Οργανωμένο Έγκλημα! Τελευταία Συνεισφορά Των “ΑΓΓΕΛΩΝ” Στην… Ασφάλεια (Είτε ως Έννοια, Είτε ως “Κρατική Οντότητα”)!.. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ!

“ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ”

(AΠ’ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, «Ο ΓΕΡΟΣΤΑΘΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ… “ΣΟΡΟΣ-ΤΡΟΜΟΥ”»).

Φίλοι μου / μας!

1. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” (πολίτες και στρατιωτικοί) δημιουργήθηκαν, πριν από αρκετά χρόνια, προκειμένου να ασχοληθούν, και γενικώς να ασχολούνται, αυστηρά και μόνον(!) με θέματα “Εθνικής Ασφαλείας”, ήτοι με θέματα που τα 9 στα 10 άπτονται των σχέσεων της Ελλάδος, με τους γείτονές της, που ιστορικά τόσο την… λάτρευαν και την… λατρεύουν, αχαχαχαχαχαχαχαχα, θέματα πολιτικής και κυρίως στρατιωτικής φύσεως!..

Αυτό και κάνουν μέχρι και σήμερα οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, όντας μέσα (!) στις χώρες αυτές και κυρίως στην Τουρκία, η οποία, όπως ορθώς δήλωσε προσφάτως ο Ε/ΥΠΕΞ, συμφωνώντας μαζί μας, αποτελεί “ΑΠΕΙΛΗ” για την χώρα μας και εμείς θα προσθέταμε, με σεβασμό πάντα στον συγκεκριμένο Υπουργό μας, ο οποίος πράγματι είναι “ΔΥΝΑΜΙΣ” στα εθνικά θέματα, μαζί με τον νυν Ε/Π-Θ, πως η Τουρκία αποτελεί την “ΚΥΡΙΑ ΑΠΕΙΛΗ”, αφού η εμπειρία μας, “Εμπειρία Πεδίου”, μας λέγει πως δεν έχουμε δει ακόμα, ως Έλληνες, όλο το… έργο!..

Η εργασία μας, για όσους γνωρίζουν ή είναι διαβασμένοι και αντιλαμβάνονται, ασφαλώς και θα είχε, (όπως και έχει), σχέση και με τις “Αντι-Πληροφορίες – Ασφάλεια”, μέσα στο Κράτος μας, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει “Αγγελική Συνιστώσα” και στην χώρα μας, η οποία ασχολείται με την δράση του “ΕΧΘΡΟΥ” στο εσωτερικό της γλυκιάς Πατρίδος μας!

Όσο και να γνωρίζουν οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” τα θέματα της “ΜΑΦΙΑ” γενικώς, ουδέποτε είχαν πρόθεση, ούτε καν που τους ενδιέφερε ή τους ενδιαφέρει ποτέ, το να ασχοληθούν με το… αντικείμενο αυτό… “εν Ελλάδι”, όσο και αν η λέξη αυτή εξ ορισμού διαπλέκεται (sic) με τις ΜΥ – “Κρατική Ασφάλεια”, γενικώς όλων των χωρών, άρα και με τις ε/ΜΥ – Κρατική Ασφάλεια”!

Φυσικά, ούτε και με την τ/ΜΑΦΙΑ ασχοληθήκαμε ή ασχολούμαστε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, τουλάχιστον σε όσο βαθμό αυτό επέτρεπε και επιτρέπει η οιωνεί διαπλοκή της με την ΜΙΤ, στα όσα γενικώς τεκταίνονταν και τεκταίνονται στα άκρως… ενδιαφέροντα καθημερινά τ/εσωτερικά και εξωτερικά δρώμενα!

Το ίδιο και με την λοιπή… “Βαλκανική Μαφία”, η οποία -δυστυχώς για τους όμορους γειτονικούς μας λαούς- είναι “ΕΝΑ” με τις εκάστοτε (όπως και με τις σημερινές), Κ-Β των Κρατών αυτών!..

Να σημειώσουμε, στο σημείο αυτό, ότι πολύ “ζωντανά” την τ/ΜΑΦΙΑ στην χώρα μας, την έφερε, πριν από μερικά χρόνια, το προσκείμενο στην Χούντα και την “Χ. ΑΥΓΗ”, κομμάτι εκείνο της ΕΥΠ, που θεωρητικά ανήκε και ανήκει στον Κο Μελισσανίδη!.. [Αρχικά και ακολούθως και (!) στον Ρ/Πράκτορα Κο Ι. Σαββίδη, μετά που αυτός συνήψε “συμμαχία” μαζί του, και κυρίως μετά από την Χουντο-Αριστερο-Διεθνιστική… Συμμαχική Κυβερνητική… πρόσμιξη των 4,5 ετών “ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ” και την προσπάθεια που έκανε αυτή να πείσει τους Έλληνες ότι ο Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών (υπόθεση “Νουρ-1”), κλπ, με βασικό βεβαίως στόχο την πτώση της Ομάδος του Πειραιώς από τον θρόνο του ε/ποδοσφαίρου, όπως και την διάλυση της υπόψη Ομάδος! (Δεν θα επεισέλθουμε σε λεπτομέρειες)].

Οι “Κοι”, που ως “εκτελεστικοί” δούλεψαν γι’ αυτό, είχαν παλαιότερη στρατιωτική ανεπίσημη και επίσημη παρουσία στην Τουρκία, και όχι μόνον, είχαν και έχουν ένα… έξυπνα “φτιαγμένο” ηρωϊκό  low (χαμηλό και μειλήχιο) “προφίλ” στον λαό μας και κυρίως, μέσω των Η.Π.Α., όπως εμείς εκτιμούμε, σχέσεις ανταποδοτικές και με την ΜΙΤ, σχέσεις που έγιναν σχεδόν… αδελφικές, όταν οι “Διεθνείς Εβραίοι” έφεραν στην εξουσία, με κύριο “Πολιορκητικό Κριό” τον παγκόσμιο σπεκουλαδόρο Τ. ΣΟΡΟΣ, τον διεθνιστή και συνεπώς άπατρη “ΣΥΡΙΖΑ”, μαζί με τα πιο άρρωστα και χαμηλής κριτικής ικανότητος Χουντικά, αλλά και κρυφο – “Χ. Αυγίτικα” στοιχεία, στην εξουσία, προκειμένου, μετά την χρεοκοπία, να “πάρουν”, όπως και την “πήραν” από τον Τσίπρα, και την υποθήκευση της Ελλάδος, για… 99 χρόνια (Έως το 2115)!..

Παράλληλα, με τον ερχομό του… “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, [μιας ισχυρής κομματικής “Ομάδος”, που αποτελούσε για 10ετίες κομμάτι του “αδελφού” Κόμματος της “Χ. ΑΥΓΗΣ”, ήτοι του ΚΚΕ (“Χ. ΑΥΓΗ”, η οποία πλέον εκπλήρωσε τον ρόλο της, ολοκλήρωσε την αποστολή της και “έπαθε” και αυτή, μετά τον Κομμουνιστή αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα, … ΔΟΜΟΚΟ, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα), του κατά τον Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ “κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας” ΚΚΕ], έγινε προσπάθεια αλώσεως του Κράτους και διαλύσεως των θεσμών του με σοβαρά κτυπήματα στις ρίζες του, ώστε να κλονιστεί αυτό που λέγεται ή ορθότερα λεγόταν Ελλάδα!

Η “Χουντο-Συριζαϊκη” αυτή ανώμαλη… Συμμαχία, προσπάθησε ακολούθως να εμπλέξει και να προσβάλλει πολιτικά και τον νυν Ε/Π-Θ, λόγω του γεγονότος ότι ο Κος Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έχει πνευματική σχέση (κουμπαριά από γάμο) με την αδελφή του Κου Π-Θ, Κα Ν. Μπακογιάννη!

Το σχέδιο αυτό το “έμαθαν” άριστα στον Τσίπρα, ο οποίος όμως το “έπαιξε” ηλιθίως και κυρίως χωρίς… “χρονισμό”, (για όσους από εσάς ξέρουν τα πολ-λα 0,50″), Τσίπρας, ο οποίος αν και ικανότατος χαρτοπαίκτης, απ’ τα χρόνια του στο ΚΚΕ ακόμα, το θεώρησε, όλως περιέργως, άριστο και το “έπαιξε” παράλληλα με το ξεπούλημα της Μακεδονίας, του οποίου ως κυρία θεμέλιος έδρα, θεωρήθηκε το να το βουλώσουν οι Μακεδόνες, κάτι που θα γινόταν, (όπως και έγινε), αν έπαιρνε ένα εθνικό πρωτάθλημα Ελλάδος ο ΠΑΟΚ, του οποίου σημειωτέον η μεγάλη μάζα των φανατικών του οπαδών (Θ4), είναι φιλο-Σκοπιανοί και Βουλγαρίζοντες, πρακτορεμένοι (γι’ αυτούς λέγε με “δασκαλαμένοι”), μέχρι και σήμερα, από συγκεκριμένους Βούλγαρους και Σκοπιανούς πράκτορες, που διαβιούν στην κεντρική και κυρίως στην δυτική Μακεδονία, οι περισσότεροι των οποίων είναι γνωστοί στις ε/Αρχές!..

Πίσω απ’ αυτόν τον σχεδιασμό ήταν οι Κοι Π. Καμμένος και Παππάς, ως κορυφαίοι του… χορού(sic), αλλά και άλλοι πολιτικοί φερέλπιδες… ανθέλληνες ή δήθεν… υπερέλληνες (sic) και μικρόνοες τύποι, σύμβολα του τυχοδιωκτισμού και της “μάσας”!..

Ο “ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ” ήλεγξε τις ΜΥ και την “Κρατική Ασφάλεια” κατά πολύ μεγάλο βαθμό, όσο κυβέρνησε, εξαγόρασε συνειδήσεις με πολύ έξωθεν “ΣΟΡΟΣ-χρήμα”, για να λάβει κυρίως πολιτική στην Βουλή υποστήριξη για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, ενώ η ίδια ανώμαλη πολιτική μείξη, δια του Κου Παππά, προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να “πάρει” και κατά κυριολεξίαν να αλώσει, μετά από το Κράτος και το νόμιμο… Παρακράτος (νόμιμη κρατική άμυνα), και τα ΜΜΕ, και αυτά επίσης με βρώμικο και χαρακτηριστικά αήθη τρόπο!..

Σταματάμε εδώ την αναγκαία παρενθετική επεξήγηση – υπενθύμιση για την δόλια έμμεση (δια του δήθεν μεγαλεμπόρου ναρκωτικών Μαρινάκη, τον οποίον η ΜΙΤ σχεδιαστικά χρησιμοποίησε στοχεύοντας απ’ ευθείας στον Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, εκμεταλλευόμενη το μίσος προς αυτόν και την οικογένειά του, της ελληνικής καταγωγής διεθνιστικής ριζοσπαστικής αριστεράς), εισαγωγή της τ/ΜΑΦΙΑ – ΜΙΤ, στην χώρα, επί “ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛ”, σε μια εποχή που διεξήχθησαν ακόμα και κοινές επχ-σεις ΕΥΠ – ΜΙΤ μέσα στην Ελλάδα, όπως πχ στην Αθήνα, με κύριο στόχο μαχητές του “ΡΚΚ”, από μια τότε Κ-Β που υποτίθεται πως ήταν φίλα προσκείμενη στους Κούρδους αυτούς και η αριστερή της Κ-Β κή συνιστώσα, εξ ιδεολογίας, αλλά και η όμοια χουντική της έκφραση, αφού ο Κος Π. Καμμένος είχε καταγράψει παλαιότερα ικανό αριθμό παρουσιών, στην κάποτε “ελεύθερη” κοιλάδα ΜΠΕΚΑΑ!..

Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ λοιπόν με την ΜΑΦΙΑ γενικώς και ειδικότερα με την ελληνική (ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ “ΠΕΦΤΕΙ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ), ελληνική λοιπόν ή καλύτερα ελληνο-αλβανική πια ΜΑΦΙΑ και σε λίγο απολύτως αλβανική, αλλά με μέλη με ελληνική υπηκοότητα και αλβανική συνείδηση και εξάρτηση από τις Α/ΜΥ, άρα και από τις τουρκικές αντίστοιχες, μια ΜΑΦΙΑ που θα λέγεται εξ ανάγκης “ΕΛΛΗΝΙΚΗ”, χωρίς όμως να είναι!..

Με την τ/ΜΑΦΙΑ ίσχυε και ισχύει για εμάς το αυτό, όπως και με την ελληνική, στον βαθμό που αυτή δεν εμπλέκεται (πολύ δύσκολο ασφαλώς) στα της Τουρκίας θέματά μας!..

Έτσι, ξέρουμε σχεδόν τα πάντα πχ για τον Κο Α. ΤΣΑΚΙΤΖΙ, (έχουμε πολύ καλό αρχείο γι’ αυτόν και κυρίως για τις σχέσεις του με την ΜΙΤ, εδώ και πολλά χρόνια), όπως και για τον Κο Σ. ΠΕΚΕΡ, ο οποίος Κε… Φιντάν, όλως περιέργως, σιώπησε, όπως εσχάτως, και σε άλλη μας εδώ παρέμβαση, είχαμε εκτιμήσει πως θα πράξει!..

Ασφαλώς και έχουμε, για λόγους όμως καθαρά επαγγελματικούς, καθορίσει την διαπλοκή της τ/ΜΑΦΙΑ μέσα στο τ/κράτος, μιας τ/ΜΑΦΙΑ που ιδιαιτέρως σήμερα ελέγχεται σχεδόν σε βαθμό 100% από την ΜΙΤ, με ό,τι αυτό σημαίνει!.. Καταλάβατε!..

Μετά από τα παραπάνω, εκτιμούμε πως έγινε αντιληπτό πως ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ το αντικείμενο ε/ΜΑΦΙΑ και η διαπλοκή της μέσα στο Κράτος μας, ποιός είναι ποιός, τα κέρδη της, η δράση της, κλπ!.. Έτυχε όμως και αυτή “έπεσε μπροστά μας”, χωρίς ίσως αρχικώς να το ήξερε, (όχι μετά), και ενώ περιμέναμε να φύγει από το… οπτικό μας Πεδίο και τον… “Ζωτικό Χώρο” μας, κάτι τέτοιο ακόμα να συμβεί!.. Προσευχόμαστε γι’ αυτό!..

-/-

Συνεχίζουμε!

2. Θα σας παρουσιάσουμε τώρα την δική μας θέαση, την δική μας οπτική, για την ε/ΜΑΦΙΑ και κυρίως για τα όσα έλαβαν χώρα, τελευταίως, στον χώρο που αυτή ελέγχει και ταυτίζεται μαζί του και που δεν είναι άλλος απ’ τον χώρο του οργανωμένου -λεγόμενου-εγκλήματος! 

Θα αναφερθούμε στο θέμα πολύ βιαστικά και γρήγορα, άλλωστε απευθυνόμαστε κυρίως ή μόνον στους… “Ειδικούς” των κρατικών μας υπηρεσιών!

α. Μαφιόζικος ανταγωνισμός, με βάση την πολιτική!

Από την μια πλευρά έχουμε ή είχαμε τους Χουντο-Αριστερούς Μαφιόζους! (Συμμαχία Χουνταίων των ΑΝΕΛ και γενικώς, με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και παλαιούς ΚΚΕ-δες, ως ένα ένοπλο παρακράτος, για την κατίσχυση των Αριστερών στην χώρα, μαζί με τα “μεγάλα” και “νέα ε/επιχειρηματικά πορτοφόλια”)!..

Ενδεικτικώς: Α’ Ομάδα! (Δεν θα αναφερθούμε στις… διαπλοκές τους και στα… υποσύνολά τους).

Στεφανάκος → ΚΚΕ : Νεκρός.

Παπαχρήστου → Χούντα (ΑΝΕΛ, κλπ) : Νεκρός.

Μάλαμας (Οικονομική “Ουρά” των Στεφανάκου – Παπαχρήστου) : Νεκρός.

-/-

Από την άλλη πλευρά έχουμε ή είχαμε τουλάχιστον, τους τάχα μου “Δεξιούς” και κυρίως τους φερόμενους(!) ως σημερινούς Κυβερνητικούς Μαφιόζους, οι οποίοι έμοιασε να δραστηριοποιήθηκαν και πάλι, αλλά άκρως ερασιτεχνικά, για μια σειρά από λόγους “αμυντικο-επιθετικογενείς”, με τον ερχομό της ΝΔ “στα πράγματα”!..

Ενδεικτικώς: Β΄Ομάδα! (Επίσης, δεν θα αναφερθούμε στις… διαπλοκές τους και στα… υποσύνολά τους).

Καπετανάκης : Νεκρός.

Ασημακόπουλος “Μαύρος” ή “Γύφτος” : Νεκρός. / ΠΑΟ

Καπίρης “Κεφάλας” : Νεκρός. / ΑΕΚ

Καραϊβάζ / Δημ-φος, που είχε ως Πληροφοριοδότη τον Καπετανάκη : Νεκρός. (Η γυναίκα του παλαιά ήταν υπάλληλος της ΕΥΠ).

-/- 

Μια γρήγορη και “εύκολη” 1η θέση – απάντηση, στο ερώτημα ποιός σκότωσε όλους αυτούς τους παραπάνω πρωτοκλασάτους και φερόμενους ως… Αρχηγούς της ε/ΜΑΦΙΑ, θα ήταν η εξής: “Σκοτώθηκαν μεταξύ τους”!

Εμείς εκτιμούμε και λέμε “ΟΧΙ”!.. Δεν σκοτώθηκαν μεταξύ τους!..

Μια άλλη, , λίγο πιο “δύσκολη”, σε σχέση με την 1η, θέση – απάντηση, θα ήταν ότι τους σκότωσε η “ΕΥΠ” ή η “ΕΛΑΣ”, οι οποίες ακόμα δεν έχουν μεταξύ τους απολύτως… ειρηνεύσει!..

Ποιά όμως ΕΥΠ και ποιά “ΕΛΑΣ” είναι το βασικό, το κύριο και πρώτιστο ερώτημα!

Εμείς εκτιμούμε και λέμε και πάλι “ΟΧΙ”!..Δεν τους σκότωσαν ούτε η ΕΥΠ, ούτε η “ΕΛΑΣ”!..

Οι θεσμοί αυτοί δυστυχώς παραμένουν ακόμα απολύτως κομματικοποιημένοι και όχι, ως όφειλαν να είναι, “ΕΘΝΙΚΟΙ”, θεσμοί που και στο εσωτερικό τους, ακόμα και σήμερα, λόγω ακριβώς αυτού του “Εθνο-διαλυτικού” Κομματισμού, είναι διηρημένοι !.. (Υπό κάποια συγκεκριμένα δεδομένα, παραδοχές και συνθήκες, θα μπορούσε βεβαίως κανείς να ισχυριστεί ότι όλοι οι παραπάνω δολοφονήθηκαν από τον έναν ή τον άλλον θεσμό, από κάποιους εισέτι… διαβιούντες σε αυτούς μοναχικούς… “λύκους”, που ελέγχουν ή επηρεάζουν, ακόμα, συγκεκριμένα “Κέντρα Αποφάσεων”).

Δεν κρίνουμε σκόπιμο να γράψουμε την εκτίμησή μας για το ποιός θεσμός (ΕΥΠ – ΕΛΑΣ) ήταν ή είναι πίσω από τις παραπάνω 2… αρχηγικές “Ομάδες”, πότε, πώς, κλπ, αφού άλλωστε, για τώρα τουλάχιστον, δεν έχει κανένα νόημα!..

Μια 3η θέση – απάντηση θα ήταν οι παραπάνω, για κάποιους λόγους, να έχουν σκοτωθεί από ξένες ΜΥ!

Εμείς και πάλι εκτιμούμε και λέμε “ΟΧΙ”! 

(Υπό την παραδοχή και πάλι κάποιων πολύ πιο μικρών όμως και πιο… στενών δεδομένων και υπό “ευρεία εννοία”, θα μπορούσε να ήταν δολοφονίες από ξένες ΜΥ)!..

Τί εκτιμούμε εμείς τώρα, πως έχει συμβεί! (4η Θέση – Απάντηση). Διαβάστε παρακάτω:

Εμείς εκτιμούμε πως όλοι οι παραπάνω έχουν δολοφονηθεί από την “Ομάδα Β. ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ”, “Ομάδα” που λαθροβιοί εδώ και πολλά χρόνια (ο Β. Π. “αγνοείται” από το 2006, όταν -και δια Ε/Π- δραπέτευσε των Φυλακών Κορυδαλλού) και η οποία “Ομάδα” είναι αριστερο-αναρχο-ριζοσπαστικής αποκλίσεως (ΣΥΡΙΖΑ 80%, “Αναρχικοί” και ΚΚΕ από 10%) και η οποία είναι μεικτή, ήτοι αποτελείται εκτός από Έλληνες και από Αλβανούς, Γεωργιανούς και εσχάτως και από ένιους Σύρους και Πακιστανούς, ως επιλεγέντες από την… Κ19! Αχαχαχαχαχαχαχα!……

Η “Ομάδα” αυτή και(!) έχει δολοφονήσει και(!) δεν φαίνεται πουθενά!.. Πολύ σημαντικό επιχειρησιακά!..

Η “Ομάδα” αυτή έχει διασυνδέσεις παντού στο Κράτος, δια μέσου… ριζών και… παραφυάδων κυρίως του “ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ”* (STOP), όπως είναι συγκεκριμένες αναρχικές Ομάδες και… αντι-εξουσιαστικές(sic) Οργανώσεις (σφραγίδα και μη), Οργανώσεις δήθεν… ακτιβισμού, όπως μας τις… επέβαλαν λεκτικά να τις λέμε, σαν τον… “Ρουβίκωνα”, κλπ, και δραστηριοποιείται στα ακόλουθα!..

* Επί “ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ” η Ομάδα αυτή… ενηλικιώθηκε (sic) / ανδρώθηκε! Καταλάβατε!..

  • Συμβόλαια Θανάτου και Ενοικιάσεις Δολοφόνων! (Πιθανότατα μέχρι και με… Ευρωβουλευτές, … Βουλευτές, κλπ)!..
  • Εμπόριο και Διακίνηση ναρκωτικών!
  • Λαθρεμπόριο πάσης φύσεως και κυρίως ανθρωπίνων ψυχών προς Ελλάδα, από Τουρκία και Β. Αφρική, αλλά και από Ελλάδα προς Δ. Ευρώπη!
  • Διακίνηση οπλισμού και πυρομαχικών από τα Βαλκάνια στην χώρα μας!
  • Εκπαίδευση στα όπλα – πυρομαχικά διαφόρων μελών παρακρατικών – αντιεξουσιαστικών Ομάδων!
  • Πορνεία.
  • Μπραβιλίκι, κλπ, κλπ, κλπ.

β. Μαφιόζικος ανταγωνισμός, με βάση κάτι άλλο, πλην της πολιτικής!

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο!

-/- 

 

3. Ειδικότερα:

(Επειδή οι της “Ομάδος” Β.Π. “έπεσαν” πάνω μας, νομίζοντας πως όπου ζει κάποιος “ΑΓΓΕΛΟΣ” δεν θα σκεφτόταν πχ η… χαζή “ΕΛΑΣ” ή η ΕΥΠ και τελικώς ούτε και οι ίδιοι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, πως μπορεί να συμβιούν και… διάολοι έχοντας “αγγελική” κάλυψη, ξεχνώντας οι ανόητοι πως η εκπαίδευση των “ΑΓΓΕΛΩΝ” είναι μια από τις καλύτερες παγκοσμίως και πως θα ήταν αδιανόητο να μην είχαν διδαχθεί την επιχειρησιακή πρακτική με τίτλο “στην φωλιά του λύκου”, που για την ιστορική σας και μόνον γνώση ή για υπενθύμιση σε κάποιους άλλους, αλλά λίγους και… μερικούς, δίδαξε στο Πεδίο ιδανικά, την περίοδο 1955-1959 στην Κύπρο, ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ “ΔΙΓΕΝΗΣ”, ο οποίος κρυβόταν στα υπόγεια του βρετανικού αστυνομικού σταθμού στην Λεμεσό)!..

Διαβάστε λοιπόν τις… εκτιμήσεις μας!

  • Ο δολοφόνος του Καπετανάκη και του Καραϊβάζ είναι “ένα και το αυτό” πρόσωπο.
  • Ο δολοφόνος των 2 παραπάνω είναι “νοικιασμένος” δολοφόνος Αλβανο-Κοσοβάρος, ηλικίας 35 ετών και ύψους σχεδόν 190 εκ., μελαχρινός, με λευκό δέρμα, με σκληρό, αγριωπό, αλλά φοβισμένο βλέμμα, (που σημαίνει ότι έκανε – κάνει τα πρώτα του βήματα στον… χώρο, ως εκτελεστής), αρκετά γυμνασμένος, ο οποίος από τα τέλη Οκτ. του 2020 / αρχές Νοε 2020 διέμενε κρυφίως και ησύχως σε διαμέρισμα στο κέντρο των Αθηνών! (Κυρίως τις νύχτες, αλλά και μερικά πρωϊνά, όταν δεν πήγαινε προφανώς σε… διακανονιστικά “ραντεβού”, φεύγοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου και το διαμέρισμά… του).
  • Το διαμέρισμα αυτό ανήκει σε Έλληνα, ο οποίος είναι λαθρέμπορος ανθρωπίνων ψυχών, ζει στην Καλαμάτα, απ’ όπου φέρεται και να κατάγεται, είναι ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου, κάτι που διευκολύνει ή διευκόλυνε, (αν σταμάτησε την “μηχανή”), το… θεάρεστο λαθρεμπορικό έργο του!..
  • Ο Κος αυτός είναι παντρεμένος με ξένη!
  • Ο εγχειρισμένος στην κοιλιά, Κος αυτός, προηγουμένως είχε νοικιάσει το διαμέρισμα σε πλούσια οικογένεια 2 Σύρων αδελφών, τον έναν των οποίων, όταν κάποια στιγμή γύρισε μόνος του, για κάποιο λόγο προφανώς, στην Μ. Ανατολή, τον “τσίμπησε” η ΜΟΣΑΝΤ! (Τον είδαμε σε πληροφορία, στο Διαδίκτυο)!..
  • Την οικογένεια αυτήν, ο εκλεκτός αυτός Κος εκ Καλαμών, την “έβγαλε” Ιταλία και απ’ εκεί αυτή, μέσω άλλων διαύλων, θα πέρασε Γερμανία, όπου και ήθελε να μεταβεί!..
  • Αργότερα στο ίδιο αυτό διαμέρισμα εμφανίστηκε να διαβιοί κρυφά ικανός αριθμός “λάθρο” (πάνω από 20 άτομα), χρησιμοποιώντας το διαμέρισμα ως… “διαμετακομιστικό σταθμό”, πιο μετά άλλη οικογένεια Σύρων, (4μελής), η οποία έμεινε για λίγο, διότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις του Καλαματιανού, όπως τα μέλη-της είπαν πριν φύγουν σε έναν Μπαγκλαντεσιανό μικρο-“Σουπερ-Μαρκετίστα” της γειτονιάς, λέγοντάς του πως του έδιναν 4Χ 500 = 2000 Ευρώ, τον μήνα!..
  • Πιο μετά ήλθαν και Αφγανοί… ένοικοι, αλλά ο Καλαματιανός δεν ήξερε -υποτίθεται- τίποτα, αφού μιλούσε για υπενοικίαση του διαμερίσματός του, και για προφανές ξεκάρφωμα πήγε και παραπονέθηκε στο οικείο Α.Τ., ενώ προηγουμένως είχε πει, και με στεντορεία την φωνή, στους Αφγανούς (στον έναν εξ αυτών), “δώσε μου 2000 Ευρώ τώρα και μείνετε μέσα για 1 μήνα”, κάτι που αυτός δεν δέχθηκε!..
  • Το διαμέρισμα αυτό (στο οποίο γινόταν και ευρεία χρήση ναρκωτικών) έμεινε κενό μετά, για ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι και του ερχομού του Κοσοβάρου… φίλου μας!..
  • Στο διπλανό διαμέρισμα διαβιοί και ένας καταζητούμενος, πρώην… “μεγάλος” (sic) της νύχτας και νυν γνωστός και πολύ φίλος του Β. Π., εμπεπλεγμένος σε πολύ βρώμικες υποθέσεις, όπως στην υπόθεση του ριφιφί στην τράπεζα εργασίας, το 1992, όπου τον είχε “δώσει” ένας Σύρος… , σε υποθέσεις πλαστών ομολόγων, σε υποθέσεις εκβιασμών, συμμετοχής του σε 4 (αν δεν σφάλλω) απόπειρες ανθρωποκτονίας, (και μια “έμμεση” στον Καναδά, όπου σκοτώθηκαν μια μάνα με το μικρό της κοριτσάκι, όταν αυτός… μεγαλουργούσε εκεί), κλπ, και ο οποίος ήταν αυτός που, όπως εμείς εκτιμούμε, “συνέστησε” το υπόψη διαμέρισμα ως… άντρο / ως… γιάφκα, στον Β. Π. και στους “ανθρώπους” του, όταν αυτοί προφανώς (θα) τον ρώτησαν σχετικά, για το πού θα μπορούσαν να κρύψουν τον Αλβανο-Κοσοβάρο φονιά!.. (Σε γνώση πάντα και του Καλαματιανού, τον οποίον και θα χρημάτισαν καλά, αφού 2 φορές του είχαν άλλοι ένοικοι τηλεφωνήσει, λέγοντάς του πως κάποιος διαμένει στο Δ. του και αυτός δεν ήλθε να δει τί γίνεται, με αφορμή δήθεν την καραντίνα, την οποίαν όμως ο ίδιος “έσπασε” και ήρθε 1 ημέρα μετά που έφυγε ο καλός Αλβανο-Κοσοβάρος φίλος μας)!..
  • Ο τέως αυτός “μεγαλο-νύχτας” είναι βαρύς χρήστης ναρκωτικών ουσιών, από καιρού εις καιρόν! Όπως μαθαίνουμε, όταν πάει στους άλλους… κόσμους του, βρωμάει… λαδίλα όλη η πολυκατοικία!..
  • Ο ίδιος αυτός, 73 άρης πια, … Κος, 15 ημέρες προ της δολοφονίας του τέως πυγμάχου Καπίρη στην Μεταμόρφωση (μέσα Μαϊου του 2020 νομίζω ήταν), μιλούσε κάθε βράδυ μετά τις 10 στο κινητό του, με κάποιον, χωρίς όμως λόγω της φωνής του να αναγνωρίζεται το τί έλεγαν!.. Ο Κος πάντως αυτός, ο τέως “μεγαλο-νύχτας” ήταν… ζωηρός!..
  • Για εμάς είναι προφανές ότι ήξερε καλά, ο Μανιάτης αυτός, πρώην “βαρύς” Χουνταίος και νυν… ξεπεσμένος “Αριστερόφιλος”, ήτοι φίλος και γλείφτης Αριστερών ομοίων του ή περίπου… , τους δολοφονημένους της Ομάδος Καπετανάκη, όπως και τον ίδιον τον Δ. Κ., και τους οποίους, για κάποιους λόγους, ήθελε να εκδικηθεί! Ίσως να πίστευε πως τον είχαν καρφώσει αρκετά παλιότερα στην Αστυνομία και του δόθηκε η ευκαιρία να τους “φάει”, όταν η μεικτή Ομάδα Β.Π. θέλησε να γίνει, με ή χωρίς εντολή τρίτων (αυτούς τους “τρίτους” δεν θα τους εξετάσουμε τώρα), η απόλυτος κυρίαρχος στον χώρο της ΜΑΦΙΑ στην Ελλάδα!
  • Ο Β.Π., που είναι πράγματι πολύστροφο άτομο, μοιάζει σαν να μην έχει καταλάβει πως οι Αλβανοί συμμορίτες του, όταν διαταχθούν από τις ΜΥ τους, ίσως λίγο πριν από την έναρξη ενός Ε-Τ πολέμου ή και νωρίτερα ακόμα, θα “φάνε” και τον ίδιον, ώστε να γίνουν εκείνοι οι μόνοι και απόλυτοι κυρίαρχοι της ΜΑΦΙΑ στην χώρα μας, που θα αποκαλείται ελληνική, αλλά θα είναι αλβανική και συνεπώς και… τουρκική!..
  • Ο  Αλβανο-Κοσοβάρος ήλθε στο Δ. 5, 6 ημέρες πριν από την δολοφονία του Καπετανάκη και έφυγε την επομένη της δολοφονίας του Καραϊβάζ!.. Στο Δ. συνήθως διέμενε 3 με 4 ημέρες (νύχτες ορθότερα) την εβδομάδα, γεγονός που σημαίνει πως τις υπόλοιπες διέμενε και κάπου αλλού, ως “εναλλακτική δικλείδα ασφαλείας” του!..
  • Μια ημέρα μετά που έφυγε ο… φίλος μας Αλβανο-Κοσοβάρος, εμφανίστηκε και ο Καλαματιανός ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, χωρίς να έχει λήξει η καραντίνα και να έχει επανέλθει και πάλι η ελεύθερη μετάβαση των πολιτών, από Νομό σε Νομό!..
  • Τον Κοσοβάρο αυτόν τον πήρε από την περιοχή, μια εβδομάδα μετά την δολοφονία του δημ/φου, άλλος Αλβανός, “σύνδεσμος”, και τον… “διέφυγε”** (sic), κρύβοντάς τον αλλού, μέχρι σιγής του… Καραϊβαζικού κουρνιαχτού και της εύκολης ακολούθως επιστροφής του στα Πάτριά…  του! (“Με στοίχημα”  και εκ προτέρας εμπειρίας μας, σαν αυτής των δολοφονιών του 2008 στην Ηλεία με την φωτιά, αυτός μπήκε στην χώρα λίαν πιθανώς κανονικά και με Σκοπιανό διαβατήριο) !
  • ** Η περιοχή βρίθει Αλβανών και μάλιστα οργανωμένων, από πρώην στελέχη των ΑΕΔ και νυν πράκτορες των ΜΥ του νέου καθεστώτος, οι περισσότεροι των οποίων παραμένουν Χοτζικοί, και οι οποίοι ελέγχουν την περιοχή ή και(!) την περιοχή του Κέντρου της πρωτεύουσας, αναφέροντας στην Πρεσβεία τους (στο Νο “2” που είναι ο υπεύθυνος των ΜΥ τους στην χώρα μας), η οποία και τους κατευθύνει, συντονίζει, κλπ!.. Πολλοί εξ αυτών των Οργανωτών ζουν ή εργάζονται κυρίως, σε περιοχές εγγύς στρατιωτικών εγκαταστάσεων των ΕΕΔ, για ευνοήτους προφανώς λόγους!.. (Δεν θα σας γράψουμε πού εργάζονται, επίσης για προφανείς λόγους).
  • Ο Β. Π. ζει στην ίδια περιοχή του κέντρου των Αθηνών, είναι εγχειρισμένος (έχει κάνει πλαστική στο πρόσωπο), και είναι πολύ αδύνατος. Στην περιοχή αυτή ζούσε και ο λαχειοπώλης πατέρας του και η οικογένειά του κατά τα παιδικά του χρόνια, όταν και κατέβηκαν από το χωριό τους στο Ν. Τρικάλων. Ο Παλαιοκώστας κυκλοφορεί με πολύ παλιά ΙΧ ή με μηχανάκια και πάντα κατά τις νυχτερινές ώρες!..
  • Σήμερα το διαμέρισμα του Καλαματιανού ή αλλιώς της… “Παρθένας”,  το νοικιάζει μια Βουλγάρα (πιθανότατα τέτοια είναι η εθνική καταγωγή της), περίπου 60 ετών, η οποία το έχει μετατρέψει σε “Οίκο Ανοχής”! Φέρνει γυναίκες (είναι όλες “φωτογραφημένες” από εμάς, όπως και τα μέσα με τα οποία έρχονται) και στην πολυκατοικία γίνεται χαμός, θεωρώντας η Βουλγάρα πως οι λοιποί ένοικοι είναι μαλάκες και δεν καταλαβαίνουν τίποτα!..
  • Όταν ο διαχειριστής της πολυκατοικίας τηλεφώνησε στον Καλαματιανό ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, (είναι Καλαματιανός και αυτός, από το Πεταλίδι), και του είπε για την νέα νοικάρισσα, εκείνος του απάντησε: “Ρε παλιόπουστα, όλο προβλήματα μου δημιουργείς” και του το “έκλεισε” !..  Κρίνατε μόνοι σας, τώρα!
  • Η ΝΤΑΝΙΕΛΑ, όπως λέγεται η Κα… Τσατσά, αχαχαχαχα, είναι προφανές ότι ανήκει σε κύκλωμα, το οποίο, αν μπείτε στο Διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε, όπως μας λένε, πως έχει και συνομιλίες, όπου Κος του… “κόλπου” μέμφεται άλλον (παλιόν πελάτη), για το γεγονός ότι αυτός δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλείας και του λέγει πως του βάζει “Χ”! (Θυμίζω πως ο Καπετανάκης εφέρετο ως αρχι-διακινητής πορνών, κυκλωμάτων πορνείας, κλπ, “θέμα” που μετά την εκδημία του ίσως να ανέλαβαν οι Αλβανοί του Β.Π.)!..
  • Και ρωτάμε, επειδή κάποιοι μας πλησίασαν και μας ζήτησαν βοήθεια, τους… Κους αυτούς! Είναι δυνατόν σε πολυκατοικίες, όπου μένουν οικογένειες, νέοι, γέροι, παιδιά, άρρωστοι και μη, κλπ, κλπ, κλπ, και τέλος πάντων είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια “Κέντρα” μέσα σε πολυκατοικίες; Υπήρχαν ή υπάρχουν μήπως στην Αλβανία ή στην Βουλγαρία, κλπ, εκεί όπου ζουν τίμιες οικογένειες Αλβανών, Βουλγάρων, κλπ;
  • Με τόσα εκ-ρια ευρώ που βγάζετε ρε σεις, έρχεστε σε μια πολυκατοικία που ζουν απλοί και φιλήσυχοι πολίτες την δύσκολη σημερινή ζωή τους, να κάνετε τα… μαγαζιά σας;
  • Δεν μπορείτε να βρείτε άλλους χώρους, κλπ και να κάνετε ό,τι θέλετε;
  • Πιστεύετε πραγματικά ότι μπορείτε να ξεφύγετε από το Κράτος, αν αυτό θελήσει πραγματικά να σας “βγάλει”;
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΑΘΛΙΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ;
  • ΑΚΟΜΑ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ;
  • ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΧ ΤΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ, ΣΑΝ ΣΦΥΡΙΕΣ, ΤΩΝ ΚΡΕΒΒΑΤΙΩΝ… ΠΟΥ… ΑΓKΟΜΑΧΑΝΕ; KAI OK ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ MENEI “ΑΓΓΕΛΟΣ” ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο “ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ” ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ;
  • Σκεφτήκαμε να ενημερώσουμε την ΕΛΑΣ, η οποία όμως δεν ασχολείται! Άλλωστε δεν ξέρουμε να… ενημερώνουμε, αφού ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, “ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ”; Δηλαδή ένα θέμα πχ γιαφκών αποθηκών οπλισμού σε κάποια περιοχή των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης, ένα θέμα τρομοκρατίας, ένα θέμα φλέγον, μείζον και επείγον, ένα σοβαρότατο θέμα, όταν θελήσει να το αναφέρει ένας πολίτης στο Κράτος, θα το πει στον πρώτο ερωτώντα αυτόν Αστυνομικό της Ασφαλείας ή στον όποιον έντιμο Αστυνομικό, σκοπό του όποιου ΑΤ ή σε έναν όμοιο σε μια τηλεφωνική γραμμή και όχι δια ζώσης και σε κάποιον περίπου ικανό να εκτιμήσει τί ακούει; Και στο “φινάλε – φινάλε” πού ακούστηκε να μην μπορεί ο φορολογούμενος πολίτης να μιλήσει, και μάλιστα εύκολα, στην “ΕΛΑΣ”, στις ΕΕΔ, στην ΕΥΠ, κλπ;
  • ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΑΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΒΑΡΕΙΣ ΣΕ ΙΣΧΥΡΑ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΕΔ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΚΤΗ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΑΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Α-ΛΗ-ΤΕΙ-Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΠΑΦΕΣ!..
  • ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε/ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η(ΔΙΑΖ) ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΠΟΔ/ΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Η (ΔΙΑΖ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ “UÇK”, ΜΠΑΣ ΚΑΙ… ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΝΤΑΝΙΕΛΑ!..
  • ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΧ ΤΗΝ… ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟ ΠΡΩΗΝ “ΜΕΓΑΛΟ-ΝΥΧΤΑ”, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ, ΕΙΤΕ Η ΕΥΠ, ΒΓΑΛΕΙ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΩΣ “ΠΗΓΗ”! (ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ)!..
  • ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΟΜΑΔΑ” ΤΟΥ Β.Π., ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ… ΝΤΑΝΙΕΛΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΗ (3) ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΝ!.. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΛΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ… ΜΑΡΤΥΡΙΟ, ΤΗΣ… ΝΤΑΝΙΕΛΑΣ, ΚΛΠ! ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΡΕ ΣΥ Β.Π. (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ) ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ-ΤΟΥ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!..
  • ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟ ΧΡΥΣΟΧΟϊΔΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ… ΝΤΑΝΙΕΛΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΡΕ Β.Π. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ), ΟΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΠ-ΝΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥ, ΚΛΠ!.. ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο… ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ Π-Θ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΓΑΛΛΟΙ, ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΦΥΓΑΝ)!
  • ΔΕΝ ΣΟΥ “ΚΟΒΕΙ” ΛΟΙΠΟΝ, ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ; ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΙΣΩΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ “ΔΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ” ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΤΕΙΝΩ, “ΟΧΙ ΠΙΑ, ΕΣΤΩ… ΤΟΣΟ”!..
  • ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΕΣΤΩ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕ “RPG” ΒΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Α/ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΤΙ ΛΕΣ;

Καταληκτικά, και πάλι χωρίς περιστροφές, το όλο θέμα το έχουμε “δέσει” και από νομικής πλευράς, και από κάθε (!!!) άλλη, είτε  επέμβει η … κουφή Πολιτεία, είτε όχι!..

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ, ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΗΡΕΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠ-ΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ, ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!.. ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ!

ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΒΡΕΙΤΕ-ΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ!.. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ… ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΟΙ… ΝΤΑΝΙΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΙΚΟ ΜΑΣ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!..

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ-Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ. 

1. Η πιθανότητα να έχουμε κάνει λάθος ή λάθη στο παραπάνω “ειδικό άρθρο”, με βάση το βιβλίο που σας γράψαμε εισαγωγικά, είναι βεβαίως υπαρκτή, αλλά ποσοστιαία είναι μικρότερη του 1%!

2. Δεν προβήκαμε σε ανάλυση του οργανογράμματος της Ομάδος του Β.Π., όπως εμείς το εκτιμούμε και στις όποιες διασυνδέσεις του, καθ’ όσον δεν υπήρχε αποχρών λόγος! Όμως απ΄τα λίγα που διαβάσατε παραπάνω, εκτιμούμε πως όλο και κάτι μπορείτε να αντιληφθείτε, φίλοι αναγνώστες!..

3. Παρακαλούμε, προσοχή παρακαλούμε γράφουμε, όλοι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, όπως και όλα τα στελέχη των ΕΕΔ – ΕΛΑΣ – ΕΥΠ, όπως επίσης και οι όποιοι παράνομοι, που δεν παύουν μόνον να είναι και αυτοί μέλη της μεγάλης εκείνης πιατέλας του… Παπαγιαννόπουλου στην ε/ταινία “Η ΒΙΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ”, αλλά να είναι παράλληλα και ανθρώπινα όντα, δημιουργήματα του ίδιου ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΘΕΟΥ ΜΑΣ, να ανατρέξουν στο λεξικό και κυρίως σε εννοιολογικό, αν αυτό είναι δυνατόν,  και να δουν την ερμηνεία – σημασία της λέξεως “ΣΕΒΑΣΜΟΣ” και κυρίως της λέξεως “ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ” !!!..

4. Σας προτείνουμε, να πάτε εδώ και να βρείτε το παλιότερο άρθρο μας, με τον τίτλο “ΓΕΡΟΣΤΑΘΗΣ”, κλπ!.. Θα ήταν χρήσιμο, αν όχι και ωφέλιμο!..

5. Θα πούμε σύντομα και κάποια χρήσιμα περί Τουρκίας και πάλι θέματα! Συντονιστείτε λοιπόν!..

 

” Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ ΗΜΩΝ”!.. 

 

-/-