ΝΤΡΟΠΗ! Υπάλληλοι (Και) Των Ρώσων; (Αναδημοσίευση)!

ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ;

ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ;

Είναι πρωτοφανής στα χρονικά η επίθεση που δέχτηκε ο εισαγγελέας Μπαξεβάνης επειδή τόλμησε (άκουσον… άκουσον) να υποστηρίξει μια ελληνική ομάδα και όχι τη ρωσική στον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης!

Φουλ επίθεση απο το SavvidisDNA και λίγο μετά και ο Καμμένος (όπως πάντα στις υπηρεσίες του τσιγαρέμπορα) να βγάζει χολή… Εκεί που λες ότι ξεπέρασε κάθε ρεκόρ αμετροέπειας και μπουρδολογίας, σε διαψεύδει και το ξεπερνάει

Αντί να ασχολείται με τα μνημόνια, ο Υπουργός του… κωλοδάχτυλου και της χειροπέδας, ασχολείται με το αν ένας εισαγγελέας πανηγύρισε σαν άνθρωπος της νίκη μιας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομάδας επι μίας ΡΩΣΙΚΗΣ!

Ρε τόσο πολύ έχετε τυφλωθεί απο τα συμφέροντα σας και την αγάπη σας στο ρώσικο χρήμα;

Τόσο πολύ θα κλάψετε για την ΤΣΣΚΑ και τη ρωσική ομάδα που έχασε και αποκλείστηκε απο τον τελικό;

Περιμένουμε φυσικά με αγωνία την ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων, που δε θα αφήσει λογικά να περάσει έτσι η επίθεση στον εισαγγελέα, που τόλμησε ο άνθρωπος να πανηγυρίσει και να χαρεί για μια νίκη μιας ελληνικής ομάδας την οποία χαιρετίζει όλος ο πλανήτης!

Όλος; Έ όχι όλος. Εξαιρούνται τα γιουσουφάκια των Ρώσων και τα υπαλληλάκια τους

www.gavros.gr (Αναδημοσίευση)

ω

                                                                   ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ! ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!

                                                ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ

                                                                                                         – / –

ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΪΤ:

ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΥΠΑΜ, (Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΜΑΣ), ΚΑΜΜΕΝΟ!.. ΤΟ ΓΙΑΤΙ” ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ!..  

ΑΝ ΧΑΣΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΩΝ/ΝΟΥ (ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ, ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΝΕΡ (ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ (ΚΑΙ) ΚΙΤΡΙΝΑ, ΟΠΩΣ Η “ΚΟΥΛΑ”, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!..

                                          “ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΑΡΦΡΟΣΥΝΗ“!.. 

                                                                            O TEMPORA O MORES“!..  

                                                                                            ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                           ΕΛΛΗΝΑΣ“! 

ΥΓ.

1.                                                                       ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ω

                                                                                    Τσιριγώτης και Βοϊλης

                                                                                               ΨΥΧΑΡΕΣ!!!

– Πολλά συγχαρητήρια στην Ομάδα Κ-17, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π., η οποία, παρά την 100% – 0% διαιτησία ενός Μανούχου ή κάπως έτσι, νίκησε (παίζοντας με 10 παίκτες, για 38΄) στα πέναλτυ 5 – 2 (κανονικός αγώνας και παράταση 1- 1), τον Αστέρα Τρίπολης, στην έδρα του, στο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, στο Final 4 της διοργάνωσης και κατέκτησε για 4η φορά το Πρωτάθλημα Ελλάδος!

– ΜVP του αγώνος, ο νεαρός γιός του ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ, Γιάννης ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, ο οποίος απέκρουσε 2 πέναλτυ, των νεαρών παικτών του Αστέρα Τρίπολης.

                                                                   ¨ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ¨!..

2.  Προς όλους τους…  Καραγκιόζηδες! Ο ΘΡΥΛΟΣ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, “πειραγμένα” καραγκιοζάκια, που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας κατάντησε έτσι, (“πειραγμένους”, κλπ, κλπ, κλπ), παίζει αύριο, 21-05-2017, τον 4ο τελικό του, τα τελευταία 6 χρόνια!.. Φυσικά στην Ευρώπη δεν υπάρχει… Κιμ Γιουνγκ Ουν, ήτοι Βασιλακόπουλος! Άντε Γειά!..

3.                                                  Αυτά δεν τα είδαν οι επιλεκτικά ευαίσθητοι του sdna;

Αυτά δεν τα είδαν οι επιλεκτικά ευαίσθητοι του sdna;

Θέμα από το πουθενά προσπαθούν να δημιουργήσουν οι δήθεν αντικειμενικοί του sdna, οι οποίοι πολεμούν λυσσαλέα τον Ολυμπιακό και έχουν ως μοναδικό τους στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων.

Για μια ακόμα φορά ξεπέρασαν τα όρια και προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους εξαπέλυσαν ευθεία επίθεση στον εισαγγελέα Μπαξεβάνη, που τόλμησε να υποστηρίξει τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μια ελληνική ομάδα, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, δηλαδή απέναντι σε μια ρώσικη!

Δεν τους είδαμε να είναι το ίδιο ευαίσθητοι όταν ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, έβρισε χυδαία στην τηλεόραση τον κόσμο του Ολυμπιακού, όταν ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, πανηγύριζε από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη τα γκολ του ΠΑΟΚ ή όταν ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος έκανε κωλοδάχτυλο στους φίλους του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Ο Ισίδωρος Ντογιάκος δεν σας ενοχλούσε; Δεν γράφατε τίποτα όταν πήγαινε στα επίσημα του Παναθηναϊκού με πράσινο κασκόλ και έβγαινε φωτογραφίες. Δεν γράφατε τίποτα για τον κολλητό του Πατέρα. Τότε ήταν όλα εντάξει;  Δεν ήσασταν ευαίσθητοι τότε;

Όλα αυτά τα πέρασαν στο ντούκου. Αυτά δεν τους πείραξαν. Οι δήθεν αντικειμενικοί, οι οποίοι αποδεικνύεται περίτρανα ότι είναι επιλεκτικά ευαίσθητοι. Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και πλέον γνωρίζει πολύ καλά ποια συμφέροντα εξυπηρετούν…

Δείτε τις φωτογραφίες

                                                                                                 – / –