Ο Ορισμός Του Τουρκικό Αδιεξόδου ή Το … «Ξεψυχόν» Θηρίο!

  • Πώς ζει άραγε σήμερα η τουρκική στρατογραφειοκρατική «ελίτ» και η παλαιά γνωστή των Κεμαλιστών, αλλά και η αντίστοιχη του Ερντογάν (ΡΤΕ), αυτή που δημιουργήθηκε τα τελευταία 13 χρόνια εξουσίας του ΑΚΡ και του … «ταλέντου» από το Ρίζε;
  • Απαντώ! Μέσα στον απόλυτο ΦΟΒΟ! Τί είδους φόβο; Φόβο διάλυσης αυτού που τα τελευταία 92 χρόνια γνωρίσαμε ως Τουρκία, την κατ’ εξοχήν συνώνυμη χώρα του «Ποινικού Μητρώου». Μιά διάλυση που θα φέρει και το τέλος των παραπάνω αναφερομένων  … «ελίτ» , των «ελίτ» της σαπίλας, της βρώμας, της μαφίας, των στυγερών  θρασύδειλων πολιτικο-στρατιωτικών δολοφόνων, των γενοκτόνων, των ανθρωπόμορφων κτηνών!… Το 2023 πλησιάζει και τα λόγια του Ισμέτ (Ινονού), μετά την Λωζάννη, [«η Τουρκία θα ζήσει 100 χρόνια»], ηχούν απειλητικά στα αυτιά των Τ. δολοφόνων και επηρεάζουν σοβαρά τον άρρωστο ψυχισμό τους.
  • Χρήσιμη η εμβόλιμη αναφορά στις γενοκτονίες που προέβησαν τον 20ο αι. και προβαίνουν και τον 21ο αι. :                                                                                                                                                                                           – Γενοκτονία Ποντιακού Ελληνισμού (1910 – 1920) – Γενοκτονία Μικρασιατικού Ελληνισμού (1910 – 1923) – Γενοκτονία Αρμενίων (1910 – 1915 – 1918) – Σφαγές και πάσης φύσεως βαρβαρισμοί κατά του  ελληνικού στοιχείου κυρίως της Πόλης και της  Σμύρνης (1955 – 1960) – Οικονομική Αφαίμαξη – Ληστεία των ελληνικών περιουσιών των Ελλήνων της Τουρκίας (1963-1964), Σφαγές Κυπριακού Ελληνισμού (1955 – 1959 / 1963 / 1964 / 1967 / 1974 / ) – Γενοκτονία Κούρδων (1925 – 2015 που συνεχίζεται) και σίγουρα οι όσες διαχρονικά, επί Οθωμανοκρατίας, ωμότητές τους κατά των Αράβων, αλλά και η συμμαχία τους με την Χιτλερική Γερμανία (1939 – 1945).
  • Σήμερα Τ. πράκτορες (σαν αυτούς που έκαναν συλλήψεις Κούρδων «τρομοκρατών» στην Αθήνα σε συνεργασία με … πουλημένα «πρακτοράκια»  της υπό νέα … βάπτιση ΕΥΠ), κτύπησαν ύπουλα με ανατίναξη βομβών, στην Άγκυρα, σχεδιαζόμενη διαδήλωση Κούρδων οπαδών του «HDP», με 86+ νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες! Ο Θεός να τους αναπαύσει! Μήπως θυμάστε πότε πάλι έπραξαν το ίδιο οι μαφιόζοι της ΜΙΤ κατά των Κούρδων; Σας βοηθάω! Λίγο καιρό πριν, στα Τ-Συριακά σύνορα. 
  • Ως Έλληνες Χριστιανοί, Δημοκράτες και Ανθρωπιστές πιστεύουμε στην αυτοδιάθεση των λαών, στην ανεξαρτησία, στην ελευθερία όλων, από τα αρχαία μας ακόμα χρόνια, μην εξετάζοντας αν αυτοί στο παρελθόν, όπως οι Κούρδοι μας πολέμησαν και σε χιλιάδες περιπτώσεις ήσαν οι δήμιοί μας, είτε υπηρετούντες στα Οθωμανικά στρατεύματα, είτε στις ΤΕΔ (πχ Κύπρος 1974).
  • Επανέρχομαι! Φέρτε στο μυαλό σας τον χάρτη και πάμε, απλά, χωρίς … εντρυφήσεις, να δούμε τους λαούς με τους οποίους συνορεύει!…
  • Το Ιράν εναντίον των τωρινών κυρίαρχων της Τ. , των Ισλαμοφασιστών της Άγκυρας.
  • Η Αρμενία, το ίδιο!
  • Η Συρία, που φλέγεται, το ίδιο!
  • Οι σχέσεις με την Ελλάδα στα ίδια αρνητικά επίπεδα. Κατόρθωσε όμως η Τ. εκμεταλλευόμενη την ελληνική … κατάρα να ελέγξει πολιτικά τη Ροδόπη και να κάνει πιο ορατή την ελληνική «Αχίλλειο Πτέρνα»! Τώρα που όλοι την … «φτύνουν» και κυρίως η … «συγκυρία» εμείς πάλι … «πρωτοτυπούμε»! …
  • Η Κύπρος (ελληνικό ελεύθερο κομμάτι)  «παίζει» σύμφωνα με τα Βρεττανικά … ταμπούρλα, τηρούσα επαμφοτερίζουσα στάση, στάση … «ανεξαρτησίας» απο το πάλαι ποτέ Εθνικό Κέντρο. Σε κάθε περίπτωση όμως η Τ. έχει πρόβλημα και στην Κύπρο, και λόγω των πεινασμένων της «ΤΔΒΚ», αλλά και διότι βλέπει να χάνει «μαρς» στο ενεργειακό κομμάτι, του παιχνιδιού.
  • Η Βουλγαρία ουδόλως φιλική, πρωτίστως λόγω των Τούρκων στο έδαφός της και ακολούθως για το «μεταναστευτικό», παρά τις δηλώσεις του Αρχι-Μαφιόζου Μπορίσωφ, του Αλ Καπόνε των Βαλκανίων, για σύμφωνη γνώμη της χώρας του, για δημιουργία … «ταμπόν» στη Β. Συρία (Στον περίφημο διάδρομο που δεν θέλουν να δουν Κουρδικό οι Τ. για προφανείς λόγους / Από το Μπαρζανικό Κουρδιστάν, έως την Α. Μεσόγειο). Οι «ιδιόμορφοι» Σλάβοι της Βουλγαρίας!… Πόσο οι δόλιοι Τ. μπορεί να τους εμπιστευτούν; Καθόλου και ας παίζουν ιστορικά το πλάνο παιχνίδι, με τίτλο: «Έλληνες θα σας έρθουμε και από τη Ν. Βουλγαρία»!..
  • Με το Ισραήλ είναι γνωστή η σχέση της Τ. (Δεν είναι όμορος της Τ. χώρα, αλλά με το Ισραήλ συνορεύουν … όλες οι χώρες του κόσμου, ιδιαιτέρως της Μεσογείου)! Βέβαια τελευταία «περνάνε», κάποιοι Υπηρεσιών, ότι θα τα ξαναβρούν οι 2 χώρες, με αφορμή το… χρήμα (εμπορικές σχέσεις) και λόγω του … Φεριντούν ή Φεριντίν, (τον παίζουν με το «μικρό» του όνομα), του Τ. που έκατσε 7 ή 8 χρόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς) Πρέσβης στο Τελ Αβίβ. Ο ΡΤΕ έχει αφοδεύσει πολλαπλώς και επανειλλημμένως επί του Εβραϊκού εγωϊσμού, της Ιουδαϊκής θρησκείας, του Ισραηλινού  κράτους και των πολιτικών του! Αν οι πονηροί, αλλά και πατριώτες Ισραηλινοί «τα βρουν» θα ξεφτιλιστούν «στο παγκόσμιον» και κυρίως όχι τόσο στο λαό τους που θα μπορούσε να ανεχθεί τα πάντα λόγω ιδιοσυγκρασίας, αλλά στους Άραβες εχθρούς τους και δη τους Παλαιστινίους, οι οποίοι χωρίς να έχουν κάνει κάτι, θα έχουν κερδίσει τον ΨΠ κατά των μισητών τους Εβραίων, των οποίων θα καταρρακωθεί η υπερηφάνεια! Δεν είναι βλάκες στο Ισραήλ! Αφήστε τέλος που η Τ. έφερε τον ενεργειακό -τουλάχιστον- ανταγωνιστή, αν όχι εχθρό του Ισραήλ, … Μόσκοβο δίπλα στα σύνορά του!…
  •  Με τη ΡΩΣΙΑ οι σχέσεις είναι … άθλιες! Η Ρ/ «Κάθοδος» στην Κριμαία και κυρίως αυτό της Συρίας(!), ξύπνησε για τα καλά στους Τ. το σύνδρομο της ήττας 13 Ρ-Τ πολέμων, αλλά και της «περισχέσεως»! Πώς να σχεδιάσουν τώρα την άμυνα τους, την άμυνα του … παγκόσμιου κατά ΡΤΕ κράτους των; Τις έχουν τις … «αρκούδες» και από το Βορρά και από το Νότο! Λίγο τους νοιάζει, σε 1η φάση, το οικονομικό ρωσικό σφίγξιμο στις τιμές του ρωσικού φυσικού αερίου!… 
  • Με τους απανταχού Κούρδους είναι … «στα μαχαίρια». Οι Κούρδοι κατέστησαν ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-Ο εσωτερικό πρόβλημα που ΔΕΝ μπορούν οι Τ. να το λύσουν με κανέναν τρόπο! Στις εκλογές της 7ης Ιουνίου, οι Κούρδοι … «τους πήραν τα σώβρακα» και ο ΡΤΕ, (που έχασε και την απόλυτη πλειοψηφία) και στην πραγματικότητα «το Συμβούλιο των Σοφών», βλέποντας την «ειρηνική άλωση» της «Μεγάλης Τ/Εθνοσυνέλευσης», όπως αποκαλούν «τον κοινοβουλευτικό τους οίκο ανοχής», διότι περί αυτού πρόκειται, αποφάσισε την εκ νέου πολεμική εμπλοκή των 2 πλευρών!
  • Φοβούνται ασφαλώς και μιά πιθανή εξέγερση κάποιων εκ των 80+ πολιτικο-θρησκευτικών μειονοτήτων που διαβιούν στο έδαφός τους. Για φανταστείτε έναν οργανωμένο ξεσηκωμό των Αλεβί, λέω τώρα… Το γνωστό για χρόνια παραμύθι της τ/εξουσίας «είμαστε όλοι Τούρκοι» δεν «έπιασε», ούτε και θα «πιάσει»! ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ Α-ΝΑ-ΡΧΙ-Α (!) / Αλλού την ψάχνανε, σ’ αυτούς βγαίνει σιγά-σιγά!…
  • Φοβούνται, αφού υποχρεώθηκαν να αλλάξουν ρητορική, και το φίδι που εξέθρεψαν, συντήρησαν και εξόπλισαν και λέγεται «ISIS», αφού τα φίδια δεν έχουν αφεντικά, ή όχι; Ασφαλώς και όλες τις εγκληματικές συμμορίες-παρακλάδια ή αδέλφια του, όπως πχ την «Αλ Νούσρα», κλπ.
  • Οι φίλοι τους οι Παλαιστίνιοι (κυρίως αυτοί του Αμπάς, γιατί οι άλλοι των τρομοκρατών της Χαμάς ζουν σε έναν σύγχρονο μεσαιωνικό κολαστήριο) τους ξέχασαν απότομα, αφού ασχολούνται με το…Αλ Ακσά!…
  • Κυριότερος εχθρός τους όμως είναι οι μυστικές πρόνοιες της Λωζάννης, του 1923. 8 χρόνια έμειναν και τα πάντα θα αλλάξουν στα στενά, στα μικρασιατικά παράλια, στην αιχμάλωτη Πρωτεύουσα του Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη και οι Τ. το ξέρουν!… Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια οι Τ. λείχουν μετά μανίας τους παγκόσμια κρατούντες Βρεττανούς… που τελικά θα τους «φτύσουν», διότι γνωρίζουν το μέγεθος της διαχρονικής βρωμιάς τους! (Για άλλη μια φορά μετά την Καλλίπολη και το λάθος του μικρού τότε, «Μεγάλου Τσώρτσιλ» να μην ακούσει τον Μεταξά, οι Βρεττανοί  ξαναεπέλεξαν για τα συμφέροντά τους, τους Τ., όπως και οι Γερμανοί, κάτι ιστορικά φυσιολογικό, αλλά και οι … Αμερικανοί του μουσουλμάνου Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα! Θα το πληρώσουν και ο λεγόμενος παλιότερα … «Ελεύθερος Κόσμος» θα χάσει)!
  • Βλέπουν λοιπόν οι Τ. το τέλος τους να πλησιάζει! Γι’ αυτό οι Στρατηγοί (η πιο πολεμική ηγεσία των τελευταίων ετών) συμβουλεύει τον ΡΤΕ να αρχίσουν συνομιλίες με τους Ρώσους, (για να αποδειχθεί ότι η ηγεσία των ΤΕΔ είναι «διαβρωμένη» πολύ από τον Ευρασιανισμό και πως πάντα ήταν δόλια προς τη Δύση), γι΄ αυτό και «τρέχουν» στο ΝΑΤΟ και ζητούν υποστήριξη, και ο Κος ΓΓ βγάζει ανακοινώσεις στήριξης και κυρίωςανακοινώσεις «φάρμακο» στον τ/πανικό.
  •  Πώς λειτουργεί λοιπόν ένας μελλοθάνατος των διαστάσεων μιάς Τ. που κάποιοι ακρίτως την γιγάντωσαν, αλλά την άφησαν με … γυάλινα πόδια;Ακριβώς σαν το θηρίο που πριν ξεψυχήσει  είναι πιο επικίνδυνο παρά ποτέ! Σας απάντησα; Νομίζω ΝΑΙ! Σκεφτείτε και μόνοι σας, αλλά προηγουμένως διαβάστε προηγούμενες σχετικές αναλύσεις του «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ», για την περιοχή μας, τις σχέσεις Η.Π.Α.- Ρωσίας, την κάθοδο των Ρώσων στη Συρία, θυμηθείτε τί σας έγραφα για το ποιά είναι η μόνη λύση της Δύσης στο πρόβλημα του να απαλλαγεί από τη ρωσική παρουσία στη Συρία και στη Μ. Ανατολή, κλπ. Το ερώτημα λοιπόν είναι, τί μπορεί να κάνει ή να τη βάλλουν να κάνει!
  • Σε ό,τι μας αφορά σαν Ελλάδα, η Τ. πιστεύω ότι θα μας «κτυπήσει», (1ος στόχος η ελεύθερη Θράκη), με κάποια αφορμή πχ από την Κύπρο, τα ενεργειακά κλπ.  Σε προβοκάτσιες άλλωστε οι Τ. είναι «μανούλες», διότι είχαν καλούς δασκάλους τους Βρεττανούς! [Θυμηθείτε για να μην παρεξηγούμαστε ότι η θρυλική «SOE» είχε στο αρχικό της Οργανόγραμμα,πρώτα «Τμήμα Προπαγάνδας» (SO1) και μετά «Τμήμα Δολιοφθορών» (SO2)]. Η Ρωσία μετά θα υποχρεωθεί να … «κατέβει» στην Τ. και τότε το ΝΑΤΟ θα υλοποιήσει, επεμβαίνοντας και αυτό, την υποστήριξη που υποσχέθηκε στους Τ. ο Κος Στόλτενμπεργκ! Τί σας περιέγραψα μόλις; Βρείτε το και πείτε το εσείς φίλοι μου!
  • Άρα ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!!!
  • ΧΑΙΡΕΤΕ και … ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Το τί πρέπει να κάνουμε εμείς θα το δούμε προσεχώς, αν έχουμε χρόνο! 
  • Άρα ο ορισμός του αδιεξόδου ΔΕΝ είναι αυτός του συγχωρεμένου Ιασωνίδη, Υπουργού Γεωργίας, του Ελ. Βενιζέλου, την περίοδο 1930 – 1932, αλλά αυτό που βιώνει σήμερα η Τ. και θα το ζήσει πια μέχρι τη διάλυσή της, μέχρι του τέλους της! (Δείτε στο ΥΓ τί όριζε ως «αδιέξοδο» ο Ιασωνίδης)
  •                                                                    «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»
  • ΥΓ 1 / Αδιέξοδο είναι η κατάσταση στην οποία ευρίσκεται ένας ή μία, στον/στην οποίο/ -α έχουν περάσει ένα σχοινί από το στόμα και το οποίο βγαίνει από τον πρωκτό, και στου οποίου την πάνω άκρη υπάρχει ένα … σκατό (μετά συγχωρήσεως) και στην άλλη -κάτω- άκρη ένα αγγούρι! Όταν το θύμα προσπαθεί να βγάλλει το αγγούρι, από τον πρωκτό, τρώει το σκατό και όταν θέλει να διώξει το … σκατό από το στόμα του, τρώει το αγγούρι! …
  • ΥΓ 2 / Τα κείμενα του «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» στερούνται … υποκρισίας και υποκριτικής… «έγγραφης» ευγένειας, για να μην βρεθούμε ως Έλληνες και ως άτομα να γίνουμε παραδείγματα αδιεξόδου, όπως οι Μογγόλοι γείτονές μας! Και πάλι «ΧΑΙΡΕΤΕ»!!!