Ντροπή Σου Ρε ΧΙΕ, Τουλάχιστον(!)… Ντροπή Σου!!!

Στέφανε Χίε! Σε διάβασα!

Έπεσες πολύ χαμηλά” ρε και ντροπή σου! Έφτασες στο έσχατο σημείο να γράφεις στην ε/φ σου ότι Αλβανός ναρκέμπορος ξέπλενε χρήμα στην ΕΛΠΙΔΑ, της Μ. Βαρδινογιάννη, δίνοντας λεφτά στο υπόψη “Ίδρυμα”!

– Άκου ρε φιλαράκο (Ακόμα και για την περίπτωση που έχεις -υποτίθεται- δίκιο, ως προς το ποιόν του Αλβανού, κλπ)!

α. Κανένα τέτοιο Ίδρυμα, συνεπώς και η “ΕΛΠΙΔΑ”, αν ασφαλώς δεν διοικείται από “ΙΔΙΩΤΕΣ”, (και η ΕΛΠΙΔΑ” δεν διοικείται από τέτοιους), δεν λέει όχι σε δωρεές οποιασδήποτε μορφής, πόσο μάλλον οικονομικές, προκειμένου να υλοποιήσει το τεράστιο ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ της έργο!.. (Ξέρεις άρα-γε πολλά τέτοια Ιδρύματα, αλλά και γενικώς Ιδρύματα, με αποστολή και μόνον την ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, με μία λέξη, του ανθρώπινου πόνου, στην χώρα μας);

β. Κανένα νουνεχές μέλος – στέλεχος όλων αυτών των Ιδρυμάτων, δεν κάνει και δεν θα έπρεπε να κάνει τον… Αστυνόμο… Σαϊνη ή ακόμα και τον εφοριακό, έτσι όπως εσύ το εννοείς, ψάχνοντας να βρει την πηγή ή τις πηγές των χρημάτων, που κάθε φορά τους προσφέρονται!

γ. Πρέπει να μας θεωρείς ηλιθίους, (ότι έχουμε δηλαδή ιδιωτία > 80%), όταν μιλάς για ξέπλυμα χρήματος και αναφέρεσαι στον Β. Βαρδινογιάννη! Έχει ανάγκη ρε Χίε η Οικογένεια Βαρδινογιάννη να… πλουτίσει και μάλιστα με ξέπλυμα χρήματος; Για σκέψου λοιπόν τί μας σερβίρεις!.. 

δ. Ακολούθως!

  • Τί έχεις πάθει με τον Β. Βαρδινογιάννη και γενικώς με την Οικογένεια αυτή; Σου έχουν κάνει κάτι; H ερώτηση αυτή τίθεται, αν το θέμα είναι προσωπικό!
  • Αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, το ερώτημα είναι το γιατί γίνεσαι όμοιος με τους Τούρκους και ουσιαστικά Όργανο της ΜΙΤ, η οποία πήγε να ανατινάξει τα διυλιστήρια του Βαρδινογιάννη, στις 23-07-2018, επειδή ξέρει ότι ενισχύει πολυσχιδώς τις ΕΕΔ!..

Μέσα σ’ αυτό το σύγχρονο ελληνικό Καμμενο – Τσιπραίϊκο… “Κολοχανείο” αυτό βρήκες τελικά για να δυσφημίσεις την Οικογένεια του Βαρδή Βαρδ-νη, το να κτυπήσεις την “ΕΛΠΙΔΑ”, την ελπίδα των παιδιών με… καρκίνο ρε, κλπ, κλπ, κλπ;

– Μου θυμίζεις έντονα κάποιους καφρο-ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ους, κάποιας άλλης, παλαιάς, 10ετίας, (αρχές 1990, επί Κ-Β Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), όταν έβαλλαν ομαδόν ανάνδρως, βρώμικα και ηλιθίως, κατά μιας γυναίκας, της Μαρίκας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, η οποία επειδή η ίδια είχε βάσανο εκ Θεού, αλλά και επειδή είχε αισθήματα απλά ρε και ανθρώπινα, είχε κατορθώσει να πείσει ένα άλλο, επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ – ΕΦΟΠΛΙΣΜΟΥ, κλπ, να δώσει 100 εκ-ρια τότε, (αν δεν απατώμαι, ως προς το νούμερο / τόσο ήταν σίγουρα, δεν ξέρω μήπως ήταν και μεγαλύτερο το ποσό), για να γίνει (νομίζω για την Πεντέλη πως έλεγαν), ένα Ίδρυμα για άτομα με παθήσεις ίδιες ή παραπλήσιες με την δικιά της!..

– Με την βρώμικη πολιτικοποίηση του θέματος, το όλο ζήτημα πάγωσε και τελικώς “στράβωσε” και το μεγάλο όνομα – δωρητής, ξέρεις τί είπε: Δώστε μου τα λεφτά μου και άντε… γαμ/τε! Τα πήρε και έφυγε”!..

– Και σε ρωτάω τώρα εγώ ρε Χίε και πες την αλήθεια!

Ποιός έχασε ρε που δεν έγινε αυτό το έργο; Οι Μητσοτάκηδες, ο Λάτσης (τον έβγαλλες και αυτόν… οικονομικό δολοφόνο), ο “Χ” κακός κατ’ εσέ, τον… Πατριώτη, πλουτοκράτης ή εμείς ο λαός ρε, και ειδικά τα όσα ασθενή άτομα θα μπορούσαν να είχαν βρει στο Ίδρυμα αυτό, στο Νοσοκομείο, κλπ, ό,τι θα γινόταν τέλος πάντων, ακόμα και θεραπεία / ίαση; Απάντα ρε, απάντα!..

Δεν είναι επίσης, ρε συ, τουλάχιστον άδικο, να προσβάλλεις έτσι μια γυναίκα, σαν την γυναίκα του Βαρδή Βαρδ/νη, (γιατί ο άντρας της είμαι σίγουρος πως σε γράφει στα… παπάρια του / πού είσαι Κα Αυλωνίτου;), που εδώ και χρόνια αναλώνει τη ζωή της για τα παιδιά αυτά τα αναξιοπαθούντα; Θυμάμαι ακόμα ρε Χίε τα δακρυσμένα στην ΤV μάτια της άλλης… κακιάς, της Μαρίκας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, όταν το έργο εκείνο έπεσε στα… βράχια!..

– Ό,τι άλλο και να σου γράψω θα είναι “εκ του περισσού”… φίλε!..

Έχουν πράγματι ένα κακό οι Βαρδινογιάννηδες, αλλά μάλλον δεν το είδες, διότι και εσύ είσαι τέτοιος ή για τον ακόλουθο λόγο που αμέσως θα διαβάσεις!

– Ποιό είναι το κακό αυτό; Είναι Βάζελοι, έτσι απλά! Βεβαίως δεν ξέρω αν είναι όλοι τους, αλλά είναι!

– Μήπως λοιπόν τους μισείς, επειδή έφυγαν από την Ομάδα; Δεν νομίζω, αλλά… Δηλαδή γιατί να έμεναν; Για να τους βρίζετε σκαιότατα και οικογενειακώς (μέχρι και την γριά μάνα τους βρίζατε ή κάνω λάθος Χίε; / αλήθεια την ξέρατε, εννοώ οι βάζελοι, αλλά και με ποιό δικαίωμα;) και για να κάνετε… συλλαλητήρια σε βάρος τους; Φέρατε τον μεγάλο, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ καταγωγής,… γενίτσαρο του ΣΚΑΪ και ξεφτιλίσατε το Σωματείο σας, φέρνοντάς το ένα βήμα από την ολοκληρωτική Κ/Φ!

– Αν έμενε ο Τζίγγερ, ο οποίος απέδειξε με την στάση του ότι είναι -αν μη τί άλλο- αξιοπρεπέστατος, τί πιστεύεις και πες την αλήθεια, δεν θα είχε πάρει τουλάχιστον τα μισά Πρωτ/τα από εμάς, που έχουμε πάρει 19 πρωτ-τα τα τελευταία 23 χρόνια; Και τελικά τί αποδείξατε;

Αποδείξατε πόσο… καθόλου μυαλό έχετε / διαθέτετε, αφού διώξατε την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ / ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, και φέρατε να σας διοικήσουν τα λιμά!..

– Νοιώθω ακόμα πολύ άσχημα, διότι όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν γλείφω ΚΑΝΕΝΑΝ, και ξέρω πως κάποιοι κακόβουλοι θα πουν τώρα ότι λείχω ή δεν ξέρω τί άλλο! Μακρυά από εμένα Χίε η λειχία, ούτε που τους ξέρω τους ανθρώπους, αλλά κοντά… μου πάντα η ΑΛΗΘΕΙΑ! Και τέλος,

ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ Κα Μ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!..

Ντροπή ρε Χίε, τουλάχιστον ντροπή σου!

-/-

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-