Οι… Χεσμένοι Αλήτες Της ΝΔ!..

Φίλοι μου!

Τις καλύτερες γιορτές θα περάσουν οι παίκτες του Βόλου, ο… διερμηνέας(!) της Ομάδος και Δήμαρχος του Βόλου Μπέος και το τρίο της διαιτησίας, με πρώτο τον διαιτητή Φωτιά, μετά το 0-0 σήμερα (22-12-2019), μεταξύ των ομάδων του Βόλου και του Ολυμπιακού!

– Γιατί;

Διότι ο Σαββίδης, ο Ρώσος μεγαλο-πράκτορας στην Ελλάδα και Πρόεδρός τους (πραγματικός τους ιδιοκτήτης) θα τους δώσει σίγουρα (σε ό,τι αφορά τους παίκτες του Βόλου) το γερό μπουναμά, που τους είχε υποσχεθεί, μέσω του ανθρώπου, που σας θυμίζω ότι έχει κάνει Φυλακή, Μπέου, αλλά και  στο διαιτητικό τρίο, που θα τα “πάρει” μέσω μάλλον του μέλους του… πάγκου, αχαχαχαχαχα, του Μπάουκ Καρυπίδη (εκείνου του παλιού ποδ-τή της… Βέροιας, αχαχαχαχαχαχα, που είχε καταγγείλει δήθεν δωροδοκία της Βέροιας, στο ματς της -προ 4ετίας νομίζω- στο Ν. Φάληρο, με την ομάδα του Πειραιά, σ’ εκείνο το 4-0… καταλάβατε…) ή άλλων… τύπων, σαν τον Καρυπίδη, όπως πχ σαν τον… Πουρλιοτόπουλο, που έδινε τα… τσιγαρίσια λεφτά στον Πλατανιά, αλλά και σε άλλες Ομάδες, της Α’ και Β’ κυρίως κατηγορίας, ώστε να πάρει την ΕΠΟ ο Ρώσος, και κατ’ άλλους Τσετσένος ή κατ΄άλλους Γεωργιανός!..

– Για τον Μπέο δεν θα γράψω τίποτα!.. Είναι η μεγαλύτερη… πουτάνα (ιταλιστί η πόρνη) στο να παίρνει λεφτά από άτομα “κομήτες” στο ποδόσφαιρο (και όχι μόνον), σαν τον Ρώσο του Μπάουκ!

Σήμερα, μετά από την τιμωρία μας με 2 αγωνιστικές να παίξουμε χωρίς(!) θεατές, … απλώς(!) ακυρώθηκε, στο Α’ Ημ., ένα κανονικό γκολ του Ολυμπιακού (Σουντανί στο 17′) και δεν δόθηκε (πάλι στο Α’ Ημ.), ούτε 1 από τα 2 πέναλτυ που έγιναν με διαφορά δευτ-των σε μια -ουσιαστικά- φάση, στους… Ελ Α-γαμί και Μπα!..

– Έτσι, προστιθεμένης της ατυχίας της Ομάδος (2 δοκάρια), αλλά και των απουσιών, όπως κυρίως αυτή του Ποντένσε, το αποτέλεσμα έληξε ισόπαλο, και έτσι κάποιες οικογένειες θα πάρουν κάποια Ευρώ παραπάνω απ’ τα κανονικά, Ευρώ που -ορθότερα- θα τα κάνουν… Ευρώ, αυτοί που θα τα πάρουν, σε ανταλλακτήρια νομισμάτων, αφού θα τα λάβουν -λίαν προφανώς- σε ρούβλια!..

Ως “Δημοκρατικοί” άνθρωποι χαιρόμαστε ειλικρινά, και θέλουμε να μας πιστέψετε αγαπητοί φίλοι, που κάποιοι εργαζόμενοι (παίκτες + διαιτησία), θα πάρουν μια γερή οικονομική βοήθεια (έστω και… ρώσικη) και θα ανασάνουν -για λίγο βεβαίως- και μέχρι το επόμενο παιχνίδι τους, κατά του Ολυμπιακού, του χρόνου, αν θα τα… ξανακαταφέρουν φυσικά, οι παίκτες του Βόλου! (Ο Φωτιάς και τα άλλα 2 μέλη της Αντι-Ολυμπιακής Συμμορίας θα έχουν ίσως και πάλι να ξαναπάρουν ρούβλια, αν ορισθούν να… ξανακάνουν τους διαιτητές, σε άλλα, μελλοντικά, ματς του Ολυμπιακού)!..

Για τον Μπέο και τα λεφτά – δώρο που θα πάρει απ’ τον Πρόεδρό του, ασφαλώς και δεν χαιρόμαστε! Αυτός ανήκει στα σκατά (περιττώματα στην καθαρεύουσα), στα σκατά, μνεία των οποίων έκανε στην δήλωσή του μετά το ματς, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Ε. Μαρινάκης και η θέση των σκατών είναι γνωστό το πού είναι!.. (Στους υπονόμους, στους βόθρους, στα έλη, σε κάθε εστία μολυσματικής βρωμιάς)!..

Δεν έχει νόημα να σας γράψω σχετικά με την ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ σαπίλα, των τελευταίων 5 ετών τώρα, σαπίλα που είχε ως φωτοστέφανό της μια ολόκληρη Κ-Β, αυτήν του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, που εξαγόρασε ένα ολόκληρο ξεπούλημα του ιστορικότερου ίσως μέρους της Ελλάδος, της Μακεδονίας μας σε Αλβανο-Σλάβους, και λοιπούς… δίνοντας το περυσινό Πρωτάθλημα στον Μπάουκ, ένα Πρωτάθλημα που ορθώς και δικαίως ονομάστηκε το Πρωτάθλημα των “ΠΡΕΣΠΩΝ“*!..

* Αυτό ήταν το 3ο Πρωτάθλημα του Μπάουκ, μιας Ομάδος που ιδρύθηκε το 1925 (φανταστείτε 3 πρωτ-τα σε 94 χρόνια), ένα πρωτάθλημα ποτισμένο στο αίμα της ΜΙΑΣ, ΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ που… δολοφόνησαν οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, με τα ντόπια τους μίσθαρνα πολιτικά “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ-Όργανα”, Πρωτάθλημα που πανηγύρισαν… αγρίως οι Σκοπιανοί και Βούλγαροι Οπαδοί του Μπάουκ της Θ4, που πλέον Κε Αρχηγέ της ΕΥΠ -ούτε στα καλύτερά σου όνειρα δεν είχες δει ποτέ ότι θα γινόσουν από ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ Α/ΕΥΠ- φέρνουν και αναρτούν “στα ίσα” Βουλγαρικές σημαίες, αφού αυτοί δεν έχουν ελληνική συνείδηση, ελεγχόμενοι από τις ΜΥ των Σκοπιανών και των… “Πατεράδων” τους Βουλγάρων και ο Ρώσος, όπως και οι λοιποί οπαδοί του Μπάουκ είναι χέστες και Έλληνες -όπως φαίνεται- “κατ’ όνομα”, ώστε να πάνε και να τους “ξεσκίσουν”! Φυσικά ο Ρώσος ή ό,τι άλλο είναι, πιστόλι ήξερε να επιδεικνύει και να απειλεί ότι θα το χρησιμοποιήσει μόνον στα… φιλαράκια του, … συμμάχους τους και… συμπατριώτες του… παίκτες και διοίκηση της… “Κούλας”! Σας θυμίζω ακόμα ότι και στον τελικό του Βόλου με την “Κούλα”, πήρε το Κύπελλο με άκυρο γκολ, λόγω του αγορασμένου δεξιού τότε επόπτη!

– Ναι, τότε που έγιναν “μάχες σώμα με σώμα” και μαχαιρώματα με τραυματίες, κλπ, τότε που ξυλοφορτώθηκαν από τα πιο σκληρά Φασισταριά της Παρτιζάν, που είχαν έρθει με παράκληση των μπιστικών τους Σκοπιανών του Μπάουκ και με έγκριση της Διοίκησης Σαμπίντις, κάνοντας τότε μπαούλα στο ξύλο, τους αναρχο-κομμουνιστές και αντι-εξουσιαστές φανατικούς οπαδούς της “Κούλας”, οπαδοί που αποτελούν τον πιο σκληρό πυρήνα ΠΕΔΙΟΥ του κόμματος, του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, τον οποίον υπεστήριζε -πλην του Σαββίδη- και ο Μελισσανίδης με το κρυφο-Χουντικό βρωμοέντυπό του, την ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, των “πεινασμένων” και “λυσσασμένων”… Φιλιππάκη και σία, επί 4,5 χρόνια που μας κυβερνούσε στα φανερά ο ΣΟΡΟΣ!..  )!..

– Στο σημείο αυτό θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από τον ΚΩΣΤΑ τον ΛΑΛΙΩΤΗ, που είχε δώσει το 2ο Πρωτάθλημα στον Μπάουκ, το 1985, αν δεν σφάλλω ως προς την χρονιά, που δεν νομίζω, ώστε να γιορτάζονταν τότε τα 1000 χρόνια της Μακεδονίας μας, κλπ! Συγγνώμη, διότι μετά τις “Πρέσπες” κατάλαβα και εγώ, και πιστεύω και άλλοι Έλληνες, το πόσο ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ήταν αυτή του ΛΑΛΙΩΤΗ, έστω και ΔΟΛΙΑ, έστω και ΥΠΟΥΛΗ, έστω και σε βάρος των άλλων Ομάδων της Ελλάδος!.. Αχαχαχαχαχα! Καταλάβατε!..

ΣΥΝΕΧΙΖΩ, ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ! Διαβάστε!

– Ολόκληρος Π-Θ, και στην πραγματικότητα ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ που γνώρισε ποτέ η χώρα μας, ο ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ καταφερόταν εναντίον της Ομάδος μας, του Προέδρου της και του λαού της (λέγε με 1/2 Έλληνες) από του βήματος της Βουλής, ενώ Υπουργοί (πολιτικοί πράκτορες σαν τον Τσακαλώτο ή και πολιτικές πουτάνες, σαν την Αχτσιόγλου), όπως και Έλληνες… Ροταριανοί Στρατηγοί, σαν τον Φράγκο Φραγκούλη, φωτογραφίζονταν με τον Ρώσο πράκτορα και λαθροτσιγαροπιστολέρο στην Τούμπα, ενώ κάτι άλλοι πρώην λαθρέμποροι και διατελέσαντες στην Φυλακή, σαν τον πρώην υπάλληλο του “Καπετάνιου” ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, πήγαιναν ως Πόντιοι “demek”, μαζί με άλλους… “ήρωες” της ελληνικής ΕΥΠ και νυν υπαλλήλους τους, σαν τον Κο Σάββα ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ, στο γάμο του γιού του Σαββίδη, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ συμμαχούσαν και μαζί του, κατά του Ολυμπιακού, για μια σειρά από λόγους, που άπτονται και μόνον του χρήματος!..

Ο Ολυμπιακός κόσμος “πήρε γραμμή” (και από εμάς εδώ, δυστυχώς, όπως έχει αρχίσει πια να φαίνεται, με τα όσα γίνονται κατά της Ομάδος μας) να ψηφίσει Μητσοτάκη, πρωτίστως (αφού ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, του όποιου άλλου ΑΓΑΘΟΥ, αφού χωρίς ΠΑΤΡΙΔΑ, δεν υπάρχει τίποτα) για να φύγει ο διεθνιστής και άρα ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ!

Ο 2ος και κυριότερος λόγος που ζητήσαμε από τους Έλληνες και ειδικότερα από τους φιλάθλους της ΘΡΥΛΙΚΗΣ Ομάδος του Πειραιά, του Νο1 του Ελληνικού Αθλητισμού και ενός από τα πιο ιστορικά, δημοφιλή και τροπαιοφόρα ευρωπαϊκά σωματεία να ψηφίσουν την ΝΔούλα, ήταν για να επανέλθει και η ποδοσφαιρική κανονικότητα, ήτοι το 50% – 50% παντού! Φανταστείτε ότι ο γράφων, που από το 1996 και τον θάνατο του τεράστιου ΕΛΛΗΝΑ και ΜΕΓΙΣΤΟΥ Πατριώτη ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (πόσο μας λείπεις τώρα Πρόεδρε / μου τα είχες πει και επισημάνει, αλλά η ζωή αλλιώς μας τα έφερε… να ‘ ναι καλά η ψυχούλα σου), δεν είχε ψηφίσει ποτέ κανένα πολιτικό Κόμμα, ψήφισε, στις 07-07-2019, ΝΔ και Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!..

– Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ “έβαλε” έναν φοβισμένο για Υπουργό Αθλητισμού, τον Κρητικό Αυγενάκη, που η χεσμένη στάση του μπροστά στον Σαββίδη, με πείθει ότι όταν τον αποκαλούσε σχεδόν ΜΑΦΙΟΖΟ ο Σόρος – Τσίπρας μέσα στην Βουλή μας, ο τότε “Σόρος-Π-Θ” μας είχε ΑΔΙΚΟ! Δεν μπορεί ένας ΧΕΣΜΕΝΟΣ και ΚΛΑΝΑΣ να είναι ΜΑΦΙΟΖΟΣ, για να μην γράψω ότι δεν μπορεί να είναι ούτε… ΚΡΗΤΙΚΟΣ!.. (ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑΧΑ ΕΣΥ ΜΠΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ / ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ και μετά από την συνάντησή σου με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού στο Γραφείο σου, πριν από το ματς μας με τον Μπάουκ, στο Ν. Φάληρο)!.. Άρα πολιτικές μαλακίες έλεγε τότε ο ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ για τον αγαπημένο… “Περουκάκια” ή “Βαψομαλλιά”, του Κυριάκου!

– Σήμερα (22-12-2019), και απ’ αυτό εδώ το “σαϊτο-μετερίζι”, που πρέσβευε και πρεσβεύει μόνον ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΝΘΡΩΠΙΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΧΡΙΣΤΟ, καλούμε όλους τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, αλλά και όλους τους λοιπούς υγιείς φιλάθλους της χώρας ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

– ΚΑΤΑΠΙΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ! ΟΠΩΣ;

  • ΧΕΣΤΗΚΕ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΡΙΖΟ-ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΟ ΘΕΙΟΝ!
  • Ο 1Ος ΗΤΑΝ Ο ΥΠ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, Ο 2Ος Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο 3ΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ… ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΤΟΝ Β’, ΑΝ ΚΑΙ “ΚΟΛΛΗΤΟ” ΤΟΥ!..
  • ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ; Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ, Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΟΣΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ… ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ, (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΚΛΠ, ΤΟ 2008… , ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Κ-Β ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ “ΔΕΛΤΑ” / ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…), ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ… ΛΟΥΦΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ!..
  • ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΤΟΥ… ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ (ΕΒΡΑΊκΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ… ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΑ… ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ Β’ ΚΑΙ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ… ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΚΠ-ΣΕΩΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΕΚΠ-ΣΗ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ Α’ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟ “ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ”, ΠΩΣ ΚΑΙΜΕ, ΚΛΠ! Η ΕΚΠ-ΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΩΝ (ΛΕΓΕ ΜΕ Β’ ΓΕΝΙΑΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΜΑΣ), ΟΠΟΤΕ ΣΠΑΤΑΛΑΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ!
  • ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ “ΘΕΙΑ”, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΣΑΝ Π-Θ, ΟΣΟ… ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΤΙΚΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!.. ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΒΡΙΖΕΤΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ, ΕΝΩ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ… ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ “ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ” ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ… ΚΩΝ-ΠΟΛΗ!..
  • ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΛΕΙΦΕΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ, ΟΝΤΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! (ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ” ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ; ΣΤΟ ΡΩΤΑΩ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΜΕΣΩ ΚΑΜΙΑΣ ΜΚΟ, ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΑΡΘΕΝΑ” ΤΟΝ ΙΝΤΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ “ΙΝΤΑΡΕ”, ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ Κο ΒΟΗΘΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ);
  • ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΚΕΥΩΡΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΒΑΡΤΙΣ, ΚΛΠ, ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ (ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΕΒ. ΤΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΩΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΛΠ, ΑΝ ΕΞΕΛΕΓΕΤΟ Π-Θ), ΗΛΙΘΙΩΣ ΓΛΕΙΦΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΧΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ “ΚΑΘΑΡΗ” ΕΝΤΟΛΗ, ΚΕ Α/ΕΥΠ, ΣΤΗΝ “ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΠΑΝΥ” ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ, Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, “ΚΑΨΤΕ”, ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1950 ΚΑΙ ΤΟΥ 1960! ΠΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟ, “ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ” ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ… ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! (ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΘΕΣ “ΕΝΑ ΠΡΑΓΜ” ή ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ, ΕΠΙ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, ΚΛΠ ΕΣΠΑΓΑΝ, ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ, ΕΔΕΡΝΑΝ, ΚΛΠ)!..
  • ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΔΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η Κ-Β ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ “ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”), ΑΦΟΥ ΤΟ Ε/ΥΠΕΞ ΒΡΩΜΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΣΟΡΟΣ – ΣΚΑΤΑ” (Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΕ Α΄ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ) ΚΑΙ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΟΡΟΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΜΑΤΟΣ!..

– ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΜΟΝΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΝΙΞΕΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΡΟΣ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΝΕΙ “Κ-Β… ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ, ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ”!..

ΤΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΑΜΕ) ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ,  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΕΩΣ ΕΔΩ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!

ΠΟΛΕΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΞΥΠΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΛΟΥΜΠΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ-ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΦΟΒΙΚΗ ΚΟΛΩΣΤΡΑ”, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΟΥΚ-ΤΖΗΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΧΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Κ-Β ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!!.. ΓΕΛΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!..

– ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ, ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ!

– 1 ΕΚ-ΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ “ΧΑΙΡΕΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”!

(ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟ, ΤΑ ΛΙΜΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ “ΕΞΥΠΝΑ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΡΟΣ, ΚΑΙ ΒΑΛΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!), ΑΝ ΘΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ “ΠΡΑΓΜΑΤΑ” ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ -ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Π-Υ- ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ “ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”, ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ “ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑ”, ΤΟΝ “ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ”, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ “DHI”, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ, ΝΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ, ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ)!..

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΚΠ-ΝΟΙ ΣΤΡ-ΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ (ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ / ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ… / ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΙΑ, ΕΝΩ ΠΑΝΕ -ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ- ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ!.. (ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ή ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ);

– ΠΕΣ ΤΟΥ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ή ΤΟΥ ΝΤΟΚΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, – ΤΙ ΩΡΑ;- ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΧ ΤΟ “DHKP-C” ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ … ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟΙ… ΚΟΥΡΔΟΙ, “DEMEK”, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡ-CIA ΚΑΙ ΑΝΤΙ-FA TOY ΚΛΙΝΤΟΝ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΠΟΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΠ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΒΑΝΩΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ… ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙΣ 2500 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΣΧΩΡΗΣΑΣΑ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΤ;

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ Η ΚΡΥΦΟ-ΣΟΡΟΣ-ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ -ΑΛΛΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ- ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ“!..

– “ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΩ”, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ -ΕΙΘΕ- ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2023, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕΣ), ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ “ΡΙΞΟΥΝ” ΜΟΝΟΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ, ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΛΘΕΙ (ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ) ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΦΑΝΕΡΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΡΟΣ – ΤΟΜΑΡΙ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ, ΛΕΩ ΤΩΡΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!!!..

– ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ! ΕΣΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, ΒΑΖΕΛΑΚΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ… ΕΚΔΟΧΕΣ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!..

-/-

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΑΟΥΚ, “ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ; Ατάκτως βαλμένα, διαβάζετε παρακάτω!

  • Σύνδεσμοι Οπαδών! Σύνδεσμος Οπαδών Πανιωνίου οι “ΠΑΝΘΗΡΕΣ” (οι 6 στους 10 Αλβανοί!!!) πληρώνονται από τον… Ρώσο (… Σλάβο) Σαββίδη, όπως και άλλοι Σύνδεσμοι, άλλων… “Γλειμουτσών” Ομάδων!
  • Ομάδες Παραρτήματα του Μπάουκ (Από τις πιο γνωστές, οι ακόλουθες): Πανιώνιος – Βόλος – Αγρίνιο – Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια – Πλατανιάς – Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης (προσφάτως) – Ατρόμητος Αθηνών! Τώρα παλεύει να πάρει από την “Κούλα” και τον Μελισσανίδη (που έχει, στην παρούσα συγκυρία, μεγάλα οικονομικά προβλήματα, με ό,τι απ’ αυτό καταλαβαίνεις για μια νέα πιθανή στάση του… Κυρ “Διοικητή” απέναντι στον Ρώσο), την Λαμία και τον ΟΦΗ, αν δεν τους έχει πάρει ήδη! Τον Πανιώνιο που ανήκε στην Κούλα, τον έχει πλέον πάρει από τον Μελισσανίδη!..
  • Πληρώνει τερματοφύλακες άλλων Ομάδων! Ένα μόνον όνομα θα σου πω, διότι μιλάμε για πάρα πολλά! ΒΕΛΛΙΔΗΣ! (Άντε να πω και άλλον έναν! Τον… Ολυμπιακό τάχα μου ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, ναι που τον είχαν “ελέγξει” πριν έλθει στον Ολυμπιακό, όταν είχε πάει δανεικός στο Περιστέρι, κλπ, κλπ, κλπ! Θα ήθελα 10 σελίδες, για να γράψω για τους πιασμένους τερματοφύλακες, από τον Μπάουκ και πιο πριν από τον Μελισσανίδη και την “Κούλα”)!..
  • ΕΠΟ – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!
  • Ο Σαββίδης έδωσε το(!!!!!!!!!) ΧΡΗΜΑ, στις ποδ/κές ενώσεις σε όλη την Ελλάδα, ώστε να πάρει την ΕΠΟ, αλλά και την Διαιτησία και ελέγχει πλέον τα ΠΑΝΤΑ στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, με την… παρθενορραφή της… ΦΙΦΑ κια της… ΟΥΕΦΑ, του βάζελου γιου του Σάββα ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ!!.. (Τί κατάρα είναι αυτή Κε Σάββα; Εσύ Γάβρος, ήτοι Δοξασμένος, κλπ, να βγάλεις γιο βάζελο! Αν δε είναι και Κομμουνιστής, τότε… “γάμα” τα Κε Σάββα)!..
  • Όλοι θυμούνται τον Παπουτσέλη και το πέναλτυ που έδωσε στο ματς τότε με τον Βάζελο, υπέρ του Ίβιτς, και που ήταν οριακά πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, έναν Παπουτσέλη που η προπαγάνδα των αντι-Ολυμπιακών δημ/φων παρουσίαζε ως το “πικ” της αδικίας που ύφαινε και εξύφαινε τάχα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παλιότερα, (έναν ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ, που ήταν Πρόεδρος των Βάζελων στο χωριό του, τον Πολυχνίτο, στην Λέσβο), αλλά κανείς -ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ- δεν θυμάται τον προπέρσινο διαιτητή στο Φάληρο, που έδωσε 1,5 μέτρο έξω από την περιοχή μας, πέναλτυ υπέρ του Βάζελου (και πάλι “κεκλεισμένων των θυρών” τότε… / καταλάβατε) και ο Γάλλος… Μουνιέ (αντίο σας πια από τον Βάζελο) έκανε για τα ποδοσφαιρικά… μουν… το 0-1, στο τελικό τότε 1-1!
  • Αν πιάσω τους διαιτητές θα πρέπει να κάνω διατριβή, για τους νέους Ζλατάνους, Δέδες, Βουράκηδες, Μπίκες, Κάκους, Δούρους, κλπ, κλπ, κλπ!.. Αφήστε το! Παρακολουθείστε τα ματς της Ομάδος μας και αν ασχολείστε, θα καταλάβετε τα πάντα!.. Θυμηθείτε στο ματς μας με τον Μπάουκ φέτος στο Ν. Φάληρο, στο 1-1, το πέναλτυ που δεν έδωσε η κουφάλα ο Ισπανός του Περέϊρα, στο 52΄στην Ομάδα μας, πέναλτυ που “έβγαζε μάτια”!.. Και άλλα πολλά, αλλά “ας πάμε παρακάτω”!..
  • Ελεγχόμενοι Προπονητές! Χάβος, Ράσταβατς, ο άλλος ο βουβαλοπρόσωπος από την Καστοριά, που τον ξεχνάω τώρα, ο Γρηγορίου, ο Πουστράκος ο Μίκι ή Νίκι του Πανιωνίου, για τον Μάντζιο θα σας πω άλλη φορά, κλπ, ενώ αλλάζει σε κρίσιμα χρονικά σημεία προπονητές, όπως όταν έστειλε στην Τρίπολη τον Ράσταβατς, για να κόψει βαθμό ή βαθμούς από τον Ολυμπιακό, κλπ, κλπ, κλπ! Σας θυμίζψ πώς ο Λουτσέσκου κατέληξε στον Μπάουκ, ενώ ακόμα ο Σαββίδης να δικαστεί σχετικά, με όσα είχαν κάνει οι μπράβοι του στην Ξάνθη “ψάχνοντας” τον Ρουμάνο, αλλά πέφτοντας πάνω σε λάθος πρόσωπο τελικά!..
  • Αθλητική Δικαιοσύνη και ΕΛΑΣ!
  • Όχι μόνον αυτήν, αλλά σχεδόν όλη την Δικαιοσύνη (ναι, ό,τι σας λέω, την ελέγχει ή τουλάχιστον με τον ΣΟΡΟΣ -ΣΥΡΙΖΑ την ήλεγχε ολοκληρωτικά, με το άφθονο και… ρέων χρήμα του ο Σαββίδης)!..
  • Να σας θυμίσω ότι ο Πασαλίδης που παρ’ ολίγο να σκοτώσει τον Γκιγιέρμε, τιμωρήθηκε -ως… συγχαρητήρια(!)- με μια αγωνιστική, ενώ είναι σε ισχύ η προσφάτως εκδοθείσα… διαταγή “σκοτώστε τους παίκτες” του Ολυμπιακού, και μην φοβάστε! (Σας θυμίζω ότι ο διαιτητής Παπαπέτρου, Μπαουκτζής, του είχε δείξει αρχικά κίτρινη κάρτα του Πασαλίδη, κλπ, κλπ, κλπ)!..
  • Τί γίνεται κάθε χρόνο στην Τούμπα; Μέχρι γάβρους είχαν βάλλει στον πάγκο της Ομάδος μας, με λάδια, κλπ! Τσιμέντα, πέτρες, καδρόνια, σε παίκτες και προπονητές, ξύλο στην φυσούνα, κλπ, κλπ, κλπ! Πότε τιμωρήθηκε ο Μπάουκ, για πείτε μου! Ποτέ με την Ομάδα μας!..
  • Φέτος πήγε ο Βάζελος και αν δεν ισοφάριζε ο Μπάουκ, το παιχνίδι δεν θα τελείωνε, ενώ φάγανε και ξύλο στην φυσούνα οι Βάζελοι!.. Τιμωρήθηκε κανείς Μπάουκ; Όχι! Απλώς “βγήκε” γραφικός ο τσάτσος προπονητής των Βάζελων Δώνης!.. (10 χρόνια τώρα τα βαζελάκια, στην μόνιμη φάπα, όντας έξω απ’ όλα)!..
  • Η ΕΛΑΣ στην Τούμπα πάντα παρακολουθεί και επεμβαίνει… σωτήρια για τον Μπάουκ, στις όποιες τυχόν ακολουθούσες τα επεισόδια καταθέσεις Αστυνομικών! Τα “πιάνουν” οι…  ΕΛΑΣ-ίτες; Δεν το ξέρω! Στον Πειραιά πάντως, που φέτος τραυματίστηκε, όπως μας είπαν, ένας Αστυνομικός (το θυμήθηκε ο Κος αυτός, κάτι ημέρες μετά το ματς μας με τον Μπάουκ) και “φάγαμε” στημένες 2 αγωνιστικές, η ΕΛΑΣ, από της εποχής του Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ακόμα, είναι του Βάζελου και πάντα ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ! Τα ΜΑΤ σε ματς μπάσκετ με τον Βάζελο, προ 2ετίας, αν θυμάμαι καλά, στο ΣΕΦ, έβριζαν τους φιλάθλους μας και έλεγαν “τί θα σας κάνει σήμερα ο ΝΤΡΑΓΚΙ”, κλπ!.. Στον Πειραιά, δεκαετίες τώρα, διορίζεται πάντα ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επικεφαλής Αστυνομικός, στην ΓΑΔ Πειραιώς!.. Νόμος!..
  • Όχι ότι μας νοιάζει, απλά αυτοί οι Κοι παίρνουν εντολές και μετά τιμωρείται η Ομάδα μας, όπως έγινε φέτος, πέρυσι, αλλά και όπως είχε γίνει και παλιότερα, σε ματς μας με την “Κούλα”, όταν τα ΜΑΤ, στο τέλος τους ματς, είχαν προκαλέσει επίτηδες άμυαλους νεαρούς της Θ7, με αποτέλεσμα και πάλι να τιμωρηθούμε να παίζουμε κάτι αγωνιστικές, χωρίς φιλάθλους!.. (Θυμηθείτε ακόμα τις πιστολιές Μελισσανίδη στα αποδυτήρια του “Ν. Γκούμας” σε ματς με εμάς, θυμηθείτε τα κλειστά φώτα, και άλλα πολλά)!..
  • Τέλος, η στημένη Δικαιοσύνη, ταλαιπωρεί τόσα χρόνια τώρα, τον Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, με το “Νουρ – 1”, κλπ, χωρίς ποτέ να τον δικάζει, έτσι ώστε να διασύρεται συνεχώς και εσκεμμένως το όνομά του! Αν έχεις στοιχεία, τον δικάζεις, τον καταδικάζεις και τον στέλνεις Φυλακή! Φανταστείτε ότι ούτε ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” δεν τον δίκασε τον Μαρινάκη, που ήλεγχε 100% την Θέμιδα, (βγήκε η ΝΔούλα και πχ η ΣΥΡΙΖΑΙΑ Θάνου το “πολέμαγε” ακόμα να μείνει στην θέση της), ένας “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” που είχε συνεννοηθεί με την “Χ. ΑΥΓΗ”, ότι “δεν θα σε δικάσω και όταν και αν θα σε δικάσω, δεν θα σε καταδικάσω, πλην του πρώην Κομμουνιστή και μετέπειτα Ναζι-τομαριού δολοφόνου Ρουπακιά”, ενώ έξυπνα άφησε η δίκη να γίνει επί ΝΔ, ώστε να κάνει, αν απαιτηθεί, και πολιτική σπέκουλα ο “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά δεν σκέφτηκε ότι ΒΟΑ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ, Η ΠΑΛΙΟ… (ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΩ, ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΑΞΙΑ), ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΤΟΥΣ 3 ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!..
  • Έτσι λασπώνουν, όπως νομίζουν, έναν άνθρωπο (το θέμα ξεκίνησε από τον Μελισσανίδη, που μαζί με τον Καρρά έχει κάνει θυμίζω Φυλακή, και τους Κυπατζήδες υπαλλήλους του “Τίγρη”…, πρώην στελέχη των ΕΔ και άλλα, κλπ), έναν Άνθρωπο σαν τον Μαρινάκη που έχει θέση στο “ΣΙΤΥ” του Λονδίνου, και συνεπώς στην παγκοσμίως αναγνωρισμένη Ναυτιλία, για όσους καταλαβαίνουν τί σημαίνει αυτό, για έναν άνθρωπο που είναι συνεταίρος του Υπ. Εμπορίου των Η.Π.Α., κλπ, για έναν Άνθρωπο, που “του φιλάνε τα χέρια” στον Πειραιά, όχι γιατί είναι… Μαφιόζος, όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν, αλλά γιατί όλοι βλέπουν στο πρόσωπό του τον ΛΑΪΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, που όταν τον θελήσουν θα τον έχουν δίπλα τους (για 2η 4ετία είναι στο Δ. του Πειραιά), όλοι πια, και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Η ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ, για την ψυχή του και για τα όσα κάνει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (όπως τώρα που έβαλε τα αναγκαία 20 εκ-ρια, για την θεραπεία της Μυρτούς, κλπ, κλπ, κλπ), ενώ παράλληλα νομίζουν ότι έτσι ΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟ “1” ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ!..
  • Τέλος, θυμάστε να μου πείτε για το αν δικάστηκε πχ ο Σαββίδης για το πλοίο με τα λαθραία τσιγάρα… του(!), που είχε πιαστεί στο Ηράκλειο, κλπ; Μήπως δικάστηκε για την είσοδό του με όπλο σε αγωνιστικό χώρο, αφού για την οπλοφορία, μας είπαν ότι έχει άδεια, κλπ; Μήπως επίσης ξέρετε να μας πείτε αν η Δικαιοσύνη ασχολήθηκε με τα “σλέπια” του “Κυρ Δκτη” και πχ με το “φόρτωμα”, που αυτά έκαναν, των αμερικανικών πολεμικών πλοίων στην Μεσόγειο;
  • Ελεγχόμενοι Πρόεδροι Ομάδων!
  • Όλοι, των ελεγχόμενων Ομάδων που σας ανέφερα είναι ελεγχόμενοι!.. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι εξ αυτών των Προέδρων, χρόνια στο κουρμπέτι, πήγανε στην αρχή να φάνε λεφτά από τον Σαββίδη, ο οποίος τους πέταξε το τυράκι που ήταν η χωρίς μέτρο διακίνηση στην… αγορά… πολλού χρήματος… / καταλαβαίνετε, δείχνοντας ότι δεν ξέρει από μπάλα, αλλά τελικά τους παγίδευσε όλους αυτούς τους μάγκες και τους ελέγχει!.. Ποτέ ένας άριστα εκπ-νος πράκτορας, δεν μπορεί να είναι πιο χαζός από την οποιαδήποτε ΜΑΦΙΑ!..
  • Δείτε σήμερα τον Μπέο! Έκανε τον… Διερμηνέα (φανταστείτε πόσα θα του έχει τάξει ο Σαββίδης), ο οποίος Μπέος ρε Μητσοτάκη, που μάλλον δεν κυβερνάς, δεν έδωσε εισιτήρια στους φιλάθλους μας, τάχα επειδή δεν πήρε τον ακριβή αριθμό προσκλήσεων στον Α’ Γύρο η δκση του Βόλου, κλπ, στο Ν. Φάληρο, σε αντίθεση με ό,τι έκανε με τους υποτιθέμενους ανταγωνιστές μας! Μήπως έχουμε Χούντα ρε Κυριάκε; Ρώτα τον Αυγενάκη! “Οι μη μετακινήσεις ισχύουν μόνον για τους οπαδούς του Ολυμπιακού”; Αϊ Σιχτίρ ρε Αυγενάκη!.. 
  • Παρ’ όλα αυτά Θεσσαλοί Ολυμπιακοί πήγαν έξω από το γήπεδο και “έκαναν εξέδρα”, ακουγόμενοι από την ΝΟΒΑ, Πρόεδρε Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, απ’ την οποία, … χθες, διώξε όλους τους Μπαουκτζήδες και γενικώς αντι-Ολυμπιακούς δημ/φους, που μας σπάνε κάθε φορά τα… αρχίδια! (Λαϊκή απόδοση, της φράσεως “γεννητικοί αδένες”)!..
  • Περιττό να σας πω ότι οι οπαδοί του Μπάουκ πάνε παντού και εύκολα και παρά τις κείμενες απαγορεύσεις, σε όλες τις έδρες, όπως πχ είχαν πάει πέρυσι στα Γιάννινα και τα σπάσανε όλα, στο γήπεδο και στην πόλη, όπως το αυτό είχαν κάνει και στην Κέρκυρα, κλπ!..
  • Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, (ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ), ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜ/ΦΟΙ, ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..
  • Ελεγχόμενοι Παίκτες!
  • Ειδικά σε μια εποχή κρίσης; Σκεφτείτε μόνοι σας! Σας έδωσα ήδη κάποιους Τερματοφύλακες, αλλά και τον… Καρυπίδη, που φόρεσε κοστούμι και κάθεται στον πάγκο του Μπάουκ!..
  • Διδακτορικό θα ήθελα και εδώ! Μόνον 6 παίκτες σήμερα στον Βόλο, του Βόλου, είναι δανεικοί από τον Μπάουκ, ο οποίος έχει γεμίσει με δανεικούς όλες τις Ομάδες του – Παραρτήματα, όταν κάποτε γινόταν ο χαμός, με τους δανεικούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι όταν έπαιζαν κατά της Ομάδος μας, την… “κάρφωναν” πάντα!.. Τώρα;
  • ΜΑΦΙΑ Ποδοσφαίρου (Μπράβοι, κλπ) Και Όχι Μόνον!
  • Εξαγόρασε τους Αφους ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥΣ, οι οποίοι δεν έχουν δει μάλλον ποτέ τις ταινίες “Ο ΝΟΝΟΣ” ή “ΚΑΡΛΙΤΟΣ ΓΟΥΕΪ”, κλπ, Αφοι, που φέρονται ως οι Νο 1 Αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ΜΑΦΙΑ, μαζί με άλλα 2 συγκεκριμένα πρόσωπα του χώρου του ποδοσφαίρου, αλλά και των καυσίμων, των ηλεκτρονικών, κλπ, κλπ, κλπ!.. Αρκούν αυτά!..
  • Δεν αναφέρομαι σε Γκαγκάτσηδες, και λοιπούς ίδιους ασπάλακες και “Κυνηγούς του Ευρώ”, διότι όλοι αυτοί είναι ένα ΖΕΡΟ, μπροστά στους Δον ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥΣ και έναν – δύο άλλους, του επιπέδου τους!..
  • Φανταστείτε ότι η ΜΑΦΙΑ αυτή έβαλε έναν Κόκκαλη να κτυπήσει την πρώην Ομάδα του, λίγο πριν το ματς μας με τον Μπάουκ, φέτος στο Ν. Φάληρο!.. Όλος ο Πειραιάς, και όχι μόνον, λέει πως ο Κόκκαλης κάτι έπαθε μετά από τον αδόκητο και ΑΔΙΚΟ θάνατο του γιού του στις Η.Π.Α., θέλοντας έτσι να δικαιολογήσουν έναν μεγάλο -πράγματι- Ολυμπιακό Πρόεδρο, έναν Πρόεδρο των Ζίο, Ρίμπο, Μέλμπεργκ, Ζε Ελίας, Γεωργάτου, Τζόλε, Γκαλέτι, Καρεμπέ, Ζέτεμπεργκ, Καστίγιο, Γιαννακόπουλο και τόσων άλλων, που έριχναν σε μόνιμη βάση 4 άρες, 5 άρες και 6 άρες σε όλους τους σημερινούς βρωμερούς ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ και εκπροσώπους των πιο βρωμερών ΣΚΑΤΩΝ, αντι-Ολυμπιακών Ομάδων!.. Σεβόμαστε την κατάστασή του και σταματάμε εδώ για τον Κο Κόκκαλη, αλλά ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΕΜΦΑΝΤΙΚΑ ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!..
  • ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
  • Όλο τον “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” είχε και έχει ο Σαβίδης, αλλά και πολλούς άλλους, που τα “έπιασαν” και τα “πιάνουν”, από τον Ρώσο ή ό,τι άλλο, τέλος πάντων, είναι ο Κος αυτός!..
  • Και σήμερα “έχει” ψυχολογικά τους ΧΕΣΤΗΔΕΣ, και συνηθισμένους στο να πουλάνε τους δικούς τους, Μητσοτακικούς της ΝΔούλας, σαν τον Κο Περουκάκια, άντε Κο… Βαψομαλιά ή «κινούμενη διαφήμιση της μεθόδου “DHI”», δηλαδή σαν τον Κο Αυγενάκη, που από τότε που τον ΑΠΕΙΛΗΣΕ, (27-10-2019), ο Σαββίδης, στο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ”, κυκλοφορεί με… πάνες!.. (Είχε ανέβει τότε για την παρέλαση ο… Κρητίκαρος)!..
  • ΜΜΕ
  • Εδώ και κάτι 10ετίες τώρα ελέγχονται από ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ δημ/φους και “δημ/φους”! Με την κρίση “λαδώθηκαν” πολλοί δημ/φοι από τον Σαββίδη, ο οποίος θα θυμάστε τί βρώμικο αγώνα έκανε για να μπει στα “MEDIA” (ως “λαγός” του Τσίπρα και του Παππά)!
  • Σήμερα ο Σαββίδης ελέγχει πολλά “σάϊτς”, ε/φ, κλπ, ενώ έχει και δικό του Τ/Ο κανάλι, στο οποίο εργάζονται μέχρι και παιδιά δημ/φων – αθλητικογράφων που τον στηρίζουν, στον ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αγώνα του!..

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

  • ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ! Η(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ /  – ΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣ / – ΟΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΤΕΛΟΣ Η ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΕΔΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ!
  • ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟ 2023, “ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ” Η(ΔΙΑΖ) ΙΣΩΣ ΚΑΙ “ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ” ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!.. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΧ ΜΕ ΜΠΑΓΙΕΡΝ, ΤΟΤΕΝΑΜ, ΑΡΣΕΝΑΛ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΑΣ, ΚΕ… Π-Θ! (ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ! / ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΚΕ Π-Θγέ; ΟΙ ΜΠΑΟΥΚΤΖΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΩΝ “ΠΡΕΣΠΩΝ”; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΙΟΥΔΕΣ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ… ΚΥΡΙΑΚΕ ΜΑΣ)!!!..
  • Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ 2, 3 “ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ” ακόμα, προς εσάς, ΑΡΘΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ και Κε… Π-Θγέ και μετά ΧΑΙΡΕΤΕ! Αν ποτέ το εκτιμήσω και είμαι καλά, θα ξαναβγώ, ίσως όχι μόνος πια!.. Ποιός ξέρει;

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!..

 

ΟΣΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΑΘΕΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο Ε-Τ -ΑΡΧΙΚΑ- ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΟΔ-ΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΦΟΥ Ο ΡΤΕ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!..

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΙΝΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΒΟΛΟΣ – ΘΡΥΛΟΣ, ΣΤΟ “ΣΤΟΙΧΗΜΑ” (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ… ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ,. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ / ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΤΡΑΓΚΙ… ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΤΖΗ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), “ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ”!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣ ΑΥΤΟΣ!.. 

Κε ΠΑΪΑΤ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΑΓΕ; ΕΤΣΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΑΥΤΟΝ!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΕ ΠΑΪΑΤ, ΓΡΑΨΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ! “ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΕ ΗΤΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΤΡ-ΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ “ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ”!.. ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΗΛΙΘΙΩΣ!..

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

-/-