Ο ΑΦΡΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο Ε/Π-Θ ΤΣΙΠΡΑΣ!

Φίλοι μου!

– Σήμερα, Κυριακή 18-11-2018, η ευαγγελική περικοπή (μία ακόμα από τις παραβολές, που ο ίδιος ο Κύριός μας, μας… κληροδότησε), αναφέρεται στον άφρονα πλούσιο, ο οποίος δεν πίστευε στον Θεό, (εξ ου και απεκλήθη από τον Θεό μας, άφρων), παρά μόνον στα πλούτη του και στα όσα καθημερινά θησαύριζε!

– Σκέφτηκε λοιπόν και είπε να γκρεμίσει τις υπάρχουσες αποθήκες του και να τις διπλασιάσει σε μέγεθος, ώστε να αποθηκεύσει την επιπλέον σοδειά του!

– Όμως το ίδιο βράδυ ο Θεός τον “πήρε”, ο πλούσιος πέθανε και έχασε την ψυχή του, η οποία είναι αθάνατη και στην αθανασία της οποίας αυτός δεν πίστευε! Έτσι, κατέληξε / πήγε εκεί όπου θα πάνε / θα πάμε όλοι όσοι είναι / είμαστε ΑΘΕΟΙ, (πόσο μάλλον ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΙ και πολέμιοι της Τριαδικής Θεότητος), ήτοι στο απόλυτο σκότος και στην απόλυτο αιώνιο βάσανο, λέγε με Κόλαση!..

– Σε αντίθεση οι δίκαιοι άνθρωποι, όπως λέει ο Άγιος ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ, (όπως διαβάζουμε στην αρίστη και σήμερα “ΦΩΝΗ του ΚΥΡΙΟΥ”), οι ίδιοι παραδίδουν την ψυχή τους στον Θεό, με χαρά και αγαλλίαση!

– Όταν ο Δημήτριος ο Πολιορκητής, το 306 π. Χ. κατέλαβε τα Μέγαρα, τα λεηλάτησε! Θέλοντας όμως να δείξει ότι έχει Παιδεία, όταν συνάντησε τον Μεγαρέα φιλόσοφο Στίλπωνα, τον ρώτησε αν του είχαν και εκείνου αρπάξει τα υπάρχοντά του! Ο Στίλπων του απάντησε: “Δεν είδα κανέναν να κουβαλάει τα πράγματά μου. Η δική μου περιουσία είναι τέτοια που δεν μπορεί κανείς να μου την αρπάξει, γιατί την έχω κρυμμένη μέσα μου! Πόλεμος γαρ ου λαφυραγωγεί αρετήν!..

– Επιπλέον επισημαίνω ότι οι άνθρωποι χωρίς Θεό είναι ικανοί για όλα!

– Με αφορμή τα παραπάνω, θα ήθελα να απευθυνθώ στον σημερινό Π-Θ, “πολιτική μαριονέτα”, της χώρας μας, ο οποίος δηλώνει άθεος, αλλά και στον ελληνικό λαό που τον ψήφισε (τον γνήσιο ελληνικό λαό και όχι βεβαίως στους… Πακιστανούς, Αλβανούς, κλπ, που πήραν την ελληνική ιθαγένια, για να τον ψηφίσουν και τον ψήφισαν), έναν λαό που γνώριζε την αθεϊα του, έναν λαό που ξέχασε ότι η σημαία του, όπως αυτή του / μας παρεδόθη από τους ήρωες προγόνους που μας απελευθέρωσαν, έχει πάνω τον σταυρό και που ούτε καν σκέφτηκε, έστω και προς στιγμήν, το “πώς” ένας άθεος, που παράλληλα δήλωνε και δηλώνει διεθνιστής, θα ήταν ποτέ δυνατόν να υποστήριζε τα ελληνικά ιερά σύμβολα, με πρώτο την Σημαία μας!

(Ο Τσίπρας, μην γελιέστε, δεν κάθησε τυχαία με “ανοιχτά” τα πόδια στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου, στο Σύνταγμα, όταν είχε έλθει η Μέρκελ στην χώρα μας)!

– Απευθύνομαι λοιπόν σε εσένα Αλέξη και σε καλώ να προβληματιστείς με την αλαζονική, εγωϊστική και… τελικά γήϊνη στάση του πλουσίου της παραβολής, ώστε να μην την “πάθεις” σαν αυτόν και χάσεις την ψυχή σου! Η ζωή μας Αλέξη δεν τελειώνει εδώ!.. Σε καλώ να αναζητήσεις τον Κύριό μας, τον γλυκύτατο Ναζωραίο και να σωθείς, κάτι που ειλικρινά στο εύχομαι, για σένα και την οικογένειά σου!

Πάρε την Περιστέρα και τα παιδιά σου και αναζητείστε Τον! Το ρήμα “Αναζητώ”, αν δεν το καταλαβαίνεις με την Χριστιανική του έννοια, μπορεί να στο εξηγήσει άριστα ο φίλος σου Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Β’, ο επονομαζόμενος και “Συριζώνυμος, (κατάλαβες Αλέξη), ο οποίος δεν ντράπηκε, αναφερόμενος σε εσένα, να πιθανολογήσει, σε ό,τι σε αφορά, για έναν 2ο Σαούλ, (αυτός λοιπόν υποτίθεται ότι είσαι εσύ στην παρομοίωση του ρασοφόρου), να πιθανολογήσει δηλαδή για έναν διώκτη του Χριστιανισμού, όπως ήταν ο Απόστολος Παύλος και στην προκείμενη περίπτωση είσαι εσύ(!), ως… Σαούλ, ο οποίος έγινε ο Απόστολος των Εθνών, Παύλος ή αλλιώς, όπως εκτιμά ο Ιερώνυμος, ο Β’, ότι μπορεί να γίνεις εσύ! [Ω(!) της βλασφημίας]!.. Κατάλαβες!

Αν Τον γνωρίσεις Αλέξη (σου γράφω με το μικρό σου και όχι σαν Π-Θγός που είσαι, όχι δηλαδή με βάση την ιδιότητά σου, αλλά ως “εν Χριστώ Αδελφός”, κατά το σημερινό Αποστολικό “Εις Θεός, Εις Πατήρ, Μία Πίστις”), αν γνωρίσεις Εκείνον λοιπόν, τότε αφ’ ενός θα πάψεις να είσαι αντί-Θεος, αλλά και αφ’ ετέρου θα αποκτήσεις και χαρακτήρα, αυτό που λέει ο λαός μας “Ήθος, κάτι που δεν έχεις, αφού η πολιτική συμπεριφορά σου χαρακτηρίζεται από “αλήτικη”, έως “πούστικη”, όπως και σχεδόν της πλειοψηφίας των αθέων και αντι-Χρίστων, αφού τονίζω και πάλι πως ΟΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ / ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ενώ τέλος, με μια “λέξη”, όπως λέμε, θα γίνεις και από ένα απλό “αρσενικό”,  Άντρας, Αλέξη,Άντρας!!! (Αυτό στο είχα ξαναγράψει)!

– Πρόσφατο “ζωντανό” παράδειγμα αποτελεί το θέμα της… συμφωνίας σου με τον Ιερώνυμο, τον Β’, για τις σχέσεις Εκκλησίας – Κράτους!

– Αν ήσουν “ίσος”, “ευθύς”,”ντόμπρος” και “Κιμπάρης”, αν ήσουν δηλαδή ένθεος και μάλιστα Χριστιανός, θα έβγαινες και θα έλεγες στον ελληνικό λαό, “στα ίσα”, πως λόγω της ιδεολογίας σου, είσαι αντί-Χριστος, πως δεν πιστεύεις σε Θεό ή καλύτερα πως σε δίδαξαν πως δεν υπάρχει Θεός, κλπ, και πως γι’ αυτό δεν γουστάρεις τα… ελληνικά Θρησκευτικά, την πρωϊνή, κλπ, προσευχή στα Σχολεία, πως δεν θες να βλέπεις τις εικόνες του Χριστού μας, και όχι μόνον στα Σχολεία, αλλά και στα Δικαστήρια, στα Στρατόπεδα, κλπ, και γενικά σε όλους τους δημόσιους χώρους, πως δεν θες θρησκευτικούς γάμους, βαφτίσια, κηδείες, κλπ, πως δεν θες κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο, διότι… σατανίζεσαι, στην θέα τους, θα έλεγες πως η “Θρησκεία είναι -για σένα- το όπιο των λαών” κλπ, κλπ, κλπ!..

– Θα ενημέρωνες επίσης το λαό μας, όλους εμάς δηλαδή, πως όλα τα παραπάνω σημαίνουν τελικά “Ουδετερόθρησκο Κράτος”,  πως όλα αυτά, αλλά και άλλα παρεμφερή, αποτελούν την βάση του!

– Θα μας έλεγες επίσης πως έτσι, η Χριστιανική Ορθοδοξία εξισώνεται με τις λοιπές υπάρχουσες θρησκείες και αιρέσεις στην χώρα μας!

– Θα έλεγες ευθέως πως θες να βγει από την αρχή του Συντ-τός μας, η φράση “….αγίας ομοουσίου και αδιαιρέτου Τριάδος”, με την οποία “έδεσαν” την θρησκεία μας και εγράφως, τον Ιαν. του 1822, οι επαναστατημένοι τότε Έλληνες, με τον αγώνα τους και την Πατρίδα μας!

– Θα έλεγες ακόμα πως δεν γουστάρεις τους ρασοφόρους, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως και πως θες να τους “σουτάρεις απ’ το Δημόσιο”!..

–  Θα έλεγες πως θεωρείς ΦΑΣΙΣΤΕΣ και αντιδραστικούς τους Ιερείς και πως θα χαιρόσουν, αν με έναν μαγικό τρόπο, μπορούσες να κρεμμάσεις τους… μπάτσους, από τα έντερα των Παππάδων!..

– Θα έλεγες πως τα περί Κ-Β-κών επιδοτήσεων στους Ιερείς (τα όσα περί της πληρωμής τους πονηρά ανέφερες, κλπ) είναι ‘”του κόλου” και πως ο σχεδιασμός σου είναι κάποια στιγμή μελλοντικά να αποχωρούσες / -σεις σπό την… συμφωνία, (είτε εσύ, είτε κάποιοι άλλοι μετά από εσένα), με πρόφαση πχ την 100 ετή Οικονομική κρίση, στην οποία μας καταδίκασες, εσύ ο… “Μέγας Επαναστάτης”, υπογράφοντας το “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”, κλπ, και πως έτσι το θέμα της πληρωμής του μισθού τους, των συντάξεων, της περίθαλψής τους, κλπ, θα περάσει στην εκκλησία, η οποία θα πρέπει τότε να τους πληρώνει, κλπ, κλπ, κλπ.

Θα έλεγες ακόμα πως η εκκλησία, σε μια τέτοια περίπτωση, για να τους πληρώνει όλους αυτούς, θα πρέπει τελικά να τους φορολογεί, όπως στην Γερμανία (χώρα που σπούδασε ο Ιερώνυμος) και πως  φόρο θα πληρώνουν μόνον οι Χριστιανοί, όσοι εκ των Ελλήνων δηλαδή θα δηλώνουν ότι είναι Χριστιανοί! Έτσι η ελλαδική εκκλησία θα καταντήσει περίγελως ή ορθότερα… κλαυσίγελως, και χωριζομένη από την Ελλάδα, θα τελειώσει  και η Ελλάδα μας, αφού η σχέση τους, είναι σχέση νυχιού και πέτσας, νυχιού και σάρκας! Θα καταντήσει δε η Ελλάδα, μια Ελλάδα χωρίς Ελλάδα, ενώ η ουδετεροθρησκεία μας, θα οδηγήσει στο να βγει και από την Σημαία μας ο Σταυρός, αφού θα ενοχλούνται πχ οι Μουσουλμάνοι, οι Βουδιστές, κλπ!

– Εσύ όμως αντιθέτως, δεν έκανες τίποτα απ’ τα παραπάνω, διότι έτσι σε έχουν μάθει από μικρός, ως Κομμουνιστής, να δρας, ήτοι κρυφά, ύπουλα, αντεθνικά και κυρίως ποτέ “στα ίσα”, αλλά πάντα… βρώμικα, υπόγεια και αιφνιδιαστικά!.. Σε σχέση δε με το ράσο, σε έχουν μάθει πωςαλλαγή δεν γίνεται, αν δεν κρεμμαστεί ο τελευταίος Χωροφύλακας και σήμερα Αστυφύλακας, από τα… άντερα του τελευταίου Παππά!..

– Ίδια ακριβώς με την παραπάνω συμπεριφορά είχες, όταν ενέπαιζες τον ανόητο λαό μας και προεκλογικά, προ του 2015 και μετεκλογικά και μέχρι… σήμερα! Ένας άθεος δεν ορρωδεί προ ουδενός, εμψύχου ή αψύχου!.. Ήσουν και είσαι λοιπόν ικανός για όλα! Έχοντας δε και ως DNA έμφυτη την απάτη, το ψέμμα και την μπλόφα, κατέστης (“αθροίζοντας” και την ΑΘΕΪΑ σου) όχι μόνον ικανός για όλα, αλλά αδίστακτος!

– Έτσι, σου θυμίζω, πως με τον ίδιο βρώμικο τρόπο “πούλησες” την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, λες και αυτή ανήκε στον Χουνταίο πατέρα σου ή λες και ανήκε στον περισσότερο και ακόμα πιο φανατικό Χουνταίο, έναν από τους Πραιτωριανούς του Καθεστώτος 1967-1973 και 1973 – 1974,  Θείο σου, μια Χούντα που σου έμαθαν επίσης να μισείς!..

Αντί λοιπόν και περιληπτικά να πεις αυτά τα παραπάνω στους ρασοφόρους, αλλά και στον λαό, σε εμάς τους οιωνεί χαχόλους, (περιληπτικά, αφού δεν έγραψα τίποτα για την “εκκλησιαστική περιουσία”, κλπ / στο θέμα αυτό και αν είσαι “απάτη”), αντί να μιλήσεις ΑΝΤΡΙΚΑ, που δεν μπορείς, διότι δεν είσαι ένθεος και δη Χριστιανός, και διότι δεν είσαι επομένως και Έλληνας, αλλά απλώς ελληνικής καταγωγής, φέρθηκες δόλια (στην λαϊκή καθομιλουμένη φέρθηκες “πούστικα”), λειτούργησες και πάλι κρυφά και όταν η Ιεραρχία δεν συνέναισε στο περίφημο “Προσχέδιο της Συμφωνίας” σου, με τον “Κολλητό” σου Αρχιεπίσκοπο, όπως και εσύ είχες αποδεχθεί ότι θα έπρεπε να συμβεί αυτό, πέταξες το προσωπείο του προβάτου και έδειξες το πραγματικό σου πρόσωπο, έδειξες αυτό που ως άθεος είσαι! Ποιό; Έδειξες το πρόσωπο της Ύαινας! Ξεκίνησες τις απειλές, χάνοντας την ψυχραιμία σου, (αλήθεια τί σόϊ Π-Θ μπορεί να είσαι, χωρίς ψυχραιμία / αρχίζω και “γέρνω” προς εκείνους που ισχυρίζονται ότι έχεις την ίδια πάθηση, με την ιατρικώς αποδεδειγμένη εκείνη πάθηση του Γενίτσαρου Ράμα, ήτοι επιθετική ψυχοπάθεια), απειλές, η βάση των οποίων ήταν και είναι ότι κυττάξτε και κάντε ότι σας λέω, διότι η πληρωμή σας είναι θέμα εμού, του… Καίσαρος!.. Δεν ρώτησες καν, ούτε “για τα μάτια του κόσμου βρε αδελφέ”, κάποιον από τους τόσους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Θεολόγους γύρω σου, στο Κόμμα σου, να σου πουν σχετικά, την γνώμη τους έστω!..

Άρα Αλέξη, μετά από όλα αυτά τα παραπάνω, [και αφού σου προτείνω να πάψεις να θέτεις το επίθετο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ / – ΚΗ / – ΚΟ, σε ό,τι αποκαλείς ή είναι πράγματι “συμφωνία”, διότι για εσένα και τους ομοίους σου, ότι ελληνικό ξεπουλάς ή διαλύεις, από έδαφος, έως την Ιστορία μας και τις εθνικο-θρησκευτικές μας παραδόσεις, μπορεί να είναι “ιστορική πράξη”, λόγω της ιδεολογίας σου/ σας, αλλά σίγουρα δεν είναι για την μεγάλη πλειοψηφία των πραγματικών Ελλήνων, για εμάς δηλαδή τους λοιπούς], άρα -για να επανέλθω- πώς αλλιώς μπορείς να χαρακτηρισθείς,εκτός από “πολιτικό ανδρείκελο”; Στο Κόμμα σου, αλλά και στο μητρικό σου ΚΚΕ ό,τι κάνεις είναι πράγματι “ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ” ή και κάτι ακόμα μεγαλύτερο, όπως πιθανώς ΗΡΩΪΣΜΟΣ, ΕΠΟΣ, κλπ, (ίσως γι’ αυτό η Κα… Θεανώ ΦΩΤΙΟΥ, η καλύτερη πολιτική διαφήμιση των… ΜΕΝΤΙΖΕΝΕΣ” σε είχε αποκαλέσει “ηγέτη που εμφανίζεται κάθε 100 χρόνια”), όχι όμως Αλέξη για εμάς!

Γενού λοιπόν, με βάση την πραγματικά ΦΟΒΕΡΗ και έμπλεη νοημάτων σημερινή ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ, Χριστιανός και… “Φρόνιμος”, πίστεψε, και μην παραμένεις ανοήτως και από ένα απλό… κομμουνιστικό – διεθνιστικό γινάτι… “Άφρων, (σε 1ο χρόνο αποδεχόμενος την ύπαρξη Θεού και την άρρηκτη σχέση Ορθοδοξίας και Ελληνισμού, όπως αυτή φαίνεται ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ πάνω στην ΣΗΜΑΙΑ μας και σε 2ο χρόνο με το να ξεκινήσεις την “πάλη”, που κάνουμε όλοι μας, ώστε να γίνουμε πραγματικοί Χριστιανοί και να σώσουμε την ψυχή μας), σώσε έτσι την ψυχή σου, γενού “δούλος ΘΕΟΥ, παύοντας να είσαι δούλος ενός παλιοτόμαρου, όπως είναι ο εντολέας σου Γιώργος ΣΟΡΟΣ, που κάρφωνε στους μαύρους φασιστο-ναζήδες την ίδια του την Φυλή, τις ίδιες τους τις ρίζες, κάτι που “έν τινι μέτρω” κάνεις και εσύ σήμερα, σε εμάς, τους Έλληνες!..

– Έτσι, θα γίνεις και(!) ΑΝΤΡΑΣ, θα μάθεις να είσαι “ίσος” και ειλικρινής, σε όσους βαυκαλίζεσαι πως υπηρετείς, (δηλαδή εμάς τον λαό), λόγω της θέσεως που κατέχεις, παύοντας να είσαι απλά ένα ΑΡΣΕΝΙΚΟ, διακρινόμενο από τις όποιες… Περιστέρες γύρω σου, λόγω μιας απλής υπάρξεως φαλού, στο γνωστό σημείο του σώματός σου / μας και τότε ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΧΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΝΤΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο… ΣΑΟΥΛ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!

Εύχομαι ειλικρινά να γίνεις από Σαούλ… Παύλος, αφού ο Κύριος θέλει όλους σωθείναι και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν, χωρίς να μείνεις, όπως εκείνος, 3 ημέρες τυφλός, (αν θυμάμαι καλά τον χρόνο τύφλωσης του Αποστόλου), να πάψεις να είσαι διώκτης* μας, όπως πολύ έξυπνα ο… “ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΣ” σε αποκάλεσε με τον υπαινιγμό του, περί… Σαούλ, (τί βρωμεροί υποκριτές είστε ρε όλα τα Κομμούνια / τώρα είναι καλός ο Αρχ-πος, αφού είναι “είτε “δικός” μας, είτε μας κάνει τα χατήρια”, σε αντίθεση με τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, ο οποίος ήταν δήθεν… “κακός Δεξιός”, κλπ, …. α, ρε πολιτικές και ανθρώπινες κομμουνιστο-οχιές), όπως επίσης εύχομαι ούτε Φυλακή να μπεις, όπως εκείνος και πολύ περισσότερο εύχομαι να μην σε κρεμμάσουν ανάποδα, όπως έκαναν στον Παύλο, αλλά να “‘φύγεις” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, απευθυνόμενος στον Αρχιστράτηγο Μιχαήλ και ψάλλοντάς του / παρακαλώντάς τον, το:

Μιχαήλ Αρχάγγελε του Θεού, μην έλθεις ως λέων αγριότατος επ’ εμέ, μηδέ την ψυχή μου αρπάξεις ως στρουθίον, εν ώρα του θανάτου συ μοι βοήθησον“!!!

* Ο Κύριος είπε στον Σαούλ! “Σαούλ, Σαούλ, ίνα τί με διώκεις”;

Γνώρισέ τον ΘΕΟ τώρα(!) Αλέξη, τώραπου έχεις ακόμα στύση και δεν αστειεύομαι! Έχει μεγάλη σημασία ό,τι σου γράφω! Μην τον γνωρίσεις, αν το επιδιώξεις, όπως οι Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, οι οποίοι ήσαν / δήλωναν Χριστιανοί και όχι άθεοι, αγνωστικιστές ή ό,τι άλλο, όντες μια… κατηγορία “πάνω από εσένα”, αφού αυτοί αποδέχονταν την ύπαρξη του ΘΕΟΥ μεν, ήσαν όμως δε Χριστιανοί κατ’ όνομα και όχι αγωνιζόμενοι, όπως αρκετοί από εμάς, που όμως και πάλι… δεν είμαστε Χριστιανοί!.. Σε μπέρδεψα Αλέξη μου; Μελέτησε με και θα με αντιληφθείς!

– Τέλος, σου θυμίζω και πάλι, (σε άλλο άρθρο στο έχω γράψει ξανά), με βάση και μόνον την εκκλησιαστική Ιστορία (αλλά και όχι μόνον, αν θα ήθελες να το “ψάξεις”, να το ερευνήσεις το θέμα) πως ΟΥΔΕΙΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ(!) ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ! (Το τελευταίο ρήμα με την καθαρά θρησκευτική του σημασία)!

  • Με την ευκαιρία, και παρενθετικά, όπως λέμε:
  • α. Μην πουλήσεις άλλη γη μας, τώρα που θα πας Τουρκία, κλπ! Την… θέλουμε! (“Πάνο μην πουλήσεις τα ράφια τα θέλουμε”! Βρες από ποιά ταινία είναι και κέρδισε έναν… ακανέ)!..
  • β. Πάψε να κυνηγάς ΥΠΟΥΛΑ τους όποιους εσύ νομίζεις, θεωρείς ή πιστεύεις ότι είναι εχθροί σου! Χθες πχ τους πολιτικούς σου αντιπάλους, σήμερα τους Χριστιανούς, τους Ιερείς, αύριο κάποιους άλλους, κλπ και ΓΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!..
  • γ. Πάψε, τέλος, να είσαι διώκτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και των οπαδών του!
  • – Πάψε να χρησιμοποιείς την Ομάδα μας, αυτήν την ΑΚΡΟΠΟΛΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, για να αποδεικνύεις είτε την πολιτική σου ορθοδοξία, όπως στην πρόσφατη περίπτωση ΑΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ** και στην δήθεν ρατσιστική επίθεση του Τσουκαλά, στον Θανάση, αφού έπρεπε και πολιτικο-βαζελικό και γενικώς πολιτικο-αντι-Ολυμπιακό οπαδιλίκι να πουλήσετε, μιλώντας για ρατσισμό και πάλι, κλπ, την εκπομπή μας επίσης να κλείσετε μ’ αυτόν τον βρώμικο τρόπο, αλλά και να τιμωρήσετε – διαπομπεύσετε έναν αγνό ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, σαν τον Τσουκαλά!
  • – Πάψε να τα βάζεις με τον Πρόεδρό μας, επειδή δεν σας “προσκύνησε”, καθώς και με τους οπαδούς μας!.. Είσαι ο 1ος Π-Θ που τα έβαλε και μέσα από την ελληνική Βουλή με τον ΘΡΥΛΟ μας, τον Πρόεδρό του και τους Οπαδούς του! Τί είσαι εσύ ρε; Παττακός; Και ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ρε Αλέξη όμως, δεν τα έκανε αυτά! Ένας Παττακός που είχε σταματήσει μέχρι και “ματς” στην Λεωφόρο, το 1967, (Δεκ.), στο οποίο παίζαμε με εσάς ρε βαζελάκο και κάλεσε τον Σιδέρη, για να του πει να παίζει πιο… ήρεμα, διότι έπαιζε τάχα πολύ σκληρά!..
    • ** Με την υπέρμετρο προβολή πχ των ΑΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ, στο πλαίσιο της SOROS-πολιτικής σας, “ακόμα και δίκιο να έχετε” θα το χάσετε, δημιουργώντας / “ξυπνώντας” αντίθετα αντανακλαστικά, ακόμα και στους “δικούς” σας, στα πολιτικά σας… θύματα! Σε διαβεβαιώ Αλέξη, πως το έχουμε πλέον εμπεδώσει όλοι οι Έλληνες, το πόσο καλοί άνθρωποι είναι οι ΑΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ, το πόσο αγωνιστές της ζωής, το πόσο φιλάνθρωποι, το πόσο Έλληνες ή Ελληνο-Νιγηριανοί και κυρίως το πόσο… ΒΑΖΕΛΟΙ!.. Μόνον Κε Π-Θ (τώρα επιβάλλεται η επισημότης) θέλω να σε ρωτήσω! Πού ήσουν χαμένος, όταν ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της μεγαλύτερης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ (και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ) ΠΑΡΑΓΚΑΣ, αυτής του ΜΠΑΣΚΕΤ, έλεγε -και με το δίκιο του, διότι είχε δίκιο και εγώ δεν θα του το αρνηθώ του ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ- αυτά τα ωραία… μπινελίκια, για τον καλό ΑΤΕΤΟΝΚΟΥΜΠΟ, αυτόν που βγάζει τα εκ-ρια στις Η.Π.Α. και μπράβο του, τότε αλήθεια, πού ήσουν; Γιατί τότε δεν έδωσες εντολή στον Παππά να κάνει προπαγάνδα στα Κανάλια κατά του ρατσισμού, και κυρίως τότε γιατί δεν φόρεσες την φανέλλα του ΑΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ, όπως έκανες “προχθές” με την “φάση” με τον Τσουκαλά, γενόμενος, από Π-Θ… Χουλουσί ΑΚΑΡ, δηλαδή… Καραγκιοζάκος; Επειδή είσαι βάζελος σαν τον Βασιλακόπουλο; Επειδή ο Βασιλακόπουλος έχει δύναμη και ο Τσουκαλάς όχι; Λόγω Μαρινάκη ή για κάποιον άλλον λόγο; Για απάντησε, σ’ αυτό το άτυπο multiple choice, φίλε Αλέξη!
    • ΧΑΙΡΕΤΕ“!
    • ΕΛΛΗΝΑΣ
    •                                                                                           -/-
    • ΥΓ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΕ Π-Θ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ” ΠΟΥ ΜΑΣ… “ΠΕΡΝΑΣ”, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Κ(Α)ΛΟΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!
    • ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ: ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ”, ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ “ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ(!) (ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ) “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ” ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛ’ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ… ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΒΡΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟ 1973!..   
    • ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΦΕΤΟΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΚΕ Π-Θ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜ/ΦΟΣ ΧΙΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (18-11-2018) ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Ε-Φ ΤΟΥ / “ΣΑΪΤ” ΤΟΥ; ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ!

Μια χούφτα πρεζονομπολσεβίκοι καίνε δημόσια και ιδιωτική περιουσία και οι μποτοξούδες του Δημόσιας Τάξης (ενν. την “δικιά” μου, την Γεροβασίλη και το άλλο πολιτικό μπάζο, την Παπακώστα ή “θηλυκό Π. Καμμένο) καλλωπίζουν το αιδοίο τους!.. Ποτέ άλλοτε τέτοια κατάντια!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
gerovasili-papakosta

Μία ακόμα τεράστια καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας από 50 τζιτζιφιόγκους, γόνους βορειοαστών ή πρεζόνια τελειωμένων γονιών, (ΞΕΧΑΣΕ ΕΔΩ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ και ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ), για να «γιορτάσουν» την μεγαλύτερη απάτη του 20ου αιώνα, όπως ήταν η μετά από συμφωνία εισβολή του τανκ στο Πολυτεχνείο, ανάμεσα στους Λαλιώτηδες και στους Λοκατζήδες του Ζαγοριαννάκου (όπως αποδεικνύεται ιστορικά και αποκαλύπτουμε και στην σημερινή εφημερίδα μας) και το Κράτος είναι ανύπαρκτο. (Είχαμε περί τους 25 νεκρούς Χίε, εκτός βεβαίως του χώρου του Πολυτεχνείου, αν δεν με απατά, ως προς τον αριθμό, “το κουρασμένο μου μυαλό”, που έλεγε και ο μέγας συνθέτης Άκης ΠΑΝΟΥ! Θα τα πούμε όμως, “πρώτα ο ΘΕΟΣ”, άλλη φορά)!..

Η αστυνομία χωρίς σχέδιο, οργάνωση, πλάνο, επιχειρησιακό σχεδιασμό, με μόνη «αυτοπροστασία» την υπόσχεση αναδρομικών, προσπαθεί να δικαιολογήσει την ονομασία της, την παρουσία της και τη στολή που φοράει, με το να προγγάει 50 κωλόπαιδα που ξηλώνουν μάρμαρα και καίνε την καγκελόπορτα του άρματος, την υποτίθεται ματωμένη πύλη, που η ψευδεπίγραφη και ανιστόρητη αριστερά του βολέματος ολίγων αλητήριων, χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το σύγχρονο μύθο της αρπαχτής και του πλούτου. (ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ‘ΧΕΙ Ο ΧΙΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΕΞΗ)!..

Ταυτόχρονα το Υπουργείο Δημόσιας… Αναρχίας (ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ / Θα μπορούσε να ονομασθεί και Υπουργείο Πραγματικού ή Φαντασιακού Γενικού “ΜΠΟΤΟΞ”) διοικείται-υποτίθεται- από δύο πολιτικές μέγαιρες- μποτοξούδες, που το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι να καλλωπίζουν το αιδοίο τους. Και λίγα λέμε. Όσο για τον κομματικό ντροπιαστικό αρχηγό της ΕΛΑΣ, (αυτό το Όργανο της Αλβανικής Αστυνομίας στην χώρα μας), αυτός πιθανόν να συντρώγει και να συμπίνει με τίποτα Αλβανούς συναδέρφους του, σκηνοθετώντας φάκελο και δικογραφία εμπορίας ναρκωτικών, σπιλώνοντας υπολήψεις ηρώων, σαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. (Πώς να μην τον συγχαρώ τώρα ρε Αλέξη, τον Κο Χίο; Μπορώ να μην το κάνω);

Ποτέ δεν ήταν χειρότερα.

Το οργανωμένο έγκλημα και η Μαφία της ηρωίνης και του λαθρεμπορίου χέρι-χέρι με το Κράτος της ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ Αριστεράς. (Αλέξη “πάμε μαζί”! Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Τί έγραψε ο άνθρωπος! Πωωωωωωωωωωωωωωω! Συμβαίνει κάτι τέτοιο; Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω)!..

polytexneio-epeisodia1

Αυτούς θέλατε, ευκαιρία να τους ξαναψηφίσετε.

Άλλωστε εαν τάξεις σε 200 πολίτες αναδρομικά και συνταξούλα και τους πεις ότι την ίδια ώρα οι Τούρκοι αρπάζουν την Θράκη, «δώστε τη» θα σας πούνε οι 199, προτιμώντας τα καθυστερούμενα. (ΟΧΙ ΟΛΟΙ Κε ΧΙΕ! ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ… ΜΠΕΡΕΚΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΑΝΤΕ)!

Κοινωνία ώρα μηδέν. (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΕΞΗ, ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο Κος ΧΙΟΣ***)!

*** Στο παραπάνω άρθρο-“παρέμβαση” του Κου Χίου, όπου κόκκινο χρώμα, είμαστε εμείς!..

  • ΣΥΓΓΝΩΜΗ” ΤΟΥ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ:
  • ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΛΕΙΠΕΙ Ο “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΝΤΗΣ” ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ… ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ / ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΕΙ, ΚΛΠ, “Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ… ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ”, ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ, (ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ… “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ” ΒΕΒΑΙΩΣ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΤΙΣ “ΦΩΤΟ”! ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ!.. ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥ “ΛΑΜΟΓΙΑ”,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ… ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ! 

-/-