ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!..

Φίλοι μου!

Η “Παγκοσμιοποίηση” (δηλαδή οι Απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι”, που μισούν ακόμα και την ίδια τους την Φυλή και το Κράτος της, το Ισραήλ), νίκησε στις Η.Π.Α. τον Τραμπ, με αποτέλεσμα όλα τα πληρωμένα της τομάρια, κυρίως στην Ευρώπη, από Π-Θ, έως διορισμένοι απ’ αυτήν Καθηγητές Πανεπιστημίων, δήθεν αναλυτές, με σφραγίδες “φτιαγμένων” απ’ αυτούς και πληρωμένων απ’ τα αφεντικά τους, δήθεν “Κέντρων Μελετών”, “Στρατηγικών Ερευνών”, κλπ, “ΕΛΙΑΜΕΠ” και Σια, ΜΜΕ, κλπ, κλπ, κλπ, να πανηγυρίζουν!

Οι Η.Π.Α. πια, όπως απεδείχθη με τις πρόσφατες εκλογές, ΣΑΠΙΣΑΝ τελείως,αφού με την ευρεία των Παγκοσμιοποιητών ΝΟΘΕΙΑ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ! Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή για το Κράτος αυτό, του οποίου η ζωή ταυτίστηκε, από το 1950 και μέχρι σήμερα, με την ζωή του Πλανήτη μας!..

Πρόκειται για την 1η και μεγαλύτερη ΝΟΘΕΙΑ εκλογών που συνέβη στον Πλανήτη τον 21ο αι. και μάλλον για την μεγαλύτερη εκλογική ΝΟΘΕΙΑ των τελευταίων 100 ετών!

Δεν έκαναν όμως μόνον ΠΛΑΤΙΑ ΝΟΘΕΙΑ οι κεφαλές των “Παγκοσμιοποιητών” “Ρότσιλντ”, “Σόρος” και Σία (οι Αμερικανοί ψήφιζαν ουσιαστικά επί πενθήμερο, ήτοι από Τρίτη, 3 Νοε μέχρι και Σάββατο, 7 Νοε, όταν και ανακοινώθηκε ο προδιαγεγραμμένος ή ορθότερα ο “ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ” νικητής, κάτι που δεν γίνεται ούτε στην πιο… μαύρη Δικτατορία της Αφρικής), αλλά “έβγαλαν” Πρόεδρο και… Πλανητάρχη έναν ΑΡΡΩΣΤΟ γέρο (78 ετών), έναν άνθρωπο, με προχωρημένο “Αλτσχάϊμερ”, που τον ντόπαραν συνεχώς με ειδικά φάρμακα για να τον παρουσιάζουν προεκλογικά στο αμερικανικό κυρίως, αλλά και στο παγκόσμιο, κοινό (γι’ αυτό “κατέβασαν”, επιστρατεύοντάς το, μέχρι και το ζεύγος Ομπάμα για ομιλίες, επειδή μέχρι την τελευταία στιγμή φοβόντουσαν μπας και χάσουν τις “στημένες” απ’ αυτούς εκλογές, ξέροντας ότι και ένας βλαξ ακόμα που απλώς βλέπει τον Μπάϊντεν αντιλαμβάνεται ότι είναι “με άδεια εξόδου από τον τάφο”), “έβγαλαν” όμως έναν φερόμενο ως παιδόφιλο, έναν σίγουρα βαθιά ανήθικο άνθρωπο, που κάλυπτε επίσης συνεχώς, αλλά μπράβο του σ΄αυτό, τους διεφθαρμένους γιούς του, είτε επρόκειτο για χρήση ναρκωτικών, είτε για… στρατιωτική θητεία, είτε για μαύρο χρήμα, από πορνεία, από ναρκωτικά, από επιχειρήσεις, στις Η.Π.Α., αλλά και στο εξωτερικό, όπως σε Ουκρανία, σε Κίνα, κλπ, κλπ, κλπ!..

ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α, ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΕΝΟΣ “ΑΡΡΩΣΤΟΥ” ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 46ο Α/ΠΡΟΕΔΡΟ!

Έτσι πια, με το άβουλο αυτό πιόνι, που λέγεται Τζο (Ιωσήφ !) ΜΠΑΪΝΤΕΝ (εφεξής θα λέγεται και “Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ), στην εξουσία των Η.Π.Α., οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ” Εξουσιαστές μας:

1. ΠΕΡΑΣΑΝ” ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ… ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, “ΛΕΓΟΝΤΑΣ” ΜΑΣ, ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΜΗ ΔΟΤΟΣ, ΜΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ “ΒΑΛΛΕΙ” ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

2. ΘΑ “ΠΕΡΑΣΟΥΝ” ΠΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ “ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ”(ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α.), ΜΕ Η(ΔΙΑΖ) ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΜΕ Η(ΔΙΑΖ) ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

3. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ”, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ $ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.!

-/-

Με 2, 3 λόγια τώρα, ο Τραμπ:

1. ΑΝΕΣΤΗΣΕ” τις Η.Π.Α. και έδωσε ξανά γλυκό και πολύ “Ψωμάκι” σε όλους τους Αμερικανούς, φτιάχνοντας 100% την ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ απ’ τους “Δημοκρατικούς” ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της χώρας του, κατεβάζοντας την ανεργία στο 3% με 4%!

Τον Τραμπ, λόγω κυρίως του ό,τι σας έγραψα αμέσως παραπάνω, κάτι που θα του έδινε 1.000.000.οοο% και πάλι την Προεδρία στις πρόσφατες εκλογές της 3ης Νοε 2020, 1 και κάτι χρόνο πριν από αυτές, οι “Παγκοσμιοποιητές” και το Κόμμα τους στις Η.Π.Α., αυτό των “Δημοκρατικών”, ξεκίνησαν την υλοποίηση στο Πεδίο ενός από τα βρωμερότερα σχέδια που εκπονήθηκαν ποτέ από ανθρώπινο νου, αρχίζοντας τον εναντίον του πόλεμο! Τον πολέμησαν:

  • Mε κύριο(!) όπλο τον “ΚΟΡΩΝΟΪΟ“, που με γνώση, έγκριση και τελικώς εντολή των “Παγκοσμιοποιητών” απελευθέρωσαν στον Πλανήτη οι συνεργάτες τους Κινέζοι, ένας ιός που στόχευε στο να “σκοτώσει” το πρώτο δυνατό “χαρτί-επιχείρημα” του Τραμπ, αυτό της μετά από σχεδόν 50+ χρόνια “ισχυρής αμερικανικής Οικονομίας” επί των ημερών του!
  • Με την συνεχή, επί 4 χρόνια, μαύρη προπαγάνδα τους στα ΜΜΕ παντού στον Πλανήτη, ΜΜΕ που τα ελέγχουν οι “Διεθνείς Εβραίοι” σε ποσοστό 99,999%, μια προπαγάνδα που υπερέβαινε συνεχώς και κατά πολύ τα επιτρεπτά όρια που επιβάλλει η πολιτική, αλλά κυρίως η ανθρώπινη ηθική!
  • Με όλα τα υφιστάμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τα ελέγχουν επίσης 100% οι “Διεθνείς Εβραίοι”, (τον “έκοβαν” από παντού τον Τραμπ, μέχρι που και τον λογόκριναν “στα ίσα” και αισχρά ακόμα και μετά από τις εκλογές, όταν 3 “δικοί” τους δημοσιογράφοι τον “έκοψαν” / τον λογόκριναν, την ώρα που ο Πρόεδρος ακόμα Τραμπ (μέχρι τις 20-01-2020) “έβγαζε” από τηλεοράσεως διάγγελμα στον α/λαό!
  • Με το στημένο γεγονός της δολοφονίας του μαύρου πορνο-σταρ, ώστε να ξεσηκώσουν τους γενικώς εύκολους στην διαχείρισή τους μαύρους στην χώρα και να φτάσουμε έτσι στο “η ζωή των Μαύρων μετράει”, κλπ, αλλά και στο να ανακινηθούν στημένα και ανύπαρκτα, εδώ και πολλές 10ετίες πλέον στην χώρα, θέματα φυλετικού κατά των μαύρων στις Η.Π.Α. ρατσισμού!..
  • Με το στέλνοντας, παράλληλα, στους δρόμους των Η.Π.Α. για φασαρίες, δολοφονίες, αναρχία, κλπ, τις πρακτόρικες Ομάδες (“ΑΝΤΙ-FA” “ΑΝΤΑΡ-CIA“, κλπ), που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια των “Δημοκρατικών”, στα υπόγεια της “CIA”, ώστε να “σκοτώσουν” προπαγανδιστικά και το 2ο δυνατό “χαρτί-επιχείρημα”… καμάρι του Τραμπ, το “Νόμος και Τάξη”, λέγοντας ουσιαστικά στην πράξη ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται στις Η.Π.Α.!
  • Με “Όφεις Ασφαλείας” / “Ασπάλακες” στο Επιτελείο του Προέδρου Τραμπ, οι οποίοι όταν αποκαλύπτονταν και… “ξαποστέλλονταν” από τον Πρόεδρο, προέβαιναν πάντα σε δήθεν αποκαλύψεις για τον… Σατανά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε Τραμπ, κλπ, κλπ, κλπ, … αποκαλύψεις  που όμως όσο ήσαν δίπλα του, προφανώς, δεν τις… ήξεραν! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Επίσης!

  • “Έπιασαν” (κυρίως με ροή αφθόνου χρήματος / με χρηματισμό, αλλά και με απειλές) την κρίσιμη μεγάλη πλειοψηφία των εθελοντών των εκλογικών Κέντρων, όπως και τους περισσότερους των επικεφαλής τους, ώστε έτσι να ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ελαχιστοποιώντας ή και μηδενίζοντας ακόμα την περίπτωση ήττας τους, και σίγουρα στις κρίσιμες Πολιτείες, όπως πχ στην Πενσυλβάνια, των 20 εκλεκτόρων, όπου ενώ οι… “Ελέφαντες” “περνούσαν” με σχεδόν 800.000 ψήφους τους “Όνους”, βρέθηκαν τελικά να χάνουν από τα “Γαϊδούρια”, 4(!) σχεδόν μέρες μετά από τις εκλογές, μετά από την καταμέτρηση των… επιστολικών (sic) ψήφων! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Η.Π.Α. Η(ΔΙΑΖ) ΤΟ… “ΤΣΙΜΠΟΥΚΤΟΥ“; 

Όλα τα παραπάνω είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ότι ήταν έργο των Α/ΜΥ, Κα… Χάσπελ και λοιποί αγαπητοί… Φίλοι, που ξεφτιλίσατε στον Πλανήτη, όλοι μαζί, πρωτίστως την χώρα σας, με εντολή των “Παγκοσμίων Αφεντικών” σας και ακολούθως τους ίδιους σας τους εαυτούς, προσβάλλοντας βάναυσα και καίρια την “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, η οποία, όπως είναι φανερό πιά, “πνέει τα λοίσθια!..

(Βεβαίως, για να είμαστε δίκαιοι, όλες οι ΜΥ του Κόσμου υφίστανται για να εξυπηρετούν ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ(!) τα συμφέροντα των ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, απάτρηδων και παρουσιαζομένων έξυπνα ως Αριστερών, “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ“, αυτών που μας… συστήθηκαν τις τελευταίες 10ετίες, ως “Παγκοσμιοποιητές”! Σε κάθε περίπτωση όμως φίλοι μου, ο Τραμπ δεν μπόρεσε να ελέγξει τις Α/ΜΥ, κάτι που ήταν φυσικό σε πολύ μεγάλο βαθμό, και που κάποια ίσως στιγμή στο μέλλον θα σας το εξηγήσω)!..

2. Σταμάτησε την εμπλοκή των Η.Π.Α. σε όλους τους πολέμους παγκοσμίως, όταν όλοι σχεδόν οι λαοί, με πρώτον ίσως τους Έλληνες και κυρίως τα ζώντα ακόμα στην χώρα τους πολιτικά Κομμούνια-τους (Κόκκινοι Φασίστες), φώναζαν “Αμερικανοί Φονιάδες των Λαών” και “Yankies go Home”, ενώ μόλις “απεχώρησαν” οι Η.Π.Α. από την περιοχή τους στρατιωτικά, “βγήκαν”, μαζί με όλα τα λοιπά λαμόγια της Παγκοσμιοποίησης, όπως τους “πιασμένους” “νεο-φιλελέ” της ΝΔούλας και σχεδόν… παραπονιούνταν, (αν δεν κατηγορούσαν τους Αμερικανούς για την ενέργειά τους αυτή), τα υποκριτικά αυτά αληταριά, για το γεγονός αυτό, μιλώντας πχ για… κενά, σε διάφορες περιοχές της Γης, κενά που “γέμιζε” πότε η Τουρκία, πότε η Ρωσία, πότε… , κλπ, κλπ, κλπ!..

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ=

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ “ΦΙΔΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ” και μάλιστα “ΓΙΑ ΦΙΔΙΑ ΟΛΚΗΣ“!..

ΜΕ ΤΗΝ “ΕΞΥΠΝΗ ΦΥΓΗ”, ΕΠΙ ΤΡΑΜΠ, ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, “ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ(!) Ο ΔΡΟΜΟΣ” ΣΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΟΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΠΩΣ, ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ! (Με βάση την τελευταία παγκόσμιο συνθήκη, αυτήν της Λωζάννης / “Μυστικές Πρόνοιες”, η Μ. Βρετανία επιστρέφει το 2023 ως η ΚΥΡΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ“, στην περιοχή μας… τουλάχιστον)!.. 

Στη συνέχεια:

Ο Τραμπ δεν προκάλεσε, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, το πραγματικό και πιο επικίνδυνο αντίπαλο δέος των Η.Π.Α., λέγε με Ρωσία, ξεκαθαρίζοντας όμως μαζί της, πως δεν θα ανεχόταν αυτός, ως Η.Π.Α., ουδεμία πρόκληση απ’ τηνΑρκούδα!..

Οι “Παγκοσμιοποιητές” αναλώθηκαν τα 2+ πρώτα χρόνια της Προεδρίας του Τραμπ, στο να εμπλέκουν, δια των “Δημοκρατικών”, τις ΜΥ των Ρώσων, όπως και τον ίδιο τον Ρ/Πρόεδρο στην εκλογική νίκη του Τραμπ, … συκοφαντώντας ουσιαστικά ως ΑΝΙΚΑΝΗ(!) την ίδια τους την χώρα, αν όχι ως ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ(!), ως μία χώρα ουσιαστικά δίχως άμυνες, αφού οΑΙΩΝΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ τους, λέγε με Ρωσία, αν πράγματι ενεπλάκη και έδωσε την νίκη στον Τραμπ το 2016,  τότε αυτό σημαίνει ότι τους “είχε κάνει καρα-πουτάνα”, μετά συγχωρήσεως!.. (Και η υποτιθέμενη ρωσική εμπλοκή στις εκλογές του 2016 συνέβη, αν συνέβη, που δεν συνέβη, προ των εκλογών φυσικά, όταν στην εξουσία βρισκόταν ο…Δημοκρατικός Χ. Μ. Ομπάμα)!..

Οι “Παγκοσμιοποιητές” όμως και τα πλήρως διεφθαρμένα ελιτίστικα ζάμπλουτα Όργανά τους στο Κόμμα των “Όνων”, δεν νοιάζονται πια για το κύρος και την εικόνα των Η.Π.Α., (“άλλαξαν οι εποχές”… ), αλλά μόνον για την καταλήστευση και του υπολοίπου 20% με 25% του Πλανητικού πλούτου, στον οποίον ακόμα δεν έχουν μπορέσει να κυριαρχήσουν, πουλώντας φυσικά πολύ “Δημοκρατία” στο… πόπολο, σε όλη την Γη!..

3. Ανεγνώρισε την ιστορική αλήθεια με το Ισραήλ, μεταφέροντας την Α/Πρεσβεία στα Ιεροσόλυμα, στην πραγματική δηλαδή πρωτεύουσα του Κράτους των απογόνων των 6 εκ-ρίων, δολοφονημένων οικτρά, φτωχών Εβραίων στα Ναζιστικά στρατόπεδα, κατά τον Β’ Π.Π. !..

Φίλοι μου!

Δεν υπήρξε καλύτερο σχέδιο, μέχρι σήμερα, απ’ αυτό του Τραμπ, για την επίλυση του Παλαιστινιακού και ήταν μέγα λάθος που οι νουνεχείς των Παλαιστινίων, δεν μπόρεσαν -και πάλι(!)- να επιβληθούν στους τρομοκράτες τηςΧαμάς που έχουν κάνει την Γάζα ένα μεγάλο, υπερ-σύγχρονο… Ν/Φ ζωντανών ανθρώπων και στα όμοια… υπολείμματα της Αλ Φατάχ, της “Δ. Όχθης”, που είναι ακόμα “κολλημένοι”… , οι ανόητοι!..

4. “Έκοψε μαχαίρι” το Κινεζικό εμπορικό παγκόσμιο… “Καουμποϊλίκι” κυρίως στην Αμερική και στην Ευρώπη, αλλά και κατά πολύ και στην Ασία, λέγοντάς τους κυρίως πως θα πρέπει να μάθουν να παίζουν νόμιμα και όχι πειρατικά, με τις πλάτες της “Παγκοσμιοποίησης”! Το αυτό έπραξε και με τους σάπιους, σχεδόν στο σύνολό τους, Ευρωπαίους και κυρίως με τους υπέρμετρα εγωϊστές Γαλλο-Γερμανούς!..

Ο Τραμπ “σηκώθηκε και έφυγε” από τις όποιες σάπιες εμπορικές Αμερικανο-Ευρωπαϊκές και ΑμερικανοΚινεζικές συμφωνίες, κάτι “GATA”, γάτα, μάτα, φάτα, κλπ!.. Φορολόγησε σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά και κινεζικά προϊόντα, που έμπαιναν “τσαμπουκά” / “αέρα” και “νταβατζιλίκι” στις Η.Π.Α., δείχνοντας ότι εννοούσε το ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, αλλά και το ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ, σε βάρος των -υποτίθεται- ηλιθίων Αμερικανών πολιτών!..

5. “Έκοψε” την αλητεία των Ευρωπαίων στο ΝΑΤΟ, ξεσκεπάζοντας την βαθιά υποκρισία τους, Ευρωπαίοι που στο ΝΑΤΟ δεν πλήρωναν και δεν πληρώνουν το συμφωνηθέν αναλογούν μέρισμά* τους ή το πλήρωναν και πληρώνουν όποτε αυτοί νομίζουν, μερικώς ή ολικώς, απειλώντας με “φυγή” των Η.Π.Α. από την υπόψη Συμμαχία!..

* Η ΕΛΛΑΣ είναι ίσως η μόνη χώρα του ΝΑΤΟ, η οποία ανελλιπώς, και παρά την σχεδιασθείσα ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της, όπως και παρά την για 99 έτη ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ της (έως το 2115), από το συνάφι της “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ”, πλήρωνε και πληρώνει κανονικά την συμφωνηθείσα συνεισφορά της!..

Παράλληλα, ο Τραμπ κατόρθωσε / πέτυχε να ξεσκεπάσει και τα κυριότερα χρόνια εσωτερικά προβλήματα του ΝΑΤΟ, (ένα ΝΑΤΟ που ελλείψει οράματος των “Διεθνών Εγκεφάλων – Αφεντικών” του, όπως και ελλείψει πνευματικά… προικισμένων αναλυτών, κατάντησε ένας επικίνδυνα στάσιμος ή έστω επικίνδυνα δυσκίνητος  αρτηριοσκληρωτικός Οργανισμός), με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή, να “βγει” ο πρώην Αρχι- … Ταμίας των Ρότσιλντ, νυν Γάλλος ΠτΔ Μ. Μακρόν και να το αποκαλέσει ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ!..

Άρα ο Τραμπ, αν το σκεφτείτε βαθύτερα, ωφέλησε, με τη στάση του αυτή, το ΝΑΤΟ, το οποίο, έστω και για λίγο δυστυχώς, υποχρεώθηκε να… “αυτο-ψαχθεί”! Έχουμε γράψει σχετικά εδώ στο “σάϊτ” μας!..

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, ΛΟΓΩ ΓΕΝΙΚΟΥ… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ!

ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ” ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ, ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ… ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΒΑΘΜΗΔΟΝ (ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ), Η ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ… ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΟΣΜΟ-ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΙΚΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ “ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ”, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ “ΒΑΒΕΛ”, ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ / ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!..   

ΣΥΓΓΝΩΜΗ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ(!) ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ!

 Α. ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟ… ΝΤΡΙΝ ΝΤΡΙΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΟΜΟΙΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ!.. ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ Η(ΔΙΑΖ) ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ Η(ΔΙΑΖ) ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ;

  Β. ΗΘΕΛΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ”, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΑΛΛΟΥΣ*! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΓΕΛΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟ – ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ (1946-1949)!

* ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΛΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΒΑΔΙΖΕ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΠΡΩΪ ΜΕ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΕΙΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ “ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ” ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ! ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΟ! ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ; ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΜΕ ΕΣΑΣ! ΟΠΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΟΥΛΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ!..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΣΥΝΗΛΘΕ Ο ΓΕΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ “ΒΓΗΚΑΝ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΠΑΛΙ ΑΤΟΜΑ, ΝΤΥΜΕΝΑ ΩΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ! ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ! ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ; ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΑΣ, ΕΙΠΕ ΞΑΝΑ Ο ΓΕΡΑΚΟΣ!.. ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ”, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΥΠΟΘΥΜΟ!..

ΣΥΝΗΛΘΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟ… ΘΥΜΑ, ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΑΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ “ΓΕΙΑ”, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΡΩϊΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ, (ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΠΡΙΝ), ΦΩΝΗ: “ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ”!

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ” ΤΩΡΑ, ΦΙΛΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ, ΑΡΚΕΤΑ, STOP! ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ… ΜΠΟΡΕΙΤΕ!..

2. ΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, ΑΥΡΙΟ (08-11-2020) ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

3. ΡΕ ΚΛΕΜΑΝΣΩ*! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ, ΣΠΟΡΙΑ, ΚΛΠ, ΚΑΙ “ΚΛΑΣΑΤΕ ΜΕΝΤΕΣ” ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ;

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΑΧΑ, ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ 2Η ΕΔΡΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ; “ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ” ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

* Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΚΛΕΜΑΝΣΩ” ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝΥΜΙΟ (ΤΟΥΡΚΙΣΤΙ “MAHLAS”) “ΤΙΓΡΗΣ”!..

4. ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ… ΔΑΣΚΑΛΟ (ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ 2, 3 ΧΡΟΝΙΑ) ΜΥΤΙΛΗΝΙΟ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟΥ… ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο Κος ΑΥΤΟΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, “Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ, Ω ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ”!

ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΘΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ… ΘΕΟ!.. ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, “ΚΡΥΦΗ ΠΟΡΝΗ”!..

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΑΣ” ΒΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!..

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: “ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ!..

5. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ Ε/Φ “ΧΟΥΡΙΕΤ”, ΤΗΣ 07-11-2020!

6. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ Ε/Φ “ΕΣΤΙΑΣ”, ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ… ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ… ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΤΗΣ 07-11-2020 ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΝΟΘΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ-ΟΠΟΥΛΟ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ!.. 

7. Θυμίζουμε ότι και ο  γιος του Ντόναλντ Τραμπ / Donald Trump Jr., έκανε μια ανάρτηση, η οποία έβαλε «φωτιά» στις ΗΠΑ, καθώς αφήνει υπόνοια πως ο Μπάϊντεν είναι παιδόφιλος

Ωστόσο, πέρα από αυτή την ανάρτηση, τα βιντεάκια  μιλούν από μόνα τους για το ποιός πραγματικά είναι ο Μπάϊντεν, που μας επέβαλε “με το έτσι θέλω” η νέα “ΝΕΑ ΤΑΞΗ”, των “Διεθνών Εβραίων”. Δείτε τα και τα σχόλια δικά σας!

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο που κάνει τον γύρω του κόσμου στην δημοφιλή πλατφόρμα TIKTOK. (Σας είχαμε γράψει σχετικά)!..

Πρώην συνεργάτιδα του Τζο Μπάϊντεν περιγράφει τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε: Με έσπρωξε στον τοίχο

-/-

Mega-σκάνδαλο «τελειώνει» τον Τ. Μπάϊντεν – Παιδική πορνογραφία στον υπολογιστή του γιού του (ΒΙΝΤΕΟ)

Hunter-Biden-china-thumb

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και σύμβουλος κυβερνοασφάλειας, Ρούντι Τζουλιάνι, αποκάλυψε στο τηλεοπτικό δίκτυο Newsmax TV ότι παρέδωσε στην Αστυνομία της πολιτείας του Ντελαγουέρ, «σοκαριστικό υλικό» από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή που φέρεται να ανήκε στον Χάντερ Μπάϊντεν, γιο του υποψήφιου των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, Τζο Μπάϊντεν και φέρεται να αφορά παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με τον Ρ.Τζουλιάνι, η υπόθεση ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τα περιβόητα «e-mail» της Χίλαρι Κλίντον που κατά πολλούς της στοίχισαν την ήττα στις αμερικανικές εκλογές του 2016. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

“WHAT I FOUND ON HUNTER’S HARD DRIVE / RUDY GIULIANI”! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ “ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ”!..

Νεότερες πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι το laptop του Χάντερ Μπάιντεν βρίσκεται ήδη στα χέρια του FBI.

«Αυτό είναι ένα πολύ, πολύ ευαίσθητο θέμα» δήλωσε ο Τζουλιάνι, κάνοντας λόγο για ανταλλαγή μηνυμάτων e-mail μεταξύ του Χάντερ και του πατέρα του.

«Υπάρχει σεξουαλική διαφθορά και είναι αηδιαστικό» ανέφερε.

Όπως είπε, το μήνυμα και οι φωτογραφίες αφορούσαν ένα 14χρονο κορίτσι.

Ο Ρ.Τζουλιάνι έδωσε στο “Newsmax TV” φωτογραφία του “e-mail”, το οποίο, όπως είπε, έστειλε ο Χάντερ Μπάϊντεν στον πατέρα του, με ισχυρισμούς ότι επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά με μια ανήλικη.

«Εκείνη είπε στον ψυχολόγο μου ότι ήμουν σεξουαλικά ανάρμοστος με [έχει αφαιρεθεί] όταν έκανα βιντεοκλήση μαζί της στο face time ήμουν γυμνός και ότι ο λόγος που δεν μπορούμε να βρεθούμε είναι ότι θα κυκλοφορώ γυμνός.

Όταν πιέστηκε είπε ότι [έχει αφαιρεθεί] ποτέ δεν είχε πει κάτι τέτοιο αλλά το συμπέρασμα ήταν ότι εγώ το δημιούργησα και το προκάλεσα. Ένα πολύ ανασφαλές περιβάλλον για παιδιά. Εάν σταματούσε εκεί θα το άφηνα» ανέφερε το φερόμενο μήνυμα, σύμφωνα με τον Τζουλιάνι.

Ο πρώην εισαγγελέας και πρώην νομικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, υποστήριξε επίσης ότι στον σκληρό δίσκο του Χάντερ Μπάιντεν βρέθηκε μεγάλος αριθμός φωτογραφιών ανήλικων κοριτσιών.

Όπως είπε, το περιεχόμενο των φωτογραφιών ήταν τόσο «ενοχλητικό», που ο ίδιος και ο πρώην επιθεωρητής της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Μπέρνι Κέρικ συναντήθηκαν με την Αστυνομία του Ντέλαγουερ και έδωσαν τις αποδείξεις.

«Βρέθηκαν αναρίθμητες φωτογραφίες κοριτσιών, που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Αυτό μπορώ να σας το πω. Εάν η Αστυνομία του Ντέλαγουερ δεν κάνει κάτι, θα είναι τραγικό» , δήλωσε ο Τζουλιάνι.

Πέραν του ζητήματος των φωτογραφιών τα “e-mail” του Χάντερ Μπάϊντεν ερευνώνται και για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο εξωτερικό, που περιλαμβάνουν επαφές στην Ουκρανία και την Κίνα, είπαν στο “Fox News” ανώτεροι αξιωματούχοι.

8. 1ο ΚΑΙ 2ο “LOCK DOWN”!.. O ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ “ΑΡΚΑΣ“!

9. ΚΑΜΙΑ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Η ΕΛΛΑΔΑ Κε ΜΑΖΗ!..

10. Κε ΚΩΣΤΙΔΗ, ΤΟΥ… “ΣΚΑΪ”! “ΚΟΨΕ” ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΠΕΡΙ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΥΤΙΝ”, ΑΦΟΥ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΤΟ… ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ!..

11. Από το “σάϊτ” του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, χωρίς την άδεια του Χίου τα υπ. αρ. 11, 12 και 13 άρθρα. Διαβάστε!

Καμαρώστε δημοκρατία στα β@θροκάναλα! Τον έκοψαν άρον άρον επειδή υποστήριζε ανοικτά τον Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

1

Φανερός ο εκνευρισμός του Έλληνα ομογενή, όταν τον «έκοψαν» στεγνά επειδή μιλούσε υπέρ του Τραμπ!

Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν στην ελληνική τηλεόραση (ΑΝΤ1 “εν προκειμένω”) και όχι στις ΗΠΑ, όπου εκεί βέβαια οι δημοσιογράφοι το πάνε ένα βήμα παραπέρα και «κόβουν» μέχρι και τις ομιλίες του Τραμπ!

12.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ! – ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ – ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

logismiko-kompiouter-arxeio-1

Οι εκλογές στις ΗΠΑ μπαίνουν πλέον σε επικίνδυνα μονοπάτια. Είναι πλέον βέβαιο ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια κανονική εκλογική διαδικασία. Όλα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πάμε σε απρόβλεπτες καταστάσεις, ίσως ακόμα και σε ακύρωση των εκλογών.

Διαβάστε το άρθρο του Αμερικανού οικονομολόγου Paul Craig Roberts:

Ο Αντιπτέραρχος της Αμερικανικής Αεροπορίας Thomas McInerney αποκάλυψε ένα ειδικό λογισμικό που αναπτύχθηκε από την “Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας”, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων στις εκλογές.
Εξηγεί το λογισμικό και τη χρήση του σε αυτό το βίντεο 7λεπτών. Μπείτε στο ”σάϊτ” του ΧΙΟΥ και δείτε το!..

(Στο τέταρτο λεπτό και 30 δευτερόλεπτα  του οποίου αποκαλύπτει ότι ο μηχανισμός αυτός νόθευσης των εκλογών έχει χρησιμοποιηθεί από την CIA σε χώρες του εξωτερικού!).

Σε αυτό το άρθρο, (η ηλεκτρονική εφημερίδα) Off-Guardian εξηγεί τη χρήση του λογισμικού για να αλλάξει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Ουισκόνσιν και το Μίτσιγκαν: 

https://off-guardian.org/2020/11/03/discuss-election-day/

Το τηλεοπτικό κανάλι ψευδών ειδήσεων CNN (των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”), επιχειρεί να συγκαλύψει την προφανή νόθευση της ψήφου με παραπειστικές εξηγήσεις:

https://www.cnn.com/2020/11/04/politics/why-mail-in-ballots-were-counted-late-in-states-like-pennsylvania-and-michigan/index.html

Η ταχυδρομική ψήφος διευκολύνει σημαντικά την χρήση αυτού του λογισμικού νοθείας όπως και την κλασσική μέθοδο βιασμού της κάλπης. Ένας λόγος για την επιβολή της μάσκας και της φοβίας του Κορωνοϊού ήταν η δικαιολόγηση της μαζικής ταχυδρομικής ψηφοφορίας.

Τα Μέσα Μαζικής «Ενημέρωσης» μιλούν με μία φωνή. Τα έντυπα, η τηλεόραση, το εθνικό ραδιοφωνικό δίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι εχθρικές κατά του Τραμπ ιστοσελίδες ασκούν λογοκρισία και ελέγχουν τις εξηγήσεις (προφανών ανωμαλιών)..

Βιώνουμε ένα καλά σχεδιασμένο και επιτυχημένο πραξικόπημα κατά της αμερικανικής δημοκρατίας και της υπεύθυνης κυβέρνησης.

Όχι,  εδώ δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Είναι μια επανάσταση κατά της συντηρητικής παράταξης της Αμερικής.

Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πολύ παραδοσιακοί για να αντεπιτεθούνε αποτελεσματικά. Φοβούνται ότι η αποκάλυψη και η αντίσταση σε κλεμμένες εκλογές θα δυσφημούσαν την αμερικανική δημοκρατία. Στην πραγματικότητα, ο πατριωτισμός τούς καθιστά ανίκανους.

Οι Ρεπουμπλικάνοι θα έπρεπε αντίθετα να σκεφτούνε  τί σημαίνει να κυβερνώνται από έναν Πρόεδρο που βαρύνεται με εγκληματικό σκάνδαλο,  ο οποίος φαίνεται επίσης να υποφέρει από πνευματική σύγχυση και είναι πιθανό, για έναν ή και τους δύο από αυτούς τους λόγους,  να παραμεριστεί. Αν η Καμάλα Χάρις ( αντιπρόεδρος του  Μπάϊντεν) γίνει πρόεδρος, θα έχουμε στο Οβάλ Γραφείο μια έγχρωμη που μισεί τους λευκούς και είναι εκδικητική εναντίον τους.

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται τώρα στα χέρια των κατηχημένων αριστερών που περιφρονούν την εργατική τάξη και υπερασπίζονται τις «καταπιεσμένες μειονότητες».

Οι πύλες της μετανάστευσης θα ανοίξουν.

Οι πολιτείες που ψήφισαν Τραμπ θα αποκοπούν από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό.

Οι μαχητικοί Ρεπουμπλικάνοι όπως ο Devin Nunes και ο Jim Jorden θα κατηγορηθούν με ψεύδη και θα παραπεμφθούν σε ανακρίσεις και ο Tραμπ θα διωχθεί με ψευδείς κατηγορίες.

Οι υπόλοιποι θα σιωπήσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Σκεφτείτε πόσο απίθανο για επιτυχία είναι το δίδυμο Μπάϊντεν-Χάρις..

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Μπάϊντεν υποφέρει από πνευματική σύγχυση. Οι εκδηλώσεις της εκστρατείας του ελάχιστους συγκέντρωσαν .

Η Χάρις είχε τόσο λίγη υποστήριξη στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών που ήταν η πρώτη που τα παράτησε. Ακόμα και οι Δημοκρατικοί δεν την ήθελαν, ωστόσο καταλήγει να είναι η επιλογή τους για αντιπρόεδρο.

Οι Αμερικανοί παρακολούθησαν πως δημοκρατικές ηγεσίες σε Μινεάπολη, Σιάτλ, Πόρτλαντ, Σικάγο, Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Ατλάντα, και άλλες πόλεις ανταποκρίθηκαν σε ταραχές και λεηλασίες με την παρεμπόδιση και την υποχρηματοδότηση της αστυνομίας.

Πώς μπορεί ένα τέτοιο μη ελκυστικό κόμμα, του οποίου οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να επιβάλουν το νόμο και την τάξη, να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές;

Η απάντηση είναι: Με την απάτη!..

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτή η καταγγελία από έναν υπάλληλο της ταχυδρομικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, ότι διατάχθηκε να χρονολογήσει εκπρόθεσμες  ταχυδρομικές ψήφους στο Μίτσιγκαν, χρησιμεύει ως παράδειγμα για το πόσο εύκολη  γίνεται η νοθεία του αποτελέσματος με την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου:

https://www.rt.com/usa/505653-project-veritas-whistleblower-mailin-ballots/

Η απειλή που αντιπροσωπεύει για τη δημοκρατία το λογισμικό που περιγράφεται από τον πτέραρχο McInerney είναι τρομακτική. Με ένα τέτοιο λογισμικό στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών , κάθε εκλογή σε κάθε χώρα μπορεί να αποφασιστεί στα παρασκήνια.

Αυτό διευκολύνει τις ελίτ να κυβερνούν. Το λογισμικό αλλοίωσης της λαϊκής ετυμηγορίας μετατρέπει τη δημοκρατία σε προκάλυμμα για ιδιοτελή διακυβέρνηση. Ναι, οι ελίτ πάντα προσπαθούσαν να αγοράσουν εκλογές, αλλά τώρα μπορούν να τις προγραμματίσουν.

Έχω γράψει πολλές φορές ότι η ψηφιακή επανάσταση ήταν η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Οι αποδείξεις συσσωρεύονται κάθε μέρα.

Οι πόρνες του Τύπου εκτίθενται ως ηλίθιοι προσπαθώντας να καλύψουν  την εκλογική απάτη υπέρ των Δημοκρατικών.

Είναι διασκεδαστικό να παρακολουθείς τις πόρνες του Τύπου να αγωνίζονται να συγκαλύψουν την εκλογική απάτη. Ιδού ένα παράδειγμα από το πουλημένο BBC, του οποίου η «‘Ομάδα Εξακρίβωσης της Πραγματικότητας», ανέλαβε να ερευνήσει την «φήμη», για μια ξαφνική  «γόμωση» κάλπης στο Μίτσιγκαν με 138.000 ψήφους, τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν δεν υπήρχε ψηφοφόρος μάρτυρας.

https://www.bbc.com/news/election-us-2020-54811410

Το BBC ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για ένα “σφάλμα καταγραφής δεδομένων” που διορθώθηκε. Το “σφάλμα καταχώρησης δεδομένων” (αν υπήρξε) δεν διορθώθηκε μέχρι να γίνει  θόρυβος. Πώς ξέρει το BBC ότι το ξαφνικό άλμα στις ψήφους για τον Μπάϊντεν δεν ήταν απάτη που, όταν αποκαλύφθηκε έσπευσαν να συγκαλύψουν διεφθαρμένοι αξιωματούχοι, ως «λάθος εισαγωγής στοιχείων».

Σημειώστε επίσης ότι, ακριβώς το ίδιο συνέβη περίπου την ίδια στιγμή στο γειτονικό Ουισκόνσιν. Έτσι είχαμε δύο ταυτόχρονα “σφάλματα εισαγωγής δεδομένων”, σε δύο κρίσιμες αμφισβητούμενες πολιτείες, που εξάλειψαν το προβάδισμα του Τραμπ; Πόσο είναι αυτό πιθανό;

Σημειώστε ακόμη ότι η διόρθωση του “σφάλματος εισαγωγής δεδομένων” δεν είχε ως αποτέλεσμα την επανεμφάνιση του Tραμπ ως πλειοψηφούντος…  Έτσι, πώς διορθώθηκε το σφάλμα;

Αυτό δείχνει πόσο εντελώς ηλίθιοι είναι οι υπεύθυνοι Τύπου που αναφέρουν ότι ένα σφάλμα εισαγωγής δεδομένων που διέγραψε το προβάδισμα του Τραμπ “διορθώθηκε”, αλλά το προβάδισμα παρέμεινε χαμένο. Και γιατί μια βρετανική υπηρεσία ειδήσεων έχει μια “Ομάδα Ελέγχου Γεγονότων” για την προστασία ενός αμερικανικού πολιτικού κόμματος; Είναι η εκστρατεία κατά της προεδρίας του Τραμπ οργανωμένη σε παγκόσμιο επίπεδο;

Σημειώστε δύο άλλα ανώμαλα χαρακτηριστικά ψηφοφορίας. Στις κρίσιμες αμφίρροπες πολιτείες οι δημοκρατικές ψήφοι για τους γερουσιαστές δεν αντιστοιχούν με τις ψήφους για  τον Μπάϊντεν, και παρά αυτό που μοιάζει σαν ρεκόρ δημοκρατικών ψήφων στις προεδρικές, οι Δημοκρατικοί  απώλεσαν έδρες στις βουλευτικές εκλογές! Τι εξηγεί αυτήν την  αναντιστοιχία με το έλλειμμα των Δημοκρατών στην ψηφοφορία στη Βουλή και στη Γερουσία ; Η απάτη στην ψηφοφορία του Μπάϊντεν είναι η  προφανής απάντηση.

13.

“ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ”. ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΜΠΑΜΠΑΛΗ ΣΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ (ΒΙΝΤΕΟ)

BIDEN-OMOLOGIA
Σε μια παραδοχή (;) της νοθείας που επρόκειτο να διαπράξει, είχε προχωρήσει στις 25 Οκτωβρίου ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζo Μπάϊντεν -άσχετα αν δεν το κατάλαβε ο ίδιος!

Όπως είχε μεταδώσει το Fox News, o Μπάιντεν θέλοντας προφανώς να πει κάτι άλλο -και δικαιώνοντας αυτούς που λένε ότι ίσως έχει Αλτσχάιμερ- μπέρδεψε τα λόγια του και κατέληξε να πει ότι:

«Δημιουργήσαμε, νομίζω, τον πιο εκτεταμένο και τον πιο αποτελεσματικό οργανισμό νοθείας της ψήφου στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής».

Και να εννοούσε ότι δημιούργησαν έναν οργανισμό για την αποτροπή της νοθείας στις αμερικανικές εκλογές, αυτό δηλαδή για τον οποίο τον κατηγορεί τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν παύει να αποτελεί λεκτική «γκάφα» η ρητορική του. Και αυτός ο πολιτικός θα γίνει ο πιο ισχυρός άνθρωπος του κόσμου διαχειριζόμενος πυρηνικούς κωδικούς…

Πηγή: www.foxnews.com

 

-/-