Οι 2 Τούρκοι Αξκοι που Ζήτησαν Άσυλο στην Ελλάδα και ο Χακάν, ο… Πονηρούλης!

Φίλοι μου!

– Μας είπαν τα… ΜΜΕ, [διότι εγώ δεν είδα, ούτε… άκουσα, καμία επίσημη κρατική ανακοίνωση, από οποιαδήποτε κρατική Υπηρεσία, Οργανισμό, κλπ, ώστε να έχω ακριβώς και πλήρως την πληροφορία… εμπρός μου, να την έχω “όλη”, όπως λέμε… καφενειακά, για να την… σκεφτώ και να της κάνω και… ανάλυση], ότι παρεδόθησαν στην ΕΛΑΣ, στον Ν. Έβρου, 2 Τούρκοι Αξκοί, οι οποίοι ανήκουν, (κατά μεταγενέστερη δήλωσή τους), στις τ/ Ειδικές Δυνάμεις, ήτοι στους Bordo Bereli και οι οποίοι παραδόθηκαν συνοδεία δικηγόρου, στην Ορεστιάδα! Φέρεται τέλος ότι πέρασαν στην Ελλάδα με βάρκα και με τη βοήθεια λαθρεμπόρου.

 σ

– Εκτός απ’ τα παραπάνω, άκουσα και είδα με μεγάλη θλίψη μου, τους δημοσιογραφικούς μας… αστέρες,  των καναλιών μας, να “περνάνε” στον κόσμο, (κάτι που συνεχίζεται ακόμα), ότι η Ελλάδα φοβάται τάχα, μετά απ’ αυτό, ότι το θέμα αυτό είναι σοβαρότερο του θέματος των 8 προηγουμένως προηγηθέντων… αυτομολησάντων Τούρκων στελεχών, και άλλες πολλές σχετικές και σίγουρα… απαράδεκτες ατάκες!..

ρ

ΦΩΤΟ: Έχουν “τρελλαθεί” ειδικά στις ΤΕΔ, με την αυτομόληση στην ΕΛΛΑΔΑ, των 8 στελεχών τους! Δεν μπορεί με τίποτα να το “χωνέψουν” που ήλθαν σε εμάς! Σε όποια άλλη χώρα και να πήγαιναν ή όπου αλλού έχουν πάει άλλοι, ΔΕΝ τους νοιάζει και δεν τους καίει / δεν τους πονάει τόσο πολύ! Καταλάβατε!

– Φίλοι μου!

– Δεν έχω ουδεμία διάθεση να αφιερώσω παρά ελάχιστο, από τον άκρως πολύτιμο χρόνο μου, στο θέμα αυτό, που αφορά τους 2… προκύψαντες Τούρκους Αξκους ή Υπξκους (Δεν μπορώ να ξέρω)!..

ΑΝΟΙΓΩ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

– Ο Κος Ν. Παππάς, (ας με συγχωρήσει), ως ο υπεύθυνος -εκτιμώ- επικεφαλής Υπουργός για τη διενέργεια κρατικών – κεντρικών ΨΕ, αλλά ταυτόχρονα υπεύθυνος και για την αντιμετώπιση των αντιστοίχων εχθρικών, (ως ο Προϊστάμενος και του Γρ. Τύπου και Πληροφοριών, αφού ακόμα δεν διαθέτουμε ό,τι επιβάλλουν “οι καιροί”), όπως και οι λοιποί ερασιτέχνες συνάδελφοί του (λυπάμαι γι’ αυτό), οι οποίοι κρατούν τα “κλειδιά” του Κράτους (οι Κοι Καμμένος, Κοτζιάς, κλπ), δεν ασχολούνται με το αντικείμενο Τουρκία σοβαρά, (για να μην πω και καθόλου, για κάποιους), αφού συνεχίζουν να απαντούν και μάλιστα ασυντόνιστα μεταξύ τους στις τ/προκλήσεις, οι οποίες σας είχα γράψει ότι θα συνεχισθούν και θα ενταθούν, (όπως και έγινε και γίνεται), βάσει κειμένου σχεδίου, που από το 1974, όπως σας έγραφα, συντάχθηκε και από τότε από καιρού, εις καιρόν” και αναλόγως των εκάστοτε καταστάσεων, εφαρμόζεται!

– Θα θυμάστε, δεν μπορεί, που σας έγραφα για υφιστάμενη λίστα τ/ενεργειών, για τ/τακτική που στοχεύει στο να “κρατά” το στόχο τους (εμάς δηλαδή τώρα) σε διαρκή (και μέχρι εξουθενώσεως προσθέτω σήμερα), ένταση, που στοχεύει δηλαδή στο να “χορεύουμε στους σκοπούς τους”, όπως παλιά χόρευαν οι αλυσοδεμένες δυστυχείς… μαϊμούδες στο… ταμπουρά των πλανόδιων γύφτων, συγγνώμη των πλανόδιων… Ρομά, αχαχαχαχαχα, που σας έγραφα για τον Τσαγκλαγιαγκίλ, για τη Φαναριώτικη τακτική, που την έμαθαν από τους βυζαντινούς προγόνους μας, οι οποίοι συμβούλευαν τους Σουλτάνους και κατ’ ουσίαν διηύθυναν την Οθωμανική Αυτοκρατορία, κλπ…

– Οι ντόπιοι όμως σημερινοί εντολοδόχοι-εξουσιαστές μας, ξέχασαν που γράφαμε εδώ ότι δεν απαντάμε στον Τούρκο, κλπ και όλα όσα άλλα σχετικά είχαμε γράψει και εξηγήσει και αντί να παρακολουθούν απλώς, με απόλυτη βεβαίως προσήλωση και να καταγράφουν παράλληλα τις τ/ενέργειες, τί έκαναν και κάνουν; Συναγωνίζονται μεταξύ τους σε δηλώσεις, συνεντεύξεις, κλπ, (δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω, αφού τους βλέπετε και τους ακούτε), με τα εξής αποτελέσματα:

     α. Να “παίζουν” με τις συνεχείς δηλώσεις τους το ρόλο της μαϊμούς στο παραπάνω παράδειγμα. (Μάλιστα μερικοί, σαν να δίνουν εξετάσεις στην τ/ηγέτιδα Τάξη, στηρίζοντας ουσιαστικά την τ/Φασιστοκρατία, αυτό το Στρατοκράτος “Τρομοκράτη, λένε και μάλιστα με έμφαση: “Εμείς είμαστε Δημοκράτες και στηρίζουμε τη νόμιμη εξουσία στην Τουρκία, ενώ καταδικάζουμε τα πραξικοπήματα, κλπ, κλπ, κλπ”!.. Μας λένε λοιπόν έμμεσα και κάτι ακόμα, ήτοι ότι η Τουρκία είναιΔημοκρατία ! Πώς και δεν το… πρόσεξα);

      β. Να προσφέρουν, κατ’ ελάχιστον, ικανοποίηση στους Τούρκους και περισσότερο στα Τ/ΥΠΑΜ και Τ/ΥΠΕΞ, αφού έχουν απολύτως εφελκυσθεί στον σχεδιασμό τους και συνεπώς έχουν ήδη δώσει ένα μείζον πλεονέκτημα στον…ξεψυχόντα (κάτι που επίσης ξεχνούν) Τούρκο, ο οποίος έχει και τώρα, όπως είχε και ΣΧΕΔΟΝ πάντα ιστορικά, την πρωτοβουλία των κινήσεων!.. (Οι Έλληνες πάντα “έτρεχαν”, λόγω των πολιτικών ηγετών τους και οι Τούρκοι πάντα… γέλαγαν! Υπάρχουν και λίγες εξαιρέσεις, όπως στην περίπτωση του Α. Γ. Π”ανδρέου, το 1987).

      γ. Να εκτίθενται όχι μόνον από την έλλειψη συντονισμού που παρουσιάζουν, αλλά και -κυρίως- από τα λεγόμενά τους που δείχνουν ότι δεν ξέρουν ή καλύτερα πως αγνοούν τον υπόψη αντίπαλο.

     δ. Να μεταφέρουν, δια των ΜΜΕ, φόβο στον εναπομείναντα στην ημεδαπή εξαθλιωμένο ψυχικά και σωματικά πένητα, αλλά ακόμα υπερήφανο, ελληνικό λαό, ο οποίος, κατ’ ελάχιστον, (και… πυροδοτούμενος και από την τοποθέτηση ντόπιων μίσθαρνων πρακτόρων που έχουν λόγο και εκφράζουν εντέχνως τις εξυπηρετούσες την Τουρκία απόψεις τους στις Τ/V και στα Ραδιόφωνα, όπως και κάποιων άλλων που απλώς από ηλιθιότητα την “εξυπηρετούν”, χωρίς να το καταλαβαίνουν), εκτιμώ ότι θα λέει, (και σας βεβαιώ ότι αυτό λέει), με όσα ακούει: Κύττα που οι που…..ς θα μας πάνε και σε πόλεμο!..

    [Τα ΜΜΕ φαίνεται πως ενδιαφέρονται να τα ελέγχουν οι του ΣΥΡΙΖΑ μόνον σε ό,τι αφορά την εσωτερική πολιτική τους προσπάθεια για παραμονή στην εξουσία, κάτι που οφείλω να πω ότι το κάνουν άριστα, χρησιμοποιώντας, ως βάση της συγκεκριμένης στοχοθεσίας τους, την τακτική της χρήσης του συνεχούς και επαναλαμβανόμενου ψεύδους, όπως αυτήν τη δίδαξαν και πρώτοι εφάρμοσαν οι Κομμουνιστές, με πρωτοπόρο και “μέγα Δάσκαλο”, τον Πατερούλη Στάλιν]!..

     Έτσι, (ω! της κατάντιας, αλλά έτσι γίνεται πάντα στις… μπανανίες), η πληροφόρηση, (περί Τουρκίας), του λαού μας και η… μεταφορά του παραπάνω φόβου σ’ αυτόν, (ας φανούμε… μεγαλόψυχοι και ας πούμε ότι αυτό δεν το καταλαβαίνουν), όπως και η προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού του, (που γίνεται τελείως ερασιτεχνικά, με κάτι VIDEO, της “πλάκας” που δίνει το Ε/ΥΠΑΜ), έχει αφεθεί στους:

 (α) … Λαϊκούς και μη θεσμικούς (εξωθεσμικούς) ΥΠΑΜ(!!!), όπως είναι οι μεγαλοδημοσιογράφοι Κοι Ευαγγελάτος, Χ” Νικολάου, Σρόϊτερ, κλπ και οπωσδήποτε, 1ος μεταξύ όλων αυτών, ο Κος… ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ο οποίος… αλληλογλείφεται ή άντε απλά μόνο αυτός… γλείφει, και μάλιστα σιχαμένα και εμμετικά, όπως από τα λεγόμενά του έχω αντιληφθεί, τον νυν ΥΠΑΜ.

   (β)    …   Δήθεν ειδήμονες ή ειδήμονες  Καθηγητές, τροφίμους και σιτιζόμενους Πρεσβειών, κλπ και

 (γ) … Δήθεν ειδικούς ή ειδικούς στρατιωτικούς, τροφίμους και σιτιζόμενους κομματικών γραφείων, δημοσιογραφικών και επιχειρηματικών ομοίων, κλπ.

[Με την ευκαιρία, σας γράφω πως από (πρώην ασφαλώς) στρατιωτικούς θα πρέπει να καλείται από τα ΜΜΕ, και όχι βεβαίως συνεχώς, μόνον(!) ο Στρατηγός ΦΡΑΓΚΟΣ(!!!) και ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ(!)…

Παράλληλα, καλώ με πολύ σεβασμό, όλους τους δικτυωμένους (και) με τα ΜΜΕ στρατιωτικούς, να ανακρούσουν πρύμναν, για μια σειρά από λόγους, και να μην ξαναβγούν στα κανάλια, να πάψουν να προβάλλονται!.. Για να μην υπάρχει τέλος “τσουβάλιασμα” βεβαίως όλων των στρατιωτικών, από τους… κυκλοφορούντες γενικώς στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, σας γράφω πως οι μόνοι πραγματικοί ΓΝΩΣΤΕΣ της Τουρκίας και ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΑΤΟΙ είναι οι Κοι Σάββας ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ  και Χρ. ΜΗΝΑΓΙΑΣ! Ουδείς άλλος!..

 ε. Να κάνουν το Τ/ΓΕΕΔ να επιχαίρει, βλέποντας, (διότι οι Τούρκοι έτσι το εκλαμβάνουν), πως η ελληνική στρατιωτική ηγεσία τυγχάνει πλήρους ανυποληψίας από την άρχουσα την Ελλάδα σημερινή, κατώτερη των περιστάσεων, πολιτική νομενκλατούρα, αφού ξέρουν πως οι Έλληνες στρατιωτικοί “μιλάνε”, εισηγούνται, ως οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, αλλά συνήθως δεν εισακούονται!..

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ! Συνεχίζουμε!

– Όμως Φίλοι μου, σαν μια απλή… γεύση, της απόψεώς μου, σας γράφω ότι το θέμα είναι 1.000.000% στημένο” από τη ΜΙΤ και το Τ/ΓΕΕΔ, λόγω της ελληνικής στάσης, στο θέμα των “8”!

“Στα γρήγορα λοιπόν, 2-3… δικαιολογητικές σκέψεις“:

  α. Οι 2 Τούρκοι πέρασαν από την Αδριανούπολη, στην Ελλάδα, (και μάλιστα μας είπαν με λαθρέμπορο, λαθρέμποροι που είναι άπαντες γνωστοί στις τ/υπηρεσίες της πρωτεύουσας του ομώνυμου Νομού, της Α. Θράκης), σε μια Αδριανούπολη, στην οποία (και εκεί) υπάρχει ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ” (και “Ειδικό Γραφείο” *) των Ειδικο-Δυναμιτών / Bordo Bereli” (Β.Β.), του Τ/ΓΕΕΔ, με επικεφαλής Αξκο, βαθμού Σχη, εκτός φυσικά του υπάρχοντος Κλιμακίου της ΜΙΤ. Και οι Τούρκοι δεν τους “τσίμπησαν” θέλετε να μου πείτε;

ω1

                                                                         ΠΡΟΣΕΞΤΕ το ΔΕΞΙΟ του ΧΕΡΙ!

* Ασχολείται, σε συνεργασία με το τ/Προξενείο, της Κομοτηνής, κυρίως(!), με “ειδικά θέματα” της ελληνικής Μουσουλμανικής Μειονότητος, της ελληνικής, (με βάση τα σημερινά δεδομένα), Δ.Θράκης!.. [Κυρίως δηλαδή με τη στρατιωτική Οργάνωση της μειονότητος, με θέματα αφανούς στρατιωτικής εκπαίδευσής της και κυρίως με την εκμάθηση διενεργείας υπονομευτικών στο Πεδίο ενεργειών (σαμποτάζ), με την εκμάθηση τρόπων συνεργασίας με Τ/”Ειδικο-Δυναμίτες” ή με Κομάντος, που θα “βρεθούν” με αποστολή, σε ειρήνη ή πόλεμο, στην περιοχή, κλπ, με εξέταση των τρόπων πολεμικού εξοπλισμού της μειονότητος, με συλλογή πληροφοριών, με διενέργεια ΨΕ, με προσπάθεια ανεύρεσης μειονοτικών που εργάζονται για τους Έλληνες και πιθανώς να έχουν εισχωρήσει στο… κόλπο τους, κλπ, κλπ, κλπ].

   β. Δηλαδή 7 μήνες τώρα, κρύβονταν και δεν τους βρήκαν οι Τούρκοι, και τώρα τα κατάφεραν και πέρασαν στην Ελλάδα;

  γ. Οι άλλοι 3 Τούρκοι Αξκοι, που λένε πως και αυτοί εισήλθαν στην Ελλάδα, [χωρίς να μας λένε (στο σενάριό τους) από πού τεκμαίρεται αυτό], είναι δυνατόν, (ρωτάω), αν γίνει έρευνα, αν τους ψάξουμε, να βρεθούν στη μειονότητα, ναι ή όχι, αφού τους… “κάλυψε” το νέφος της παράδοσης των 2 συναδέλφων τους; Ασφαλώς και “Ναι”! Δηλ. οι 2 “πιάνονται” και οι άλλοι 3, υπό την κάλυψη του… καπνού των 2, μπαίνουν στους… κόλπους της μεινότητος, κλπ, κλπ, κλπ, καταλάβατε!.. (Δεν μπορεί να γραφούν όλα)!..

– Αγαπητοί και καταληκτικά!

  • Τα υπόψη στελέχη, αν δεχθούμε ότι είναι Γκιουλενικοί, δέχθηκαν για κάποιους λόγους και πολύ προφανώς για να σώσουν το… τομάρι τους, να “παίξουν (ένα) παιχνίδι” της ΜΙΤ, (ό,τι θα τους εζητείτο και όποτε θα τους εζητείτο), και… πείσθηκαν είτε αμέσως, μετά από την αρχική -προ μηνών- σύλληψή τους, (αυτό εκτιμώ εγώ), γενόμενοι έρμαια στη διάθεση των τ/ΜΥ, είτε -χρονικά- πρόσφατα, μετά από την ελληνική δικαστική απόφαση, για τους “8”!
  • ΜΗΝ(!) ΞΕΧΝΑΤΕ ότι οι Τούρκοι είχαν αναφέρει πως οι στρατιωτικοί, οι οποίοι είχαν πάει (χωρίς σχέδιο ή άντε με σχέδιο του… κόλου) να δολοφονήσουν τον ΡΤΕ, (άρχισε, προ ολίγων ημερών, η δίκη τους στη Σμύρνη / Φωτο, αμέσως παρακάτω), είχαν ΑΠΑΝΤΕΣ συλληφθεί! Και δεν κάνω λάθος!..
  • Και αν πει κάποιος, (πιο πιθανό να το πει Τούρκος), πως από τότε οι Τούρκοι είχαν / είχαμε δώσει στην ΙΝΤΕΡΠΟΛ τις φωτογραφίες των καταζητούμενων στρατιωτικών που μετείχαν της απόπειρας κατά του ΡΤΕ και που δεν είχαν συλληφθεί, σας (το) υπογράφω πως αυτή ήταν, ως ενέργεια, το τουρκικό, αν θέλετε, … υστερόγραφο της ΜΙΤ, για μετέπειτα χρήση του, μετέπειτα που “ήλθε η ώρα του” και αυτή είναι / ήταν ΤΩΡΑ!
  • Φωτο από Δίκη Ομάδος δολοφ. ΡΤΕ

Μετά από τα παραπάνω, νομίζω ότι καταλάβατε τί συμβαίνει! Προς τούτο επιβάλλεται:

      – Να εξετασθούν με πολύ σοβαρότητα οι 2 Τούρκοι, με τρόπο που μου λέει τώρα ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, αλλά που δεν γράφεται, ώστε να μας πουν τα ΠΑΝΤΑ!.. (Για μια σειρά από θέματα)!..

      – Και αυτοί να ΜΗΝ δοθούν τελικά πίσω, αλλά να κρατηθούν!.. Θεωρείστε βέβαιο ότι θα έλθει η στιγμή που θα χρησιμοποιηθούν ως “διαπραγματευτικό χαρτί”, της τωρινής ή όποιας μελλοντικής ελληνικής Κ-Β!

      – Η παρούσα Κ-Β, για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων, θα πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να αλλάξει στάση και συμπεριφορά, με βάση τις λίγες κάποιες παραπάνω παρατηρήσεις μας!

Δεν θεωρώ ΠΡΕΠΟΝ και ΟΡΘΟΝ να σας γράψω κάτι παραπάνω! Πιστεύω ότι είσθε σε θέση και μόνοι σας να σκεφτείτε πολλά περισσότερα, επί του θέματος!..

– Τονίζω ότι εμπιστεύομαι ΑΠΟΛΥΤΑ(!) την ΕΥΠ (εθνικό σκέλος) και τους εύχομαι ειλικρινά Καλή Δύναμη!!!

– Μακάρι τέλος, να έχουν αναπτυχθεί, και σε υγιή ασφαλώς βάση, οι σχέσεις ΕΥΠ-ΕΕΔ !!!

– Πριν “κλείσω”, στέλνουμε ένα μήνυμα στον ΧΑΚΑΝ!

                                                         “ΧΑΚΑΝ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ“!!!

ω

                                                Χακάν ΦΙΝΤΑΝ:  Το Εργασιομανές Σκοτεινό… Άλογο!

                                                                                          “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                         ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                  – / –

ΥΓ.

α. Και κάτι ακόμα! Τα περί “Δριων ή Ομάδων Θανάτου“, κλπ, είναι με πολύ επιείκεια παπ…ές! Δεν υπάρχουν αυτά!.. Οι Τούρκοι απλά, ονόμασαν όλους αυτούς που επεχείρησαν να σκοτώσουν τον ΡΤΕ, “Ομάδα Δολοφονίας” του Προέδρου τους! Να θυμάστε πως είναι “μανούλες” στην λεξιπλασία και στην… φρασεο-πλασία!..

β. Την “Πληροφορία” ως είδηση βεβαίως, την πήραμε… σωστή, από τους Τούρκους! Διαβάστε παρακάτω, όσοι είστε γνώστες της τ/γλώσσας:

2 FETÖ’cü ‘asker’ Yunanistan’a kaçtı!

Yunanistan medyasında yer alan habere göre, FETÖ’cü 2 hain daha Yunanistan’a kaçarak sığınma talebinde bulundu.

23.02.2017

Yunanistan‘da, Türk-Yunan sınırı yakınlarındaki Evros (Meriç) bölgesinde ülkeye yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen 2 Türk vatandaşı Yunan polisine teslim oldu.

YUNAN MEDYASI DUYURDU

Yunan basın yayın organları, Dedeağaç Emniyet Müdürlüğünde tutulduğu belirtilen 2 kaçağın 15 Temmuz‘daki darbe girişiminde yer alan ordu mensupları olduğunu duyurdu.

Söz konusu olayın Yunan emniyet birimleri ve başbakanlık çevrelerince de doğrulandığı belirtilen haberlerde, H.Ç. ve F.A. isimli 2 kaçağın 15 Şubat’ta Meriç Nehri’ni geçtikten sonra Orestiada polis şubesine giderek teslim olduğunu ve daha sonra getirildikleri Dedeağaç Emniyet Müdürlüğünde Yunanistan’a iltica talebinde bulunduğu ifade edildi.

SUİKAST TİMİNDE YER ALDILAR

Atina’da yayımlanan Ethnos gazetesi, konuya ilişkin haberinde, 2 kaçağın Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu olduğunu ve 15 Temmuz’da darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast timinde yer aldığını iddia etti.

KAYNAK   AA (ANADOLU AJANSI / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΑΝΑΤΟΛΗ”)

                                                                                               – / –