Ούτε 1, Ούτε 2, … 25 Παράγραφοι!..

Φίλοι μου!

1. Καλά, στους Δελφούς, στο οικονομικό μας αυτό FORUM, ήλθε αυτός ο Τούρκος ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ, ο Εγεμέν Μπαγκίς, o πρώην Υπουργός επί ευρωπαϊκών υποθέσεων της Τουρκίας; Τον καλέσαμε εμείς, οπότε είμαστε για… φτύσιμο, ή ήλθε μόνος του; Και καλά ρε Τούρκοι! Αυτόν τον απατεώνα τον έχετε ακόμα στην πολιτική… βιτρίνα σας;

Η παρουσία κυρίως της Κας Κοπά και του Κου Ντόκου, δείχνει την ακριβή… ταυτότητα του FORUM!..

2. Η ανακοίνωση του ΓΕΣ, Κε Μυλωνάκη, ανέφερε, στην ατυχή πράγματι αρχική του ανακοίνωση για τους 2 συλληφθέντες στρ-κούς μας, το ρήμα φέρεται!.. Μην σου διαφεύγει και ΞΑΝΑΔΕΣ καλύτερα την ανακοίνωση!

(Tην χρήση του “φέρεται”, κατά την αναφορά πληροφοριών, την έμαθαν οι δημ/φοι, εδώ και λίγα χρόνια από τις ΕΕΔ, για να μην σου πω και ποιό στέλεχος ακόμα την καθιέρωσε)!

– Με την ευκαιρία, έχε υπόψη σου Κε Μυλωνάκη, ότι ανθρωπίνως ρεμάλια και στρατιωτικώς ρετάλια, που με τους πολύ γνωστούς τρόπους θήτευσαν ως Αρχηγοί και ανώτατοι Στρ/κοί, αποστράτευσαν, κατά το παρελθόν, στελέχη που θυσίασαν, στο βωμό του καθήκοντος, ακόμα και μέλη της οικογενείας τους, χωρίς ποτέ κανείς τους να τους πει, το γιατί! Μόνον που αυτά τα στελέχη, δεν είχαν γνωστούς… εσένα!.. Κατάλαβες!..

– Για τον πατριώτη σου Παπαδάκη, όπως είχαμε γράψει και πει πολύ δυνατά απ’ εδώ και εμείς, έχεις απόλυτο δίκιο, στα όσα είπες!

3. Παυλόπουλος, προς Τουρκία: Η εποχή των εισβολών έχει “περάσει”!

  • Βιάστηκες Κε ΠτΔ, βιάστηκες και μάλιστα πάρα πολύ! Εύχομαι να μην με θυμηθείς!

4. Κοτζιάς: Δεν είμαστε Συρία ή Ιράκ! (Δήλωση εμμέσως κατευθυνόμενη προς την Τουρκία)!

  • Πώς μπορείς να το αποδείξεις αυτό Κε Υπουργέ;

5. Συγχαρητήρια στην Ομάδα της Α.Ε.Λ. που στις φανέλες τους οι παίκτες έγραψαν: “Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ μιλούσε Ελληνικά“!.. Τίποτα άλλο!..

6. Κατάντησε, τα 3 τελευταία χρόνια με τους ΣΑΝΕΛ, να ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ σχεδόν συνεχώς το ΥΠΑΜ!.. Και όμως είναι δυνατόν αγαπητοί μου φίλοι και μάλιστα τώρα δυστυχώς, που “τα… όμορα φίδια μας έζωσαν”!..

7. Καθηγητά, Κε Συρίγε! Το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, που μετέφερε πρόσφατα σε αποθήκη, απ΄το α/δ των Σκοπίων, ο Στρουμνιτσιώτης Σκοπιανός Π-Θ Ζόραν Ζάεφ, για να “παίξει” τον Τσίπρα μας, το είχαν φτιάξει και δωρίσει οι Τούρκοι(!), στους Σκοπιανούς!

– Αυτό, ως μία ακόμα απλή ένδειξη των αρίστων σχέσεων, και κάτι παραπάνω, των 2 αυτών χωρών, επειδή είχες πει ότι οι Τούρκοι με τους Σκοπιανούς, δεν… πολυσχετίζονται!.. Να με συμπαθάς!

8. Τα ανθελληνικά αίσχη στα οποία προέβησαν, μόλις “προχθές”, οι Σκοπιανοί στην Μελβούρνη, (και όχι μόνον εκεί), τα είδες Κε Κοτζιά μου; Μήπως θες να μας πεις αν κάναμε και εμείς τίποτα ανάλογο; Μήπως δηλαδή βάλαμε στη σημαία τους κανένα Χιτλερικό σύμβολο, μήπως… βάψαμε καμιά εκκλησία τους, μήπως ζωγραφίσαμε τίποτα… πέη, κλπ, κλπ, κλπ; Για πες μας ρε… απίστευτε τύπε!..

9. Γιατί διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι για τον Κο… Κονιάκ, [όπως τον αποκάλεσαν οι Αλβανοί, (όταν τους επισκέφτηκε πρόσφατα)], τον Κο Γιούνγκερ, επειδή είπε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τα Σκόπια, για λόγους… φιλοφρονήσεως, μιλώντας “μέσα στο σπίτι τους”; Το όνομα “Μακεδονία” δεν είναι αυτό που σήμερα τους πουλάει η ελληνική(;) Κ-Β και μάλιστα -μάλλον- τους το δωρίζει;

10. Οι Τ/Κ βλάκα είναι οι γνωστοί ΛΙΝΟΒΑΜΒΑΚΟΙ!..  Άνοιξε” κανένα βιβλίο να… μορφωθείς! Τίποτα άλλο!..

11. Όπως διαβάζω, το πρόσωπο που συζεί εδώ στην Αθήνα, με την Τουρκάλα, την… Φεϊζά, (κόρη Τ/Στρατιωτικού, ε.α.), που υπηρετεί στην εδώ τ/Πρεσβεία, είναι ΑΝΗΨΙΟΣ του Προέδρου της Βουλής, Κου ΒΟΥΤΣΗ!

– Είπατε τίποτα; Φανταστείτε φίλοι μου, τί γίνεται σε πιο χαμηλά επίπεδα!.. Όπως και με τον “Νεο-Βούδα” Κ. Α. Καραμανλή, οι Τούρκοι είναι και σήμερα “δίπλα” στην Κ-Β μας!.. Καταλάβατε!..

12. Ο Τσίπρας τίμησε με θέση Υφυπουργού έναν παλιό… μπαχαλάκη του, όπως άκουσα στα κανάλια, ότι ήταν αυτός ο ψηλός νεαρός Κος! Οφείλουμε να πούμε πως, ό,τι και να του καταλογίζουμε, ο Τσίπρας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ τους… “δικούς του” και του αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!.. “Έξω απ’ τα δόντια!..

13. Δεν υπεγράφη το 2009, μεταξύ Τουρκίας και Αρμενίας, κανένα “Σύμφωνο Ειρήνης, το οποίο “σήμερα” “πήραν πίσω” οι Αρμένηδες, δια του ΠτΔ τους, του Κου Σαρκισιάν, αλλά ένα απλό Πρωτόκολλο Ομαλοποίησης”, (έτσι είχε ονομαστεί), των σχέσεών τους, το οποίο ήταν και αυτό που κατηγγέλθη!..

14. Η Κα Γκότε-μέλερ, βοηθός ΓΓ/ΝΑΤΟ, που είχε πάει στην Τουρκία και την… ύμνησε, μιλώντας στο εκεί νεοσύστατο Παν/μιο Εθνικής Αμύνης, στην Πόλη, δήλωσε πρόσφατα απ’ την Αθήνα, πως “το ΝΑΤΟ στηρίζει το Κράτος Δικαίου”!..

– Συγγνώμη Κα Γ/Μέλερ, αλλά “δεν το… πρόσεξα”!.. Αχαχαχαχα!..

15. Για κάποιους που είχαν βιαστεί να… “υβρίσουν” τον Στρατηγό ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, όταν είχε πει παλιοαδελφή τον ΓΓ/ΝΑΤΟ, με όσα αυτός είχε πει, κλπ, για το ΝΑΤΟ και τη στάση του στο Αιγαίο, κλπ, κλπ, κλπ, σήμερα τί έχουν να πουν που ο Κος ΓΓ/ΝΑΤΟ το έχει “βουλωμένο” το στόμα του, μετά από την πάροδο 4 ημερών, από την ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ, απ’ τους Τούρκους, σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών;

16. Χιλιάδες κακοποιοί που άφησε απ’ τις Φυλακές ο… “επιδοματίας” Υπουργός Παρασκευόπουλος, σιτίζονται από τα συσσίτια της Εκκλησίας! Μπράβο ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ(!) και όχι ειρωνικό στην Εκκλησία !..

17. Κε Καψαμπέλη! Οι Χίτες, μαζί με την Ταξιαρχία του “ΡΙΜΙΝΙ”, κράτησαν την Αθήνα ελεύθερη και δεν την πήραν οι Κομμουνιστές, τον Δεκ. – Ιαν. του 1944 – 1945! Γι’ αυτό τους ανέφερες και μάλιστα οργίλως(!), ως συνεργάτες (sic) των Γερμανών, στην εκπομπή του Ρωσόφιλου Βελόπουλου; Δεν μπορείτε ακόμα, όλα τα “κρυφοκομμούνια”, να το ξεπεράσετε;

Ο Γρίβας ήταν στρ-κός(!) ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ φιλαράκο και το έζησαν, κάποια λίγα χρόνια μετά, και οι Εγγλέζοι στην Κύπρο, αφού έστησε την ΕΟΚΑ, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, τον Γ’ και πάλεψε για την “ΕΝΩΣΗ”! [Α! Σου θυμίζω πως τον Γρίβα (και άρα όλο τον αγώνα για την “ΕΝΩΣΗ”) τον κάρφωσαν” στους Άγγλους τα Κομμούνια, της Κύπρου]!..

– Και να θυμάσαι! Οι μεγαλύτεροι ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, πολιτικοί και στρατιωτικοί, ήσαν ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ(!) και οι περισσότεροι, στα κρίσιμα εκείνα φοβερά χρόνια, ήσαν βαμμένοι “ΒΕ-ΝΙ-ΖΕ-ΛΙ-ΚΟΙ!.. Χαίρε!..

18. Ξαναλέμε: Οι Ρώσοι, με τους Ισραηλινούς είναι σε πόλεμο, αφού οι Ρώσοι (και έχουμε πει το “γιατί” εδώ), δεν θέλουν τη δημιουργία Κουρδικού Κράτους, αλλά και κυρίως δεν θέλουν ανταγωνιστή στο ενεργειακό τους σήμερα μονοπώλιο, προς την Ευρώπη, αλλά και προς την Κ. και Α. Ασία, όπως φιλοδοξεί να γίνει (ανταγωνιστής) το Ισραήλ! Έτσι απλά!..

19. “Επιδοματίες” ήσαν και οι… φιλο-Σκοπιανοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μηταφίδης και ο… “Φρουρά – Φρουρά”, Μπαλαούρας! Εσύ όμως ρε πρώην Αξκέ και… Στρατηγάρα Τζιμάνη, τόσο ανάγκη το είχες ή το επίδομα ήταν για τα… ουϊσκι σου; Πρόσεξε διότι σε αποκαλούν πια: “Ο ρίξε στο γυαλί φαρμάκι”, … εμπνευσμένοι απ’ το γνωστό λαϊκό τραγούδι του μέγιστου Πάνου ΓΑΒΑΛΑ!

20. Ρε Ερντογάν! Άκουσα ότι “έκοψες” κάποια ερωτικά τραγούδια, στην χώρα σου! Σε παρακαλώ, κόψτα όλα, αλλά μην μας κόψεις τον “Ίμπο”, την Χούλια την Αβσάρ, την Γκιουντές, και την Σιμπέλ τη Τζαν!

21. Κοτζιάς:Σ’ αυτό το παιχνίδι, δεν πρέπει να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι! (Αναφερόμενος στις συζητήσεις της χώρας μας, με τα Σκόπια)! Καλά ρε Υπουργέ, σκέφτεσαι τί λες; Μας… γλεντάνε βρε και οι Σκοπιανοί; Τέτοια κατάντια ρε με εσάς τους ΣΑΝΕΛ; Δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα ρε Υπουργέ μας; Πού είσαι ρε Πατριωτάρα Καμμένε; Ακούς τί λέγεται ή όχι; Φτου σας ρε όλοι!.. (Το πονηρό, για να μην γράψω… ύπουλο ΣΥΡΙΖΟ-πουλο, ο δημ/φος Ανδρέας ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ άκουσε τη δήλωση του Κοτζιά και το… “τερμάτισε” σε ένα πάνελ, που βρέθηκε! Τι είπε; Είπε το αμίμητο: “Πάρτε το χαμπάρι, χάσαμε“! Αναφερόμενος στο ίδιο θέμα, αυτό των Σκοπίων)!

22. Οι… Πατριώτες ΑΝΕΛ ψήφισαν “υπέρ” στη Βουλή, στη συζήτηση για τη νομιμοποίηση του Χασίς!.. Καλά ο Γιωργάκης, καλά ο Θεοδωράκης, που ζήτησε μάλιστα και ελεύθερη χρήση του χασίς, για… ψυχαγωγία, καλά τα νεο-κομμούνια, αλλά και εσείς βρε… Παναγιώτη;

23. Η Μερόπη η… Τζούφη, η πρώην Κνίτισα, θα προάγει την… Παιδεία! Γι’ αυτό και επελέγη, απ’ τον Αλέξη! Μόνον το παρακάτω σας θυμίζω:

– Το 1965, ο μέγιστος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ο Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε με έγγραφό του απαγορέψει και την ύπαρξη ακόμα Κομμουνιστών, στην ελληνική Παιδεία!

– Εκεί κατάντησε η Πατρίδα μας φίλοι μου! Είμαστε εμείς, η Ελλάδα μας, ο Κιμ της Β. Κορέας και ο… Μαδούρο, ο “κολλητός” των Τσίπρα και Παππά!.. Καταλάβατε!..

– Α! Κα Τζούφη μου! Κάνετε και τα γνήσια Κομμούνια “λίφτινγκ”; Νόμιζα πως μόνο το… νούμερο η Τασία έκανε λίφτινγκ!..

24. Ο Νόμος Περί Προστατευομένων Μαρτύρων, που ακούτε αγαπητοί τελευταίως, λόγω της NOVARTIS, ψηφίσθηκε επί Σημίτη, το 2001 και αναφέρει σαφώς ότι οι υπόψη μάρτυρες ΔΕΝ(!) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!

25. Τα “πουλέν” του Κωσταράκου προήχθησαν όλα στο βαθμό του Στρατηγού! Μπράβο Στρατηγέ, είσαι “Άπαικτος”! Δεν  έχουμε μόνον τους κουμπάρους του Καμμένου, έχουμε και τα… “Κωσταρακό-παιδα!.. Εδώ φίλοι μου, ο υπόψη Κος, ένας σύγχρονος Στρατιωτικός… ΜΑΚΙΑΒΕΛΗΣ και γνήσιο… αρσενικό, αχαχαχαχαχαχα (ως χαρακτήρας εννοώ), κατέλαβε τη θέση του Αρχηγού, όταν αυτός ο… ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΥΠΑΜ, ο Μπεγλίτης, ο 1 και 20, πάνω σε τραπέζι ή πάνω σε καρέκλα, το σπουδαγμένο στο Παρίσι αυτό πλουσιόπαιδο, από την Κόρινθο, με “κολλητό” και “ιδιαίτερο” την Υπουργάρα μας τον Τόσκα, έδιωξε περι τους 20 ανωτάτους Αξκούς-“Αστέρια”, επειδή… κινδύνευε -υποτίθεται- απ’ αυτούς η Δημοκρατία μας!.. Ανάμεσά τους ήταν και ο Στρατηγός ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ!.. Καταλάβατε!..

Βρε ουστ… Κωστάκη μου!..(Απ’ την γνωστή “ελληνική ταινία“)

ΤΑ ΛΕΜΕ“!..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-