ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! [ΑΡΘΡΟ (ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ) για ΤΗΝ Κ-Β-κή Πολιτική Τσογλανοπαρέα]!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 
*** «Θέλει να μιλήσει με τον νέο ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού», λέει ο Ιβάν και όχι με τον Αλαφούζο, γιά το θέμα των δανεικών Κάτσε και Μυστακίδη.

Κανένα πρόβλημα. Και ο νέος ιδιοκτήτης … Αλαφούζος θα λέγεται !
ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ( ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 ΚΑΙ ΦΛΕΒΑΡΗΣ 2018 ) ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ !
Δεν υπάρχει καμία, μα καμία αμφιβολία. Η αντιμετώπιση των οπαδών – και ΟΧΙ ΜΟΝΟ των οπαδών – του Ολυμπιακού από την αστυνομία, είναι απαράδεκτη, μεροληπτική, αντιδημοκρατική, άθλια και ανήθικη.
Η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται συνήθως και κυρίως στις έδρες του Ολυμπιακού, στο Καραϊσκάκη δηλαδή και στο ΣΕΦ και βεβαίως, ΚΥΡΙΩΣ στα ντέρμπι και ΚΥΡΙΩΣ, επίσης, σε αγώνες του Ολυμπιακού εναντίον ομάδων ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ποικιλοτρόπως από την συγκυβέρνηση των συριζανελητών.
Ισως κάποιοι θεωρήσουν «τραβηγμένο» το σενάριο, όμως δεν παύει να πρόκειται γιά σενάριο ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ, στηριγμένο σε ΓΕΓΟΝΟΤΑ και πραγματικές καταστάσεις, σαν αυτές πού αφηγούνται οι αρμόδιοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι αντιμετώπισαν προχθές στο ΣΕΦ.
Και αυτό το σενάριο λέει πολύ απλά, ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δηλαδή ο τακτικότατος συνομιλητής του Τσίπρα Γιαννακόπουλος τυγχάνει της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ των δυνάμεων της αστυνομίας, δηλαδή των ταγμάτων κρούσεως του Υπουργείου του γνωστού αντιολυμπιακού Τόσκα.
Αυτά πού καταγγέλλονται από τους υπευθύνους του Ολυμπιακού, είναι εκπληκτικά, όσο και ανατριχιαστικά :
– ΜΑΤατζής (κατ’ εμέ αμφισβητούμενου φύλου) έλεγε στους οπαδούς «έρχεται ο μπαμπάς σας ο Γιαννακόπουλος για να σας γ..σει». Και όταν ο άνθρωπος του Ολυμπιακού (Χρ. Μπαφές) τόλμησε να παρατηρήσει «τι είναι αυτά που λες», άκουσε τον αστυνομικό να απαντά «γ..ώ τον Ολυμπιακό και το μ..νί της μάνας σου» !
–  Άλλος αρμόδιος του Ολυμπιακού (Ν. Λεπενιώτης) ανέφερε ότι εντόπισε αστυνομικό να χειρονομεί προς τους οπαδούς για να τους προκαλέσει και όταν του ζήτησε τον λόγο, ο αστυνομικός του είπε ότι δεν είχε καμιά δουλειά να βρίσκεται σ’ αυτό το χώρο !
Ο Ολυμπιακός ( ΚΑΕ ) υποστηρίζει ότι το όλο σκηνικό με τα επεισόδια ήταν στημένο. Κι’ εγώ θα συμφωνήσω ΜΕ ΧΙΛΙΑ ότι ήταν στημένο. Θα ήταν όμως λάθος να ρίξω την ευθύνη γιά το ΣΤΗΣΙΜΟ αυτό σε απλά αστυνομικάκια, αυτά πού αντλούν δύναμη και θάρρος από τον εξοπλισμό και τις διμοιρίες πού τους προστατεύουν μαζικά, ενώ μέσα από το παντελόνι τους μπορεί να φορούν ροζ σλιπάκια και να περιμένουν πως και πώς να γίνει κανένα γκέϊ πράϊντ γιά να πάνε να διασκεδάσουν.
Όχι, αυτά τα κομπλεξικά καλόπαιδα, μπορεί να έχουν ατομική ευθύνη για κάποιες ακρότητες, αλλά ικανά να στήσουν ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο, δεν είναι επ’ ουδενί. Το όποιο ΣΤΗΣΙΜΟ, δεν είναι έργο μερικών ένστολων πιονιών. Είναι δουλειά πού οργανώνεται, κατευθύνεται και διευθύνεται από τα υψηλά, τα ΠΙΟ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ πού μπορεί να σκεφτεί κανείς.
ΠΑΡΟΧΗ ΑΦΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ
στην ομάδα του συνομιλητή του Τσίπρα, Δ. Γιαννακόπουλου και του Δ. Μελισσανίδη, στο ποδόσφαιρο
Ναι, είμαι απόλυτος. Η δημιουργία επεισοδίων με την αλάνθαστη μέθοδο των ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ σχέδιο. Και είμαι απόλυτος περί αυτού, γιά δύο λόγους.
Πρώτον, διότι αυτά πού έγιναν προχθές στο ΣΕΦ, και πού βεβαίως απέβλεπαν στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του «συμμάχου» των συριζανελητών Παναθηναϊκού, έχουν ξαναγίνει, και με μεγαλύτερη ένταση και έκταση, στο Καραϊσκάκη και όπου υπήρξε ερυθρόλευκη οπαδική παρουσία, όποτε δηλαδή «επέτρεψε» ο αντιολυμπιακός Βασιλειάδης, διάδοχος του αντιολυμπιακού Κοντονή, να υπάρχει ερυθρόλευκη οπαδική παρουσία.
Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο ομιλώ περί ευρύτερου κυβερνητικού σχεδίου με μοχλό τους ματατζήδες, είναι ότι υπήρξα αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας μιάς παρόμοιας, αναμφισβήτητα ΣΤΗΜΕΝΗΣ κατάστασης, στο Ολυμπιακός – Αεκ 1-2 στο Καραϊσκάκη, τον περασμένο Φεβρουάριο. Τα είδα, τα παρακολούθησα και τα έζησα από κοντά. Ρούφηξα κι’ εγώ τα ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ χημικά πού εξακόντιζαν οι διμοιρίες ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ενώ οι «αντίπαλοί τους», κάποιες ολίγες δεκάδες άμυαλων νεαρών, ήταν μπροστά τους, εντελώς εξουδετερωμένοι και ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση.
Η μανία των ΜΑΤ σ’ εκείνο τον αγώνα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο ακόμα και γιά κάποιον φίλαθλο σαν κι’ εμένα, πού βρίσκομαι στα γήπεδα εδώ και ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ χρόνια (από τα ΟΚΤΩ ΜΟΥ).
Τέτοιο μίσος, τέτοια εκδικητική μανία, τέτοια ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ τάση, δεν έχω ξαναντικρύσει. Και μάλιστα, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΟ. Αυτό πού ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ σε άλλες, σχεδόν καθημερινές περιπτώσεις, όταν οι Ματατζήδες ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΒΙΑΙΑ από ομάδες εντιεξουσιαστών στο Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια, και ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, διότι απλά ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να αντιδράσουν. Άλλο όμως να τα βάζουν με ανθρώπους της εξέδρας φιλήσυχους και ηλικιωμένους, πού δεν μπορούν να αντιδράσουν και άλλο με αναρχικούς της ηλικίας τους, πού τους κάνουν να λερώνουν βρακάκια.
Πέρυσι χτύπησαν μέχρι και ποδοσφαιριστές !
Αυτό ήταν το φετινό με την Αεκ που στοίχισε ΕΞΙ βαθμούς στον Ολυμπιακό. Μήπως όμως και πέρυσι τον Απρίλιο δεν είχαν γίνει πάλι αίσχη, πάλι στο Ολυμπιακός – Αεκ στο Καραϊσκάκη, όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και χτύπησαν τους φροντιστές, ακόμα και τους ΝΕΑΡΟΥΣ παίκτες του Ολυμπιακού ;
Πάλι την ομάδα του σύριζα υπερασπίστηκαν και τότε, την ομάδα του Τόσκα, του Φλαμπουράρη και της Ρένας Αρένας, της υποτακτικιάς του Μελισσανίδη.
Και θυμίζω την ανακοίνωση, μετά τον αγώνα, του Ολυμπιακού : «Χτύπησαν αλύπητα κόσμο, απίστευτα πράγματα. Αυτό πού έγινε απόψε, ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ» !
Είπατε τίποτα;
Είναι δυνατόν, μετά από αυτά τα ολίγα (σε σχέση με όσα γίνονται σε βάρος του Ολυμπιακού ΠΑΝΤΟΥ) να μην ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι το ΣΧΕΔΙΟ είναι ΕΥΡΥΤΕΡΟ και είναι ΥΠΟΥΛΟ, αδελφίστικο, υποχθόνιο και μοχθηρό, προερχόμενο από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και εντασσόμενο στον ευρύτερο κυβερνητικό σχεδιασμό, πού προβλέπει ΠΑΤΑΞΗ δια της ΒΙΑΣ όποιων μας αντιστέκονται και ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ με κάθε τρόπο εκείνων πού ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και μας βοηθάνε … ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ;
Ετσι τα βλέπω εγώ και ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από την ΝΩΘΡΗ και ΑΒΟΥΛΗ διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού, να βγεί και να τα καταγγείλει ΕΠΙΣΗΜΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ. Ειδ’ άλλως, λυπάμαι, αλλά θα είναι υπεύθυνη γιά ό,τι ΑΚΟΜΑ συμβεί στην ομάδα, λίγα παιχνίδια πριν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
ΧΑΙΡΕΤΕ“!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-
ΥΓ.
ΠΑΟΚ-ια για εσάς η παρακάτω “φωτο”, με πολλά “ζετέμ”!
ω3
-/-