ΟΥΣΤ, ΡΕ ΟΧΙΕΣ, ΟΥΣΤ!..

Φίλοι Ολυμπιακοί!

Πόσος καιρός πέρασε από τότε που σας γράψαμε για το σε εξέλιξη και φέτος σχέδιο ανατροπής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας από τον θρόνο του ε/ποδοσφαίρου, από την “εξυγίανση” ή αλλιώς… “ασβός”; (Καταλάβατε). Κάποιες λίγες ημέρες μόνον! Και τί έγινε μόλις σήμερα; Διαβάστε παρακάτω!

Σήμερα λοιπόν (08-10-2021) ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τιμωρήθηκε, πλην του χρηματικού προστίμου, να παίξει και χωρίς θεατές το ματς με τον ΜΠΑΟΥΚ (το 1ο εντός έδρας μετά απ’ αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα), για τα καπνογόνα που έριξαν κάποιοι από τους οπαδούς του της Θ7, στο πρόσφατο “ματς” με τον Βάζελο, στο Ν. Φάληρο.

Άνευ σχολίου!

Θα εστιαστούμε όμως σε κάτι άλλο, πέραν της για άλλη μια φορά εκδηλωθείσας, “έργοις”, βρωμιάς των Μελισσανίδη – Σαββίδη εναντίον του ΘΡΥΛΟΥ, βρωμιάς “εν πολλοίς” α-να-με-νό-με-νη!

Υπάρχει βάσιμη πιθανότητα, (εκεί που έχουμε φτάσει φίλοι μου όλα είναι πιθανά), αυτοί που πέταξαν τα καπνογόνα να τα είχαν “πιάσει” από ανθρώπους των αντιπάλων μας, προκειμένου να τα πετάξουν, ώστε και τον ρυθμό να έκοβαν (όπως και το έκαναν, ειδικά στις αρχές του Β’ ημιχρόνου, όταν άρχιζε το γήπεδο να παίρνει… κατηφορική κλίση προς Πειραιά / συγκεκριμένα προς Καστέλα, ήτοι προς την εστία του Ιταλού τερματοφύλακα Καριόλη ή κάπως έτσι), αλλά και η Ομάδα μας να τιμωρείτο, ώστε να έχανε ένα από τα πιο βασικά όπλα της στο ακολουθούν παιχνίδι με τον Μπάουκ, δηλαδή τους φιλάθλους της!.. (ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ)!..

Οι αντίπαλοί μας είναι ικανοί για όλα, ακόμα και για τα πιο απίθανα σενάρια, εμφορούμενοι από το απύθμενο αντι-Ολυμπιακό τους μίσος, ένα μίσος όμοιο αυτού που αναπτύσσεται πάντα από πηδημένες και απατημένες… κόρες και γυναίκες από από τον εραστή και επιβήτορά τους!.. Καταλάβατε!..

Παλαιότερα, σας θυμίζω, τα “κεφάλια” της “εξυγίανσης”, ειδικά αυτά της δικέφαλης κότας του Νότου, έβαζαν “Κυρίους” να ρίχνονται στις γυναίκες των παικτών των αντιπάλων – ανταγωνιστριών Ομάδων και ακολούθως εκβίαζαν τους συζύγους, ελέγχοντας την ποδοσφαιρική τους… συμπεριφορά! Καταλάβατε!.. (Ο συγχωρεμένος Ψωμιάδης για παράδειγμα, το είχε κάνει μέχρι και στο μπάσκετ της Κούλας, προκειμένου να μην πάρει αλλοδαπός παίκτης της Ομάδος την αποζημίωση που θα έπρεπε να πάρει! Ο παίκτης σιώπησε, για να μην ρεζιλευτεί και απεχώρησε)!..

Ακόμα σας θυμίζω πως το δίπολο των 2 “Κοτών” της “εξυγίανσης” “έπιανε” (και “πιάνει”) τερματοφύλακες των αντιπάλων Ομάδων, (αναλόγως πάντα), όπως πχ είχε κάνει με τον Γιαννιώτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (σε ματς με τον Μπάουκ στο Φάληρο), με τον Βελλίδη, τον άλλον νεαρό του Άρεως πέρυσι, και άλλα πολλά, “ων ουκ έστιν αριθμός”!..

Επίσης οι Δκσεις των 2 “Κοτών” έχουν μπει “γερά” στους φανατικούς των Ομάδων τους, οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως πολιτικοποιημένοι, οι της μεν Κούλας στον “ΑΝΤΑΡ-CIA”, στον “Ρουβίκωνα”, στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και στο ΚΚΕ και αυτοί του Μπάουκ στον ΣΥΡΙΖΑ (πολλοί εξ αυτών είναι “Βουλγαρίζοντες”, άλλοι, ομιλούντες το ιδίωμα, είναι Φιλο-Σκοπιανοί), σε αναρχικές – αντι-εξουσιαστικές Ομάδες – Οργανώσεις και αρκετοί και στο ΚΚΕ!.. (Εδώ και κάποιο διάστημα, σχετικά μικρό, ο “ΑΝΤΑΡ-CIA” προσπαθεί να διεισδύσει στην Θ7! Δεν αποκλείεται αυτό να συνέβη και να ενεργεί, βάσει σχεδίου, διαλυτικά σε βάρος της Ομάδος μας, αφού παραδοσιακά, εδώ και χρόνια, οι του “ΑΝΤΑΡ-CIA” είναι οπαδοί της Κούλας)!..

Προς τούτο, όπως είχαμε γράψει αμέσως μετά το ματς με τον Βάζελο, (όπου αυτός, προκειμένου να πάρει μια ισοπαλία, ξεφτιλίστηκε με τα όσα έκανε στο τερέν, θυμίζοντας εκείνο το παλιό παιχνίδι στην Ν. Φιλαδέλφεια με την Κούλα, τους παίκτες της και το γνωστό “πέστε κάτω”, συνεργαζόμενοι οι παίκτες του Βάζελου, χωρίς βεβαίως να το ξέρουν, με τον ασβό, ήτοι με τον βρωμιάρη, εντολοδόχο* της Κούλας, Σλοβένο διαιτητή Βίντιτς), ΑΜΕΣΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ “Θ7” ! ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ, ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ), ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ!..

* Εντολοδόχος, αφού η Κούλα είχε χάσει στην Τούμπα απ’ το ποδοσφαιρικό αφεντικό της Μπάουκ (2-0), από την Ομάδα του υπόδικου στην Ελλάδα πράκτορα της “FSB” Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗ, ο οποίος… αναζητείται (!) και επομένως ο ΘΡΥΛΟΣ δεν θα έπρεπε να νικήσει και να ξεφύγει και άλλο βαθμολογικά!..

Φίλοι μου Ολυμπιακοί!

Πριν σας αφήσω, θα πρέπει να σημειώσω την (για μια ακόμα φορά) απύθμενη βρωμιά του ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συστήματος και κυρίως του κυκλώματος Μελισσανίδη που ελέγχει σήμερα το ε/ποδόσφαιρο, με πρώτο και καλύτερο πλέον… πιστόλι της, το γνωστό δημ/κό λαμόγιο και Κρυφο-“Χρυσαυγίτη” Χίο, ο οποίος ανήκει πια στην… τίμια Ομάδα του “Τίγρη”, αν και Βάζελος!..

Τί συνέβη όμως; Διαβάστε!

Βρέθηκε νεκρός στο Ντουμπάϊ ένας Έλληνας επιχειρηματίας (έτσι είπαν πως ήταν), ονόματι Βασίλειος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ο οποίος φέρεται να είχε εμπλοκή στην υπόθεση του “ΝΟΥΡ 1”, την οποίαν έστησε η ντόπια “εξυγίανση” μαζί με τους “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”* και την τ/ΜΙΤ, (Τσίπρας – Σαββίδης – Μελισσανίδης άριστες σχέσεις μεταξύ τους και οι 2 πρώτοι άριστες σχέσεις με τους Τούρκους, όπως το αυτό και σημαίνον στέλεχος των επχ-σεων Μελισσανίδη), και ο οποίος ήταν εκεί διότι δεν τον άφηναν οι Άραβες -υποτίθεται πάντα- να έλθει στην Ελλάδα για κάτι που είχε κάνει εκεί, κλπ, και βγήκαν αμέσως να κατηγορήσουν τον Πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας Κο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, χωρίς να έχουν αρχ… να τον κατονομάσουν “στα ίσα”, (Ο.Κ. η Μπενέα δεν έχει / ό,τι και να κάνεις μωρή θα είσαι πάντα εμφανισιακά σαν τα… σκατά, θα είσαι πάντα εμφανισιακά χειρότερη και από τον… Θωμαϊδη τον “Πελεκάνο”), γράφοντας και υπονοώντας ότι τον δολοφόνησε ο Πρόεδρός μας!..

Καλώ όλους τους… ενδιαφερομένους να ψάξουν και να βρουν την κατάθεση του θανόντος σχετικά με την εμπλοκή ή όχι του Προέδρου μας, αφού αυτή κυκλοφορεί στο “Διαδίκτυο”! Δεν θα σας την παρουσιάσουμε εμείς, ώστε να ασχοληθείτε λίγο με το θέμα οι ίδιοι, πετυχαίνοντας έτσι και καλύτερη ενημέρωση!..

“Με 2 λόγια” φίλοι, ο θανών, που υποτίθεται πως σκότωσε ο Πρόεδρός μας, διότι τάχα φοβόταν την κατάθεσή του και “τρίχες κατσαρές”, είχε καταθέσει και μάλιστα με λόγο καταιγιστικό και μη επιδεχόμενο αμφισβήτηση πως ο Ε.Μ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!.. Αλλά είπαμε, … μόνοι σας!..

ΤΟΣΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ… ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΨΗ ΠΛΟΙΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ “ΜΠΑΡΚΑ” ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ Τ/ΛΙΜΑΝΙΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ!.. …. … (ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ “ΦΕΡΕΤΑΙ”)!..

* ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΤΟΥ Τ/ΥΠΕΞ, (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ Ρ/ΛΕΦΤΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο “ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑΣ” ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ!..

ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΣΗΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΤΕ ΕΠΙ ΤΡΙΩΡΟΝ ΤΟ 2019, ΤΟΥΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ Τ/Ε-Φ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕ ΤΗΝ Ε-Γ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ… ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤΟΥ ΤΟΥ Π-Θκου / ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΟΥ ΚΑΛΠΑΔΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΗΣ ΜΙΤ, ΚΛΠ!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟ “ΝΟΥΡ – 1” (ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ), ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΤΟΝ ΝΥΝ Π-Θ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΟΥ Ε.Μ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – ΣΑΒΒΙΔΗ ΤΣΑΤΣΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΜΕΛΗ, ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΗ), ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!..

ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΞΑΝΑ Π-Θ ΠΟΥ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕ ΣΚΑΙΩΣ Ε/ΣΩΜΑΤΕΙΟ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ή ΑΛΛΟ), ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ… ΑΔΙΚΗΣΩ, ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΑΞΕ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ “ΛΑΪΤ”, ΚΑΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Κ-Β ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟΥ… ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Η Κ-Β ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΜΕΣΗ / ΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟΝΙΖΕ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ “ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Π-Θ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ”, ΕΝΑΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ “ΣΚΑΪ” “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ Ο Κ. Κ. Μ. ΩΣ Π-Θ ΤΩΡΑ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ Η Κ-Β ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ… ΠΡΟΚΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ “ΚΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ-ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ “ΧΟΝΤΡΟΥ” (ΚΟΤΖΙΑ) ΥΠΕΞ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΤΑ “ΑΡΠΑΞΕ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ, (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ), ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ… ΜΠΑΟΥΚ!..

ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, ΣΠΕΥΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΑΙΩΝΙΩΣ, ΟΤΑΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ (ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η ΜΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΑΣ, Η “ΚΟΥΛΑ”), ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ!..

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!..  ΚΑΙ ΟΙ 2 ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ! ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 50ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 5ο ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, “ΠΑΛΙΟ-ΤΡΥΠΕΣ”!..

ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ (ΙΣΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ: “ΣΤ’ ΑΡΧ… ΜΑΣ ΤΑ 2, ΕΙΜΑΣΤ’ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ”!..

ΠΡΟΕΔΡΕ Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ!

ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!..

Δωρεά Μαρινάκη! Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της «Ηρωίδας Μανιάτισσας» - Ποδόσφαιρο - gavros.gr

ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ “ΦΩΤΟ” ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ(!) ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΑΣΒΟΙ, ΕΧΙΔΝΕΣ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΥΡΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!..

Πάρκο Δηλαβέρη: Αποκαλυπτήρια του αγάλματος της «Ηρωίδας Μανιάτισσας» | Pronews

Τελετή αποκαλυπτηρίων του αγάλματος της «Ηρωίδας Μανιάτισσας» από τον Δήμο Πειραιά | in.gr

ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΛΙΟ-ΛΕΣΙΑ!..ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΩΝ – ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ – ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ (ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΗ) – ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ… ΜΑΝΑΣ,  ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ Ε/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ… ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΦΡΟΙ!.. ΕΣΕΙΣ, ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ… ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΤΕ, ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ 0-3 ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΕΝΕΡ-ΜΠΑΞΕ (ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ… ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΟΣ, ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ, ΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΙΘΑΜΙΑΙΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ, ΡΕ ΠΑΛΙΟ – ΚΟΥΡΑΔΕΣ, ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΠΙΛΩΣΗΣ, ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΩΣ “ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ”!..

 

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ, ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Η ΕΦΕΣΗ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ… ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ!..

-/-