ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ… ΜΙΣΟΣ!

Φίλοι μου!

                                                                             ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ“!

– Ακόμα δεν γύρισα από τα θλιβερά, και πάντα εκ Θεού, που βιώνει η κάθε οικογένεια, και γέμισα, για 2 λόγους, οργή!

– Πρώτα απ’ όλα, και επειδή εδώ λέμε τα πράγματα ως ακριβώς έχουν, διαβάστε παρακάτω!

– Σας είχα γράψει προ καιρού για την Μαρίκα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τον αγώνα που είχε κάνει στις αρχές της 10ετίας του 1990, όταν ο σύζυγός της ήταν Π-Θ της χώρας μας, για να φτιάξει, στην Πεντέλη, απ’ όσο θυμάμαι, Ίδρυμα για ΑΜΕΑ, (νομίζω για παιδιά), κάτι που και η ίδια -ουσιαστικά- ήταν!

– Θα θυμάστε επίσης που σας είχα γράψει ότι είχε δώσει και ένα τεράστιο ποσό, για το σκοπό αυτό, και ο μεγαλοεπιχειρηματίας Λάτσης, ο ζων ακόμα τότε, πατέρας και Πατριάρχης της γνωστής μεγαλοεπιχειρηματικής Οικογενείας.

Το όνειρο της γυναίκας αυτής πολεμήθηκε, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, από την τότε Αντιπολίτευση, και κυρίως από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συγκεκριμένα, από κάποια πολιτικά, (και ασφαλώς και ανθρώπινα, λόγω της ειδικής περιπτώσεως του έργου), λέσια, από κάποιους κρυφο-Κομμουνιστές, απ’ τους πολλούς που είχαν βρει… καταφύγιο τότε στο Κόμμα του Α. Γ. Παπανδρέου, υποδυόμενοι τους… Δημοκράτες!

– Και τί δεν είπαν! Στόχος τους ήταν να προσβληθεί η εντιμότητα του τότε Π-Θ Κων-νου Μητσοτάκη , καθώς και το να μην γίνει ποτέ ένα τέτοιο ΘΕΑΡΕΣΤΟ έργο, που θα έσωνε, στο διάβα του χρόνου, χιλιάδες παιδιά και γενικά ανθρώπους και θα έδινε και μια ανακούφιση σε χιλιάδες οικογένειες, που υπέφεραν και υποφέρουν!..

– Έτσι, έριξαν όσο περισσότερη βρωμιά μπορούσαν, σε ό,τι αφορούσε την εύρεση των πόρων, (δεν θέλω να γράψω σχετικά), και έφτασαν στο σημείο να προσβάλλουν σκαιότατα και τον Λάτση, αναφερόμενοι στο… “βρώμικο παρελθόν του” και συγκεκριμένα στο ότι πλούτισε στην Κατοχή, όντας “Μαυραγορίτης”, και, και, και!..

– Το αποτέλεσμα; Το έργο δεν έγινε ποτέ!

– H Κα Μαρίκα, που ποτέ δεν είχε εμπλακεί στην πολιτική, ούσα Κυρία και αγαπητή και από μη ΝΔούληδες, λόγω του ήθους της, θα έκλαψε σίγουρα για την ανθρώπινη κατάντια, ενώ ο Λάτσης, αφού καθύβρισε την ισχύουσα ελληνική πολιτική πραγματικότητα και τους εκφραστές της, ζήτησε και πήρε τα λεφτά του πίσω!..

– Έτσι κάπως έχει η όλη ιστορία και νομίζω ότι όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να ερευνήσετε και μόνοι σας! Σημειώνω πως ο Κ. Μητσοτάκης είναι ακόμα “εν ζωή”!..

– Γιατί επανήλθα ή γιατί οργίστηκα;

– Διότι, μας διάβασε εδώ η Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ (συγκεκριμένα τα Όργανα του Νεο-κομμουνιστή επικεφαλής της Κ-Β κής προπαγάνδας, Κου Παππά / μας διαβάζουν και αυτοί συστηματικά) και έδωσε το θέμα στον… ΑΜΕΑ(!) Υπουργό ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ, πρώην στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., για να το εκμεταλλευτεί πολιτικά αυτός και ασφαλώς και η Κ-Β!

– Βγήκε λοιπόν (και αυτός Πασχαλιάτικα, στις ημέρες του Θείου Πάθους και της Αγάπης), μαζί με τους εντολοδόχους αθέους και το… Σωματείο τους, μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που καθύβρισαν το Άγιο ΦΩΣ, δηλαδή την Τριαδική ΘΕΟΤΗΤΑ, “την πλάσασα το ΣΥΜΠΑΝ και εμάςκαι έμμεσε πάνω στη μνήμη της γυναίκας αυτής και στο ανεκπλήρωτο όνειρό της, απλώς και μόνον για να κτυπήσει τον νυν Αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! (Όσοι φέρουν το επώνυμο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ πρέπει να … πεθάνουν, αφού έχουν βαριά… αμαρτήσει! Προφανώς και οι… γάτες ή οι…  σκύλοι ή και τα… καναρίνια της οικογένειας αυτής, αν έχουν, θα πρέπει να… ψοφήσουν, κλπ, κλπ, κλπ)!..

– Και γράφω εγώ, εδώ και τώρα, 2, 3, (σχετικά με τον βρωμερό… εμμετό του), λόγια, προς τον ΑΜΕΑ(!) Υπουργό ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ!

– Ρε ξεφτίλα, που θες να λέγεσαι και άνθρωπος, αντί να ΕΠΑΙΝΕΣΕΙΣ τη γυναίκα αυτή, και το όραμά της, μια γυναίκα που ήταν σαν και εσένα ΑΜΕΑ, καθήμενη σε μια καρέκλα για χρόνια, κλπ, κλπ, κλπ, βγήκες, μόνο και μόνο για να κτυπήσετε εκεί στην βρωμο-Κ-Β σου, τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και τί είπες, ρε τάχα μου… αντάρτη; Νομίζεις ότι ο κόσμος δεν ξέρει τί γίνεται ρε απάνθρωπε και δήθεν μαχητή των φτωχών και αδυνάτων;

– Να στο πω και αλλιώς, (αν και δεν είμαι του πνεύματος αυτού, που εσείς τόσο… αγαπάτε, αλλά εκεί φέρατε τον κόσμο ρε πουθενάδες), να το πω και σε εσένα και σε όλους τους άλλους εκεί στους… “Τίμιους ΣΑΝΕΛ”, του … “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ”, της ΑΘΕΪΑΣ, της ΑΝΑΡΧΙΑΣ, του ακραίου μαυρο-κόκκινου ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟΥ, του ΜΠΑΧΑΛΟΥ και της ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ, των “πάρτις” των ΜΚΟ και του SOROS, των αχαλίνωτων ΨΕΜΜΑΤΩΝ και της ατέλειωτης προς το λαό μας ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ, και άλλων πολλών! Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω!

– Μακάρι να γινόταν το έργο αυτό και ας ήτανε τα χρήματα και κλεμμένα ρεεεεεεεεεεε ή και ο χώρος… καταπατημένος, που τίποτα απ’ όλα αυτά όμως δεν είχε συμβεί! Αυτό σε πείραξε; Βρέθηκε μια γυναίκα και σκέφτηκε τον ΠΟΝΟ των ομοίων της και όχι μόνον, σκέφτηκε την ανθρώπινη δυστυχία και πέσατε να την… κρεμμάσετε ζωντανή και νεκρή! Φτου σου ρε ξεφτίλα, φτου σου!

– Από το 1974 και την… περίφημη Μεταπολίτευση, πόσα έργα τέτοιου χαρακτήρα έγιναν στην Ελλάδα, ρε; Πόσα έργα έγιναν ρε, για να ανακουφιστούν η φτώχεια, τα ορφανά, οι πάσχοντες από ανίατες αρρώστιες, οι αναξιοπαθούντες γενικώς, κλπ; “Από ένα, έως κανένα”, όπως λέει ο λαός ή όχι; Ντροπή σου ρε! Δεν καταλαβαίνεις ότι προκαλείς με την αισχρότητά σου ρε Αντί-Χριστε, που σε προβάλλουν, κατ΄ εντολήν σου, και ως τάχα μου… Ψάλτη, σαν τον Χοντρό ομόσταβλό σου, αυτόν που δεν… είδε την Ποντιακή Γενοκτονία, κλπ, κλπ, κλπ;

– Και μας απειλείς και από πάνω, με βάση την πολιτική τακτική σας, με βάση τη στρατηγική σας, αυτήν του μίσους, ρε… Κολο-Νεο-Κομμουνιστο-Τσαβίστα, πως ξέρεις από… αντάρτικο! Δηλαδή μας λες, για να φοβηθούμε τάχα, πως θα μας ξαναπεράσετε, (μετά από την περίοδο 1943 – 1949), λεπίδι και πάλι, εσύ και οι όμοιοί σου / οι όμοιοί σας, αφού ουσιαστικά σε εμάς τους μη ισχυρούς αντιπάλους σου, όπως μας έχετε καταγράψει μέσα στους αρρωστημένους εγκεφάλους σας, απευθύνεσαι ρε.. Ψάλτη, μιας και οι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ δεν θα κινδυνέψουν, σε μια τέτοια περίπτωση, όντας “Δύναμη”, εκτός αν τους φάτε και αυτούς, όπως έκαναν με την οικογένεια του Τσάρου, το 1917, οι πολιτικοί και ιδεολογικοί σας  πρόγονοι, οι Μπολσεβίκοι!

– Το πάτε για εκεί “λάου – λάου”, αλλά δεν θα σας βγει! Αρχικά και με την τεράστια -επί ημερών σας- προσβολή της Μεσαίας Τάξεως, στην χώρα μας, και κυρίως με την καλλιέργεια της Τρομοκρατίας, μέσω των Εξαρχείων, του Ρουβίκωνα, της επιλεκτικής προσβολής των ριζών του Έθνους μας, κλπ, κλπ, κλπ, ο στόχος σας είναι να κάνετε την Ελλάδα, χειρότερη και από τη νέα σας… ερωμένη Βενεζουέλα (μετά από την πρώην και σιτεμένη πια Κούβα), τη Βενεζουέλα του Μαφιόζου δικτάτορα ΜΑΔΟΥΡΟ και σε ύστερο χρόνο να τις αλλάξετε τελείως την μορφή και το DNA της, αυτό που είχε (και ακόμα, σε πείσμα σας, έχει), εδώ και… 3000 χρόνια!

– Δεν θα συνεχίσω άλλο ρε Υπουργέ… ΑΜΕΑ, αφού έτσι σου δίνω περισσότερη ΑΞΙΑ, ενώ είσαι “κύμβαλο αλαλάζον”!..

Είστε ΑΘΕΟΙ, ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ και κυρίως ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, άρα είστε ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!

Δεν σε φοβάμαι ρε / δεν σας φοβάται κανείς ρε ξεφτίλα και ελάτε να μας… σφάξετε όλους, όπως έκαναν οι παππούδες σας στις οικογένειές μας, πράξεις που οι… προοδευτικές σας νεολαίες, αναρχικές και άλλες, χαίρονται να το γράφουν στους τοίχους και να… πανηγυρίζουν, αφού τέτοιους υπανθρώπους σπέρνετε, καλλιεργείτε, τέτοιους… “σύγχρονους νέους” εκτρέφετε!..

(Πόσο διαφέρουν άραγε αυτοί ρε Κουρουπλή, από το κοριτσάκι στη Β. Κορέα, που το έβαλαν οι τελευταίοι εναπομείναντες “σύντροφοί” σας, να τραγουδήσει αυτό το τραγούδι μίσους κατά των Η.Π.Α.; Έτσι θα αλλάξετε τον κόσμο ρε; / Κε Καμμένε, με την ευκαιρία! Είδες τί απάντησε, ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος Τύπου του Αμερικανού Προέδρου; Απάντησε: Δεν θα απαντάμε πάντα στην προπαγάνδα των Β. Κορεατών! Τί σου γράφω τόσο καιρό, που “δεν έχεις βάλλει γλώσσα μέσα”, κάθε φορά που οι Τούρκοι μας λένε και καμιά… παπαριά);

– Αν εγώ βλέπω έναν σαν και εσένα τυφλό και κλαίω, έναν χωρίς πόδια, έναν κουφό, ένα “καθυστερημένο παιδί”, έναν γενικά ανάπηρο άνθρωπο και ματώνει η ψυχή μου, εσύ θα έπρεπε, όντας ΑΜΕΑ, να κλαις συνεχώς και ως… Νεο-Κομμουνιστής “λεφτάς” να είχες ήδη φτιάξει πχ ένα “Ίδρυμα για Τυφλούς” και όχι να βγαίνεις και… πούστικα να υβρίζεις το κάποτε όνειρο μιας γνήσιας Ελληνίδας, μιας ΑΜΕΑ, για να κτυπήσεις, όπως έτσι νομίζεις, το γιό της, λόγω της θέσεώς του!

ΝΤΡΟΠΗ σου ρε… Ψάλτη ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ, ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ σου!

– Και κάτι ακόμα! Έτσι διώξατε και τους Έλληνες επιχειρηματίες από την Ελλάδα, αν το πολιτικό σας σινάφι διαχρονικά και με τέτοιες συμπεριφορές δεν τους έκανε και… μισέλληνες!..

– Έτσι, “μας τελείωσαν” και οι Αρσάκηδες, οι Βαρβάκηδες, οι Συγγροί, οι Ζάππες και οι… ΩΝΑΣΗΔΕΣ, που λάτρευαν την ΕΛΛΑΔΑ, όντας ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ στην ψυχή και στο μυαλό τους! Ο Λάτσης πήρε βρίζοντας τα λεφτά του και έφυγε, παραδειγματίζοντας αρνητικά και άλλους της τάξεώς του! Σήμερα έχουμε μεγαλοεπιχειρηματίες ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, (μ’ αυτούς που συνεργάζεστε Κουρουπλή… Ψάλτη, σαν κάτι λαθρεμπόρους, σαν κάτι “λαγούς”, σαν κάτι φοροκλέπτες, σαν κάτι παιδόφιλους, κλπ, κλπ, κλπ), και όσοι λίγοι δεν είναι τέτοιοι, τους συκοφαντείτε, ως τέτοιους, ρε βρωμίλοι!..

– Σας είχα γράψει εδώ, θα το θυμάστε, και για μια άλλη γυναίκα (αυτή ζει ακόμα) που αφιέρωσε τη ζωή της στα παιδάκια τα άρρωστα ή ορθότερα τα… μελλοθάνατα, αφού πάσχουν από λευχαιμία, νεοπλασίες, κλπ, κλπ, κλπ! Καταλάβατε! Μιλάω για την Κα Μαριάννα ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ! Σας ρωτώ και πάλι! Μια τέτοια γυναίκα έπρεπε ή όχι να γινόταν ΠτΔ, δεν θα έπρεπε να είχε προταθεί από την χώρα μας για ΝΟΜΠΕΛ, λόγω της δράσης της, και άλλα πολλά;

– Δεν θα αφήνατε ποτέ όμως ρε κομμούνια της Εκάλης και της Κηφισιάς, που ακόμα κυβερνάτε την έρμη αυτήν χώρα, (από το 1950 και μετά συνεχώς, με διάλειμμα την περίοδο 1967 – 1973), να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού η παραπάνω γυναίκα φέρει το επώνυμο ενός τάχα μου… εχθρού του λαού, ενός… εκπροσώπου της πλουτοκρατίας και, και, και, … Αυτά δεν θα λέγατε ρε ξεφτίλες, ακόμα και αν αυτός θα διέθετε και όλη του την περιουσία για την Πατρίδα του; Προτιμάτε τους… Μαδούρο…, προτιμάτε να έχετε πχ στη θέση του ΠτΔ πολιτικούς, ακόμα και με βρώμικο παρελθόν, (όταν πχ κάποιος από εσάς διορίζει 8500 Έλληνες, δεν μιλάτε, αφού αυτό δεν είναι τάχα… κλοπή, όπως αυτές που κάνουν οι … πλούσιοι, έτσι δεν είναι, αυτό άλλωστε σας λέει η αριστερή… συνείδησή σας), αντί για ένα άτομο που αφιέρωσε όλη τη ζωή του στον Άνθρωπο και δη στα παιδιά!..

– Άραγε τί να την περιμένει και τη γυναίκα αυτή, από το συνάφι σας;

Κουρουπλή!

  • Το μεγαλύτερο σκάνδαλο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ(!) στην Ελλάδα, γράψτο να το θυμάσαι, είναι αυτό με τη ροή των δις, με τις ΜΚΟ και τους… λαθροπρόσφυγες, του αφεντικού σας SOROS!.. Θα το βρείτε μπροστά σας, όσους ειδικούς επί των “off shores”, (Κύπριους και άλλους), να προσλάβετε και θα λογοδοτήσετε! Δεν θα λογοδοτήσετε μόνον για το… Υπερταμείο, για τα 99 χρόνια σκλαβιάς μας και την πώληση της Ελλάδος, στους -τάχα- αριστερούς Διεθνείς… Σάϊλοκ πάτρωνές σας!..
  • Υπάρχει όμως και κάτι χειρότερο! Ποιό; Το σκάνδαλο της ανείπωτης βρωμιάς σας ρε… “ΣΑΝΕΛ, που όμοιας δεν γνώρισε ποτέ ο τόπος αυτός!.. Γράψτο και αυτό!..

– Εμένα και κάποιους σαν και εμένα αδούλωτους, είναι πανεύκολο να τους “σβήσεις από τον χάρτη” ρε… αντάρτη Κουρουπλή! Εκείνες που δεν μπορείς όμως να τα βάλεις μαζί τους είναι η Ιστορία και η Αλήθεια, που κάποια στιγμή ξυπνάς και διαπιστώνεις ότι… εμφανίστηκαν ήδη επιβλητικές και κυρίαρχες!..

– Μακάρι να βλέπεις στον ύπνο σου, (ασφαλώς και κάποιοι άλλοι σαν εσένα, που εκείνα τα χρόνια είχαν πρωτοστατήσει στο να μην γίνει το ανθρωπιστικό αυτό έργο), ως σκληρούς εφιάλτες ασφαλώς, ανάπηρα παιδάκια να σε / σας ρωτάνε συνεχώς και κλαίγοντας, γιατί!..

  • ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (Πιθανώς το σπουδαιότερο)

– Το πολιτικό μίσος φίλοι μου, δεν σκότωσε μόνον την Πατρίδα μας, σκότωσε και την ΑΝΘΡΩΠΙΑ μας, δηλαδή τον εντός… ΘΕΟ μας!..

ΥΓ1. Είναι αλήθεια ότι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., μετά το 1981, κυριάρχησαν κάποια στιγμή οι Κομμουνιστές, (άλλωστε υπήρχε οριακή επαφή ή επαφή παρυφών του ΠΑΚ, με τον παράνομο μηχανισμό του ΚΚΕ, επί Δικτατορίας), Κομμουνιστές, οι οποίοι ως άριστοι γνώστες της υποκριτικής τέχνης, το έπαιζαν “Δημοκράτες”, συκοφαντώντας παράλληλα τους γνήσιους Δημοκράτες της Παράταξης, προκειμένου να τους εξοβελίσουν, εκδικηθούν και κυριαρχήσουν, κάτι που “εν πολλοίς” τα κατάφεραν, ώστε και κυρίως να νέμονταν μετά ελεύθερα τον γεμάτο τότε κρατικό κορβανά!

                                                                                               – / –

– Ο 2ος λόγος που είμαι οργισμένος αγαπητοί, και θα χρειαστεί μάλιστα να πιω πολύ… ξύδι για να ηρεμήσω, είναι ο άδικος θάνατος των 4 στελεχών, μετά από την πτώση του… υπερήλικου… “ΧΙΟΥΙ, όπως κακώς καθιερώθηκε να λέγεται ο τύπος του Ε/Π αυτού, την Τετάρτη του Πάσχα, 19-04-2017, στην περιοχή του ιστορικού Σαρανταπόρου!

α.   Αρχικά: Αιωνία η μνήμη τους!

β. Εύχομαι τεράστια Ψυχική Δύναμη στους δικούς τους και σ’ αυτούς Καλό Παράδεισο, απ’ τον Δικαιοκρίτη ΘΕΟ μας!..

γ.   Οι Αμερικανοί τα υπόψη Ε/Π, (κατασκευής της 10ετίας του 1960), τα απέσυραν στις αρχές του 21ου αι., ενώ ο ΕΣΣ τα διατηρεί στις τάξεις του μέχρι σήμερα, στηριζόμενος σε πεπαλαιωμένες πλέον αντιλήψεις της μορφής “μάζευε και ας είν’ και ρώγες” ή “δεν έχουμε την πολυτέλεια να πετάμε τίποτα”, κλπ, κλπ, κλπ!..

  • Και προσέξτε και το χειρότερο! Για να δείξει το ΥΠΑΜ ότι τα Ε/Π είναι αξιόπιστα, (δεν νομίζω να είναι το ΓΕΣ “από πίσω” απ΄ αυτό που έγινε, ειδικά μ’ αυτόν τον Αρχηγό, ο οποίος, παρ’ ότι “συστημικός και αυτός”, διαφέρει θετικά και παρασάγγας απ’ όλους τους προηγούμενους, αφού είναι επιπέδου ΦΡΑΓΚΟΥ και ΓΡΑΨΑ) έβαλαν τον ΥΠΑΜ Καμμένο, (εκτός αν το αποφάσισε μόνος του) να πετάξει στην περιοχή της πτώσης του Ε/Π, με “ΧΙΟΥΙ!!!

δ.   Το Ε/ΑΣΣ,  (το 2004, αν δεν σφάλλω), έκρινε ως ασύμφορο(!) τον εκσυγχρονισμό τους. [Δεν μάθαμε ποτέ βεβαίως, πώς εξήγησαν τότε, (όπως εκτιμώ ότι θα έκαναν, αφού αυτό επιβαλλόταν από τη… λογική κυρίως), το ασύμβατο της απόφασης για τον μη εκσυγχρονισμό τους, με την παραμονή των Ε/Π αυτών στον ΣΞ! Αυτά μάλλον, γίνονται μόνον στον δικό μας Στρατό]!..

ε.  Ανεξαρτήτως της όποιας συντηρήσεώς τους, από τα οιονεί… “θύματα – στελέχη” των ΕΕΔ, τα Ε/Π αυτά είναι σχεδόν 60 ετών! Ερωτάται! Μέχρι πότε αντέχει το… είδος αυτό; Είναι τα Ε/Π αυτά της κατηγορίας… των “Ε/Π… Νεάτερνταλ; Μήπως είναι τα Ε/Π της κατηγορίας… Μαθουσάλας και δεν το ξέρουμε;

στ. Τη 10ετία του 1990 σε άσκηση στη ΣΠΖ, τα “ΧΙΟΥΙ” θα έπαιρναν μαζί τους στον τάφο, όχι 4, αλλά τουλάχιστον 60 νεαρούς Ανθυπολοχαγούς, μαζί με τους εκπαιδευτές τους! Κάποιοι που μίλησαν με εμπεριστατωμένες αναφορές, “κτυπήθηκαν”, επειδή μίλησαν, στα προσόντα!..

ζ. Κε Αρχηγέ του ηρωϊκού Ε/ΓΕΣ!

– Τελειώνετε με τα “ΧΙΟΥΙ” τώρα, αν όχι χθες! Υπάρχουν λύσεις για χρήση τους και στο… έδαφος ή κρατείστε τα για… “αποστολές αυτοκτονίας”, (σαν αυτή που εκτέλεσε το “ΧΙΟΥΙ” που έπεσε, όχι όμως προς τον εχθρό), που όμως αμφιβάλλω αν και τέτοιες πια είναι σε θέση να εκτελέσουν!.. (Για τον Α/ΓΕΣ. όπως σας έχω υποσχεθεί, θα σας γράψω σύντομα! Είναι ευτυχής η συγκυρία που μ’ αυτόν τον Αρχηγό θα πολεμήσει τους Τούρκους, και μάλλον σύντομα, ο ΕΣ)!..

– Διερευνήστε επίσης (ανεξαρτήτως των όποιων προβλεπομένων νομικών διαδικασιών στα πλαίσια του ΣΞ) αν αυτό που διάβασα σε πρωτοσέλιδο ε/φ είναι αλήθεια! (21-04-2017). Διάβασα πως ο συγχωρεμένος Τχης ΓΟΥΛΑΣ, ζήτησε να αλλάξει ή να καθυστερήσει, λόγω του δυσμενούς μετεωρολογικού δελτίου, η ώρα πτήσης, μέχρι να έφτιαχνε ο καιρός και ο Διοικητής του(;) το αρνήθηκε!.. Θέλω να πιστεύω πως πρόκειται για δημοσιογραφική… υπερβολή, (για τη γνωστή δημοσιογραφική… ανθρωποφαγία), αλλά αν “μια στο εκ-ριο” είναι αλήθεια, τότε… (Συνεχίστε εσείς Κε Αρχηγέ, μετά το “τότε“)!..

η. Κε Καμμένε!

– Εσύ ο… “Καθαρός”!..

  • Είδες πώς τα φέρνει ο ΘΕΟΣ; Εσύ δεν ήσουν που μιλούσες για τα… “γυρτά Υ/Β”; Τί έγινε τώρα; Αν και είναι ανεπίτρεπτη η σπέκουλα με νεκρούς ρασοφόρους Αξκους και Υπξκους των ΕΕΔ, θα πρέπει να σε ρωτήσω, ώστε να μάθεις κάποια στιγμή! Πώς και σου ξέφυγαν τα «Ε/Π Νεκροφόρες”», που οι άσχετοι “δικοί σου”, αυτός ο άσχετος “εσμός” του προσωπικού σου Επιτελείου, θέλησε να μας πει ότι “δεν τρέχει τίποτα” με τα Ε/Π αυτά και σε ανέβασε σε ένα απ’ αυτά να πας να δεις, τί άραγε, κλπ, κλπ, κλπ;
  • Αναρωτήσου, γιατί οι… φίλοι σου, οι Αμερικανοί, τα σούταραν άραγε από το 2000;
  • Κατάλαβες τώρα, γιατί ο κάθε ΥΠΑΜ απαιτείται να μιλάει από λίγο έως καθόλου και να είναι και λίγο… αποστασιοποιημένος από το προσωπικό των ΕΔ ή για να στο πω αλλιώς, αν δεν μπορείς να αντιληφθείς την έννοια της προηγούμενης μετοχής, να ξέρει να κρατάει τις αποστάσεις από το στρατιωτικό του προσωπικό; Οι ΕΕΔ και γενικώς οι ΕΔ δεν είναι… στρατιωτάκια που πιθανώς να έπαιζες μικρός φίλε Πάνε!..
  • “Κάνε αγώνα”, (αν και χρονικά θα μας προλάβουν μάλλον τα γεγονότα και οι… Τούρκοι), αυτή είναι η πρότασή μου τώρα, αν ασφαλώς απαιτείται, για νέα μεταφορικά Ε/Π, (επιπέδου / κατηγορίας “ΧΙΟΥΙ”), με βάση τις προτάσεις των ειδικών του ΓΕΣ, τεχνικών και επιχειρησιακών, και… “σούταρε” ΤΩΡΑ(!) τα ΧΙΟΥΙ! Και μην ξεχνάς την αρχαία ρήση:
  •                                                  Το πείσμα πολλούς ες όλεθρον ήγαγεν” !!!
  • Και κάτι ακόμα “σύντροφε” Πάνε! Μην μπαίνετε, όλοι μαζί η πολιτικο-στρατιωτική ηγεσία, σε Ε/Π ή Α/Φ! Αν θες άκουσέ με!.. Πες να σου εξηγήσουν το “γιατί”, αν δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου!
  • Τέλος, να θυμάσαι! Είχες δίκιο που δήλωσες “σύντροφος”, στο Συνέδριο των… αναρχοάπλυτων συγκυβερνητών σου! Ξέρεις γιατί; Διάβασε! Οι ανεξάρτητοι Έλληνες δεν υπάρχουν στο Κόμμα σου! Το Κόμμα σου φρόντισε, όσους είχαν μείνει, να τους… ΠΕΘΑΝΕΙ εγκαίρως !!!

– Τζάμπα νεκροί λοιπόν και αυτοί οι θανόντες και σε κάθε περίπτωση από διαχρονική… συστημική καρουμπαλιά κάποιων, που για να ανέλθουν στην Ιεραρχία, μπορούν να σκοτώσουν και τη… μάνα τους, με αποτέλεσμα να είναι , ακόμα και ερωτώμενοι, αισχροί “μαλιστάκηδες” ή “μουγγοπλάσματα”, ώστε να μην χαλάσουν την εικόνα τους, αυτήν που θα τους ανεβάσει στην Ιεραρχία, ήτοι του… λουστρινιού, με την… 8Β(!) ή με την… 8Γ(!), την πιέτα στη στολή, την ορθή αναλογία ύψους – βάρους, και πάντα, για μόστρα, με το άδειο σημειωματάριό τους, “υπό μάλης”, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Και τα ΧΙΟΥΙ λοιπόν θα έπρεπε να ήταν  πια προσβάσιμα στο προσωπικό μόνον από “φωτο”, αλλά και η λογική να πρυτάνευε της όποιας… καρουμπαλιάς, όπως λέγεται, που μπορεί να οδηγήσει (όπως πιθανώς και στην υπόψη τελευταία περίπτωση να οδήγησε) και μάλιστα άνευ λόγου, ακόμα και στο θάνατο το λιγοστό προσωπικό των ΕΕΔ, όπως άριστα(!) σημείωνε και ο συγχωρεμένος Στρατηγός Τζανιδάκης!

                                            ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΕΔ!

ΥΓ2.

α. Θυμίζω σε κάποιους που μπορούν να αντιληφθούν και να καταλάβουν, πως υπάρχουν στις ΕΕΔ και στελέχη που ζουν, αλλά που είναι νεκροί, (και ε.ε. και ε.α.), “σκοτωμένα” από τον ίδιο το Στρατό, αλλά γι’ αυτούς δεν νοιάστηκε ή νοιάζεται ποτέ κανείς!.. Αλλά αυτό είναι πολύ σοβαρό θέμα, ώστε να… κοινοποιηθεί ευρέως και δημοσίως!..

β. Βερύκιε Καπιταλο-Κομμουνιστή! Μετά τον… Στρατονόμο στην Πύλη, θες να φας και τις χήρες και τα ορφανά των στρατιωτικών ρε… ΥΠΑΜ του… Κοντομηνά; Να μην ξεχάσω να δώσω… συγχαρητήρια στην Κ-Βση, για το σχετικό της Νόμο! Πραγματικά Κε Καμμένε η Κ-Β σας… αγκάλιασε τα στελέχη! Βρε ουστ!..

                                                                                             – / –

                                                                                     ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                    “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ ΑΡΘΡΟΥ!

α. Για κάποιες… κουφάλες, που μόνον την γλώσσα αυτήν καταλαβαίνουν! Ακόμα ο ΕΛΛΗΝΑΣ περιμένει να μάθει από την Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, το “γιατί” που της είχε θέσει, και παρά την προς τούτο υπόσχεσή της! Την λειχία, τη συκοφαντία και την πάσης φύσεως πουστιά, την γνωρίζετε εσείς και όχι ο ΕΛΛΗΝΑΣ!.. Απλώς ο ΕΛΛΗΝΑΣ αγαπάει να λέει και να γράφει την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι αυτή και αυτό έκανε και με την αναφορά του σήμερα στην αισχρή συμπεριφορά Κουρουπλή, αλλά και στο μεγαλείο της συγχωρεμένης Κας Μαρίκας !.. 

β. Ρε Κυριάκο Βελόπουλε ξέφυγες και μάλιστα πολύ!!!

Ώστε οι Βενιζελικοί έφεραν όλα τα κακά και μόνον κακά στην Ελλάδα μας ρε; Τί ήταν αυτό που είπες ρε; Και είσαι και δηλώνεις και Ιστορικός ρε; Δεν αφήνεις ρε το ΒΕΝΙΖΕΛΟ, που αν δεν ήταν αυτός θα ήμασταν ακόμα έξω από τη Λαμία(!) και να κυττάξεις να ξαναφέρεις στην εκπομπή σου τον Βλάχο, που τον υποχρέωσες σε φυγή, (αν δεν τον έδιωξες), μέσω του… Γραμμένου, έναν δημοσιογράφο με ιδιαίτερο “ειδικό βάρος” και λόγω εμπειριών και λόγω παιδείας, αλλά κυρίως λόγω κρίσεως, που τον εξομοίωσες με τον ικανό μεν, αλλά… χθεσινό, Γραμμένο; Και εξήγησέ μας επίσης πώς ο Καψαμπέλης έγινε ξαφνικά ΣΥΡΙΖΑ, εκτός αν κατάλαβα λάθος!.. Μετά τον Τράγκα, τον “κρατάει” και αυτόν ο Παππάς;

γ. Ρε ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ! Ρε ΚΟΝΤΟΝΗ και… Ρε ΤΣΙΠΡΑ και όσοι άλλοι ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Αριστερο-Χουνταίοι… ρε! Πρέπει να ζήσετε άλλες 2 με 3 ζωές, για να μπορέσετε να βιώσετε τις χαρές που έχουμε νοιώσει, σε όλα σχεδόν τα αθλήματα, εμείς οι Φίλαθλοι του ΘΡΥΛΟΥ του ελληνικού αθλητισμού, που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μάλιστα χωρίς μέσα σ’ αυτές τις ζωές να ξαναπάρουμε (πράγμα αδύνατον) ούτε έναν τίτλο! Ό,τι και να κάνετε με τους “γκάγκστερς” φίλους σας, (τους τάχα μου πατριώτες και τους “μη”), θα παραμείνετε θλιβερά, άβουλα, μοιραία και πολύχρωμα ΤΙΠΟΤΑ!!!

  • Αλήθεια! Με το τραγικό συμβάν στην Αίγινα τί έγινε Κε Φλαμπουράρη; Υπάρχει κανένα νεότερο ή ασχολείσαι μόνον με το Κυπελλάκι, που αν το πάρεις, (που δεν θα το πάρεις, αφού ο τελευταίος που θα χαρεί, αν γίνει ποτέ ο τελικός, θα είναι ο Βάζελος και ασφαλώς ο πικραμένος Αρχηγός σου), θα σου πούνε κάποιοι, (για ένα τόσο βρώμικο Κύπελλο) “βάλε όλο το Κύπελλο στον κ…”;
  • ω
  •                                                                                             – / –