Ο “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!.. (ΚΑΙ ΥΓ.)

  • Κε Πρόεδρε της Τ/Δημοκρατίας! Κε ΡΤΕ!

– Με χαρά ακούσαμε και διαβάσαμε σήμερα (15-07-2019) στις δηλώσεις σου προς τον νέο Έλληνα Π-Θ Κο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, να χρησιμοποιείς την φράση Δαμόκλειο Σπάθη“!

Πλέον, δεν έχουμε ουδεμία αμφιβολία ότι μας διαβάζεις! Χαιρόμαστε βεβαίως γι’ αυτό και ΣΕ ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΟΥ-ΜΕ, αφού είναι μεγάλη η τιμή να μας διαβάζει το Νο “1” του “εν δυνάμει” αντιπάλου μας, έστω και μέσω τρίτων, ήτοι μέσω των υπηρεσιακών του Οργάνων, αλλά κυρίως χαιρόμαστε για το γεγονός ότι μαθαίνεις “πράγματα” σαν πχ τον Δαμοκλή, κλπ, με αποτέλεσμα να διευρύνεις τον πνευματικό σου ορίζοντα, τις εγκεφαλικές σου γραμμώσεις, αλλά και να πετύχεις έναν πραγματικό εξανθρωπισμό σου, αφού αυτό είναι πάγιο και σύνηθες, με όσους των ανθρώπων στον Πλανήτη μας, ασχοληθούν σε βάθος με την Αρχαία ελληνική Φιλοσοφία!..

– Σου τονίζουμε Κε Πρόεδρε πως, αν βάλεις να σου μεταφράζουν “ένα – ένα” τις εδώ παρεμβάσεις μας, από τον Νοε του 2015, με την σειρά που αυτές έχουν γίνει, τότε ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΣ, ακόμα περισσότερο, ενώ κάπου / σε μερικές περιπτώσεις θα δεις και το… πρόσωπό σου στον καθρέφτη!..

Προς ενημέρωσή σου, μας διαβάζουν σχεδόν όλοι οι… Χακάν ΦΙΝΤΑΝ της Γης! Κάτι σημαίνει αυτό, κάτι καλό θα έχουν δει, θέλω να πιστεύω Κε Πρόεδρε!..

– Τέλος, δεν θα ασχοληθώ με το παπαρο-φανφαρο-νικό (για άλλη μια φορά) περιεχόμενο των λόγων σου, προς τον Ε/Π-Θ, αφού κάτι τέτοιο δεν “κολλάει” στην σημερινή μας παρέμβαση, η οποία θέλει και μόνον να σε ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΗ-ΣΕΙ! (Θα έψαξαν αρκετά οι δικοί σου για να μάθουν για την “Δαμόκλειο Σπάθη”)!..

Με την ευκαιρία:

  • Να συγχαρούμε τον ηλίθιο(;) Μουσουλμάνο Αδελφό Κο Χ. Μ. Ομπάμα, που έκανε αυτό το ερασιτεχνικό κίνημα ανατροπής σου, σαν σήμερα, πριν από 3 χρόνια! Να τον συγχαρώ, ακριβώς επειδή… απέτυχε!
  • Να συγχαρούμε τον Κο Χακάν ΦΙΝΤΑΝ που το “τσίμπησε” έγκαιρα το “Κίνημα” (ήταν τόσο ερασιτεχνικό, που αρχίζω να σκέπτομαι μήπως την όλη ενέργεια την “έδωσαν” τίποτα εκτελεστικά Όργανα των Η.Π.Α., στον Α/ΜΙΤ, Όργανα που μπορεί να ήλεγχε με τίποτα επιταγές σύγχρονων… “άσπρων”, κλπ, πλην της εξονυχιστικής εκ μέρους του /σας παρακολουθήσεως των Τ/Στελεχών και των Μονάδων σας! (Γι’ αυτό θαυμάζετε, φαίνεται, τόσο πολύ την περίοδο του Αβδούλ Χαμήτ του Β΄, εκτός του ότι πολέμησε (και έχασε) τον Θ. ΧΕΡΤΣΛ και το όραμα της δημιουργίας του Κράτους του Ισραήλ) και έτσι και… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κάνατε και… κάνετε και ΗΡΩΕΣ της… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σας γίνατε, όλοι εσείς οι… κατατρεγμένοι Τ/”Ελίτες”, και έτσι μπορείτε σήμερα να γιορτάζετε, εσύ να έχεις εδραιωθεί στην εξουσία, (όσο ακόμα φυσικά θα σ’ αφήσει το… “Ορθόν”), και να το “παίζετε” οι σύγχρονοι (αντίστοιχοι φυσικά)… Κεμαλιστές του 1919-1922, που πολέμησαν κατά των “Μεγάλων Δνάμεων” και δήθεν τις νίκησαν, όπως νίκησαν και την “μικρή Ελλάδα”, όπως είπες, που την “έβαλαν” να σας πολεμήσει!.. (Πόσο λίγο μας ξέρετε Κε Πρόεδρε! Δεν μπορεί να φτάσαμε 70 χλμ από την Άγκυρα, μόνο και μόνο επειδή μας “έβαλαν”! Τί λες και εσύ; Αλλά θα τις σχολιάσουμε άλλη φορά τις δηλώσεις σου, με αναφορά επιχειρημάτων)!..
  • Για το μόνο που πραγματικά θλίβομαι / -στε αγαπητέ Ταγίπ είναι για τα αθώα θύματα, Τούρκους πολίτες + Τ/στρατιωτικούς (και από τις 2 πλευρές, αυτές των… “ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ” και των… “ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΩΝ”), που έχασαν τότε την ζωή τους!..
  • Να σας συγχαρούμε τέλος, για τους S-400“, [αφού… συνέπεσε να τους παίρνετε τώρα, στην επέτειο του “Κινήματος” (η αλήθεια είναι πως στην ημερομηνία αυτή ζητήσατε εσείς από τους Ρώσους να σας τους στείλουν, για να κάνετε και την σχετική… σπέκουλα στο λαό και ορθώς), S-400“, που αν τους είχατε τότε, δεν θα σκότωνε τόσο κόσμο πχ στην Άγκυρα η “FETÖ”-ΤΠΑ] και επειδή πάντα ήμασταν… φίλοι σας, ασχέτως αν εσείς ποτέ δεν το αντιληφθήκατε, σας καλούμε απ΄ εδώ να βιαστείτε τώρα να τους “στήσετε” και να τους μάθετε καλά, [το 1ο εξάμηνο του 2020 λέτε (Απρ. 2020), πως θα είστε έτοιμοι σχετικά, αλλά εμείς λέμε πως ίσως να είναι αργά τότε για εσάς], διότι το 2023 ΕΡΧΕΤΑΙ Ταγίπ, αν δεν ήρθε ήδη!..
  • “Έπεσες στην παγίδα” Ρετζέπ! Ο Πούτιν, και οι Σλάβοι του, θα σου κάνουν πλάκα “εύκολα” και οι Δυτικοί θα σε /σας “καθαρίσουν” τώρα, ως Τουρκία εννοώ, πολύ πιο εύκολα!..
  • Σας έσωσαν οι Σοβιετικοί, με όπλα και χρυσάφι, το 1919-1922 και “σήμερα”, σε έπεισαν οι Ευρασιανιστές Στρατηγοί, που πριν από λίγα χρόνια κυνήγαγες με πρωτοφανές μίσος, πως μπορεί ο κύριος… απόγονός τους, (των Σοβιετικών), ήτοι η “Ρωσική Ομοσπονδία”, να σας σώσει και πάλι τώρα, με τους S-400, μαζί φυσικά με αρκετά μαύρα Ιρανικά χρήματα, όπως και μαζί με πολύ βενεζουελάνικο χρυσό, έναντι ουσιαστικά του δικού σας τ/”τίποτα”, (κάτι μακαρόνια, ρύζια, κλπ, στείλατε στους Μαδουριανούς, αχαχαχαχαχαχα και διευκολύνατε, λίγο και γενικώς, τους Μουλάδες, του Ιράν), αφού και η Βενεζουέλα, αλλά και η χώρα σας χρησιμοποιείται ως το τελευταίο, παγκοσμίως, “πλυντήριο χρήματος και κυρίως… Χρυσού”, πριν αυτός καταλήξει, όλος και “πεντακάθαρος”, στις Τράπεζες των Ρότσιλντ, πχ στο Λονδίνο, στην Φραγκφούρτη, κλπ, αφού οι Ρώσοι, από λεφτά, μόνον “bitcoin” θα μπορούσαν να σου / σας δώσουν! (Οι άλλοι σου φίλοι, οι Κινέζοι, έχουν “Χρυσό Μετάλλιο” στον παρτακισμό, ενώ είναι… σφιχτόκολλοι και… ψιλοσιχαμένοι, για να σε δανείσουν! Και τί να σου δώσουν δηλαδή; Να σου δώσουν τα δικά τους… “bitcoin“; Οπότε, ξέρεις ότι, από Κίνα μεριά, άντε να πάρεις τίποτα εκ-ρια Ευρώ μόνον, πουλώντας τίποτα από τις ορισμένες εξαιρετικές ποικιλίες σας από φιστίκια που διαθέτετε, κυρίως στην ΝΔ Τουρκία)!..
  • Με τις ενέργειές σου ΡΤΕ, τις καθαρά ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ, οδηγείς ΚΑΤ’ΕΥΘΕΙΑΝ, και μάλιστα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ, την… μεγάλη(sic) Τουρκία σας, στον διαμελισμό και στην ΑΠΟΛΥΤΗ Κ/Φ!.. Οι “Μυστικές Πρόνοιες” της Συνθήκης της Λωζάννης, θα αρχίσουν σε λίγο να σου δημιουργούν “μόρα” στον ύπνο σου!.. Καλόν θα ήταν, μετά τον Δαμοκλή, να ζητήσεις από τους συνεργάτες σου, να μάθουν και να σου πουν, και “για την κλίνη του Προκρούστη”!..
  • ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΦΙΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙΣ / -ΤΕ  ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ, ΤΟ 1923, ΟΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ “ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ, ΙΣΜΕΤ (“ΙΝΟΝΟΥ”), ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ, ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΣ! (1923-2023)!..

–  Κλείνοντας, και πάλι Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Ρετζέπ Ταγίπ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ή ΡΤΕ! (Εσύ και ο δικός μας Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχετε κατοχυρώσει με “ISO, τα ονοματεπώνυμά σας, σαν ΡΤΕ και ΓΑΠ! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

Σχετική εικόνα

ΤΣΟΛΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΤΣΟΛΙΑΣ ΡΕΤΖΕΠ!

 ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!..

ΣΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΙΜΕΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ, ΤΑΓΙΠ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Μέχρι την επόμενη φορά, που θα τα ξαναπούμε Ταγίπ, πες να σε ενημερώσουν για το βιβλίο του Σπύρου ΒΡΥΩΝΗ, (πέθανε πρόσφατα/ ζούσε στον Καναδά νομίζω), που αναφέρεται στο πώς χάθηκαν οι Έλληνες της σημερινής Δ. και Κ. Ανατολίας, ζήτα να σου κάνουν μια διάλεξη για τους εξισλαμισμένους Έλληνες, όπως για τους ελληνικής καταγωγής Γενίτσαρους της Πύλης… , Γενίτσαρους που μέχρι και το Σουλτανικό Ναυτικό επάνδρωσαν, αλλά και για τους Κούρδους που σήμερα αριθμούν 30 εκ-ρια, για τους Ασσυρίους, τους Συρο-χαλδαίους και για τους Αρμένηδες, (για όλους, τέλος πάντων, αυτούς τους λαούς που επιδιώξατε να εξαφανίσετε ή και εξαφανίσατε), ώστε να αντιληφθείς για το ποιά μεγάλη Τουρκία μπορείς σήμερα να μιλάς, χωρίς μάλιστα (ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ !!!) να έχεις ακόμα αναζητήσει, ως Πόντιος, τις πραγματικές σου ρίζες, που ίσως τις βρεις να… ξεκινούν από την χώρα μας!.. Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις οπωσδήποτε, μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε, το πώς μια Οικογένεια Μογγόλων, αυτή του Οθμάν ή Οσμάν, έγινε από Οικογένεια, ολόκληρη αυτοκρατορία!..  Τα λέμε!

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΓΓΙΖΕΙ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ!

Α! Και κάτι ακόμα! Τώρα δεν θέλουμε την Άγκυρα! Μας αρκεί η Πόλη και ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ “ΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ” Ο ΚΟΣΜΟΣ!.. “GELİYORUZ RECEP AĞABEYM,… GELİYORUZ! BEKLE… “!..

2. Όσο για τους 120+ πυραύλους, πες στους… φίλους σου τους Ρώσους (13-0 σας διαβάζω ότι σας έχουν Κε Ερντογάν σε έκβαση πολέμων οι Ρώσοι), είτε σας τους δώσουν με πλοία, είτε με α/φ, είτε με… διαστημόπλοια, είτε από το Αιγαίο, είτε από το γύρο της Ευρώπης, όπως σε εμάς (που τους πήραμε από καραμπόλα, από τους Κυπρίους / να λες όλη την αλήθεια Ταγίπ), στα παπάρια μας”! Με Έλληνες έχεις να κάνεις ΡΤΕ!..

– Καλόν θα είναι να διαβάσεις και εσύ, αλλά και οι δικοί σου, τί έχουμε γράψει για τους S-400, κλπ, εμείς εδώ, όπως και για τις αμερικανικές κυρώσεις, λόγω αυτών, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Κάπου εκεί, κάπου λοιπόν και σε κάποια… παρέμβασή μας (sic), γράφαμε, μεταξύ των άλλων, και το ΕΠΙΚΟ: Βάλτε όλο, το Σύστημα στον… Κόλο“!

Θα εκπλαγείτε δυσάρεστα Ταγίπ! Ήσασταν, είστε και θα παραμείνετε σαν το σκληρό / σφιχτό αυγό, που όμως, μόλις κτυπηθεί (και ελαφρώς ακόμα), διαλύεται / σπάει ή είστε και σαν το μπαλόνι που φουσκώνει, φουσκώνει, φουσκώνει και είναι θέμα χρόνου το “πότε” θα σκάσει!..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΩΤΟ

ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΝΤΕΡΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΕ!..

3. Συγχαρητήρια στον Αντιναύαρχο (Ε.Α.) Κο Εγκολφόπουλο, (που τον ακούσαμε σήμερα στο ΣΗΜΕΡΑ, στον “ΣΚΑΪ“), ο οποίος ανέφερε, “στα ίσα”, το τί περιμένει την Τουρκία μετά τους S-400, κάνοντας μνεία και σε 1, 2 από τις μυστικές συνημμένες της Συνθήκης της Λωζάννης (Ιούλιος 1923), πρόνοιες!.. Τον έκοψαν όμως, αμέσως μόλις “ανοίχτηκε”, διότι δεν αντέχουν να ακούνε… Γειά σου Κωστίδη! Έχασε ορέ ο ΣΥΡΙΖΑ; Άντε και σύντομα υποψήφιος βουλευτής του CHP, ώστε να γίνεις περισσότερο Τούρκος και από τους ίδιους τους Τούρκους, όπως είθισται για τους Έλληνες!..

  • Είχαμε χρονική διαφορά, δυστυχώς, μεταξύ μας Κε Ναύαρχε, (εννοώ οι ΑΓΓΕΛΟΙ και εσείς), ώστε να συνεργαζόμασταν στο Πεδίο! Δεν προτρέχουμε, αλλά μοιάζει να ήσασταν, αλλά και να είστε, μεγάλος “γάτος”!..

– Μόνον Ναύαρχε που δεν είπε Ιστανμπούλ ο ΡΤΕ! Αρχικά ναι, αλλά μόλις μας διάβασε και κατάλαβε πως και αυτή η έκφραση είναι ελληνική, την είπε την Πόλη μας, ΙΣΛΑΜΠΟΛ! Καταλάβατε!

4. ΕΙΣΗΓΗΣΗ: “Πετάξτε” από το Ε/ΥΠΑΜ, το αριστερό βολεμένο πονηρό “οπλο”-λαμόγιο που λέγεται Π. Καρβουνόπουλος!

5. Κε ΤΡΑΜΠ! Ήρθε η ώρα! Τώρα θα δούμε και εσένα στο Πεδίο!.. Αύριο (“πρώτα ο Θεός”) άρθρο για εσένα και τις Η.Π.Α.!.. Συντονιστείτε λοιπόν Mr President!

6. Καλά ρε Ακάρ! Καλά ρε Χουλουσί! Πλάκα μας κάνεις βρε”(;), όπως κάποτε ο Ιλκέρ ο Μπασμπούγ, με το πυρομαχικό Α-Τ “LAW”; Πώς ρε φιλαράκο θα συνυπάρξουν οι “S-400”, που θα πρέπει να τους δίνεται συγκεκριμένα στοιχεία, με τους αντίστοιχους αμερικανικούς “ΠΑΤΡΙΟΤ”, που έχει ήδη το ΝΑΤΟ εγκατεστημένους στην χώρα σου, (και τους “παίζουν” εδώ και χρόνια, πότε Ολλανδοί, πότε Γερμανοί, πότε Ισπανοί, κλπ), οι οποίοι και αυτοί απαιτούν δικά τους… νούμερα; Τί θα γίνεται ρε στον… αέρα σας; Φαντάζεσαι; Τί θα αποκρούουν οι μεν και τί οι δε, βρε;  Οι μεν θα προσβάλουν αμερικανικά “F-35”, που θες να αγοράσετε κιόλας, και οι δε ρωσικά Σουκόϊ; Νύχτα “πήρες το πτυχίο σου” βρε “τζάνεμ”, από την αντίστοιχη της δικής μας ΣΣΕ, Σχολή σας; Φαντάζεσαι ακόμα, μια πιθανή… εικόνα, (διότι και αυτό μπορεί να συμβεί), πύραυλοι των S-400 να κτυπούν πυραύλους Πάτριοτ” και αντίστροφα;

7. ΜΠΕΙΤΕ, ΔΕΙΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ! ΑΞΙΖΕΙ!.. 

https://worldisraelnews.com/watch-daily-israel-news-recap-july-15-2019/?utm_source=browser&utm_medium=push_notification&utm_campaign=PushCrew_notification_1563184103&pushcrew_powered=1

Hamas Spies on IDF With WhatsApp;

Soldiers Nab Female Terrorist;

8. Α! Ερντογάν! Να μην ξεχάσουμε!Άγγελοι” είμαστε, όχι… Προφήτες, ούτε καν η Βουλγάρα η… Βάγκα!.. Άσε να δούμε όμως μέχρι το τέλος του… “whole story”!..

9. 3 ΣΣ… ξυπόλυτων Κούρδων σας “περιμένουν” στην Β. Συρία Ρετζέπ! 1 στην Ράκκα, 1 στο Καμισλί και 1 στο Αγίνς… Να μπείτε εσείς όμως, μην στείλετε πάλι ξένους… αντιπροσώπους και μόνον κανένα δικό σας Λόχο Bordo Bereli, ανά περιοχή και αυτούς με άλλες στολές (εννοώ, μη τουρκικές)!..

10. Ε! ΦΑΣΙΣΤΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ της “Χ. ΑΥΓΗΣ”! Τί γίνεται βρε; Θα μείνει τελικά στο Κόμμα σας ο Μιχαλολιάκος μαζί με τον τραγουδιστή τον… Χαλουλάκο; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Σας αφιερώνω ρε το… “ζεϊμπέκικο της Μπολσεβίκας” τώρα, να το τραγουδάτε στα σίδερα των νέων Φυλακών του Κ.Μ.!..

– Την σκαπουλάρατε 4,6 χρόνια, με τα ξαδέλφια σας, τα μεταλλαγμένα σε ροζ, κόκκινα νεο-διεθνιστο-κομμούνια του Τσίπρα και του “ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τώρα -μάλλον- τέλος τα ψέμματα!.. Οψόμεθα, τους πάντες φυσικά!..

ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ“!

Εσείς κάντε το:

ΜΑΥΡΑ ΝΑΖΙΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΙΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ‘Η ΡΟΖ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΝΑΡΧΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ“!..

-/-