ΟΙ 2 ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!..

Φίλοι μου!

– Μπορεί κάποιος απ’ τους σύγχρονους πολιτικούς μας, (Π-Θ, ΥΠΕΞ, Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κλπ), να μας πει αν υπάρχει έγγραφη συμφωνία, μεταξύ ΕλλάδοςΤουρκίαςΗ.Π.Α., από το 1996, για τα Ίμια, συμφωνία, σύμφωνα με την οποία το καθεστώς τους (σε ποιά χώρα δηλαδή ανήκουν ουσιαστικά) είναι μη καθορισθέν και άρα αμφισβητήσιμο, αυτό που λέμε “γκρίζες ζώνες”;

– Μάλλον θα πρέπει να υπάρχει, και γι’ αυτό, απ’ το 1996 και μετά, δεν πάτησε ποτέ ελληνικό ή τουρκικό ποδάρι στις 2 αυτές (ελληνικές βεβαίως) βραχονησίδες!

– Τελικά όμως, αφού οι Τούρκοι είδαν πως η Ελλάδα εισήλθε στην… εντατική, έχουσα σήμερα για… θεράποντες Ιατρούς Διεθνιστές Κυβερνήτες, Όργανα ξένων δυνάμεων, που τα δίνουν όλα και εύκολα στους ξένους και εχθρούς μας, (όπως συμβαίνει τώρα με την πΓΔΜ), μετά το χθεσινό επεισόδιο στα Ίμια και την διεμβόλιση της ακταιωρού μας, για πρώτη φορά μετά από το 1996, “βγήκαν και είπαν στα ίσα” ότι τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος, ενώ προχώρησαν και σε δηλώσεις “Ψυχολογικού Επηρεασμού”, της μορφής είσαστε μύγα και εμείς γίγαντας και… προσέξτε, γιατί…, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Η ελληνική Κ-Β δεν απάντησε, ως όφειλε, στην σχετική τουρκική αποστροφή, με το ακριβώς αντίθετο, (τα Ίμια είναι ελληνικά, κλπ), τηρούσα, όπως λέγεται, “αιδήμονα σιωπή”, αναφερόμενη μόνον στις τετριμμένες άνευ ουσίας και “εν πολλοίς” μαλακισμένες πολιτικές, των ΥΠΕΞ, ρητορικές, μετά από τέτοια περιστατικά!

(Η εκτίμησή μας είναι ότι ό,τι έγινε και θα γίνει, μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, δυστυχώς είναι σχεδιασμένο μεταξύ των 2 Κ-Β σεων, σε μια σχέση των 2 ανδρών, ήτοι του Ε/Π-Θ και του Τ/ΠτΔ, όπου ο Έλληνας Π-Θ είναι δουλικό κατ’ ουσίαν Όργανο του Τ/Δικτάτορα ΡΤΕ, είτε εκουσίως (με εντολή των… Αφεντικών του Διεθνών Εβραίων”), είτε ακουσίως, δίχως δηλαδή -δυστυχώς- να το καταλαβαίνει)!

– Η στημένη ουσιαστικά αυτή ένταση (ο “Επικυρίαρχος” / Η.Π.Α. προφανώς γνωρίζει), εκτιμούμε πως θα βαίνει αυξανόμενη και με αριθμητική πρόοδο, μέχρι και της πολεμικής εμπλοκής των 2 χωρών, (είθε όχι), το θέρος του 2018!.. (Είναι καθαρά θέμα χρόνου και… συγκυριών, οι οποίες θα αλλάξουν, λίγο ή πολύ, τον χρόνο εμπλοκής! Το Ισραήλ φίλοι μου επείγεται να τελειώνει με το “άνοιγμα” και του Αιγιακού ενεργειακού άξονα!.. (Το σχέδιό του προχωράει, μέχρι στιγμής, πάρα πολύ καλά)!..

  • Συμπέρασμα: Σημίτης και Τσίπρας, 2 ελληνικής και μη καταγωγής ή 2 ελληνόφωνοι Π-Θ, οι οποίοι έχουν ήδη αποβεί ΜΟΙΡΑΙΟΙ -κατ’ ελάχιστον- για την ΔΟΛΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ!.. Ο 1ος (και) με τη δημιουργία των γκρίζων ζωνών, με τα Ίμια και το “Ευχαριστώ”, προς τις Η.Π.Α, το 1996,  όπως και λίγο αργότερα με τη “Συμφωνία της Μαδρίτης” και την αναγνώριση τουρκικών ζωτικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, όπως τέλος και με τις Μη Ε-Τ Συνοριακές Διαφορές, του Ελσίνκι και ο 2ος (και) με το “άνοιγμα” πλέον του θέματος της διεκδικήσεως του 1/2 Αιγαίου (έως τον 25ο Μεσ/νό) από την Τουρκία, με την μη απάντηση στον “Τσοπάνη” ομόλογό του χθες στο τηλέφωνο, ότι τα Ίμια είναι ελληνικά και πως τη θέση μας αυτή θα την υποστηρίξουμε και πολεμικά, αν χρειαστεί! (Θα μπορούσε να του πει το προηγούμενο, καταλήγοντας με τη φράση: “Αυτό θέλετε Γιλντιρίμ”;)
  • Ο ΘΕΟΣ όμως αγαπητοί μας φίλοι είναι ΕΛΛΗΝΑΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!
  • ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

       -/-

ΥΓ.

– Άριστα τα είπες σήμερα (14-02-2018) στον δημ/φο Κο Τράγκα, Στρατηγέ Φράγκο Φραγκούλη! Έδωσες ΚΥΡΙΩΣ(!) σε πολλούς Έλληνες ΗΘΙΚΟ, στις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως Ελλάδα! Το πιο συγκινητικό όμως πράγματι(!) ήταν η αποστροφή σου ότι ορκίστηκες, ως Αξκός, να είσαι μόνον Έλληνας! Όμως να μου επιτρέψεις να σου πω πως κάποιους σαν εσένα, ήτοι “μόνον Έλληνες”, κάτι λαμπρά παλιοτόμαρα “δικά σου” τους κυνήγησαν στις ΕΕΔ και μάλιστα με σκαιό τρόπο και τελικά “τους πέταξαν” από τον ΕΣ!.. Πρόσεξε λοιπόν τους γύρω σου και τις επιλογές σου! Το “πρόβλημά” σου είναι, πράγματι, η “εν πολλοίς” αγνή καρδιά σου και το συνακόλουθο αυτής της πραγματικότητος γεγονός, που είναι ότι η… ιδιότητα αυτή / … χαρακτηριστικό αυτό της… καρδιάς σου σε καθιστά εύπειστο και μάλιστα “λίαν” και άρα τρωτό σε… όφεις, … ασπάλακες και σκουλήκια, με ανθρώπινη όψη και χροιά!.. Κατάλαβες!

Έκανες όμως και ένα λάθος, κατά τη γνώμη μας! Είπες ότι οι Στρατηγοί δεν κλαίνε και ζήτησες “συγγνώμη”! Όχι Στρατηγέ! Άπαντες κλαίνε! Και οι Στρατηγοί! Και μάλιστα Στρατηγέ, αυτοί που κλαίνε, έχουν τη λεγόμενη συναισθηματική νοημοσύνη” και σίγουρα υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης του κανονικού! Ήξερα κάποιον συνάδελφό σου Στρατηγέ, ο οποίος δεν έκλαιγε βεβαίως, απλώς συνεκινείτο Στρατηγέ, όπως εσύ, “από καιρού, εις καιρόν”, και στην εργασία του ακόμα και πάντα με κάποια αφορμή, κυρίως υπηρεσιακή ή εθνική! Του είπε τότε κάποιος και ήμουν αυτήκοος μάρτυς, αλλά μη φαινόμενος στα 2 οπτικά τους Πεδία! “Σε έχω δει που συγκινείσαι μερικές φορές! Άραγε αν γίνει πόλεμος θα μπορείς εσύ να σκοτώσεις”; Και ο άλλος του απάντησε: “Θες να μου φέρεις ένα 45άρι που γουστάρω και να κάνεις τώρα τον στόχο, ώστε να διαπιστώσεις ο ίδιος αν μπορώ να σκοτώσω”;

Το δάκρυ, το κλάμα ακόμα, η έλλογη συγκίνηση γενικώς, σου δυναμώνει Στρατηγέ την ΨΥΧΗ, ειδικά αν είσαι ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ, όπως εσύ!

Προσωπικά, και για κάποιο λόγο, τα δάκρυά μου πάγωσαν Στρατηγέ από το Σεπ. του 2011 και όσο και αν έχω προσπαθήσει από τότε και να κλάψω ακόμα, δεν τα έχω καταφέρει και έτσι η ΨΥΧΗ μου παραμένει ακόμα… ΑΣΙΤΗ και το… “IQ” μου… στα ίδια χαμηλά επίπεδα!..

-/-

Εσείς που μας παρακολουθείτε, (σπίτια, τηλ, Η/Υ, κλπ), έχετε ποτέ σκεφτεί πως ό,τι ακούτε, βλέπετε ή διαβάζετε, μπορεί να είναι αυτά για τα οποία θέλουμε να σας… πείσουμε;

-/-

Κε Στεφανή! Είπαμε! Στις επικείμενες κρίσεις να είσαι ΣΩΣΤΟΣ! Άλλαξε “τα κόλπα! Υπέρ σου θα είναι μια τέτοια στάση, σε μια περίοδο μάλιστα, που όλα δείχνουν πως θα ηγηθείς του ΕΣ στο Πεδίο, κατά του προαιώνιου εχθρού μας, του Μογγόλου!.. Μην “σκοτώσεις” και εσύ ψυχές που έδωσαν και το αίμα τους για τον ΕΣ! Εξήγησέ τους, μίλα τους, “άνοιξε την πόρτα σου”, κάλεσέ τους όλους να τους δώσεις ένα… γλυκό μετά, πες τους όμως την αλήθεια! Μπορείς; “Μετρήσου” λοιπόν “εδώ και τώρα”! Αν πέρυσι είχες μία διακιολογία, φέτος δεν έχεις καμμία!.. Δείξε ότι τα ΤΘνα δεν έχουν μόνον βρωμερά φίδια, δεν έχουν μόνον Τελίδηδες, αλλά και… Παύλους ΜΕΛΑΔΕΣ!..

-/-