη και φυσιολογική αντίδραση, που θα αναπτυχθεί εντός σου, διαβάζοντας την παραπάνω αρνητική, στη βάση της, προς εσένα κριτική μου! Φιλοσόφησε το τί διάβασες και έπειτα, με “κρύο αίμα”, κρίνε και αποφάσισε, περί του (δικού σου) πολιτικού πρακτέου! 

ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ(!) και ΟΡΘΙΟΣ(!), διότι οι Κομμουνιστές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ(!!!) και θα είναι αυτοί οι ίδιοι, οι οποίοι, [εκμεταλλευόμενοι τον αγνό (θα το δεχτώ) χαρακτήρα σου και τις όποιες αγαθές προθέσεις σου, (μόνον που ΚΑΙ στην πολιτική ή κυρίως στην πολιτική, δεν μετράνε οι προθέσεις, αλλά το αποτέλεσμα)], τελικώς θα ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ!!!

Φεύγοντας τώρα, θα είσαι ΕΣΥ(!) που θα καθορίσεις τις πολιτικές εξελίξεις και όχι οι Κομμουνιστές, οι οποίοι θεωρούν εσένα και τους βουλευτές σου, Χρησίμους Ηλιθίους, κάτι που δεν μπορείς να αντιληφθείς, διότι είναι φανερό πως όχι δεν τους έχεις μελετήσει, όχι δεν τους έχει σπουδάσει, αλλά πως ούτε τους έχει διαβάσει! (Ιστορικά εννοώ, και αναφέρομαι και στους εδώ, και στους κάποτε… μακράν, δηλ. στους Πάτρωνές τους Σοβιετικούς Κομμουνιστές! “Ούτε βιβλίο δεν έχεις ανοίξει”)!..

ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΤΟΝ “ΜΠΛΕΚ” Η (ΔΙΑΖ) ΓΙΑ ΤΟΝ “ΖΑΓΚΟΡ” Η (ΔΙΑΖ) ΓΙΑ ΤΟΝ… ΛΓΟ ΜΑΡΚ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΔΩ, ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΛΥΚΩΝ, ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ, ΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η (ΔΙΑΖ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;

                                                      ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕΣ ΚΕ ΚΑΜΜΕΝΕ!

                                                                                                – / –

                                                                                       “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                       “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

1. Πάψε να καταφέρεσαι κατά της Μπακογιάννη, διότι ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ Κε Καμμένε! Το ΙQ της, δεν συγκρίνεται με το δικό σου, ενώ αυτή είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ενώ εσύ όχι! Πρόσεξε τί λάθος έκανες πάλι! Είπες: “… Η αδελφή σας Κε Μητσοτάκη, πούλησε τη μισή Ελλάδα… “, (βαρύτατη κατηγορία, μόνον προδότρα δεν την είπες / προφανώς έλλειπε, αφού δεν σου απάντησε), αναφερόμενος στις συνομιλίες του Βουκουρεστίου, το 2008, αν δεν σφάλλω, ως προς το έτος!

Ξέρεις γιατί έκανες, έστω “τύποις”, λάθος, αφού “ουσία”, πράγματι, οι Η.Π.Α. των υποκριτών και μονίμως Τουρκόφιλων “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, δεν μας έχουν ιστορικά, μετά το 1950, ποτέ(!) φερθεί όπως επιβαλόταν, ώστε σήμερα να μας εγκαλούν “για εμπιστοσύνη”, κλπ, αλλ’ αντιθέτως;

Απαντώ: (Με βάση τα όσα είπες)

  • Διότι Π-Θγέ Κε… ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, (αναφέρομαι στο “Νεο-Βούδα”), αν θες να κάνεις γεωπολιτικά παιχνίδια και να αναδιατάξεις τον προσανατολισμό της χώρας σου, (επειδή οι Η.Π.Α. εκείνο ή το άλλο / κάτι στο οποίο θα μπορούσα να συμφωνήσω, έστω μερικώς), πρώτα το λες, το αναφέρεις και το εξηγείς και στη συνέχεια, αφού κάνεις Δημοψήφισμα και πάρεις τη θετική ψήφο του λαού σου, πας σε όλα τα δυτικά διεθνή Φόρα και Οργανισμούς, όπου η χώρα σου είναι ενταγμένη και “παίρνεις πίσω” την υπογραφή της! Ακολούθως πας και “ανοίγεις παρτίδες” με τους πρώτους των Σλάβων, Ρώσους, κλπ, κλπ, κλπ! Αυτό σημαίνει έντιμη πολιτική στάση, ανδρική και ιστορικά ελληνική πολιτική συμπεριφορά! (Φαντάσου ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε διδακτορικό πάνω στον Ελ. Βενιζέλο, το δημιουργό της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!.. Είναι δυνατόν; Αλλά άσε τον Βενιζέλο!.. τον θείο του, τον Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ο οποίος έλεγε και ξανάλεγε ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ, για να του απαντά πάντα και μονότονα, ο μέγας Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, “προτιμώμεν να ανήκομεν εις τους Έλληνας”, γιατί τον ξέχασε);
  • Η Μπακογιάννη είχε τη στοιχειώδη κρίση να αντιταχθεί στην παραπάνω ΑΚΡΙΣΙΑ του… φίλου σου, δεν λειτούργησε με το συναίσθημα, και σίγουρα μη όντας Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, αλλ’ όντας τουλάχιστον πραγματική πολιτικός, λειτούργησε με ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ, ήτοι με κριτική σκέψη, σε συνδυασμό με την άριστη γνώση της νεότερης πολιτικής μας Ιστορίας, ως προς τον τρόπο που σε ανάλογες περιπτώσεις, που δρούσαμε έτσι, (αντίθετα δηλ. ως προς τα δυτικά συμφέροντα), μας “απαντούσαν” οι Η.Π.Α. και ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ στα όσα ο Κ. Α. Καραμανλής σχεδίαζε ή έκανεκαι ΜΠΡΑΒΟ της!
  • Δεν κατάφερε όμως τίποτα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!), αφού δεν ήταν Π-Θ, για να αποφασίζει, αλλά ΥΠΕΞ, και έτσι, οι Η.Π.Α. και οι “Διεθνείς Εβραίοι”, των οποίων τα συμφέροντα στην κρίσιμη γειτονιά μας “παιζόντουσαν”, μας ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ πολύ σκληρά και ορθότατα γι’ αυτούς! (Διαβασμένοι ως προς τους Αρχαίους μας αρκετά ή έστω ως προς την γνωστή ιστορία, Αθηναίων και Μηλίων)!
  • [Η Μπακογιάννη μάλιστα, τήρησε, μετά από το Βουκουρέστι (ας γράψω, απ’ εκεί και μετά) και μέχρι σήμερα και την πρέπουσα εθνική στάση, (στάση που οφείλει να τηρεί κάθε νουνεχής Έλληνας πολιτικός, στα εθνικά θέματα) και έχει κρατήσει το στόμα της κλειστό]!..
  • Πώς μας τιμώρησαν;
  • ΜΕ Ό,ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2008, ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, αν και προηγουμένως έπιασαν” και προειδοποίησαν, “με 1000 τρόπους”, που λέει και ο αοιδός Οικονομόπουλος, (νομίζω αυτός είναι), καλούς και κακούς, τον… φίλο σου, το ανεξήγητο πείσμα του οποίου πληρώνουμε σήμερα, αφού τον πήγαν, “για να τον ρίξουν”, σε εκλογές, λόγω του ότι δεν είχε να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, στους Έλληνες! Ή όχι;
  • Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ φίλε καλέ, του Κ.Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, “για όσα τραβάμε σήμερα”, αν δεν είναι η ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ των ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ που βιώνουμε! Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ό,τι έπραξε το έπραξε συνειδητά, οπότε είναι πολιτικά ΑΝΟΥΣ, (δεν έγραψα ηλίθιος), ή αν ήταν στρατολογημένος και άρα ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ και ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ και άρα ο Κ.Α.Κ. Προδότης!
  • Ποιά ζήσαμε; Απαντώ:
  • Αυτά που ζήσαμε από την “παθητική άμυνα“, του Κου ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, (με τους 8.000 διορισμούς, που τους ξέχασε όμως ο… αριστερός Κος ΤΣΙΠΡΑΣ και τον έκανε ΠτΔ), έως το… Καστελόριζο, του εύκολου, όπως αποδείχθηκε, στόχου… ΓΑΠ, (και την χωρίς πάλι να ερωτηθεί, δια Δημοψηφίσματος, ο λαός μας, είσοδό μας στα “Μνημόνια”, αφού τότε δεν υπήρχε πράγματι άλλη λύση, ώστε να πληρώνονταν οι Έλληνες και να μην πήγαινε η Πατρίδα σε “κραχ”)!
  • Προσωπικά πιστεύω πως ο Κ.Α.Κ. ήταν πολιτικά “λίγος”, πολιτικά άνους και όχι προδότης και μας κυβέρνησε, διότι πολύ απλά ήταν / είναι πολιτικός γόνος της γνωστής Οικογενείας με τα… χαλιά, όπως έλεγε και ο Ζουγανέλης, σε πολύ παλαιό τηλεοπτικό χιουμοριστικό του σόου, στο οποίο, κάποια στιγμή, έκανε / μιμήθηκε τον παρουσιαστή, τηλεπαιχνιδιού της εποχής, στο οποίο έπαιζαν 2 τυχαίες οικογένειες, με τα επώνυμα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
  • ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΗΣΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ, ΚΕ ΚΑΜΜΕΝΕ [Η(ΔΙΑΖ) ΚΕ ΚΑΜΜΕΝΟ, όπως περιπαιχτικά, εκτιμώ, σε αποκαλεί η Κα Τασία, αφού αποκλείεται να μην γνωρίζει την… κλητική πτώση], ΑΠΟΤΟΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ, ΑΠΟΤΟΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΛΕΞ-ΠΟΛΕΩΣ, ΑΠΟΤΟΚΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, (αν Κε Τσοχό σε τιμώρησαν οι Η.Π.Α., όπως είπες στον Κο Σρόϊτερ, σε τιμώρησαν, όχι γιατί πήρες, ρε ήρωα, τα όπλα – σαπάκια από τους Ρώσους, αλλά διότι ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η Κ-Β ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ), ΑΠΟΤΟΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΓΙΑ ΔΩΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ Ν. ΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ;        

– H Μπακογιάννη λοιπόν, δεν πούλησε καμιά Ελλάδα, προσπάθησε αντιθέτως να σώσει την Ελλάδα, αλλά “εις μάτην”, ερχόμενη μέχρι και σε σύγκρουση με τον Κ.Α.Κ., αν θυμάσαι!..

–  Την Ελλάδα όμως Κε Καμμένε, και μάλιστα ΟΛΗ(!), όσο και να… σκούζεις / -τε, την πουλήσατε στους “Διεθνείς Εβραίους” Τραπεζίτες και Δανειστές μας, (που φοβάσαι να ονομάσεις, αλλά τους λες και εσύ “ΑΓΟΡΕΣ”), εσύ και ο νεο-κομμουνιστής σύντροφός σου, (όπως είχες πει στο Συνέδριό του), Τσίπρας, που έκανες Π-Θ, για 99 χρόνια! Η υπογραφή του Π-Θ που στηρίζεις είναι από κάτω από το Υπερταμείο και όχι της… Μπακογιάννη ή του αδελφού της! Πώς έγινε αυτό; Πώς και σου διέφυγε αυτό; (Η παρόρμηση σε οδηγεί σε ατοπήματα)! Άρα μήπως… ατύχησες, στην υπόψη αναφορά σου;

– H Μπακογιάννη επίσης, δεν έφερε τα Capital Controls, Κε Καμμένε, ούτε χρέωσε την χώρα +100 δις Ευρώ, ούτε την περιόρισε στον… χώρο της, αφού με εσάς μας έκλεισαν τα σύνορα οι Αλβανο-Σκοπιανοί, ούτε… κλπ, κλπ, κλπ, για να μπορείτε, εσύ και ο… Κατρούγκαλος, (ο σχιζοφρενής δολοφόνος της ελληνικής μεσαίας Τάξης), να φοράτε “γαμάτες” γραββάτες και… μαντηλάκια, αλά… Λάμπρος Κωνσταντάρας!..

– Και σε μια τελική Κε Καμμένε, πώς να το κάνουμε, ούτε εσύ, ούτε κανείς εκ των δικών σου, στους τάχα μου… ΑΝΕΛ, όπως ούτε και στον ΣΥΡΙΖΑ, έχετε πολιτικό DNA, πολιτική στόφα, όπως τα παιδιά του Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, που έχουν πάρει, τον… εγκέφαλο του μεγάλου στην πολιτική μας Ιστορία, Πατέρα τους! Πώς και δεν το πρόσεξες;

– Πρόσεξε τώρα! Τα παραπάνω είναι η… ΣΩΤΗΡΙΟΣ Α-ΛΗ-ΘΕΙ-Α, στην οποία αναφέρθηκε, στην ίδια συνεδρίαση της Βουλής, της 10-07-2017, ο Κος Τσίπρας, τον οποίον έκανες Π-Θ και συνεχίζεις να τον στηρίζεις, παρά το ότι έχει πλέον καταγραφεί στη λαϊκή συνείδηση, ως ο μεγαλύτερος πολιτικός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ως ο μεγαλύτερος πολιτικός… ΠΙΝΟΚΙΟ, της σύγχρονης πολιτικής μας Ιστορίας! Αν δεν είσαι πολιτικά ίδιος, μήπως είσαι πολιτικά… τυφλός; Πρόσεξε μήπως έλθουν έτσι τα πράγματα και βρεθείς και εσύ, όπως στα έχω ξαναγράψει, να λογοδοτείς και με βαρύτατες μάλιστα κατηγορίες, σε κανένα, (αναπόφευκτο για εμένα), ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!..

Άρα δες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την Α-ΛΗ-ΘΕΙ-Α και σώσε εαυτόν και την χώρα, με την πολιτική φυγή σου!

– Σου τονίζω πως δεν μου αρέσει να φαίνομαι ως συνήγορος κανενός και καμιάς πολιτικού, αφού ανήκω στους ηλιθίους της… Σημαίας, πόσο μάλλον της Μπακογιάννη, η οποία, όπως έγραψα εδώ, με συνέδεσε, με… Κάϊρο, μέσω του… Αχιλλέα, αφού ίσως να την πληροφόρησαν αρνητικά για το άτομό μου συστημικοί ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, “πλασσαδόροι”… Γκρούεζες, οι οποίοι όμως ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ και εδώ, πριν να φύγουν από τη ζωή αυτή, αφού ο ΘΕΟΣ βλέπει και… γεωμετρεί!

– Όμως σε παρακαλώ, μην αναφερθείς ξανά στο νεαρό Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, τον γιό του ΠΑΥΛΟΥ, διότι θα με κάνεις ΕΧΘΡΟ σου και ας είμαι εμπρός σου και εμπρός σας, (εννοώ στο σύστημά σας), μυρμήγκι! Αν πραγματικά ήσουν πραγματικός ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, θα έπρεπε το ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ αυτό να το στήριζες και εσύ, όπως και όλος ο πολιτικός κόσμος, και να τον έφερνες / φέρνατε στη ΒΟΥΛΗ, να τον κάνατε Βουλευτή, μόνον και μόνον για το άδικα χυμένο ΑΙΜΑ του ΗΡΩΟΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας, ΜΕΓΑΛΟΥ Πατέρα του, του ΚΕΝΤΡΩΟΥ πολιτικού Παύλου ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ενός ΓΝΗΣΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ, του αιωνίως ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΦΤΩΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, που πέθανε διότι ήθελε την ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ως εκδίκηση αν θες δικής του, αλλά ΠΡΟΣΕΞΕ, και ως ΕΚΔΙΚΗΣΗ της ίδιας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας, που εκείνη την ημέρα, θέλησαν να σκοτώσουν, μαζί με τον ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, με την δόλια πράξη τους, ο… μελισσοκόμος Κουφοντίνας και η βρωμερή παρέα του!..

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ, ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!!

– Και μιας και ο λόγος για τον ΠΑΥΛΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, δεν μπορώ να μην σε καλέσω να βάλλεις ΕΣΥ(!) φίμωτρο στον Τόσκα, που ύψωσε το ανάστημά του στον Στάθη ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, (όσο πιθανώς έκλυτο βίο αυτός να έζησε), τον ζώντα αδελφό του άλλου ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΡΩΟΣ, της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας, του ΕΛΛΗΝΑΡΑ, ΚΕΝΤΡΩΟΥ και βαθιά αντι-κομμουνιστή Αλέξανδρου ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, όπως και του άλλου αδελφού του, του Αξκού, που χάθηκε επί Χούντας, στην περιοχή της Ρόδου, αν θυμάμαι καλά, πάνω στο πλοίο που επέστρεφε από την Κύπρο, στον Πειραιά!..

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

  • ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!
  • Δύο (2) γνήσιες ελληνικές δημοκρατικές μορφές, ΕΝΩΤΙΚΕΣ των Ελλήνων και χαρακτηριστικές του ελληνικού πνεύματος, της αγωνιστικότητος και της αντίστασης, έχει να παρουσιάσει ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, μετά από το 1974 και είναι οι ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ! “ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ“!
  • Αφήστε τους πια ρε να ησυχάσουν στους τάφους τους!
  • Και πού είσαι εσύ Κε ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, Υπουργέ που ήλθες από τη Βασιλίδα των Πόλεων, για να κάνεις την Ελλάδα, διεθνές πολτισμικό σκουπιδαριό! Σε ρωτάω, διότι δεν γνωρίζω:
  • Οι 2 αυτοί ΜΕΓΑΛΟΙ Έλληνες διδάσκονται στα ελληνικά Γυμνάσια και Λύκεια, ή ενοχλούν τη διεθνιστική κολτούρα τη δική σου και των… συντρόφων σου

– Μην κάνετε πια πως δεν καταλαβαίνετε Κοι!..

– Κε Καμμένε! Καταληκτικά!

  • Ο Κομμουνισμός έπεσε, δεν το έμαθες; Για ρώτα κανέναν Αλβανό, κανέναν Βούλγαρο, κανέναν Ουκρανό, κανέναν… Ρωσο-Πόντιο, [όπως, χωρίς να ντρέπεστε, τους αποκαλείτε, (όλο το πολιτικό φάσμα)], να σου πούνε πώς περνούσανε, μπας και πάψεις να στηρίζεις την κομμουνιστικοποίηση της χώρας σου, τον 21ο αι. και ουσιαστικά το τέλος της, μέσα από την πολιτική, και αν χρειαστεί, απ’ ό,τι βλέπω γραμμένο σε τοίχους, ίσως και μέσα από τη νέα ένοπλη, … εκδίκηση των εγγονών, των ηττημένων του 1945-1949!..
  • Δες το και έτσι, (πρόκειται για μια προτεινόμενη εναλλακτική), μπας και μας ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ από την παρουσία σας!
  • Προτίμησε να ΦΥΓΕΙΣ τώρα(!) Παναγιώτη, ακόμα και αν οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ υποσχέθηκαν στο Παρίσι στον Π-Θ, που έχρησες και στηρίζεις, πιθανώς και 2η 4ετία!.. Θα είναι βαρύ και ασήκωτο σε λίγο το φορτίο που θα κληθείς να σηκώσεις!..
  • ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!!!
  • ΜΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟ, “ΦΥΣΙΚΩ ΤΩ ΛΟΓΩ”, ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΟΥ “ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ“!..
  • (Όπως ορθώς σου επεσήμανε ο Κ.Μ.) 

                                                                                                      – / –

2. Για τους… άσπονδους φίλους που μέχρι να τελειώσω το παρόν, μου “έγραψαν” πάλι με σκαιό τρόπο, για τη χθεσινή μου εδώ παρέμβαση, απαντώ:

     α. Είστε πράγματι… οι ΝΙΚΗΤΕΣ! Προσέξτε όμως, διαβάζοντας παρακάτω τί γράφω, τί είδους ΝΙΚΗΤΕΣ είστε! Σε κάθε περίπτωση, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ!!!

  • Πήγε κάποτε το γουρούνι και ζήτησε από το λιοντάρι να παλαίψουν, λέγοντάς του πως αν το νικούσε, θα γινόταν αυτό βασιλιάς των ζώων!
  • Το λιοντάρι χαμογέλασε και συμφώνησε για τον αγώνα αυτόν!
  • Κανονίστηκε η ημέρα του αγώνος!
  • Ήλθε η ημέρα του αγώνος και εμφανίστηκαν και οι 2 μονομάχοι!
  • Το γουρούνι είπε στο λιοντάρι: “Λιοντάρι, περίμενε ένα λεπτό να πάω να κυλιστώ στη λάσπη και στον βούρκο μου και έρχομαι να παλαίψουμε”!
  • Και το λιοντάρι του απάντησε: “Γουρούνι, φεύγω, νίκησες”!..

        β. Αποδέχομαι ότι έχετε δίκιο, αφού πράγματι η… πρόκα όσο και να καεί δεν παθαίνει τίποτα,  πλην της αχλής ππου θα μείνει πάνω της! Είναι μια άλλη έκδοση της θεωρίας των Ναζιστών και συγκεκριμένα του Γκαίμπελς, που είπε τη γνωστή φράση: Λέγε-λέγε, όλο και κάτι μένει!..

  • Ξεχνάτε όμως πως υπάρχει και η “αντίπαλος θεωρία” του διαμαντιού (του όποιου χρώματος και όχι υποχρεωτικά πράσινου, αν με καταλαβαίνετε) μέσα στα… κόπρανα! Το πλένεις καλά και διαπιστώνεις ότι δεν έχει πειραχτεί πουθενά!..  Τώρα, τί λέτε;

– / –

ω

ΣΤΑΛΙΝ και ΛΕΝΙΝ

και

το… αποσπόρι τους στη σύγχρονη ελληνικήΣοβιετία!

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1989: «ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ», ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΝΙΤΗΣ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ!..

Αρχικά, δυο λόγια για τον υφυπουργό Υγείας: Ο Παύλος Πολάκης ως φοιτητής της Ιατρικής εντάχθηκε στην ΚΝΕ το 1983, απ’ όπου αποχώρησε το 1989 και εντάχθηκε στο ΝΑΡ («Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση») έως το 2010.

Το 2012 εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ιστορία: Ήταν Απρίλιος του 1989, όταν η Αλβανία στέναζε από την κομμουνιστική δικτατορία του “λαού” και Βορειοηπειρώτες και Αλβανοί έψαχναν τρόπο να διαφύγουν από τον “κομμουνιστικό παράδεισο”.

Ο Μητροπολίτης Κονίτσης Σεβαστιανός, φτάνει στην Αθήνα, όπου πρόκειται να εκφωνήσει λόγο στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής και να περιγράψει τα όσα ζουν στον “παράδεισο” οι Βορειοηπειρώτες.

Το ενδεχόμενο της αποκάλυψης ότι στον “κομμουνιστικό παράδεισο” τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα όσο τα περιέγραφε η Φωνή των Τιράνων, σημαίνει συναγερμό στις τάξεις των κομμουνιστών φοιτητών.

Μια ομάδα σαμποτέρ της ΚΝΕ, κόβει στην αρχή το ρεύμα στο Αμφιθέατρο για να ματαιώσει την ομιλία, αλλά η “Χριστιανική Φοιτητική Δράση” βάζει σε λειτουργία γεννήτρια, για να γίνει η ομιλία.

Τότε, μια ομάδα τραμπούκων με αρχηγό της τον Κνίτη Παύλο Πολάκη, φοιτητή ιατρικής, που αποχώρησε από το ΚΚΕ τρεις μήνες μετά -όταν στις 18/6/1989 το ΚΚΕ μπήκε στην κυβέρνηση Τζαννετάκη-, ορμάει στο Αμφιθέατρο και εκδίδει τελεσίγραφο: “Ή θα φύγετε ή θα σας πετάξουμε με τις κλωτσιές”.

Παράλληλα, οι Κνίτες φωνάζουν συνθήματα, όπως “Θάνατος στους εθνικιστές”, “Σεβαστιανέ φασίστα” και το…απίστευτο: Τα Αλβανικά τα σύνορα να φτάσουν στη Λαμία!

(στο δημοσίευμα αναγράφεται ως Τ. Πολάκης, από λάθος. Πρόκειται αποδεδειγμένα για τον Παύλο Πολάκη, τον σημερινό υφυπουργό).

Αλλά οι κνίτες κι ο Πολάκης δεν αρκέστηκαν στα λόγια. Έστειλαν ετοιμοθάνατο στο νοσοκομείο με βαριά κατάγματα στο κρανίο τον φοιτητή Παναγιώτη Αντωνίου και άλλους 19 ελαφρύτερα τραυματισμένους.

…Τελικά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Πολάκη και της παρέας του, η αλήθεια δεν έμεινε κρυμμένη, ο “κομμουνιστικός παράδεισος του Χότζα” αποδείχθηκε κόλαση και 2 εκατομμύρια Αλβανοί δραπέτευσαν από τον “παράδεισο” για την Ελλάδα, στην οποία ζουν πλουσιοπάροχα -πάντα μισθοδοτούμενοι από το δημόσιο- και διαπρέπουν οι φασίστες τραμπούκοι κομμουνιστές και ακροαριστεροί σαν τον Πολάκη.

Που, παρά τη λατρεία τους στους κομμουνιστικούς “παραδείσους”, κανείς από αυτούς δεν επέλεξε να μεταναστεύσει σε χώρα των ονείρων του.

Αντίθετα, ζουν όλοι εδώ και ρουφάνε σαν βδέλλες το αίμα του Έλληνα φορολογούμενου, που δουλεύει και παράγει, για να περνούν ζωή και κότα ταΐζοντας σανό τα “γίδια” όπως κατάντησαν τους ψηφοφόρους τους…


Ο “Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914″, αναδημοσίευσε το τεύχος της εφημερίδας Βορειοηπειρωτικό Βήμα που αναφερόταν στα γεγονότα του 1989 και σχολιάζει: ”

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης που αναφερόμενος σε δημοσιογράφο από τον οποίο “ενοχλήθηκε” λόγω του περιεχομένου της ερώτησής του, δήλωσε ότι Έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη”, αποδεικνύει πως όσα χρόνια κι αν πέρασαν από τότε που ήταν “φοιτητοπατέρας”, οι χοτζικές συνήθειές του δεν ξεχάστηκαν.


(εικόνες: εφημερίδα ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ, από το αρχείο του “Εθνικού Συλλόγου Βόρεια Ήπειρος 1914”)

Σάϊτ” ε/φ “ΣΤΟΧΟΣ” – www.stoxos.gr