Ο Προδότης… Μητσοτάκης!..

Φίλοι μου / μας!

Σας είχαμε γράψει, με αναφορά αναλυτικών επεξηγηματικών θέσεων, εδώ στον “Ε.Θ.”, (“τα γραπτά μένουν”, όπως έλεγαν και οι Λατίνοι), σχετικά με την επιτυχημένη εξωτερική πολιτική, την οποίαν εφαρμόζει ο Ε/Π-Θ, από της αναλήψεως εκ μέρους του της Π-Θκής “καρέκλας”!..

Μετά από την χθεσινή (15-04-2021) παρουσία του Ε/ΥΠΕΞ Δένδια στην Άγκυρα, ένας Δένδιας που απέδειξε για μια ακόμα φορά την ποιότητά του ως πολιτικού, αλλά και ως ανθρώπου, σήμερα σας γράφουμε πως ο Κ. Κ. Μητσοτάκης, ο… Προδότης, ο… Γερμανόφιλος, ο… έτσι και ο… αλλιώς, θα αποδειχθεί σύντομα, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, και πολύ “σκληρό καρύδι” και προς την “Διεθνή Εξουσία” και συγκεκριμένα στα κύρια πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικά Όργανά της, λέγε με Γερμανία της Μέρκελ (και του όποιου επόμενου) και Η.Π.Α. του Μπάϊντεν!.. 

Το παρασκήνιο της on air ρήξης Δένδια - Τσαβούσογλου - EPIRUS Online

Η απλή και ειλικρινής, εξ ου και επιτυχημένη(!), στάση Δένδια χθες στην Τουρκία, κατ’ εμάς πάντα, τους… “ταπεινούς” “Αγγέλους”, έστειλε ένα “πεντακάθαρο” μήνυμα στους κυβερνώντες το 80+% του Πλανήτη, ότι η Ελλάδα, ναι, αυτή η υποθηκευμένη μέχρι το 2115 Ελλάδα, θα διεκδικήσει μέχρι τέλους και απολύτως τα δίκαιά της, με βάση τους κανόνες που διέπουν την ευνομούμενη “Παγκόσμιο Κοινωνία”!

Είναι κρίμα που ο διεθνής Τύπος και κυρίως ο Ευρωπαϊκός, σε μια Ευρώπη που χωρίς Ελλάδα μόνον Ευρώπη δεν μπορεί να είναι, εκτίμησε, την επαύριον της χθεσινής συναντήσεως των 2 ΥΠΕΞ, Ελλάδος και Τουρκίας, ως συνάντηση “εκτόξευσης αλληλοκατηγοριών”, θέλοντας να διατηρήσει -υποτίθεται- ισορροπίες, αλλά κατ’ ουσίαν, για άλλη μια φορά, θέλοντας να μην… “ενοχλήσει” την Τουρκία!

Θα πούμε σήμερα και στην ΕΕ, άρα και στο αρχαιότερο Όργανο των “Διεθνών Εβραίων”, τις Η.Π.Α. του Μπάϊντεν (επί Τραμπ, το είχαμε κάνει μόνον με τον Τραμπ, όταν θα πήγαινε προς συνάντησή του, για 1η φορά, ο νυν Π-Θ μας, στον οποίον επίσης είχαμε τότε επισημάνει, το τί θα έπρεπε να τόνιζε στον τότε Α/Πρόεδρο, σήμερα το κάνουμε και προς την ΕΕ), θα τους πούμε λοιπόν και πάλι (ΕΕ και Η.Π.Α.), με κίνδυνο να γίνουμε κουραστικοί, πως η άκρατη Τουρκοφιλία τους ή -άντε- η κεκαλυμμένη όμοια, που δεν τολμά ούτε μέσα από τα όποια δημοσιογραφικά τους Όργανα να εκφραστεί ελεύθερα και ειλικρινά, θα οδηγήσει την Δύση ΣΕ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ, έστω και στα σημεία, εδώ στο κέντρο, του κέντρου της Γης, όπως είναι η “ελληνική”, αλλά και συνάμα “Παγκόσμιος Πρωτεύουσα” Κωνσταντινούπολις και τα Στενά!..

Και παρακαλώ και τους Ευρωπαίους, όπως και τους φίλους Αμερικανούς, αφού σκεφτούν, αφού προβληματιστούν σε βάθος, σ’ αυτό που, μόλις παραπάνω, διάβασαν για μια ακόμα φορά, να δουν, να αντιληφθούν ότι αυτό δεν πρόκειται για μια παρορμητική συναισθηματική θέση ενός ή περισσοτέρων Ελλήνων, αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ!..

Επειδή δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση – διάλογος του “Ε.Θ.” με τους Αμερικανο-Ευρωπαίους, καλούμε αμφοτέρους, ήτοι Αμερικανούς και Ευρωπαίους, να “κάνουν σκόνη” την ιστοσελίδα μας, η οποία δεν είναι απλώς “FREE” για όλους, αλλά εσχάτως και… “COVID FREE”, αχαχαχαχαχαχα, ώστε να καταλάβουν ότι εδώ εκτιμούμε και αναλύουμε αντικειμενικά και όχι… ελληνικά!.. Αν τώρα η ΑΛΗΘΕΙΑ ταυτίζεται ενίοτε ή στις περισσότερες των περιπτώεων, με τις ε/θέσεις στα διάφορα πολιτικά πράγματα, τότε δεν φταίμε εμείς, αλλά η… ΑΛΗΘΕΙΑ!.. 

Μπράβο λοιπόν στον Ε/Π-Θ και(!) για την επιλογή Δένδια, στην θέση του ΥΠΕΞ! Είχαμε γράψει και γι’ αυτόν παλαιότερα και ούτε “κατά κεραίαν” “δεν πέσαμε έξω”!..

Η χθεσινή πολιτική συμπεριφορά και στάση του ΥΠΕΞ μας Κου Δένδια “ξεσκέπασε”  όμως πολλές οχιές και στην Ελλάδα, οι οποίοι δείχνοντας το πόσο τους αρέσει μια δουλόφρων γενικώς της Ελλάδος πολιτική στάση, χθες απέναντι στο συνονθύλευμα των Σκοπίων, σήμερα απέναντι στους αλαζόνες και υπερφίαλους Τούρκους, αύριο απέναντι σε κάποιους ίσως άλλους, προσπαθούν τάχα να ερμηνεύσουν(!) την χθεσινή στάση Δένδια στην Άγκυρα, έχοντας δήθεν εκπλαγεί από τα όσα είπε, προσπαθούν δηλαδή να ερμηνεύσουν το… φυσιολογικό, το… κανονικό, …εξεπλάγησαν τάχα από τα λόγια του, δηλαδή από τις δι’ ακραδάντων επιχειρημάτων αναφορές – απαντήσεις του προς τον Τ/ΥΠΕΞ, ενώ θα έπρεπε και μόνον να βγουν και με στεντορεία φωνή να συγχαρούν και τον ΥΠΕΞ μας και την ε/Κ-Β, τονίζοντας μόνον πως για 1η φορά Ε/ΥΠΕΞ απαντά δημοσία και μάλιστα ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ(!), σ’ έναν ξένο πολιτικό και μάλιστα σ’ έναν Τούρκο, κατά τρόπο ευθύ και με ακλόνητα / αδιάσειστα, όπως και διεθνώς κατοχυρωμένα και συνεπώς μη επιδεχόμενα αμφισβήτησης επιχειρήματα, για πρώτη φορά εμφανίζεται δημοσία Ε/ΥΠΕΞ να δείχνει συνειδητοποιημένος ως πολιτικός και διπλωμάτης, στο ότι Η ΕΛΛΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ 3500+ ΕΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ακόμα και χρεοκοπημένη, ακόμα και υποθηκευμένη!..  (Είναι αυτή η παράμετρος που δεν έτυχε αναλύσεως ή της πρέπουσας προσοχής από τον Κο Ακάρ, όταν “βγήκε” και μίλησε περί “Όγκου” και “Μεγέθους” της Ελλάδος, υποτιμώντας ανοήτως ο ίδιος τον λόγο του)!..

Και επειδή κάποιοι εξ υμών κάνετε αναλύσεις, είτε με εντολή, είτε αυτοβούλως, να “δείτε” και να προβληματιστείτε πολλαπλώς, για τα κοινά σημεία, κλπ, εκείνων των δημ/φων ή “δημ/φων” σε Ελλάδα και Τουρκία, οι οποίοι έγραψαν ακριβώς τα ίδια, (όπως πχ ότι ο Δένδιας ήταν αυτός που ήταν στην Άγκυρα, με εντολή Μητσοτάκη, λες και θα μπορούσε να ήταν αλλιώς), αναρωτώμενοι μάλιστα, για το αν υπήρξε ή όχι εντολή του Ε/Π-Θ για αυτήν την στάση Δένδια, η οποία κατ’ εμάς ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ, αφού το αυτονόητο δεν χρήζει ερμηνείας, απλώς η συνάντηση αυτή χαρακτηρίστηκε από την καινοτόμο, εδώ και καιρό, για το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, απόφαση της Κ-Β του Κ. Κ. Μητσοτάκη, να λέγει προς όλους “ανοικτά” και “στα ίσα” τα όσα σκέφτεται και θέλει, ακολουθώντας άλλωστε, αν θέλετε, την άποψη στο θέμα αυτό, του μεγάλου πολιτικού… μαικήνα και εισέτι επιτίμου Π-Θ της “Παγκοσμίου Κ-Β” των “Διεθνών Εβραίων” Χ. Κίσσινγκερ, πάντα φυσικά στο μέτρο που μπορεί κάθε φορά η χώρα μας να κάνει κάτι τέτοιο, αναλόγως κάθε φορά των συνθηκών, των περιστάσεων, των συνομιλητών, των αντιπάλων, κλπ, εκτιμωμένων ασφαλώς πάντα των ελληνικών δυνατοτήτων σε κάθε Πεδίο!..

Αξίζει λοιπόν για χθες, ένα… μεγάλο, όσο και… γενναίο “μπράβο” στον… προδότη και χωρίς… στρατηγική(sic) Μητσοτάκη, όπως το αυτό και στον Δένδια, και οι “Άγγελοι” τους το στέλνουν, δια του παρόντος άρθρου, ένα “μπράβο” που εμείς εδώ είμαστε σίγουροι πως δεν θα το ήθελαν οι ίδιοι, γνωρίζοντας και οι δυο τους πως απλώς επιτελούν το ιερό καθήκον τους προς την Πατρίδα μας και το λαό της, χωρίς φωνές, χωρίς… κορώνες και κυρίως χωρίς… υλακές!.. “Δεν πέσαμε ούτε εκατοστό έξω”, σχετικά με τα όσα είχαμε γράψει εδώ, προ ολίγου μόλις χρόνου, για τον τρόπο ασκήσεως της εξωτερικής μας πολιτικής από τον Κ. Κ . ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. 

Ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι στο Πεδίο της ε/εξωτερικής πολιτικής οι 2 άνδρες, και ιδιαιτέρως… έτσι, στα τόσο κρίσιμα Ε-Τ θέματα, και εδώ είμαστε να τους κρίνουμε αντικειμενικά και όχι ως… άγρια θηρία, αν παρ’ ελπίδα, κάπου λοξοδρομίσουν!..

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΟΥΡΑΓΟΣ, ΕΠΑΙΤΗΣ, ΠΛΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ… “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”!..

Ο ”ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ” ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ!..

Τελείωσε η συνάντηση Δένδια - Ερντογάν

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Καλούμε τον Κο Π-Θ, τον Κο ΥΠΕΞ μας Δένδια, όπως και τα Επιτελεία τους, στον ελεύθερο χρόνο τους, να αρχίσουν την επισταμένη ανάγνωση του “σάϊτ” μας, από του πρώτου μας άρθρου, μέχρι και του κάθε φορά τελευταίου!..

2. Αρίστη η Κα Διερμηνεύς χθες (αναφέρομαι στην Ελληνίδα από την Πόλη), αλλά εκεί στην… ΕΥΠ, θυμηθείτε τί είχαμε γράψει εδώ, για τους διερμηνείς μας!

3. ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥ Α/ΕΥΠ!..

-/-