Ο Σύγχρονος… “Ελληνο – Τουρκισμός”!

ε-τ 1

Φίλοι μου!

– Σας γράφω σήμερα τί, εκ των πραγμάτων, θα συμβεί στο μέλλον στην χώρα μας, με βάση τους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς, διότι όπως σας εξήγησα περί αυτού πρόκειται, οι οποίοι έρχονται και θα έρχονται σωρηδόν, στην δόλια χρεοκοπημένη Ελλάδα μας, (σταλμένοι από την Τουρκία και με… χορηγό τη “ΜΙΤ”), όπως είναι ο “διεθνής σχεδιασμός”, ο οποίος εδώ επίσης και κατ’ επανάληψιν σας έχει αναπτυχθεί και εξηγηθεί!

– Τί θα συμβεί; “Πάμε”, πολύ απλά!

Οι άνθρωποι αυτοί, αποκτώντας προοδευτικά την ελληνική υπηκοότητα, θα αποκτήσουν σε μια δεκαετία από τώρα, την αριθμητική πλειοψηφία μέσα στο κράτος, κάτι που θα είναι αναπόφευκτο, έτσι ως έχει η κατάσταση σήμερα, η οποία θα χειροτερεύει για τους Έλληνες και τα παιδιά τους και μετά από τη δημιουργία κομμάτων, κάποια στιγμή, θα καταλάβουν και την εξουσία! Προϊόντος του χρόνου η Ελλάδα θα γίνει μουσουλμανική χώρα. Τότε, αντιλαμβάνεστε ότι η Ελλάδα μας θα έχει τελειώσει!

– Μην βιάζεστε να κρίνετε και… εκτεθείτε! Επίσης, ούτε καν να γελάσετε, διότι, αν και δεν το εύχομαι για την περίπτωσή μας εδώ,… “γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος”!

– Για άλλη μια φορά σας γράφω πως “ΙΣΛΑΜ και “Δημοκρατία” είναι έννοιες ασύμβατες, αντιδιαμετρικές! Το “ΙΣΛΑΜ είναι πρωτίστως πολιτικό σύστημα! “Γυρίστε πίσω” και διαβάστε εδώ και για το Ισλάμ! Μπορείτε όμως και μόνοι σας να δείτε τί ισχύει παγκοσμίως σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες, αρκεί αρχικά να το θελήσετε και θα μένει μετά να βρείτε χρόνο, ώστε να ασχοληθείτε και να “ψάξετε” στο… Διαδίκτυο!..

– Αν συνδυαστεί το παραπάνω, ακραίο για τώρα, σενάριο, με ένα τουρκικό… “κτύπημα” της… “πόρτας”, της μέχρι τώρα ελεύθερης (ελληνικής) ΘΡΑΚΗΣ και μιας πιθανής, υποβοηθούμενης από το “Διεθνή -λεγόμενο- Παράγοντα” κατάληψής της από την Τουρκία, ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό “μαξιλάρι” – “εμπόδιο” σε μια οποιαδήποτε κάθοδο της ρωσικής… αρκούδας, κάτι που επίσης εδώ έχει γραφεί και αναλυθεί, από τα αρχικά ακόμα άρθρα του “σάϊτ”, τότε θα… “φέξει”, θα αρχίσει δηλαδή ουσιαστικά και επίσημα ο ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ.

 Πρόκειται για τηΘεωρία – Λύση στα Ε-Τ θέματα και προβλήματα, που για χρόνια ανέπτυσσε και αναπτύσσει ο Εθνο-Μπολσεβίκος Καθηγητής και τέως σύμβουλος του Τ/ΠτΔ Τουργκούτ Οζάλ, Κιτσίκης, ο οποίος ζει στον Καναδά, (αυτός ανέπτυξε και την ΕΥΡΥΤΕΡΗ θεωρία, της… Ενδιάμεσης Περιοχής, την οποία θα την εξετάσουμε “εν καιρώ”), αλλά και για να είμαστε δίκαιοι και οι Χουντικοί, της Δικτατορίας 1967 – 1973, (ο Γ. Παπαδόπουλος, όχι μόνον  ανέπτυσσε τη θεωρία του Ε-Τ σμού, κατά καιρούς, αλλά και θεωρούσε υπερσίγουρο ότι θα υλοποιηθεί κάποτε στο μέλλον, όμως προσέξτε σε άλλη, διαφορετική της “εδώ και τώρα” παρουσιαζόμενης οπτικής), “Θεωρία – Λύση” που θα καταλήξει (απλώς πλέον “όπως πάμε” είναι θέμα χρόνου) στην Ισλαμοποίηση της χώρας, όσης ασφαλώς θα έχει απομείνει!

Dimitri_kitsikis      Δ. ΚΙΤΣΙΚΗΣ       endi;amesh perioxh

                                                                                                               ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

– Επομένως φίλοι μου, όπως καταλαβαίνετε, ο Ε-Τ σμός θα… εξελιχθεί αρχικά σε Ε-Τ Συνομοσπονδία, στη συνέχεια “καθαρά” σε Τουρκισμό και τελικά “Η Ελλάδα μας και ο Έλληνας θα σβήσουν”! Πάντα στο μυαλό των “φοβερών” αυτών “ιθυνόντων νοών”, η Ελλάς “έπαιζε” και “παίζει” το ρόλο του… πρωκτού και η Τουρκία του επιβήτορα! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!!!

– Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια:  (Αναφέρονται ενδεικτικώς τα παρακάτω):

 α. Αναπτύχθηκε “επιθετικά”, σαν τον καρκίνο, η θεωρία, μέσω του Καθηγητή Αχμέτ Νταβούτογλου, της αναγέννησης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία παρουσιάστηκε, καλλιεργήθηκε και στηρίχτηκε από τον Αμερικανο – Γερμανο – Εβραίο Καθηγητή Δρα Χένρυ Κίσσιντζερ, ο οποίος, όπως κατ’ επανάληψιν έχει γραφεί εδώ, είναι -ζων ακόμα- ο ανεπίσημος Π-Θ της Διεθνούς Εξουσίας!

Είναι αυτός με τις περίφημες ρήσεις, όπως “κτυπείστε τους Έλληνες στις ρίζες τους”, “καιρός να τελειώνουμε με τους Έλληνες”, “πρέπει να κάνουμε την Τουρκία ξανά, όπως ήταν επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, και άλλα πολλά, (τα στοιχεία είναι στη διάθεσή σας), τα οποία όμως δεν αναφέρουν οι πολιτικοί μας, αφού ξέρουν ότι οι κρατούντες τον κόσμο” είναι οι “Διεθνείς Εβραίοι, και αν αυτοί νομίσουν -έστω απλώς να νομίσουν- πως τους προσβάλλουν, τότε θα έχουν πολιτικά “τελειώσει”!

   β. Έτσι, αφού “το… μήνυμα” το έλαβαν πρώτα και πρώτοι οι Τούρκοι, στη συνέχεια εμφανίστηκαν “Ιστορικοί” ανά τον κόσμο, και ασφαλώς “πλήθος” τέτοιων και στην Ελλάδα, (στην οποία “έπεσαν” τεράστια κονδύλια, αφού τίποτα δεν γίνεται χωρίς το χρήμα), “Ιστορικοί” που άλωσαν τα Πανεπιστήμια, στα οποία τοποθετήθηκαν κυρίως από τον ερχομό στην εξουσία του Ελληνο-Εβραίου Σημίτη και μετά, “Ιστορικοί”, οι οποίοι άρχισαν να εξυμνούν τους Οθωμανούς και τη… δημοκρατικότητά τους, Ιστορικοί” που όφειλαν και οφείλουν, στα πλαίσια του σχεδίου αυτού, να ισοπεδώσουν ή κατ’ ελάχιστον να εξισώσουν τον “Ελληνικό Πολιτισμό” και την ελληνική Ιστορία, με τις υπόλοιπες και κυρίως με αυτή των Οθωμανών!

ΒΕΡΕΜΗΣΤατσόπουλος ο… Επιβήτωρ της 1/2 Αθήνας – Αλαφούζος ή Αφραγκούζος και με άλλα πολλά παρωνύμια- Βερέμης ο…  “νεο-Εθνο-Ιστορικός”.

Έτσι, εμφανίστηκε, στα πλαίσια της υπονόμευσης της χώρας μας, η Ελλάδα να “ξεκινά” το 1821, (πριν υποτίθεται ότι δεν υπήρχε), να ζει… βασιλικά επί “Τουρκοκρατίας” και λίγο έως πολύ… κακώς να επαναστατεί, αναπτύχθηκε η θεωρία περί μη ύπαρξης “κρυφών Σχολείων”, εμφανίστηκε η Ελλάδα να… αυτοκτονεί στο Ζάλογγο, αφού δεν υπήρχε “χορός του Ζαλόγγου” και ό,τι τον προκάλεσε, ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε’ μάθαμε ότι ήταν “ρίψασπις”, “δηλωσίας” και προδότης”, μάθαμε επίσης ότι η Ελλάδα ελευθερώθηκε από τους… οιονεί “Συμμάχους” της, στο Ναυαρίνο, ότι… συνωστίστηκε στη Σμύρνη, μάθαμε ότι οι Έλληνες, ανάλογα με το ποιός “φωτεινός νους” ομιλούσε / ομιλεί κάθε φορά, είναι φύτρα σλαβική, οθωμανική και κυρίως… αλβανική και όχι… αρχιαοελληνική, δηλαδή μάθαμε ότι δεν υπάρχει συνέχεια της ελληνικής Φυλής μας!

– Εμφανίστηκαν επίσης οι πολλές… αλήθειες, αφού “η αλήθεια -μας είπαν- δεν είναι ποτέ μία”, ακούσαμε τα περί… “εθνικών μύθων”, και άλλα πολλά, φαινόμενα τα οποία τώρα θα πολυ – πολλαπλασιαστούν και θα επιβληθούν και νομοθετικά, με τους “νεο – Κομμουνιστο – Ιστοριο – Αναθεωρητές” Κυβερνήτες της Ελλάδος, [οι πρώην κόκκινοι (λόγω ΕΣΣΔ) και νυν… μαύροι (λόγω Η.Π.Α.) “Διεθνιστές”, όπως εύστοχα το έγραφε ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”], αυτά τα φανατικά “SOROS-παιδα”,  (άρχισαν ήδη τα… “όργανα”), ώστε να δημιουργηθεί στον ελληνικό λαό ευρεία σύγχυση, η οποία, (σε συνδυασμό με τη σχεδιασθείσα και επιβληθείσα από τους ίδιους… κύκλους, οικονομική κρίση), είναι σίγουρα πιο… εύπεπτη, αφήστε που… “ποιός ασχολείται με τέτοια σοβαρά θέματα όταν πεινάει”, και τελικά μέσω του αγρίου πολυ-βιασμού της Παιδείας και του εύσχημου “εξωπετάγματος” (με τη “θεωρία της… φέτας” και εδώ), της απρόσωπης -δυστυχώς- σήμερα Ελλαδικής Εκκλησίας, (που σχεδόν αδιαμαρτύρητα θα δεχθεί το τέλος της Ορθόδοξης Διδασκαλίας στα Σχολεία μας), οι Έλληνες και κυρίως οι λίγοι νέοι και νέες της Ελλάδος, θα μάθουν, οι μεν παλαιότεροι αυτό που θέλουν οι ξένοι, με τους αργυρώνητους εσωτερικούς πράκτορές τους, να μάθουν, δηλαδή την… αλήθεια που… αγνοούσαν για χρόνια, με τα… ψέματα που τους έλεγαν οι κακοί… φασίστες δάσκαλοι και καθηγητές στα σχολειά τους, για χρόνια, και τέλος οι νεότεροι Έλληνες και Ελληνίδες θα μάθουν εσφαλμένα τα της Ελλάδος, ή ορθότερα δεν θα μάθουν ποτέ το παρελθόν τους, ούτε και τη θρησκεία τους!!!

Μια γενιά, άντε δύο, δηλαδή 40 με 50 χρόνια αρκούν, για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος, χρόνια που μπορεί να είναι κατά πολύ λιγότερα, (πχ 20 με 30), αν επιδειχθεί και ο ανάλογος, από τους εκτελεστές,… ζήλος, κάτι που διευκολύνεται τεχνικά, όταν “κρατάς τα κλειδιά” του κράτους!!! Καταλάβατε!!!

γ. Εμφανίστηκαν μέχρι και Καθηγητές, μπορώ αίφνης να θυμηθώ έναν στον Καναδά, όχι Έλληνας, ο οποίος πρότεινε, ως λύση, λόγω της οικονομικής ελληνικής κρίσεως, οι Έλληνες να φύγουν από το Ευρώ και να “πάνε”, σε ό,τι αφορά το νόμισμα, στην “Τουρκική Νέα Λίρα“!!! Καθόλου τυχαίο φίλοι μου, νομίζω!..

δ.  Προς τα εκεί συνέκλιναν και απέβλεπαν οι κατά καιρούς, (κυρίως τα τελευταία 20 χρόνια, χωρίς να έχουν ασφαλώς ξεχαστεί τα βραβεία “ΑΜΠΝΤΙ ΙΠΕΚΤΣΙ”, κλπ), οι κατά καιρούς λοιπόν εναγκαλισμοί, ζεϊμπεκιές, κουμπαριές, και οι πρόσφατες… “φιλο-Αχμετιές” των ηγεσιών μας, με τους δόλιους Μακιαβελιστές σύγχρονους Τουρκο-Φαναριώτες “Ισλαμό” ή “Κεμαλό” (ανάλογα με τη μορφή της τ/εξουσίας κάθε φορά) φασίστες -ειδικού τύπου- ηγέτες, της Άγκυρας!

– Σταματώ εδώ και δεν γράφω τίποτα περισσότερο για την Ελλάδα που σήπεται από  το 2000 κυρίως και μετά, όταν ο νεποτιστής, “νεο-Βούδας”, Κ. Α. Καραμανλής, (καλά κάνει αφού φοβάται για την οικογένειά του), “έκατσε και… έχασε”, επειδή έτσι του είπαν ή του επέβαλαν, λόγω του ότι έπρεπε να εμπεδωθεί  στην χώρα ο εθνοκτόνος ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ!

– Τότε, (θα το θυμάστε δεν μπορεί), που τα αεροπλάνα του… Τσοχατζόπουλου έφερναν μιλιούνια τους Ρωσο-Πόντιους, μέσω Κύπρου, στην Ελλάδα, τους έκαναν αμέσως… Έλληνες και τους έβαζαν και ψήφιζαν… ΠΑΣΟΚ, ή όχι; Όμως κανείς δεν μίλησε τότε για… “βία και νοθεία”, αφού φίλοι μου σ’ αυτά “μανούλες” είναι μόνον οι αριστεροί, οι αυτοαποκαλούμενοι… “προοδευτικοί”, οι πάντα “κυνηγημένοι”, οι πάντα “φτωχοί”, οι πάντα “προδομένοι”, κλπ, καταλάβατε! Θα μου πείτε “γιατί μίλησε κανείς σήμερα για το Χρηματιστήριο του Σημίτη“, μίλησε κανείς “για την αναλογία Ευρώ και Δραχμής“, του τότε Υπουργού Ρουμελιώτη, (αυτός αντί να “κρυφτεί”, βγάζει ακόμα βιβλία / οι καχύποπτοι πολλά θα μπορούσαν να σκεφτούν, πολλά που φτάνουν έως και το σήμερα), μίλησε κανείς για τον “Χρυσό της Ελλάδος“, που έστειλε υποθέτω στη Βρετανία ο Σημίτης, και άλλα πολλά φίλοι μου! Κανείς!!!

– Ποιός να μιλήσει θα μου πείτε! Εδώ μέχρι και ο Α. Γ. Π”ΑΝΔΡΕΟΥ, αν και πολλάκις προκληθείς, ποτέ δεν εξέφρασε την αρνητική του θέση και άποψη δημοσίως για το Σημίτη, παρά μόνον στην τελευταία “Έκθεση της Θεσ-νίκης”, όπου είχε ως Π-Θ παραστεί, όταν σε ερώτηση για τον Κο Σημίτη, απάντησε “άλλη ερώτηση” και μόνον μέσα στο α/φ είχε πει: “Ποιός, αυτός που δεν μπορεί να πουλήσει το Σκαραμαγκά”, κλπ.

– Προχωράμε! Όλοι πχ είδαμε, πόσος χρόνος μεσολάβησε, από τότε που ο Κ. Α. Κ. απεκάλεσε τον “σοβαρό” του ΠΑΣΟΚ Σημίτη (έτσι τον “πέρναγε” πάντα η προπαγάνδα του, ο “σοβαρός”), Αρχιερέα της Διαπλοκής, μέχρι που “πήγε” σε εκλογές και “έπεσε”!.. Για ψάξτε το και πείτε μου, αχαχαχαχαχα!..

– Πώς το είχε πει ο Άγιος των φτωχών, Κοσμάς ο Αιτωλός; ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ, το ξαναείπαμε!!!

– Απλώς όμως, θα πρέπει να γραφεί πιστεύω και να τονιστεί, πως τον τελευταίο 1,5 χρόνο με τους ΣΑΝΕΛ, δηλαδή με το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, [ασφαλώς και δεν ξεχνώ και τον έτερο… Καππαδόκη, “Πατριώτη” Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, (η κατάντια της Ελλάδος φίλοι μου)], αυτή η σήψη επιταχύνθηκε επικίνδυνα και πλέον… “βρωμάει” πολύ νομίζω, τί λέτε, θα συμφωνείτε φαντάζομαι!!! “Το πράγμα έχει ξεφύγει φίλοι μου”, κατά πολύ! Όσο θα μένουν στην εξουσία οι ΣΑΝΕΛ δεν θα κινδυνεύει μόνον η εδαφική ακεραιότητα της χώρας, αλλά και τα γνωρίσματά μας, ως λαού, ως Έθνους! (Διαβάστε πάλι εδώ, το: “Αλλοίωση των Γνωρισμάτων του Έθνους μας”)!

– Προσέξτε πχ την αλητεία τους στο… “Προσφυγικό”, (παντού έτσι δρουν), όπως το “πέρασε” η αισχρή προπαγάνδα τους, η οποία μάλιστα το εξίσωσε με την ελληνική προσφυγική και μεταναστευτική Ιστορία! Αύξησαν μέσα σε 1 έτος, με το κάλεσμά τους, σε όλους τους τόνους, και όχι μόνον της Κας Τασίας, τους “λάθρο”, κατακόρυφα! Ελάτε, δεν υπάρχουν πια “Κλειστά Κέντρα” και “18 μηνα Κράτησης”, κλπ. Από περίπου 100.οοο το 2014, το 2015 μπήκαν στην χώρα 1.000.000 άτομα (γειά σου Κε Καμμένε) και μετά, με θράσος 1000+ πιθήκων, τί μας είπαν και τί μας λένε, οι ίδιοι και τα πολλά φερέφωνά τους στα ΜΜΕ; (Μην κυττάτε που διαμαρτύρονται, απλά ως Κομμουνιστές θέλουν τον έλεγχο όλων των ΜΜΕ)!

Προσέξτε:

Ερωτούν λοιπόν και με ύφος μάλιστα! “Τί θέλετε, να τους πνίγουμε στο Αιγαίο”; Δηλαδή, δημιουργούν το πρόβλημα, (ουσιαστικά υλοποιούν, όπως έχουμε εδώ εξηγήσει το “πιστεύω” τους), και μετά αλήτικα, είτε σου επιρρίπτουν -ανάλογα- την ευθύνη, είτε προσπαθούν να σου δημιουργήσουν ενοχές, είτε σε κατηγορούν, το λαό μας δηλαδή και γενικά όσους διαφωνούν μαζί τους, πχ ως απάνθρωπο, κλπ! Είναι φοβερό φίλοι μου αυτό που βιώνει η Ελλάδα σήμερα με το ΣΥΡΙΖΑ! (“ΑΝΕΛ” δεν υπάρχει, μην το “ψάχνετε”, αυτοί θέλουν απλώς “θέσεις”, “οφίτσια” γι’ αυτούς και τα παιδιά τους! Ό,τι “αρπάξουν” τώρα!!! Και μάλιστα “απώλεσαν και το Μέτρο“, καθιστάμενοι ε-πι-κί-νδυ-νοι!.. Γιατί; Διαβάστε παρακάτω ένα… παράδειγμα: 

Ο ΥΠΑΜ Καμμένος φόρεσε… “στολή παραλλαγής”… για την άσκηση στις Οινούσσες, που ουσιαστικά μας επέβαλαν οι Τούρκοι! Δεν υπάρχει “Συνέχεια” ούτε στην ελληνική στρατιωτική ηγεσία, με αποτέλεσμα έτσι, “θέλοντας και μη”, αυτή να υπακούει στον κάθε άσχετο ή “φανατικό” προϊστάμενό της! Γελάνε οι Τούρκοι φίλοι μου, για άλλη μια φορά! Ακούστε με, ξέρω που σας λέω!..

“Έβαλαν” και την 71η Αερ-νη Ταξχία να ασκηθεί, για να… φοβηθούν υποτίθεται τα σκυλιά των Σκοπίων, που τόλμησαν και έριξαν “χημικά” και σφαίρες από καουτσούκ, στους… κακόμοιρους Αλγερινο-Μαροκινούς…, “λάθρο” οι οποίοι έχουν καταστεί, μαζί με τις νόμιμες και μη, “ΜΚΟ” του… SOROS, “κράτος εν κράτει” !!!

Μας άγουν και μας φέρουν, μέχρι και οι… “ανύπαρκτοι” Σλάβοι των Σκοπίων, φίλοι μου! Τώρα… φοβήθηκαν οι Σκοπιανοί και δεν θα ξαναμπούν στην Ελλάδα, δεν θα ξαναπατήσουν ελληνικό έδαφος!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!  Τα πάντα στην χώρα μας γίνονται “υπό το κράτος” των… εντυπώσεων, του “φρου-φρου κα αρώματα”, και κυρίως “υπό το κράτος” του αιφνιδιασμού, του πανικού, κλπ!.. Οργάνωση, συντονισμός, συνέχεια, που-θε-νά!!!

– “Ενοχλήθηκε λοιπόν ο… ανθρωπισμός” των “ΣΑΝΕΛ“, αλλά και άλλων, όπως του Κου ΠτΔ, (τα έχουμε γράψει εδώ γι’ αυτόν), του Κου… Επιτρόπου ακόμα, κλπ, (του Κου Αβραμοπούλου), που τον έβαλαν στη θέση αυτή οι “διεθνείς εξουσιαστές”, για να μας πούνε μετά οι Ευρωπαίοι, “δείτε Έλληνες, με δικό σας στη Μετανάστευση Επίτροπο, τί τραβάμε με τους πρόσφυγες κλπ, δείτε το χάος που σας… δημιουργήσαμε στην ίδια σας την Πατρίδα,  που μας απειλούσατε με τον ΥΠΑΜ σας, ότι θα μας τους στείλετε όλους αυτούς σε εμάς, για δείτε”, κλπ. Αχαχαχαχαχαχαχα!!! 

–  Σε όλη την Ευρώπη που αποφάσισαν ότι “τέλος οι Λάθρο-Μουσουλμάνοι”, που κτίζουν τείχη, που τους “σταμπάρουν” με περιβραχιόνια, (βλέπε:Ιρλανδία), όπως -κάποτε οι Γερμανοί τα εκατομμύρια των δυστυχισμένων Εβραίων-, που τους παίρνουν ό,τι χρυσό έχουν επάνω τους, (Δανία), που τους δένουν πισθάγκωνα και τους γυρνάνε πίσω, απ’ όπου ήλθαν, (Βουλγαρία), κλπ, όλοι αυτοί προφανώς δεν είναι… Ουμανιστές, (όπως τους λέγει ο διανοούμενος Κος Π-Θ και οι περισπούδαστοι φραγκάτοι σύντροφοί του), δεν είναι “ανθρωπιστές”, μόνον οι Έλληνες είναι!.. Τί λέτε ρε ξεφτίλες; Αυτοί οι λαοί αποφάσισαν ότι δεν θα μπει κανείς στην χώρα τους και σεβόμενοι τον εαυτό τους και τις… αποφάσεις τους, σεβόμενοι κυρίως την Ιστορία τους, (έστω την όποια Ιστορία τους, “δεν θα τα χαλάσουμε” γι’ αυτό), θέλοντας να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους, θα κάνουν τα πάντα στην κατεύθυνση αυτή!

Το κράτος το ελληνικό πού είναι; Υπάρχει ρε καραγκιόζηδες, ή όχι;

Γι’ αυτό φίλοι μου σας έγραψα εδώ για «ΧΟΥΝΤΑ “ΣΑΝΕΛ“»!.. Ξαναδιαβάστε το άρθρο αυτό, ήπιο γενικώς, παρά “τα… σημεία και τέρατα”,  που λαμβάνουν χώρα σήμερα στην ελληνική επικράτεια!

Να γράψω επίσης, για τον άλλο ηγέτη του Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ; Αφήστε τα! Τιμή θα του προσάψω και δεν θα το κάνω! Μόνον αυτό! Είναι ό,τι πιο άχρηστο πέρασε ποτέ -προσέξτε- από… κομματικό σωλήνα!!! Τί δήλωσε ο άνθρωπος; Και δεν τον μάζεψε κανείς!!! Έβαλε, χωρίς να το καταλάβει σίγουρα, (είναι φανερό ότι είναι ιδιαιτέρως μικράς πνευματικής… εμβελείας), με τα όσα είπε, (αναφέρομαι στις 2 πρόσφατες τελευταίες δηλώσεις), κατά της ίδιας της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! Καλά μόνος του είναι; Συμβούλους δεν έχει; Μήπως αυτά του λένε; Ποιοί είναι άραγε οι σύμβουλοί του; Η “ΕΥΠ” πού είναι; “Έχει χαθεί η μπάλα” φίλοι μου, που θέλησαν να μας την κόψουν και αυτή, τα ρεζίλια!..

– Έχουμε γίνει δυστυχώς ρεζίλι διεθνώς, φίλοι μου!!!

Για να ΜΗΝ απογοητεύεστε, ξαναγράφω, πως “άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει”, ή “επί το λαϊκότερον”, “τα σχέδια των ανθρώπων τα βλέπει ο Θεός και γελάει”!!! Θαρσείτε λοιπόν!!!

– Τέλος, θα σας πρότεινα να αναζητήσετε και πάλι και να διαβάσετε εδώ, το Συγγνώμη… Κύριε, όπου αναφέρονται νούμερα και αριθμοί για τους “λάθρο” και κυρίως το πώς θα είμαστε σε λίγα χρόνια, συνεχιζομένης ασφαλώς αυτής της προδοσίας που σήμερα βιώνουμε στην Πατρίδα μας, διότι περί αυτού πρόκειται, οπωσδήποτε να μελετήσετε το Έπεσαν οι Μάσκεςκαι να δώσετε εξ ίσου βάση, όχι μόνον στο κυρίως κείμενο, αλλά και στα αναφερόμενα εκεί στάδια της υπονόμευσης, το Ντροπή ρε Αμερικανοί, … Ντροπή Σας, όπου τίθεται (και) το ερώτημα, “Πού θα τα βρούμε (ενν. τα χρήματα) για τους ξένους, όταν δεν έχουμε για εμάς και τα παιδιά μας” και τέλος ξαναδιαβάστε τα εξής 2 άρθρα: Σύμμετροι… Πυροβολισμοί, όπου αναγράφεται, πλην των άλλων, το τί θέλουν οι Τούρκοι από την Ελλάδα, καθώς και τοΛεπτές Ισοπρροπίες, όπου αναγράφεται κυρίως το πώς είναι σήμερα το… “φόβητρό” μας η… Τουρκία!..

– Τα  παραπάνω προτεινόμενα άρθρα πιστεύω ότι βοηθούν στην καλυτέρα κατανόηση του σημερινού, (ιδιαιτέρως τα 3 πρώτα), ενώ τα 2 τελευταία θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε καλύτερα το ακολουθούν, (με 1η ευκαιρία), άρθρο μας, με τίτλο: «Τουρκία: “Η Στιγμή που Τελειώνουν Τα Λόγια” / Türkiye: “Sözlerin Bittiği An»!!!

– Τον ΕλληνοΤουρκισμό της Χούντας 1967 – 1973, θα τον εξετάσουμε κάποια άλλη στιγμή! “Κρατείστε” όμως προς το παρόν, ότι ο τελικός στόχος σε όλες τις… παραλλαγές του ΕλληνοΤουρκισμού, για τους σχεδιαστές του ασφαλώς, είναι η… τελική Ισλαμοποίηση της Ελλάδος, όχι βεβαίως υπό τη σημερινή της μορφή, (θα είναι πχ έξω η Δ. Θράκη, η Κρήτη προβλέπεται να είναι ανεξάρτητη, τα νησιά του Αιγαίου θα αποτελέσουν πιθανώς… “κράτος”, τί νομίσατε, τυχαία έστειλε το ΝΑΤΟ, τα πλοία του στο Αιγαίο, και σε λίγο και οι Η.Π.Α., κλπ), ώστε να δημιουργηθεί οριστικά κανονικό και σίγουρο εμπόδιο, θεωρητικά ασφαλώς πάντα, στην όποια και σκέψη ακόμα της Ρωσίας, για κάθοδο και διεκδίκηση κυριαρχίας στις θερμές, “στρατηγικής σημασίας”, θάλασσες του Αιγαίου και της Μεσογείου, εδώ στο “Κέντρο της Γης”, στο “Κέντρο της Παγκόσμιας Σκακιέρας”!.. (Μπορείτε να ξαναδείτε το: Ρωσική Κάθοδος στη Συρία και Ε-Τ Σύγκρουση).

papadopoylos - inonoy                                                                        Ισμέτ Ινονού και Γ.Παπαδόπουλος

“Τα λέμε” φίλοι μου!..

                                                                                             “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

Μια χάρη φίλοι μου σας ζητώ! Να αναζητήσετε μόνοι σας και να βρείτε τί είναι και τί περιλαμβάνει το τουρκικό “project”, GRAİD” (φωτο “εξωφύλλου” μας, στο “σάϊτ”και θα τα ξαναπούμε! (Άντε λίγο να σας βοηθήσω! Εκπονήθηκε και αυτό στη “ΜΙΤ” και ξεκίνησε και αυτό να υλοποιείται στις αρχές του 2014, μαζί με το σχέδιο “άλωσης” της Ελλάδος, από Αφρο-Ασιάτες Μουσουλμάνους, μέσω Τουρκίας, στη βάση της γνωστής… Οζαλικής ρήσης)!..

                                                                    graid

                                                                                                       – / –