ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΡΘΡΟ Νο “5”!..

Φίλοι μου / μας!

1. Η τ/Ταξχία Π/Ν για αστικό πόλεμο! Eίναι πιθανό, αν και αρκετά δύσκολο!.. Φυσικά αυτό θα μπορούσε να συμβεί, αν:

α. Αυτή “βγει” και επιχειρήσει αμέσως εμπρός σε αστικό ιστό νησιού ή νησιών μας, όπως πχ σε κάποιες από τις πρωτεύουσες κάποιων νησιών μας, παρά τα Μ. Ασιατικά παράλια!..

β. Ελλείψει άλλων δυνάμεων, κυρίως δυνάμεων… σαρωτικής μορφής και “Ασφαλείας”, (“Δυνάμεις Σκούπας – Ασφαλείας”), όπως αυτών των Αστυνομικών ή / και Σ-Χ, οι οποίες είναι και οι υφιστάμενες στους κείμενους τ/σχεδιασμούς δυνάμεις, οι οποίες, με τους “Ειδικο-Επιχειρησιακούς” τους, θα αναλάβουν, αν παραστεί ανάγκη, τον αγώνα σε κατοικημένο τόπο / τόπους!..

2. Προς τους ηλιθίους και ασχέτους, οι οποίοι μας έκαναν κριτική, επειδή θέσαμε, στα άρθρα μας περί Ουκρανίας θέμα του αν “μιλάμε” ή όχι, για πόλεμο, υποτιμώντας την ποιότητά μας και το έργο των “ΑΓΓΕΛΩΝ”! Διαβάστε λοιπόν αναλυτές “της πλάκας”, κατώτεροι ακόμα και αυτού του Σέμπρου, ο οποίος μας είπε ότι η Ρωσία δεν είναι ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, το παρακάτω και αυτήν την φορά ελπίζουμε να καταλάβετε τίποτα και κυρίως το “γιατί” τοποθετηθήκαμε έτσι, κλπ, κλπ, κλπ!..

Επίσης! Χθες, θυμίζω, σας είχαμε βάλλει εκείνο το άρθρο περί “ΜΟΝΤΡΕ”, του πιο έγκριτου σύγχρονου και “εν ζωή” Οθωμανολόγου Ιστορικού, αλλά μάλλον δεν ψιλιαστήκατε τίποτε οι όποιοι… καρφωτήδες μας!

Είθε, τουλάχιστον, να μας αντιλαμβάνονται αυτοί, των Ελλήνων, που πρέπει!

Και κάτι ακόμα, σαν τροφή στο στόμα σας! Ανόητοι! Αφήνετε πάντα να εκδηλώνετε ο αντίπαλος και ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ!.. “Πάρτε” τους τώρα, ακριβώς από κάτω! Διαβάστε!

Η Άγκυρα χαρακτήρισε για πρώτη φορά «πόλεμο» τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

27-02-2022

 

Η Τουρκία αποκάλεσε σήμερα «πόλεμο» την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία σε μια αλλαγή ρητορικής που θα μπορούσε να προλειαίνει το έδαφος ώστε η χώρα μέλος του ΝΑΤΟ να επικαλεστεί μια διεθνή συνθήκη για να περιορίσει τον διάπλου ρωσικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα.

Βάσει της Συνθήκης του Μοντρέ (1936), η Τουρκία ελέγχει τα στενά των Δαρδανελίων και του Βοσπόρου που συνδέουν τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα και μπορεί να περιορίσει τη διέλευση πολεμικών πλοίων σε περίοδο πολέμου ή εάν απειληθεί.

Ισορροπώντας τις δυτικές δεσμεύσεις της με τους στενούς δεσμούς με τη Μόσχα, η Άγκυρα έχει πει πως η ρωσική επίθεση είναι απαράδεκτη, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε χαρακτηρίσει ως πόλεμο την κατάσταση

“Κατά την τέταρτη ημέρα του πολέμου στην Ουκρανία, επαναλαμβάνουμε την έκκληση του προέδρου Ερντογάν για άμεση διακοπή των ρωσικών επιθέσεων και την έναρξη διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν.

Ο Φαχρετίν Ατούν, διευθυντής επικοινωνίας της Τουρκίας, δήλωσε “γινόμαστε μάρτυρες ακόμη ενός πολέμου στην περιοχή μας”, και επανέλαβε την πρόταση του Ερντογάν να μεσολαβήσει.

Το Κίεβο κάλεσε την Τουρκία να εμποδίσει τη διέλευση και άλλων ρωσικών πολεμικών πλοίων προς τη Μαύρη Θάλασσα, απ΄όπου η Μόσχα έχει εξαπολύσει μία από τις εφόδους της στις νότιες ακτές της Ουκρανίας.

Όμως ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε προχθές Παρασκευή ότι η Ρωσία έχει το δικαίωμα βάσει της συνθήκης του Μοντρέ να φέρει τα πλοία της πίσω στις βάσεις τους, κάτι που μπορεί να περιορίσει οποιαδήποτε αλλαγή της τουρκικής πολιτικής.

Η Τουρκία έχει καλλιεργήσει καλές σχέσεις τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Ουκρανία. Ένα βήμα που θα στρεφόταν τόσο πολύ εναντίον της Μόσχας θα μπορούσε να πλήξει τον μεγάλο όγκο των εισαγωγών ενέργειας και προϊόντων και τον τουριστικό της τομέα σε μια περίοδο εγχώριας οικονομικής αναταραχής.

3. ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ, ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, “ΠΝΙΓΟΝΤΑΣ” ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ Ε/Φ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ “ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ” ΤΟΥ ΡΤΕ, “AYDINLIK”, ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2014, ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!.. ΞΥΠΝΑΤΕ!..

ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ”, ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ*, ΙΣΛΑΜΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΤΟΥ Β’ Π.Π. ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ!..

* Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΚΕΜΑΛΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ “ΤΖΙΧΑΝΤ”! (ΜΙΞΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ)!

-/-

ΒΙΑΣΤΗΚΕ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΤΟ Ε/ΥΠΕΞ ΚΑΙ Ο ΓΓ ΤΟΥ, ΚΟΣ ΔΕΜΙΡΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ Ρ/ΥΠΕΞ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 10 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΡΤΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΕΚΕΙ, ΚΛΠ!

ΤΙΘΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! ΠΩΣ ΟΙ Ε/ΑΡΧΕΣ ΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ Ρ/ΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΩΦ, ΚΛΠ!..

ΚΕ ΔΕΝΔΙΑ! ΑΝ ΣΟΥ “ΞΕΦΥΓΕ” Ο ΔΕΜΙΡΗΣ, ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ!..

ΑΝ ΟΜΩΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΙΣΧΥΣΕ ΤΟ “ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ”, ΚΛΠ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ, “ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ”!..

ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΑΡΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ Κ-Β ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!

ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΑΣ, ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ! Η ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΟΓΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ “ΜΕΣΗΣ ΛΥΣΕΩΣ” ή ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ” (ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ), ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΔΗΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΥΣΗ!..

ΚΑΙ “ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ”, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΙΣΜΟ, (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΑΓΡΙΟ” / ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ), ΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΩΣ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ “ΑΝΟΙΚΤΟ”;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ Ρ/ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα σκληρή ανάρτηση από την πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα σκληρή ανάρτηση από την πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα

Τί λένε για την φωταγώγηση του κτιρίου της Βουλής με τα χρώματα της Ουκρανίας

Με μία ακόμη ανάρτηση η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, κατηγορεί την κυβέρνηση για αντιρωσική προπαγάνδα, στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Η νέα ανάρτηση έρχεται μετά τον «πόλεμο» που ξέσπασε μεταξύ του ελληνικού ΥΠΕΞ με την Ρωσική πρεσβεία για τον θάνατο των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία.

Αφορμή η φωταγώγηση της Βουλής

Σε νέα ανάρτησή της λοιπόν η Ρωσική πρεσβεία κατηγορεί την Ελλάδα και της λέει να συνέλθει.

Στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας φωταγωγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 25 Φεβρουαρίου, το σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας και το κτίριο της Τεχνόπολης.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας:

«Καλούμε όλους, και ιδιαίτερα τους πολύ υψηλά ιθύνοντες, πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, βουλευτές, κομματικά στελέχη, υπουργεία, ΜΜΕ, διάφορους παπαγάλους και άλλους, που τόσο βιάστηκαν χθες να κατηγορήσουν για όλα τη Ρωσία (όπως πάντα), να συνέλθουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να σταματήσουν την αντιρωσική προπαγάνδα και να δείξουν ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα. Για κάποιο λόγο, τον γνωστό μάλλον, δεν ήταν τόσο ομιλητικοί κατά τα ολόκληρα 8 χρόνια που από τις σφαίρες, βόμβες και οβίδες του ουκρανικού στρατού και των εθνικιστικών φασιστικών ταγμάτων επέφερε το μαρτυρικό Ντονμπάς. Και ενώ εκεί θρηνούσαν χιλιάδες νεκρούς, και τα χωριά και οι πόλεις ήταν αιματοβαμμένα, κανένα επίσημο κτίριο ή σιντριβάνι εδώ στην Αθήνα δεν ντύθηκε ποτέ σε χρώματα ειρήνης, κανένα τουίτ δεν έσπευσε να αναρτηθεί σε επίσημη ιστοσελίδα και κανένα διάβημα δεν πραγματοποιήθηκε. Ας συνέλθουν λοιπόν!

4. ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΡΑΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑ;

AN Ο “ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ” ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ “ΚΑΡΦΙΟΥ” ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π., ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, Γ. ΣΟΡΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΡΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ή ΚΑΙ(!) ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ;

ΕΛΛΗΝΟ – ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ” – ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙ-ΜΑΦΙΟΖΟΣ, Έντι Ράμα: Η συνάντησή του με τον Σόρος και η κυνική δήλωση για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Ράμα: Η συνάντησή του με τον Σόρος και η κυνική δήλωση για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα προσπάθησε να καθησυχάσει τους Αλβανούς για το ενδεχόμενο να ξεσπάσει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, λέγοντάς τους ότι σε αυτήν την περίπτωση απλώς δεν θα μπορούν να τον αποφύγουν. Συναντήθηκε, επίσης, με τον Αλεξ Σόρος, ο οποίος του έπλεξε το εγκώμιο με… απίστευτο τρόπο.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα είναι πεπεισμένος ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν απειλεί στρατιωτικά την Αλβανία. Προσπάθησε, ωστόσο, να καθησυχάσει τους πολίτες της χώρας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Αν ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος

«Εχω παρατηρήσει, από τα σχόλια ότι οι απλοί άνθρωποι σε τέτοιες στιγμές, επίσης διαβάζοντας και τις απόψεις που έχουμε συγκεντρώσει στις δημοσκοπήσεις που κάνουμε συνεχώς, ανησυχούν μήπως έρθει αυτός ο πόλεμος στην Αλβανία και εμείς δεν έχουμε αεροπλάνα και η Αλβανία ως χώρα – μέλος του ΝΑΤΟ δεν έχει πυραύλους.

»Αλλά η χώρα μας έχει μια σειρά από δικές της προτεραιότητες. Συντονίζεται με τη Συμμαχία. Σήμερα γίνονται επενδύσεις για αεροπορική βάση του ΝΑΤΟ. Θα έχουμε αεροπλάνα του ΝΑΤΟ, μην ανησυχείτε.

»Φυσικά, αν ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε, αφού δεν μπορούμε καν να προβλέψουμε πως όταν φεύγουμε από το σπίτι, κάτι θα συμβεί», είπε ο Ράμα σε συνέντευξη Τύπου.

Ευγνώμονες στον Ράμα

Σε μια εποχή που η Ουκρανία δέχεται επίθεση από τη Ρωσία, ο Αλεξάντερ (Αλεξ) Σόρος είπε ότι οι ΗΠΑ και η Ευρώπη θα πρέπει να είναι ευγνώμονες που έχουν σε τέτοιες στιγμές συμμάχους όπως ο πρωθυπουργός Εντι Ράμα και η Αλβανία.

Ανάρτησε, μάλιστα, φωτογραφία από τη συνάντησή τους την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι είχαν συζήτηση για τις πιθανές επιπτώσεις της ουκρανικής κρίσης στα Δυτικά Βαλκάνια.

«Σκέφτομαι τη συνάντησή μου με τον Εντι Ράμα την περασμένη εβδομάδα. Κατανόησε πολύ καλά τις πιθανές επιπτώσεις από την κρίση της Ουκρανίας στα Δυτικά Βαλκάνια. Η Αμερική και η Ευρώπη θα πρέπει να είναι ευγνώμονες που έχουν συμμάχους όπως ο Ράμα και η Αλβανία σε τέτοιες στιγμές», έγραψε ο Αλεξ Σόρος.

Πηγή: shqiptarja.com, echedoros-a.gr

5. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΓΟΜΟΛ ΤΗΣ Λ/Ρ, ΣΗΜΕΡΑ 27-02-2022 ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ Ο “ΚΩΜΙΚΟΣ” ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ “ΡΗΜΑΔΙ” ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ Η.Π.Α. ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ 100%, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΝΑ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΥΘΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ, ΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ Νο “1” ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ!.. 

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑΝ ΑΡΚΟΥΔΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η… “ΧΕΙΜΕΡΙΑ -ΛΕΓΟΜΕΝΗ- ΝΑΡΚΗ”!.. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

Α! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ Β. ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ… ΠΟΛΗ!.. WAKE UP AND… BOOGIE!..

KAΛΟΥΜΕ, ΤΕΛΟΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜ/ΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜ/ΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ!.. ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!..

6. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ! ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ “ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ” ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΙΓΟ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΜΙΚΡΟ ή ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ!..

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΜΕ ΛΙΓΟ “ΤΩ ΟΝΤΙ” ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ), ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΗΝ ΠΟΥ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ! ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ, ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ!..

-/-